Dieselautojen ristikko valtiovarainministeriössä

Uuden valtion talousarvioissa voisi tuoda yllätyksiä kenellekään ajatellut ostaa dieselauton. Syy? Verot peritään dieselin voisi nousta.Dieselautojen ristikko valtiovarainministeriössä

ajoneuvoja Diesel voi olla yksi häviäjiä Jos uuden valtion talousarviot hyväksytään, koska kaikki viittaa siihen, että verorasitus niitä nousee.

muuttaminen tietyntyyppisten liittyvien valmisteveroja Se olisi yksi keskeinen lähtökohta uuden hallituksen yleisestä alijäämä alle 3,7 prosenttia tähän toimintaan (ja 3,1 prosenttia 2017) Vaatimusten mukaisesti Euroopan komissio.

Valtiovarainministeriö, itse asiassa, valmistelee välitön lisääntyminen verot erikoista, että soveltavat alkoholiin ja nuuska. Tämäntyyppinen verojen vaikuttavat myös öljyn kulutuksen, vaikka tässä tapauksessa ministeriön Cristóbal Montoro Voisit korostettava enemmän dieselin vero.

Silti tämä skenaario, se näyttää todennäköisemmältä, että myynti dieselajoneuvojen voisi jatkaa laskuaan. uusin rekisteröinti luvut Ne ovat jo selvästi alle 60 prosentin tason pisteen, joka ei kuulunut mihinkään kuukauden 2015. Että ylimääräinen verorasitus näistä autoista On perusteltua, eniten saastuttavien luonne -fundamentally, NOx (typen oksideja) ja hiukkasten kuin muiden polttoaineiden, kuten bensiinin.

Kaavan tähän lisäykseen Se perustuu muuttaminen VRT, Maksun soveltamista eikä vain siksi CO2 ne lähettävät, mutta myös muita erittäin saastuttavia päästöjä, kuten NOx.

Joka tapauksessa kaikki näyttää osoittavan, että hyväksymisen jälkeen uuden valtion yleiseen talousarvioon, Dieselautojen on kalliimpaa. Ja vaikka se voi olla myös polttoaineen he käyttävät.

Adblock
detector