Milloin voin alkaa ajaa autoa, jos voin poistaa kortin

Jos on poistettu väliaikaisesti ajokortin saatuaan tuomittu rikoksesta vastaan ​​liikenneturvallisuuden tiedät, milloin voit palata ottaa auton?Milloin voin alkaa ajaa autoa, jos voin poistaa kortin

Oikeudellisen vakaumus Rikoksista liikenneturvallisuutta edellyttää väliaikainen riistäminen oikeus ajaa. Palata ratin taakse auton Se riippuu siitä, onko lupa ajan puute on pienempi tai suurempi kuin kaksi vuotta.

Jos lupa on puutetta yli kaksi vuotta, sinun täytyy tietää, että on välttämätöntä kurssin kuntoutuksen ja ampullin herkistymistä 24 tuntia opetus kesto luvan saaneissa laitoksissa ja myös pitää testi liikenteessä. Saada lupa, tässä tapauksessa se on tasapaino 8 pistettä.

Jos lause on alle kaksi vuotta, Jatka ajo, voit vain osoittaa, että hän johdetaan käytön aikana ja uudelleenkasvatukseen injektiopullo herkistymistä 24 tuntia. Tällöin sinun ei tarvitse suorittaa mitään testiä tai tentti.

Sakkoa enintään 500 euroa

Kuten olemme Autoilijat Euroopan Associates (AEA) kertoo, vaikkakin ei ole aikarajaa ilmoituksen kuljettajalle mitä tehdä, eikä ole velvollisuutta ilmoittaa DGT tavallisesti. Siksi kun se on palvellut lauseen voi liittyä mihin tahansa hyväksytyistä keskuksista kurssin ja voi palauttaa takaisin oikealle ajaa.

Jos jostain syystä et halua suorittaa tärkeitä hakea ajokortti tietenkin saat sakot vakava hallinnollisen seuraamuksen määrä on 200 euroa, jos kyseessä on evätty oikeus ajaa alle kaksi vuotta aikaa. ja erittäin vakava hallinnollinen seuraamus 500 euroa mikäli olen ollut yli kaksi vuotta aikaa.

Saatat myös olla kiinnostunut

-Viisi avaimet ilmoituksista sakkojen

-Miten ajokortti

-Rikokset, joissa otetaan pois pistettä

Adblock
detector