Ostaa uuden auton: veroetuja suuri perhe

Ostaa uuden auton: veroetuja suuri perhe

vaikka Auton ostaminen se on Eri kantamat verot, verotaakkaa kunkin tapahtuman riippuu monista muuttujista. Yksi on perheenjäsenten lukumäärän. Joten jos sinulla on suuri perhe voi hyötyä useita veroetuja.

Niistä verot, jotka tulevat esille, kun ostaa auton tärkein on IVA, kertoo yhdistyksen myyjät, Ganvam, jota seuraa VRT -ne keräävät autónomas- yhteisöjä ja ajoneuvovero, hallinnasta kunnissa. Kun kyseessä on käytetyn auton, tapahtuma verolle varainsiirtovero (ITP).

Kun kyseessä on arvonlisäveron, suurperheet tulisi tietää, että heillä ei ole mitään bonusta joten ne maksavat mahdollisen ostajan yleisen osuus 21 prosenttia. Super ALV alennettu 4 prosenttiin vain harkitaan ostamien ajoneuvojen tai vammaisille.

Jos puhumme vero, suurperheet eivät ole säästyneet maksaa.

käytetyt ajoneuvot hankittu joko yksilöitä maksaa arvonlisäveroa mutta varainsiirtovero. Tällöin suurperheet ei voi hyötyä mahdollisten veronalennusten ja rypäleen verotetaan yleistä tyyppiä, joka on 4 prosenttia. Kuitenkin riippuen siitä, mikä itsehallintoalueen asukas voi vaihdella, koska on olemassa erilaisia ​​alueellisia tyyppejä mukaan ajoneuvoluokkaan.

verohelpotuksia suurille perheille

-VRT. Tämä vero, auton ostamisen suurperheet itsessään nauttia alennus 50 prosenttia veropohjan, joissa veron ajoneuvojen viidestä yhdeksään paikkaa lasketaan, mukaan lukien kuljettaja. Saadakseen tämän alennuksen auto on rekisteröitävä nimissä jompikumpi vanhemmista (Tai molemmat), niin kauan kuin ei ole toista ajoneuvoa ostettu samoissa olosuhteissa edellisen neljän vuoden lukuunottamatta tapauksia täysvahinko. Lisäksi ajoneuvo ei saa käydä kauppaa vasta kun ne läpäisevät neljän vuoden kuluessa niiden ilmoittautuminen.

-Auton osto vastineeksi toinen entinen. Suuret perheet voivat jossain etuja osto auto kuin Kuvio 8 esittää Pive kahdesti tuki heille: yhteensä 3000 euroa (1500 euroa valtion ja 1500 myyjän) kun autot ovat yli viisi paikkaa tai kevyiden hyötyajoneuvojen.

Saatat myös olla kiinnostunut

Joka autoissa on alennus suurperheiden

Miten ostaa halvinta autoa