Ny Nissan Terrano, en Dacia Duster ‘luksus’

Den nye generation af Nissan Terrano vil blive solgt til november, deling teknisk platform og mekanisk vifte med Renault / Dacia Duster, rebautizándose og SUV. Produktionen vil begynde i et par uger i Indien.Ny Nissan Terrano, en Dacia Duster'lujo'

den Nissan Terrano nyt billede af ren opgive sin SUV vi vidste at blive en ny alternativ SUV, større end Qashqai og et trin under Murano (Som rene 4x4 køretøjer vil fortsat blive tilbudt Pathfinder og X-Trail). Men vi ved meget af detaljerne, som vil bringe denne nye generation samt officielle billeder.

Indtil videre ved vi, at Produktionen vil begynde næste August 20 i fabrikken, som Renault og Nissan har i Oragadam, Chennai (Indien). Der andre modeller som Micra, den EVALIA ... eller Renault / Dacia Duster med specifikationer for det lokale indiske marked og for UK (begge med RHD) er fremstillet.

Netop den nye Nissan Terrano vil dele platform og gener med Duster; ja, med slankere og udvendige design detaljer, både kroppen og det indre, højere kvalitet. I den fornyede Terrano ikke længere består firkantede og ru linjer som den forrige generation eller den samme Duster, forsøger at trække sig væk fra sidstnævnte billede med lave omkostninger køretøj.

Ny Nissan Terrano

I første omgang vil Nissan Terrano funktionen Duster samme mekaniske område, i Spanien solgt en kun 1,6 benzinmotor med 105 hk, og 1.5 dCi Diesel Nissan-Renault alliance 90 og 110 hk. Det er stadig uvist, om Nissan vælger en mere kraftfuld for Terrano til det europæiske marked mekanik, som den nye 1.6 dCi 130 hk.

med nye generation Nissan Qashqai lige rundt om hjørnet -prevista udgangen af ​​dette år eller i begyndelsen af ​​2014, markedsføring af nye Nissan Terrano det er planlagt til til november.

Adblock
detector