Kuka konepellin alla autosi

Kuka konepellin alla autosiKuka konepellin alla autosiKuka konepellin alla autosiKuka konepellin alla autosi

Öljyä. Se on hyvin veri moottorin. Jos oli vähän tai liian paljon, sinulla voisi olla 'sydänkohtaus' gripaje olevan voitelua liikkuvien moottorin osat. Jos piti lisätä pistoke on yleensä keltainen, on keltainen kirjeitä, joissa on sana OIL tai piirustus öljyä.

Jäähdytysnestettä. Täydentää työtä voiteluaineen alentaa moottorin lämpötilaa. Se on läpinäkyvä muoviastiassa mustalla muovitulpalla. Jos sinun täytyy tarkistaa oman tason kuuma, varo!. Tartu korkki liinalla suojaa roiskeilta ja avaa se hitaasti.

Tuulilasiin. Sininen tulppa, veden väri, yleensä tunnistaa pesuneste. Se on vähemmän huolestuttava, jos taso on alhainen, mutta älä liioittele lisää vettä.

Jarrunestettä. Vaikka olet menossa luultavasti koskaan tarvitse lisätä. Joko niin, taso on myös välillä minimi ja maksimi. Yleisesti musta korkki tunnusmerkki levyn ja ympyräradoilla ympärille linjat tunnistettu.

Steering nestettä. Moderni, sähköinen auttaa osoitteiden autoja ei ole hydraulipiirin, eikä ole autoja ilman ohjaustehostin veteraaneja.

Akku. Joissakin autoissa ei löydy moottoritilaan mutta takakonttiin. Ei ole olemassa huoltoa, mutta toisissa se on hyvä tarkistaa tasolle ja joskus ei tarvitse lisätä tislattua vettä. Tunnistavat sen, jossa on pitkänomainen muovilevystä mukaisesti, jotka ovat reikiä tai erillisiä tulppia.