Ilmainen kokeiluversio halvin ja mielenkiintoisia SUV: Dacia Duster, Suzuki Jimny … ja paljon muuta

by Comments Off on Ilmainen kokeiluversio halvin ja mielenkiintoisia SUV: Dacia Duster, Suzuki Jimny … ja paljon muuta
Dacia Duster ja Suzuki Jimny maastoauto ovat kaksi tiukimmat markkinahintaan, ostaa joitakin kiinnostavia vaihtoehtoja, että sinun ei pitäisi hukata. Jos haluat kokeilla niitä ilmaiseksi, vain mennä Test Best maastoauto seuraavat 16, 17 ja 18. kesäkuuta.Dacia Duster ja Suzuki Jimny, kahden taloudellisen maastoautoDacia Duster ja Suzuki Jimny, kahden taloudellisen maastoautoDacia Duster ja Suzuki Jimny, kahden taloudellisen maastoautoDacia Duster ja Suzuki Jimny, kahden taloudellisen maastoauto

Yllättynyt Dacia Duster ja Suzuki Jimny, kaksi SUV hyvin harkita niiden kohtuullinen hinta ja toiminnallisuus. Testin paras SUV, joka pidetään 16., 17. ja 18. kesäkuuta messuilla Las Rozas Madrid, Se antaa sinulle täysin ilmainen mahdollisuus istua rattiin Duster ja Jimny ja tarkista mitä he voivat tarjota. Se on suurin tapahtuma Espanjassa yrittää löytää autoja, aiotte menettää?

Haluatko kokeilla ilmaiseksi Dacia Duster? Rekisteröidy täällä testata Best maastoauto.

Dacia Duster: suosituin

Dacia Duster maastoauto on yksi suosituimmista edullisia Euroopassa. Moottorivalikoima koostuu kahdesta bensiinin -1,6 115PS ja 1,2 TCE 125 CV- ja kaksi Diesel -1,5 dCi 90 ja 110 hv. 1.6 bensiinimoottori 105 hv Duster Se on muunnos, joka voi toimia nestekaasua (GLP).

varten bensiinimoottorit ja diesel 110 Dacia Duster Voit pyytää kaikki neliveto. viimeisimmät uutiset malli on sisällyttäminen versio, automaattinen kaksinkertaisen kytkin (EDC) ja kuusi vaihdetta, joka voidaan tilata vain dieselmoottorin 110 hv.
Hyvin pian on tuleva toisen sukupolven Dacia Duster. Se tuo uutuuden eri vartalotyypeille; Jos tähän asti myyty viisi ovet ja viisi paikkaa, se on erittäin todennäköistä, saat Grand Duster pidempi versio -noin 4,6 m- ja konfiguroitavissa 7 paikkaa; ja Toisaalta, pienempi versio 4,20 metriä pitkä sisällytetään segmentin kaupunkien tai pieni SUV.

Haluatko kokeilla Suzuki Jimny ilmaiseksi? Rekisteröidy täällä testata Best maastoauto.

Suzuki Jimny: olemusta SUV

Puhuminen Suzuki, varsinkin meidän maassamme, puhuu maantieajossa. Se on merkki geeneistä johdot liikkeellelähtöä asfaltti, joka tarjoaa malleja, jotka reagoivat parhaiten, kun tie on monimutkainen ja arvo mielenkiintoinen.

Palamattomien Suzuki Jimny Se on hyvä esimerkki tästä brändifilosofia. Pieni nelivetoinen neliveto, Se tarjoaa upeat off-road ominaisuudet ja yksi parhaista vastinetta markkinoilla. Sen tunnusmerkkejä ovat kehonsa tuskin 3,67 metriä pitkä, kolmiovinen, neliveto ja neljä paikkaa sisällä.

Suzuki Jimny mukana bensiinimoottori 1,3 nelisylinterinen 85 hv teho. Kulutus ja CO2 säilyvät 7,1 l / 100 ja 162 g / km, vastaavasti.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Uusi Dacia Duster 2017: halvempaa ja versiot

Dacia Duster 2018 ja tulee uusi edullisia maastoauto

Katumaasturit tunnetaan Suzuki: Jimny, Vitara ja S-Cross

ING Car Lease, myynti

Hollantilainen finanssikonserni ING on asettanutmyy tytäryhtiönsä leasing autoja, ING CarVuokra, joka on laivaston 240000ajoneuvojen kahdeksassa Euroopan maassa, mukaan lukienEspanjassa lausunnon mukaan vapautuukokonaisuus.ING Car Lease, myynti

ING Sillä varmistetaan, että arvioi jatkuvasti ja optimoi sen eri liiketoiminta-alueilla, osana strategiassa asetettiin tavoitteeksi vähentää monimutkaisuutta. Tässä yhteydessä yhteisö tunnustaa, että tutkimukset "strategisia vaihtoehtoja" varten ING Car Lease.

Joten, huomauttaa, että näiden vaihtoehtojen Niihin kuuluvat neuvottelut kolmansien osapuolten kiinnostunut potentiaalinen hankinta leasing tytäryhtiö, vaikka huomauttaa, että yhteydenpito ei ole saatu siihen mennessä, kun konkreettinen sopimus.

Lopuksi Alankomaiden rahoituslaitos selitti, että hänen suunnitelmansa ING Car Lease eivät vaikuta muihin jako liittyvät vuokraustoiminnan, kuten ING Lease ja ING Commercial Finance.

Surun alle 9000 euroa: Dacia Sandero 2017 Ka +

by Comments Off on Surun alle 9000 euroa: Dacia Sandero 2017 Ka +
Kaksi autoa maksaa vähemmän kuin 9000 euroa, analysoidaan avaimet uuteen Dacia Sandero 2017 ja Ka + kaksi autenttisen kuninkaiden "edullisia".Dacia Sandero ja Ka +: kaksi halpaa autoa päinDacia Sandero ja Ka +: kaksi halpaa autoa päinDacia Sandero ja Ka +: kaksi halpaa autoa päinDacia Sandero ja Ka +: kaksi halpaa autoa päin

Jos sinulla on tiukka budjetti ostamisesta uusi auto (Katso kaikki hinnat uusien autojen Espanja) ja etsivät käytännöllisyys ja toiminnallisuus, on enemmän kuin todennäköistä, että pääosan tämän vertailevan analyysin -The tulevaisuuden Dacia Sandero ja Ford Ka 2017 + - odotuksiasi.

Ensimmäinen Tärkeintä ostaessaan ajoneuvo on yleensä hinta. Tässä tapauksessa sekä Dacia Sandero kuin Ka + on Alla 9000 euroa (Siinä tapauksessa, Dacia Sandero 2017, ei vielä ole julkistanut virallista hinnat, mutta lähteet Renault-Dacia Espanjassa vakuuttaa meille, että hinnat ovat samankaltaisia ​​kuin nykyinen malli). Tarkemmin sanottuna Ka + Sitä tarjotaan Espanjan markkinoilla 8850 euroa -versio 1.2 Duratec bensiinimoottori 70 hv ja Essential- trimmaustason, kun taas nykyinen lähtöhinta alkaa Dacia Sandero 7300 euroa (Tehokas korko Sandero 1,2 Base 75 hv; kuten olen aiemmin sanonut, hinta halvempi Sandero 2017 on hyvin lähellä näitä 7300 euroa). hintoja Näiden kahden auton kuuluvat alennukset ja erityisiä myynninedistämiskampanjoita.

Dacia Sandero ja Ford Ka 2017 +: Mitkä ovat moottorit?

Dacia Sandero 2017 tarjotaan samalla moottorit on markkinoitu toistaiseksi, eli 1.2 bensiinimoottorit 75 hv (Ilmakehän) ja turbo 0,9 TCe 90 hv diesel 1,5 dCi 75 ja 90 CV ja bi-polttoaineen bensiinin ja nestekaasun (nestekaasu) 0,9 TCe 90 hv.

Omalta kaupan valikoima Ka + Se on yksi bensiinimoottori 1.25 Duratec ja kaksi tehotasoa 70 ja 85 CV.

Ka +Dacia Sandero ja Ka +: koko, tila ja runko

nykyisen Dacia discover mittaus 4,05 m pitkä ja se on runko joiden virallinen ilmoitti Romanian yritys äänenvoimakkuus on 320 litraa (Kun päivitys, joka vapautuu tulevassa Pariisin autonäyttelyssä, parempi Ergonomia ja mukavuutta matkustajien mainostettu). Hänen vastustaja tässä kaksintaistelussa, Ka + mitattu 3,93 m pitkä (Vs. 3,97 m nykyinen Ford Fiesta), on varasto tilavuuden runko 270 litraa ja sen on 21 reikää dia jotta matkustajat voivat tallettaa henkilökohtaiset tavaransa erikokoisia.

Dacia Sandero ja Ka +: kaupan valikoima Espanjassa

nykyinen taso on vakiovarustus Dacia Sandero, tunnelmaa ja Laureate vaikuttavuus, unohtamatta variantti Stepway, Sandero kosmeettiset lisäaineet ulkopuolella että hieman muistuttavat SUV tai crossover.

aluksi Ka alue + Espanjassa Se on hieman pienempi tasojen laitteiden kutsutaan kaksi päättynyt Essential ja Ultimate. Sarja sisältää elementtejä, kuten manuaalinen ilmastointilaitteiden alalla viestintä- ja viihdejärjestelmä Fordin Sync -jossa äänikomentoja hallita sovelluksia smartphone-, pysäköintitutka anturit, sävytetty takaikkunoissa ja kevytmetallivanteet 15 tuumaa. pian Ka + toivottaa Erikoisversiot Mustavalkoinen, lisäämällä touch urheilullisempi ja rento ulkomailla (Kun elin musta ja valkoinen katto peilit tai päinvastoin). Molemmat versiot Ka + Mustavalkoinen tulee saatavilla valu 15-tuumaista CV 1,2 litraa 85 tarttuu vain Duratec.

Saatat myös olla kiinnostunut

Paras pieni auto, joka saapuu 2016 ja 2017

Erittelyt pienten autojen ja katumaasturit bestsellereitä

2017 Ford Fiesta: ensimmäiset tiedot ja kuvat

Ohjaamovarustukseltaan tulevaisuudessa, virtuaalitodellisuus

by Comments Off on Ohjaamovarustukseltaan tulevaisuudessa, virtuaalitodellisuus
Taulukot fyysisen kellojen johtaman analogiset mekanismit, nopeusmittari ja kierroslukumittari parhaalla nykyään yhä vähemmän nykyaikaisessa autossa. LCD / TFT multiconfigurables virtuaalisia malleja nousemassa tulevaisuuden teknologiaa.Ohjaamovarustukseltaan tulevaisuudessa, virtuaalitodellisuusOhjaamovarustukseltaan tulevaisuudessa, virtuaalitodellisuusOhjaamovarustukseltaan tulevaisuudessa, virtuaalitodellisuusOhjaamovarustukseltaan tulevaisuudessa, virtuaalitodellisuus

nestekide -LCD- on jo vuosia käytetty kellot kuvat, periaatteessa määrätyille tiedoille, jossa digitaalinen grafiikka tulkittu hyvin selvästi tarkoitettu projektin tietoja. Mutta digitaalinen informaatio on valmiiksi tai vaihtaminen analogisen pääoma, joka perinteisesti fyysinen neulalla ja asteikolla raportoimme nopeus, kierrosta minuutissa (rpm), polttoaine säiliössä tai lämpötila vesi moottori, muiden parametrien. Nyt useimmat teknologiaa sovellettu auto, lisätietoja on korostettava ilmoittaa kuljettajalle ja tämä on johtanut meidät vastaamaan yhä backsplashes tungosta analoginen tai digitaalinen kellot, näytöt, kytkimet ja muita mekanismeja, jotka sitovat sekä suunnittelun ja intuitiivinen käyttö laitteiden ja lukee tietoja.

Audi TT Keski nestekidenäyttöjä He ovat sallineet vähentää lukumäärä kytkimet ja kellot fyysinen, kun projisoit samaan virtuaaliseen pinta ohjaimia eri toimintoja riippuen valitusta alalla. yksi virtuaalinen avain voi olla tilavuus radio, zoomata karttaa navigointijärjestelmä tai säädin lämmitys istuin, esimerkiksi.

nyt, audi on ottanut askeleen pidemmälle sen uudet TT, että luopua keskusnäytön ja ehdottomasti siirtää kaikki tiedot ruutuun ajoasento. The 'virtuaalinen ohjaamo 'Audi TT Se koostuu LCD / TFT-näyttö, yhteiset teknologia taulu-tV meidän päivää, 12,3 tuumaa Se on ulkonevat samanaikaisesti erilaisia ​​tietoja, että me väittävät. Sama fyysinen tila kuvan muuttaa kuvan, tai priorisoida mekaanisiin tietoihin, of matkustaminen, of viihde tai suunnistus, esimerkiksi.

facia tulevaisuus älypuhelin on täydellinen esimerkki monipuolisesta tietoja, jotka voivat heijastaa LCD näytön tyyppi, myös animoitua grafiikkaa ja väri. TFT-näyttö virtuaali- Audi ohjaamot Se on päätöslauselman 1440 x 540 pikseliä, hyvin selkeät kuvat ja teräviä kontrasteja saavutetaan. mikroprosessori graafinen 1GHz 4 ydintä prosessit kahdeksan miljardia laskutoimitusta sekunnissa. kierroslukumittari Se lasketaan 60 kuvaa sekunnissa, jolloin virtuaalinen neula liikkuu paljon juoksevuus.

Joissakin tapauksissa tämä tekniikka pyritään esittämään eri malleja runko, vaihtaa väriä tai kokoa oikeinkirjoitus, mutta se on myös ollut tarpeen ottaa huomioon uusia laitteita auto, kuten järjestelmissä, jotka tunnistaa liikennemerkit ja näyttää meille merkin kuvassa, tutka jotka keräävät autot edessämme ja edustaa sen ruudulla; sisään hybridit niiden animoitua grafiikkaa He ilmoittavat meille lastaus ja purku prosesseja tai 4x4, toimintaa lähetyksen.

Black Friday 2016: Paras auto tarjoukset

by Comments Off on Black Friday 2016: Paras auto tarjoukset
Jälleenmyyjät lisätä vietettävän 'musta perjantai': Varaudu suuren konferenssin, jossa autoja tarjotaan alennuksia.Parhaat tarjoukset Black Friday EspanjassaParhaat tarjoukset Black Friday EspanjassaParhaat tarjoukset Black Friday EspanjassaParhaat tarjoukset Black Friday Espanjassa

Hän syntyi Yhdysvalloissa ja on jo saavuttanut Espanja. kuukauden kuluttua Halloween vietetään, neljäs perjantaina marraskuussa aina samaan aikaan kiitospäivän jälkeinen päivä. se on Perjantaina jossa yritykset perinteisesti tarjoavat huomattavia alennuksia, pääasiassa, mutta ei pelkästään, elektroniikkaa ja muoti. Tämä päivämäärä merkitsee virallista alkamista loma shopping.

Espanjassa, musta perjantai on keksiä muunnelmia; tärkeintä on sen suurin määrin ajoissa. Useimmat pinnat säilyttävät tarjouksia perjantaina ja sanoi loput viikonlopun. Ja jälleenmyyjät, joka on meitä kiinnostaa, soveltaa sitä kukin omalla tavallaan. Itse asiassa useimmat eivät pelaa isäntänä nimen 'musta perjantai'.

kahlaamo

Yhdysvaltalainen yritys on sävytetty sininen musta perjantai ja pidentyneet ajan kutsuen Blue Days ". Hinta on vähentää arvonlisäveroa (lähes) kaikki sen mallit vasta marraskuussa 20. Ne jäävät Ka +, Tourneo Courier, Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Tourneo Connect Edge, Mustang ja Tourneo mukautettuja malleja. Huipentuma tulee olemaan päivät 20. ja 21. marraskuuta, joka tarjotaan tätä Sama alennus huolto- ja virallisia arvioita

Citroën

Jos ostat Citroën hyödyntämällä rahoitussuunnitelmasta PSA Rahoitus Espanja EFC S.A., sinun on oikeus saada alennus 5100 euroa että C3 ja C4-Cactus, of 5500 euroa että C4 Picasso, of 5700 euroa että C5 ja ylös 6000 euroa että Citroen C4 Diesel AM22. Yritys on nimeltään Kantaesityksiä suunnitelma.

fiat

Italialaiset menevät musta täyteen värivalikoima ja soittavat alennus paketti väri Days. fiat tarjoukset alennukset välillä 5700 ja 6000 euroa mallit piste, eurojen 44300-4480 sisään 500 ja sen ympäristössä 6000 euroa sisään 500L. Tehdä niin, kyllä, sinun on täytettävä tietyt ehdot, mukaan lukien toimittaa auto joiden pituus on vähintään kolme kuukautta.

Renault

Poikkeuksen ensimmäiseen neljästä erässä ja vuoden vapaa vakuutukset jos ostat Mégane nolla kilometri. Sama bonukset tarjotaan Mégane Coupé, Clio ja Sport Tourer, Myös kilometri nolla, mutta näissä tapauksissa Ne lisäävät kahden vuoden ilmaiseksi kattavuutta. Sport Tourer he antavat sinulle myös yksi kosketusnäyttö selain. Haluatko lisää? Koska siellä: Tällä talismaani Se on tarjottava neljän vuoden ilmainen ylläpito ja takuu ja vakuutus renkaat samana aikana. Kaikki tämä 30 päivään marraskuuta.

Hyundai

Black Friday ottelut 25 vuotta saapumisesta yrityksen Espanjassa, ja tekee tarjonta erikoispainoksia useita malleja erittäin edulliseen hintaan: Tucson 21990 euroa; i30, mistä 12465 euroa, ja ix20, mistä 13490 euroa. Kaikissa näissä lisätään Ilmainen ylläpito, takuu ilman kilometrirajoitusta ja tiepalvelu viisi vuotta.

Nissan

Juke alkaen 12900 euroa tai XTrail alkaen 23600 euroa. Kumpi valitset, tulet Kolmen vuoden ilmainen ylläpito, takuu ja tiepalvelun. Vaikka se merkitsee rahoittaa RCI Banque SA kokonaisuutena ja toimittaa käytetyn auton. Ja jos haluat Qashqai, Sinulla on suunnitelma rahoittaa 0 prosenttia huhtikuu ja avaaminen maksuttomia.

ritsa

Jos ostat CR-V, Honda tarjoukset ylimääräinen lahja, valita useita erilaisia ​​laitteita, Elegance: pimensi vanteet, kattokaiteet, sävylasit ... mitä haluat.

jeeppi

Jeep on myös syntymäpäivä: 75 kynttilää kakun eikä vähempää. tarjoaakin luopio, cherokee, Grand Cherokee ja riitelijä kanssa maksulaitettaan, vuokraa ja vuosien ylläpito lisäksi takuun.

Saatat myös olla kiinnostunut

Black Friday: autojen myynti kasvoi 23%

Land Rover tuomitsee Kiinan JMC kopioida Evoke

by Comments Off on Land Rover tuomitsee Kiinan JMC kopioida Evoke
Land Rover vie oikeuteen Kiinan automaker Jiangling Motor rikkomisesta sen immateriaalioikeuksia ja epäterve kilpailuLand Rover vie oikeuteen Kiinan JMC kopioida EvokeLand Rover vie oikeuteen Kiinan JMC kopioida EvokeLand Rover vie oikeuteen Kiinan JMC kopioida EvokeLand Rover vie oikeuteen Kiinan JMC kopioida Evoke

Usein sanotaan, että jäljitelmä on vilpittömän muoto imartelu, mutta näyttää siltä, ​​että Jaguar Land Rover Se ei lopu, oli erittäin tyytyväisiä siihen. Ei ole yllättävää, brittiläinen autonvalmistaja on päättänyt irtisanoa Jiangling Motor Company (JMC) ennen kiinalainen tuomioistuin kahdesta syystä: rikkovan sen immateriaalioikeuksia ja epäreilua kilpailua. Syy? Syytetään kopiointi suunnittelun Range Rover Evoque.

Totuus on, että tämä käytäntö on melko yleistä Kiinassa. Tuotemerkkejä kuten Geely, BYD ja JMC omistaa mitään tunnontuskia kun inspiraatioiden ulkomaisten valmistajien. Kiinalainen estetiikka näistä ajoneuvoista on niin räikeästi katsottuna niin, se on helppo arvata mikä merkki kopioidaan. Kyllä, aina kysymyksissä ulkoinen muotoilu: sisustus ja, ennen kaikkea, mekaniikka ovat erilaisia.

Landwind X7

Jiangling Motor osaavat. Tuolloin se oli monimutkainen eriyttää Landwind MPV Opel Frontera ja vuonna 2014, kohtauksen Landwind X7 ja Range Rover Evoque toistettiin. Joten se tuntui, että he olivat SUV Range Rover ja yksinkertaisesti oli muuttanut tunnuksen. Pari vuotta myöhemmin, British tuotemerkin on päättänyt ryhtyä toimiin asiassa ottaen Cate tuomioistuimessa Pekingissä. Liikkua joka harvoista valmistajista suorittaa ja Voisit ennakkotapaus Jos Land Rover voittaa oikeudellinen taistelu JMC kannustaa muita yrityksiä ryhtymään oikeustoimiin.

10000 tilauksia kahden viikon

Se hämmästyttää toimiin, koska se on normaalia, että tällaiset väitteet eivät toteudu. Syy on yksinkertainen; Kiinassa on valtava porsaanreikä ja lakeja Aasian markkinoilla ovat melko pehmeitä kysymyksissä merkkien välistä kilpailua. Koska tämä, mahdollisuuksia voittaa oikeusjuttu ovat ohuet ja siksi yleensä maailmanlaajuisia valmistajat eivät yleensä ryhtyä toimenpiteisiin. Lisäksi valitus voi jopa kääntyä jos Kiinan yleisö luulee, että ulkomaisen yrityksen on uhkaava kotimaiset kilpailijat.

Landwind X7

Joka tapauksessa, Lange Rover on päättänyt nousta Landwind. Kahdeksan kuukauden kuluttua Britannian ajoneuvon poistuneet itäisellä markkinoilla, Kiinan merkki julkisti uuden version SUV X7 marraskuussa 2014 ja kaksi viikkoa sen jälkeen julkaisunsa saanut yli 10000 tilauksia; JMC myös arvioitu vuonna 2016 myydä välillä 80.000 ja 100000 yksikköä tämän mallin vain. Kun molemmat mallit näköpiirissä, ainoa todellinen ero on hinta. Evoque maksaa enemmän kuin kaksinkertainen X7: 400000 yuania (53600 euroa).

Kaksitoista vuotta voittaa tapaus Kiinassa

Arvosteltu räikeä yhdennäköisyys pian saapui. molemmat SUV on hyvin samalla tavalla: sekä katto ja ikkunat ovat viistetty etuosasta takaosaan ja linjat sivusuunnassa rungon ne ovat lähes identtiset. Lisäksi etusäleikön X7 on hieman pyöristetty kuin Evoque. Ikään kuin tämä ei riitä, sarja on, että poistaa pieniä eroja kahden autoa mahdollistaa esimerkiksi laittaa tunnus Land Rover X7 17 euroa.

Et voi unohtaa, että väliset riidat Land Rover ja JMC on kymmenen vuoden historia. Se oli vuonna 2006, kun Britannian valmistajaa sen kiinalainen kilpailija kohdanneet oikeudessa juuri Landwind brändin pidetään erittäin samanlaisia ​​Land Rover. Tuolloin voitto meni Jiangling Motor päättyi nimen rekisteröivän Euroopalle. Eteenpäin on pitkä ja väsyttävä prosessi, mutta siellä on tilaa toivoa. Honda otti kaksitoista vuotta voittaa tapaus Kiinassa paikallinen autonvalmistaja vähän tunnettu, että kopioitu CS-V.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

- Kiinalainen kopiot raivostuttavin autojen

- Zotye SR8: tämä on Kiinan kopio Porsche Macan

Sakot laittaa enemmän paketti- ja kuorma

by Comments Off on Sakot laittaa enemmän paketti- ja kuorma
DGT aloittaa uuden erityistä kampanjaa seurata kuorma- ja pakettiautot. Ylinopeutta ja ongelmat dokumentaation tavanomaisia ​​sakkoja ensimmäisen ja ole ainoita.Sakot laittaa enemmän paketti- ja kuorma

paketti- ja kuorma ovat jälleen tutkittavana Liikenne Uuden erityisvalvonta kampanja että DGT suorittaa vasta helmikuussa 21. Samassa kampanjassa teki vuosi sitten, yli 80000 tällaista ajoneuvoa seurataan ja raportoidaan yli 11000, lähes 14 prosenttia ohjataan.

Kun kyseessä on kuorma- ja pakettiautot, ja kuten tapahtuu autoja ja moottoripyöriä, Ylinopeus on yleisin rikos keskuudessa kuljettajia. Noin vuosi sitten, aloitti toimintansa tutkat tunnistamaan ja erottelemaan ajoneuvon kyseessä voi tehdä valituksen mukautettu, alimpien enimmäisnopeus näissä ajoneuvoissa kuin henkilöautoissa, 100 tai 90 moottoritielle, riippuen auton ja 80 tai 70 tavanomaisten teillä.

toiseksi miehittää sakkoja, joilla ei ole ITV järjestyksessä, muista, että nämä ajoneuvot on läpäistävä useammin kuin henkilöautoihin, ja joilla ei ole pakollista vakuutusta. Muut ongelmat asiakirjat ajoneuvon tai kuljettaja ovat kolmanneksi syy hieno välillä paketti- ja kuorma. Seuraaja käyttämättömyyden turvavyön, jossa se on edelleen vireillä asia tämän tyyppisessä ajoneuvossa. Yleisiä ovat myös sakkoja ylipaino tai stressiä ja vähemmän myönteisiä alkoholiin ja huumeisiin.

Kuorma, sääntöjenvastaisuuksia ajopiirturin ja ajoaikojen miehittää valtaosa sakkoja. seuraa tekniset puutteet ajoneuvojen ja ylipainosta ja huonoja lastaus tai ahtaus tämän. Sulje ranking ei turvavyön käytön sekä alkoholin ja huumeiden positiivinen

rikoksenuusijoita sota

Lisäksi, koska vuosi sitten DGT on alkanut ilmoittaa pääosasto Land Transportation seuraamuksia syyllistyneen rikoksenuusija kuljettajat, että lukuun ottamatta rangaistuksia kuljettajille-itse tutki yritysten he työskentelevät ovat, kun niitä harkitsemaan yrityksiä, jotka tekevät enemmän vakavia rikoksia menettää kykynsä toimia maamme.

Saatat myös olla kiinnostunut

Van kuljettajat ovat alttiimpi kaatumaan

Pakettiautot ja moottoripyörät, enmersas monissa onnettomuuksissa

10 vinkkejä pitää mielessä, jotta siirtyä vuokra van

Uusi testikeskus Madridissa

Madrileños jotka haluavat kiinnittää ajokortti ei enää tarvitse mennä välttämättä palveluista DGT on Mostoles. Viikoksi, Alcalá de Henares on uusi testi keskus, joka toivoo kysyntään tuhannet kansalaiset.Uusi testikeskus MadridissaItsehallintoalue Madridin lopulta on kaksi keskusta, jotta he voivat tutkia kaikkia niitä, jotka ovat valmiita saada lupa. Pääosastossa Traffic (DGT) avattiin Alcala de Henares uuden maakuntien pääkonttori, jossa teoreettinen testejä ja käytännöt pidetään.Uusi laitos mahdollistaa purkamiseksi päämaja Mostoles, joka on viime vuosina oli täysin kyllästetty tuhannet Madridin kansalaisten, jotka tulevat joka viikko tutkittava. Siksi sivusto Alcala de Henares syntynyt tarkoituksenaan kysynnän tyydyttämiseksi alueen tunnettiin "Henares putken", joka on suuri asukastiheys.Keskuksen puheenjohtaja, Antonio Arjona, Autopista Online on vahvistanut suuri määrä ihmisiä palvelee uutta johtoa. "Noin joka viikko tässä käsitellään 1200 henkilöä, joista noin 600 on teoreettista ja käytännöllistä 600 muille", sanoi Arjona.Ainoa uutuus Kuljettajan Testing Center Alcala de Henares kuten on ollut denominado- hänet on hänen yksityinen hahmo, koska voidakseen suorittaa testejä tarpeen säätää lisämaksu on 13 euroa.Uusi laitos, joka sijaitsee Avenida de Europa nº23, ovat nousseet sopimuksen ansiosta päässeet kaupungin Alcalá de Henares ja liikenne. Siinä konsistorin on sitoutunut antamaan ajaksi kaksikymmentä vuotta osaksi kunnan maalla.

VW tuotannon pysähtyminen sen superauto Nardossa

by Comments Off on VW tuotannon pysähtyminen sen superauto Nardossa
Volkswagen Nardo, urheilu voimakas, että nimensä velkaa kuuluisa italialainen piiri, jossa hän on rikkonut useita nopeusennätyksiä edelleen, että tällä hetkellä pysäytetty. Yritys on ilmoittanut, että se liikkuu eteenpäin rajoitettu tuotanto tätä mallia väärään aikaan päin alalla ei ole aika tehdä riskialtista vetoja.VW tuotannon pysähtyminen sen superauto NardossaVolkswagen vei hänet viimeisenä Tokion autonäyttelyssä, ja siellä, -nimellä W12 coupe, iski sen kulmikas muotoilu allekirjoittama Italdesign ja ennen kaikkea sen 12-sylinterinen moottori W, joka riippuen brändi, oli kykenee tuottamaan 600 hv ja ajoneuvon liikuttamiseksi yli 300 km / h. Hänen tulikaste tapahtui Italian Nardossa piiri, jossa hänellä oli 10 nopeusennätykset ja kauppanimi.

Ottaen huomioon hyviä tuloksia, yhtiö päätti käynnistää rajoitettu tuotantoa 150 yksikköä vuoteen 2004. Nyt mukaan saksalainen aikakauslehti Automobilwoche ovat backtracked.

Korkeat tuotantokustannukset ajoneuvon (sen vähäinen painoarvo, käytetään alumiinia ja hiilikuitua) ja heidän ahdinkonsa markkinoilla on turhautunut suunnittelee Volkswagen. Tietenkin hanke voitaisiin peri muita urheilullisempi Konsernin tuotemerkeillä kuten Audi, Bugatti ja Lamborghini.

Konsernilla ei läpäise ajoissa, vain muuttaa puheenjohtaja (pischetsrieder on korvannut Piech) ja loput ensimmäisen neljänneksen erittäin rohkaisevia: niiden voitot ovat laskeneet 24 prosenttia. Tulevaisuus on odotettava.

Siksi Volkswagen ei ole vielä ottanut kantaa tuotannon L1 (kuvassa oikealla), malli, joka kuluttaa vain 1 litra polttoainetta 100 kilometrillä. Analyytikot sanovat, että valmistus on epätodennäköistä, mutta teknologian siirto muihin malleihin brändin on varmistettu.

Menettelyt myyntiin auton, ja verkossa

by Comments Off on Menettelyt myyntiin auton, ja verkossa
Sillä vain 50 euroa, voit muuttaa ajoneuvon omistukseen ja ostoksen auton. Tramicar.es Web auttaa tietokoneelta tai matkapuhelimesta.Menettelyt myyntiin auton, ja verkossa

Tramicar on online ratkaisu auttaa yksilöiden parhaillaan ostamassa auton. kanssa kiinteä 50 euroa, Käyttäjät voivat käyttää kaikkia ennakkotietoja määrä siirto ja on neuvonta ja hallinta liittyvä pakollisia menettelyjä myydä auton, koska ne ovat omistajanvaihdos vero ratkaisun tai hankkia ajokortin mm.

Kätevä ja helppo

Käyttää Tramicar, vain käyttää web (Tramicar.es) millä tahansa laitteella, tietokone tai älypuhelin. Saadaan noin perustiedot ajoneuvon tiedot -merkki, malli, moottori, polttoaine ja lujuus- Tiedäthän, kun kokonaismäärä peräisin maksuista sekä ratkaista verojärjestelyjen johon on vielä lisättävä omistajanvaihdos, johon liittyy ostaa tai myydä auton. Tämä tieto on ilmainen ja sitoudut palkata yhtään mitään.

Jos päätät Tramicar käytä palveluja, te vain antaa henkilökohtaisia ​​tietoja ja valitse toimisto validaattoriin-on yli 60 levisi Espanja-, joka on mennä yhdessä autossa ostaja, päivä ja kellonaika, joka parhaiten tulee, allekirjoitettavaksi dokumentointi. sitten Se on, kun maksat vain hallinnointipalkkiot käyttämisestä saatu: 50 euroa.

Voit myös ladata verkosta asiakirjoja sinun täytyy kirjautua ostajan kanssa ostaa mitään: ostosopimus, toimeksiantoja omistajanvaihdoksen ja siirtopyynnön liikenteelle.

Ja sekä ostajan ja myyjän te ilmoitettiin aina valtion oman paperityötä, sinun Tramicar mahdollistaa yksityinen tila sen verkossa.

Lisäpalveluja ostajan ja myyjän

Lisäksi, jos olet ostaa auton ja haluat olla rauhallisin mielin, että on vapaa hallinnollisia rasitteita, voit kanssa sopimuksen Tramicar "Clean Car Report". Tämän dokumentin te tiedätte, jos ajoneuvo on vailla hallinnollista taakkaa, kun kauppasaarrot, rahoitus ja verot. hinta, 15 euroa.

On myös mahdollista vuokrata "Kutsu Sale" 38 euroa, asiakirja, jonka mukaan ajoneuvo ei ole enää omaisuutesi ja vältetään vastuu siitä hetkestä jättämisestä.

5 erilaista autoa: Tällä “rara avis” markkinoilla

by Comments Off on 5 erilaista autoa: Tällä “rara avis” markkinoilla
Ne ovat mullistaneet niiden ryhmittely. Ne tarjoavat mitä mikään muu auto ehdottaa tänään. Sen muodot, tekniikan tai hyödyllisyys, tarjoamme 5 autoa, joka ei koskaan, aiheuttavat välinpitämättömyys.5 erilaista autoa: Tällä'rara avis' del mercado5 erilaista autoa: Tällä'rara avis' del mercado5 erilaista autoa: Tällä'rara avis' del mercado5 erilaista autoa: Tällä'rara avis' del mercado

Citroën C4 Cactus: pommin vuoden

Cactus Citroën C4Se on ollut yksi suuria yllätyksiä Viime vuosina markkinoille. ja sekä sen esteettinen omaperäisyys ja sen valtaisa kaupallinen menestys: Se on tullut Citroën myydyin, jopa ylitti myynti kuin C3 ja C4. Kaikki kiitos hyvin kirkas, pystyy kääriä vaikeilla markkinoilla malli ubicable estetiikka: kanssa 4,16 metriä pitkä, sijaitsee välissä perinteisen hyödyllisyys ja kompakti Classic, mutta samalla tarjota hieman korkeampi kehon.

Citroën C4-Cactus myös korostettu tiukan vaihteluvälin markkinoiden, erittäin kaino laitteita ja missä ne kiiltävät turbodiesel versioita 90 ja 100 hv; niin että sen 1,6 BlueHDi on tehnyt hänelle auton vähemmän kulutusta että me mitataan teknisen keskuksen MOOTTORITIE: vain 4,08 l / 100 km todellisessa käytössä. Kehitetty C3-alustan, alkuperäiseen "Airbumps"Ovat suurelta osin aiheuttaa sen omaperäisyys: muoviosista täynnä ilmaa ympäröivän kehon ja, paitsi että koriste, jotka suojaavat iskuilta ja koskettaa. alkaa klo 14750 euroa ja kallein versio on noin € 20,000.

Range Rover Evoque Coupé ainutlaatuinen lajissaan

Range Rover Evoque CoupeLand Rover, pieni maastoauto puhdasta asfalttia ja myös jopa 4x2 versioita historiallisessa 4x4 valmistaja maailmassa. Itsenäisesti, Range Rover Evoque ja olisivat lähes ainutlaatuinen. Mutta kaikki tämä summa myös tarjoamalla coupe elin, vain 3 ovet ja 2 + 2 paikkainen sarja... ja et löydä mitään vastaavaa markkinoilla. Se on saatavilla välillä 35100 ja hän sanoo, 62100 euroa. Ei enempää eikä vähempää.

kanssa 4,37 metriä, Range Rover Evoque Coupé ei työnny tilaa ja sitten SUV, mutta kylläkin hyvin silmiinpistävää ja urheilullinen muotoilu, hyvä ketteryys ajo asfaltilla ja tarkkuudeltaan ja toteutusta, joka epäilemättä kattavat ylellisyystuotteissa. Toinen "rara avis" että Maverick, ja ilmoittaa, 2016 "C: n"Tarkoittaa Range Rover Evoque coupe ja avoauto. En ole koskaan nähnyt Euroopassa.

Smart: ammatti, "mikrokoneen"

Smart FortwoSe on kiistaton king City. Toistaiseksi, kuten aina. Mutta juuri nyt, sinulla ei millään joku jopa tehdä hänet varjo. Katosi Espanjan markkinoita myös mini Toyota iQ, lähinnä koon olevan Smart Citroen C1 tai Aygo Toyota Ne mittaavat 3,45 metriä. Smart muistuttaa, että puhumme tänään auton lähes 25 prosenttia pienempi: vain 2,70 metriä sen 3-ovi runko ja vain 2 paikkaa.

Kehitetään yhdessä Renault tällä kertaa, Älykäs ja 3. sukupolvi edelleen kaikkein ketterä ja mukautettu markkinoiden kaupungin auto. kanssa sorvaushalkaisija jopa vähintään 7 m, Se tarjoaa myös kaksi pientä bensiinimoottoreissa ja vain 3 sylinteriä, ilmakehän yksi (71 hv) ja ahdettu (90 CV). ja ei välttämättä vakain tiellä, eikä kattavin ostos (takakonttiin vain 260 litraa), mutta Se on sopivin liikkua ja puistoon... jopa tehdä akun missä loput voi vain tehdä sen verkossa.

Sanoo suosittu viisaus "lajike on mauste". Ja useimmat autovalmistajista näyttävät ottaneen sanonta kirjaimellisesti. Vuonna pysähtynyt viime vuosina, miksei, kyllästetty autojen vetämänä muotimarkkinat eivät muutamia Tänään merkkejä etsivät uusia liiketoimintamahdollisuuksia tai markkinaraon löytämästä erityisesti "El Dorado". Jos muukalainen sitten sobreelevado kompakti, nimi Nissan Qashqai, Sain ... Miksi ei saada uusi laukaus?

He etsivät häntä, on olemassa muutamia Valmistajat, jotka ovat viime aikoina antaneet jopa juurilleen. BMW, Esimerkiksi se ei ole pelkästään lanseerasi ensimmäiset mallit etuveto, mutta myös Tila-(Serie 2 Aktiivinen Tourer ja Grand Tourer) ... puhumattakaan erityistä 3 ja 5 sarja runko GT; Land Rover vaikka se aloitti suosittu 4x2 SUV, ennennäkemätön sen historiassa; Renault, niiden synergian tarpeen Smart, on käynnistänyt Twingo pieni takamoottori ja takavetoinen... ja jopa allekirjoitukset yhtä ainutlaatuinen kuin Bentley, Rolls-Royce, Maserati tai Jaguar ja ilmoittaa niiden tulevaisuus ja ensimmäisen SUV. Ja kaikki tämä ilman edes arvioida ensimmäistä vaihtoehtoa Aston Martin "suosittu" auton kanssa Cygnet joka onneksi vasemmalle ja tuottaa, tai yksityiskohtiin muunnelmia uteliailta Mercedes Shooting Brake että käsite voisi tulla listalta. 5 ehdotamme Alla on kuitenkin enemmän vivahteita ja ominaisuuksia menestystä.

Renault Espace: Fusion auto

Renault EspaceUnohda nimi. Vaikka se edustaa 5. sukupolven keksijä tila-auto Euroopassa tällä hetkellä ei ole mitään yhteistä vanhan Espace. kanssa ilmaa ja lihasten SUV (His runko on sobreelevada 4 cm, melkein kuin CR-V), mukavuus ja erittäin hyvä ketteryyttä sedan ja seuraava tila (Vaikka jonkin verran leikattu leveys ja korkeus) on suuri tila-auto 7 paikkaa, Se on suhteellinen houkuttelevampi.

Niin erilainen sen mittasuhteet ja sen konsepti, uusi Renault Espace Nykyään myös edustaa uutta lippulaivabrändi timantti. on massiivinen 4,86 ​​metriä pitkä, myös ensiesiintymisensä paljon tekniikkaa viimeisenä evoluutio alustan 4Control (4 ohjausjärjestelmä voi ohjata ohjattavuus kaupungin lähes kompakti, vähentää Aliohjautuminen käyrä myös antaa enemmän kierrettävyys ja vakautta) MULTISENSE järjestelmä jolla kirjain muuttamalla molemmat sen dynaaminen vaste sen grafiikka, ambient ääniä tai ilmastoinnin (5 erityisiä ohjelmia ja yksi itsensä) ja jopa uusi dieselmoottori vain 1,6 litraa, twin turbo, 160 hv. Tuttu epäilemättä että lähestyy Espace on ylellisyyttä segmenteissä minne hän voisi mennä Renault. Mutta mitä myös kirjoittaa silmin? Nyt saatavilla jaMong 29350 ja 44150 euroa.

Jeep Renegade: Heinäsirkka

Jeep RenegadeOsa muoti luokka markkinoilla, pieni maastoauto he ovat nähneet viime vuonna näyttää kasan uusia jäseniä. Mutta Renegade laittaa pöydälle ikoni ja edustava oma Jeep, sekä teknologian ja Mahdollisuus matkustaa ulkopuolella asfaltin harvinaista niin suosittu segmentti markkinoiden ja perustuu korttinsa käytännössä kuluttajan taloudessa ja hankinta. Se ei jätä sen olevan pelaamiseen.

Erittäin houkutteleva, Se mittaa 4,25 metriä ja on extensísima alue ja ehkä kohtuuton. Se tarjoaa jopa Kolme bensiinin ja 4 dieselmoottoreihin eri jopa 170 hv 4 eri vaihteistot kuten automaattinen vaihde 9 ennennäkemättömän näihin ryhmiin, 3 eri luistonesto (Yksi edessä ja kaksi erilaista 4x4) ja tiettyihin versioihin trailhawk että ei vain nousevat 21 senttimetrin korkeudelle maahan, mutta myös mukana lyhyempiä vaihto suhteet simuloida pelkistävään paras TT kulmat erityisiä renkaat ja jopa 5 ohjelmia Maastokelpoiset: Renegade ympäristössä voi tulla melkein, modernissa Jeep Wrangler. Kyllä, sen hinta osa 20600 euroa päästä yli 30000 €.

Citroën C4 Cactus: pommin vuoden

Cactus Citroën C4Se on ollut yksi suuria yllätyksiä Viime vuosina markkinoille. ja sekä sen esteettinen omaperäisyys ja sen valtaisa kaupallinen menestys: Se on tullut Citroën myydyin, jopa ylitti myynti kuin C3 ja C4. Kaikki kiitos hyvin kirkas, pystyy kääriä vaikeilla markkinoilla malli ubicable estetiikka: kanssa 4,16 metriä pitkä, sijaitsee välissä perinteisen hyödyllisyys ja kompakti Classic, mutta samalla tarjota hieman korkeampi kehon.

Citroën C4-Cactus myös korostettu tiukan vaihteluvälin markkinoiden, erittäin kaino laitteita ja missä ne kiiltävät turbodiesel versioita 90 ja 100 hv; niin että sen 1,6 BlueHDi on tehnyt hänelle auton vähemmän kulutusta että me mitataan teknisen keskuksen MOOTTORITIE: vain 4,08 l / 100 km todellisessa käytössä. Kehitetty C3-alustan, alkuperäiseen "Airbumps"Ovat suurelta osin aiheuttaa sen omaperäisyys: muoviosista täynnä ilmaa ympäröivän kehon ja, paitsi että koriste, jotka suojaavat iskuilta ja koskettaa. alkaa klo 14750 euroa ja kallein versio on noin € 20,000.

Range Rover Evoque Coupé ainutlaatuinen lajissaan

Range Rover Evoque CoupeLand Rover, pieni maastoauto puhdasta asfalttia ja myös jopa 4x2 versioita historiallisessa 4x4 valmistaja maailmassa. Itsenäisesti, Range Rover Evoque ja olisivat lähes ainutlaatuinen. Mutta kaikki tämä summa myös tarjoamalla coupe elin, vain 3 ovet ja 2 + 2 paikkainen sarja... ja et löydä mitään vastaavaa markkinoilla. Se on saatavilla välillä 35100 ja hän sanoo, 62100 euroa. Ei enempää eikä vähempää.

kanssa 4,37 metriä, Range Rover Evoque Coupé ei työnny tilaa ja sitten SUV, mutta kylläkin hyvin silmiinpistävää ja urheilullinen muotoilu, hyvä ketteryys ajo asfaltilla ja tarkkuudeltaan ja toteutusta, joka epäilemättä kattavat ylellisyystuotteissa. Toinen "rara avis" että Maverick, ja ilmoittaa, 2016 "C: n"Tarkoittaa Range Rover Evoque coupe ja avoauto. En ole koskaan nähnyt Euroopassa.

Smart: ammatti, "mikrokoneen"

Smart FortwoSe on kiistaton king City. Toistaiseksi, kuten aina. Mutta juuri nyt, sinulla ei millään joku jopa tehdä hänet varjo. Katosi Espanjan markkinoita myös mini Toyota iQ, lähinnä koon olevan Smart Citroen C1 tai Aygo Toyota Ne mittaavat 3,45 metriä. Smart muistuttaa, että puhumme tänään auton lähes 25 prosenttia pienempi: vain 2,70 metriä sen 3-ovi runko ja vain 2 paikkaa.

Kehitetään yhdessä Renault tällä kertaa, Älykäs ja 3. sukupolvi edelleen kaikkein ketterä ja mukautettu markkinoiden kaupungin auto. kanssa sorvaushalkaisija jopa vähintään 7 m, Se tarjoaa myös kaksi pientä bensiinimoottoreissa ja vain 3 sylinteriä, ilmakehän yksi (71 hv) ja ahdettu (90 CV). ja ei välttämättä vakain tiellä, eikä kattavin ostos (takakonttiin vain 260 litraa), mutta Se on sopivin liikkua ja puistoon... jopa tehdä akun missä loput voi vain tehdä sen verkossa.

  • 1
  • 2

Kuinka paljon se maksaa tankata?

by Comments Off on Kuinka paljon se maksaa tankata?
Syyskuu on kuukausi merkitty meidänkalenterisillä voimaantulon uudentyyppistenprosenttiosuus alv. ettätapauspolttoaineiden hinnat sekäbensiiniDiesel alkaa soveltaa uusia alv 21mennessäprosenttia. Tästä näkökulmasta, täyttämällätalletusAutomme vahingoittaa entisestäänmeidänpahoinpideltyjen taskuihin.Kuinka paljon se maksaa tankata?Seuranta eri digitaalisia versioita keinoja taloudellisen tiedon, keksinyt mielenkiintoisen artikkelin Cincodias.com ylivoimainen, jossa se on odotettavissa, että keskihinta bensiinin saattaa pian ylittää 1,7 euroa / litra, kun taas dieselöljylitralla voisi ylittää 1,6 euroa. Uuden veroaste 21 prosenttia lisättynä arvonlisäverolla kasvaa asteittain eri verot joihin kohdistuu hiilivedyt, Ne ovat johtaneet lähes kestämättömään tilanteeseen monille Espanjan perheille tankata ajoneuvojen muutakin taloudellista panostusta.Alkaen todellinen mahdollisuus, että vuoden 2012 loppuun mennessä hinta bensiini saavuttaa puolet 1,7 euroa / litra diesel- ja 1,6 euroa / litra, me enemmän tai vähemmän tarkkoja laskelmia mitä se maksaa tankata erilaisia ​​ajoneuvoja riippuen kapasiteetista. Tarkkaile tietoja. Vapista jopa meidän taskuihin ...
Urban segmentin A
autopolttoainetalletustankkaus Hinta
Chevrolet Spark 1,0 68 hvbensiini35 litraa59,50 euroa
Fiat 500 1,3 Multijet 95 hvdieseli35 litraa56 euroa
Utility segmentti B
autopolttoainetalletustankkaus Hinta
Seat Ibiza 1.2 TSI 105 hvbensiini45 litraa76,50 euroa
Ford Fiesta 1.6 TDCI 90 HP Diesel 42 litraa67,20 euroa
Tiivistetään segmentti C
autopolttoainetalletustankkaus Hinta
VW Golf 1.4 TSI 122 hvbensiini55 litraa93,50 euroa
Opel Astra CDTI 125PSdieseli56 litraa89,60 euroa
Keskisegmenttiin D sedan
autopolttoainetalletustankkaus Hinta
Toyota Avensis 1.8 147 hv Bensiini 60 litraa102 euroa
Honda Accord 150 hvdieseli65 litraa104 euroa
SUV 4
autopolttoainetalletustankkaus Hinta
BMW X6 35i 3.0 306 hvbensiini85 litraa144,50 euroa
Porsche Cayenne 245 hvdieseli85 litraa136 euroa

(*) Bensiini hinta 1,7 euroa / litra (keskiarvo)
(*) Diesel Hinta: 1,6 euroa / litra (keskiarvo)
- Keskimäärin noin 102 euroa polttoainesäiliö
- Keskimäärin 96 euroa Diesel
- Miksi nostaa polttoaineen hinta?
- Maakaasu, halpa vaihtoehto
- Kaikki vähäpäästöisiä ajoneuvoja ja säästäjät
- Temppuja säästää polttoainetta

Yhtä turvallisia autoja, mukaan Euro NCAP

by Comments Off on Yhtä turvallisia autoja, mukaan Euro NCAP
Tiedoilla Euro NCAP iskutestien 2014 ja 2015 kädessä, me mitkä autot ovat vähemmän turvallisia. Nämä ovat tulokset.Varustettuja autoja huonompi tulokset törmäystesteissä Euro NCAPVarustettuja autoja huonompi tulokset törmäystesteissä Euro NCAPVarustettuja autoja huonompi tulokset törmäystesteissä Euro NCAPVarustettuja autoja huonompi tulokset törmäystesteissä Euro NCAP

auto törmäystestit mennessä euro NCAP vuodelta 1996. Lähes 20 vuotta myöhemmin, tulokset yrityksen pysyvät tärkeää määrittää turvallisuus ja suojaustaso autoja näemme tänään teillä. Todisteita, jotka ajan myötä tiukentuneet, erityisiä ja tarjoavat aiheuttaa monenlaisia ​​toimintoja.

Tänään, Euro NCAP tekee erilaisia ​​kokeita heidän törmäystestit: keulakolareissa sivutörmäyksessä ja takaa tulevan törmäyksen. tulokset Ne on jaettu eri osiin: lisäksi tähdet (0-5), se on määritetty yksi prosenttiosuuden ja pisteet aikuismatkustajien suojaustaso, lapsimatkustajien suojelu, jalankulkijoiden suojelua ja apua järjestelmien.

Tietojen kädessä Euro NCAP julkisesti tarjolla eri aaltojen testeihin yksityiskohta Mitkä ovat vähiten turvallisia autoja tämän 2015 ja 2014. Muista yksi asia: 2015 testit ovat muuttuneet ja lisänneet kynnysarvot tarpeen saada 3, 4 ja 5 tähteä. Katsos, paljon pakettiauto luettelossa ja ennen kaikkea enemmän negatiivisia jaksossa tulokset avustinjärjestelmät.

kaksi tähteä

Ainoa ajoneuvo, joka on saanut 2 tähteä Euro NCAP törmäystesteissä kahden viime vuoden aikana on ollut Lancia Ypsilon. Italian apuohjelma rankaisee lähinnä kahteen ryhmään: aikuinen suojaus (44 prosenttia) ja apujärjestelmiä (38 prosenttia). Kahdessa muussa osaan hyväksyy laajasti: lastensuojelu (79 prosenttia) ja jalankulkijoiden turvallisuuden (64 prosenttia).

Yhtä turvallisia autoja, mukaan Euro NCAP

Kolme tähteä (2015)

Tässä näemme tärkeän listan. että 2015, neljä ajoneuvoa ovat saaneet 3 tähtiluokitus. Yksi niistä on Renault Trafic, joiden heikoimmat kohdat ovat aikuisen suoja (52 prosenttia), jalankulkijoiden (53 prosenttia) ja apu-järjestelmät (57 prosenttia). Opel / Vauxhall Vivaro, Samalla se on hyvin samanlainen pistemääriä Trafic koska se ei ylitä 57 prosenttia kolmen edellisen parametrit ja hyväksytty huomautuksen (91 prosenttia) suojaamisessa lapsimatkustajien, kuten Renault autossa.

Fiat Panda Cross Se on myös listalla. Jos sellainen on, ei ole yli 46 prosenttia suhteessa avustinjärjestelmiä ja pysyy 50 prosenttia jalankulkijoiden suojeluun. Kuten antamasta suojelusta aikuisille ja lapsille hän on tehnyt 70 ja 77 prosenttia. BMW Z4 Se on neljäs auto 2015 osoittaa 3 tähteä Euro NCAP: saksa avoauto vetää esiin 46 prosentin läsnäolo järjestelmiä, 61 prosenttia lastensuojelun ja 69 prosenttia aikuisten suojelua.

Kolme tähteä (2014)

Jos katsomme vuodessa 2014, näemme, miten luettelo ajoneuvoista 3 tähteä on paljon suurempi. Dacia Logan MCV on alhainen 38 prosenttia läsnäolo järjestelmät ja pysyy 57 ja 55 prosenttia aikuisten ja jalankulkijoiden suojelua. Suzuki Celerio, Samaan aikaan, osuus merkille avustinjärjestelmät Dacia.

Kaksi hyötyajoneuvojen veljesten PSA Groupin osakkeen Huomautus: Peugeot Partner ja Citroen Berlingo pistemäinen 48 prosenttia tukijärjestelmien ja 56 prosenttia aikuisten matkustajien turvallisuuden. Kaksi muuta autoa Ranskan yritysfilosofiamme ja jakoalustalla: peugeot 301 ja Citroen C-Elysée, kanssa vielä pahempi 33 prosentin läsnäoloa järjestelmiä ja 54 prosenttia jalankulkijoiden suojeluun.

Sähköauton listassa: Nissan E-N200 Evalia, toinen negatiivinen ennätysmäärän osanottajia järjestelmät (38 prosenttia), ja 60 prosenttia jalankulkijoiden suojelua. Renault Megane viistoperä Kolmannen sukupolven vie 48 prosenttia läsnäolo järjestelmiä ja toinen 60 prosenttia jalankulkijoiden suojelua. Lopuksi MG 3, ajoneuvo, joka ei myydä Espanjassa, 38 prosenttia osakkeita huomata avustinjärjestelmiä ja 59 prosenttia jalankulkijoiden suojeluun.

Yhtä turvallisia autoja, mukaan Euro NCAP

neljä tähteä

Ne pysyvät lähellä saada eniten pisteitä, mutta ottaa merkittävä merkki 4 tähteä Euro NCAP törmäystesteissä. että 2015 Nyt päätimme, niin ovat arvioineet nämä autot: Karl Opel, VW Caddy, Audi TT, Nissan Navara, Mitsubishi L200, Hyundai i20, Mini Clubman, Fiat 500X ja Mazda 2, CX-3 MX-5.

viime vuonna 2014, 4 tähden saatu seuraaviin ajoneuvoihin: Kia Soul ja Soul EV, Mini Cooper, 'Veljet' Toyota Aygo, Peugeot 108 ja Citroen C1, toinen pari Fortwo-Forfour ja Twingo, Opel / Vauxhall Corsa, Hyundai i10, Citroen C4 cactus ja Ford Tourneo Courier.

- Saatat myös olla kiinnostunut:

Lancia Ypsilon, vain kaksi tähteä törmäystesteissä Euro NCAP.

Skoda Fabia, BMW Active Tourer, Nissan Pulsar ja Tesla Model S viiden tähden Euro NCAP.

Videonoticia: Smart Fortwo vs. Mercedes S-luokka, miten jälkeen nokkakolari?

Niin auto on valmistettu eri vaiheet

by Comments Off on Niin auto on valmistettu eri vaiheet
Oletko ikinä miettinyt, kuinka kauan kestää rakentaa auton tyhjästä ja kuinka koko prosessi? Kerromme kaikissa tuotanto- auton.Miten auton tehty? kuvia prosessiMiten auton tehty? kuvia prosessiMiten auton tehty? kuvia prosessiMiten auton tehty? kuvia prosessi

Mukaan olet antanut eri autonvalmistajat, koska hankkeen hyväksymistä annetaan perustetaan uusi auto kunnes hän astuu kadulla, he menevät neljä kohteeseen kuudes vuosi keskimäärin. Jos haluat, katsoa sitä tällä tavalla: äskettäin, Mercedes-Benz myyntiin tulleet uudet E-sarjan, yksi uusinta autojen jälleenmyyjille. No, se on samanaikaisesti aloittanut työn hänen tilalleen, olettaa näkevän vuoteen 2023. Ja tietenkin, on laatinut kaikki evoluution että nykyinen kokemusta niiden elinkaaren kuten näette on noin seitsemän vuotta.

Kuitenkin vain harvat autonvalmistajat julistaa Sulkemispäivämäärä kun kysyttiin tuotekehityksen uuden mallin. Tavallaan on syytä, se riippuu siitä, mitä tarkoitetaan uuden mallin. Auto täynnä, ilman mekaanista? ¿Lisäämällä nämä, ehkä perintönä aiemman sukupolven, vielä puuhastelun? Silmä, merkeille kuten Mercedes ovat mainittu "jalokiviä" tyyliin luokan S, joka muuttuu kerran vuosikymmenessä. Eli kymmenen vuotta sen johtajia kehittyy ja huolellisesti "osaaminen" tarvitsi käynnistää ajoneuvoa, kuten muutkin lippulaivoja ensimmäisellä tasolla, kun se tulee tulee teknologian viite.

Muuten, on hinnoiteltu huomattavasti enemmän aikaa valmistusyksikkö vaatii yleis auton a 20 tuntia koska aloittaa hitsauksen ja rungon kunnes se tulee ulos avulla kokoonpanolinjalla.

Miten auton suunniteltu?

Istuin selittää selvästi: 1400 päivää, yli tuhat luonnoksia, 5000 kiloa savea ja 1000 litraa maali vaativat täysin määritellä suunnittelun uuden auton. Ja mikä parasta: se kaikki alkaa kynä ja paperia. Espanjan tuotemerkki selittää prosessia seuraavasti:

1. Briefing. laatiminen suuntaviivat niiden on täytettävä uuden auton, tiekartan, joka merkitsee DNA-malli ja ohjaa prosessia.

Niin auto on valmistettu: suunnittelu2. Esitteet. Suunnittelijat alkaa vetää uuden auton, mitä he tekisivät lähes todellista kuvaa uuden ajoneuvon. Neljässä vuodessa ne tuottivat yli tuhat luonnoksia.

3. luonnoksia valittu käytännössä luoda volumizing tulevaisuuden ajoneuvo. Tulos officiates kuin tietopaketti.

4. malli "savi". Savi maquette-koon ja neljä tonnia, yli kaksinkertainen tuotannon auto. fyysisesti luo ulkomuoto muotoutuu ja muutokset otetaan käyttöön. Tässä prosessissa on käsityöläinen työ, Molder käsi veistämällä pala.

5. "jäädytetyt malli". Lopullinen ulkomuoto, yhtiön hyväksymän. Sen ulkonäkö on varsin todellinen, joskin pysyvät malli "savi". Koko prosessin ne saavuttavat noin 5000 kiloa savea käytetään.

6. värit. Department of Colour&Trim luo sisäisen ja ulkoisen uuden auton sävyjä. Hän työskentelee kahdessa vuodessa ja kerää ideoita ja trendejä muodin, arkkitehtuurin ja tuotesuunnittelun. 100 suoritetaan formulaatiot ja sijoittaa 1000 litraa maalia loppuun paletin 12 väriä.

7. istuimet. Kehittämisnäkökohdat mukavuutta ja estetiikkaa yhdistetään. väri&Trim puututaan täällä erityisellä ompelukone, joka valmistelee kuvioita ja yhdistelemällä materiaaleja ja värejä, jotka soveltuvat parhaiten.

8. sisustus. Kuljettajan suuntautunut, nyt kääntää ympäri ruutua, joka on saanut paljon näkyvyyttä on ensimmäinen, joka on sijoitettu; sitten tulee loput. Makuun ja suunnittelee ulkopuolella, kaikki uusi malli vallitsevat näkökohdat, kuten toiminnallisuutta ja ergonomiaa uuden auton erityisen hyödyllinen ja tehokas.

Alkutahdeista: alustan, aerodynamiikka ...

Kun suunnittelu malli on hyväksytty, ne tuottavat muotit ja malleja joka toimii tuottamaan niiden paneelit ja osat. Kaiken valmistus auto on jaettu puristus vaiheissa, levyt, maalaus ja kokoonpano.

Alustan viritys: tämä auto on valmistettuKuten voitte kuvitella, ennen tuon pisteen ne on sijoitettu tuhannet engineering tuntia jäljittää runkoon... Jo ensimmäisen todellisen malleja tehdään testaus joilla pyritään määritellä aerodynamiikka (Tässä tuulitunneli), Tiiviys ja turvallisuus (Iskuja ja törmäyksiä). Sitten tulevat testi piiri ja määrittää tien tehdä dynaaminen kohta ja kestävyys Ehdotuksen. Nämä käydään tällainen karu paikoissa kuten Napapiirin, mutta myös kuumissa aavikko-olosuhteet, ja jopa joillakin korkealla. Toiset tehdään suljetussa piirissä.

maalaus auto

Maalaus auto on herkkä prosessi, koska kaikki epätäydellisyydet tulostetaan ja viedä yksikkö lähtökohta. Näin ollen tämä vaihe on suorittaa Aseptinen lähes ilmatiivis ympäristössä, pölytön. Se on tuskin ihmisen läsnäolo, ja työntekijöitä, jotka jostain syystä saada mökkiä makkaroiden erityisissä puvut, ennen rajan jonka puhaltimet, jotka neutraloivat epäpuhtaus viimeiseen pilkku.

alkaen maalaamon, korin Se alistetaan intensiivinen painepesua ja sekvenssin kemialliset käsittelyt jotka määrittävät puhdas pinta ja yhtenäinen, rasvaton ja hitsaus tähteet tai ulokkeet työpajoissa ja puristuslevyn. Hoito tekee myös kehon ei johda sähköä ja kestää korroosiota. Menee sitten elektroforeettinen kylpy: Sisällä allas, täysin upoksissa elimistö joutuu sähköjännitettä ja levyn, joka toimii katodina, houkuttelee maalihiukkasia dissosioitunut. Tämä ensimmäinen kerros maali estää korroosio. Kitti niin jokainen nurkka ja tiiviste varmistaa tiiviyden soveltaa.

Lopuksi soveltaa maalaus, ensimmäinen sisusta ja sitten auton ulkopuolella (Myös altistetaan lakkaus menetelmä vastaava kerros kirkkaus näemme). Viimeinen vaihe on kuivausuuniin 150 ° C: ssa 15 minuutin ajan.

Alkaa valmistus ja kokoonpano autojen

aloittaa tuotannon auton Itse tapahtuu lattialla tehtaan painaa. Siellä suuri karja saapuu noin 20 tonnia teräksen toimittajasta (paitsi Hyundai-konserniin, jolla on oma terästehdas). He viettävät valssausrataa joka suoristaa jättää ne tasainen. Sitten ne reititetään hydraulisia puristimia kuin jokaisen leikkauksen, arkin tai levyn.

Hukkapaloja sitten siirtää leimaamalla vaiheessa, jossa teräs on edelleen huoneenlämpötilassa ja se on rei'itetty puristimella, joka antaa lopullisen muodon pala, jossa on vastaavat profiilit, siluetti ja reiät ruuvien: katto, ovi, fin, kehyksiä, huppu ...

puristimet SEAT Martorell aikaan voima vastaa painoa 500 autoa ja toista liikkumavaraa 6.400.000 kertaa vuodessa. Kyllä, menettely täysin automaattinen, valvoo vaativa laadunvalvonta. Tämä voidaan automatisoida, mutta myös operaattorit. Tyypillisesti yksi näytteenotto joka muutaman palan linjan uutetaan tarkistaa huolellisesti, joka täyttää odotettavissa parametrit.

kokoonpano ja hitsaus (Keskimäärin noin 3000 pistettä, plus ehtoja laser) on seuraava askel. Muotoilee kehon prosessissa käskenyt robotiikka (Noin 95 prosenttia toiminnan). Alkaa lattialla, lisättiin pyörän, kojelaudan näyttö, joka tukee aluslattian edessä ja takana, sivut ja lopuksi katto, yksi kappaletta, joka antaa vankempi ajoneuvoon. Sen valmiina, ovet, huppu ja läpät on lisätty. Robotit laser skanneri tutkii koko kehon ja varmista, että korvaukset ja toleranssit osien välillä ovat oikein.

Niin auto on valmistettu: kokoonpanoAutoteline, pala palalta, kuten arvoituksia

kun Auto on jo maalattu, pääset lopullinen tuotantovaiheessa kokoonpanossa kauppa, jossa jokainen yksikkö vastaanottaa kaikki sen sisäiset komponentit, moottori .... Ensimmäinen portit poistetaan helppo käyttää ja asentaa sisäosein. Täällä hallitsee miehen käsi avulla koneita, jotka helpottavat raskaiden osien kuten kojelauta (yleensä tulee yhtenä kappaleena toimittaja, johdot, mukaan lukien), pyörät ... Ennen asennusta pääesiintyjä ja muut leikata lisätään ja kiinteät johdotukset ja asiaa putket. Lopulta istuimet (kääntyä ja kun moottori ja voimansiirto, esiasennetaan muissa työpaja vaikutus) ja peilit on asennettu. Kun mekaaninen saavuttaa elin, pakokaasujen, siirto, taka-akseli tai ohjauspyörän jo kantoja. Voimansiirtoryhmän nostetaan koneen vaikutus, mutta kokoonpano ja kiristämällä kaikki kantavat operaattorit. Lopuksi, edessä (maskin, säleikkö, puskurit ja ajovalot) ja ovet lisätään ennen sisältää nesteen (polttoaineen, jäähdytysnesteen, pyyhkimet, jarrunestettä ja osoite ...).

Kukin kori sitten läpi laajan laatutesti testata, että kaikki sujuu niin kuin pitääkin. Myös testi, joka tarkistaa toimituksen riittävästi virtaa. Sitten auto aloitti menee ulkopuolella, jossa teknikot issa vaativaan ajoon testien rullausteiden erilaisille pinnoille: sileä asfaltti, karkea, mukulakivet, kuoppia ... jarrujen ja suunta ovat myös varmistettu, ja testattiin läsnä tai poissa taustamelua. Auto on edelleen altistetaan painepesurin tunnelissa, joka takaa moitteettoman tiivistyksen.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Joten superauto valmistettu ja tehnyt Audi R8

- Toyota valmistaa massatuotantoon sähköautojen 2020

- Istuimen Martorell tehdas tuottaa enemmän autoja Espanjassa

- Miksi ajoneuvojen tuotanto Espanjan kasvaa?

Honda Civic Type R 2007-2010: urheilutapahtuma Käytettyjen rakkaus

by Comments Off on Honda Civic Type R 2007-2010: urheilutapahtuma Käytettyjen rakkaus
Honda Civic Type R kolmannen sukupolven myytiin vuosina 2007 ja 2010. Se on hyvä aika tarkastella käytettyjen tavaroiden markkinoilla yhtä näistä urheilua.Honda Civic Type R myymiseksiHonda Civic Type R myymiseksiHonda Civic Type R myymiseksiHonda Civic Type R myymiseksi

Honda Civic Type R hänen ensimmäinen kolmen sukupolven Siitä on tullut kultti urheiluauto Se nauttii merkittävää maine ja maineen. Se on auton sielu, että monet etsivät toisen käden markkinoilla ja on jo tallennettu arvostettuja keräilyharvinaisuus.

Honda Civic Type R kolmas sukupolvi Se markkinoitiin vuosina 2007 ja 2010. Kuten edeltäjänsä, tämä auto osoitti jälleen kerran yksi urheilullista mieliala; aikakausi melkein kuten kilpa-auto, mutta hyväksytty liikkuva tie. Esimerkiksi, 2-litran ilmakehän nelisylinterinen oli erittäin viritetty ja Hän kehittää peräti 201 hv, ylitti myyttinen este 100 hv litran. Kyllä, suurin teho saavutettiin lähes 8000 rpm, 7830 rpm sanottuna kuin hienosäädetty kilpa moottori on mukana.

Voit hyödyntää korkean mekaanisen suorituskyvyn, Honda Civic Type R kolmannen sukupolven ratsastus vaihteiston kuuden nopeus kanssa hyvin lyhyt suhteita joka piti helposti nelisylinterinen moottori yläosassa cuentavueltas. Vaihdetta sijaitsi kojelaudassa ja johto oli niin nopeasti kuin on tarpeen, ja hyvin lyhyitä matkoja.

Honda Civic Type R myymiseksiettä Honda Civic Type R Hän antoi set-up vaarantamatta suspensioissa, kun taas moottori on asennettu optimoida mekaanisen lukituksen ero. Jarrut olivat myös korkeudella olosuhteet ja sama pätee komennon cuentavueltas puheenjohtajana kojelaudassa.

Honda Civic Type R (2007-2010) aikakausi lähinnä asia ajaa kilpa-auto ja se ei ole ihme, että se on auton erittäin kysyttyjä faneja. Kone tinkimätön maalialue nauttia urheilulliset ajo. Kyllä, Japanin mallin pitoisuus ja taitoa tarvitaan, koska edessä oli hieman hermostunut itselukittuva toiminta, kun taas taka tunkeutu- helposti muuttuu tukea.

Valitettavasti tarjous jälkimarkkinoilla ei ole liian leveä. Useampia yksiköitä löytyy muissa maissa, kuten Saksassa ja Ranskassa. Autot löytyvät secondhand markkinoilla alkaen € 8000, kun taas tuotantoyksiköiden viime vuosina muutaman kilometrin tulostaululle josta voimme kysyä 15.000 €.