Temppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossa

Temppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossa on enemmän kuin klisee. Renkaat ovat ainoa yhteyspiste automme maahan ja huonossa kunnossa näistä voi olla vakavia seurauksia mitään liikettä, etenkin talvella, jolloin tarttumista asfaltti on huonompi ja pysyä jumissa tahansa tiellä olla epämukavaa. Siksi on tärkeää tarjota vähintään hoitoa ja tunnistaa signaalit, voimme lähettää välttää vaiva ja riskit.Temppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossaTemppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossaTemppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossaTemppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossa

paine

Se on ensimmäinen käsky koska yleensä pyöreä tai liian vähän ilmaa radikaalisti muuttaa käyttäytymistä auton lisäksi nopeuttaa kulumista kulutuspinnan. Olisi tarkasteltava ne säännöllisesti, vähintään kerran kuukaudessa, tai kun käytämme auto pysähtyi muutaman viikon kuluttua. Tarkistetaan kylmä ja jos jostain syystä sinun täytyy tehdä se kuuma, pitää mielessä, että paine voi kasvaa lähes 0,3 baaria käytön aikana.

urasyvyys

Renkaat huonossa kunnossaLaki vaatii, että vedenpoisto kanavien vähintään 1,6 mm syvä, jossa kuluminen indikaattorit ovat samassa tasossa nastojen kulutuspinta. kuitenkin alle 3 mm, ja se voi olla vaikeuksia polttamalla vettä riski kasvaa vesiliirron. Jos sinulla ei ole syvyyttä testaaja, voit mitata sen antamalla luottokortin tai kynän kärki ja mittaamalla merkkiin normaali sääntö. Erityismaininta on talvirenkaat, jonka pitäisi olla vähintään 3 mm, jotta täyttää tehtävänsä ja välttää asennus ketjuja.

epätasapainoinen pyörät

Ei puhuta mielenterveyden mutta voimme huomata tärinää ohjauspyörässä kun me voitamme tietyn nopeuden. Ne voivat johtua kertyminen mutaa pyörien tai virheellinen rengaspaine voi myös tulla vaikkakin toistuvilla iskuilla pyörien nojata jalkakäytävällä pysäköidä ja jopa jotkut "bordillazo", joka oli antanut aikana brändin. Siinä tapauksessa voimme jopa ovat vaikuttaneet osassa elementeistä suspension. Tiedäthän: Ole varovainen pysäköinti.

Falls ja lähentyminen

Temppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossaVinoutuminen osoite voi aiheuttaa sen, että pyörät eivät lepää tasaisesti alustalle, jolloin ne käyttävät enemmän yhdestä reunasta kuin muualla kulutuspinnan, mikä aiheuttaa ennenaikaista kulumista, ja lisäkulut tarvitse vaihtaa renkaita ennenaikaisesti ja ennen kaikkea, Pahimmassa jarrutusmatkat hätätilanteessa. Jos pyörät kuluvat enemmän toisella puolella kuin muut, mene työpajan.

halkeilevat ja leikatut reunat

Aurinko, kylmä ja ajo teillä täynnä suolaa talvella voi tehdä menetät joustavasti renkaidemme ja että nämä cuarteen kyljissä, vähentää suojaa kankaalle, jotka muodostavat luuranko pyörän. meidän ei pitäisi huolestua liikaa, jos halkeamat ovat pinnallisia, mutta jos ymmärrämme, että kasvettua. Pese auto useammin jos kiertämään paljon suolaa katettu teillä.

ikä

Kukaan ei ole sanonut, että renkaat ja päättyvät tietyn päivämäärän jälkeen eivät täytä velvollisuuksiaan. Mutta kannattaa pitää mielessä, miten ajan kulumisen ja kovan elämän he ovat, he voivat menettää joitakin joustavuutta heillä on, kun ne ovat uusia, eikä tarpeeksi pitoa. Kuvassa käytetään usein referenssinä ei ole laajentaa renkaan käyttöikää yli kymmenen vuoden ajan valmistuspäivästä. Tämä on kyljessä. Se tunnistaa neljä peräkkäistä numeroa, jossa kaksi ensimmäistä ovat tuotanto viikon ja kahden viime vuoden ne tehtiin.

10 vinkkiä onnettomuustapauksissa

Matkalle voit aina syntyä ennakoimattomia, koska vika autossa. Vakavin kärsii tai todistamassa onnettomuus. Tässä ovat vinkkejä selviytymään molemmissa tapauksissa paras.10 vinkkiä onnettomuustapauksissa

1. Signaalit vika

Jos auto on rikki, on tärkeää viestittää sitä hätä kolmioita. Sinun täytyy asettaa ensimmäisen 100 metriä ennen tapahtuman ja ennen käyrä, jos onnettomuus tapahtui myöhemmin.

2. näyttää paremmalta

Kun sinun täytyy saada pois auton, kulumista liivi ennen eikä täyttä ajorata: On tärkeää tehdä näet mutta varo, älä tee sinusta kuolematon!

3. Mene pois liikkeestä

Jos joudut kuljetetaan maantiellä, tee se niin kaukana liikenteestä: Jos mahdollista, kantaa itse takana suojakaiteen. Älä anna matkustajat laskeutua autoon, vaikka laakeri liivi.

4. Jos pyörä muutos

Etsivät oikeaa paikka pysäyttää auton ja paikat niin kaukana kuin mahdollista kierrosta. Älä edes päästä pään vaihtaa pyörän tahansa, varsinkin jos se tulee vasemmalta. Jos olet palkannut tiepalvelun palvelun kanssa vakuutuksen, älä epäröi kutsua niitä.

5. Onnettomuuden puhelu 112

Tämä on numero sinun täytyy soittaa puhelimella, jos kärsimystä tai todistamassa onnettomuutta lähettää hätäpalveluihin tarvittavaa apua. Pysy rauhallisena puhelun aikana ja toimittaa tiedot mahdollisimman tarkkoja: sijainti, ajoneuvoista ja uhrit.

6. Kuinka apu-

Pysäyttäkää auto turvalliseen paikkaan yrittää saada tilanne ei heikkene. sitten, lyhyt kosketus vahingoittuneet ajoneuvot, toimii seisontajarru ja kytke kaikki valot mahdolliset hätätilanteessa.

On aika asettaa varoituskolmio. Jos mahdollista, pyydä apua muilta niin, että kun liivi paikallaan, suojassa sivuston varoittaa muita kuljettajia onnettomuuden.

7. apua haavoittunut

Henkilö, joka on ollut onnettomuus on usein sekava ja peloissaan. Keskustele saada tietoja, jotka voivat olla hyödyllisiä terveyspalveluihin, kuin jos olet allerginen jollekin lääkkeitä tai mitään merkittäviä sairauksia.

8. Mitä ei saa tehdä

Älä koskaan anna juoda haavoittunut, eikä siirtää tai poistaa ne ajoneuvosta. Kuljetuksen pitäisi häntä sairaalaan, paitsi erittäin poikkeuksellisissa tapauksissa.

9. peittämään hänen, vaikka kuuma sää

Se peittää potilaan viltti, yleensä ne ovat kylmiä. Lisäksi, monitorit suussa vieraita esineitä Sen sijaan, löysää ja vaatteita ja hihna.

10. Tiedot, oikeudenmukainen

Jos kysyä valtion seuralaistensa ja uskot, että uutinen ei tule olemaan kovin positiivinen, Älä ole liian nimenomaista ei provosoida kriisi ahdistusta.

Haluatko lisätä arvoa autosi? Seuraa näitä 10 vinkkejä

Haluat ostaa uuden auton, joten täytyy myydä sinun ensin? Vuonna Autopista.es tarjoamme käytännön ohjeita parantaa ulkonäköä ja kunto. Tämä antaa sinulle parhaan mahdollisen hinnan.Haluatko lisätä arvoa autosi? Seuraa näitä 10 vinkkejä

Jos olet hakuprosessin uuden auton että olet ensin Myy omasi. Ei tarvitse viettää paljon nykyinen auto paremmin kaikin tavoin ja voit pyydä häntä eniten rahaa mahdollista ja ennen kaikkea ainakin virallisesti se vastaa sinulle. Ennen detallarte muutamia vinkkejä lisätä arvoa käytetyn auton, sinun pitäisi tietää, että vuodesta Autopista.es tarjoamme myös Ilmainen online-palvelu RVIOINTI, täysin päivitetty hinnat ja käsi ammattitaitoinen ja viite palvelua. Se on parempi viralliset työkalu markkinoilla: Joka yhdessä näiden 10 vinkkiä näyttää nyt antaa sinulle auton mahdollisimman paljon rahaa.

1. Pese ja tarkistaa sisällä

Jos voit, käsin ja laittoi aistit. REPASA kankaalla microfribra koko kehon unohtamatta puhdistaa ovenkarmin, mukaan lukien sarana-alue. myös Tarkistaessani renkaat tiettyihin tuotteisiin ja varmistaa hyvän kunnon pyörien: Kestää vain puoli tuntia ja sinä vietät alle 10 euroa. Sitten poimii pölynimuri, lasinpesunestettä ja hyvä tuote puhdistaa muovia, tarkistamatta unohda myöskään takakonttiin. työn pitäisi sisältävät verhoilut: Höyrypesuria tekee ihmeitä kangas. Jos ne ovat nahkaa, saippuaa ja hankausta. Tarkista täältä 3 tuntia ja välillä 10-20 euroa.

2- omistautua mini-korjaukset

Noin esteettisesti Mess ruumis. Joitakin yksityiskohtia voi vaatia väliintuloa ammattilainen tinkerer (ilmeisesti löydät sen paljon kalliimpaa, tietenkin), mutta se on hyvin todennäköistä löysit puskureihin rozones, naarmuja, jopa hieman lohjennut ovet iskuista seiniä vasten ... Näissä tapauksissa älä masennu. Tarkista käytetyt vene puola, nopea, halpa ja lähes ihmeellinen monia pieniä rozones ratkaisu. Entä jos ei riitä? Hae auton jälkeen viitata maali (usein on moottoritilassa) ja sen mukana, ostaa muokkaussivellintä jälleenmyyntisopimuksen, mutta voit myös antaa heille kaupoissa teollisuudessa. Olennaista on täsmälleen samaa väriä, vaikka jo pois kehosta. Myös lakka, koska muuten maali kestää kunnes se pestään taas ... In alle tunnin, ja hintaan, joka on 10 ja 50 euroa, sinulla on piste.

3. On yksityiskohtia, jotka tekevät eron

Seuraava vaihe: siellä naarmuista alkaen auton käyttö et voi hallita, kuten ohjauspyörän tai vaihdevipu. Mutta voit hoitaa joitakin yksityiskohtia devalvoida auton. Vuodesta Autopista.es ehdotamme, että sOlen ohjauspyörässä on nahkaa ja on kulunut, se retapices (100-150 euroa). Ja myös, että sustituyas kumit polkimet, kuin vain maksaa välillä 10 ja 20 euroa peliin. Tuloksena on mahtava, vaikka etsii uutta hiirtä: Kallein maksaa noin 50 euroa.

Arvioi auton ilmaiseksi4. Muuta harjat ja valvoo kumit

Se oli aikaa, mutta älä sadepäivää. Lopuksi Pyyhinsulkien vaihto pyyhkimet ja arvostelu ulostyöntimet toiminto niin kuin pitäisi. Neulalla voit vapauttaa tyypillinen pieni esteitä, jopa suunnata. Tarkista joka myös on tila kumitiivisteen ovet runkoa vasten ja jos on rikki, korvaava. Ne ovat edullisia, helposti koota ja purkaa ja niitä voi välttää paljon tuulen kohinaa. 10 minuutissa alle 12 euroa suorittanut tämän vaiheen.

5. Älä unohda tarkistaa sipulit

Ehkä ole huomannut sitä, mutta varmista auton valot valaisevat oikein. Jos ajovalot ovat kuluneet muovi lampunvarjostin, eroon niistä näistä putoaa pois tänään todella halvalla ja kun kiillotettu (voit tehdä ammattilainen, mutta voit myös ostaa kaiken mitä tarvitset hyvin vähän tahansa tallentaa tai supermarket erikoistunut tarvikkeet), ne ovat erittäin hyviä, ja voit nähdä paljon pidemmälle. Vain yksi tunti ja 15 euroa valonheittimien, muutat 6 kohtaan.

6. Tarkasta kuut

toisessa näkökulmassa tarkistamaan: tuulilasiin. Tulee olla moitteettomassa kunnossa, ja jos sinulla on halkeama kuu, mutta pieni se on parempi kuin hyväksytyllä muutos tuotemerkin tai samassa tehtaassa, joka on asennettu. Vahinkoa, jos ei mennä pidemmälle ja ostaja tietää.

7. Eye vyöt

Toca ja tarkista oikea tila turvavyöt. Suoristus nauha, puhdista se saippualla ja kuivana, aplícale silikoni voiteluaine, pickup ajaa helposti. Tai tahra tai tippua. Tätä tuotetta voidaan käyttää kaikille, joka kuulostaa vanha patja. Vain tunnin ja 5 euroa, ratkaistu tehtävä.

8. Etsitkö parhaita paloja

Arvioita ja tarkistetaan kytkimien tilaa, valvonta, visiirit tai muita tekijöitä, kojelaudan että kuittaus ja liikakäyttö. Etsi viite etsii uusia palanen osaa tallentaa. Joten te taata sinulle upea kasvojenkohotuksen auton ja varmistaa, että kaikki osat toimivat oikein: näkökohtia, joita ei saa osallistua romukauppaan saavutetaan esimerkiksi.

9. Varokaa avaimet ja asiakirjat

Eye: se on yhteinen unohtaa Missä he ovat pitäneet Vara-avaimet ja saattaa jopa, että olet menettänyt. Mutta jos olet ulkona, myymällä autossa on kaksi peliä arvoinen 100 ja 245 euroa enemmän, segmentistä riippuen. Lisäksi kuin olet varovainen asiakirjat myös kertoa paljon auton. Jos tiedotteessa, kirjanpito ja rekisteröintitodistus ovat hyvässä kunnossa, voit välttää ostaja vaatii sinua kopioida, säästää 150 euroa, 60 euroa ja 30 euroa vastaavasti. Varmista myös, että ohjekirjan sijaitsee: 30 euroa on muita säästöjä.

10. Anna Autopista.es

Ja viimeinen kohta sinun ei pitäisi unohtaa. Muista, että Autopista.es voi jo tänään arvioi ilmaiseksi käytetty auto ennen sen myyntiin, ammattimaisen ja virallisten työkalu, joka antaa tarkkaa hintalappu auton markkinoilla. Älä odota ja vain 5 minuutissa, täyttämällä henkilötietosi ja tehdä selväksi, mitä autossa, saat sähköpostitse kaikkia yksityiskohtia.

Saatat myös olla kiinnostunut:

virallisia ja vapaa arvostus auton, juuri Autopista.es

Luotettavin käytettyjä autoja käsi

Miten välttää näpistys autossa (peilit, antennit, harjat …)

Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä välttää ryöstetyksi Auton nuo pienet asiat: peilit, antennit, harjat, pölykapselit, tunnus tuotemerkin ...Vinkkejä estää varkauksia hubcaps, harjat, peilit ...Vinkkejä estää varkauksia hubcaps, harjat, peilit ...Vinkkejä estää varkauksia hubcaps, harjat, peilit ...Vinkkejä estää varkauksia hubcaps, harjat, peilit ...

joko vandaali tai järjestäytynyt jengit, koska 2014 on havaittu Espanja lisääntynyt autonosia varkaus. perinteinen hubcaps, peilit ja antennit, Ne liittyivät kaltaisiaan Vanteet tai katalyyttejä, kysytty tänään. myymälävarkaus joka ei ainoastaan ​​aiheuta päänsärkyä kuljettajille, mutta lopussa vuoden johon menetys huomattavia summia.

kamera strategisesti sijoitettu kiinni rikkoja kovassa työssä, erittäin tehokas, jos varkaus Niitä esiintyy liian usein autotallissa. Voit myös asentaa väärä hälytys sisällä, LED pilotito mukana, koska se on tehokas varoittava mennessä Vain 12 euroa investointeja. mutta Jos haluat käyttää sitä varkaita on "kovempi vielä" muistiinpanot. Näillä kotiin temppuja voit suojata pieniä paloja auton.

Estää varkauden antenniMiten varkauksien estämiseksi auton antenni

Onneksi kanssa uusia antenneja lyhyt radio- tai tyyppi hain evä, asennetaan malleja ja uusi erä Pultataan katto, varkaus näistä kohteista on tulossa tumma halujen "vintage". Vaikka se sattuu olemaan "Naapureita", kanssa Veteraani auto sama kuin meidän, joka anastaa antennin tilalle omasi joka on aiemmin varastettu. Jos olet onnekas ja sinulla on vielä tämä "helmi" on paras muistosi avaa sitä ja tallentaa sen autossa. Toinen vaihtoehto, jota ei tehdä, on ottaa superglue pisaroita lanka, mutta jos he yrittävät tarttua se voi aiheuttaa suuronnettomuuden ja katsoo, että tunneleissa pesu on parempi poistaa se. Hinta tämä extra-vahvaa liimaa? 10 euroa tai vähemmän.

Miten estää varkauden tuulilasin pyyhkimien sulat

Uskomatonta, mutta totta. Huolimatta hyvin halpa, helppo saatavuus ankkuri Pyyhinsulkien tekee yksi niistä tekijöistä, jotka eniten varastaa autoja. Pelotteena, mutta tiedämme niillä on hyvin pieni pohja, yrittää korjata niitä laippa. Kyllä, voit leikata, mutta se se tulee yhä vaikeampaa rikoksentekijä ja ehkä jopa epäröi ennen kuin yrittää. Mutta ei liian tiukka, koska tuulilasinpyyhkimet täytyy pelata liikkuessaan ja jos huomaat vastusta, voit pakottaa moottori, joka lopulta polttaa. Jos et aio käyttää autoa pitkään ja jätä se pysäköity kadulle tai ulkona pysäköinti, se on parasta, että poistat ei vain pitää varastaa niitä, koska suojaa auringolta ja muutokset lämpötiloja ja kestää kauemmin ja paremmassa kunnossa. Hinta näistä laipat? Noin noin 6 euroa.

Ehkäistä varkaus peilitEhkäistä varkaus peilit

Sekä heijastava kilpi koko laite, kaikki käy. Ongelmana on, että monta kertaa, autoissa automaattisella kertaiseksi, pakottaen peili ja vain murtaa moottori, korjaus voi merkitä 2000 euroa. Ei ole lääke tähän ongelmaan, mutta voit tehdä merkintä peilistä tai jopa tallentaa ilmoittautuminen, ei vain korvata ne varastaa peilit. Vaikka ne, poliisi voi paikantaa, jos he kiinni varkaan tai bändi. Tämä pikku temppu voit käyttää muita Gourmand auton osia. Ja kuinka paljon se voi maksaa? 12 100 euroon.

Miten estää varkauksia logon tai tuotemerkin tunnus

vyöt, reput, myös räätälöityjä avaimenperiä logoja automerkkejä. Hieman barbaaristen tavalla, mutta todellinen. Halutuin? Mercedes-Benz, mini Cooper, BMW, Audi, Seat, Toyota, Volkswagen ja Nissan. Jotta vaikeuttavat "keräilijöiden", se on parasta korjata logo auton, kuopasta superliimalla, hyvin tietyntyyppinen niitti. Ja jos olet ollut tarpeeksi täydentymään ja keinometsittämistä voit aseta logo magneetilla ja irrota se joka kerta kun pysäköidä auton tai jopa tehdä 'tarra' tai tarra, joka simuloi ylivoimaisesti olla alkuperäisen tunnuksen. Ja se voi olla miten suojata tunnuksia tai logoja? ympärillä 15 euroa.

Miten estää varkauden katalysaattori

Tänä vuonna Espanjan poliisia on poistanut organisaatio bulgarialaisperäistä joka oli omistettu Ajoneuvovarkauksien katalyyttejä Espanjassa ja Ranskassa. tämä pala sisältää jalometalleja, kuten platinaa, rodiumia ja palladiumia, joiden myynti paino voi nousta 30 euroa grammalta (Se riippuu mallista, mutta katalyytit yleensä kestää noin kaksi grammaa palladiumia ja platinaa kaksi muuta), niin on tullut niin kannattavaa, kuten varkauksia. Vaikka sahalla ja kissa tahansa auto on tykinruoka joissakin malleissa on helpompi saada tämän arvokkaan "pokaalin". kuten ankara toimenpide estämään tämän tyyppistä varkaus voidaan suojata laitteen ruudukon estää leikata. Hyvä turvajärjestelmä, joka havaitsee liikettä voi myös olla hyvä ratkaisu. Ja kuinka paljon se voi maksaa suojata katalyytin hyvin? 500 euroa.

Miten varkauksien estämiseksi pölykapselit ja vanteetMiten varkauksien estämiseksi pölykapselit ja vanteet

Klassinen. Jos et halua löytää päivä paljaat pyörät, Laipallinen joukko hubcaps on erittäin tehokas vakuuttava menetelmä, mutta unaesthetic. He myyvät myös joitakin varkaudenesto Pakit ruuvit vain 15 euroa. Ja jos autossa on Vanteet, Älä ajattele olet turvassa. Viime aikoina varkaat onnistuvat purkaa sen tuotannon pimeillä markkinoilla, koska vaikka niitä ja tekevät erityyppisiä esineitä. On totta, että valmistajat takakansi turvata ne pyörän pultit ja mutterit maksimaalisen turvallisuuden (Jos et voi tehdä pakkaus noin 25 euroa), Mutta tehokkain tapa on hälytysjärjestelmä lisäksi mykistyksen, Siinä luodaan mekanismi pyörät ja louhkinakineet mahdotonta. Ja kuinka paljon se voi maksaa suojata Pölykapselisetti tai vanteet autosi? hinta Se on erittäin monipuolinen, vähemmän kuin 10 euroa (Tapauksessa laipat hubcaps) ja 600 euroa (Siinä tapauksessa, varoittava hälytys suojata renkaat).

voimakasta sadetta

Ei riitä, että varautua kun sataa "kauhat". Kanssa syksyllä ensimmäisen putoaa erityisen vaikea tilanne tapahtuu: vesi sekoitetaan pölyn ja rasvan tien, tulee vahva erittäin liukas ja vaarallinen pinta. Pito heikkenee, jarrutusmatka kasvaa, näkyvyys vähenee ... Jos sataa, äärimmäinen ajamiseen.Ensimmäinen tippaa sade ovat hankalia, vesi sekoittuu lian tien.On tärkeää laitat valot jotta voimme näyttää hyvältä.Sateen sattuessa on syytä hidastaa.Märkä teillä tulee luistinrata. Extreme varotoimenpiteitä.sade on epäsuotuisat sääilmiö, joka aiheuttaa enemmän onnettomuuksia, Näin vähennetään huomattavasti renkaan pitoa. Älä koskaan luota, tarkistamme pääkohdat autojen huolto ja me annamme sinulle ajo vihjettä turvalliseen matkustamiseen.Renkaat ovat yhteysviranomaisten välillä auton ja tien, Sen vuoksi on tärkeää niiden kunto ja oikea ylläpito. Otteensa pienenee, kun kosteus, lumen, sateen tai jäätä ilmaantua, niin tulee olla moitteettomassa kunnossa. Piirustuksessa on syvyys on vähintään 1,6-2 mm, jotta veden valumista ajoradan on optimaalinen. Tarvitset myös tarkistaa paine: jos se on väärä, renkaiden pito heikkenee, varsinkin jos tie on märkä. Liian alhainen paine sulkee viemärikourut. Meidän on myös tarkastaa kohdistus pyörien on parempi suuntaavuus ajoneuvon.Piirustuksessa on syvyys on vähintään 1,6-2 mmIskunvaimentimet ovat myös elintärkeitä auton vakauden säilyttämiseksi. Jotkut kuluneet iskuja heikentää auton vakautta, lisäävät jarrutusmatka ja aiheuttaa sen vaikeampi ylläpitää halutun liikeradan. Kaikki nämä tekijät ovat pahentaa, jos jalkakäytävä on märkä.Jarrut ovat erittäin tärkeitä. Lisäävät jarrutusmatkat märällä tiellä. Ne on hyvässä kunnossa (levyt, imeskelytabletit, nestemäiset taso).

Valaistus näytöt. Kun sumu, sade ja lumi, nähdä ja tulla nähdyksi on elintärkeää ei vaaranna turvallisuutta ja muiden käyttäjien kanssa. Näin ollen meidän täytyy tarkistaa ajovalojen säätö ja ikääntyminen lamppuja ja optiikka. Pyyhinsulat tulee olla hyvässä kunnossa ja ulottuu koko näön tuulilasiin.Kun huonot sääolosuhteet on edullista olemaan ajamatta. Mutta jos sinun täytyy ottaa autosta on suositeltavaa arvioida riskit, joita löytyy matkan varrella. Sateen muutamme ajo, näkyvyys vähenee ja tulee hyvin liukas lattia. Se pitäisi hoitaa maalaisjärkeä, yksinkertaisesti seurata joitakin perussääntöjä:Hidastuu ja lisää turvaetäisyys. Vältä ns "spray vaikutus" (sateessa ja likaisella spray joka menee tuulilasiin). Lisäksi äkillisen jarrutuksen, sinulla on vähemmän tilaa pysähtyä autosi turvallisesti. On suositeltavaa, etääntyy kahdesti mitä me normaalisti erillään. Jarrutus kapasiteetti auton vaikka märkä ABS- on hyvin erilainen verrattuna kuivalla tiellä.Ajattele ajoneuvojen takana, välttää nopeita liikkeitä, äkillinen jarrutus jne. Ajoon on paljon turvallisempaa ja tehokkaampaa. Varovasti käyttää kaikki tarkastukset -suunnan ohjaus kytkin, jarru ja kiihdytin.

Vältä astumalla valkoista maalia. Vaikka laatu paranee, pito on alle jalkakäytävällä. Silmä suojatiet ovat suuret maalattu ja alhainen tartuntapinta.Helpottaa valot heitä näkemään. Jos sade on kovaa, käännä takasumuvalo. Varokaa ohittaminen. Varmista, että olet tarpeeksi "vapaat kädet" ja kiinnittää huomiota kuorma- ja linja tuottaa "pilvi vesi".Huomio lätäköitä ja vesilammikoita voi aiheuttaa "Vesiliirto" : Vaikutus tuotettu kun renkaat eivät pysty poistamaan vettä siellä ajotieltä ja aiheuttaa auto liukumaan ohut kerros vettä välissä renkaiden ja tien. Mitä tehdä, jos se tapahtuu? On kultainen sääntö: Hidasta kun näet lätäkkö, Älä Frenes! Varovasti nosta kaasua ja pidä ohjauspyörästä tiukasti. Älä yritä muuttaa kehityskaari ja kunnes tunnet, että auto on saanut takaisin kosketuksissa maahan, älä lopeta. On suositeltavaa jäljittää auton, joka edeltää meille, koska siellä on vähemmän vettä kyseisellä alueella.Jos auto on tulvinut tai putoaa mereen yrittää lähteä ovesta tai ikkunasta kun auto vielä kelluu. Jos auto on uppoamassa nokka alas, mennä ulos takaikkunan, rikkomatta. Jos vesi alkaa tulla auton ovea ei voi avata ennen kuin vedenpaine ei ole sama sisä- kuin ulkopuolella; eli kun auto on lähes kokonaan veden peitossa. Tuolloin syvään henkeä ja avaa oven.

Olen palanut auto, miten ja milloin vakuutuskorvauksen?

Jos autosi on ollut epäonnea poltettiin ilkivaltaa teko, sinun täytyy tietää, etteivät kaikki vakuutusyhtiöt kattavat korjauskustannukset.Olen palanut auto, miten ja milloin vakuutuskorvauksen?

Kuvitella, että kuten joka päivä, jättää pysäköityyn autoon yöllä kadulla ja seuraavana aamuna, kun menet noutaa olet onneton, että Autosi on torched vuoksi kolmas osapuoli. Ennen kuin tämä tapahtuu, sinun on oltava selkeä miten toimia vakuutusyhtiölle. Aiotteko huolehtia kattaa korjauksen tai korvata minun ostaa uuden auton jos se on poltettu kokonaan?

Kattamiseksi aiheuttamien vahinkojen autoon tulipalossa sinun tulee olla vakuutus kaikkia riskejä tai auton liikaa, koska se on tällaiset vakuutukset, joissa oman toiminnan kohteena olevia vahinkoja, joka on tae, jossa ne ovat mukana.

Joten, jos olet ottanut kattavan vakuutuksen, yhtiö hoitaa kaiken. Jos olet palkannut franchising vakuutus, vahingot katetaan supistui talousarviosta. Eli, jos franchising on 300 euroa ja korjaus ylittää mainitun määrän on maksettava 300 euroa taskussa, ja yhtiö hoitaa loput.

Mutta paras vaihtoehto on varmistaa on supistunut kattavuus tulipalo, johon se on yleensä sisältyy kaikkiin kaiken kattavaa vakuutusta ja useimmat vakuutusyhtiöt laajennettu kolmas. Palo peitto kattaa vahingosta autolle tulella joko teko ilkivallan ajoneuvolla jakautuminen itse tai tunnelmallinen ilmiö kuin salama laskussa.

vakuutuskorvauksen

Riippuen siitä, miten torched auton, Sinun täytyy lähettää asianmukaiset asiakirjat vakuutusyhtiölle. Huomaa, että olet osoittaa, että menetys ei ole ollut huolimattomuus vakuutettu tai joku muu henkilö häneen liittyvän. Vakuutuksenantajan täytyy sulkea pois, että palo on aiheutettu.

Jos autossa on poltettu kadulla säädöksellä ilkivaltaa, koska joku on heittänyt syttyvää nestettä, tai koska he polttavat roskia ja tuli on levinnyt vahingoittaa autoa, valitus olisi tarpeen vaatia vakuutuksen. Jos palomiehet ovat puuttuneet sammutustyöt, voit käyttää tungosta ja väliintulon he todistavat tuleen.

Jos olet supistui palovakuutus, saada tietoa kuinka paljon maksaa vakuutuksen, jos auto on poltettu kokonaan ja olet pakko ostaa toiseen. Yritykset käyttävät kaksi termiä olosuhteissa maksamaan hyvitys tai korvaus, joka on oltava selkeä:

-Arvostavat taas: se hinta joudut maksamaan jos haluaa ostaa uuden auton jälleenmyyjä aikaan onnettomuuden.

-venal arvo: hinta, johon voit myydä autosi onnettomuuden aikaan. Viite voi sanoa, että markkina-arvo auton 5 vuotta vanha on noin 60 prosenttia pienempi kuin hinta samasta autosta ostaa sen uudestaan.

Vain siinä tapauksessa, luonnonkatastrofien (Kuin myrsky tai maanjäristys) tai terroritekoja, joka huolehtii korjauksista on vakuutusyhteenliittymiä. Kyllä, mikäli vaurioituneen ajoneuvon on vakuutus voimassa.

Saatat myös olla kiinnostunut

-Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

-Temppuja saada paras vakuutus hinnat

-luonnonkatastrofit, tulee vakuutus kattaa?

Milloin voin alkaa ajaa autoa, jos voin poistaa kortin

Jos on poistettu väliaikaisesti ajokortin saatuaan tuomittu rikoksesta vastaan ​​liikenneturvallisuuden tiedät, milloin voit palata ottaa auton?Milloin voin alkaa ajaa autoa, jos voin poistaa kortin

Oikeudellisen vakaumus Rikoksista liikenneturvallisuutta edellyttää väliaikainen riistäminen oikeus ajaa. Palata ratin taakse auton Se riippuu siitä, onko lupa ajan puute on pienempi tai suurempi kuin kaksi vuotta.

Jos lupa on puutetta yli kaksi vuotta, sinun täytyy tietää, että on välttämätöntä kurssin kuntoutuksen ja ampullin herkistymistä 24 tuntia opetus kesto luvan saaneissa laitoksissa ja myös pitää testi liikenteessä. Saada lupa, tässä tapauksessa se on tasapaino 8 pistettä.

Jos lause on alle kaksi vuotta, Jatka ajo, voit vain osoittaa, että hän johdetaan käytön aikana ja uudelleenkasvatukseen injektiopullo herkistymistä 24 tuntia. Tällöin sinun ei tarvitse suorittaa mitään testiä tai tentti.

Sakkoa enintään 500 euroa

Kuten olemme Autoilijat Euroopan Associates (AEA) kertoo, vaikkakin ei ole aikarajaa ilmoituksen kuljettajalle mitä tehdä, eikä ole velvollisuutta ilmoittaa DGT tavallisesti. Siksi kun se on palvellut lauseen voi liittyä mihin tahansa hyväksytyistä keskuksista kurssin ja voi palauttaa takaisin oikealle ajaa.

Jos jostain syystä et halua suorittaa tärkeitä hakea ajokortti tietenkin saat sakot vakava hallinnollisen seuraamuksen määrä on 200 euroa, jos kyseessä on evätty oikeus ajaa alle kaksi vuotta aikaa. ja erittäin vakava hallinnollinen seuraamus 500 euroa mikäli olen ollut yli kaksi vuotta aikaa.

Saatat myös olla kiinnostunut

-Viisi avaimet ilmoituksista sakkojen

-Miten ajokortti

-Rikokset, joissa otetaan pois pistettä

10 työkaluja, sinun pitäisi kuljettaa autossa

Täällä tarjoamme listan 10 perusvälineitä että sinun pitäisi kuljettaa autossa, kun ratin taakse. Ne ovat erittäin hyödyllisiä hyvin tavallisia esineitä, mutta voit ottaa enemmän kuin hyppysellinen.10 työkaluja, sinun pitäisi kuljettaa autossa

Jos olet säännöllinen kuljettaja, varmasti joskus se on voinut puhkaista yhden renkaat auton tai voit kärsiä erittely. Molemmissa tapauksissa ja kaiken todennäköisyyden voinut korjata nämä takaiskuja koska tuolloin et ole perusvälineet niiden ratkaisemiseksi. Joten sinun ei tule toistumaan, täällä olet Kit luettelo 10 tärkeitä työkaluja, että olet aina kuljettaa autossa.

1) Atornillador kone ja toinen tähti. Olisi myös hyödyllistä toteuttaa yksi vaihdettavissa päät eri halkaisijat ja kokoja.

2) Pihdit leikkaus alue Kaapeli strippaus tai leikkaamalla mitään muovikappale tai vastaavaa, tarvittaessa.

3) jakoavain ja räikkäväännin löysää tai kiristä muttereita.

4) eristysnauha. Sitä voidaan käyttää hätäpuheluiden korjauksia (määrätylle tai jätä pala), eristää kaapelia, joka voi näkyä huonokuntoisia ja paikallistaa ja merkitse paikka korjata myöhemmin.

5) hydraulisylinterillä renkaiden vaihto raahata jakoavain tai ylittää.

6) heijastava kolmiot: Jotkin laitteet, koska niiden erityispiirteiden palvelevat varoittamaan muita tienkäyttäjiä, että auto on pysähtynyt tai vian takaisku.

7) Kuusiokoloavain asettaa Torx pään tai. On yhä yleisempää joutua käyttämään niitä, koska viime vuosina on levinnyt käyttää pieniä mutterit ja pultit voidaan kiristää tai löysätä, jos on joitakin avaimia Allen.

8) käsineet: Jos haluat vaihtaa pyörät, arvioi osa moottoria, tarkista öljy jne Jos et halua tahraa käsiä tai vaatteita, ovat välttämättömiä.

9) Box varasulakkeita. Usein tavallisimmat viat, joiden varoitussignaali heijastuu kojelaudassa johtuu Jonkin sulake on palanut, niin ongelma voitaisiin ratkaista korvaamalla sen toisella.

10) Kannettava lamppu tai taskulampun paristoja. Perusvälineenä varsinkin kun on manipuloida, katsella tai korjata jotain autossa kerrallaan ja sijoittaa vähän luonnonvaloa, joko aikaisin aamulla, hämärässä, yöllä ja jopa tunnelissa.

Luettelo tutkat

Euroopan autoilijat Associates (AEA) kehittäävuosittain luettelo sijainti tutkanKiinteät Espanjan teillä. Tässä on viimeisinsuhde on julkaistu. Seuraavalla sivullaOlette tutka analyysi on julkaissutAutopista lehden. Ne ovat kaikki Espanjanarvostukset. Ennen kaikkea, älä missaa karttaaInteraktiivinen: kukaan ei ole jotain.Luettelo tutkatTämä lista vain kohtia, joista kantelua yli eri päivinä näkyvät. Voit löytää tarkan pisteen tien ajosuuntaan, jossa ilmaisin ja nykyisten nopeudenrajoitin on sijoitettu jokaisen raidan.Lataa luettelo kiinteistä tutkaa .pdf

AEA on tavoitteena päivitetyn kartan on hyötyä Espanjan autoilijoita työssään sijainti ja tieto mahdollisesti vaarallisia paikkoja.

Voit käyttää tietoja kahdella tavalla: klikkaamalla karttaa maakunnassa, joka kiinnostaa sinua tai valitsemalla väylä, jota aiot kiertämään luettelossa, joita tarjoamme.

Jos haluat, voit lataa pdf kaikki tutkat (voit käyttää yllä).

Ajo temppuja ja huolto auton lumessa

Osaat reagoida ratissa ennen lumimyrsky? Mitä pitäisi harkita jos tapaan pankki paksu sumu? Tarvitsetko enemmän huomiota autoni talvella? Mitä elementtejä autoni ovat niitä, jotka kärsivät eniten? Tässä nimenomaisessa vastata kaikkiin näihin kysymyksiin ja monet muut. Talvi on saapunut: sopii ajo sään ja laittaa erityisen huolellisesti säilyttämään autossa.

Lumi Ajovihjeiden.tarkasteleminen

Lumi tarjoaa enemmän pitoa kuin jäätä, mutta meidän pitäisi ottaa sama varotoimiin: pyöreä varovasti, osoite kaarteissa alhaisella nopeudella ja ei tee häly ohjauspyörän on meidän suurin.

Vaikutus talvirengas on hyvin samanlainen kuin mutaa. Rengas saa tunkeutua pehmeä osa löytää kovan pinnan alla. Koska renkaat ovat leveämpiä meidän auto, pienempi kosketuspinta asfaltilla ja me siis huonompi tarttuvuus. Sen ei pitäisi tyhjentyä renkaita, koska kulutuspinnasta lisääntyy ja näin ollen renkaita ei naulata hänet lumeen päästä pelaamaan asfaltilla.

Jos aiomme tehdä Monet matkat aloilla lunta, Mikä parasta Mount Snow renkaat sama kuin valmistajan suosittelemia normaalikäyttöön. Jouset ovat paras keino erityistilanteissa, mutta sinun täytyy tietää ne. Näin voit tehdä sen, se on parasta harjoitella autotallissa lämpimäksi, että kun otetaan laittaa ne tiellä, teet sen mahdollisimman nopeasti.

Jos on poutaa, suositeltava seuraa ruts että muut autot ovat tehneet aikaisemmin. Kun sinulla on paljon, on parasta hylätä ne ja siirtyä astumatta lumella. Tällöin meidän on kiinnitettävä erityistä huomiota alustan; jos lunta kertyy, se voi aiheuttaa vakavia vaurioita autoon.

kasvot kaltevuus tai gradientti Nevada on työlästä. Kohonneita -ja vain silloin, kun emme ole avoimen tiellä: autotalli ramppi, esimerkiksi Voimme yrittää kiivetä takaisin alas, kunhan malli on etuveto. Paino lepää etuakselilla, lisäämällä sitoutumista. että alamäkiä, oli parempi mennä lyhyt ja käydä läpi alueilla lumen, jota ei ole kulkenut marsseja.

Kumma kyllä, alueet, jossa on paljon lunta matkalla voimme myös win irrottamalla ote luistonesto. Jos emme, järjestelmä voisi 'hulluksi': kiihtyvä pidon menetystä tapahtuu, jotta laite sulkee jarrun pyörät menettävät otteen. Järjestelmä kiihdytyksiä ja jarrutuksia samanaikaisesti, jolloin lämpeneminen jarrut ja auto ei saavuttaisi tavoitteensa: edistää. se on parasta nopeuttaa erittäin sujuvasti isompia vaihteita, toinen tai kolmas, poistu pysähdyksistä.

lumi

Ja sumu?

Sumu aiheuttaa myös merkittävään vähenemiseen näkyvyyttä ja märällä asfaltilla. Edessä tässä säässä aineella, lisää turvaetäisyys auton ennen sinua ja Laita sumuvalot. Muista, että takana ovat erittäin ärsyttävää muille kuljettajille: desconéctalas koska niitä ei tarvita. Useimmissa tapauksissa kastettu Ne ovat riittäviä osan sumu; pitkä luoda 'halo vaikutus' (Light pomppii ja ei salli meidän näkemään tie) melko epämiellyttävä.

Ylläpitää autosi talvella, olennaista

Auton on hoitaa ja hemmotella ympäri vuoden, mutta kylmä on erityisen haitallista mekaniikka automme. Parhaassa tapauksessa ajoneuvo ei saa kylmää, niin säilytä sitä autotallissa tai katettu tila Se on paras valinta. Jos autosi nukkuu ulkona, on todennäköistä, että aamulla löydät sen täynnä jäätä. Ja päästä eroon tästä kiusallinen ongelma, varsinkin tuulilasiin, ei kaikkea: tämä on mitä on tehtävä.

elementtejä autosi sinun pitäisi ottaa enemmän huomioon ovat renkaat, niiden on oltava kulutuspinnan syvyys ja sopiva paine, valot ja toiset haluavat harjat, tasot tai akku, kärsivät enemmän kuin tarpeen alhaisissa lämpötiloissa. tässä video kerromme yksityiskohtaisesti, miten pitäisi hoitaa näitä elementtejä talvella ja tarjoamme erilaisia ​​vinkkejä.

Saatat myös olla kiinnostunut ...

5 Vinkkejä ajaminen rain

Mikä on paras talvirengas?

Miksi me kärsimme vesiliirron?

Kuka konepellin alla autosi

Vaikka emme ole mekaniikka on pura moottori silmät ummessa ja käydä tutkiessani mekaniikka alla moottoritilan kansi, tiedämme, mitä meidän pitäisi tarkistaa säännöllisesti voi tehdä auton kestää ja eivät lopu mitään matkaa ladataan nosturilla. Ne ovat perus tarkastuksia, jotka vaativat vain muutaman minuutin ja se voidaan tehdä ilman työkaluja. Yksinkertaisesti ottaa pysäköityyn autoon tasaisella alustalla moottori kylmä tarkistaa tilan kunkin elintärkeiden nesteiden.Kuka konepellin alla autosiKuka konepellin alla autosiKuka konepellin alla autosiKuka konepellin alla autosi

Öljyä. Se on hyvin veri moottorin. Jos oli vähän tai liian paljon, sinulla voisi olla 'sydänkohtaus' gripaje olevan voitelua liikkuvien moottorin osat. Jos piti lisätä pistoke on yleensä keltainen, on keltainen kirjeitä, joissa on sana OIL tai piirustus öljyä.

Jäähdytysnestettä. Täydentää työtä voiteluaineen alentaa moottorin lämpötilaa. Se on läpinäkyvä muoviastiassa mustalla muovitulpalla. Jos sinun täytyy tarkistaa oman tason kuuma, varo!. Tartu korkki liinalla suojaa roiskeilta ja avaa se hitaasti.

Tuulilasiin. Sininen tulppa, veden väri, yleensä tunnistaa pesuneste. Se on vähemmän huolestuttava, jos taso on alhainen, mutta älä liioittele lisää vettä.

Jarrunestettä. Vaikka olet menossa luultavasti koskaan tarvitse lisätä. Joko niin, taso on myös välillä minimi ja maksimi. Yleisesti musta korkki tunnusmerkki levyn ja ympyräradoilla ympärille linjat tunnistettu.

Steering nestettä. Moderni, sähköinen auttaa osoitteiden autoja ei ole hydraulipiirin, eikä ole autoja ilman ohjaustehostin veteraaneja.

Akku. Joissakin autoissa ei löydy moottoritilaan mutta takakonttiin. Ei ole olemassa huoltoa, mutta toisissa se on hyvä tarkistaa tasolle ja joskus ei tarvitse lisätä tislattua vettä. Tunnistavat sen, jossa on pitkänomainen muovilevystä mukaisesti, jotka ovat reikiä tai erillisiä tulppia.

Car2go miten palvelu toimii Madridin

Ensimmäisen joustavan vuokrauspalvelu kanssa sähköautojen on viettänyt useita kuukausia työskentelyn Madridissa ja olemme testanneet. Kerromme teille hyviä ja huonoja puolia.Miten se toimii car2goMiten se toimii car2goMiten se toimii car2goMiten se toimii car2go

Olen varma, että olet nähnyt pysäköity kadulle yhtään yli 300 autoa car2go ja luulit Mistä nämä autot? Kuka voi johtaa? Kuinka voit vuokrata? Mistä voin lähteä? Car2go on vuokrata 100% sähköautojen liikkua keskustaan, toimii ilman kiinteää vuokra asemia, eli Löydät ne missä päin ja käyttö.

Hyvä puoli auto on, että car2go, olla sähkö, voit virrata asuinalueilla säännelty kauttakulku- ja pysäköintialueita BE (Vihreä ja sininen alue). Lisäksi, Sinun ei tarvitse huolehtia latauksen auton akku, Car2go joka on vastuussa. Missään tapauksessa sinun on pääsy auton alle 20 prosenttia akun varaus.

Mitä tulee haittoja: ei aina auton lähellä sijaintisi car2go, huolimatta laivaston 350 yksikköä; ja Tilaa on vähän, koska ne ovat kaksipaikkainen autoa. Ja jos otetaan huomioon, riippuen siitä kuinka kauan aiot käyttää palvelua, voit saada ulos kalliimpia kuin julkisilla kulkuvälineillä.

Voit pysäköidä ilmaiseksi SER

Mitä tehdä käyttää palvelua car2go

Ainoat vaatimukset ovat www.car2go.com rekisteröityä ja viimeistellä vuokrauspalvelu aina rajoissa M-30. Car2go hoitaa loput. Käyttäjät maksavat vain todellisesta käytöstä palvelun € 0,19 per minuutti, ilman kuukausimaksua tai vuosittain. Kaikki on mukana.

1.Registro Webissä. Sinun täytyy syöttää henkilötietoja, tietoja ajokortti, PIN-numeron ja tiedot luottokortin tai pankkikortilla. Rekisteröityminen on ilmaista asti 31 tammikuu 2016.

2.Validar ajokortti. Se tehdään vain kerran ja se toteutetaan yhdessä 35 pistettä car2go jaetaan koko kaupungin. Sinun täytyy näyttää henkilökortti, ajokortti ja QR painetun koodin rekisteröinnin yhteydessä. tämä validointi Se vie vain viisi minuuttia.

3.Dónde autoja. Lähimmän sähköauto Car2go on käytettävä sovellus. Kartta osoittaa mitkä ajoneuvot ovat lähimpänä sijaintisi ja akun varaus. Voit varata auton 30 minuuttia.

4. Miten avata auton. Ajoneuvossa on tuulilasiin elektronisella kortilla, joka näyttää perustiedot auto, joka on, jos se on ilmainen ja akun varaus. Car2go avaa sovellus, klikkaa "Käynnistä auto," ja muutaman sekunnin kuluttua, auto avautuu.

Jossa voin ajaa 5.For. Sisällä oppikirjaksi ja key'll löytää kantaa oikealle kosketusnäytöllä. Joudut PIN-koodi valitaan rekisteröinnin yhteydessä. Ota avain ja käynnistää auton. Voit alkaa nauttia lomasta.

6.Donde jättää auton, kun olet valmis vuokraa. Muista, että voit ajaa missä tahansa haluat, kunhan Kun lopetat palvelun rajoissa M-30. Koska sähköauto on vapautettu Ser Zone, joten voit pysäköidä minne tahansa, kunhan se ei ole kielletty.

7. Mitä teen avaimella. Kun sammutat auton moottorin, järjestelmä kysyy táctil--kautta näytön jos olet suorittanut matkaasi tai jos olet yksinkertaisesti tehdä pysähtyy. Jos aiot pysähtyä, sinun on otettava avain lukita auton ja avaa se uudelleen. Mutta muista, että "taksamittari" jatkuu ja jatkuu veloitetaan joka minuutti. Jos et halua jatkaa matkaa, jätä avainta takaisin seisomaan ja ulos autosta. Suljin tehdä automaattisesti 15 sekunnin ajan.

kosketusnäyttö vaihtoehtoja

Saatat myös olla kiinnostunut

-Mitä tapahtuu autoja car2go?

-One Way tunnin vuokra on Bluemove

-Womencar Europcar vuokra naisille

voimakasta sadetta

Ei riitä, että varautua kun sataa "kauhat". Kanssa syksyllä ensimmäisen putoaa erityisen vaikea tilanne tapahtuu: vesi sekoitetaan pölyn ja rasvan tien, tulee vahva erittäin liukas ja vaarallinen pinta. Pito heikkenee, jarrutusmatka kasvaa, näkyvyys vähenee ... Jos sataa, äärimmäinen ajamiseen.Ensimmäinen tippaa sade ovat hankalia, vesi sekoittuu lian tien.On tärkeää laitat valot jotta voimme näyttää hyvältä.Sateen sattuessa on syytä hidastaa.Märkä teillä tulee luistinrata. Extreme varotoimenpiteitä.sade on epäsuotuisat sääilmiö, joka aiheuttaa enemmän onnettomuuksia, Näin vähennetään huomattavasti renkaan pitoa. Älä koskaan luota, tarkistamme pääkohdat autojen huolto ja me annamme sinulle ajo vihjettä turvalliseen matkustamiseen.Renkaat ovat yhteysviranomaisten välillä auton ja tien, Sen vuoksi on tärkeää niiden kunto ja oikea ylläpito. Otteensa pienenee, kun kosteus, lumen, sateen tai jäätä ilmaantua, niin tulee olla moitteettomassa kunnossa. Piirustuksessa on syvyys on vähintään 1,6-2 mm, jotta veden valumista ajoradan on optimaalinen. Tarvitset myös tarkistaa paine: jos se on väärä, renkaiden pito heikkenee, varsinkin jos tie on märkä. Liian alhainen paine sulkee viemärikourut. Meidän on myös tarkastaa kohdistus pyörien on parempi suuntaavuus ajoneuvon.Piirustuksessa on syvyys on vähintään 1,6-2 mmIskunvaimentimet ovat myös elintärkeitä auton vakauden säilyttämiseksi. Jotkut kuluneet iskuja heikentää auton vakautta, lisäävät jarrutusmatka ja aiheuttaa sen vaikeampi ylläpitää halutun liikeradan. Kaikki nämä tekijät ovat pahentaa, jos jalkakäytävä on märkä.Jarrut ovat erittäin tärkeitä. Lisäävät jarrutusmatkat märällä tiellä. Ne on hyvässä kunnossa (levyt, imeskelytabletit, nestemäiset taso).

Valaistus näytöt. Kun sumu, sade ja lumi, nähdä ja tulla nähdyksi on elintärkeää ei vaaranna turvallisuutta ja muiden käyttäjien kanssa. Näin ollen meidän täytyy tarkistaa ajovalojen säätö ja ikääntyminen lamppuja ja optiikka. Pyyhinsulat tulee olla hyvässä kunnossa ja ulottuu koko näön tuulilasiin.Kun huonot sääolosuhteet on edullista olemaan ajamatta. Mutta jos sinun täytyy ottaa autosta on suositeltavaa arvioida riskit, joita löytyy matkan varrella. Sateen muutamme ajo, näkyvyys vähenee ja tulee hyvin liukas lattia. Se pitäisi hoitaa maalaisjärkeä, yksinkertaisesti seurata joitakin perussääntöjä:Hidastuu ja lisää turvaetäisyys. Vältä ns "spray vaikutus" (sateessa ja likaisella spray joka menee tuulilasiin). Lisäksi äkillisen jarrutuksen, sinulla on vähemmän tilaa pysähtyä autosi turvallisesti. On suositeltavaa, etääntyy kahdesti mitä me normaalisti erillään. Jarrutus kapasiteetti auton vaikka märkä ABS- on hyvin erilainen verrattuna kuivalla tiellä.Ajattele ajoneuvojen takana, välttää nopeita liikkeitä, äkillinen jarrutus jne. Ajoon on paljon turvallisempaa ja tehokkaampaa. Varovasti käyttää kaikki tarkastukset -suunnan ohjaus kytkin, jarru ja kiihdytin.

Vältä astumalla valkoista maalia. Vaikka laatu paranee, pito on alle jalkakäytävällä. Silmä suojatiet ovat suuret maalattu ja alhainen tartuntapinta.Helpottaa valot heitä näkemään. Jos sade on kovaa, käännä takasumuvalo. Varokaa ohittaminen. Varmista, että olet tarpeeksi "vapaat kädet" ja kiinnittää huomiota kuorma- ja linja tuottaa "pilvi vesi".Huomio lätäköitä ja vesilammikoita voi aiheuttaa "Vesiliirto" : Vaikutus tuotettu kun renkaat eivät pysty poistamaan vettä siellä ajotieltä ja aiheuttaa auto liukumaan ohut kerros vettä välissä renkaiden ja tien. Mitä tehdä, jos se tapahtuu? On kultainen sääntö: Hidasta kun näet lätäkkö, Älä Frenes! Varovasti nosta kaasua ja pidä ohjauspyörästä tiukasti. Älä yritä muuttaa kehityskaari ja kunnes tunnet, että auto on saanut takaisin kosketuksissa maahan, älä lopeta. On suositeltavaa jäljittää auton, joka edeltää meille, koska siellä on vähemmän vettä kyseisellä alueella.Jos auto on tulvinut tai putoaa mereen yrittää lähteä ovesta tai ikkunasta kun auto vielä kelluu. Jos auto on uppoamassa nokka alas, mennä ulos takaikkunan, rikkomatta. Jos vesi alkaa tulla auton ovea ei voi avata ennen kuin vedenpaine ei ole sama sisä- kuin ulkopuolella; eli kun auto on lähes kokonaan veden peitossa. Tuolloin syvään henkeä ja avaa oven.

Carwash: jotka väittävät jos jotain taukoja auto

Anna auton pestä auton ja kun jätät jonkin peileistä on rikki. Tiedät hyvin, kuka voi vaatia? Olet.Carwash: jotka väittävät jos jotain taukoja auto

Tarkoitetulla alustalla yksi teloista on rikki peili auton. Saat järkyttynyt ja ensimmäinen asia miettiä, mitä voin tehdä. Kun etäisyys luet juliste, jossa suositellaan taittopeilejä ja autopesu ei ole vastuussa mistään vahingosta, joka voi aiheutua. Mitä voit tehdä? Voit kattaa vahinkoja autovakuutus?

Mukaan Euroopan autoilijoille Associates, ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tehdä, on Patenttivaatimuksen kiistattomasti (mukaan burofax) haltija auton pesu ja vakuutusyhtiö.

Mukaan 147 artiklan tarkistettu teksti Yleisen puolustavan kuluttajia ja käyttäjiä, "palveluntarjoajat Tällöin tunnelin lavado- on vastuussa vahingoista ja vahingoista kuluttajille ja käyttäjille, elleivät ne osoittavat, että ne ovat noudattaneet vaatimuksia ja määräyksiä asetetut vaatimukset ja muut varovaisuutta ja huolellisuutta vaatimat palvelun luonne". siksi Periaatteessa omistaja pesula on huolehtia vahinkojen autoon, AEA pistettä.

Siitä, että service "autolavado"THE oikeustiede Se harkitsee elementit näiden tilojen on pystyttävä mitään vahinkoa käyttäjille, ja kiinteistön omistajan vastapainoksi eduksi ei tarvitse olla työntekijälle Palvelu on myös riskiä siitä vahingoista, joita saattaa syntyä käyttää sitä.

Näin olet vastuussa carwash jotka joutuvat kantamaan kustannukset korjaamisesta taustapeili auton. Suosittelemme, että aina kun mahdollista saat käsissä asiantuntijoiden puolustuskysymyksistä Motoristi neuvomaan teitä erityistapaus.

Saatat myös olla kiinnostunut

Älä avaa oven autopesu ...

20 kotiin ja halpa temppuja puhdistaa auton

auto pysähtyi, mitä velvollisuuksia?

En voi pitää autoni ja anna seistä, minun täytyy ottaa ITV sääntö? Olenko velvollinen maksamaan vakuutuksen? Ja ajoneuvovero? Mutta ei autoa circulemos laki vaatii tiettyjä velvoitteita me ...auto pysähtyi, mitä velvollisuuksia?

jätämme auto pysähtyi. Syyt voivat olla monia: on useita ajoneuvoja ja osaa käyttää ainoastaan ​​yhtä tai eivät pysty vastaamaan kustannuksista yhden auton. Kriisi tulee kuin suurin syyllinen jälleen, ja tämä tilanne on yleistymässä monien kuljettajia. Välitön ratkaisu on antaa sen seistä: vaihdu, joten säästän laskuja. Mutta onko se todella niin? Care, laki sanoo päinvastaista. Joten mitä teen?

auto pysähtyi, mitä velvollisuuksia?

ITV, pakollinen vaikka auto on pysähdyksissä

Kirjaamat yleisten ajoneuvoja koskevien ajoneuvoa rekisteröity tai otettu käyttöön on tehtävä tekninen tarkastus jossakin ITV asemien lupa tehdä. Eli se, on auto, joka purkautuu pakottaa meidät ajan tasalla Viralliseen. Tänään, mukaan liikennetiedot, 1,5 miljoonaa ajoneuvojen laivaston maamme ei ole ITV järjestyksessä. Kuinka moni näistä autoista seisovat autotalli ja montako liikkeellä?

Vaikka on selvää, että auton ajaminen yleensä on läpäistävä ITV, monet kuljettajat uskovat, että pitäisi olla rangaistavaa, jos ei käytetä. Itse asiassa lain, ajaminen ilman ITV se luokitellaan vakavina rikoksina ja sakot 200 euroa, kun taas sitä ITV pysäyttää sen pohtimatta rikkomus ja uhkasakon määrä on puoli: 100 euroa. Viime kädessä on kuitenkin pakko olla ITV sääntö virtaa vai ei.

Entä vakuutus- tai ajoneuvovero?

Jokainen omistaja moottoriajoneuvon on pakotettiin allekirjoittamaan vakuutussopimuksen jokaista ajoneuvoa, joka pitää hallussaan. Se sisältyy kuninkaan asetuksesta 8/2004. Tämä sisältää autoja, jotka eivät toimi. Ja esimerkiksi, koska siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että auto kärsii oikosulun ja syttyä tuleen, epäonnistuminen on vakuutus pakottaisi omistaja korvaamaan aiheutuneet kolmansille osapuolille. Tästä syystä jokainen auto on oltava vakuutus, jopa kaikkein yksinkertaisimmista vastuu. Ei näin johtaa sakkoa 600 ja 3000 euroa, valmistunut riippuen siitä, onko ajoneuvo kierrätetään.

Jos taas olet aktiivisena luotsina, joka vuosi saa meidät ajoneuvovero. Ja on se, ellei annamme auton alhainen, joko tilapäisesti tai pysyvästi, jotta liikenne on vakuuttunut siitä, että meillä on auto aktiivisessa, joten lähetämme kuitin siitä joka vuosi.

auto pysähtyi, mitä velvollisuuksia?

Wrap-up: tarkempi ratkaisu

Kuten näemme, vaikka emme käytä autoa, meillä on useita velvoitteita hänelle. Ainoa ratkaisu on löydetty antaa väliaikaisen alhainen ja vapaaehtoisesti Traffic. Näin emme pakko ottaa vakuutus tai maksaa veroa. Kuitenkin liikenteessä edellyttää, aikaan disenroll, sinun on läpäistävä ITV ja myös, kun päätämme rekisteröidä sen välttämätön edellytys on, että kautta virallisilla tarkastelun.

Voit tehdä tämän, meidän on yksinkertaisesti Täytä lomake ja tuoda pyydettyjen asiakirjojen verkkosivuilla DGT (Rekisteröintitodistuksen kortti ITV) ja maksaa maksun: 8 euroa.

Kärsitkö autoni jos pitkäaikainen?

Jos päätämme lopettaa meidän auto tilapäisesti on kysyttävä, jos olemme sen arvoisia. Auton huollosta: pitkään käyttämättömänä vaikuttaa jokaisen elementin automme.

Vakavin, vaikuttavat mekaniikka. moottorin on käytävä vähintään kerran kuussa tai männänrenkaat voi tarttua aiheuttaa vakavia vahinkoja ja voideltu: kaikki kohteet ovat kuivia ja saattavat murtua tai kutistua. kärsii myös jäähdytysjärjestelmä, jarrut (Nesteen on vaihdettava joka toinen vuosi) ja vaihdelaatikko (Rattaat, haarukat synchronizers ja ruoste). Tämän välttämiseksi meidän pitäisi käynnistää auton ja kiertää kuukausittain vähintään. Ongelma? Emme voi ajaa ilman vakuutusta tai ilman ITV järjestyksessä.

Jos siis joutuvat jättämään seisomaan sen on arvioitava, kannattaako sen väliaikaisesti tai pysyvästi. Toimintahäiriöistä, jotka johtuvat jolla se lakkasi voi syntyä huomattava määrä ...

auto pysähtyi, mitä velvollisuuksia?

Ja miten peruuttaa autoni?

On olemassa useita yrityksiä, jotka Ne auttavat uloskirjata auton ja suorittaa koko prosessin ilmaiseksi kuten tapauksessa DESGUACES Madrid tai Dardebajaelcoche.com. molemmat tarjoavat samanlaisen palvelun: Ovatko käsittelystä vastaavan pienen auton ja lähettää sen Valtuutettu Treatment Center (C.A.T) jossa se puhdistetaan lain edellyttämällä tavalla.

Ajoneuvo peruttiin omassa talossa nosturilla kun toimittaa romutustodistuksen. Myöhemmin lähetetään kotiin lopullista ulos autosta liikenteessä.