Nissan Juke 2017: den revolutionære lille SUV, om

Den første Nissan Juke brød formen til sin avantgarde design. Dens nye generation, er planlagt til 2017, vil være lige så eller mere forbløffende. Her er et gennembrud.

Første billeder af, hvad den nye Nissan Juke

Første billeder af, hvad den nye Nissan Juke

Første billeder af, hvad den nye Nissan Juke

Første billeder af, hvad den nye Nissan Juke

den SUV feber dens temperatur fortsætter med at stige. For et par dage siden, vi offentliggjorde en omfattende guide til alle SUV, der vil ankomme i resten af ​​2016 og 2017. I denne rapport, vi indgår ikke virkelig vigtigt for en bil, en model bare modtage nyheder meget, meget frisk: den nye generation Nissan Juke.

Ifølge de foreliggende oplysninger Autopista.es, tuning Nissan Juke af anden generation Det er i sin afsluttende fase af udviklingen. Hvad hvis vi kan forudse, er, at dette urban SUV segment B Det vil være til rådighed på markedet 2017.

2017 Nissan Juke: struktur og tekniske gener

den ny bil platform byggeri, der er akronymet CMF-B den Renault-Nissan gruppe, vil være rygraden i den nye Nissan Juke. Bilen vil debut denne platform vil være den næste generation af Nissan Micra og vil følge den nye Nissan Juke og, selvfølgelig, den bedst sælgende Renault Clio, som bare kender hovedlinjerne i en dybtgående fornyelse.

lettere og stærkere materialer (Mindre vægt og derfor mere effektiv og smidig kørsel) dannelse af strukturen Ny Nissan Juke 2017. Mekanisk, forventes at fortsætte væddemål på "downsizing", dvs. turboladede motorer både diesel og benzin og lav kapacitet. I dette område, ville udbuddet af benzin forventer Engines 1.2 TCE 120 hk og 1,6 TCE forskellige effektniveauer (over 200 hk i Juke Nismo sporty versioner). Vi bør heller ikke udelukke en hybrid version som den, der allerede er oprettet for et år siden prototypen Nissan Gripz.

Nissan Juke Concept Gripz2017 Nissan Juke: bet design

En større og risikofyldte indsatser først Nissan Juke det var dens revolutionerende design. i dette anden generation, Japanske firma ønsker at "forårsager" drivere med Bugtet, futuristisk, kantede linjer næppe gå ubemærket for det menneskelige øje.

I denne æstetisk anliggende, vil vi fremme Nissan Juke fremtid Du har mange funktioner svarende til Nissan koncept Gripz vist på Frankfurt Motor Show 2015.

Nissan Juke 2017: rivaler

copetition som vil stå over for Nissan Juke 2017 Det bliver virkelig hårdt. Modeller som Peugeot 2008 Renault Captur og den nye Opel Mokka X forsøger at sætte tingene meget vanskelige at urban SUV Nissan. Disse er hans tre vigtigste modstandere, men sikkert vil der være flere kamphaner, der ønsker at komme ind i kampen.

(*). De billeder, der ledsager denne artikel, er Nissan Gripz Concept (kommende Juke vil have lignende design funktioner). Klik på billederne for at se, hvad der vil være den Nissan Juke 2017.

Du kan også være interesseret

- Bedste SUV for mindre end 20.000 euro

- Opkøb Guide: medierne eller kompakte SUV mest interessante

- Sammenlign op til tre biler på en gang

- Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

Adblock
detector