Den beste scooter 125 cm3 å kjøre bil lisens

Scooter er best selgere i Spania. Basta lisens til å kjøre bil og er relativt billig ... En løsning på trafikk og mangel på parkering!

Paret scooter kjøpe med bilen lisens

Paret scooter kjøpe med bilen lisens

Paret scooter kjøpe med bilen lisens

Paret scooter kjøpe med bilen lisens

Kymco Agility by

Det er den scooter selger Spansk 2015 og deres argumenter er Tilført stabilitet hjul halvveis høy og liten, praktisk plant gulv eller hult skrog. Krydret skivebremser på begge hjul og en motor riktig ytelse og priset under to tusen euro, vi har oppskriften på suksess. pris: 1,849 euro.

Honda SH 125i

Alltid blant de mest solgte scooter, Scoopy suksess går utover moter som har tekniske argumenter: utmerket moderne motor lavt strømforbruk, sikker bremsing med ABS, plan og nå i stand til å hule hjelm, alle med en bevist år i toppen av salgslistene pålitelighet. pris: 3,389 euro.

Kymco Super Dink 125Kymco Super Dink 125

Så få som tre! Super-enheter er adskilt dink den andre stilling: Denne scooteren er helt klart den mest solgte GT og det har vært selger nesten siden hans ankomst. De holder opp sin god størrelse, amplitude i to, kraftig motor stand til å utføre, på god vei, beskyttende deksel eller stor kapasitet gap. pris: 3,099 euro.

Honda PCX 125

i sin tredje evolusjon PCX kompakt opprettholder salg plasser som førte til toppen av bestselger siden sin ankomst for fem år siden, i særdeleshet Avansert motor svært lavt forbruk. Det er smidig og stabil, praktisk og pålitelig, har teknologi først for en rimelig pris Hva mer trenger du ønsker! pris: 2,849 euro.

SYM Symphony 125

Symphony har utviklet seg gjennom årene for å forbedre i alle aspekter og nå Det gir mye for et røverkjøp. den høye hjul gir stabilitet, en ramme svært godt avstemt en stor motorytelse og smidig byen gjør. Den flate plattform eller under setet fullføre sin praktiske siden. pris: 1,949 euro.

Yamaha XMAX 125

Prisen er borte fra rivaler men XMAX er sikkert den beste scooter åttende liter og det må koste. Romslig og komfortabel for en eller to, meget dyktig, rask og smidig veien i byen, stabil og sikker, godt utstyrt ... når du ønsker det beste som finnes, til tross for sin pris solgt så godt. pris: 4,349 euro.

Piaggio Liberty RST 125

"Høy wheel" av Piaggio vanligvis blant de mest solgte modellene ikke bare for sin aksept blant publikum (kvinner spesielt), men salget til enheter som Correos. Dens styrke er lett vekt og kompakt størrelse, derav aksept blant bilister, såvel som jevnheten av dens vist motor. pris: 2,449 euro.

Suzuki Burgman 125Suzuki UH 125 Burgman

Det var lenge siden, og selger fortsatt han har mange kvaliteter å være, selv om konkurransen strammer ... Han forbedret nylig, med ABS-bremser og fornyet estetikk, men opprettholder sin lave setet og dens enorme bagasjerommet, pluss utmerket akselerasjon motor. Det er å vinne valget hvis ute evne og smidighet. pris: 3,899 euro.

Tweet Peugeot 125

Den franske merkevaren har modeller som dette, av asiatisk opprinnelse, for å konkurrere i det harde segmentet av high-hjul scooter for mindre enn to tusen euro. Utmerket ytelse og god finish er deres sterke sider, pluss en velprøvd motor pålitelighet (SYM) i en scooter ukomplisert for daglig bruk. pris: 1.999 euro.

KYMCO K-XCT 125

den Kymco sport alternativ pent utfyller større og turist Super Dink, som den deler mekanikk. Denne modellen er kortere -hueco under setet for en hjelm og spare noen kilo på skalaen for å tilby mer smidighet og mer aggressiv atferd, Som det sømmer seg sin estetikk. pris: 3,199 euro.

Adblock
detector