Renault Espace dCi 160 hv vastaan ​​150 hv TDI Seat Alhambra

Seat Alhambra ja Renault Espace, jossa seitsemän paikkaa ja täysi liitettävyys ja ajo apuvälineitä, valitse otsikko paras suuri MPV.

Parhaita kuvia Renault Espace dCi 160 hv vastaan ​​150 hv TDI Seat Alhambra

Parhaita kuvia Renault Espace dCi 160 hv vastaan ​​150 hv TDI Seat Alhambra

Parhaita kuvia Renault Espace dCi 160 hv vastaan ​​150 hv TDI Seat Alhambra

Parhaita kuvia Renault Espace dCi 160 hv vastaan ​​150 hv TDI Seat Alhambra

Seat Alhambra ja Renault Espace tila-kahdella mukanaan kaksi vuosikymmentä korvien soiminen, jotka tarvitsevat suuren auton, voimassa seitsemän ihmistä ja he eivät halua kuulla teollisesta matkustajille. Tänä aikana ne ovat kehittyneet niin paljon, että sen ydin on muuttunut kohti dynaaminen käyttäytyminen lähellä, että henkilöauton, hienostuneisuus samanlainen kuin salonkia ja kaikki menettämättä sisempi modulaarisuus joka luonnehti niitä, jolloin etukäteen tai hidastaa paikkaa, poista lisätä tavaratilaan tai tietysti voittamaan este viiden asukkaat aluksella.

Kuitenkin viimeinen päivitys olemme todistaneet radikaaleja välisiä eroja. kun taas Seat Alhambra pysyy uskollisena ortodoksiaan perheen ajoneuvojen, että Renault Espace on omaksunut tavoitteellinen henki ja painotettu enemmän yksinoikeuden elementtejä luksusta salonkia kustannuksella joitakin toimintoja. Tämä teoria on hyväksytty vähentää vertikaalista tilaa sisällä perinteisesti yksi erottavia osia Renault Espace- ja sisällyttämistä elementit, kuten nelipyöräohjausjärjestelmä, jotka antavat joustavuutta poikkeuksellinen ajoneuvo, 4,85 m.

Renault Espace kehystys ja Seat Alhambra

Sen mitat pesäeron tutuin vaihtoehtoja. Siten, Citroen C4 Grand Picasso Opel Zafira Tourer tai ovat pienempiä, Volkswagen Caravelle / Mercedes Viano ja suurempi Peugeot Jumpy vähemmän hienostunut. Itse asiassa juuri Ford S-Max / Galaxy tai Fiat Freemont voi lopulta tullut tutuksi voimassa vaihtoehtoja pelaajille osallistuvat sen mitat, lähestymistapa ja toteutus.

Sisätilojen mittaukset osoittavat, miten Renault Espace sopii paremmin viidelle henkilölle seitsemän. Joten toinen rivi on väljempi tilan suhteen, että kolmas ja mahdollisesti sillä on poikkeuksellista käyttöä, aina ihmisten lyhytkasvuisuus. Sen sijaan, Seat Alhambra on tasapainoisempi sillä vaikka saannot jonkin verran toisessa rivissä, Se tarjoaa enemmän kapasiteettia kolmannessa ja sen runko on enemmän omiaan. Joka tapauksessa molemmat ovat yksittäisiä paikkoja, jotka voivat edistää tai jätättää 16 cm suositaan tilaa yksi riveistä tai jollekin matkustajista.

Seat Alhambra myös voitot saatavuudessa, ainakin niin pitkälle kuin takaistuimet käytössä ja tavaratila ja liukuvat sivuovet että helpottavat tulla ja lähteä vain auton tai ottaa pienempi niiden rajoituksiin. Kuitenkin alaosa ovi on varsin näkyvästi ja se voi aiheuttaa joitakin vaikeuksia vammaisille, jotka joutuisivat nostamaan enemmän polvet Ranskan malliin.

Renault Espace

Renault Espace dynaaminen käyttäytyminen ja Seat Alhambra

160 ja 150 hv, Meidän pelaajat pystyvät selviytymään päivittäin vaivatta, nopeuttamalla riittävästi virtaa ja voi pysyä matkustaa ilman mitään ongelmia. kuitenkin Jos me kiertämään raskaasti kuormitettu autoja, saatamme kaipaamaan joitakin ylimääräisiä hevosia vauhtiaan jyrkillä rinteillä taipuvaisia, esimerkiksi ohittaa hitaamman ajoneuvon. Tämä halu suurempi forcefulness on parempi ratkaisu Seat Alhambra, joka sisältää sen luettelo muunnelma 184 hv, mutta tosiasia on, että automaattinen EDC kaksinkertainen kytkin -of ainoa mahdollisuus on 160 hv Renault Espace vähentää kaikki marssii kestää poistaa 1,6 täydellä voimalla.

Vaati maksimi, Renault Espace ei ole niin nopea kuin Seat Alhambra ja viettää enemmän, joka yhdessä pienemmän säiliön johtaa useammin tankkauksen pysähtyy, mutta edelleen tasoilla dynamiikkaa enemmän kuin hyväksyttävää ja automaattinen vaihto suosii rauhasta vähentää stressiä ajo kaupunkialueilla ajo.

Molemmat voidaan asentaa vaihteleva suspensio kiinteys ja laaja matalan profiilin renkaat. Se oli tapauksessa yksiköiden testattu. Siksi paras jarrutusmatkaa ovat olleet erinomaisia, lähes tasolla urheiluauto. Kuitenkin hänen kosketuksensa on aivan erilainen: enemmän avustaa Renault Espace ja hieman kiinteämpi, enemmän modulaarinen, istuin Alhambra. Se on myös kehittyneempiä suspensio, joka ohjaa kehon liikkeet ajon tehokkaammin alueilla heikentyneet asfaltin ja sen vahvin asema mahdollistaa pyöreä rytmit "tuntemattomia" merkittävästi vähentää liikkuvan aloilla käyriä.

kuitenkin Seat Alhambra eivät olisi yhtä ketterä kuin Renault Espace jos se olisi varustettu järjestelmä 4Control. Tämä laite tekee takapyörät kulkevat pystyakselilla joko samaan suuntaan kuin etu- tai vastakkaiseen nopeuden funktiona, parantaa hallittavuutta, sekä silloin, kun pysäköinti tai siirtyä sarakkeeseen pysäköinti kuten erityisesti ajon aikana itse, joka näyttää pienempi kuin se todellisuudessa on.

Renault Espace vs Seat Alhambra

Renault Espace ja hinnat Seat Alhambra

kun taas maksuun ero on ylivoimaisesti kannattaa Alhambra Lisäksi -beneficiado alennus 4000 euron merkin, tosiasia on, että etu ei ole niin ratkaisevaa. Syy on siinä että Renault Espace, varsinkin maaliin Initiale Paris, Se tarjoaa erittäin kehittyneitä laitteita, joissa erät sisältyvät Seat Alhambra olisi vapaaehtoista kuten automaattinen, moottoroidut avaaminen tai keskeyttäminen boot vaihteleva kovuus, LED-ajovalot tai nahkaistuimet. Se sisältää myös muita ohjaus- ja risteily-jarrutuksen tai nelipyöräohjausjärjestelmä ei ole saatavilla Alhambra, joka kaikesta huolimatta on halvempaa.

Sen sijaan, että hintaero, joka voi olla etusija yleisö voi olla tekemistä ominaispiirteiden jokaisen meidän päähenkilöt: Käytännöllisempi ja germaaninen Seat Alhambra, ja kehittyneempi, tarkempia ja ainutlaatuinen sisustus, Renault Espace, Vaikka molemmat ovat kaksi parasta iso monikäyttöautoissa että löytyy tänään.

Saatat myös olla kiinnostunut

Renault Espace dCi Twin Turbo EDC, Ranskan vallankumouksen

Renault Espace: analysoida multimediajärjestelmä (video)

Seat Alhambra FR, enemmän urheilullisuutta Espanjan henkilöautoa

Testi: Citroën Grand C4 Picasso 2,0 BlueHDI, parvi 7

Ensimmäinen testi: VW Sharan 2015, enemmän tekniikkaa ja tehokasta

Adblock
detector