Seat Ateca, Skoda Vision S og VW Tiguan, de tre SUV gruppe VW

Hjerte, anderledes sjæl. Og VW Tiguan om, Seat og Skoda implementere deres våben til at konkurrere med fremtidige SUV'er. Så det samme? Så forskellige?

De tre SUV Volkswagen Group: Ateca Seat, Skoda og VW Tiguan S Vision

De tre SUV Volkswagen Group: Ateca Seat, Skoda og VW Tiguan S Vision

De tre SUV Volkswagen Group: Ateca Seat, Skoda og VW Tiguan S Vision

De tre SUV Volkswagen Group: Ateca Seat, Skoda og VW Tiguan S Vision

er det samme Volkswagen Golf en Seat Leon? Og en Volkswagen Passat en Skoda Superb? Ja. Eller ej, afhænger af den glas vi ser. Det er rigtigt, at i øjeblikket VW-koncernen er den producent med mere fælles platforme, og som du ved, med mange flere elementer er identiske med strukturen. tvillinger, ikke tvillinger. Det er i det område SUV, hvor jeg ser mere bevægelsesfrihed og, ud over fælles elementer, Jeg kan differentiere flere produkter a priori så ens gennem sin kommercielle positionering, personlighed og, selvfølgelig, pris og muligheder.

Men til det punkt. Ved årets udgang vil de blive enige forhandlere af samme æble A VW Tiguan (Tilgængelig fra maj), An Ateca Seat, markedsværdi før sommer, og den nye Skoda SUV, mere end sandsynligt kaldet Snemand. Tag pennen og som om det var den klassiske tidsfordriv, Tror du, du ville vide fortælle os, hvor forskellene er? Jeg kan forsikre dig, at der er, teknisk set, en masse til fælles, men lad os se.

Volkswagen Tiguan

Ateca Seat, Skoda og VW Tiguan SUV: tre størrelser

Skoda er der, ved sin mere familierådgivning, mere praktisk og alsidig, det løsner så kompakt SUV og kommer direkte i format XL, stand syv passagerer. Baner vejen senere vil det tage VW med sin Tiguan og sandsynligvis også Seat med sin model Ateca. Så mens foregribe den endelige SUV koncept Skoda Vision S, hvis fotografisk rekreation hud af det endelige produkt kan se i denne artikel, vil måle 4,70 m, de to andre modeller er betydeligt mindre og har kapacitet kun til 5 personer. 4,49 er længden af ​​VW; lidt mindre, specifikt om 4,36 m, vil være uden Ateca Seat størrelse.

Ateca snemand og Tiguan: tre SUV, 9 karrosserier

Når det er sagt, skal det bemærkes, at ud over organer lange og op til syv sæders kamp, ​​vil der være en bypass coupé, BMW X4 på linjen. en VW Tiguan mere præmie, en Seat Ateca mere følelsesmæssige... ¿Og hvor Skoda spiller? Jeg vender tilbage til spørgsmålet, Kan du forestille dig fremtiden Skoda Snemand Coupé blev udført på den lange version og vedligeholde kapacitet til syv passagerer? Her er der ingen produkt ud, og hvis det, er er at besætte markedssegmenter, at strategien er slet ikke langt ude. så Det kan være den store differentiator.

Skoda Vision S

Linje tre SUV Det vil også være stor divider af udtalelser. Klart, fra en fælles base, bliver, men VW Tiguan, Ateca Seat og Skoda SUV De vil være en udvidelse af andre produktlinjer af mærket: VW, balance følelsesmæssige; Sæde, mere nerve og humor; og Skoda, en æstetisk mere traditionelle. Hvis du skulle sætte den ene ved siden af ​​den anden, har du opfattelsen af ​​at være i tre forskellige biler, især mod Tiguan Terrængående online, med forskellige angreb -vinkel kofanger 24 grader, 16 grader off normal kofanger) plus legemshøjde 20 mm højere (200 mm i alt).

Platform: MQB arkitektur for de tre

Ja, men ikke på det samme punkt i produktionen. Skoda og Seat andel Kvasiny tjekkiske fabrik mens VW Tiguan vil blive produceret i fabrikker i Hannover og Wolfsburg (Tyskland). Som vi har set, vil to være de declinations, den ene med 268 cm kamp for 'kort' versioner af VW Tiguan og Ateca Seat som vil gå på salg i år, og langt til Skoda SUV, med mere end ti centimeter ekstra akselafstand. Og ja, det er fælles arkitektur og moduler, så er dens fleksibilitet til at tilpasse sig forskellige fabrikker. VW Tiguan og færdig med en af ​​de bekræftede kvaliteter af denne motor: Being VW Tiguan største før, annoncerer 50 kg mindre vægt og større effektivitet. Seat Ateca endnu lavere, for den samme motor, de næsten 1.500 kilo naglet VW Tiguan 2.0 TDI 150 HK 4x2.

Ateca Seat

Motorer og transmissioner: den (god) Familie

Også her. Snarere end tilsvarende rimelige kloner i making, med undtagelser. Skoda er mere end sandsynligt ikke nå toppen, mener jeg det kraftigere motor bærer VW Tiguan, Bi 2,0 TDi 240 hk. Men resten er det antaget, at området er artikuleret nøjagtig som VW Tiguan: 1.4 TSi 125 hk (Kun 4x2), 1.4 TSi 150 hk med afbrydelse af cylindre (4x2 og 4x4), 2,0 TSi 180 hk / (Automatisk 4x4), 1.6 TDi 115 hk (4x2), 2,0 TDi 150 hk (4x2 og 4x4) og 2,0 TDi 190 hk (4x4). Tilsvarende manuel eller automatisk dual-kobling transmissioner er også almindelige. Effektiviteten af ​​hver model vil markere derfor størrelse, linie og vægt, hvilket er mere end sandsynligt, at Seat Ateca, selvom tiendedele er modellen skiller sig ud.

Cockpits: Seal Seat, Skoda og VW

Hvad du ikke synes tilstrækkelige forskelle? Når du træder ombord på opdage. Jeg er også overbevist om, at du blive overrasket over produkter Skoda og Seat; en tjekkisk, af en stigning i kvalitet og design belastning vigtigt; en anden, den spanske, fordi det konsoliderer fremragende materialisering X-perience Lion, i øjeblikket sin mest eksotiske produkt i området. Men her VW skiller sig ud med noget mere kvalitet i Tiguan, og også mere gadget, med valgfri kontrolboks med 12,3 tommer TFT skærm erstatte den klassiske analoge ur. De tre bud på en bageste række (bufferen i tilfælde af SUV Skoda) med langsgående bevægelse af 16 cm i tilfælde af VW Tiguan og noget mindre i Seat Ateca. For sin del, mens mængden lasten Sæde overstige 500 liter, VW har bekræftet 615 liter totalvolumen for Tiguan, 145 liter mere end den udgående model. I sin 5-sæders konfiguration, kan du forestille dig, at Skoda mærke igen vil pålægge afstande i kapacitet og alsidighed.

Volkswagen Tiguan

Kørsel profiler tilstande Eco, Comfort, Normal, Sport eller Individuel vil være fælles for alle tre biler, mens i øjeblikket, er en Skoda vil også ukendt, hvis 4Motion Active Control premiere på Tiguan, den nye roulette strategi for at tilpasse kraftfordeling mellem akslerne af det samlede trækkraft (og andre parametre) afhængig af terræn, med tilstande Road, Sne, Off-Road og Off-Road tilpasses. Kort sagt, tre brødre af blod, men fornem og adskiller sig ved en unik personlighed.

billigere version VW vil i første omgang sælge Tiguan 2.0 TDI vil være en 150 hk, med en pris på 29,650 euro. Jeg vil vædde på du vil ikke have problemer med at finde forskellene til fordel for enten mekanisk lighed.

Du kan også være interesseret

- SUV kommer i 2016

- Ateca Sæde: Seat den nye SUV med spansk navn?

- Volkswagen Tiguan 2016: Vi har allerede gennemført!

- Skoda Vision S: nye direkte SUV på Geneve Motor Show

Adblock
detector