Car2go miten palvelu toimii Madridin

Miten se toimii car2goMiten se toimii car2goMiten se toimii car2goMiten se toimii car2go

Olen varma, että olet nähnyt pysäköity kadulle yhtään yli 300 autoa car2go ja luulit Mistä nämä autot? Kuka voi johtaa? Kuinka voit vuokrata? Mistä voin lähteä? Car2go on vuokrata 100% sähköautojen liikkua keskustaan, toimii ilman kiinteää vuokra asemia, eli Löydät ne missä päin ja käyttö.

Hyvä puoli auto on, että car2go, olla sähkö, voit virrata asuinalueilla säännelty kauttakulku- ja pysäköintialueita BE (Vihreä ja sininen alue). Lisäksi, Sinun ei tarvitse huolehtia latauksen auton akku, Car2go joka on vastuussa. Missään tapauksessa sinun on pääsy auton alle 20 prosenttia akun varaus.

Mitä tulee haittoja: ei aina auton lähellä sijaintisi car2go, huolimatta laivaston 350 yksikköä; ja Tilaa on vähän, koska ne ovat kaksipaikkainen autoa. Ja jos otetaan huomioon, riippuen siitä kuinka kauan aiot käyttää palvelua, voit saada ulos kalliimpia kuin julkisilla kulkuvälineillä.

Voit pysäköidä ilmaiseksi SER

Mitä tehdä käyttää palvelua car2go

Ainoat vaatimukset ovat www.car2go.com rekisteröityä ja viimeistellä vuokrauspalvelu aina rajoissa M-30. Car2go hoitaa loput. Käyttäjät maksavat vain todellisesta käytöstä palvelun € 0,19 per minuutti, ilman kuukausimaksua tai vuosittain. Kaikki on mukana.

1.Registro Webissä. Sinun täytyy syöttää henkilötietoja, tietoja ajokortti, PIN-numeron ja tiedot luottokortin tai pankkikortilla. Rekisteröityminen on ilmaista asti 31 tammikuu 2016.

2.Validar ajokortti. Se tehdään vain kerran ja se toteutetaan yhdessä 35 pistettä car2go jaetaan koko kaupungin. Sinun täytyy näyttää henkilökortti, ajokortti ja QR painetun koodin rekisteröinnin yhteydessä. tämä validointi Se vie vain viisi minuuttia.

3.Dónde autoja. Lähimmän sähköauto Car2go on käytettävä sovellus. Kartta osoittaa mitkä ajoneuvot ovat lähimpänä sijaintisi ja akun varaus. Voit varata auton 30 minuuttia.

4. Miten avata auton. Ajoneuvossa on tuulilasiin elektronisella kortilla, joka näyttää perustiedot auto, joka on, jos se on ilmainen ja akun varaus. Car2go avaa sovellus, klikkaa "Käynnistä auto," ja muutaman sekunnin kuluttua, auto avautuu.

Jossa voin ajaa 5.For. Sisällä oppikirjaksi ja key'll löytää kantaa oikealle kosketusnäytöllä. Joudut PIN-koodi valitaan rekisteröinnin yhteydessä. Ota avain ja käynnistää auton. Voit alkaa nauttia lomasta.

6.Donde jättää auton, kun olet valmis vuokraa. Muista, että voit ajaa missä tahansa haluat, kunhan Kun lopetat palvelun rajoissa M-30. Koska sähköauto on vapautettu Ser Zone, joten voit pysäköidä minne tahansa, kunhan se ei ole kielletty.

7. Mitä teen avaimella. Kun sammutat auton moottorin, järjestelmä kysyy táctil--kautta näytön jos olet suorittanut matkaasi tai jos olet yksinkertaisesti tehdä pysähtyy. Jos aiot pysähtyä, sinun on otettava avain lukita auton ja avaa se uudelleen. Mutta muista, että "taksamittari" jatkuu ja jatkuu veloitetaan joka minuutti. Jos et halua jatkaa matkaa, jätä avainta takaisin seisomaan ja ulos autosta. Suljin tehdä automaattisesti 15 sekunnin ajan.

kosketusnäyttö vaihtoehtoja

Saatat myös olla kiinnostunut

-Mitä tapahtuu autoja car2go?

-One Way tunnin vuokra on Bluemove

-Womencar Europcar vuokra naisille