Mini-alue 3 ja 5 ovi: paras bensiini- ja dieselmoottoreille

Kahdella korimallit, neljä pintamateriaalit ja kahdeksan moottorit, Mini-alue esittelee laajaa valinnanvaraa. Katsokaamme mitä mielenkiintoisimpia bensiinin ja dieselin.Mini-alue 3 ja 5 ovi: paras bensiini- ja dieselmoottoreille

Vaikka bensiini Cooper menee todella hyvin erinomainen suorituskyky-ei kuin pasadas- painoksiin, The Cooper S Se antaa meille nuorentaa muutaman vuoden enemmän kun olemme oman pyörän, urheilullinen kiihtyvyys ja välittömyys vastauksessaan, että koukussa. Taloudellinen ponnistus on paljon suurempi, ja ero 5400 euroa, mutta myös sen vakiovarusteena on jonkin verran parempi kuin Cooper.

Jopa niin, jos meillä on riittävä varustus yksikkö, täytyy turvautua valinnaisia ​​osia, mikä ei ole vaikea ratkaista pitkään este 30000 euroa; mikä monille se saattaa olla liian olevan vain "hyödyllisyys" segmentti B. lähes loputon lista vaihtoehtoja Tämän mielenkiintoisin versio näemme ovat: LED-ajovalot (850 euroa), The mukautuva vaimennus (525 euroa), The ajo Assistant (1050 euroa, joka sisältää mukautuva vakionopeussäädin kameran signaalin käsittelyssä, automaattista vaihtoa pitkät ja lähi- ja automaattinen jarrutus avustaja kaupungin välillä 15 ja 60 km / h.), The pysäköinninvalvonnan Taka (360 euroa), The kevyt ja sade anturit (125 euroa) incompresniblemente jotka eivät ole sarja-, värikäs ja käytännön panoraamakattoterassilla (950 euroa), radio visuaalinen Boost (530 euroa) näyttö 6.5 "ja korkeammat liitettävyyden ja 17 "vanteet (650 euroa).

Mini 3 oveaVuonna Diesel, Mini Cooper D

Siksi, jos haluamme halvempi Mini ja ennen kaikkea vähän käytännöllisempi, parempi katsoa dieselmoottoreita. Niistä jos etsimme välillä paras hinta / tuote Cooper D kehon viisiovinen voitokas. Kiitos sen suurempi amplitudi on paljon monipuolisempi kuin kolmen ovi on melkein yhtä visuaalisesti houkutteleva ja pitää erinomaisen tasapainon suorituskyvyn ja kulutuksen. Erinomaisen luvut ansiosta kiihtyvyys 0-100 km / h 9,5 sekunnissa ja keskimääräinen kulutus 4.7 l / 100km Mukaan kirjaa saadaan meidän tekninen keskus. Kaikki varten 25220 euroa tuloksena summa määrää auton (23000 euroa) ja laitteet on valittu perustaa meidän yksikkö, lisäämisen jälkeen: monitoimiohjauspyörän käyttää radiota, vakionopeussäädin ... (300 euroa), The peruutustutka ohjaus (350 euroa), The sumuvalot (150 euroa), The kevyt ja sade anturit (120 euroa), The taittuvat käsinojat (150 euroa), radio visuaalinen Boost Bluetooth (500 euroa) ja kevytmetallivanteet 16 " (650 euroa).

Adblock
detector