Vertailu: Ford Focus 1,6 TDCI 115 vs 110 Mégane 1,5 dCi

Mégane Renault, yksi parhaista myynti malleja meidän markkinoilla saa kilpailija hoidon uudistetun Ford Focus, jonka hinnoittelu on erittäin aggressiivista ja laitteita.

Vertailu: Ford Focus 1.6 TDCI 115 Titanium vs Renault Mégane 1.5 dCi 110 Limited

Vertailu: Ford Focus 1.6 TDCI 115 Titanium vs Renault Mégane 1.5 dCi 110 Limited

Vertailu: Ford Focus 1.6 TDCI 115 Titanium vs Renault Mégane 1.5 dCi 110 Limited

Vertailu: Ford Focus 1.6 TDCI 115 Titanium vs Renault Mégane 1.5 dCi 110 Limited

On selvää, että uudessa Focus varsinkin, ensi silmäyksellä, on edessä nuorennusleikkauksen, tyylikkäämpi ja muistuttaa vääjäämättä kuin imago, Aston Martin. Kuitenkin paras tämän uuden toimitus malli on enemmän piilossa soikea, kauimpana ensisilmäyksellä. Kuulemisen jälkeen, sisällä nähdään pian, että Keski näytön ja on kunnon kokoinen, tarkalleen 8 tuumaa.

Lisäksi ne muuttivat suunnittelu ja koko valvonnan ohjauspyörä ennen epäkäytännöllinen. Nyt ne ovat parempia käyttöön, mutta ovat liian pieniä ja ne on sijoitettu niin lähellä toisiaan, että se on helppo varmuuden paineen ja vaativat myös liikaa huomiota kauko näkyvyyttä tielle. Ja kaukana siitä, mitä silmät näkevät helposti, nyt Focus käyttää paksumpi matot, paksumpi sivuikkunat ja terävän eristyksen moottoritilasta selkeänä tarkoituksena on vähentää melutasoa, joka on olemassa matkustamossa.

uudenlainen lähestymistapa

Se johtui käsitystä, Focus on muuttunut koettu kosketus ajo läpi useita mekaanisen esityksiä. Se on lisännyt jäykkyys etuakselin, lisäämällä sivusuunnassa vastus holkit suspensiossa vaihtelemalla asetus vaimentimet ja tarkistetaan jousitusgeometria. Tämä yhdistettynä uudelleenkalibrointi sähköinen auttaa ohjausmalli antaa soikea puoli kosketus sedan, jolloin kuljettaja selkeä maku Mondeo. Emmekä liioitella, koska meillä oli molempia autoja lähes samanaikaisesti.

Lisäksi myös sillä on kehittää järjestelmä liitettävyys kehittynyt ääniohjaus, jolloin laki audio, navigointi, ilmastointi ja matkapuhelin. Kuten useimmat yksinoikeus tarjota, on puoliautomaattinen pysäköintijärjestelmä on käsiteltävä -jopa verkossa polkimen ja akku. Ja vain nämä elementit, Mégane erot ovat yli merkittäviä, vaikka monia enemmän salkun Fordin Focus. Meidän Ranskan veteraani elänyt viime kuukausina meidän välillämme, ehkä jopa kymmenkunta, mutta Kaukolaukaus estää tällä alustalla sähköisen päivityksen, varmasti, sisällytetään hänen tilalleen.

arvokas

Jopa niin, Tämä rajoitettu versio Mégane vielä kamppailemaan kovasti. On totta, että esityksesi ei pysty visuaalisen laadun Focus Titanium, mutta säilyttää hyvä kosketus. Niiden laitteet, mutta antelias, ei ole samalla tasolla huolimatta hinnat niin samanlaisia, mikä osoittaa, että Fordin aggressiivinen kauppapolitiikka on voimakkaampi sen kompakti kunnostettu. Laaditaan tästä aiheesta, Focus on erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto Tule nolla kustannukset tulevat sarja-, jotka ovat optisia ryhmiä bi-xenon mukautuva, takaajat erinomainen pimeänäkö tehokkuutta.

Ajo, olemme vasta löytänyt yhden, mutta mitä tulee mukavasti Fordin. Edessä selkänojat tuottaa liiallisen paineen korkean takaosan vaikka, kuten nai toistuvia, kunkin elimen käyttäytyy eri tavalla vasten istuimet kokoonpano. kuitenkin etuistuimilla meidän anatomian Mégane sopii täydellisesti ja löytänyt siististi. Livability on erittäin tasainen molempien, etua Renault taka sisäkorkeus ja paremmin tilaa siellä jalat matkustajia Ford. Kuten useimpien tällaisten salonkia, hyväksyntä viisi paikkaa on enemmän teoreettinen kuin todellinen, ellei kolme käyttäjiä takapenkin ihmisiä jäntevä runko. Tärkein etu Renault teki Palencia on runko, jossa vielä 50 litraa, ne aina ovat käteviä tämäntyyppisissä perheen autoa.

kaksi gallialaiset

Tässä vastakkainasettelun Ranskan ja Saksan-amerikkalainen, on petturi. Tämä on sisäänrakennettu tähän Focus, PSA lähde, tai moottorin, ranskaksi ja kasvatetaan. Hyvin samankaltainen, lähes identtiset valtuuksia, kiihtyvyydet heijastaa tätä tasa lähes kymmenesosa. Kuitenkin, kun talteen tai se on eteenpäin, pisin lähetyksen kehitys Mégane tuntuvat, ja selvästi, joten painopiste on osoittanut ketterä kahden parhaan vaihdetta. Tämä tekninen päätös ei johda rajuja etuja kuluttavat polttoainetta, luku, jossa molemmat siirtyä erinomaisella tasolla. Malleja tämän koon ja painon -The Focus nousee yli 1300 kiloa kanssa täysi talletus, jossa menojen luvut että jopa halventaa 5 l / 100 km sekakäyttöön välillä kaupungin ja valtatie, Ne osoittavat, mihin se on tulossa kulutusta optimointiin ilman teknistä omituisuuksia tai epätavallisia materiaaleja. Tästä huolimatta samankaltaisuus polttoainekuluissa, ero koko talletuksen puolesta Renault tekee sen autonomiaa on merkittävästi korkeampi, lähes 150 km, ne aina on kätevä, kun viimeistely pitkä matka on tekemättä ärsyttävää ylimääräinen pysähdys.

Kehys Focus on aina ollut yksi luokkansa paras ilmestymisestä lähtien tämän mallin, ja sen ristiriidassa Golf johtoaseman tällä alalla on ehdotettu, keskustellaan asiantuntijoiden ja harrastajien muutaman vuoden. Uudessa määritelmässä, Focus tuo vielä yhden ainesosan lämpöä tässä vastakkainasettelussa, Siirtymäkauden Parannettu vakaus, joka ennakoi suorituskykyä vakautta poistamaan sitäkään pelästyttää muuttamalla sykkeen meitä "nielaisevan käyrä". Tämä on ylläpitää korkein dynaamisena muuttamatta mukavasti ajo. Mégane tarjoaa enemmän klassisen myös tehokkaita, Yhdystukiakselisto takana, ja myös hienosäätöä arkkitehtuuri, mutta. Molemmat voivat jäljittää tahansa tiellä kaukaa haetulta, mutta Focus liuottamaa sitä enemmän eleganssia. Yhdistetyn analyysin, Focus pelaa temppuja modernin teknologian ja erinomainen arkkitehtuuri ylivoimaiseksi tahalliset ja Mégane ikuisesti kiitollinen.

Adblock
detector