Porsche Cayenne 2018: Dette er den mest sporty SUV (alle data)

Sett og rørt, synes den nye Porsche Cayenne å bli rikelig forberedt på å synke flåten. Mer teknologi, sikkerhet eller ytelse ... 2018 Cayenne kommer fremfor alt, villig til å utvide sitt territorium som SUV "driver".

Porsche Cayenne 2018, de beste bildene av den nye SUV

Porsche Cayenne 2018, de beste bildene av den nye SUV

Porsche Cayenne 2018, de beste bildene av den nye SUV

Porsche Cayenne 2018, de beste bildene av den nye SUV

Med presedens som sju generasjoner av Porsche 911, ikke forvent Cayenne kommer til å revolusjonere design av de to foregående; Porsche er slik, og at første linje i dette eventyret heter Cayenne og materialisert en rungende suksess Levetid vil utvikle seg på den originale basen. Continuo selv; men ikke uten en høy visuell effekt; front, fordi den nye Porsche Cayenne ser brede "munn" for å "mate" air, eller den nye frontlykter LED-teknologi nye funksjoner som allerede er lansert i Porsche Panamera, som mange av de teknologiene som debuterer denne nye SUV. Bak den nye Skjøteprofil baklys og gir en slående lys signatur, hadde premiere i "andre" andre Panamera, Sport Tourism. Den minste hjulet er nå 19 inches, veier for første gang, dekk annen del mellom akslene, noe som også kjennetegner den dynamiske silhuetten av denne SUV. Forresten, Hvite nye bremsekalipere Det er ikke en ny fargekode uten mer, men en ny teknologi i stedet for Cayenne debuterer. De kalles PSCB, Porsche overflatebelagt Brake, og det er nytt bremseskiver belagt wolframkarbid. Gir, avhengig av merke, mer friksjon med mindre slitasje og støv ... Og alltid blanke plater. Disse nye bremser vil være tilgjengelig som opsjon på to mål øvre hjul20 og 21 inches. Det vil fortsatt være mulighet for carbocerámicos plater (PCCB).

Porsche Cayenne 2018: mer aluminium stål

Den nye Porsche SUV Nå måler 4.918 meter; Det er derfor 63 mm høyere utgående generasjon. Dens bredde er omkring en øvre centimeter, mens høyden er redusert i samme forhold. Selv strukturelt Porsche Cayenne er ganske ny, opprettholder den samme slaget utgående modell: 2,895 m; utvide, derfor utkraginger, selv om utsikten ikke føles som om kroppen i endene, selv om det er sannsynlig at angrepsvinkler og exit er dårligere enn før. Basen er en kort variant Audi Q7 eller Bentley Bentayga blant andre, dvs. MLB avledet fra arkitekturen VW gruppen, men Porsche mye DNA... Jeg insisterer på denne detalj. Spesifikke designelementer og masse tuning. Som MSB arkitekturen, også modulær, noe som har gitt panamera (denne tiden, arbeidet Porsche vil dele fremtidig Bentley sedan), kan romme forskjellige mekaniske enheter eller batteripakker og Det består hovedsakelig av aluminium, Hoveddelen materiale eller det store flertallet av opphengningselementene. 65 kilo mindre (1,985 kg er nå minimumsvekten) virker kanskje ikke for mye vekt besparelser vurderer slike edle materialer eller til startbatteri er litiumpolymer og alene bidra 10 kg vektreduksjon, men ikke bare må ta hensyn til større størrelse, men også førsteklasses utstyr enn Porsche Cayenne nå tilbys som standard.

Porsche Cayenne 2018

2018 Porsche Cayene under huden din

Porsche 4D Chassis kontroll Systemet er ansvarlig for styrende sanntid all elektronikk chassis og ta mye arbeid, har Cayenne en første sekundær nettverk 48V dedikert til chassis og elektronikk, ikke overfeed, i hvert fall for nå, slik som i Audi SQ7. Nettverk er ansvarlig, for eksempel, drive motoren av den aktive stabiliserings den PDCC (Porsche Dynamic Chassis Control) siden den foregående hydrauliske system har gitt etter elektromekaniske aktuatorer med kortere og nøyaktig reaksjon. De er de direkte objekt (Option i bunnen Cayenne og S-serien) for å nye luftfjæring med høydejustering og varierende hardhet, som består av tre separate kamre kjerner... en annen arv enn Panamera. Blant funksjonene, den mest bemerkelsesverdige siden Forskjellene mellom den måten mer "elastisk" og komfortabel eller fastere, og lukket sport, spesielt å forbedre absorpsjonskapasiteten ved kjøring med høy off-road suspensjon, svakt punkt av slike suspensjoner som ofte sterkt begrense vandringen av demping. Og som glasur, bakover-retning i forhold til aksen, opererer på samme prinsipp som de legendariske sport eller sedan strålende huset: sørger som danser som manøvrerbarhet takket være en kompakt motor som formulerer to robuste påfølgende stengene for bakakselen. Det synes klart at Cayenne ikke vil gå glipp grunner for å gå tilbake til å kreve kronen sporty SUV-markedet.

Forresten, Cayenne "Klonet" til en spesialist som din spesielle Land Rover "Terrain Response"; fra nå av, det gir ulike kjøremoduser som passer til alle mulige variabler chassis, elektronisk type og veiforhold. OnRoad Det er den vanlige veien, Grus, gjørme, sand og steiner fullføre "palett" av off-road innstillinger. Du kan også ha en sport bakre differensial, verdifull ressurs for både off-road og for svingete veier, der en definisjon Sport Chrono Package Valgfritt være ansvarlig for å fjerne kvintessensen av understell, firehjulsdrift og endring / motor takket Kjøre justeringer Normal, Sport, Sport Plus og Sport Response med tilpassede variabler.

Selv om Porsche har designet en ny direkte-shift gearbox åtte relasjoner for Panamera, i stand til å holde innsatsen på opp til 1000 Nm, Porsche Cayenne for har besluttet forandrer momentomformer Tiptronic S, forbedret responstid og transmisjon bedre relasjoner justert for off-road bruk, noe som forkorter første utstyr; og vei, forlenge den åttende forhold til lufthull motoren og bedre drivstofføkonomi.

To bensin bekreftet; Diesel, venter

I fremtiden perioden er i det vesentlige lik Panamera (Turbo S E-hybrid inkludert), noe som innebærer Diesel versjoner har den teknisk forberedt og riktig tilpasset til å avgjøre om de er i siste instans politisk korrekte inkludering i katalogen; så langt, de hadde bidratt 13 prosent av de globale salget av Cayenne, ingen liten bit som kan gjenerobre med fremtidige versjoner av alternative fremdrifts tilgjengelig fra neste år. For øyeblikket er det to motorer som kan kjøpe Cayenne når den 4. desember i år den kommer i salg. Og som i forrige generasjon, to motorer som liksom generere noen forvirring, som drivmiddel og mindre kraftfull tilgang er høyere enn den som anvendes i det neste trinn. så, lav Cayenne og Cayenne S er to V6 3.0l første tilfellet og 2,9 respektivt, i begge tilfeller forspist men også av forskjellige teknologier: for mono-turbo dobbel turbo 3,0 og 2,9 for. 340 hk og 450 nm for den første, 40 hk mer enn før; 440 hk og 550 Nm for den annen, en ny Cayenne S at med 20 hk mer enn før, nesten matcher ytelsen til forrige Cayenne GTS utstyrt med 3,6 V6 kompressormatet. Tallene for begge motorene, tar av seg hatten: 5,9 sekunder er den akselerasjon fra 0 til 100 km / t som registrerer 340 hk Cayenne utstyrt med Sport Chrono (6.2 sekunder uten den), med 245 km / t toppfart. For Cayenne S, postene er 4,9 til 5,2 sekunder i akselerer og 265 km / t maksimal hastighet. gaffel annonserte forbruk (Ifølge hjul og utstyr) den er 9,0 til 9,2 l / 100 km for den Cayenne 340 hk og 9,2 til 9,4 l / 100 km for den Cayenne S 440 hk.

Porsche Cayenne 2018

Velkommen (eller ikke) til "iphone miljø"

Jeg overgi seg til slike endringer, spesielt så vellykket integrering av kontroller og funksjoner som klarer å gjøre systemet intuitivt, slik vi har sett i Panamera, men selv om den nye innstillingen og vakker innredning av Cayenne typen berøringsknapper Iphone, Det vil ta tid før jeg glemmer det ovennevnte ordning strødd med knapper, en for hver funksjon. Stoler dashbordet en stor skjerm 12,3 inches; i instrumentpanelet gjør imidlertid en analog klokke til telleren, avgitt av to skjermene på hver side av 7 inches Hvert selvfølgelig multiconfigurables. Utførelser, berøring, kjørestilling er nivå. Det er mer plass, også mer kapasitet og funksjonalitet. De bakre setene har seks mulige stillinger av helning og stammen 770 liter kunngjør, regnskap, ja, forskjellige hull under gulvet. I form av utstyr, Cayenne sette batteriene. For eksempel, Det tilbyr tre typer belysning, ledet hele serien med fast rett, adaptive (Porsche Dynamics Light System) LED-teknologi eller Matrix med antirefleks eller antirefleks-funksjon (eller modifisere stråleintensiteten når de lysreflekterende paneleas veien). systemet ved termisk nattsyn-kamera eller fotgjenger anerkjennelse kommer å styrke sikkerheten i denne nye generasjonen av Cayenne. Priser, 87,579 euro for Porsche Cayenne basen og 107,127 euro for Porsche Cayenne S, rundt 7000 euro den tilsvarende utgave av den utgående generasjon.

Du kan også være interessert i:

Sørg for Range Rover, sportiest SUV Land Rover

Så det kan være SUV av Ferrari

Alle nye SUV for 2018 og 2019

Adblock
detector