Volvo XC40: Alle priser og data for Spania den nye SUV

Ankomsten av nye XC40 kan markere et vendepunkt i Volvo. Merket har som mål å vokse i salg og bli en veldig tøff motstander for alle premium-produsenter.

Alle priser for XC40 Volvo Spania

Alle priser for XC40 Volvo Spania

Alle priser for XC40 Volvo Spania

Alle priser for XC40 Volvo Spania

Med det nye bildet volvo ta sine kommende modeller og har til hensikt å erobre den lille SUV-markedet, Volvo XC40 kommer med alle insentiver til å bli en bestselger. Premium enn andre firmaer til å forberede seg, fordi svenskene kommer til å erobre markedet.

Du kan gjøre de første bestillingene siden forrige uke, og har allerede kjent prisene på sine to første motorer. Foreløpig, i Volvo de har valgt å inkludere de mest potente blokkene på sin produksjon, men Det er ventet at neste vår har vi et alternativ D3 Diesel 150 hk, forhjulsdrift og manuell girkasse for mer beskjedne provisjoner, og en tre-sylindret 1,5 liter og hybrid plugg, for de som foretrekker en elektrifisert motor.

For nå, vil de som ønsker en diesel kjøretøy må plassere sine bestillinger fra D4 Diesel 190 hk, som starter fra 42,220 euro med målgang Momentum og 44,233 euro Hvis vi inkluderer den sporty alternativet R-Design. Hvis du velger den bensinmodellen, vil vi melde deg på deres T5 250 hk, den delen av EUR 47,257.50 og 49,349.50 euro Momentum versjon med ferdigstillelse R-Design.

Alle modellene leveres standard med en store utstyr katalogen, hvor høydepunktet er dens sikkerhetspakke med adaptive bremselysene, signalgjenkjenning, støtte for å holde seg i kjørefelt, frontkollisjon advarsel med automatisk bremsing eller detektor fotgjengere og syklister. Men det vil også inkludere multifunksjonsratt og berøringsskjerm 9 tommer regnsensor, bak parkering sensorer eller.

For de som velger versjon R-Design, til ovenstående opplysninger som en bestemt sport rattet, terskler inngangsdør med emblem R-Design, utvendig tak, hjul og speil i skinnende svart eller pedaler og shifter sport endringer, men fremfor alt vil en sport chassis legges renovert for å tilby best mulig ytelse.

Du kan også være interessert i:

Volvo XC40: første video, bilder og data for den nye SUV

Alt om Volvo XC40: kunst, teknologi og interiør av den nye SUV

For å abonnere eller kjøpe en bil? Volvo begynte revolusjonen med XC40

Adblock
detector