Skoda Fabia, Yeti, Octavia och Rapid Edition, födelsedagspresent

by Comments Off on Skoda Fabia, Yeti, Octavia och Rapid Edition, födelsedagspresent
År 2015 är Skoda firar sin 120: e födelsedag som företag och 110-årsdagen av produktionen av sin första bil. För att fira båda händelserna, kommer det tjeckiska märket lansera en särskild minnes version områden Edition för Fabia, Yeti, Octavia och Rapid.Skoda Fabia, Yeti, Octavia och Rapid Edition, födelsedagspresent

Förutom den tredje generationens Fantastiskt, skoda Det kommer också att visa den nya specialversion Edition för Fabia, Yeti, Octavia och Rapid i den kommande Geneva Motor Show, som hålls under de två första veckorna i mars.

den New Skoda Fabia, Yeti, Octavia och Rapid Edition De hjälper fira 120 år födelsen av den tjeckiska varumärke och 110:e födelsedag produktionen av sin första bil. alla versioner Edition De har gemensamt med ett antal distinkta element, bland vilka speglar målade i samma färg som kroppen, aluminiumfälgar bicolor, dimljus och SunSet kallas förpackning, som innefattar bakrutan och bakre glas tonat. Inuti belyser ratten tre ekrar läder, handbroms damask och växelspaken i läder och dekorerad med nya mattor med grå sömmar.

Maybach 62 Landaulet, cabriolet limousine

Lyx 612 hk, en limousine cabriolet med baksidan separeras i en lyxig hytt ... Maybach visar återigen varför de alltid svara på kundernas finsmakare världen med en "Kein Problem!" ( "Inga problem") . Det har meddelat att Maybach 62 Landaulet kommer att besannas; ja, dina köpare att vara super exklusiva klubb av shejker stats- och "andra Galacticos".Exklusiv version av Maybach 62S.Taket öppnas i mindre än 16 sekunder.Imponerande stora öppningsbara taket, och panoramaglastak.Vit dominerar i baksätet.i salonmotor Detroit Det har varit en av de mest fotograferade begrepp. Varumärket också i Dubai (naturligtvis!) Och snart kommer att besannas.

Detta är en exklusiv version av Maybach62 S. Det bär en husbil och utarbetats av Mercedes AMG: A V12 612 hk och 5980 cm3 med två turboladdare. Det inkluderar elektroniskt styrd luftfjädring.Maybach har presenterat under parollen "Himlen är gränsen". ¿Överdrivna? Döm själv: har en stor bild, panorama glastak och. Den innefattar en mycket avancerad luftkonditionering i stånd att upprätthålla den önskade temperaturen även i full sol och med taket öppen. Om även baksidan har en nivåreglering och förhindrar spillts drycker serveras!Denna term kommer att se bekant. Landau kom från en bayersk stad som gav sitt namn till en typ av familj vagn med skjutbart tak. Som ni kan se på bilden, har Maybach anslutit sig till nya Landaulet med en av de äldsta: liksom den första cabriolet limousine i början av nittonhundratalet kallades (Maybach inte bara, Rolls Royce också tog denna beteckning).

Visst denna Maybach bäst avnjutas i baksätet. Föraren är skild från passagerare på glas ogenomskinlig att göra just trycka på en knapp. Fronten är svart läder, medan resten av kabinen drottning vit hud.

Maybach 62 Landaulet är "descapota" på mindre än 16 sekunder. Och om du gillar himlen är inte tillräckligt, inte missa din exklusiv utrustning: Kylskåp med skydd för flaskor champagne, DVD-spelare, LINGUATRONIC att hantera med hjälp av röstkommandon telefon, ljudsystem ... och allt du vill.The Luxury Institute genomfört en särskild undersökning: svarande var tvungna att ha en årsinkomst på över $ 200.000 och besparingar på fem miljoner dollar. Frågan var enkel: vad bilmärke skulle du köpa? Vinnaren var Maybach.

Inte undra på: fråga dina kunder vad de frågar, arbetare på den tyska huvudkontor i Sindelfingen svarar alltid (inga problem) "Kein Problem!". Till exempel begärde en rysk köpare en roterande minibar i stället för reservhjul och drycken kan väljas av en fjärrkontroll. Dock spelade den mest överraskande berättelse styrelseledamot i asiatiska orkester installerat en spegel som en skärm separerande och fick i bilen ur marmor, gå repeterar sina rörelser stafettpinnen.

Opel Antara 2013, förbättrad konstruktion och utrustning

by Comments Off on Opel Antara 2013, förbättrad konstruktion och utrustning
Opel har införlivat i sin lilla SUV Antara nyheter. Förbättringarna är inriktade på ett större antal exemplar i utrustning samt en liten förändring av bilden i olika delar av utsidan och insidan.Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013

den Opel Antara 2013 infört olika förbättringar i sitt sortiment. I kapitlet om utrustning, till exempel, erbjuder serien nya Radio ljudsystem med CD30, som ersätter den tidigare radio CD40 och införliva USB-uttag och stöd för Bluetooth handsfree-systemet. För hans del, Bizonen blir standard på alla versioner.

Opel Antara 2013, förbättrad konstruktion och utrustningGenom att erbjuda legering, den Opel Antara Selektiv 4x2 monterad omkring 17 inches i diameter med fem ekrar och monterade däck 235/65 R17-104H åtgärder. Vidare Excellence Antara införliva hjul 18 tums däck 235/55 R18-99H och 5-dubbel ekrar.

När det gäller färger tillgängliga för karosseri, den Opel Antara 2013 erbjuder nu två nya färger: brun Arena och snövit. i interiör och Excellence versioner kan du välja att välja en ny läderklädsel Red Morello som går befintlig standard på svart läder, snus och ljus Titanium. En annan liten nyhet i kupén på tröskeln till dörren, som råkar ha rum ljus.

Mekaniskt den Opel Antara 2013 inte införa något nytt och fortsätter att erbjuda tre motorer: A 2,4 bensin 170 hk och två 2,2 CDTI turbo diesel 163 hk och 184 hk 2,2 CDTI.

Opel Antara 2013. Priser

Selektiv Antara 4x2 2.4 16V 170 hk 26,852 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selektiv med start&Stoppa 4x2 30,675 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selektiv med start&Stoppa 4x4 33,215 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selective Auto 4x4 35,452 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Excellence med start&Stoppa 4x4 36,200 euro

Antara 2,2 CDTI Excellence Auto 4x4 163 hk 38,427 euro

Antara 2.2 CDTI 184 hk Excellence med start&Stoppa 4x4 36,975 euro

Antara 2,2 CDTI Excellence Auto 4x4 184 hk 39,207 euro

Lada X-koden, den nya lilla SUV Russian

Lada kommer att ha en ny bil i sortimentet för 2017: X-koden. Det kommer att bli en liknande storlek SUV till Nissan Juke och gemensam plattform med Dacia.Fler rivaler i slaget vid små SUV: anländer från Ryssland Lada X-kodFler rivaler i slaget vid små SUV: anländer från Ryssland Lada X-kodFler rivaler i slaget vid små SUV: anländer från Ryssland Lada X-kodFler rivaler i slaget vid små SUV: anländer från Ryssland Lada X-kod

AvtoVAZ den ryska tillverkaren majoritetsägt av Renault-Nissan har just visat vid Moskvas bilsalongen sitt senaste projekt: A Små SUV ser mycket modern att eftersom Lada röntgen, kännetecknat av plying bildar sidodörrarna och ge ett unikt utseende.

Medan Lada X-Ray -En modell och produktion genom att använda samma plattform för alla Dacia- Det var nu visas på version Cross Concept, med sidoskydd och mer utrymme, för att göra det mer Campero; X-koden, som är namnet på den nya konceptbilen Lada, gjorde han sitt första framträdande inför allmänheten.

Utformningen av Lada X-Code Steve Mattin är för närvarande chefsdesigner för AvtoVAZ och tidigare, far till modeller som Mercedes ML och GL. Allt arbete kring Lada X-koden, som har en relativt närmare titt på vad som kan vara bilen vars produktion skulle börja nästa år, Det har hållits på plats hos företaget Tolyatti, historisk eftersom det startades 1977 produktionen av den ikoniska Lada Niva.

Lada X-koden, motorer och växellådor

Lada X-kod rival SUV som redan finns på den ryska marknaden som skulle vara Nissan Juke, Renault Captur, Skoda Yeti, Peugeot 2008 ... Som de två första, skulle ha laddade motorer Bank organ förmodligen Alliance, 1,2 TSI fyra cylinders- men till skillnad från dem, kanske med en ökat utbud av alla-hjulsdrivna versioner, denna möjlighet när det gäller Juke är koncentrerad till de två versionerna av högre effekt, men även Renault Captur övervägs.

Bland bidragen från Lada X-koden skulle ha den så kallade Lada Connect ett telematiksystem Smartphone som kan skicka information till bilen och i den närmaste framtiden, njuta molntjänster.

Funktionerna i Lada Connect är låsa och låsa bildörrarna, kontrollera deras status, slå på belysningen eller tuta för att lokalisera den på en parkeringsplats, ta bilen på en karta, få meddelanden om alla slag eller om bilen det har bogseras. Det kommer också att vara möjligt att låsa motorn och skicka bilen läget till polisen eller helpdesk, slå på luftkonditioneringen på distans ta emot data på underhåll och boka tid eller få fjärrfelsökningsinformation. Systemet analyserar likaså erbjuder dagliga körning statistik.

Lada X-Ray och Vesta Sport, sport versioner

Utöver denna jacka versionen av Lada X-Ray och X-koden snart kommer att integreras i området för tillverkaren säljer fler bilar i Ryssland, både den första, X-Ray som Lada Vesta, den kompakta fyrdörrars sedan, har presenterats vägar sportiga versioner som snart kommer att nå produktion.

Lada Vesta Sport

utanför en mer aggressiv och aerodynamiska anordningar, dessa versioner sticker ut höjd sänkt fjädring eller genom bidraget av hjul med stor diameter 18 ". Lada X-Ray och Vesta Sport, som de kallas, har en 1,8 liters motor som tas från sin ursprungliga 122 hk till 150 med förändringarna i utbytet av din motor och avgassystem.

Du kan också intersar

Vesta Lada sedan, den 'billiga' Russian

Renault Kaptur, deras mest off-road bara för Ryssland

AvtoVAZ Xray Concept, lyxen SUV från Ryssland

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

Ford Fusion 2017: American Mondeo, fyrhjulsdrift och V6 biturbo motor

by Comments Off on Ford Fusion 2017: American Mondeo, fyrhjulsdrift och V6 biturbo motor
Range 2017 Ford Fusion (Mondeo) Sport version kommer att innehålla sport och två hybridvarianter, en plugg, som så småningom skulle kunna nå Europa.Ford Fusion kommer American Mondeo vara sportigare och mindre utsläppFord Fusion kommer American Mondeo vara sportigare och mindre utsläppFord Fusion kommer American Mondeo vara sportigare och mindre utsläppFord Fusion kommer American Mondeo vara sportigare och mindre utsläpp

Ford Mondeo är en global bil, varje nyhet introduceras till den amerikanska marknaden måste obserbarse noga i vårt land. Inte överraskande stor sedan Ford Det monteras i fabriken Almussafes (Valencia) och det kan påverka var och en av de beslut som fattas av konsortiet. Därför utseende 2017 års modell Ford Fusion -den namnet på Amerikanska versionen av Mondeo- och nya versioner är viktigt.

Den första av dessa är Sport-versionen av Ford Fusion, en idrottsprestation variant Altras och fyrhjulsdrift kunna göra det mesta av den fantastiska ramen för den amerikanska modellen Mondeo. Dess motor, som det anstår den amerikanska marknaden är en V6 bensinmotor med 2,7 liters cylindervolym och 325 twin-turbo tillkännage hk maximal effekt och maximalt vridmoment på 48,4 mkg eller vad är densamma, utmärker sig i nästan 50 BHP och 14 mkg japanska konkurrenter 3,5 V6 motor med vilken den mäts. Dess makt når alla fyra hjulen via en fyrhjulsdrift av senaste utvecklingen och sitter på en Lotsas kontinuerligt variabel dämpning kunna flytta från en fast till mjuk en som kan minimera effekten mot små sinkholes orsakade av regn idiot.

Ford Fusion hybrider

Radikalt annorlunda i sin inställning är Ford Fusion Hybrid och plug-in hybrid Fusion Energi (Med ett i) i två versioner som förbättrar prestanda och skulle kunna nå sin elmotor driven 137 km / t. Både premiär programvara som gör dem att vinna raffinerad löpning, maximera driv förnimmelser som kan erbjuda och förbättra laddningshastighet av regenerativ bromsning, kan nu fånga 95% av den energi som förbrukas.

Fusion Ford Mondeo 2017Dessutom har elektriska motorer förbättras deras effektivitet, vilket kommer att resultera i förbättring i kombinerade bränsleekonomi och i fallet med kontakten, en ökning med autonomi i eldrift, som i detta fall nu överstiger 30 km innan du byter till konventionell hybridläge, men inte att det skulle vara tillräckligt för att nå den blå etiketten utsläpps bil Spanien-. Även vem vet om en framtida utveckling 7,6 kWh batteri Det kan ersättas med en högre prestanda. För närvarande kan detta laddas bara 2,5 timmar i en konventionell plugg

Utrusta Ford Fusion 2017

den säkerhet och vad den har att göra med utrustning Det är tillsammans med körning, en annan pelare Ford Fusion. Således håller det fotgängare detektionssystem och innehåller en ny filhållningssystemet som kommer att ansluta sig till system trafikvarnings närmar den bakre delen av fordonet.

Integration med universum multimedia Det ges av Sync3 systemet, den senaste versionen av ett gränssnitt som har förbättrat sin anslutning, anslutningshastighet och förbättrad röst recnoocimeinto. Dessutom, från nu kommer att tillåta genom tillämpning Anslut Sync starta bilen från mobil distans, ligger intill starter och stopp och plug-in programversioner den mest gynnsamma tiden för laddning.

Volvo XC40 ny SUV lovar maximal funktionalitet: så kommer

by Comments Off on Volvo XC40 ny SUV lovar maximal funktionalitet: så kommer
Volvo lovar att "avsluta röra" med ankomsten av deras nya urbana SUV, XC40. Vi berättade dig information om lagring och funktionalitet som kommer att införliva interiören och bål.Volvo XC40 lovar revolution inneVolvo XC40 lovar revolution inneVolvo XC40 lovar revolution inneVolvo XC40 lovar revolution inne

Volvo XC40 löftena att bli en revolution inom segmentet Urban premium SUV. För tillfället ej har officiella bilder på svenska bilen, men vi vet flera saker: Det kommer att släppas före slutet av 2017 Inte på Frankfurt Motor Show, där varumärket inte kommer att vara är nuvärdes, kommer hybridvarianter, motorer tre och fyra cylindrar ...

Volvo hand, vi vet också att vi har arbetat mycket, mycket noggrant i ett avsnitt i synnerhet: lagring och hantering av föremål inne i bilen. Det svenska märket Han lovar "i slutet av oordning" och att föraren i framtiden Volvo XC40 kommer inom ramen för armarna allt du behöver att lagra dina personliga saker. Och dessutom, de är utom synhåll för resten, även hjälpa till att "rensa ditt sinne".

Hur de har gjort? Först genomför en forskning för att ta reda på problemen med förare i vardagen att lagra dina tillhörigheter i bilen. Så de kom fram till att de flesta bilar hade svagheter i detta avseende ... och därmed började arbeta i den nya XC40.

Volvo XC40, allt på

Volvo XC40: lösningar av alla slag

Förutom varumärket nya modulära plattform, Volvo XC40 som kommer att vara runt Längd 4,4 meter- avsedd att vara referens i termer av funktionalitet, utrymme och lagringskapacitet inuti. Från och med dörrar: Svenska flytta högtalarna för att rymma fack fånga ett par flaskor, en bärbar dator eller surfplatta. Dessutom, XC40 har en sub-woofer innovativa införlivad i instrumentbrädan, vilket också kommer att ha Särskilda kreditkortsplatser eller andra kort.

i central tunnel, belägen mellan framsätena, vara ett område med ett stort kapacitet Tissue Box och liten behållare i vilka lämnar rester som en papperskorg. För telefonen kommer Volvo XC40 har ett utrymme för trådlös laddning och USB-portar för detta ändamål. den handskfack, Under tiden kommer du att ha en liten hopfällbar krok att se till, till exempel, väskor eller ryggsäckar. Under sätena Det kommer också att finnas två separata små utrymmen för förvaring av tillhörigheter, såsom tabletter eller små föremål.

den bagageutrymme Volvo XC40 lovar av referens också vara användbarhet och funktionalitet. Förutom att ha en slutna utrymmet under marken, kommer det att finnas en speciellt system för att separera effektivt bagage, och två krokar för att fästa och andra fyra krokar belastning att bära bagage bekvämt. den baksäten har en elektronisk mekanism för att blåsa knappen, fäll ryggstöden och få en helt platt lastutrymme.

Volvo XC40

Du kan också vara intresserad

XC20 Volvo: En annan SUV att konkurrera Q2?

Volvo XC60: alla nya SUV priser

Volvo kommer inte att investera mer i dieselmotorer

Toyota RAV4, nya tillbehör till 2016

Toyota RAV4 utökar sitt sortiment av tillbehör, extramaterial som assistanssystem fram och bak parkering och takräcke, bland annat.2016 Toyota RAV4 Tillbehör2016 Toyota RAV4 Tillbehör2016 Toyota RAV4 Tillbehör2016 Toyota RAV4 Tillbehör

2016 Toyota RAV4 finns med nya tillbehör som kan läggas till någon version.

Bland extramaterialet finns Japanska SUV, finner vi parkeringsassistanssystem fram och bak, infotainmentsystemet Toyota Touch 2 & gå (Plus alternativet), den takräcke (För att placera kuggstången, kuggstången, de skidor eller snowboard) såväl som dragkrok, välja mellan fasta och flyttbara och med ingår monteringssats.

I den estetiska delen diskuterar vi ny klädsel -Finns huden svart eller beige-färgad, och skyddselement såsom en främre bar och formning av stötfångaren och bottnen av dörrarna, sido trösklar, mattor tillverkade av gummi eller täckplattan till kängan. Det ger också dörr steg med upplyst logo. Element som stoppning, färg och hjulen är skyddade av lösningen Toyota Protect, en produkt som kan hålla dem och hålla dem blanka längre.

Andra tillbehör som kan ingå i Toyota RAV4 finns olika modeller barnstolar och Rear Entertainment System, där du kan välja eller inte elinstallation och köpa DVD-systemet Portail två TFT 7 tums skärmar, en master (handtag återge valda innehållet och projekt på den sekundära skärmen).

Versioner tillgängliga i Toyota RAV4 De finns bensinmotor 2,0 VVT-i 140 AWD 151 CV, propellern Diesel 2,0 D-4D 150D 4x2 143 hk och hybriddrivsystemet, den senare med en bensinmotor 2,5 155 hk och en elektrisk motor 105 hk vid framaxeln (måste lagt till en annan 68 hk elektrisk motor på bakaxeln för Toyota RAV4 Hybrid AWD AWD). Den resulterande totala kraften i modellen i sin hybridversion är 197 hk.

Du kan också vara intresserad

Toyota RAV4, priser

Första intryck och konsumtion av Toyota RAV4

Toyota RAV4: 5 skäl att köpa

Toyota RAV4 Hybrid försökte vi

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

RS Audi Q8, den nya supersport SUV. Darra, BMW X6M!

Audi registrerat namn Q8 RS innan Property Office i EU Intellectual. Du lägger grunden tyska sport varumärke SUV framtiden?Audi RS Q8, närmare verkligheten?Audi RS Q8, närmare verkligheten?Audi RS Q8, närmare verkligheten?Audi RS Q8, närmare verkligheten?

2017 verkar år 8 Audi: Nyligen presenterade den nya generationen av A8 kommer representations bilar fordonsnivå komma med en mängd teknik, kvalitet och sportighet. Så det är med Q8, en ledning under hela kursen modell.

Vägen pågår Audi med omedelbar flaggskepp SUV hela detta år är det enligt följande: på Detroit Motor Show i januari, presenterade Audi Q8 koncept; två månader senare vid Geneva Motor Show, kom Audi Q8 Sport Concept. nästa Frankfurt Motor Show, i september, är det dags att se Q8 i sin slutliga version. Men strax innan den tyska händelsen har portalen Auto Guide avslöjade att varumärket med de fyra ringarna har registrerat namnet Q8 RS.

Audi Q8 Concept

RS Audi Q8: hård konkurrens

denna väg Det verkar på god väg mot framtiden ankomsten av en sport variant att flytta fundamentsegmentet Premium sport SUV. BMW X6M (575 hk), Mercedes-AMG GLE 63 (557 hk), Bentley Bentayga W12 (608 hk) och det framtida Lamborghini Urus (Porsche Cayenne Turbo S förblir lite längre i storlek) skulle kunna välkomna snart detta kommer högst sannolikt RS Audi Q8.

Matcha Q8 Concept presenterades tidigare i år, skulle Q8 RS har också dimensioner 5,02 meter långa, 2,04 meter bred och en höjd av 1,70 meter. Plattformen skulle vara densamma som den sista generationen av Audi Q7 och Bentley Bentayga, och att den nya tjuren av Lamborghini, den så kallade MLB Evo plattform.

Under huven kan vi hitta samma motor som i framtiden Urus, den 4,0 V8 Bi-Turbo bensin, med quattro fyrhjulsdrift och automatisk växellåda. Är strömmen? Du kan skjuta över 600 hk, outpacing rivaler BMW och Mercedes. Det finns också spekulationer med en plug-in hybridvariant, som i de tidigare nämnda prototyper, vilket skulle ge en fullständig mekanisk intervall.

Kanske i Frankfurt Motor Show nästa September vissa uppgifter som bekräftar ankomsten av denna modell avslöjas. Och när man introducerade Audi Q8 Sport Concept i Genève, det talades om att han skulle få framför framtida SQ8 (den senare prototypen hade kombinerat 476 hk, ja). Vad händer om i själva verket anser lades utanför? Den tyska tillverkaren har redan meddelade förra året att 8 nya modeller kommer RS under de kommande åren, kan och Q8 vara en av dem. På bara en månad kommer vi att veta mer detaljer, kommer vi att vara mycket uppmärksamma.

Q8 Audi Sport Concept

Du kan också vara intresserad

Framtida SUV Audi

Audi projekt Hour 25: när bilar inte har hjul

Audi AI, så är bilen i framtiden

Lamborghini Urus vara hybrid plugg

Lamborghini Urus kommer att fördubblas försäljningen av varumärket

Nya Seat Ibiza 2017: så kommer verktyget försäljning

by Comments Off on Nya Seat Ibiza 2017: så kommer verktyget försäljning
Större, en blandning konstruktion Ateca Seat och Seat Leon, flera anslutningsmöjligheter och lägre konsumtion motorer. Detta är den nya Seat Ibiza 2017.Under 2017 kommer den nya Seat IbizaUnder 2017 kommer den nya Seat IbizaUnder 2017 kommer den nya Seat IbizaUnder 2017 kommer den nya Seat Ibiza

den Seat Ibiza 2017 Det är redan i full upploppet sitt provningsfasen på den öppna vägen. Tekniska chefer försöker polera den senaste tidens problem som uppstår innan de går i produktion nästa vår.

Tidigare i månaden februari vi ser första bilderna tjänstemän kommer att vara femte generationen av Seat Ibiza. En modell infördes först 1984 och som Seat också invigdes produktion i fabriken i Martorell (Barcelona).

den Nya Seat Ibiza Det kommer att vara nästan identisk med den datorgenererade bilden som vi erbjuder i denna information. Första gången du kan titta på live blir tillsammans nästa Geneva Motor Show, som öppnar sina dörrar i den första veckan i mars 2017.

De första testerna planeras för vägen dagen öppna är runt slutet av maj och Det kommer att börja säljas när du startar sommaren tillbaka i månaden juni 2017.

En Seat Leon i miniuatura

Den nya Seat Ibiza kommer att dra nytta av försäljningsframgångar och god acceptans av bilden av sin äldre bror, Seat Leon, nyligen uppdaterade. Seat Ibiza framtid kommer därför att vara mer "mini" Seat Leon än någonsin. Hans bild kommer att få närmare kompakt och så kommer deras handlingar, växer och överträffar dess längd stopp hittills: de 4,06 meter som den har lång modell fortfarande till salu. en utilitaristisk längre, rymligare och sälja komplett utrustning förväntas.

Dessutom kommer den nya Seat Ibiza vara ansvarig för varumärke inom Volkswagen grupp den MQB modulära plattform för sina små bilar, härledningen kallade A0. Seat Ibiza 2017 efter att den nya Polo, Skoda Fabia och Volkswagen redan visas samma grund liten SUV Seat: den Seat Arona (Undre bilden). De kommer att göra det på mindre än ett år sedan displayen Seat Ibiza 2017. Också både Volkswagen Polo och Skoda Fabia kommer att ha sin egen stil SUV derivat. Den första, Polo SUV kommer att byggas från 2018 på grund av att märket i Landaben (Navarra).

Seat Arona 2017

Utility: många nya funktioner, hård konkurrens ...

När den nya Seat Ibiza kommer in för en hel del motståndare till slut förnyas. I månaden av mars 2017 kommer att rulla genom gatorna de första enheterna av Kia Rio och Nissan Micra.

Du hittar också den nya Ibiza med en ny Citroen C3, en modell med många mekaniska och anpassningsmöjligheter. Det är samma politik som den nya Nissan Micra. En mycket intressant ansikte mot ansikte.

Nissan Micra och Citroen C3. Ansikte mot ansikte i 2017

den nya Ford Fiesta, som Det kommer att bli en av de motståndare som är den nya Seat Ibiza. En modell starkt engagemang för en ny version som kallas aktiv och kommer med en SUV utseende och en något högre höjd än standard femdörrars version. Dessutom vill att detta parti också att konkurrera med den övre ansikts mer kategori: den lyxiga versionen Vignale kommer att möta DS 3.

Du kan också vara intresserad

Seat Arona: så kommer den nya lilla SUV för 2017

Alla nya 2017 bil märke till märke

VW kommer att tillverka i Tyskland en större Seat SUV som Ateca

Den framtida Mercedes Class A med motorer 1,2 och 1,4 bensin

by Comments Off on Den framtida Mercedes Class A med motorer 1,2 och 1,4 bensin
Utsläpp inneslutning och kostnadsminskningar kommer att leda till nästa generation av Mercedes Class A 2018 att införa nya bensinmotorer liten motor.Nedskärningar för klass 2018 bensinNedskärningar för klass 2018 bensinNedskärningar för klass 2018 bensinNedskärningar för klass 2018 bensin

den fjärde generationen Mercedes Class A, som kommer att presenteras i 2018, kommer debut en nya modulära plattform, namnges MFA2, För modeller med framhjulsdrift och tvärgående mekaniskt arrangemang, förlitar sig på deras bensinmotorer till downsizing. Sålunda, 1,6 liter tillgång steg 160 av den nuvarande 102 hk, 180 och 122 hk 156 hk 200 kommer att flytta till 1.2 och 1,4 liter med intern kod M282. kommer fyra cylindrar, direkt injektion och överladdnings med turboladdare.

Tack vare avtalet mellan Daimler och Renault grupper blir Renault / Nissan som ansvarar för utveckling allians. Det är ett drivmedel för exklusiv användning på tvären, så det verkar inte se det i C-klass, om den tillsätts till alla derivat av klass A, med CLA, GLA, klass B och en framtid GLB, som kommer att vara direkt rival Audi Q3 Q2-Audi konkurrerar med Mercedes och BMW X1 glacial.

Men den nya klass A kommer inte bara dessa bensinmotorer kommer också att finnas nya 1,6 och 2,0, även turbo direktinsprutning och en version AMG att nå 400 hk maximal effekt.

Med dessa nya motorer med liten förskjutning, kommer Mercedes att erbjuda bilar med lägre konsumtion, lägre nivå av CO2 -fundamentales att minska de genomsnittliga utsläppen i hela sitt sortiment, som kommer att lägga cirka tio elektrisk före slutet av 2025 och en priserna något lägre tillträdes för att fånga nya kunder.

den utformning nästa klass A, för tillfället, lite är känt, även om Koncept A Saloon presenterades på Shanghai Motor Show 2017 ger oss en idé. Han kommer att dela riktlinjer med denna prototyp, med Pan American Grill som finns i de senaste modellerna av stjärnan funktionen.

Audi Q8, lyx SUV på Detroit Motor Show 2017

Audi satsar stort för lyx med nya Audi Q8, en SUV coupe och lyx aspekt av avsevärda dimensioner. I Detroit beskrivna prototypen.Audi Q8 2017 första bildernaAudi Q8 2017 första bildernaAudi Q8 2017 första bildernaAudi Q8 2017 första bilderna

Audi kommer att presentera en förhandsvisning av dess framtid Audi Q8 Under januari månad 2017 Detroit lounge. Det är ett koncept som kommer att vara långt ifrån definitiva funktioner i bilen. Det är en Lyx SUV stor och en emotionella estetik, Tack vare ett mycket lågt tak och en formspråk med idrotts minnen.

den Audi Q8 du kommer den största SUV intervallet, belägen i ett övre segment till allt som erbjuds Audi just nu. Tekniskt sett Audi Q8 MLB Evo plattform som delas med nuvarande Audi Q7 och andra modeller av märket längsgående motor Audi, tillsammans med annan den Volkswagen grupp Bentley Bentayga gillar. Därför är det troligt att Audi Q8 Räkna med en hög grad av förfining, rida kvalitet och komfort av att delta oändliga körning både komfort och säkerhet och effektivitet.

Används sedan MLB Evo arkitektur, Vi räknar med att kommer att innehålla föremål såsom integrerad styrning, pneumatisk och elektromekanisk stabilisator suspension, även om det kan överraska oss med någon annan innovation som den elektriska turbo Audi släpptes av SQ7, eftersom vi inte får glömma att detta är en äkta Flagship i SUV området. Med utnyttjande av de sekundära strömförsörjning 48 volt, kan man använda sig av ljus hybridiseringsbetingelser lösningar av vissa mekaniska eller energiåtervinningsanordningar i suspensionen. I officiella bilder presenterade Audi du kan se logotypen e-tron på frontspoiler, som avslöjar närvaron av grupp plug-in hybrid drivmedel.

Audi Q8 Detroit 2017Ansvarig för design Audi de säger att omtolkar några estetiska detaljer i Audi Sport Quattro 80s Faktum mellan huven och galler finns tre små luftintag som påminner om den Audi Sport Quattro Han visade på motorhuven. De bakre hjulhusen är mycket skrymmande, och den C-stolpen påminner även Audi Sport Quattro. Andra designdetaljer som definierar Audi Q8 koncept De är åttkantiga single frame-grillen, större än någon annan hittills kännetecknas av att mycket skulpterade tredimensionell form, stil med den senaste skapelser Audi. Framstående steg fram och bakhjul är vanligtvis versioner quattro och bringa balans till utformningen med fokus på hjulen.

den konceptbil Audi Q8 att läggas fram vid Detroit Motor Show har en intern konfiguration av fyra bekväma säten med generösa nivåer av boendeförhållanden även i höjd, trots stil "coupé" återspeglas i den yttre designen.

Du kanske också är intresserad av:

En annan Audi Q syn: ny Q8

Audi Q8: lyx coupe SUV

Audi Q7 3,0 TDI quattro tiptronic, den mest bekväma SUV

BMW GINA Ljus Visionary Modell

Säg inte att det är en BMW prototyp, inte säga att det är en "konceptbil". Visionär denna BMW är just det, en vision om var bilen kan gå.Öppna dina ögon. Först när ljuset tändsSlutna ögon. Skydd och estetikPlánchame att rynka ...Rynka dragkedja var ...Inte heller kommer att rulla ner på gatan eller så kan du köpa. med BMW GINA Ljus Visionary Modell, BMW mål undersöka vad de kan göra i framtiden bilen. Och vad revolutionerar framkommit som avsett, vad vi menar nu med bil.variabel geometri, anpassning av blanketter till funktioner ... är argument hörde hundratals gånger, men i GINA ligth helt vettigt. Vilka är de yttre karossdelar? För att se estetiska, att skydda mot vind och fukt, då Varför gör blad? Sagt och gjort, vad vi ser är en lätt GINA beläggning av textilier, perfekt matchade till en gitterstruktur av aluminium.

Kunna ge all den nödvändiga styrkan, är denna struktur inte någon struktur. i tillägg till kol förstärkningar på elementen aluminium, Den har en ovanlig egenskap: strukturen är mobil. Således kan det ändra de yttre former, den synliga delen, pressning på tyget, som bildar kroppen. Och varför vi ändrar kroppsform? Fråga bara ingenjörer till Formula One, som de har förbjudit. I GINA ljus när situationen kräver den bakre huven "växer" och en spoiler bildas. När situationen kräver, i dörröppningar växa aerodynamiska kjolar för att förbättra aerodynamiska prestanda. Om mer luftflöde krävs för att kyla motorn njurarna öppnas för att förbättra steg ...Ett tyg kropp i nästa BMW? För nu, nej ... det GINA ljus Visionary endast avsedd ifrågasätta allt och hitta fungerande lösningar.Inuti situation upprepar sig, eftersom sträcker sig mot det inre av den bakre revistimiento. Samma material omger insidan av dörrarna som en innerpaneler, sätena själva eller armstöd. Neopren täcker instrumentpanelen och som med "kropp" kontrollerna är närvarande endast när det behövs.

Är detta något som hände med showen? Snarare inte. Eller snarare, på grund av vad det är att revolutionera nervceller för alla dem som arbetar med hur kommer framtidens bilar. Har framgångsrikt löst de problem som har uppstått i GINA ljus, fylld med absolut nya och banbrytande förslag bör tillåta manasen nya geniala på den vägen. egentligen GINA är en filosofi som enligt BMW, har det varit och kunna ta flera idéer till serien, som en kombination av konkava och konvexa ytor av Z4.Som sådan systemarbete vid GINA ljus revolution de säger att det är "löst" att produktionen skulle vara möjligt. Den GINA ljus Visionary Modell Det är ett verk av en visionär, eller upplyst geni som, för mer än tio år, styr de estetiska fotspår BMW, Chris Bangle. Och efter sina riktlinjer, visar det sig nya lösningar måste kunna producera snabbt och ekonomiskt. Oavsett om tvingas ändra produktionsmetoder, eftersom detta är vad BMW avsett den kan göras billigare från en annan Kan använda mindre material och mindre energi att tillverka billigare? Detta är "less is more".

GINA Light är bara ett forskningsprojekt, som skiljer den från konceptbilen, där det är att inkludera det maximala antalet objekt som kan användas senare i serien. Men broarna som tenderar mot det verkliga livet, inte tyder på att detta kan vara en Z4 2020?

Ford Tourneo Courier 2014 mer effektivitet och utrymme

by Comments Off on Ford Tourneo Courier 2014 mer effektivitet och utrymme
Ford kommer att marknadsföra under våren nya Tourneo Courier 2014 ett fordon där den estetiska dag sätta ut, innehåller -två nya och effektiva dieselmotorer 75 och 95 hk och 100 hk EcoBoost bensin och utrustnings högteknologisk börda.Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014

mer lastutrymme, Detta är en av de mest framträdande dragen i den nya Ford Tourneo Courier 2014. Nämligen undertecknandet av ovalen förklarar en volym av rymden bagageutrymme av 708 liter, en kapacitet som kan ökas upp till 1656 liter när du fäller sätena i den andra raden.

Området av motorer Ford Tourneo Courier 2014 det är mer effektivt. Diesel som erbjuds, kan du välja mellan en 1,5 TDCi 75 hk och 1,6 Duratorq TDCi 95 hk. För den senare motor, meddelade Ford en genomsnittlig förbrukning av 3,7 l / 100 km och 97 g / km CO2.

För dem som föredrar bensin, den Ford Tourneo Courier kommer också att finnas med den prisbelönta turboladdad tre-cylindrig motor 100 hk 1,0 EcoBoost, för den amerikanska varumärket en genomsnittlig förbrukning av förskott 5,2 l / 100 km och en genomsnittlig nivå CO2 119 g / km.

Ford Tourneo Courier 2014den Ford Tourneo Courier New Du kan ha ett brett teknikinnehåll element som enhetens start-stop motor Auto-Start-Stop, den hastighetsbegränsare, samt styr däcktryck. När det gäller säkerhet, den Tourneo Courier Den innehåller stabilitetskontroll med start i backe hjälp nödbroms stad, antispinnsystem, lutning eller lindring släpvagn gungning kontroll, bland annat.

anordningen Ford SYNC styrs av röst, tillsammans med nödhjälp systemet Emergency Assistance De är tillgängliga för att hjälpa passagerarna att ringa den lokala räddningstjänsten i händelse av olycka. Denna modell kommer att finnas tillgänglig med tre utföranden: Ambiente, Trend och Titanium.

detta Ford Tourneo Courier delar global plattform för små bilar Ford, så det är att införliva tekniska element som också montera Fiesta och B-Max. Med ankomsten av den nya versionen Courier, Tourneo område sträcker sig över sitt val när det gäller antal kroppsvarianter, och bildade i dag av Tourneo Connect Tourneo Connect och Tourneo Grand Custom.

Jeep Grand Cherokee och Grand Cherokee SRT 2015, American brute force

by Comments Off on Jeep Grand Cherokee och Grand Cherokee SRT 2015, American brute force
Jeep lanserar nya funktioner för de små Grand Cherokee 2015 range nya versioner Summit och Summit California Edition, som ger mer variation och exklusivitet tillsätts. Samtidigt extremsport variant och Grand Cherokee SRT får mer effekt och vridmoment, samt att presentera några specifika konstruktionsdetaljer.Jeep Grand Cherokee och Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee och Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee och Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee och Grand Cherokee SRT 2015

Jeep förnyar något en av dess flaggskeppsmodeller: Grand Cherokee. intervallet 2015 Denna stora SUV off-road förmåga som en stor nyhet presenterar möjligheten att välja två nya utföranden: Kalifornien Summit och Summit Edition.

Jeep Grand Cherokee 2015 version Summit Det finns en inre yta som innehåller en ny typ av läder som kallas Argentina Tan, samt olika insatser i svart och trä. De är också nya poster av trösklar belysta dörr och ett nytt system som minskar buller inuti genom en särskild behandling av vindrutan utrustning.

För hans del, Grand Cherokee Summit 2015 California Edition Det finns en kropp med en lägre höjd över marken och speglar och dörrhandtag målas i samma färg som kroppen. Utsidan är klar med kostym metallfälgar ny bill 20 inches i diameter och upphörande Satin Carbon.

Jeep Grand Cherokee SRT 2015Grand Cherokee SRT 2015, mer vitaminer

i uppdatering 2015 Jeep intervall, sportavdelningen SRT (Street Racing Technology) för Fiat-Chrysler i USA har velat lämna sin personliga prägel. Således Grand Cherokee SRT omarbetad version 2015 utmärker sig genom att erbjuda en motor med små förbättringar, i detta fall, den kända atmosfärmotorn 6,4 V8 hemi sträckning dess kraft till 481 CV (Den nuvarande europeiska versionen ger 468 hk), medan den maximala vridmomentet ökar också till 64,95 mkg (63,67 mkg variant gamla världen).

Ansvarar för förvaltningen av alla brute force av Grand Cherokee SRT 2015 är en 8-växlad automatisk växellåda med momentomvandlare. Fyrhjulsdrift med flera driftlägen är också ansvariga för att ge mångsidighet och dynamik att slå knappen. I form av prestanda, meddelar Jeep en acceleration 0-96 km / t på 4,8 sekunder och en topphastighet på 257 km / t.

En design nivå i kläder Athlete Grand Cherokee SRT 2015 Det belyser den nya yttre färgen kallas Red Steam Special Edition, nya accenter glänsande svart utspridda och nya kropp metallfälgar 20 tum målade i svart metallic.

Nissan Juke-R 2,0, 600 hk galenskap

Juke-R 2,0, den senaste 'galenskap' av Nissan, presenteras i Goodwood. En korsad 600 hk GT-R-DNA och ser hård, mycket hård.Nissan Juke-R 2,0, 600 hk galenskapNissan Juke-R 2,0, 600 hk galenskapNissan Juke-R 2,0, 600 hk galenskapNissan Juke-R 2,0, 600 hk galenskap

Det såg ut som det var den andra delen av Juke-R, att 'crossover' supervitaminado av 485 hk som vi överraskade oss tillbaka under 2011. Vi hade fel. Nissan, som en doktor Frankestein någon, har återvänt till ingrepp delar av två av dess mest ikoniska bilar som Juke och GT-R, för att skapa den Juke-R 2,0 (Namnet är mycket digital, btw)

Att ta den nuvarande Juke omgjorda om 485 hk verkade få, nu har valt att uppnå rund siffra på 600 hk och 'trimma' kroppen mer, så att det ser mycket mer aggressiv.

Motorn utrusta denna version rider GT-R, det vill säga, en 3,8 V6 600 hk och maximalt vridmoment på 66,5 mkg mellan 3600 och 5600 varv per minut. Det kommer debut på Goodwood och ser fram emot att komma till deras befälhavare för att se hur passar denna virvelvind av makt så kompakt bil.