Kysymykset: Mitä etuja ja haittoja nelipyörien tai Mikroautot?

"Elämme syrjäisellä alueella Keski- ja väsynyt kävely siirtolentoihin poikani, olen arvostetaan ostaa yksi niistä nelipyörien jotka vähitellen nähdä kaupungeissa kuten meidän."Kysymykset: Mitä etuja ja haittoja nelipyörien tai Mikroautot?

"Olen herättää useita epäilyjä. ¿Ne ovat turvallisia nämä Mikroautot tai nelipyöräisiin? ¿kannattaa ostaa jokin näistä ajoneuvoista tai pitkäaikaista oleskelua lyhyt ensimmäisen muutoksen? Lyhyesti sanottuna, mitkä ovat edut ja haitat microcar tai nelipyörässä."

Vastauksena meidän tekninen asiantuntija Luis Miguel Vitoria

Onko se kannattaa emme voi neuvoa: riippuu tietenkin, käytöstä hagase häntä. Kuten lähes kaikki, yksi Microcar tai kevyen nelipyörän on etunsa ja haittansa .... Jotkut autoilijat järjestöt arvostelevat heidän hauraus, vakauden puute ja vähäiset mahdollisuudet suoja, kun taas toiset muistuttavat, että helpottaa liikkuvuutta, erityisesti kaupunkialueilla, ja viettää suhteellisen vähän. Sen suurin nopeus ei voi ylittää 45 km / h, niin että ne tulevat olemaan carrozados mopo pyörä, korkeintaan 50 cm3, joiden massa on pienempi kuin 350 kg, tyhjiö.

Enemmän tai vähemmän suosiossa vanhusten maaseutuympäristöistä käyttäjät ilman lisenssiä B, Ranskan- niiden alkuperästä, monet valmistajat myyvät niitä "autoja ilman lisenssiä." Mutta meidän on tehtävä selväksi, että carry lupa on oltava yksi, saatavissa 15 vuotta -To mennä seuralainen pitää odottaa jopa 18 vuoden ajan. Älkää erehtykö: he ovat mitä ovat ja tarjota tarjoten rajoitetun suojan lukuun ottamatta joitakin poikkeuksia, no turvatyyny, ABS tai ESP lisäksi hieno kehys pois luotettavuutta perinteisen matkailun- takuuksi tyyppi organismeja EuroNCAP tai RACC -on testi, kuten edestä isku Renault Twingo, joka osoittaa sen haavoittuvuuden ASI- patenttivaatimuksissa. Itse asiassa, ellei kiinni tai periaatteessa itse suojarakenteen katon ja sivusuunnassa kollegansa ja turvavyöt, pakottaa -Oletko biplaza- matkustajat yllään kypärä mukaan kuninkaan asetuksella 965/2006; esimerkiksi, viallisista tyyppi.

Enemmän asioita: olla mopoja, kevyet nelipyörät tai Mikro- ei sallita maanteillä tai moottoriteillä, ja muilla teillä täytyy tehdä se pientareelle. Ja silmä, eivät ole lelu, pakottaen harjoitellaan sileä, progressiivinen ja ennakoivan ajon välttää tuo vakautta raja. Ne ovat todella tehty kaupungin, ei korvata autoja, niin pitkälti, turvattomuus tulee huono niitä hyödynnetään.

Tältä osin valmistajat ja kauppa yritysten muistaa, että ne ovat paljon turvallisempia kuin mopolla tai skootteri, yli törmäystestit hyväksyntänumerolla ja jopa siirtää ITV vuodesta 2006. Halpa muuten ne eivät ole. Ja että keskihinta uuden kevyen nelipyörän välillä 8000 ja 14000 euroa, vaikka on myös 4x4 ja kaikki sähköllä, jolloin korko ampuu ylös noin 23000 euroa.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

- Kysymyksiä ja epäilyjä autoista

- Vertaa jopa kolme autoa kerralla

Adblock
detector