Toyota Land Cruiser 2015 renoveret og forbedret udstyr

Toyota Land Cruiser fornyer og inkorporerer to nye udstyrsniveauer-det Kirari VX og SX, som tilfører værdi til denne SUV. Mekanisk rækkevidde forbliver uændret og VVT-i benzin 4,0 V6 282 hk og Diesel 3,0 D-4D 190 hk forbliver tilgængelige.

Toyota Land Cruiser 2015

Toyota Land Cruiser 2015

Toyota Land Cruiser 2015

Toyota Land Cruiser 2015

Frisk pust, som modtager det spanske område Toyota Land Cruiser. I sin kommercielle tilbud, det er inkorporeringen af ​​to nye niveauer udstyr kaldet VX Kirari og SX.

Baseret på målstregen VX, den Toyota VX Kirari tilbud læderindtræk, multimedia-system Toyota Touch 2 & GO med browser og trin belyst dør med ordene »Land Cruiser Prado (den mest repræsentative version med denne model, der sælges i Japan, Sydamerika og Australien). Land Cruiser VX Kirari har en præmie på € 2.500 i forhold til VX. Det er på salg fra 43.000 €, i tilfælde af versioner med tre-dørs krop, og fra € 49.100 fem-dørs varianter. Dette betyder, at du har den samme pris, som Land Cruiser VX før solgt med hud pack. Denne version VX Kirari kan også være afsluttet ved at tilføje Led Pack, tilføjer forlygter, kørelys og forlygtevaskere med denne type teknologi 2.000 euro.

Den anden niveau af nyt udstyr i Land Cruiser er den SX, at en del af den eksisterende GX finish. den SX giver legering hjul 17 tommer barer loft opbevaring, alt sammen til en overrendt af 1.700 euro om GX-versionen.

Endelig udgave VXL den Toyota Land Cruiser kun købes med automatgear, for både tre-dørs krop og for fem.

Med ændringer i området Land Cruiser, det kommercielle tilbud er som følger: fire finish for de tre-dørs krop (GX, VX, VX og VXL Kirari) og syv for fem-dørs (NX, GX, SX, VX, VX Kirari, VXL og Limited). NX version er kun tilgængelig for flåder.

I den mekaniske del, der ingen nyhed, så den Toyota Land Cruiser du kan vælge at Diesel 3.0 D-4D 190 hk og benzin 4.0 VVT-i V6 282 CV (Sidstnævnte er eksklusiv limited slut).

Adblock
detector