BMW M760Li xDrive, BMW tehokkain hetki

BMW xDrive M760Li, kaatamalla tehoBMW xDrive M760Li, kaatamalla tehoBMW xDrive M760Li, kaatamalla tehoBMW xDrive M760Li, kaatamalla teho

Muutama päivä sitten kerroimme teille B7 xDrive Apina erityistä valmistelua Saksan coachbuilder BMW 7-sarjan 600 hv. Tuolloin kutsutaan jotain 'M7 ei ole vielä olemassa. " No, toitotettavan ja BMW ovat saavuttaneet merkki München on juuri vahvistanut sen, mitä voisi hyvinkin olla totta M7 ja Tehokkain tuotannon BMW tänään (Oli M5 30 vuotta, joka tuli valtaan kuvassa).

Se on BMW xDrive M760Li, myös 600 hv vaan uudesta ja Valtava moottori V12 6.6 bensiiniä kanssa teknologia M tehokkuus TwinPower Turbo ". Pari on myös mahtava, 81.6 mkg alkaen 1500 rpm ja sen kehitykseen: 0-100 km / h 3,9 sekuntia ja kärjen nopeus 250 km / h, jompikumpi 305 km / h Pakkauksen M Kuljettajan. Raudal kaiken tehon ja väännön pysähtyy neljä pyörät (pääasiassa käyttövoima) läpi Steptronic automaattinen kahdeksan nopeus joka on myös optimoitu.

BMW xDrive M760Li

Saksan luxury sedan sen pitkä akseliväli elin (5,23 metriä pitkä) ja summan suurten urheilutapahtumien ominaisuudet, joita ne lisäävät ylellisyyttä, yksinoikeus, äärimmäistä huomiota yksityiskohtiin ja mukavuutta, että otatte auton kuten BMW 7-sarjan ja kaikki kanssa V12 tehokkain tuotannon BMW on koskaan rakennettu, kanssa twin turbo tekniikka, kukin sijoitettu ulkopintojen kaksi pankit 'V' ja joka on vastuussa syöttämiseksi kuusi sylinteriä kohden.

Dynaaminen tasolla BMW xDrive vakiona M760Li alustojen Executive Drive Pro joka kantaesitettiin uuden sukupolven BMW 7-sarjan. Tämä viritys auto tulee alustan ohjausjärjestelmä ja pneumaattinen vaimennus kummallakin akselilla, joka vaikuttaa suoraan jousituksen asetukset ja värähtelyjen vaimentamiseksi ja vähentää keinuu sisällä ja lisää mukavuutta. Lisäksi Saksan esitys sedan mukana tulee myös integroitu aktiiviseen nelipyöräohjausjärjestelmä.

BMW xDrive M760Li

BMW M760i xDrive: ulkoa ja

Emme voineet odottaa mitään muuta kuin elin urheilu kalusteet uudessa BMW xDrive M760Li. Sarjan sisältää M aerodynaaminen kit, suurempia ilmanottoaukot etuhelmaan, harmaa tiedot 'Cerium' väri, takaspoileri, valinnainen takaspoileri ja yksinomainen pyörät valu M 20-tuumainen korkean suorituskyvyn renkaat ja edessä 245/40 R20 275 / 35 R20 takana. Me emme unohda joko urheilu pakoputkisto säädön kanssa perhosia, tehostuneen ääni, ja urheilu jarrut myös allekirjoittanut M Performance.

että sisusta, pulaa viimeistelty laatu ja päättyy, kuten nappanahkaa, verhoiluun Alcantara katon Antrasiitti, sisustus lehtipuu, sähkösäätöiset istuimet, ... Nor puuttuu viimeinen teknologian turvallisuuspoliittinen, liitettävyys ja mukavuutta. Esimerkiksi järjestelmä ohjaustehostimen, ohjaustehtävää kaistalle, varoitus puolella liikenteen, kosketusohjaus "iDrive-ominaisuuden liikeohjaus ja, tietenkin 'BMW Connected Drive' kaikki yhteyden ominaisuudet älypuhelimen.

mahdollisesti, BMW: M760i xDrive voi valita viimeistely 'Excellence' että, toisin kuin voisi luulla, Se ei kuljeta lisäkustannuksia. Kyllä, annostelee kanssa aerodynaamisen kit M niille asiakkaille, jotka haluavat luxury desing urheilullisuutta. Lisää vielä muut ulkoiset ja kantoaaltokomponenttien ja pyörien rakenteeltaan erilainen.

BMW xDrive M760Li on Geneven autonäyttelyssä muutaman viikon ja saapuu Espanjassa vuoden viimeisellä neljänneksellä 2016. Emme tiedä hinta meidän markkinoilla, mutta voimme ottaa referenssinä lähimpään BMW 7-sarjan pitkä akseliväli kalliimpaa Tähän mennessä 449 hevosvoimaa, se myy 139000 euroa.

BMW xDrive M760Li

Saatat myös olla kiinnostunut

Testasimme BMW 7-sarjan 730D xDrive, ylin auto

2015 BMW M6, urheilullisuus ja ainutlaatuisuus parantunut