Dacia Duster Grand: De nye Duster 7 sæder?

Se dette navn: Dacia Duster Grand. Dette er, hvordan man kunne kalde en fremtidig Duster med et interiør med 7 sæder. Alle detaljer nedenfor.

Dacia Duster Grand: den Duster 7-sæders, i 2018

Dacia Duster Grand: den Duster 7-sæders, i 2018

Dacia Duster Grand: den Duster 7-sæders, i 2018

Dacia Duster Grand: den Duster 7-sæders, i 2018

Den nye Dacia Duster vil debut sammen 2017. De kendetegnende der har altid skelnes rumænsk mærke Renault Nissan gruppe vil enten til stede i den nye duster, en af ​​de SUV med praktiske bedste værdi for pengene markedet.

i Dacia Duster 2017 Vi kan forudse, at der vil være flere versioner, herunder forskellige typer af kroppen. Ifølge de seneste oplysninger, som har Autopista.es, der vil være en Duster noget større end normalt, med Indendørs siddepladser i syv beboere. Dit navn? Betegnelsen er vinderchancer er Grand Duster.

den Dacia Duster Grand længde Det vil være meget tæt på 4,60 meter, dvs. 20 centimeter mere end den nuværende Duster. Hans store forskel i kabinen i forhold til andre varianter af Duster er inkorporeringen af tosædede Yderligere i to optrækkelige sæder i bagagerummet.

Renault Dusterden udvendige design Dacia Duster Grand vil dele mange æstetiske elementer med den Duster renoveret 2017, det vil sige, en konservativ stil indarbejde moderne funktioner i små detaljer såsom lidt nydesignede forlygter, kølergrill, baglygter, kofangere og tilbyder nye legering.

men hvadhvornår vil den nye Dacia Duster Grand? Ifølge vores kilder, vi er nødt til at vente mindst indtil Spring 2018 at se i forhandlere Duster 7-sæders. Hvad hvis jeg kan gå videre, er, at du kan have versioner 4x2 og 4x4 og med en motor offer mere begrænset end den Duster af 5 pladser, med benzinmotor 1.2 TCE 130 hk og diesel 1.6 dCi 130 optioner mere passende mekanisk.

Adblock
detector