Dacia Sandero og Dacia Sandero Stepway 2016

Dacia Sandero er den bestselgende i vårt land til privat bil. I 2016 Sandero Stepway og motta en rekke estetiske og mekaniske endringer.Dacia Sandero og Dacia Sandero Stepway 2016

Antar Dacia Discover, i sin vanlige variant -i nærheten av fire meter i lengde og den Stepway -maquillaje være SUV- bilen mest etterspurt av den enkelte bruker i vårt land. Til tross for sin suksess, berøring motta kraftig estetisk oppdatering, utstyr og mekanikk, akkurat som markerer seks år siden lanseringen av den nåværende generasjonen.

Alt dette vil skje rundt sommeren 2016, når Dacia Sandero kjenner andre generasjon som bet av en rekke motorer 1.2 16V bensin som vil levere både Dacia Sandero og Dacia Sandero Stepway i 75 CV. Dette bensin varianten sameksisterer med en kraftigere 0,9 TCe 90 hk. I kapittel Diesel, vil den nye Dacia Sandero bruke motorene er kjent i Nissan-Renault Alliance, spesielt for å 1,5 dCi som er produsert i Valladolid og vil bli presentert på Dacia Sandero 2016 med to effektnivåer, 75 og 90 CV, Lignende krefter både bensin forsyning og diesel. Det vil også bli drevet av LPG og 90 hk variant, men kun tilgjengelig for Dacia Sandero Stepway.

Når det gjelder tilfeller nye endringer, innlemme robotisert Easy-R enkel og forbundet med clutch 0,9 TCe 90 motor i både CV og kropps alternativer, Dacia Sandero og Dacia Sandero Stepway.

I den estetiske delen, vil endringene få Dacia Sandero viktig, langt utover det vi er vant til denne rumenske merkevare. Nydesignede frontlykter, grillen stiligere innbydende splitter logo, mye kraftigere og sporty lavere skjørt... være kjennetegnet av Dacia Sandero 2016, vil han prøve å komme bort i sin brors bilde Dacia Logan, som vil endre november 2016. Disse endringene vil motta Dacia Sandero mange flere bemerkelsesverdige i tilfelle av Dacia Sandero Stepway, som også vil være forskjellig fra sin bror Dacia Sandero i krom berøring inne i grillen og spesielt i en fremre støtfanger og nedre forkle med en stor personlighet og antinieblas veldig markert. Også fjerne merking Sandero Stepway konvensjonell Sandero på baksiden i en mye mindre prangende refleks.

Inne i Dacia Sandero endringene vil være mer subtile, med fokus på en modernisert versjon av multimediasystem, som du kan delta selv ryggekamera som optionn. Og alt dette med priser som ikke bør endres mot Dacia Sandero og Dacia Sandero Stepway vi allerede vet.

Adblock
detector