Dani Sordo ennen RallyRACC 2017: “Tavoitteena on voittaa” (VIDEO)

Autopista.es voinut haastatella Hyundai kuljettaja Dani Sordo ennen alkua RallyRACC-rallissa Espanjassa. Tämä on se, mitä sanoitte Cantabrian VIDEO lentäjä.

Edellisenä päivänä moottori alkavat RACC-ralli Espanjassa 2017, Dani Sordo hän osallistui MOOTTORITIE joukkueessa matkailuautossa Hyundai. Espanjalainen, sijoittui viidenneksi sijoitukset ja WRC tänä vuonna, se on loistava tilaisuus päästä heidän ensimmäinen voitto kauden ja myös tehdä sen ensimmäistä kertaa kotiin ralli maailmassa.

Tähän mennessä, Sordo saavutti kaksi podium hajareisin hänen Hyundai i20 WRC Coupé: Kolmas Korsikalla ja Portugalissa. Espanjassa, Viime vuonna hän sijoittui toiseksi jälkeen jännittävä kaksintaisteluun Sébastien Ogier. Tänä vuonna espanjalainen ratsastaja saapuu Costa Daurada katalaani muutaman viikon kuluttua, jossa joukkue on ollut valtaisa sisällyttämistä, Andreas Mikkelsen, jäljellä kauden ja kahden seuraavan vuoden aikana.

kanssa Dani Sordo puhumme ralli, joka on alkanut torstaina kanssa nukkumapaikka, niiden erikoinen ominaisuus sekoittaa ralli ja sen lähitulevaisuudessa. Älä missaa video.

Saatat myös olla kiinnostunut

Ralli Espanjan 2017: Edelliset ja aikataulut

Michel Nandan "Sordo on turvallinen joukkue"

Kris Meeke haastateltiin: "Meidän on otettava oikeaan suuntaan 2018."

Adblock
detector