Vertailu: Ford Kuga 2,0 TDCI vs Hyundai ix35 1,7 CRDi vs Nissan Qashqai 1.6 dCi

Jos 150ps Diesel ja sen vastaava hinta pois sinun ideasi Kuga 4x2, olet nyt uusi versio 2.0 TDCi 120 hv. Siinä vaiheessa, Nissan Qashqai ja Hyundai ix35 tulla mielenkiintoinen kilpailijoita.

Vertailu: Ford Kuga 2.0 TDCi 4x2 Hyundai ix35 1,7 CRDi vs vs Nissan Qashqai 1,6 4x2 4x2 dCi

Vertailu: Ford Kuga 2.0 TDCi 4x2 Hyundai ix35 1,7 CRDi vs vs Nissan Qashqai 1,6 4x2 4x2 dCi

Vertailu: Ford Kuga 2.0 TDCi 4x2 Hyundai ix35 1,7 CRDi vs vs Nissan Qashqai 1,6 4x2 4x2 dCi

Vertailu: Ford Kuga 2.0 TDCi 4x2 Hyundai ix35 1,7 CRDi vs vs Nissan Qashqai 1,6 4x2 4x2 dCi

Jälkimmäinen mekaaninen versio Kuga Se sopeutuminen loppujen roolin sedan joihin valtaosa käyttäjistä tarkoitus SUV. Niille käyttäjille, ilman "tarpeeton" huomattavan suuren painon ja kitkan neliveto, Kuga kanssa 120 hv Se tasapainotettiin, hieman mekaanisesti. Ja jos se ei ole versio, joka istunut joutilaana nopea, joko alimitoitettu ja kyllä ​​hyvin mukava kuinka paljon ja työntää hänen moottori ja ylläpidetään korkea koettu laatu mekaaniset ja dynaaminen välittää kaikki Kuga.

Joka tapauksessa, se on mielenkiintoista huomata teknisen ehdotuksen otettu. kierrosten "supistaminen" ja kahlaamo yhtenä stalwarts tämän teknisen strategian, sillä ei ole ollut nykyajan lohko 1.5 TDCi 120 hv ne asennetaan fokus ja Mondeo. Tähän mennessä he ovat päättäneet "kuohita" että iso lohko 2.0 TDCI 150 hv, Muista ylimääräisenä "hyviä perusteluja". Joka tapauksessa näyttää siltä mitään huono valinta. Paino ja kulutus oletettavasti uusia perusteluja 1,5 TDCI, mutta se on jotain meidän täytyy nähdä ja mitata tämän suuren Kuga.

Vertailu: Ford Kuga 2.0 TDCi 4x2 Hyundai ix35 1,7 CRDi vs vs Nissan Qashqai 1,6 4x2 4x2 dCi

Samalla tämä 2.0 TDCi Se varmistaa erittäin hyvä toimitus pari hyvin alhaisella nopeudella, merkintä hänen hyvä luonne vastaan 1.7 CRDi 115 hv ja varsinkin 1,6 dCi 130 hv kaikkein kompakti ja kevyt ja Qashqai ix35 vastaavasti. Suurin ja raskain Kuga aluksi on sama ampumaan kilpailijat ja vielä tuntuu huoleton kaupunkikäyttöön hyvin alhaisilla kierrosluvuilla jossa voimakas 1,6 dCi Qashqai Se on erittäin huono muutaman ensimmäisen kierroksen. sitten Kuga Samoin vakavaraisuus etenee, mutta kuten olemme pyydysten hiipuu työntämällä siirtymisvelvoite kehitys of muutos selvästi pitempi kilpailijat ja enemmän painoa. Itse epäilen, että liikkuu sama kehitys että versio 150 hv. Tämä johtaa sinut tuntea 6. pikku osallistuva ohittaa, tiheä rulla vähäliikenteinen mutkaisilla reiteillä poistokelpoiseksi. Näin ollen molemmat ix35, pohjainen lyhyen kehitys, ja Qashqai, mennessä moottori ja kehitys, He tuntevat enemmän ketterä kiihdytin ja paremmin improvisoimaan mitään liikkumavaraa.

vaikutusvaltainen koko

Näitä käsityksiä Myös moottorin huomaan sen dynamiikkaan. Kuga on kompakti XL, jos ei suoraa SUV välineet luokkaan hienoja tuotteita kuin Honda CR-V tai Mazda CX5. Kosketus hänen jalka lähetetään Katso lisää, vastaan Qashqai kompakti ja ix35. he tuntevat valo ja pikku tilaa vieviä, Ne käydään hyvin yksinkertainen ja sinua kädestä missään tilanteessa. Qashqai esittelee jopa dynaaminen alahallintalaitteiden kynnykseen toiminta aikaisintaan ESP ja jarruttamalla jokaiseen pyörään, kokeile oikea drawn, sekä rocking ja pikeys elin. Enimmäkseen Tunsin ladata taka-akselin käyrän hidastua, The Qashqai se hidastaa ja vajoaa takaisin torjua mahdollisia inertian ja keinuu. Näin voit myös saada ajaa hyvin nopeasti vuoristopolkuja ilman aparatosidades. Pisa-moottoritien ja istuu erittäin mukava.

ix35 ei niin kehittynyt että kiila Qashqai ja sähköinen ohjaus, kuten sen kilpailijat, se tuntuu enemmän keinotekoinen, mutta vastaavia suruttomuus pyörän kevyt auto, reagenssin ja hyvin istuen. Jos saat nähdä, että insinuates ennen Aliohjautuminen jos askel voimat paljon hitaasti käyrä, mutta eivät pilaa mitään pahaa reaktiolla korkea ja raskaampi auto kuin kompakti käyttää. ovat vain criticisable etäisyydet of jarrutus ja mahdollisesti koska renkaat Hankook optima laite testattiin eivät ole optimaaliset lainkaan.

sedan

Ford Kuga 2015

Kuga Se on kulutuspinta, joka on suurempi auto (pituus ja akseliväli), joka vie sinut tuntemaan Katso lisää ja lisää SUV. Tässä mielessä, tunnet työskentelee jousitus lisää joustava. Yhdessä toteaa polkeminen parempi suodatus, mutta yhtä raskas. varmasti hänen osoite on kaikkein suora, myös taipumus merkitä rocking korin jotain muuta. Mutta tukee ja kääntyy hyvin ja vain satunnaisesti tuntuu, että toimet niiden ESP ilmenee tai vakavampia kuin kompakti ja kevyt kilpailijat. Selkeisiin tiet pyörä vaihtamista ylöspäin laatua. Myös siksi moottori pyörii pienemmällä nopeudella ... niin, että joskus 5th eivät tunne tarvetta lisätä 6Th. Mekaaninen kosketus Kuga Lisäksi se näyttää olevan enemmän varovainen: muuttaa suuntaa, keskiön, materiaalit, päättynyt... Yleensä Kuga enemmän pisteitä korkea.

perheen tasapainon

lukuun mekaaninen versio, kolme mallia vying tarjoamaan samankokoisia, kuva SUV, jossa sisätilojen käytännöllisyys perhe ajoneuvoon. Tässä suhteessa Kuga parempi katsella joitakin näkökohtia. hänen takalattian on tasainen paremmin sijoittaa kolmasosa matkustaja takana ja tarjoaa myös paremman pääsyn että rivi alentamalla alarungon oven samalla lattiatason.

ix35 Hän contrives tarjota paremmin tilaa varten jalat, mutta se näyttää enemmän poistokelpoiseksi 500 litraa ford runko (Kuga 14 on pidempi kuin Qashqai ja 11 cm IX-35). Välillä on aina Nissan, vertailukohtana tällä segmentillä mallia ja myös laitteella voi olla. viimeistely Tekna Premium Tämä laite yhdistettynä voimakas moottori 1,6 dCi tehdä virheettömän version, joiden arvot erittäin suuri kaikilla aloilla. ix35 merkitsee sen veteranía että käytettävissä oleva laite ja laskemaan yleisiä hienosäätö (eristeet, mekaaninen kosketus), looginen lisäksi CUNADO Uusi Hyundai Tucson tulee hänen helpotus ennen kesää. Vähäisiä ominaisuuksia tämän Kuga ei heikennetä hyvä malli joka yleensä on.

Adblock
detector