Renault Talisman Bedre enn Volkswagen Passat?

Den nye Renault Talisman, som ved årsskiftet erstatter Renault Laguna, sikter høyt: Volkswagen Passat Kan han leder av kategorien sedaner?

Renault Talisman mot Volkswagen Passat

Renault Talisman mot Volkswagen Passat

Renault Talisman mot Volkswagen Passat

Renault Talisman mot Volkswagen Passat

Kategorien familie saloons Det er veldig livlig: gjør ingenting, men får nyheter. Den siste som vises, er Renault Talisman, som vil gå på salg i Spania før utgangen av 2015. Det er biler i denne type kjøretøy med bemerkelsesverdig suksess, Opel Insignia, Audi A4 eller Mercedes klasse C. Men salget liste det første er det Volkswagen Passat . For ham peker fra det franske merket. Vi ser på styrkene til hver. Duellen lover hardt og utlignet.


Volkswagen Passat og Renault Talisman: tilgjengelige motorer

Renault Talisman mot Volkswagen PassatVolkswagen Passat tilbyr fem motorer, to diesel og tre bensin med ni kraftnivåer. Blant de førstnevnte, 1,6 TDi 120 hk til de mest grunnleggende versjoner og 2.0TDI, med krefter av 150, 190 og 240 hk for det meste utstyrt. Med hensyn til de bensin, den 1.4 TSI Den er tilgjengelig med 125 eller 150 hk. Det neste trinnet er 1,8 TSi 180 hk og opprettholder toppen, 2,0 TSi 220 eller 280 hk.

For sin del, Renault Talisman gir også et utvalg av tre motorer og fem krefter, alle fire sylindere. To vil være bensin 1.6 TCE, med 150 til 200 hk. den diesel 1.6 dCi øvre ende 160 hk; Nedenfor finner vi et 1.6 dCi 130 hk og 1,5 dCi 110 hk i hvilken endring kan være manuell eller automatisk sekstrinns.


Firehjulsstyring eller firehjulstrekk?

Volkswagen PassatSom differensiator Renault Talisman inkorporerer i noen versjoner av system firehjulsstyring 4Control. Dette, som allerede var til stede i noen versjoner av Renault Laguna og Renault Laguna kupé og nå er kommet ned også forbundet med et system styrt demping. Renault sier at kombinasjonen av disse to systemene er bare funnet i denne modellen.

I mellomtiden, i Alltrack variant Volkswagen Passat Vi finner mulighet for montering firehjulsdrift 4MOTION. Denne variant har også en forskjellig utseende fra resten av området, med støtfanger og grill spesifikk, kompakt og utadrettede hjul.

Nå trenger vi å komme bak rattet på Renault Talisman og sjekk alle dynamikken som lover dette systemet styring / fjæring, gir det som er lovet på papir. I alle fall, AWD Passat er mer designet for sjåfører som går til jord eller ofte eller bor i meteorologi forpliktet soner i stedet for å ha ren dynamikk.


Utførelser og versjoner av Volkswagen Passat og Renault Talisman

Renault Talisman du har fem modellvarianter. De kalte Life, Zen, forretninger, Intense og Initiale Paris. den livet, som er den mest grunnleggende, er det den sorte dashbord og seter; rattet er lær. zen, neste nivå av finish, ingen forskjellige kvaliteter ovenfor, men bruker flere klare og varme farger. ferdigstillelse Forretnings Den har flere elementer som avslører merkevare i internasjonal presentasjon av modellen. i etterbehandling intens, lær og stoff for setene og dørpaneler er kombinert; selv om du kan be om et valg "lær Riviera" mørk brun også for dashbordet. Call ferdigstillelse Initiale Paris, bare de mest kraftige motorer, har ratt og seter med elektrisk justering og massasje, varme og wraparound lær hodestøtter "Nappa full blomst". Sidevinduene som er laminert og som Renault, lavere støynivå på innsiden.

Renault TalismanFor hans del, Volkswagen Passat Den er tilgjengelig i fire avslutninger: Edition, Bluemotion, Advance og Sport. Edition, den mest grunnleggende, og omfatter multifunksjonsratt i skinn og cruise control hastighet. For sin del, Bluemotion Den har spesielle utstyr for drivstofføkonomi: Aerodynamiske vedlegg og start / stopp-funksjon. i etterbehandling Advance I tillegg til de ovennevnte tre-sone klimaklimakontroll, regnføler og automatisk lys. I den øvre enden sport, og oppvarmede seter vises og trukket i skinn og Alcantara.

Hvem vinner i boot: Volkswagen Passat eller Renault Talisman?

Her vinneren er klart Renault Talisman. Fransk modell for merket kunngjør kapasitet 608 liter. I tilfelle av Volkswagen Passat, i bagasjerommet har saloon 586 liter.

I versjoner av kjent kropp Volkswagen Passat øker kapasiteten opp til 650 liter. Renault Talisman ikke overstige denne gangen og 608 liter sedan forblir i samme

Renault Talisman mot Volkswagen Passat: eksteriør

Denne delen er den mest engasjerte og fremst fordi her er det appellerer mer til smaken av hver sjåfør at målbare parametere. Renault har søkt å distansere seg fra sin Laguna modellen har vært rupturista. Det har skapt en kraftig bil utvendig design og formidler kvalitet. Men den har greid å gi en unik personlighet, særlig i baksetet der frontlykter bidra til å gi et bilde av styrke og teknologi.

I tilfelle av Volkswagen Passat merkevare har du valgt i denne siste generasjonen, som har skjedd med tidligere, blir litt rupturista med forrige versjon i form av design. En formel som har arbeidet, men som i dette tilfelle forlater modellen en smule utdatert. Sammenligning baksiden av begge bilene er der det meste av denne forskjellen er merkbar.

min mening

Etter manglende år i denne kategorien Renault Talisman blir vanskelig å prøve å få et fotfeste på toppmøtet. Sammenlignet på papir, er den franske modellen kommer til å bli veldig vanskelig for Volkswagen Passat, ikke glemme nummer to i salg, Opel Insignia. den German tydelig vinner i størrelsesorden motorer tilgjengelig, inkludert hybrid inclusoun (GTE). Men i de andre delene, etter min mening, Renault Talisman behandler deg til deg. Nå er vi bare trenger å vite det viktigste: hvor mye Renault Talisman og hvordan kampanje vil reagere Volkswagen Passat paret ikke miste salget.

Du kan også være interessert

Renault Talisman: fem ting som du vil like

2016 Renault: biler kommer

Renault Talisman Sport Tourer, er dette kjent versjon

Sammenligning: Ford Mondeo 2,0 TDCi mot Volkswagen Passat 2,0 TDI DSG

Skoda Superb og Volkswagen Passat, velger du?

Volkswagen Passat Variant, en familie bil

Adblock
detector