Uusi Volkswagen Tiguan 2016: olemme jo maistanut!

Uuden Volkswagen Tiguan myydään ensi keväänä, mutta olemme pystyneet todistamaan lumessa ennen kukaan muu. Haluamme niiden käyttäytymistä, mutta enemmän mukavuutta ja käytännön ratkaisuja.

Volkswagen Tiguan 2016, ensimmäinen testi

Volkswagen Tiguan 2016, ensimmäinen testi

Volkswagen Tiguan 2016, ensimmäinen testi

Volkswagen Tiguan 2016, ensimmäinen testi

Mikä tekee siitä niin menestyksekkäästi Volkswagen Tiguan? Että olet ajatellut helposti korkea ajoasento ja hyvä suorituskyky jokapäiväiseen käyttöön. Et ole kaukana väärässä. Selvää on, että suunnittelu Se hylätään listasta.

Siten Uusi Volkswagen Tiguan 2016 voisi olla vieläkin tehokkaampaa, jos monet fanit SUV eivät olisi olleet heidän ulkomuoto of muodollinen, konservatiivinen. Entä uutta? Nyt se perustuu taittoviivan ja reunan päivitetään jo käyttöön Volkswagen Golf ja Volkswagen Passat, vaan johtaa vankka eteen. Ei Tutkimusyhtiö uskaltaisi saada tämän 'näyttää' lupaava.

2016 Volkswagen Tiguan takakonttiinToisen sukupolven Volkswagen Tiguan tarjoaa enemmän monipuolisuutta

On jotain muuta, joka rikkoo odotuksia tässä toisen sukupolven Tiguan joka auttaa sinua tullut bestseller: jälleen kerran, kehittäjät ovat lisääntyneet käytännöllisyys ja ovat toipuneet menetetty. Siten, tukea taka istuma rivi se voidaan kääntää mukaan kaukosäädin. Lisäksi takakonttiin Volkswagen Tiguan Se on kaksoispohja varsin kohtuullinen. Takaistuimen on etäisyydellä 16 tai 18 cm, selkänojan kulma, kuten edellinen versio, on säädettävissä. runko Nyt 520 litraa kapasiteetti 1655 litraa jos täysin abates takaistuimet.

Nämä olisivat tärkeimmät argumentit, joka houkuttelee uusia asiakkaita. Mutta joka on jo ajanut Volkswagen Tiguan, tunnet olosi kotiin. Jakelu valvonnan pysyy samana, vaikka on ollut jonkin verran uudistaa kojetaulussa, onneksi. Päätoiminnot on säilynyt. ¿Hallittavuus? sain.

Vokswagen Tiguan 2016, paljon mukavuutta

Mikä tekee Volkswagen Tiguan 2016 Special luokkansa liitettävyys ei ole mahdollista integroida älypuhelimet ja tabletit, induktiivisen kuorman laite tai verkkopalveluja, koska muiden valmistajien ja tarjous. Ei, merkittävä asia on sen ainutlaatuinen sitoutuminen käytettävyys ja mukavuus. hänen kolmen vyöhykkeen automaattinen ilmastointi, mukavat istuimet, hyväksyttävän kulutus, hyvä äänieristys, helppokäyttöisyys ja tehdä tilaa yhdistyvät Volkswagen Tiguan seuralainen huomattavan matkan. Kiitos pidempi akseliväli, takamatkustajat nauttia istuin polvi huone kolme senttiä korkeampi. Ilmeisesti tämä tarkoittaa kasvua koko auton. kuitenkin Hän on menettänyt yli 50 kg suhteessa edeltäjäänsä.

Volkswagen Tiguan 2016 toimintaVaadimme: Tällä Volkswagen Tiguan 2016 helpottaa elämääsi. Voit automaattisesti sisältää avaamalla ja sulkemalla puunrungon heilautuksella jalka. O taittuvan istuimen kuljetukseen pitkänomainen kuormia. Lastaus suu runko on varsin alhainen. Se todellakin on vain vähän tekemistä todellisen ajatuksen SUV, mutta se on erittäin hienostunut auto. Ja muutos oli tarpeen tässä segmentissä voidaan nähdä: Tällä SUV Niiden on lähestyttävä käytännöllisyys tila- ja mukavuutta autoja, joissa on kori perheen ja enemmän valo saavuttamiseksi pienempi polttoaineen kulutus.

Volkswagen Tiguan 2016: hyvä pito ja tuki

Harvat ihmiset katsovat Volkswgen Tiguan 2016 auto etenee hyvin vaikeassa maastossa, kenties lukuun viljelijöille vuoristoalueilla. Kuitenkin Volkswagen nimenomaisesti, että versio Tiguan kanssa 4MOTION tämä on yksitoista millimetriä suurempi että versio etuveto, Se tarjoaa edessä 'Offroad' ja kohtauskulma se on 25,6 astetta sijasta 18.3 etuveto. Mutta tulevaisuuden ostajalle tämän SUV se on mielenkiintoisempaa kuin versio neliveto on vetokyky jopa 2500 kg, lisämaksusta 340 euroa. Mutta mitä oikeastaan ​​se parani 4x4 versio on grippability sisään liukkaat pinnat, kanssa lisää merkittävästi turvallisuutta. Ja tästä syystä Volkswagen korostaa tätä: painiketta keskikonsolissa ohjaa aktiivinen ohjaus 4-Motion ja muuttaa toimintaa kytkimen jono.

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4Motion se on neljä ajotilaa: Onroad, Maastossa Offroad Snow ja Yksittäiset. Ensimmäisessä testissä, Pohjois Ruotsin Lapissa Tiguan jossa nastattomat talvirenkaat, auto saavuttaa erittäin hyvän pidon lumella ja jäällä. Ennen kaikkea, Snow tila huomattavasti parantaa vakautta tasaisilla teillä.

Kuten edeltäjänsä, uusi Volkswagen Tiguan 4Motion toimii etuveto, jossa silloin, kun tarvitaan sen, lähettää vääntömomentin taka-akseliin. noin anturit He ovat vastuussa siitä, miten paljon apua tarvitaan aina ja lähettää sen öljypumppu, joka lähettää paineen levyn paketti ja tämä lisää veto takapyörissä. Niin paljon, että SUV voit ajaa jäällä ESP sammutetaan ilman ongelmia.

2,0 TDI Diesel, erittäin sopiva VW Tiguan

Luovutusta loppuvuodesta huhtikuu Saksassa (toukokuussa Espanja) Volkswagen Tiguan 2016 Sitä tarjotaan kaksi versiota: yksi 2.0 TSI bensiinimoottori 180 hv ja jotka ovat saaneet meidät: Kahden litran TDI ja 150 CV. Jälkimmäinen näkyy miellyttävä seuralainen liukkailla teillä, ottaa käyttöön sen vääntömomentti tasaisesti ja annostelee lisävarusteena DSG ja erinomaisesti yhdenmukaistetaan edistymistä auton.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Volkswagen Tiguan 2016 alkaen 29560 euroa Espanjassa

- Volkswagen Tiguan 2016: uusi SUV on mestari ostoa

- 2016 Volkswagen Tiguan edessä Kia Sportage 2016

Adblock
detector