Audi Q8, lyx SUV på Detroit Motor Show 2017

Audi satsar stort för lyx med nya Audi Q8, en SUV coupe och lyx aspekt av avsevärda dimensioner. I Detroit beskrivna prototypen.Audi Q8 2017 första bildernaAudi Q8 2017 första bildernaAudi Q8 2017 första bildernaAudi Q8 2017 första bilderna

Audi kommer att presentera en förhandsvisning av dess framtid Audi Q8 Under januari månad 2017 Detroit lounge. Det är ett koncept som kommer att vara långt ifrån definitiva funktioner i bilen. Det är en Lyx SUV stor och en emotionella estetik, Tack vare ett mycket lågt tak och en formspråk med idrotts minnen.

den Audi Q8 du kommer den största SUV intervallet, belägen i ett övre segment till allt som erbjuds Audi just nu. Tekniskt sett Audi Q8 MLB Evo plattform som delas med nuvarande Audi Q7 och andra modeller av märket längsgående motor Audi, tillsammans med annan den Volkswagen grupp Bentley Bentayga gillar. Därför är det troligt att Audi Q8 Räkna med en hög grad av förfining, rida kvalitet och komfort av att delta oändliga körning både komfort och säkerhet och effektivitet.

Används sedan MLB Evo arkitektur, Vi räknar med att kommer att innehålla föremål såsom integrerad styrning, pneumatisk och elektromekanisk stabilisator suspension, även om det kan överraska oss med någon annan innovation som den elektriska turbo Audi släpptes av SQ7, eftersom vi inte får glömma att detta är en äkta Flagship i SUV området. Med utnyttjande av de sekundära strömförsörjning 48 volt, kan man använda sig av ljus hybridiseringsbetingelser lösningar av vissa mekaniska eller energiåtervinningsanordningar i suspensionen. I officiella bilder presenterade Audi du kan se logotypen e-tron på frontspoiler, som avslöjar närvaron av grupp plug-in hybrid drivmedel.

Audi Q8 Detroit 2017Ansvarig för design Audi de säger att omtolkar några estetiska detaljer i Audi Sport Quattro 80s Faktum mellan huven och galler finns tre små luftintag som påminner om den Audi Sport Quattro Han visade på motorhuven. De bakre hjulhusen är mycket skrymmande, och den C-stolpen påminner även Audi Sport Quattro. Andra designdetaljer som definierar Audi Q8 koncept De är åttkantiga single frame-grillen, större än någon annan hittills kännetecknas av att mycket skulpterade tredimensionell form, stil med den senaste skapelser Audi. Framstående steg fram och bakhjul är vanligtvis versioner quattro och bringa balans till utformningen med fokus på hjulen.

den konceptbil Audi Q8 att läggas fram vid Detroit Motor Show har en intern konfiguration av fyra bekväma säten med generösa nivåer av boendeförhållanden även i höjd, trots stil "coupé" återspeglas i den yttre designen.

Du kanske också är intresserad av:

En annan Audi Q syn: ny Q8

Audi Q8: lyx coupe SUV

Audi Q7 3,0 TDI quattro tiptronic, den mest bekväma SUV

BMW GINA Ljus Visionary Modell

Säg inte att det är en BMW prototyp, inte säga att det är en "konceptbil". Visionär denna BMW är just det, en vision om var bilen kan gå.Öppna dina ögon. Först när ljuset tändsSlutna ögon. Skydd och estetikPlánchame att rynka ...Rynka dragkedja var ...Inte heller kommer att rulla ner på gatan eller så kan du köpa. med BMW GINA Ljus Visionary Modell, BMW mål undersöka vad de kan göra i framtiden bilen. Och vad revolutionerar framkommit som avsett, vad vi menar nu med bil.variabel geometri, anpassning av blanketter till funktioner ... är argument hörde hundratals gånger, men i GINA ligth helt vettigt. Vilka är de yttre karossdelar? För att se estetiska, att skydda mot vind och fukt, då Varför gör blad? Sagt och gjort, vad vi ser är en lätt GINA beläggning av textilier, perfekt matchade till en gitterstruktur av aluminium.

Kunna ge all den nödvändiga styrkan, är denna struktur inte någon struktur. i tillägg till kol förstärkningar på elementen aluminium, Den har en ovanlig egenskap: strukturen är mobil. Således kan det ändra de yttre former, den synliga delen, pressning på tyget, som bildar kroppen. Och varför vi ändrar kroppsform? Fråga bara ingenjörer till Formula One, som de har förbjudit. I GINA ljus när situationen kräver den bakre huven "växer" och en spoiler bildas. När situationen kräver, i dörröppningar växa aerodynamiska kjolar för att förbättra aerodynamiska prestanda. Om mer luftflöde krävs för att kyla motorn njurarna öppnas för att förbättra steg ...Ett tyg kropp i nästa BMW? För nu, nej ... det GINA ljus Visionary endast avsedd ifrågasätta allt och hitta fungerande lösningar.Inuti situation upprepar sig, eftersom sträcker sig mot det inre av den bakre revistimiento. Samma material omger insidan av dörrarna som en innerpaneler, sätena själva eller armstöd. Neopren täcker instrumentpanelen och som med "kropp" kontrollerna är närvarande endast när det behövs.

Är detta något som hände med showen? Snarare inte. Eller snarare, på grund av vad det är att revolutionera nervceller för alla dem som arbetar med hur kommer framtidens bilar. Har framgångsrikt löst de problem som har uppstått i GINA ljus, fylld med absolut nya och banbrytande förslag bör tillåta manasen nya geniala på den vägen. egentligen GINA är en filosofi som enligt BMW, har det varit och kunna ta flera idéer till serien, som en kombination av konkava och konvexa ytor av Z4.Som sådan systemarbete vid GINA ljus revolution de säger att det är "löst" att produktionen skulle vara möjligt. Den GINA ljus Visionary Modell Det är ett verk av en visionär, eller upplyst geni som, för mer än tio år, styr de estetiska fotspår BMW, Chris Bangle. Och efter sina riktlinjer, visar det sig nya lösningar måste kunna producera snabbt och ekonomiskt. Oavsett om tvingas ändra produktionsmetoder, eftersom detta är vad BMW avsett den kan göras billigare från en annan Kan använda mindre material och mindre energi att tillverka billigare? Detta är "less is more".

GINA Light är bara ett forskningsprojekt, som skiljer den från konceptbilen, där det är att inkludera det maximala antalet objekt som kan användas senare i serien. Men broarna som tenderar mot det verkliga livet, inte tyder på att detta kan vara en Z4 2020?

Ford Tourneo Courier 2014 mer effektivitet och utrymme

by Comments Off on Ford Tourneo Courier 2014 mer effektivitet och utrymme
Ford kommer att marknadsföra under våren nya Tourneo Courier 2014 ett fordon där den estetiska dag sätta ut, innehåller -två nya och effektiva dieselmotorer 75 och 95 hk och 100 hk EcoBoost bensin och utrustnings högteknologisk börda.Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014

mer lastutrymme, Detta är en av de mest framträdande dragen i den nya Ford Tourneo Courier 2014. Nämligen undertecknandet av ovalen förklarar en volym av rymden bagageutrymme av 708 liter, en kapacitet som kan ökas upp till 1656 liter när du fäller sätena i den andra raden.

Området av motorer Ford Tourneo Courier 2014 det är mer effektivt. Diesel som erbjuds, kan du välja mellan en 1,5 TDCi 75 hk och 1,6 Duratorq TDCi 95 hk. För den senare motor, meddelade Ford en genomsnittlig förbrukning av 3,7 l / 100 km och 97 g / km CO2.

För dem som föredrar bensin, den Ford Tourneo Courier kommer också att finnas med den prisbelönta turboladdad tre-cylindrig motor 100 hk 1,0 EcoBoost, för den amerikanska varumärket en genomsnittlig förbrukning av förskott 5,2 l / 100 km och en genomsnittlig nivå CO2 119 g / km.

Ford Tourneo Courier 2014den Ford Tourneo Courier New Du kan ha ett brett teknikinnehåll element som enhetens start-stop motor Auto-Start-Stop, den hastighetsbegränsare, samt styr däcktryck. När det gäller säkerhet, den Tourneo Courier Den innehåller stabilitetskontroll med start i backe hjälp nödbroms stad, antispinnsystem, lutning eller lindring släpvagn gungning kontroll, bland annat.

anordningen Ford SYNC styrs av röst, tillsammans med nödhjälp systemet Emergency Assistance De är tillgängliga för att hjälpa passagerarna att ringa den lokala räddningstjänsten i händelse av olycka. Denna modell kommer att finnas tillgänglig med tre utföranden: Ambiente, Trend och Titanium.

detta Ford Tourneo Courier delar global plattform för små bilar Ford, så det är att införliva tekniska element som också montera Fiesta och B-Max. Med ankomsten av den nya versionen Courier, Tourneo område sträcker sig över sitt val när det gäller antal kroppsvarianter, och bildade i dag av Tourneo Connect Tourneo Connect och Tourneo Grand Custom.

Jeep Grand Cherokee och Grand Cherokee SRT 2015, American brute force

by Comments Off on Jeep Grand Cherokee och Grand Cherokee SRT 2015, American brute force
Jeep lanserar nya funktioner för de små Grand Cherokee 2015 range nya versioner Summit och Summit California Edition, som ger mer variation och exklusivitet tillsätts. Samtidigt extremsport variant och Grand Cherokee SRT får mer effekt och vridmoment, samt att presentera några specifika konstruktionsdetaljer.Jeep Grand Cherokee och Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee och Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee och Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee och Grand Cherokee SRT 2015

Jeep förnyar något en av dess flaggskeppsmodeller: Grand Cherokee. intervallet 2015 Denna stora SUV off-road förmåga som en stor nyhet presenterar möjligheten att välja två nya utföranden: Kalifornien Summit och Summit Edition.

Jeep Grand Cherokee 2015 version Summit Det finns en inre yta som innehåller en ny typ av läder som kallas Argentina Tan, samt olika insatser i svart och trä. De är också nya poster av trösklar belysta dörr och ett nytt system som minskar buller inuti genom en särskild behandling av vindrutan utrustning.

För hans del, Grand Cherokee Summit 2015 California Edition Det finns en kropp med en lägre höjd över marken och speglar och dörrhandtag målas i samma färg som kroppen. Utsidan är klar med kostym metallfälgar ny bill 20 inches i diameter och upphörande Satin Carbon.

Jeep Grand Cherokee SRT 2015Grand Cherokee SRT 2015, mer vitaminer

i uppdatering 2015 Jeep intervall, sportavdelningen SRT (Street Racing Technology) för Fiat-Chrysler i USA har velat lämna sin personliga prägel. Således Grand Cherokee SRT omarbetad version 2015 utmärker sig genom att erbjuda en motor med små förbättringar, i detta fall, den kända atmosfärmotorn 6,4 V8 hemi sträckning dess kraft till 481 CV (Den nuvarande europeiska versionen ger 468 hk), medan den maximala vridmomentet ökar också till 64,95 mkg (63,67 mkg variant gamla världen).

Ansvarar för förvaltningen av alla brute force av Grand Cherokee SRT 2015 är en 8-växlad automatisk växellåda med momentomvandlare. Fyrhjulsdrift med flera driftlägen är också ansvariga för att ge mångsidighet och dynamik att slå knappen. I form av prestanda, meddelar Jeep en acceleration 0-96 km / t på 4,8 sekunder och en topphastighet på 257 km / t.

En design nivå i kläder Athlete Grand Cherokee SRT 2015 Det belyser den nya yttre färgen kallas Red Steam Special Edition, nya accenter glänsande svart utspridda och nya kropp metallfälgar 20 tum målade i svart metallic.

Nissan Juke-R 2,0, 600 hk galenskap

Juke-R 2,0, den senaste 'galenskap' av Nissan, presenteras i Goodwood. En korsad 600 hk GT-R-DNA och ser hård, mycket hård.Nissan Juke-R 2,0, 600 hk galenskapNissan Juke-R 2,0, 600 hk galenskapNissan Juke-R 2,0, 600 hk galenskapNissan Juke-R 2,0, 600 hk galenskap

Det såg ut som det var den andra delen av Juke-R, att 'crossover' supervitaminado av 485 hk som vi överraskade oss tillbaka under 2011. Vi hade fel. Nissan, som en doktor Frankestein någon, har återvänt till ingrepp delar av två av dess mest ikoniska bilar som Juke och GT-R, för att skapa den Juke-R 2,0 (Namnet är mycket digital, btw)

Att ta den nuvarande Juke omgjorda om 485 hk verkade få, nu har valt att uppnå rund siffra på 600 hk och 'trimma' kroppen mer, så att det ser mycket mer aggressiv.

Motorn utrusta denna version rider GT-R, det vill säga, en 3,8 V6 600 hk och maximalt vridmoment på 66,5 mkg mellan 3600 och 5600 varv per minut. Det kommer debut på Goodwood och ser fram emot att komma till deras befälhavare för att se hur passar denna virvelvind av makt så kompakt bil.

Fiat Toro 2016, den första officiella bilden av den nya pick-up

by Comments Off on Fiat Toro 2016, den första officiella bilden av den nya pick-up
Fiat Toro lovar styrka och hållbarhet av en ren 4x4 och komforten i en modern SUV. Fiat lanserar en ambitiös pick-up att släppas i 2016.Fiat Toro 2016, den första officiella bilden av den nya pick-up

Precis som all-terrain har mestadels klar genom att överge den tidigare filosofi tuffa killar, det pick-up verkar också gradvis kommer att utvecklas från verktyg för strid, nästan semiprofessionell användning, praktiska 4x4 fordon mer bekväm och raffinerad. Det finns även tillverkare som vågar i dag och för att nämna detta nytt koncept: SUP (Sport Utility Pick-up). Nu vet vi att en av deras första representanterna kan vara den nya Fiat Toro, vars främre bilden har just presenterat den officiella italienska märket med en första "teaser".

Hittills finns det lite information om denna nya Fiat Toro. Vi kan se till att kommer att nå den latinamerikanska marknaden i början av 2016, men det är ännu inte bekräftats senare framträdande i Europa. är kommer att tillverka i staden Pernambuco i Brasilien, i samma fabrik som få Jeep Renegade och enligt försäkra olika sätt i Sydamerika, det kommer att ligga ett steg över den aktuella upptagnings Fiat Strada, med nära SUV koncept i komfort och förfining, men i sin tur under skrymmande Toyota Hilux eller Ford Ranger. Detaljer som skulle placera denna New Fiat Toro i miljön, eller kanske till och med något under den 5 meter längd.

Flyr därför en ekonomisk begrepp som Strada, lovar den nya Fiat Toro vara en snygg fordon varje väg, praktiskt för dem som söker utrymmeskrav, mycket lastkapacitet och god komfort och utrustning för användning på en daglig basis. Dess fram shower och en mycket sportig och aggressiv bild, som domineras av en kraftfull LED-optik. Det verkar förvisso ta många funktioner i Fiat Concept FCC4, presenteras bara ett år sedan varumärket i Brasilien, att dra nytta av firandet av Hall of Sao Paolo.

den Fiat Toro har en dubbelhytt kropp, med fyra dörrar och en god inre kapacitet för 5 passagerare. Enligt publicerade latinamerikanska medier, kommer det att erbjudas i 4x2 och 4x4, och kunde rida bensin eller turbomotorer, även om deras marknader börja marknadsföra en schemalagd bi-bränsle version 1.8L och omkring 140 hk. Allt tyder dessutom som kommer att bli en tuff konkurrent för ny Renault Duster Oroch (den pick-up version av vår Dacia Duster) Börjar franskt märke den här månaden för att sälja på marknader som Brasilien eller Argentina. Du är inte förvånad, därför att mycket snart vet vi fler alternativ till denna nya segment "SUP" och det verkar inte finnas någon tvekan om att ta form och tydlig tillväxt.

Officer! Jaguar E-Pace: detta är den nya kompakta SUV

by Comments Off on Officer! Jaguar E-Pace: detta är den nya kompakta SUV
Jaguar fortsätter att avancera sin SUV område, den här gången presenterar en ny kompakt modell som kommer att konkurrera med BMW X1 och Mercedes GLA. Och vi berätta alla detaljer.Jaguar E-Pace: alla foton av den nya kompakta SUVJaguar E-Pace: alla foton av den nya kompakta SUVJaguar E-Pace: alla foton av den nya kompakta SUVJaguar E-Pace: alla foton av den nya kompakta SUV

han gick Jaguar SUV världen sidan F-Pace för ett år sedan. Nu, på mindre än tolv månader, är inte bara den här modellen mest sålda bilmärket, men även ger upphov till ansluta två nya förslag att erbjuda SUV: Elektrisk I-Pace, och E-takt som i dag har officiellt presenterat en steg lägre i storlek.

den nya Jaguar E-Pace Det är väl placerad att öppna nya Jaguar SUV intervall och mätas 4,4 meter, bara fyra centimeter mer än Range Rover Evoque ström. F-Pace ögonblick kvarstår som flaggskepp med sina 4,7 meter lång, men inte för länge. I den bärbara datorn nästa jobb Jaguar J-Pace finns en stor, i närheten av fem meter, och 2019. Medan tidigare, och för efter sommaren 2018, Vi har redan nämnt I-Pace: A SUV coupé av 4,68 meter kommer att erbjuda en elektrisk endast framdrivning-ca 350 km från autonomy- och kommer att tillverkas av Magna Steyr i Österrike.

Men låt oss först ny hand: det Jaguar E-Pace. den nya kompakta SUV Det kommer att ta aluminiumplattform öppnade XE saloon och använder detta material genom 75 procent, så att den kan sänka vikten också anta exklusiv. använder också mekaniskt Ingenium Dieselmotorer och bensin gruppen (den första Jaguar att endast räkna dem i sitt sortiment) alltid 2,0 liter: För nu förväntas inte V6.

Jaguar E-PaceJaguar E-Pace: motorer

i Diesel, Jaguar E-Pace kommer att få befogenheter 150, 180 och 240 hk, medan bensin han satsa på 249 motorer och 300 hk, alltid med 9-växlad automatisk växellåda, Medan upp till 180 hk diesel med manuell växellåda kan väljas och kommer att erbjudas med front- eller allhjulsdrift med ett utropspris på 37.400 euro. Då kunde det finnas en version SVR klart idrotts färgämnen, om än med fyrcylindriga motorer.

denna nya Jaguar E-Pace leker med korta överhäng, ett en luft coupe, mindre uttalad än i sin äldre bror (I-Pace el), men inte tillgripa Chrome Frame på dörrarna för att förhindra färgämne som klassiska överlägsna produkter. Dessutom är de vanliga smala strålkastarna senaste Jaguar förändrats till några fler liknar F-Type sport -De bakre linser om de satsar effekten vässade som arbetade med de koncern former.

Jaguar E-Pace: Driving under kontroll

Dynamiskt, den Jaguar E-Pace kan du skräddarsy ditt svar vägen. Det är möjligt att göra justeringar accelerator, adress, ändra och när det är tillgängligt, system Adaptiva Suspension Dynamics, som övervakar fordonsrörelser varje 2 millisekunder. Alla E-Pace erbjuda ett system Jaguardrive kontroll, Det erbjuder föraren fyra körlägen: Normal, Dynamic, Eco och Regn / Is / Snö. Dessutom grundläggande versioner av avancerade front- eller all-wheel drive system erbjuds.

den Jaguar E-Pace fyrhjulsdrift hantera momentaxlarna mellan vem realtid. den standard Drivlina skicka vridmoment till bakhjulen om du förlorar greppet om framsidan, medan de mer sofistikerade Aktiv Drivlina AWD (aktiv momentfördelning) Skulle arbeta med i stort sett 100% vridmoment till bakhjulen och från data som samlats in av olika sensorer modifiera vridmomentet på varje hjul, vilket möjliggör en mer neutral beteende baserat understyrning ökande motmoment på det yttre hjulet och överstyrning sända mer vridmoment till framhjulen. Två separata kopplingar på varje bakaxeln kan minska eller öka vridmomentet till var och en att ta emot alla tillgängliga. detta samma funktion tjänar till att maximera dynamik understödda av ett system selektiv bromsning kurva- När det handlar om, eller ta maximal dragkraft på hala underlag.

Jaguar E-Pace: PhotosOch inuti, nya Jaguar E-Pace är så raffinerad och exklusiv som den mest ambitiösa Jaguar. De interna linjer är inspirerade sportighet explosiva F-typ, medan funktionellt lovar många hål slid för att lägga till en kommande kapacitet 30 liter, inklusive två separata utrymmen för att lokalisera smartphone och tablett. hans meddelar 577 liter bagageutrymmet kapacitet och inkorporerar motoriserad öppning Keyless fot rörelse.

När det gäller personal, uppkoppling och underhållning ombord de inte har antingen ignoreras i den nya Jaguar E-Pace. SUV levereras som standard med systemet Infotainment Rör Pro med 10-tums pekskärm och alternativ, en digital instrumentering med 12,3 skärm". Utanför är ny projektionssystem av information på vindrutan (Head Up Display), Vilka kommer att återgivning data såsom motorvarvtal och integration av mobiltelefon, vilket gör att E-Pace linjer eller föreslå musik för att liva upp resan. Det kommer också att ge Innovativ Active Key System: Ett armband vattentät att öppna bilen olåst.

Varnings system i fordon blinda, perifera kammare som avgör mötande trafik, parkeringsvakter eller nödbroms är också bland de aktiv säkerhet av en Jaguar E-Pace som vill mycket hög. Kanske vi mellan frågor ögonblick Vikt: trots att använda aluminium, någon version av E-Pace låga 1.700 kg.

Du kanske också är intresserad av:

Den nya Jaguar E-Pace, testas under extrema förhållanden

Komplett utbud av Jaguar, förbättrad

Det är den nya Jaguar XF Sportbreak

Rimac Concept One, från 0 till 100 km / t på 2,8 sekunder

by Comments Off on Rimac Concept One, från 0 till 100 km / t på 2,8 sekunder
Kroatiska Rimac varumärke ger ett fordonElektriska kan överskrida 300 km / t.Ett original superbil med fyra motoreroberoende och med förmåga att framdriva den till100 km / t från vila på bara 2,8 sekunderI skapandet av Rimac Concept One hardeltog designers som tillhörde husetItalienska Pininfarina och yrkesarbetareläder som kommer från det bulgariska bolaget Vilner. denConcept One kommer att kosta en miljondollar, motsvarande cirka 813.250 i Europaeuro.Rimac Concept OneRimac Concept OneRimac Concept OneRimac Concept One

Kroatiska varumärke gläder oss med en elbil som kan producera motsvarande 1088 CV Tack vare batteriet 91 kwh som matar de fyra motorer med, en för varje hjul. Varje kan arbeta självständigt och Rimac har kallat detta system 'All-Wheel vridmoment Vectoring ' (AWTV).

den Rimac Concept One Du kan nå en maximal hastighet på 306 km / t och bara tar 2,8 sekunder att gå från 0 till 100 km / t. Dess 164 mkg vridmoment mellan 0 och 6500 varv per minut och från märket aviserat en räckvidd på ca 600 km. Dess tomma vikt är 1950 kg, vilket motsvarar en otrolig förhållande av 1,79 kg / CV.

Dess dimensioner tillgodose 4,5 meter lång, 1,9 bred och 1,2 hög och deras kamp är 2.750 mm.

Interiören har en mycket sportig och trevligt utseende tack vare arbetet av specialister Vilner. Förarinformationssystemen är av senaste tekniken och är perfekt integrerade i kupén.

Den yttre designen söker klart en aggressiv och sportigt utseende som lätt kan konkurrera på marknaden. Designers som kommer från Pininfarina De inte svika och omsorg för detaljer. Röda och svarta färger i hans kropp perfekt kombination. En kolfiber sida måste lägga ett främre galler som ger bulkighet och en uppsättning av bakljus med djupeffekt, exklusiv Concept One.

Den Rimac Concept One kommer att presentera i år på Salon Privé hölls i London (Storbritannien) 5-7 september och har pengar och hade turen att köpa 88 enheter -endast kommer att njuta av marknads bil utseende och beteende som kan svara på framtida bilarna i sin klass, och kan njuta enkla men eleganta italienska inslag. Pininfarina är klart att anden klarerare hans diseñadores- lade sin hand på honom.

Vad tycker du om denna nyhet? debatt om forum med andra motorsportentusiaster.

Den nya sportbil direkt till Apollo 2016 Geneva Motor Show

by Comments Off on Den nya sportbil direkt till Apollo 2016 Geneva Motor Show
2016 Apollo supercar kommer att presenteras på Geneva Motor Show 2016, en benämning som förlorar namnet Gumpert och en detalj framöver.Den nya sportbil direkt till Apollo 2016 Geneva Motor Show

Namnet Apollo 2016 kommer att presentera den nya supersportbil att vi tills nyligen kände som Gumpert Apollo och förväntas bli en evolution. Vi kan se helt i Geneva Motor Show 2016, för nu signaturen visar endast en liten detalj av vad som verkar vara en av utgångarna hos avgassystemet. De linjer som visas i denna lilla del av den bakre, beskriver ett stort design radikal. Dess tillverkningskoden tar namnet 'Arrow' (Pil) och dra nytta av en centralt placerad impeller som skickar all kraft till bakhjulen.

Med tanke på att Gumpert Apollo 2012 motor tillgänglig 848 CV och vägdes endast 1.100 kg, Apollo väntas 2016 erbjuder en förbättring på alla sätt. I början av mars kommer du att se ljuset när den öppnar den 86: e upplagan av Geneva Motor Show 2016.

Du kan också vara intresserad

Gumpert Explosion, återlämnande av supersportbil coupe

Gumpert Tornante 2015

Polaris RZR: bilen som klättrar väggar (video och foton)

by Comments Off on Polaris RZR: bilen som klättrar väggar (video och foton)
Polaris RZR spektakulär video, ett specialföretag 4x4 ATV vars kapacitet är häpnadsväckande. Se själv vad denna best är kapabel SUV.Polaris RZR: en 4x4-fordon mycket fäPolaris RZR: en 4x4-fordon mycket fäPolaris RZR: en 4x4-fordon mycket fäPolaris RZR: en 4x4-fordon mycket fä

Amerikanskt varumärke Polaris till specialfordon njuta fritid -ATV, fyrhjulingar och vattenskoter, mainly- har ett brett spektrum av fantastiska fordon, maskiner som är kapabla att något som du kan göra det mesta av din fritid och natur.

video by UTVUnderground du kan se vad som är kapabel Polaris RZR. Hopp, omöjliga manövrar, klättring till väggar... den "cherub" av Polaris Det har inte gräns.

Om du har sett allt Polaris RZR video, säker på att många av scenerna har påmint dig protagonizas av Ken Block i hans numera berömda gymkhanas. Förutom video Polaris RZR, Vi har också publicerat ett fotogalleri för dig att njuta i aktion.

Polestar Volvo XC60 T8: Volvo SUV mer kraftfull hybrid

by Comments Off on Polestar Volvo XC60 T8: Volvo SUV mer kraftfull hybrid
Den speciella idrottsverk av Volvo, Polestar har trasslat med den nya XC60 plug-in hybrid T8. Dess 421 hk kommer att göra XC90 slips som den mest kraftfulla varumärket.Polestar Volvo XC60 T8 med 421 hkPolestar Volvo XC60 T8 med 421 hkPolestar Volvo XC60 T8 med 421 hkPolestar Volvo XC60 T8 med 421 hk

Som M i BMW eller AMG i Mercedes, Volvo, som nyligen meddelade sitt engagemang med absolut el och hybrid från 2019 uteslutande så har dess särskild avdelning att ytterligare sitt utbud av bilar: Polestar.

Den svenska biltillverkaren presenterade vid det senaste Geneva Motor Show den nya generationen av XC60, som Polestar, den särskilda myndighet av varumärket, redan börjat lämna sina särskilda handen. Den mest kraftfulla versionen av SUV svenska, Volvo XC60 T8, Det är nu ännu mer med de nya förändringar: laddad bensinmotor 2.0L passerar 320-334 hk, medan paret är nu 61,2 mkg (4 mer mkg). Värmen motor av denna plug-in hybrid har retuscherats att svara, särskilt i mellanregistret. Den elektriska delen, med en motor 87 hk, förblir densamma, så att kombinerad effekt blir nu 421 CV.

Polestar Volvo XC60 T8

Volvo XC60 T8 Poelstar, den mest kraftfulla

Sålunda Volvo XC60 T8 ställdes genom Polestar blir Volvos mest kraftfulla produktion i sin historia. Ja, bundet med respektive förberedelse äldre bror XC60: den Volvo XC90 T8, en större och tyngre format, förklarar också 421 hk med samma mekaniska kombination.

mekanisk växellåda -in marscher och kvarhållning-uppgång och gasrespons Det är de som har fått ändringar i den svenska SUV. Vad är densamma i Volvo XC60 T8 är din genomsnittlig förbrukning: 2,1 liter per 100 kilometer, och dess autonomi i eldrift hundra procent, som förblir 45 kilometer.

"Vårt mål är att skapa en användbar prestanda körsituationer varje dag för Volvo förare som vill ha en förbättrad upplevelse. Nya Volvo XC60 har en utmärkt bas, ett dynamiskt chassi och motorer sista generationen som att arbeta ", säger från Polestar, att upprätthålla säkerheten i alla Volvobilar. Preparat, såsom XC60 T8, som också har sin utsträckning i bensin varianter T5 och T6 och D4 och D5 diesel.

Polestar Volvo XC60 T8

Du kan också vara intresserad

Officer! Volvo lanserade bara elektrifierade bilar från 2019

Volvo XC60 2017: alla nya SUV priser

Volvo S40 och XC40 nytt: så 2017

Skoda Fabia, Yeti, Octavia och Rapid Edition, födelsedagspresent

by Comments Off on Skoda Fabia, Yeti, Octavia och Rapid Edition, födelsedagspresent
År 2015 är Skoda firar sin 120: e födelsedag som företag och 110-årsdagen av produktionen av sin första bil. För att fira båda händelserna, kommer det tjeckiska märket lansera en särskild minnes version områden Edition för Fabia, Yeti, Octavia och Rapid.Skoda Fabia, Yeti, Octavia och Rapid Edition, födelsedagspresent

Förutom den tredje generationens Fantastiskt, skoda Det kommer också att visa den nya specialversion Edition för Fabia, Yeti, Octavia och Rapid i den kommande Geneva Motor Show, som hålls under de två första veckorna i mars.

den New Skoda Fabia, Yeti, Octavia och Rapid Edition De hjälper fira 120 år födelsen av den tjeckiska varumärke och 110:e födelsedag produktionen av sin första bil. alla versioner Edition De har gemensamt med ett antal distinkta element, bland vilka speglar målade i samma färg som kroppen, aluminiumfälgar bicolor, dimljus och SunSet kallas förpackning, som innefattar bakrutan och bakre glas tonat. Inuti belyser ratten tre ekrar läder, handbroms damask och växelspaken i läder och dekorerad med nya mattor med grå sömmar.

Maybach 62 Landaulet, cabriolet limousine

Lyx 612 hk, en limousine cabriolet med baksidan separeras i en lyxig hytt ... Maybach visar återigen varför de alltid svara på kundernas finsmakare världen med en "Kein Problem!" ( "Inga problem") . Det har meddelat att Maybach 62 Landaulet kommer att besannas; ja, dina köpare att vara super exklusiva klubb av shejker stats- och "andra Galacticos".Exklusiv version av Maybach 62S.Taket öppnas i mindre än 16 sekunder.Imponerande stora öppningsbara taket, och panoramaglastak.Vit dominerar i baksätet.i salonmotor Detroit Det har varit en av de mest fotograferade begrepp. Varumärket också i Dubai (naturligtvis!) Och snart kommer att besannas.

Detta är en exklusiv version av Maybach62 S. Det bär en husbil och utarbetats av Mercedes AMG: A V12 612 hk och 5980 cm3 med två turboladdare. Det inkluderar elektroniskt styrd luftfjädring.Maybach har presenterat under parollen "Himlen är gränsen". ¿Överdrivna? Döm själv: har en stor bild, panorama glastak och. Den innefattar en mycket avancerad luftkonditionering i stånd att upprätthålla den önskade temperaturen även i full sol och med taket öppen. Om även baksidan har en nivåreglering och förhindrar spillts drycker serveras!Denna term kommer att se bekant. Landau kom från en bayersk stad som gav sitt namn till en typ av familj vagn med skjutbart tak. Som ni kan se på bilden, har Maybach anslutit sig till nya Landaulet med en av de äldsta: liksom den första cabriolet limousine i början av nittonhundratalet kallades (Maybach inte bara, Rolls Royce också tog denna beteckning).

Visst denna Maybach bäst avnjutas i baksätet. Föraren är skild från passagerare på glas ogenomskinlig att göra just trycka på en knapp. Fronten är svart läder, medan resten av kabinen drottning vit hud.

Maybach 62 Landaulet är "descapota" på mindre än 16 sekunder. Och om du gillar himlen är inte tillräckligt, inte missa din exklusiv utrustning: Kylskåp med skydd för flaskor champagne, DVD-spelare, LINGUATRONIC att hantera med hjälp av röstkommandon telefon, ljudsystem ... och allt du vill.The Luxury Institute genomfört en särskild undersökning: svarande var tvungna att ha en årsinkomst på över $ 200.000 och besparingar på fem miljoner dollar. Frågan var enkel: vad bilmärke skulle du köpa? Vinnaren var Maybach.

Inte undra på: fråga dina kunder vad de frågar, arbetare på den tyska huvudkontor i Sindelfingen svarar alltid (inga problem) "Kein Problem!". Till exempel begärde en rysk köpare en roterande minibar i stället för reservhjul och drycken kan väljas av en fjärrkontroll. Dock spelade den mest överraskande berättelse styrelseledamot i asiatiska orkester installerat en spegel som en skärm separerande och fick i bilen ur marmor, gå repeterar sina rörelser stafettpinnen.

Opel Antara 2013, förbättrad konstruktion och utrustning

by Comments Off on Opel Antara 2013, förbättrad konstruktion och utrustning
Opel har införlivat i sin lilla SUV Antara nyheter. Förbättringarna är inriktade på ett större antal exemplar i utrustning samt en liten förändring av bilden i olika delar av utsidan och insidan.Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013

den Opel Antara 2013 infört olika förbättringar i sitt sortiment. I kapitlet om utrustning, till exempel, erbjuder serien nya Radio ljudsystem med CD30, som ersätter den tidigare radio CD40 och införliva USB-uttag och stöd för Bluetooth handsfree-systemet. För hans del, Bizonen blir standard på alla versioner.

Opel Antara 2013, förbättrad konstruktion och utrustningGenom att erbjuda legering, den Opel Antara Selektiv 4x2 monterad omkring 17 inches i diameter med fem ekrar och monterade däck 235/65 R17-104H åtgärder. Vidare Excellence Antara införliva hjul 18 tums däck 235/55 R18-99H och 5-dubbel ekrar.

När det gäller färger tillgängliga för karosseri, den Opel Antara 2013 erbjuder nu två nya färger: brun Arena och snövit. i interiör och Excellence versioner kan du välja att välja en ny läderklädsel Red Morello som går befintlig standard på svart läder, snus och ljus Titanium. En annan liten nyhet i kupén på tröskeln till dörren, som råkar ha rum ljus.

Mekaniskt den Opel Antara 2013 inte införa något nytt och fortsätter att erbjuda tre motorer: A 2,4 bensin 170 hk och två 2,2 CDTI turbo diesel 163 hk och 184 hk 2,2 CDTI.

Opel Antara 2013. Priser

Selektiv Antara 4x2 2.4 16V 170 hk 26,852 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selektiv med start&Stoppa 4x2 30,675 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selektiv med start&Stoppa 4x4 33,215 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selective Auto 4x4 35,452 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Excellence med start&Stoppa 4x4 36,200 euro

Antara 2,2 CDTI Excellence Auto 4x4 163 hk 38,427 euro

Antara 2.2 CDTI 184 hk Excellence med start&Stoppa 4x4 36,975 euro

Antara 2,2 CDTI Excellence Auto 4x4 184 hk 39,207 euro

Lada X-koden, den nya lilla SUV Russian

Lada kommer att ha en ny bil i sortimentet för 2017: X-koden. Det kommer att bli en liknande storlek SUV till Nissan Juke och gemensam plattform med Dacia.Fler rivaler i slaget vid små SUV: anländer från Ryssland Lada X-kodFler rivaler i slaget vid små SUV: anländer från Ryssland Lada X-kodFler rivaler i slaget vid små SUV: anländer från Ryssland Lada X-kodFler rivaler i slaget vid små SUV: anländer från Ryssland Lada X-kod

AvtoVAZ den ryska tillverkaren majoritetsägt av Renault-Nissan har just visat vid Moskvas bilsalongen sitt senaste projekt: A Små SUV ser mycket modern att eftersom Lada röntgen, kännetecknat av plying bildar sidodörrarna och ge ett unikt utseende.

Medan Lada X-Ray -En modell och produktion genom att använda samma plattform för alla Dacia- Det var nu visas på version Cross Concept, med sidoskydd och mer utrymme, för att göra det mer Campero; X-koden, som är namnet på den nya konceptbilen Lada, gjorde han sitt första framträdande inför allmänheten.

Utformningen av Lada X-Code Steve Mattin är för närvarande chefsdesigner för AvtoVAZ och tidigare, far till modeller som Mercedes ML och GL. Allt arbete kring Lada X-koden, som har en relativt närmare titt på vad som kan vara bilen vars produktion skulle börja nästa år, Det har hållits på plats hos företaget Tolyatti, historisk eftersom det startades 1977 produktionen av den ikoniska Lada Niva.

Lada X-koden, motorer och växellådor

Lada X-kod rival SUV som redan finns på den ryska marknaden som skulle vara Nissan Juke, Renault Captur, Skoda Yeti, Peugeot 2008 ... Som de två första, skulle ha laddade motorer Bank organ förmodligen Alliance, 1,2 TSI fyra cylinders- men till skillnad från dem, kanske med en ökat utbud av alla-hjulsdrivna versioner, denna möjlighet när det gäller Juke är koncentrerad till de två versionerna av högre effekt, men även Renault Captur övervägs.

Bland bidragen från Lada X-koden skulle ha den så kallade Lada Connect ett telematiksystem Smartphone som kan skicka information till bilen och i den närmaste framtiden, njuta molntjänster.

Funktionerna i Lada Connect är låsa och låsa bildörrarna, kontrollera deras status, slå på belysningen eller tuta för att lokalisera den på en parkeringsplats, ta bilen på en karta, få meddelanden om alla slag eller om bilen det har bogseras. Det kommer också att vara möjligt att låsa motorn och skicka bilen läget till polisen eller helpdesk, slå på luftkonditioneringen på distans ta emot data på underhåll och boka tid eller få fjärrfelsökningsinformation. Systemet analyserar likaså erbjuder dagliga körning statistik.

Lada X-Ray och Vesta Sport, sport versioner

Utöver denna jacka versionen av Lada X-Ray och X-koden snart kommer att integreras i området för tillverkaren säljer fler bilar i Ryssland, både den första, X-Ray som Lada Vesta, den kompakta fyrdörrars sedan, har presenterats vägar sportiga versioner som snart kommer att nå produktion.

Lada Vesta Sport

utanför en mer aggressiv och aerodynamiska anordningar, dessa versioner sticker ut höjd sänkt fjädring eller genom bidraget av hjul med stor diameter 18 ". Lada X-Ray och Vesta Sport, som de kallas, har en 1,8 liters motor som tas från sin ursprungliga 122 hk till 150 med förändringarna i utbytet av din motor och avgassystem.

Du kan också intersar

Vesta Lada sedan, den 'billiga' Russian

Renault Kaptur, deras mest off-road bara för Ryssland

AvtoVAZ Xray Concept, lyxen SUV från Ryssland

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis