Zotye SR8: dette er den kinesiske kopi af Porsche Macan

Et andet eksempel på "kunstnerisk originalitet" en kinesisk bilmærke. Med dig alle de nye Zotye SR8, en SUV med mange ligheder med Porsche Macan.

Zotye SR8: Porsche Macan allerede klon

Zotye SR8: Porsche Macan allerede klon

Zotye SR8: Porsche Macan allerede klon

Zotye SR8: Porsche Macan allerede klon

i porcelæn, den bilfabrikanter De har ikke nogen skam, når du kopierer design af andre bilmærker, hvad enten europæiske, japanske eller amerikanske. Det sidste eksempel på en kinesisk kopi det bringer firmaet Zotye, hvilket skaber en "originale og finurlige" SUV ved navn SR8.

Hvis analyseret i detaljer Zotye udvendige design SR8, straks vi sætter pris på mange ligheder med den Porsche Macan. Både forsiden og bagsiden af SUV kinesisk Calcan næsten perfekt dem af Porsche Macan. Kun små og subtile former for udseende af forlygterne på Zotye SR8 afvige lidt til dem, der bærer Porsche Macan.

Ifølge de billeder, der er offentliggjort i nogle kinesiske medier, interiør konfiguration Zotye SR8 også det præsenterer mange ligheder med det indre af Porsche Macan. Rattet design, i bunden af ​​midterkonsollen og selv ur på toppen af ​​instrumentpanelet er elementer, der allerede er set i den tyske SUV.

Zoyte SR8, kinesisk kopi Porsche MacanDen officielle premiere på Zotye SR8 (I tidlige undersøgelser af kinesiske mærke, begyndte det at blive kendt som T700) Vil finde sted i den kommende Beijing Motor Show 2016, der afholdes fra den 25. april til 5. maj. Dens tilgængelighed i de kinesiske forhandlere, fra anden halvdel af året. Som mekaniker kapitel, i første omgang Zotye SR8 Kan vælges med en benzinmotor 2.0 turbo fire-cylindret Mitsubishi kilde og en maksimal effekt på 190 hk.

Zotye SR8, er det seneste eksempel på kinesisk kopi?

Hvis du tror, ​​den Zotye det vil være det sidste eksempel på en kinesisk bil hvis design åbenlyst kopiere en eksisterende bil, er du helt forkert. I 2015, Jaguar-Land Rover Han forsøgte at tage retslige skridt mod selskabet om dets Jiangling X7 SUV Landwing, en SUV, der skamløst kopierede Range Rover Evoque.

Det britiske selskab måtte opgive retssager mod den kinesiske firma. den CEO af Jaguar-Land Rover, Ralf Speth, udtaler: "er der ingen love, er der intet at beskytte i Kina, så vi er nødt til at tage de faktiske forhold, som de er."

Du kan også være interesseret

- De fleste åbenlyse kopier af kinesiske biler

- Porsche Macan: Alle data og priser

- Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

Adblock
detector