BMW 3-serie og Mercedes C-klasse: super sedans kommer

Præmien saloner modstå chikane SUV væddemål på mere kvalitet og teknologi. Ny 3-serie BMW og Mercedes klasse C er det bedste eksempel. Proud!

Fremtidige BMW 3-serie og Mercedes C-klasse: duel saloner

Fremtidige BMW 3-serie og Mercedes C-klasse: duel saloner

Fremtidige BMW 3-serie og Mercedes C-klasse: duel saloner

Fremtidige BMW 3-serie og Mercedes C-klasse: duel saloner

Der er ingen tvivl om, at SUV'er har ændret landskabet bil. At være et modefænomen, har de etableret sig som en helt dominerende segment. Dette har bevirket, at levering af andre kategorier, såsom minibusser, har været faldende gradvist til at være næsten symbolsk. dog der er en type bil, der modstår stave alle mode, som hvis gallerne af Asterix det var. er saloner, der stadig meget levende.

De mærker er derfor væddemål saloner meget forskellig karakter, nægter at opgive et segment, der har bragt dem mange tilfredsstillelse i fortiden, og at globalt er det fortsat rentabel. Ikke at glemme en fjerdedel af bilsalg på verdensplan kommer fra Kina og disse køretøjer er der stadig en masse, men meget accept. Både BMW og Mercedes vide, så fortsætter med at udvikle deres modeller. I det omfang, Vi havde aldrig haft sådan en bred vifte som nu.

Bedøm din bil gratisDen modulopbyggede arkitektur, i virkeligheden, gør det muligt for rentabiliteten hvor ingen eksisterede før og i tilfælde af præmie biler bruges til at overføre teknologi, så langt overlegen segmenter det store flertal af generalist mærker ikke har: vi taler om Mercedes S klasse eller BMW 7-serie, ned.

Mercedes Class C: klar i 2017

2017, derfor, Klasse C Mercedes vært en ansigtsløftning meget vigtigt, æstetisk og mekanisk. den generation W205, allerede i sin tid blev han døbt som et Klasse S skala, Det nu nyder godt af forskellige systemer og teknologi ved den nye Mercedes Class E. nyligt lancerede Det bringer nye Mercedes C-klasse opretholde struktur og størrelse, da det vil være den samme bil faktisk. Det vil tilføje nye optik med stil af sin storebror. Du vil også modtage nye design kofangere med flybilletter modificerede men uden at ødelægge sin storslåede aerodynamiske koefficient har i øjeblikket.

Mercedes C Class 2017I den nye 2017 Mercedes C klasse er også modificeret forskellige detaljer af indvendige finish og være en nye multimediesystem, det har frigivet den nye E-klasse, som er kendetegnet ved en større integration af mobiltelefonen, nu erhverver remote support som åbne døre, f.eks. Den nye dual display vil være muligt som en mulighed, men ville have til at ændre hele instrumentbrættet. Salonen også udgivet den nye fire-cylindret dieselmotor og 2,0 liter motor, som erstatter den nuværende 2.2. I E-Klasse Mercedes på 190 hk, men dens rækkevidde udvider både over og under. Også de kommer nogle af de køre-systemer semiautonome, også set allerede i E-Klasse, der handler på den retning, de kontrollerer afstanden og holde bilen i banen.

BMW 3-serie: markedet i 2018

I mellemtiden, til at imødegå nye Mercedes klasse C, BMW vil præsentere en syvende generation 3-serie der vil ankomme kort tid derefter, og 2018. under navnet intern G20, Den er født af arkitektur CLAR (Cluster Architecture) deraf bestemt til BMW 5-serie, 6-serien, X3, X5, X6 og X7 fremtiden.

2018 BMW 3-seriedenne nye 2018 BMW 3-serie vil fremhæve at være lighter, anvendelse for det ved dens højstyrkestål struktur, aluminium og carbonfiber. Ligesom Mercedes C klasse, vil drive semiautonome systemer og et interiør, der allerede drevet styrer gestural. Og med et omfattende udvalg mekanik: deres motorer og vil dele per cylinder versioner 3, 4 og 6 cylindrede, altid med trykladning flag. Der vil også mere i hybrider i intervallet højere end de nuværende BMW 330E funktioner. Og der er også projiceres en elektrisk alternativ, der kunne give lidt af Tesla. Ja, det længe ventede Model 3.

den 2018 BMW 3-serie Det vil også bredere, med mere kamp og et lavere tyngdepunkt: den skal dermed forbedre rum og dynamik. Der vil være stabiliserende og aktiv adresse, Vector bageste differentiale, firehjulstræk eller fremdrift og adaptiv affjedring, ingen luft som rival Mercedes, klasse C. Alle motorer forøge effekten, BMW M3 / M4 inkluderet... til at tage de ændringer, der ses i den aktuelle M4 GTS.

Du kan også være interesseret i:

Alle saloner, der vil ankomme til 2018

BMW offensiv: alle, der kommer 2020

Fremtiden for Mercedes: 4 el 2020

Adblock
detector