Audi Q5, BMW X3 og Volvo XC60: Hvad SUV vil blive bedre i 2017?

Audi allerede har udarbejdet den nye Q5, som allerede har ført. Lettere og teknologi, snart ansigterne vil blive set før en ny BMW X3 mest alsidige Volvo XC60 med og arv i XC90.

Den store slag SUV 2017: Audi Q5 vs BMW X3 vs Volvo XC60

Den store slag SUV 2017: Audi Q5 vs BMW X3 vs Volvo XC60

Den store slag SUV 2017: Audi Q5 vs BMW X3 vs Volvo XC60

Den store slag SUV 2017: Audi Q5 vs BMW X3 vs Volvo XC60

den krig i SUV-segmentet fortsætter og 2017 vil være skueplads for en hård kamp i premium kategorien mellemvægt med den nye generation af Audi Q5, BMW X3 og Volvo XC60, som du næsten sammenfaldende i datoer. Alle af dem har udviklet sig fra nye lighter platforme SUV brødre arvet fra deres forældre. Vi har allerede haft mulighed for at køre først nye Audi Q5, der åbner i dag MLB Evo platform for langsgående motorer Audi, en ny luftaffjedring og chassis lettet op til 90 kg af den tilsvarende udgave af den tidligere udgave, ved anvendelse af højstyrkestål og aluminium.

Test Bedste SUVAudi forventer at fastholde succes med den nye udgave af Q5 takket være forbedringer i teknologien, som i forbindelse med brand design har været ret konservative: ikke vil risikere meget. Den Q5 vælger at udvikle sin linje med en skarpere profil, et tredimensionalt gitter Singleframe mere fremtrædende stilling og en mere strømlinet optiske grupper (eventuelt kan være af matrix LED type). Men det er længere, bredde og højde end den tidligere version. Den måler 4,66 meter lang, 1,89 meter bred og 1,66 høj, mens slaget når 2,82 meter fremme indre rum. Det er især mærkbar i de bageste sæder, hvor passagererne har mere benplads og større højde til hovedet. Derudover option bevægelige sæder, denne nye Q5 tjener yderligere 13 centimeter hvis fortove glider til sin bageste position. annoncerer 0,30 aerodynamisk meget vellykket Cx, takket være sine linjer, og endnu lavere fairings til specifikke udformning af fælge og dæk, som fremmer luftstrømmen kanaliseres fra den forreste gitter til siden eller under gulvet.

BMW X3 og Volvo XC60 ved udgangen af ​​2017

noget sent BMW med dens tæller til et helt nyt X3. Du når ved udgangen af ​​2017 og, som Q5, svarer til den linje vist for nylig af den bayerske mærke udseende, men også med en vigtig platform forandring. Denne gang vil den nye X3 stige på den modulære arkitektur i BMW CLAR, premiere i de nuværende og helt nye 7-serie vil vokse lidt for at nå rundt 4,70 meter lang at forbedre livability og krop, så det vil være noget større end Audi Q5. De taler ikke af aerodynamik, men lethed, takket være den høje styrke stål, aluminium og magnesium mere, så det skal sender denne gang mellem 50 og 100 kg vægt.

BMW X3For sin del, den fremtidig udgave af Volvo XC60, der bør også ramme markedet i slutningen af ​​næste år, vil dele en del af designet og SPA platform med den nuværende store SUV XC90, selv om mange teknologiske innovationer i dynamik og sikkerhedsspørgsmål. semiautonome kørsel, ved hjælp af skyen til delte trafik indberetninger, IntelliSafe sidste parti udviklingen af ​​systemer med automatisk bremsning og fodgænger afsløring og dyr er en del af det udstyr til rådighed. Bestemt se udvikling, der finder deres nyeste produkter (XC90, S90, XC40 fremtid...), betyder Volvo SUV kunne være en af ​​de store overraskelser af året.

Ny Audi Q5, BMW X3 og Volvo XC60 Motorer

Dieselolie mere end en regel. I første omgang, Ny Audi Q5 vil indslag en enkelt benzinmotor 2,0 TFSI 252 hk, med automatiske transmission S tronic 7-speed dieselmotorer med fire, tre med blok 2.0 TDI varianter 150, 163 og 190 hkDen første gearkasse 6 gear og resten S tronic 7. også være over en 3,0 TDI V6 motor med 286 hk og mere end 63 mkg drejningsmoment, forbundet med en automatisk tiptronic 8-speed momentomformer stedet for dobbelt-kobling gearkasse S tronic 7, gør det muligt at forlænge udviklingen af ​​forandring at reducere forbruget. Så drage fordel af større magt og dens massive moment. Effektivitet tilstand kan afkoble boksen til at rulle "sejler" ned tilbringe yderligere, kan du komme til at være omkring 6 l / 100 km i gennemsnit. Dens ydeevne tal er spektakulære og altid til rådighed for en bog at katapult Audi Q5 med ekstrem lethed.

Ligesom Audi Q5, den BMW X3 2017 arve, ikke blot en del af de nye assistenter automatiseret kørsel set i 7-serie (Såsom aktiv fartpilot, aktiv blinde vinkel overvågning, etc.), men også en del af de nye mekanikere der premiere brandet. Den nye X3, derfor bør tage så meget af alle de nyheder, der for eksempel allerede annonceret til den næste serie 3: Diesel kunne føre 6, 4 og endda 3-cylindrede motorer ... som mange vil sænke deres forbrug. Begge versioner forventes af 316d, 318d og 320d 150 hk Diesel. Hvem ved, om også den nye 325D 225 hk allerede set i det sidste 3-serie GT. Alle 4 cylindrede motorer beskæftiger to turbos kaskade, mens benzin lysere blokkene op til 5 kg med nye motorer 3 cylinder, og 8 kg i 4.

Volvo XC60den Volvo XC60, i mellemtiden, vil han satse meget stærkt af den nye plug-in hybrid udgaver og frigiver det svenske mærke. den topmodel vil være den samme T8 Twin Engine 407 hk og med firehjulstræk nuværende XC90: En fantastisk sæt på alle måder, både ydeevne og effektivitet. Men vi må ikke glemme, at Volvo XC60 også kan udstyres med den nye plug-in hybrid-kæden og lover Volvo for sine kompakte biler: det kaldes T5 Twin Engine og i dette tilfælde, det har en 3-cylindret benzin og 180 hestekræfter (drivmiddel, der kan også bære en traditionel benzin udgave), et elektrisk drev 55 kW, og forhjulstræk: i alt vil være 255 hk. Nye 2,0 liters dieselmotorer, versionen D3 (150 hk) og D4 (190 hk) De bør også udfylde deres mekaniske forsyning. Hybrid version af Audi Q5, som vil tilslutte og med en rækkevidde på omkring 50 km i rent elektrisk funktionsmåde, vil ikke nå markedet frem til 2018 forandring.

Op med Audi Q5 ... og venter

endnu det er at drive den nye BMW X3, Vi forventer, at adfærd som altid Meget dynamisk og sporty. Og også for at komme på nye Volvo XC60, end vi forestiller vi vil bidrage med en stor kørekomfort, en glathed af kontrol og generel adfærd især pæne.

Ja vi kunne i stedet klatre og den nye Audi Q5, vil bekræfte, at godt at være BMW X3 og Volvo XC60 kommer til at stå helt op. Ud over en indre kvalitet, et stort rum med glidende bagsæder i længderetningen i to dele og tilbagelænet ryglæn, en meget god belastning volumen, der kan variere mellem 550 og 610 liter (Afhængigt af placeringen af ​​den bageste bænk) og udstyret med næsten alle nye systemer i nyere A4 og Q7, deres adfærd er meget god.

Audi Q5den Ny Audi Q5, uanset motoren, vil tilbyde forskellige typer af suspension: sport, aktiv og innovative pneumatisk justerbar 60 mm, som kommer fra den øverste Audi Q7 og som vil koste omkring 2,00 euro 0. fremhæver også arbejdet på chassiset mere stiv, præcis styring og en suspension stand til at absorbere stærke uregelmæssigheder meget effektivt. Ikke engang asfalterede spor prale gode færdigheder, interessante niveauer, der i elevatoren TT / Offroad. allerede bare det har at have alle tre sammen for at bestemme afgjort, hvilken en er bedre. I et par måneder, vil vi have svaret.

Du kan også være interesseret i:

Priserne på den nye Audi Q5

Lynk & Co: den helt nye Volvo

Dette vil være den BMW X2

Adblock
detector