Så det vil være den anden generation af Nissan Juke

Dette fald, og vi vil vide helt sikkert den nye Nissan Juke. Igen en meget risikabel og sporty design, vi rykke nogle detaljer om sin anden generation.

Nissan Juke: dette kunne være din anden generation

Nissan Juke: dette kunne være din anden generation

Nissan Juke: dette kunne være din anden generation

Nissan Juke: dette kunne være din anden generation

Skriv denne dato i din kalender 2017 motor: efterårssæsonen. Det vil være i september, i løbet af Frankfurt Motor Show, eller slutningen af ​​oktober, i løbet af Tokyo Motor Show, Nissan, når vi officielt løfter sløret de første rapporter om dens forventede andengenerations Juke. Eller måske mere end sandsynligt bruge de to begivenheder: den første fremvisning og den endelige produktion model, mens der i den anden vi løfte sløret for hans variant e-Power, med en ny hybrid prototype. Mens vi venter, kan vi allerede komme foran i Autopista.es nye detaljer om, hvordan vil dette helt Ny Lille SUV.

Ja, for hvis da han blev født Nissan Juke var næsten alene i SUV-segmentet by-, og alle de projektører peger på ham, og når det ankommer i slutningen af ​​2017 eller begyndelsen af ​​2018 sin anden generation vil løbe en reel bataljon. De allerede etablerede og førende salg, Renault Captur, Peugeot 2008 eller Opel Mokka X, Ny Seat Arona, Stonic Kia, Opel Crossland X ... og mange nye rivaler under udvikling og vil blive tilføjet. Derfor vil dets udvikling afhænger af deres succes denne gang.

Hvad er ingen tvivl om, at den nye Nissan Juke vil forblive, mere end sandsynligt, den mest originale og risikabelt SUV i sin klasse. Mange af dens funktioner er annonceret som de kommer fra koncept Gripz (Som du kan se dine billeder og endda været vidne live med sin designer), også præsenteret på den forrige udgave af Frankfurt Motor Show 2015. Og tilsyneladende set, og selv om det naturligvis den endelige udvikling er mere konservativ, at sætte scenen er indlysende.

Den nye Nissan Juke vil derfor have et billede af de mest tankevækkende. indarbejde nye LED forlygter formet pil, et frontgitter mærket V-formet og meget nerve langs legemet, idet der også detaljer allerede fremlagt nye Nissan Micra. Faktisk præcist, den nye Micra også risikabelt Juke vil tage denne nye platform. Det er en ny modulær arkitektur alliance Renault / Nissan, premiere på anvendelighed og kaldet CMF-B. Lettere og mere holdbare chassis, vil denne base også beskæftiger næste nye generation Renault Clio.

Nissan Juke 2017Med en bemærkelsesværdig udvikling, der søger at påvirke det i lethed og også lydisolering, den nye Nissan Juke vil også vedtage mange komponenter og teknologi af sin storebror Qashqai, som deres fornyede multimediesystemer, fuld multifunktionsdisplay mærke på 5 tommer farve til instrumentering eller sikkerhedssystemer og kørsel bistand Intelligent ride kontrol (Reducerer krop vertikal svingning) og Trace Intelligent Control (Hjælp til at registrere den Juke sporing mere præcist). I begge tilfælde, at systemet virker på bremser og motor. Og, selvfølgelig, også automatisk nødbremsning og fodgænger afsløring, perifere kameraer, blandt andre nyskabelser.

Nissan Juke 2017: motorer

Mekanisk, den nye Nissan Juke vil indeholde den nyeste generation af motorer Nissan, og effektiv lejlighedsvis nyhed. Blandt førstnævnte, vil fremhæve ankomst, som i Micra, en 0,9 Turbo benzinmotor 90 hk magt, sammen med Diesel 1.5 dCi De er kendt i Alliancen, men premiere nye beføjelser. I benzin, er det også forventes ankomst 1.2 TCE 115 hk og det er mere end sandsynligt én 1.6 TEC op til 220 CV, den samme ridning Renault Clio RS Trophy.

den store nyhed af Nissan Juke Imidlertid kunne nå et nye særlige hybrid-version, indretning kendes med e-Power navn. I den nye Micra er det allerede annonceret den sandsynlige nye hybrid løsning kommer ind i området, og Juke sikkert også overveje. I den kommende Tokyo Motor Show vil vi se en prototype på forhånd, men vi kan bekræfte, at denne variant ville have sikkert med den elektrisk drivstrøm Nissan Leaf (Dvs., tilbyder næsten 110 hk) Og en lille benzinmotor 1.2 TCE, som mere end sandsynligt handling kun som en generator. Dens elektriske rækkevidde vil derfor være høj. Allerede de mangler for kun et par måneder til at fortsætte med at lære nye detaljer om dette længe ventede SUV.

Du kan også være interesseret i:

Dette er den nye Nissan Micra

Så vil Nissan Qashqai 2017

SUV'er med mere kabineplads

Adblock
detector