Audi Q5, BMW X3 og Volvo XC60: Hva SUV vil være bedre i 2017?

Audi allerede har utarbeidet den nye Q5, som allerede har ført. Lettere og teknologi, snart ansiktene vil bli sett før en ny BMW X3 mest allsidige Volvo XC60 med og arv av XC90.

Det store slaget SUV 2017: Audi Q5 vs BMW X3 vs Volvo XC60

Det store slaget SUV 2017: Audi Q5 vs BMW X3 vs Volvo XC60

Det store slaget SUV 2017: Audi Q5 vs BMW X3 vs Volvo XC60

Det store slaget SUV 2017: Audi Q5 vs BMW X3 vs Volvo XC60

den Krigen i SUV-segmentet fortsetter og 2017 vil være åstedet for en hard kamp i premium kategorien mellomvekt med den nye generasjonen av Audi Q5, BMW X3 og Volvo XC60, som du nesten sammenfallende i datoer. Alle av dem har utviklet seg fra nye lettere plattformer SUV brødre arvet fra de eldre. Vi har allerede hatt muligheten til å kjøre først nye Audi Q5, som åpner i dag MLB Evo plattform for langsgående motorer Audi, en ny luftfjæring og chassis lettet opp til 90 kg av den tilsvarende utgave av den foregående utgave, ved bruk av høyfast stål og aluminium.

Test Best SUVAudi forventer å opprettholde suksess med den nye utgaven av Q5 takket være forbedringer i teknologi, som i forhold til merkevare design har vært ganske konservativ: ikke ønsker å risikere mye. Q5 velger å utvikle sin linje med en skarpere profil, et tredimensjonalt rutenett single mer fremtredende og en mer strømlinjeformet optisk grupper (som eventuelt kan være av en matrise LED-type). Men det er lengre, bredde og høyde enn den forrige versjonen. Den måler 4,66 meter lang, 1,89 meter bred og 1,66 høy, mens slaget når 2,82 meters fremme innerrom. Det er spesielt merkbar i baksetet, der passasjerene har mer benplass og større høyde til hodet. I tillegg opsjons bevegelige seter, Dette nye Q5 tjener ytterligere 13 centimeter hvis fortauet gli til sin bakerste stilling. kunngjør 0,30 aerodynamisk svært vellykket Cx, takket være dens linjer, og til og med lavere strømlinjebekledning til den konkrete utforming av felg og dekk, noe som fremmer luftstrøm kanalisert fra frontgrillen til siden og inn under gulvet.

BMW X3 og Volvo XC60 i slutten av 2017

noe sent BMW med sin teller for en helt ny X3. du kommer end 2017 og som Q5, lik linje vist nylig av den bayerske merke utseende, men også med en viktig endring plattform. Denne gangen vil den nye X3 stige på den modulære arkitekturen i BMW CLAR, premiere i dagens og splitter nye 7-serien vil vokse litt til nå rundt 4,70 meter lang å forbedre livability og bagasjerommet, så det vil være noe større enn Audi Q5. De snakker ikke for aerodynamikk, men letthet, takket være høyfast stål, aluminium og magnesium mer, så det skal kutte denne tiden mellom kg vekt 50 og 100.

BMW X3For sin del, tidig utgave av Volvo XC60, som også bør treffe markedet sent neste år, vil dele en del av design og SPA-plattform med dagens store SUV XC90, selv om mange teknologiske nyvinninger i dynamikk og sikkerhetsmessige forhold. semiautonomous kjøring, ved hjelp av skyen for delte trafikkvarsler, IntelliSafe siste parti utviklingen av systemer med automatisk bremsing og fotgjenger deteksjon og dyr som en del av det utstyr som er tilgjengelig. Gjerne se utviklingen som finner sine nyeste produkter (XC90, S90, XC40 fremtiden...), betyr dette Volvo SUV kan være en av de store overraskelser i året.

Nye Audi Q5, BMW X3 og Volvo XC60 Engines

Diesel mer enn en regel. I første omgang, Nye Audi Q5 vil inneholde en eneste bensinmotor 2,0 TFSI 252 hk, med automatgir S tronic 7-trinns dieselmotorer med fire, tre med blokk 2,0 TDI-varianter 150, 163 og 190 hkDen første manuell girkasse 6 hastighet og resten S tronic 7. også være over ett 3,0 TDI V6-motor med 286 hk og mer enn 63 mkg dreiemoment, i forbindelse med en automatisk tiptronic 8-trinns momentomformer av dobbeltkoblingsgirkasse S tronic 7, slik at for å forlenge utviklingen av endrings å redusere forbruket. Så dra nytte av større makt og dens massive dreiemoment. Effektivitet modus kan kople boksen for å rulle "seiling" down utgifter ytterligere, kan du komme til å være rundt 6 l / 100 km i gjennomsnitt. Dens Måltallene er spektakulære og alltid tilgjengelig for en bok å katapult Audi Q5 med ekstrem letthet.

I likhet med Audi Q5, den BMW X3 2017 arve, ikke bare en del av de nye assistenter automatisk kjøring sett i 7 Series (Slik som aktiv cruise control, aktiv blindsone overvåking, etc.), men også en del av de nye mekanikere som premierer merkevaren. Den nye X3, derfor bør ta så mye av alle nyheter som, for eksempel, allerede annonsert for den neste serien 3: Diesel kan føre til 6, 4 og til og med 3-sylindrede motorer ... med hvilken mange vil redusere sitt forbruk. Begge versjonene forventes av 316d, 318d og 320d 150 hk Diesel. Hvem vet om også den nye 325D 225 hk allerede sett i det siste 3-serie GT. Alle 4 sylindrede motorer benytter to turbo kaskade, mens bensin lette blokkene opp til 5 kg med nye motorer 3 sylinder, og 8 kg i 4.

Volvo XC60den Volvo XC60, i mellomtiden, vil han satse veldig sterk av den nye plug-in hybridutgaver og utgivelser det svenske merket. den Toppmodellen vil være den samme T8 Twin Engine 407 hk og med firehjulsdrift dagens XC90En suveren sett på alle måter, både ytelse og effektivitet. Men vi må ikke glemme at Volvo XC60 kan også være utstyrt med den nye plug-in hybrid kjeden og lover Volvo for sine kompakte biler: det kalles T5 Twin Engine og, i dette tilfellet, har det en tre-sylindret bensin og 180 hestekrefter (drivmiddel som også kan bære en tradisjonell bensin versjon), en elektrisk driv 55 kW, og forhjulsdrift: totalt vil bli 255 hk. Nye 2,0 liters dieselmotorer, versjon D3 (150 HK) og D4 (190 hk) De bør også fullføre sin mekaniske forsyning. Hybridversjonen av Audi Q5, som vil plugge og med en rekkevidde på ca 50 km i ren elektrisk modus, vil ikke komme på markedet før 2018 endring.

Opp med Audi Q5 ... og venter

ennå det er å kjøre den nye BMW X3, Vi forventer at atferd som alltid Veldig dynamisk og sporty. Og også for å få på den nye Volvo XC60, enn vi forestille vi vil bidra med en god kjørekomfort, en glatthet av kontroller og generell oppførsel spesielt fine.

Ja, vi kan i stedet klatre og den nye Audi Q5, som bekrefter at det gode vil måtte være BMW X3 og Volvo XC60 kommer til å stå opp helt. I tillegg til en indre kvalitet, en stor plass med glide bakre setene i lengderetningen i to deler og ryggstøtte, en meget god lastevolum som kan variere mellom 550 og 610 liter (Avhengig av plasseringen av bakre benk) og utstyrt med nesten alt nye systemer i nyere A4 og Q7, deres atferd er veldig bra.

Audi Q5den Nye Audi Q5, uavhengig av motoren, vil tilby forskjellige typer av suspensjonen: sport, aktiv og innovative pneumatisk justerbar 60 mm, som kommer fra toppen Audi Q7 og som vil koste rundt 2,00 euro 0. også fremhever det arbeidet som utføres på chassiset stivere og presis styring og en suspensjon som kan absorbere sterke uregelmessigheter meget effektivt. Ikke engang asfalterte spor kan skilte med gode ferdigheter, interessante nivåer gitt i heisen TT / Offroad modus. allerede bare har det å ha alle tre sammen for å avgjøre definitivt hvilken som er bedre. I løpet av noen måneder, vil vi ha svaret.

Du kan også være interessert i:

Prisene på den nye Audi Q5

Lynk & Co: den splitter nye Volvo

Dette vil være den BMW X2

Adblock
detector