auto pysähtyi, mitä velvollisuuksia?

En voi pitää autoni ja anna seistä, minun täytyy ottaa ITV sääntö? Olenko velvollinen maksamaan vakuutuksen? Ja ajoneuvovero? Mutta ei autoa circulemos laki vaatii tiettyjä velvoitteita me ...auto pysähtyi, mitä velvollisuuksia?

jätämme auto pysähtyi. Syyt voivat olla monia: on useita ajoneuvoja ja osaa käyttää ainoastaan ​​yhtä tai eivät pysty vastaamaan kustannuksista yhden auton. Kriisi tulee kuin suurin syyllinen jälleen, ja tämä tilanne on yleistymässä monien kuljettajia. Välitön ratkaisu on antaa sen seistä: vaihdu, joten säästän laskuja. Mutta onko se todella niin? Care, laki sanoo päinvastaista. Joten mitä teen?

auto pysähtyi, mitä velvollisuuksia?

ITV, pakollinen vaikka auto on pysähdyksissä

Kirjaamat yleisten ajoneuvoja koskevien ajoneuvoa rekisteröity tai otettu käyttöön on tehtävä tekninen tarkastus jossakin ITV asemien lupa tehdä. Eli se, on auto, joka purkautuu pakottaa meidät ajan tasalla Viralliseen. Tänään, mukaan liikennetiedot, 1,5 miljoonaa ajoneuvojen laivaston maamme ei ole ITV järjestyksessä. Kuinka moni näistä autoista seisovat autotalli ja montako liikkeellä?

Vaikka on selvää, että auton ajaminen yleensä on läpäistävä ITV, monet kuljettajat uskovat, että pitäisi olla rangaistavaa, jos ei käytetä. Itse asiassa lain, ajaminen ilman ITV se luokitellaan vakavina rikoksina ja sakot 200 euroa, kun taas sitä ITV pysäyttää sen pohtimatta rikkomus ja uhkasakon määrä on puoli: 100 euroa. Viime kädessä on kuitenkin pakko olla ITV sääntö virtaa vai ei.

Entä vakuutus- tai ajoneuvovero?

Jokainen omistaja moottoriajoneuvon on pakotettiin allekirjoittamaan vakuutussopimuksen jokaista ajoneuvoa, joka pitää hallussaan. Se sisältyy kuninkaan asetuksesta 8/2004. Tämä sisältää autoja, jotka eivät toimi. Ja esimerkiksi, koska siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että auto kärsii oikosulun ja syttyä tuleen, epäonnistuminen on vakuutus pakottaisi omistaja korvaamaan aiheutuneet kolmansille osapuolille. Tästä syystä jokainen auto on oltava vakuutus, jopa kaikkein yksinkertaisimmista vastuu. Ei näin johtaa sakkoa 600 ja 3000 euroa, valmistunut riippuen siitä, onko ajoneuvo kierrätetään.

Jos taas olet aktiivisena luotsina, joka vuosi saa meidät ajoneuvovero. Ja on se, ellei annamme auton alhainen, joko tilapäisesti tai pysyvästi, jotta liikenne on vakuuttunut siitä, että meillä on auto aktiivisessa, joten lähetämme kuitin siitä joka vuosi.

auto pysähtyi, mitä velvollisuuksia?

Wrap-up: tarkempi ratkaisu

Kuten näemme, vaikka emme käytä autoa, meillä on useita velvoitteita hänelle. Ainoa ratkaisu on löydetty antaa väliaikaisen alhainen ja vapaaehtoisesti Traffic. Näin emme pakko ottaa vakuutus tai maksaa veroa. Kuitenkin liikenteessä edellyttää, aikaan disenroll, sinun on läpäistävä ITV ja myös, kun päätämme rekisteröidä sen välttämätön edellytys on, että kautta virallisilla tarkastelun.

Voit tehdä tämän, meidän on yksinkertaisesti Täytä lomake ja tuoda pyydettyjen asiakirjojen verkkosivuilla DGT (Rekisteröintitodistuksen kortti ITV) ja maksaa maksun: 8 euroa.

Kärsitkö autoni jos pitkäaikainen?

Jos päätämme lopettaa meidän auto tilapäisesti on kysyttävä, jos olemme sen arvoisia. Auton huollosta: pitkään käyttämättömänä vaikuttaa jokaisen elementin automme.

Vakavin, vaikuttavat mekaniikka. moottorin on käytävä vähintään kerran kuussa tai männänrenkaat voi tarttua aiheuttaa vakavia vahinkoja ja voideltu: kaikki kohteet ovat kuivia ja saattavat murtua tai kutistua. kärsii myös jäähdytysjärjestelmä, jarrut (Nesteen on vaihdettava joka toinen vuosi) ja vaihdelaatikko (Rattaat, haarukat synchronizers ja ruoste). Tämän välttämiseksi meidän pitäisi käynnistää auton ja kiertää kuukausittain vähintään. Ongelma? Emme voi ajaa ilman vakuutusta tai ilman ITV järjestyksessä.

Jos siis joutuvat jättämään seisomaan sen on arvioitava, kannattaako sen väliaikaisesti tai pysyvästi. Toimintahäiriöistä, jotka johtuvat jolla se lakkasi voi syntyä huomattava määrä ...

auto pysähtyi, mitä velvollisuuksia?

Ja miten peruuttaa autoni?

On olemassa useita yrityksiä, jotka Ne auttavat uloskirjata auton ja suorittaa koko prosessin ilmaiseksi kuten tapauksessa DESGUACES Madrid tai Dardebajaelcoche.com. molemmat tarjoavat samanlaisen palvelun: Ovatko käsittelystä vastaavan pienen auton ja lähettää sen Valtuutettu Treatment Center (C.A.T) jossa se puhdistetaan lain edellyttämällä tavalla.

Ajoneuvo peruttiin omassa talossa nosturilla kun toimittaa romutustodistuksen. Myöhemmin lähetetään kotiin lopullista ulos autosta liikenteessä.

Adblock
detector