Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Utility Myydyimmät

Dacia Sandero ja Seat Ibiza on top hyödyllisyys myynti viime vuoden aikana, mikä on johtanut segmentti nousussa. Miksi ne ovat niin onnistunut? Analysoimme ne.

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Puiset johtajat

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Puiset johtajat

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Puiset johtajat

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Puiset johtajat

Ei ole epäilystäkään: Dacia Sandero ja Seat Ibiza Kaksi erittäin turvallinen arvoa. Pystyy sekä täyttämään asiakkaidensa omahyväisesti, varsinkin kun otetaan huomioon, mitä odotat jokaiselle niistä jokaisen auton on selkeästi apuohjelma autojen myynti Espanjassa kuluneen vuoden aikana, mikä vastaa yhtiön toinen segmentti kasvoi rekisteröintien määrä keräämänsä. Ja, 235036 yksikköä, laitokset ovat yhä lähempänä luokkaan kompakti, numerointi 269590.

kiistaton johtaja, joukossa on yksi vuosi Seat Ibiza, jonka hän voitti ensimmäisen sijan 2001, josta jatkuvasti hallitsi leaderboard. Uskomatonta. takana, kanssa 25338 yksikköä verrattuna 31418 Ibiza, se sijaitsee yllättävä Dacia Sandero, Malli, jossa alempi tulisija, mutta kriisiaikoina on onnistunut voittaa monet asiakkaat heidän Tuoteselosteessa "edullisia". Ja Dacia myös varmistaa, että se on ollut jopa ehdoton johtaja viimeisten kolmen vuoden aikana yksityinen kanava.... ei vain ensimmäinen valinta tiukat budjetit, mutta myös kolmannen tai neljännen auton suurituloisten perheiden lapsille, palvelu ...

Historiassa kumulatiivinen myynti, Dacia Sandero kasvaa isoja portaita, alkaen 38. vuonna 2012 8. vuonna 2012, 6 sijoittuneet 2013, 4. vuonna 2014 ja 2. ja viimeinen 2015. Ennen häntä, Istuin Ibiza analyysi puhuu paljon laajempi valikoima, 5-oven runkoa, 3 ovien kutsutaan SC: n ja ST perhe. 6 myös bensiinimoottorit ja diesel 3, joka voi olla myös manuaalinen 5 tai 6 nopeutta tai automaattinen kaksinkertainen kytkin ohjaa DSG 7 vaihdetta. Dacia Sandero on vain yksi ruumis, 5-ovinen, Lisäksi 5 moottori ja 5-vaihteinen manuaalivaihteisto. Ja ennen Dacia, Seat Ibiza ylpeilee ottaa jo palveli 32 vuotta, neljä sukupolvea taakse ja suuri kunnia olla ensimmäinen kehitetty tuote itsenäisenä yrityksenä Seat. kosketus näkymä joka tarjoaa joko sisä- ja ulkopuolella.

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Käyttäytyminen

Hyvä askel. Voimme siis määritellä Dacia Sandero ensimmäinen käyttäytymistä. Nousee ylitse sen helppokäyttöisyys, mutta välittää tuntemuksia veteraani auton suunnittelu, ilman ajomukavuus joidenkin sen kilpailijat, ja jossa on etu- ja suunnan, johon puuttuu suurempaa tarkkuutta opas. On myös äänekkäämpiä, olematta kuitenkaan liian kuin kilpailevat yritykset kääntyvät hintaan, mutta dCi dieselmoottori 90 HP kulutus on yllättävän alhainen: vain 4,8 l / 100 km keskimäärin.

Dacia SanderoDacia Sandero edessä, Seat Ibiza on epäilemättä viite keskuudessa hänen laatuaan. Dynaamisuutta on yksi parhaista luokka, jossa erinomainen tasapaino mukavuutta ja tehokkuutta. Myös aina mahdollisuus tehdä niin vielä urheilullisemman erityisiä versiot FR, Vaihtoehdossa säädettävät Bilstein vaimentimet on kaksi vaihetta, tai hyvin erikoinen Seat Ibiza Cupra 192 hv. Bensiinimoottorit ovat paljon tyydyttäviä kuin 1,4 TDI Kolmisylinerinen, karheat, vähän valtaa alhaisilla käyntinopeuksilla ja merkittävä äänekkyyden.

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Interior

nyt siirtymässä arvioida sen sisätilat, Dacia Sandero Se saa meidät yksinkertaisia ​​materiaaleja, kaikki päällystetty kovaa muovia, mutta hyvin koottu ja viimeistelty. Ergonomia on hyvä ja helppo löytää itselleen mukavan ajoasennon, vaikka sen ohjauspyörä korkeus on säädettävissä vain. On olemassa monia lähteitä Renault ohjaa sekä nykyisten mallien menneisyys. Sen paras etu on asuttavuuden, jonka leveys takaistuimet, jotka mahdollistavat mahtuu kolme matkustajaa ilman monia ahtaumat kuin muita malleja tässä segmentissä. Sen runko 370 litraa ei vain varmistaa korkean kapasiteetin tilavuutta kohden, vaan myös niiden muodot.

Koska 2013 kaikki Dacia Sandero on vakiona ESP, mutta stai laitteet on melko perus. Sisävalo rajoitettu yhteen kattoon, peilien visiirit ei ole kantta, ja kun tankkaus on tarpeen käyttää avain avaa korkki. Voit olla vakionopeussäädin, ilmastointi tai selaimen elementtejä etsiä valintaluetteloa jopa kaikkein varustettu Laureate.

Seat IbizaMitä Seat Ibiza, kun viimeinen päivitys löydämme selvä parannus materiaaleja, viiva pehmeästä muovista sen ylemmällä alueella. Istuimet ovat mukavat ja hyvin kerätä kehon, erityisesti urheilun FR versiot, jotka tuskin havaittava väsymys jälkeen monta kilometriä. Ei ole helppoa löytää parhaat ajoasennon, mutta kun otetaan huomioon se ehdottaa hyvä ergonomia ja mukavuus. Tilaa tyytyväinen neljä aikuista mukavasti, jossa raja on noin 1,85 metriä korkea ja takaistuimet ja tavaratila 350 litran, Se on edellä joidenkin alkuun kompakti.

Päivitetty viimeksi Seat Ibiza, lisäksi Uusien ajo apuvälineitä, kuten automaattinen jarrutus törmäyksen jälkeen tai väsymys detektori, hän tarkoitti uuden järjestelmän lisäksi infotainment. Reference Plus moncromática 5,5-tuumainen kosketusnäyttö, mutta vaihtoehtoisesti voi valita 6,5 ​​"väri toiminto" Mirror Link "ja liitettävyys Android ja Apple Car Auto Play.

Dacia Sandero

Paras: etenkin sen hinta, mutta myös suuri tilavuus ja tavaratilaa. Versio nimeltään crossover houkuttelevuutta, sekä kolme muuta päättyy Stepway.

pahin: Vain käsivalintainen vaihteisto, vähän mahdollisuuksia laitteiden ja matalan teknologian, ja huojuva paikkaa.

Seat Ibiza

paras: Laaja, viisi pinnat, jotka lisäävät erilaisia ​​paketteja. Suuri suorituskyky ja hyvä runko kapasiteettia.

pahinEi crossover versio huonojen alhaisilla käyntinopeuksilla ja hienostuneisuutta 1.4 TDI.

RANGE Dacia Sandero

Sandero 1,2 75 hv bensiinimoottorit

Vuodesta 8430 euroa

Sandero TCE 90 hv 0,9 bensiini

Alkaen 10530 euroa

Sandero dCi 75 hv 1.5 Diesel

Alkaen 10330 euroa

Sandero 1.5 dCi 90 HP Diesel

Alkaen 11530 euroa

Sandero 0,9 LPG 90 hv TCE

Alkaen 10730 euroa

Range Seat Ibiza

Ibiza 1,0 75hv bensiini

Alkaen 12590 euroa

90 hv Ibiza 1.2 TSI bensiini

Alkaen 13040 euroa

Ibiza 1,0 TSI 95 hv bensiini

Alkaen 13440 euroa

Ibiza 1,0 TSI 110 hv bensiini

Alkaen 16080 euroa

Ibiza 1,4 TSI 150 hv bensiini ACT

Alkaen 18880 euroa

Ibiza 1.8 TSI 192 hv bensiini

Alkaen 21400 euroa

Ibiza 1,4 TDI 75 hv Diesel

Alkaen 14750 euroa

Ibiza 1,4 TDI 90 hv Diesel

Alkaen 15200 euroa

Ibiza 1,4 TDI 105 HP Diesel

alkaen 17840

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaupunki- ja liikealueen bestsellereitä

Apuohjelmia kuluttaa vähemmän

Luotettavin apuohjelma

Adblock
detector