Mercedes GLA: ny generasjon kompakte SUV i 2019

Mercedes GLA: Den nye SUV, virkelighet i 2019Mercedes GLA: Den nye SUV, virkelighet i 2019Mercedes GLA: Den nye SUV, virkelighet i 2019Mercedes GLA: Den nye SUV, virkelighet i 2019

Mercedes-Benz forbereder en stor offensiv nye biler og SUVer for de kommende årene. I denne strategien, er det avgjørende eksisterende plattformen MFA forhjulsdrevet bil (som forlater klasse A, klasse B og GLA) og den nye utviklingen av den, ny MFA2, vi allerede vet fra den første prototypen, Concept Sedan, som vil føre til fremtidig Klasse A, klasse B, CLA, CLA Shooting Brake og GLA SUV, hovedpersonen i denne artikkelen.

Utgivelsen av disse modellene, inkludert SUV Mercedes GLA, Det vil skje etter all sannsynlighet sent 2018, starter sin kommersialisering, i henhold til de landene hvor de går for å selge, for å tidlig 2019. Med hensyn til utviklingen av denne modellen registreringer og ifølge salgsdata fra januar til juni 2017 (i Spania, er GLA den tredje mest solgte Mercedes bilen bak klasse A og C) Klasse, synes det klart at de som er mest ansvarlig for signering av Stuttgart mimarán full utvikling og videreutvikling av et nøkkelen modell slik som GLA.

Sist oppdatert Mercedes GLA Det har oppstått nettopp i begynnelsen av dette året, da denne kompakte SUV debuterte sin nåværende "resytling" (Se Mercedes GLA på Detroit Motor Show 2017). Den nye generasjonen er allerede utviklet -in Tyskland, og sirkulere spion bilder Denne modellen får til punkt-, la som jeg har sagt før MFA2 plattformen, utgangspunktet være prototypen Concept Sedan presenteres i siste utgave av Shanghai. Alt tyder på at de ulike bilene som oppstår fra denne byggemåten ikke bare dele de tekniske elementene til chassis nivå og på nivå med motorer, men også det vil være mange design funksjoner både ute og inne til å gjenta seg modellene skal produseres basert på denne plattformen.

2019 Mercedes GLA SUV2019 Mercedes GLA: utforming "familie"...

På denne måten har du å tenke på en 2019 Mercedes GLA stiliserte linjer og visse estetiske og likheter på forhånd Concept Sedan. Som du kan se i rekreasjon av vår illustratør Schulte, ikke bare endre utseendet på frontlykter og frontgrill, men også flere av "jitters" og folder av kroppen. Når det gjelder utvendige mål, er ingen store endringer i denne forbindelse, og den nye generasjonen forventet dette SUV vil fortsette å måle rundt 4,40 m lang.

den Inne i Mercedes GLA 2019 Det vil være et annet element der vi vil legge merke til mer vesentlige endringer. den digitalt miljø Det vil bli ytterligere styrket med en stor flerfunksjons berøringsskjerm i senterposisjon av instrumentpanelet og synlig informasjon hvis funksjoner vil dele i sentrum mens den stor skjerm (også digitalt) For å være plassert bak hjulet. Et nivå av teknologi og utstyr, kapittelet på sikkerhet og kjøre assistenter omfatter flere systemer og innretninger som for eksempel det automatiske nødbremsing system føreren deteksjon, intelligent hastighetskontroll og en liste over "livvakt" inkludert i Intelligent Drive Technology Mercedes.

Du kan også være interessert

- 2017 Mercedes GLA: en annen SUV premiere på bilutstillingen i Detroit

- Mercedes Class X: pick-up og SUV alt i ett

- Mercedes GLC vs Volvo XC60: Hva SUV er bedre?