Volvo XC40 er godt: den nye SUV afsløret ved en fejl!

Filtrering den nye Volvo XC40: dette erFiltrering den nye Volvo XC40: dette erFiltrering den nye Volvo XC40: dette erFiltrering den nye Volvo XC40: dette er

Ja, kom lækagen. En fejlkommunikation Volvo i et land i Østeuropa har endeligt bekræftet, hvad der allerede var et rygte højt: den nye kompakte SUV XC40 Det er meget meget lig 40.1 Concept brandet allerede foregrebet os for to år siden. Gode ​​nyheder, fordi efter hans billede er meget attraktivt og skjuler meget af sin store teknologi indædt konkurrere mod BMW X1, Audi Q3 og Mercedes GLA.

Hvis vi betragter det oprindelige koncept, den nye Volvo XC40 passerer en klon undtagen, selvfølgelig, den spejle (Flere konventionel og mindre futuristisk), de bageste dørhåndtag (Nu med traditionelle håndtag og uden at blive skjult i bagruden) og Crystals bagruder (Nu delt i to, hvilket resulterer i næsten en tredjedel glas). Mærket vil officielt lancere den model næste 21 september på en begivenhed Autopista.es vil komme til at fortælle dig alle detaljer. Her kan man også se en første video af modellen.

Volvo XC40 og vil være

den Volvo XC40 ny, sikkert allerede tage ordrer ved udgangen af ​​året, og vil ramme vejen i januar 2018, Rette fejl Ny CMA kompakt modulær platform mærke. Så når de lancerede modeller født med den nye SPA overlegne arkitektur, såsom XC90, S90 og XC60, Det kommer turen til den kompakte. Den XC40 du bør følge en S40 en V40 og, hvem ved, er der spekulationer endda med en mindre SUV: en XC20.

Volvo XC40Uden at vide alle de officielle oplysninger om den nye Volvo XC40, hvad vi kan forsikre, er, at Indenfor det tager mange funktioner i den nyeste X60 og XC90. Således vil alle dens store teknologi tilføje en stor touch-skærm og et forenklet midterkonsol og klarere. Volvo sikrer også, at det vil være en meget praktisk og funktionel SUV, reklamer og endda nye rum for innovativ opbevaring: som ændringen af ​​højttaleren placering for at generere flere dørpaneler, der tillader rumme fra en bærbar computer, en tablet eller flasker vand.

Mekanisk selv ved også, at Volvo XC40 kommer med ny benzinmotor 3 cylinder 1.5 liter, der bør være sagsøgte. Denne motor giver også et grundlag for at T5 Twin Engine hybrid version stik, med en elektrisk motor og en automatisk dobbelt kobling og 7 gear. Denne version er estimeret til en rækkevidde på 50 km. Ledsager disse versioner også komme motorer Drive-E 4-cylindret Volvo.

Som for udstyr, vil Volvo XC40 være en fuldt udbygget og tage mange af de systemer, der allerede er set i XC60. En rigelige kørehjælpemidler vil tilføje en delvist autonome fremdrivningsorgan, stand til at opretholde så høj køretøjer og tage kontrol over Accelerator, bremse eller styretøj op til en tophastighed på 130 km / t. den perifere syn kamera 360 grader, City Safety automatisk bremsning eller kendt Volvo On Call vil fuldføre tilvejebringelsen af ​​en model er villige til at vinde meget jord blandt kompakt Audi, BMW og Mercedes SUV.