Hur mycket det kommer att kosta att fylla tanken?

by Comments Off on Hur mycket det kommer att kosta att fylla tanken?
September är den månad markerade vårkalenderför ikraftträdandet av nya typerandel av mervärdesskatt. ifallbränslepriser, bådebensinDiesel kommer att tillämpa den nya moms 21avprocent. I detta perspektiv, fyllerinsättningVåra fordon kommer ytterligare skadorvårmisshandlade fickor.Hur mycket det kommer att kosta att fylla tanken?Spårning av olika digitala utgåvor av medlen för ekonomisk information, hittade en intressant artikel i Cincodias.com väldigande där det förväntas att genomsnittliga priset på bensin kan snart överstiga 1,7 euro / liter, medan liter diesel kan överstiga 1,6 euro. Den nya skatten hastighet av 21 procent plus moms successiv ökning av de olika skatter som utsätts kolväten, De har lett till en nästan ohållbar situation för många spanska familjer som fylla tankarna på fordon betyder mer ekonomiska utlägg.Med utgångspunkt från en mycket reell möjlighet att i slutet av 2012 priset på bensin kommer att nå hälften av 1,7 euro / liter diesel och 1,6 euro / liter, vi mer eller mindre noggranna beräkningar vad det kommer att kosta att fylla tanken olika fordon beroende på kapaciteten. Håll utkik efter data. Darra även våra fickor ...
Urbana segment A
bilbränsleinsättningtankning Pris
Chevrolet Spark 1,0 68 hkbensin35 liter59,50 euro
Fiat 500 1,3 Multijet 95 hkdiesel35 liter56 euro
Utility segment B
bilbränsleinsättningtankning Pris
Seat Ibiza 1,2 TSI 105 hkbensin45 liter76,50 euro
Ford Fiesta 1,6 TDCI 90 HP Diesel 42 liter67,20 euro
Presskroppar segment C
bilbränsleinsättningtankning Pris
VW Golf 1,4 TSI 122 hkbensin55 liter93,50 euro
Opel Astra CDTI 125PSdiesel56 liter89,60 euro
Mellansegmentet D saloon
bilbränsleinsättningtankning Pris
Toyota Avensis 1.8 147 hk Bensin 60 liter102 euro
Honda Accord 150 hkdiesel65 liter104 euro
SUV 4
bilbränsleinsättningtankning Pris
BMW X6 35i 3,0 306 hkbensin85 liter144,50 euro
Porsche Cayenne 245 hkdiesel85 liter136 euro

(*) Bensin pris 1,7 euro / liter (genomsnitt)
(*) Diesel Pris: 1,6 euro / liter (genomsnitt)
- I genomsnitt ca 102 euro bränsletank
- I genomsnitt 96 euro på Diesel
- Varför höja priset på bränsle?
- Naturgas, ett billigt alternativ
- Alla miljöbilar och sparare
- Knep för att spara bränsle

Cockpiter i fremtiden, virtual reality

by Comments Off on Cockpiter i fremtiden, virtual reality
Bord av fysiske klokker ledes av analog mekanismer, speedometer og turteller i den beste i dag er mindre og mindre i moderne bil. LCD / TFT med multiconfigurables virtuelle design er fremstår som teknologien i fremtiden.Cockpiter i fremtiden, virtual realityCockpiter i fremtiden, virtual realityCockpiter i fremtiden, virtual realityCockpiter i fremtiden, virtual reality

den flytende krystall -LCD- har i en årrekke brukt i klokker bilder, utgangspunktet i bestemte felt av informasjon, hvor digital grafikk fortolkes svært tydelig ment å projisere informasjon. Men digital informasjon har blitt fullført eller erstatte den analoge rektor, som tradisjonelt med en fysisk nål og en skala rapporterer vi fart, omdreininger per minutt (rpm), den drivstoff i tanken eller temperaturen vann motor, blant andre parametere. Nå med mest teknologi brukes på bil, er mer informasjon blir påpekt å informere føreren og dette har ført oss til å møte stadig mer backsplashes fylt analoge eller digitale klokker, skjermer, brytere og andre mekanismer, som er bundet både utforming og intuitiv bruk av utstyret og lese informasjon.

Audi TTden sentral flytende krystall skjermer De har tillatt redusere antall brytere og klokker fysisk, ved projisering på en samme virtuelle overflatekontroller med forskjellige funksjoner avhengig av det valgte feltet. ett virtuell tast kan være volum radio, zoome kartet navigasjonssystem eller regulatoren varme sete, for eksempel.

nå, Audi har tatt et skritt videre i sin ny TT, til unnvære den sentral skjerm og absolutt flytte alle informasjonsboksen kjørestilling. den "virtuell cockpit 'av Audi TT Den består av en LCD / TFT-skjerm, felles teknologi i flat-TVer våre dager, 12.3 inches Det er projeksjon samtidig ulik informasjon som vi hevder. Det samme fysiske plassen på bildet Endre bilde, eller prioritering mekanisk informasjon, av reise, av underholdning eller av navigasjon, for eksempel.

facia fremtidenen smarttelefon er et perfekt eksempel på variert informasjon som kan projisere et LCD skjermtype, også med animert grafikk og farge. den TFT-skjerm virtuelle Audi cockpiter Den har en oppløsning på 1440 x 540 piksler, med svært klare bilder og skarpe kontraster er oppnådd. den mikro~~POS=TRUNC grafisk 1GHz 4 kjerner prosesser åtte milliarder beregninger i sekundet. den turteller Den beregnes 60 bilder per andre, noe som gjør den virtuelle nålen beveger seg med mye flyt.

I noen tilfeller denne teknologien bidrar til å gi ulike design ramme, endre farge eller størrelse stave, men det har også vært nødvendig å integrere nye enheter bildeler, som for eksempel systemer som gjenkjenne trafikkskilt og viser oss skiltet i bildet, radar som fanger bilene foran oss, og representerer det på skjermen; i hybrider deres animert grafikk De informerer oss om lasting og lossing av prosesser eller i 4x4, driften av transmisjonen.

Mindre säkra bilar, enligt Euro NCAP

by Comments Off on Mindre säkra bilar, enligt Euro NCAP
Med data från testerna Euro NCAP slag 2014 och 2015 i hand, bestämmer vi vilka bilar är mindre säkra. Detta är resultatet.Bilar med sämre poäng i krocktester av Euro NCAPBilar med sämre poäng i krocktester av Euro NCAPBilar med sämre poäng i krocktester av Euro NCAPBilar med sämre poäng i krocktester av Euro NCAP

den bil krocktester av euro NCAP anor 1996. Nästan 20 år senare, resultaten av företaget förblir avgörande för att bestämma säkerhet och skydd nivå bilar vi ser idag på vägarna. Bevis som med tiden blivit strängare, specifika och erbjuder resulterar i ett brett utbud av funktioner.

Idag gör Euro NCAP olika tester i sina krocktester: frontalkollisioner, sidokollisioner och kollision bakifrån. den resultat De är uppdelade i olika sektioner: förutom de stjärnor (0 och 5), bestäms det ena procent och en poäng i vuxen passagerare skyddsnivån, barn passagerarskydd, fotgängarskydd och assistanssystem.

Med data i handen Euro NCAP offentligt erbjuds i olika vågor av tester, vi detalj Vilka är de minst säkra bilarna i denna 2015 och 2014. Tänk på en sak: 2015 tester har förändrats och ökad trösklarna som krävs för att få 3, 4 och 5 stjärnor. Du förstår, mycket kommersiella fordon på listan och framför allt mer negativ i systemen sektions poängen bistånd.

två stjärnor

Den enda fordon som har fått 2 stjärnor i Euro NCAP krocktester under de senaste två åren har varit Lancia Ypsilon. Italienska verktyg straffar huvudsakligen i två kategorier: vuxen skydd (44 procent) och assistanssystem (38 procent). I de andra två sektionerna godkänner rikligt: ​​skydd av barn (79 procent) och fotgängarskydd (64 procent).

Mindre säkra bilar, enligt Euro NCAP

Tre stjärnor (2015)

Här finner vi en viktig listan. i 2015, fyra fordon har fått ett 3 betyg. En av dem är Renault Trafic, vars svagaste punkterna är vuxen passagerarskydd (52 procent), fotgängare (53 procent) och hjälpsystem (57 procent). den Opel / Vauxhall Vivaro, Samtidigt har det en mycket likartad poäng till Trafic eftersom den inte överstiger 57 procent under de tre föregående parametrarna och godkänd med anmärkning (91 procent) för att skydda barn åkande, som i Renault bilen.

den Fiat Panda Cross Det är också på listan. Om någon, inte överstiger 46 procent i förhållande till hjälpsystem och stannar med 50 procent i fotgängarskydd. Som om skydd för vuxna och barn som han har gjort 70 och 77 procent. den BMW Z4 Det är den fjärde bil 2015 visar en tre stjärnor i Euro NCAP: Tyska cabriolet drar ut en 46 procent närvaro system, 61 procent för skydd av barn och 69 procent i vuxenskydd.

Tre stjärnor (2014)

Om vi ​​tittar ett år 2014, vi ser hur listan av fordon med 3 stjärnor är mycket högre. den Dacia Logan MCV har en låg närvaro system 38 procent och vistelser efter 57 och 55 procent i vuxen och fotgängarskydd. den Suzuki Celerio, Samtidigt aktie Not assistanssystem med Dacia.

Två kommersiella fordon 'bröder' i PSA Group aktie Not: Peugeot Partner och Citroen Berlingo punktera med 48 procent stödsystem och 56 procent hos vuxna åkande skydd. Två andra bilar från det franska företaget filosofi och dela plattform: Peugeot 301 och Citroen C-Elysée, med en ännu värre 33 procent närvaro system och 54 procent i fotgängarskydd.

En elbil i listan: Nissan e-N200 Evalia, En annan negativ skiv närvaro system (38 procent), och 60 procent i fotgängarskydd. den Renault Megane kombi Tredje generationen tar 48 procent närvaro system och en annan 60 procent i fotgängarskydd. Slutligen MG 3, ett fordon som inte säljs i Spanien, 38 procent aktier notera hjälpsystem och 59 procent i fotgängarskydd.

Mindre säkra bilar, enligt Euro NCAP

fyra stjärnor

De bo nära att få den högsta poängen, men ta en anmärkningsvärd tecken på 4 stjärnor i Euro NCAP krocktester. i 2015 Nu har vi stängt, så har betygsatt dessa bilar: Karl Opel, VW Caddy, Audi TT, Nissan Navara, Mitsubishi L200, Hyundai i20, Mini Clubman, Fiat 500X och Mazda 2, CX-3 och MX-5.

förra året 2014, 4 stjärna erhålles följande fordon: Kia Soul och Soul EV, Mini Cooper, 'bröder' Toyota Aygo, Peugeot 108 och Citroen C1, det andra paret Fortwo-Forfour och Twingo, Opel / Vauxhall Corsa, Hyundai i10, Citroen C4 Cactus och Ford Tourneo Courier.

- Du kanske också är intresserad av:

Lancia Ypsilon, endast två stjärnor i krocktester Euro NCAP.

Skoda Fabia, BMW Active Tourer, Nissan Pulsar och Tesla Model S femstjärniga Euro NCAP.

Videonoticia: Smart Fortwo vs Mercedes S-klass, hur kommer efter en frontalkrock?

Land Rover fordømmer Kina JMC å kopiere Evoke

by Comments Off on Land Rover fordømmer Kina JMC å kopiere Evoke
Land Rover tar til retten den kinesiske bilprodusenten Jiangling Motor for brudd på sine immaterielle rettigheter og urettferdig konkurranseLand Rover tar til retten den kinesiske JMC å kopiere EvokeLand Rover tar til retten den kinesiske JMC å kopiere EvokeLand Rover tar til retten den kinesiske JMC å kopiere EvokeLand Rover tar til retten den kinesiske JMC å kopiere Evoke

Det blir ofte sagt at imitasjon er den sincerest form for smiger, men det virker som Jaguar Land Rover Det stopper ikke å være veldig fornøyd med det. Ikke overraskende har den britiske bilprodusenten besluttet fordømme Jiangling Motor Company (JMC) før en kinesisk domstol for to grunner: krenker sine immaterielle rettigheter og urettferdig konkurranse. Grunnen? Anklaget for å kopiere utformingen av Range Rover Evoque.

Sannheten er at denne praksisen er ganske vanlig i Kina. Merker som Geely, BYD og JMC eier ingen skrupler når design inspirert av utenlandske produsenter. Kinesiske estetikk disse kjøretøyene er så åpenlyst som sett sånn, er det lett å gjette hva merkevaren kopiert. Ja, alltid i saker av ytre design: indre og, fremfor alt, mekanikken er forskjellige.

Landwind X7

Jiangling Motor vet hvordan. På den tiden var det komplisert differensiere Landwind MPV Opel Frontera og i 2014 ble den scenen med Landwind X7 og Range Rover Evoque gjentas. Så det virket som de hadde tatt SUV Range Rover og bare hadde endret emblem. Et par år senere, har det britiske merket besluttet å iverksette tiltak på saken tar Cate før en domstol i Beijing. Et trekk som få produsenter utføre og Du kan sette en presedens Hvis Land Rover vinner den juridiske kampen JMC oppmuntre andre selskaper til å ta rettslige skritt.

10.000 bestillinger i to uker

Det forundrer handling fordi det er vanlig at slike klager ikke kommer til å realiseres. Grunnen er enkel; i Kina er det et stort smutthull og lovene som styrer det asiatiske markedet er ganske myk på spørsmål om konkurranse mellom merkene. Gitt dette, er sjansene for å vinne en rettssak er slank og derfor generelt globale produsenter vanligvis ikke ta affære. Dessuten, klagen kan også vende seg mot hvis det kinesiske publikum mener at et utenlandsk selskap er skremmende innenlandske konkurrenter.

Landwind X7

Uansett, har Lange Rover besluttet å stå opp til Landwind. Åtte måneder etter at den britiske bilen gikk i land på den østlige markedet, kinesisk merkevare avduket den nye versjonen av sin SUV X7 i november 2014, og to uker etter utgivelsen mottatt mer enn 10.000 bestillinger; JMC også anslått i 2016 å selge mellom 80.000 og 100.000 enheter av denne modellen. Med begge modeller i sikte, den eneste virkelige forskjellen er prisen. Den Evoque koster mer enn det dobbelte av X7: 400.000 yuan (53,600 euro).

Tolv år for å vinne en sak i Kina

Kritikk for sin blatant likhet snart kom. både SUV ha en svært lik måte: både tak og vinduene er avsmalnet fra forsiden mot baksiden og i retning av den laterale kroppen de er tilnærmet identiske. I tillegg er frontgrillen X7 litt mer avrundet enn Evoque. Som om dette ikke var nok, sett finnes at eliminere de små forskjeller mellom de to bilene slik at for eksempel sette emblem av Land Rover i X7 for 17 euro.

Du kan ikke overse at tvister mellom Land Rover og JMC har ti års historie. Det var i 2006 da den britiske produsenten til sin kinesiske konkurrenten møtte i retten for nettopp den Landwind splitter anses svært lik Land Rover. På den tiden gikk seieren til Jiangling Motor endte registrerer navnet for Europa. Ahead er en lang og slitsom prosess, men det er rom for håp. Honda tok tolv år å vinne en sak i Kina en lokal bil maker lite kjent at kopiert CS-V.

Du kan også være interessert

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

- Kinesiske kopier av de fleste vanvittige biler

- Zotye SR8: Dette er den kinesiske kopien av Porsche Macan

Sorg för mindre än 9000 euro: Dacia Sandero 2017 Ford Ka +

by Comments Off on Sorg för mindre än 9000 euro: Dacia Sandero 2017 Ford Ka +
Två bilar kostar mindre än 9000 euro, analyserade nycklarna till den nya Dacia Sandero 2017 och Ford Ka +, två av de autentiska kungar "låg kostnad".Dacia Sandero och Ford Ka +: två billiga bilar införDacia Sandero och Ford Ka +: två billiga bilar införDacia Sandero och Ford Ka +: två billiga bilar införDacia Sandero och Ford Ka +: två billiga bilar inför

Om du har en stram budget att köpa en ny bil (Se alla priserna på nya bilar i Spanien) och ser praktiskhet och funktionalitet, är mer än troligt att huvudpersonerna i denna jämförande analys -den framtida Dacia Sandero och Ford Ka 2017 + - uppfyller dina förväntningar.

Den första viktigaste när man köper en bil är vanligtvis pris. I det här fallet både Dacia Sandero som Ford Ka + har en nedan 9.000 euro (I fallet med Dacia Sandero 2017, ännu inte offentliggjort sina officiella priser, men källor Renault-Dacia i Spanien försäkra oss om att priserna kommer att likna den nuvarande modellen). Mer specifikt, Ford Ka + Det bjuds på den spanska marknaden 8.850 euro -version 1.2 Duratec bensinmotor 70 hk och Essential- trimma nivå, medan den nuvarande utgångspriset börjar Dacia Sandero 7,300 euro (Effektiv hastighet för Sandero 1,2 Base 75 hk; som jag har sagt tidigare, kommer priset på billigare Sandero 2017 vara mycket nära dessa 7,300 euro). den priser dessa två bilar inkluderar rabatter och special reklamkampanjer.

Dacia Sandero och Ford Ka 2017 +: Vilka är dina erna?

den Dacia Sandero 2017 kommer att erbjudas med samma motorer som har marknadsförts hittills, dvs. 1.2 bensinmotorer 75 hk (Atmospheric) och turbo 0,9 TCe 90 hk diesel 1,5 dCi 75 och 90 CV och bi-bränsle bensin och LPG (gasol) 0,9 TCe 90 hk.

För sin del byteshandel av Ford Ka + Den har en enda bensinmotor 1,25 Duratec och två effektnivåer 70 och 85 CV.

Ford Ka +Dacia Sandero och Ford Ka +: storlek, utrymme och bål

den nuvarande Dacia upptäcka mätning 4,05 m längd och den har ett bagageutrymme vars officiella tillkännagavs av den rumänska företaget volymen är 320 liter (I den uppdatering som släpps i den kommande Paris Motor Show, förbättrad ergonomi och komfort för passagerare annonserade). Hans motståndare i denna duell, Ford Ka +, mätt 3,93 m lång (Vs. 3,97 m den nuvarande Ford Ka), har en lagringsvolym i trunk 270 liter och även det måste 21 hål slide så att passagerarna kan deponera sina personliga tillhörigheter i olika storlekar.

Dacia Sandero och Ford Ka +: byteshandel i Spanien

den nuvarande nivåer är Base utrustning Dacia Sandero, atmosfär och Laureate Effektivitet, utan att glömma varianten Stepway, en Sandero kosmetiska tillsatser på utsidan som är något liknar en SUV eller ett crossover.

Inledningsvis Ford Ka range + i Spanien Det är något lägre i utrustningsnivåer kallas två färdiga Essential och Ultimate. Serien omfattar element såsom manuell luftkonditionering, den kommunikation och underhållningssystem Ford Sync -med röstkommandon för att styra tillämpningar av smartphone-, bakre parkeringssensorer, tonade bakrutor och aluminiumfälgar 15 tum. snart Ford Ka + kommer att välkomna Specialversioner Svartvitt, tillsats av en Rör mer sportig och avslappnad utomlands (Med kroppen i svart och vitt tak speglar eller vice versa). Båda versionerna Ka + Svartvitt kommer tillgängliga med lättmetallfälgar 15in CV 1,2 liter 85 kommer att ingripa endast Duratec.

Du kan också vara intresserad

Den bästa liten bil som kommer att anlända i 2016 och 2017

Uppdelning av små bilar och stadsjeepar bästsäljare

2017 Ford Fiesta: första data och bilder

Nytt testsenter i Madrid

Madrileños som ønsker å tegne din førerkort vil ikke lenger å gå nødvendigvis til fasilitetene som DGT har i Mostoles. For en uke, har Alcalá de Henares et nytt testsenter, som håper å møte etterspørselen av tusenvis av borgere.Nytt testsenter i MadridDen autonome regionen Madrid har endelig to sentre, slik at de kan undersøke alle de som er villige til å innhente tillatelse. Direktoratet generalsekretær Trafikk (DGT) åpnet i Alcala de Henares en ny provins hovedkvarter, hvor de teoretiske tester og praksis vil bli holdt.Det nye anlegget vil tillate decongest hovedkvarteret til Mostoles, som de siste årene ble fullstendig mettet av tusenvis av Madrid borgere som kommer hver uke for å bli undersøkt. Derfor, til stedet av Alcalá de Henares født med den hensikt å møte etterspørselen i området kjent som "the Henares korridor" som har en stor befolkningstetthet.Senterets president, Antonio Arjona, Autopista Online har bekreftet det høye antallet personer som betjenes av den nye ledelsen. "Omtrent hver uke vil bli diskutert her 1200 mennesker, om 600 av de teoretiske og praktiske 600 andre," sa Arjona.Den eneste nyheten av Driver Testing Center of Alcalá de Henares som har vært denominado- ham er hans private karakter, fordi for å utføre testene er nødvendige for å gi en ekstra avgift på 13 euro.Det nye anlegget, som ligger på Avenida de Europa nº23, har steget takket være en avtale mellom byen Alcalá de Henares og Trafikk. I det, er konsistoriet forpliktet til å gi for en periode på tjue år en del av kommunal land.

Black Friday 2016: Bästa Car erbjudanden

by Comments Off on Black Friday 2016: Bästa Car erbjudanden
Återförsäljare lägga till firandet av 'Black Friday': Gör dig redo för en stor konferens där bilar kommer att erbjudas rabatter.Bästa erbjudandena på Black Friday i SpanienBästa erbjudandena på Black Friday i SpanienBästa erbjudandena på Black Friday i SpanienBästa erbjudandena på Black Friday i Spanien

Han föddes i USA och har redan nått Spanien. en månad efter Halloween firas den fjärde fredagen i november alltid sammanfaller med dagen efter Thanksgiving. det är Fredag ​​där företag erbjuder traditionellt betydande rabatt, främst, men inte enbart, elektronik och mode. Detta datum markerar officiella starten av semester shopping.

I Spanien har Black Friday komma med variationer; det viktigaste är dess största utsträckning i tiden. De flesta ytor behålla sina bud fredag ​​och sade resten av helgen. Och återförsäljare, vilket är det som intresserar oss, tillämpa det var och en på sitt eget sätt. I själva verket har de flesta inte spelar värd namnet 'Black Friday'.

Ford

Det amerikanska företaget har tonat blå Black Friday och förlängas över tiden, ringa 'Blue Dagar. Ditt bud är dra av mervärdesskatt (nästan) alla sina modeller fram till November 20. De exkluderas Ka +, Tourneo Courier, Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Tourneo Connect, Edge, Mustang och Tourneo Custom modeller. Höjdpunkten blir dagarna 20 och 21 november, som kommer att erbjudas denna Samma rabatt på underhåll och officiella recensioner

Citroën

Om du köper en Citroën utnyttjar finansieringsplan PSA Financial Services Spanien EFC S.A., kommer du ha rätt till en rabatt på 5.100 euro i C3 och C4 Cactus, av 5.500 euro i C4 Picasso, av 5.700 euro i C5 och upp 6.000 euro i Citroen C4 Diesel AM22. Företaget har kallat Premiärer plan.

Fiat

Italienarna går från svart till fyrfärg sortiment och kallar sitt rabattpaket färg Dagar. Fiat erbjudanden rabatter på mellan 5700 och 6000 euro modeller punkt, av euro 44300-4480 i 500 och runt 6.000 euro i 500L. För att göra detta, ja, måste du uppfylla ett antal termer, även inkluderande leverera en bil med en längd av minst tre månader.

Renault

Undantag från de första fyra omgångar och ett års gratis försäkring om du köper en Mégane noll kilometer. Samma bonusar som erbjuds i Mégane Coupé, den Clio och Sport Tourer, Även kilometer noll, men i dessa fall De lägger två års fri täckning. I Sport Tourer de ger dig också en pekskärm browser. Vill du ha mer? Eftersom det: den Talisman Den erbjuds med fyra års fri underhåll och garanti och försäkrings däck under samma period. Allt detta fram till den 30 november.

Hyundai

Black Friday matchar 25-årsdagen av ankomsten av företag i Spanien, och gör erbjudande specialutgåvor flera modeller till mycket attraktiva priser: Tucson från 21,990 euro; den i30, från 12,465 euro, och ix20, från 13,490 euro. I alla dessa läggs Gratis underhåll, garanti obegränsad körsträcka och vägassistans i fem år.

Nissan

en Juke från 12.900 euro eller XTrail från 23.600 euro. Oavsett vad du väljer, kommer du tre års fri underhåll, garanti och vägassistans. Även om det kommer att innebära finansiera med RCI Banque SA enhet och leverera ett begagnat fordon. Och om du föredrar Qashqai, Du har en plan finansiera 0 procent April och öppning avgift-fri.

slangbella

Om du köper en CR-V, Honda erbjuder en extra present, att välja mellan de olika utrustning Elegance: strukna fälgar, takrelingar, tonade rutor ... vad du föredrar.

jeep

Jeep är också födelsedag: 75 ljus på tårtan, inget mindre. därför erbjuder Renegade, den cherokee, den Grand Cherokee och Wrangler med betalningsmöjligheter, leasing och år av underhåll utöver garantin.

Du kan också vara intresserad

Black Friday: bilförsäljningen ökade med 23%

Prosedyrer for salg av bilen, og online

by Comments Off on Prosedyrer for salg av bilen, og online
For bare 50 euro, kan du endre eierskap av et kjøretøy og gjøre kjøpet av bilen. Den tramicar.es web hjelper deg fra datamaskinen eller mobiltelefonen.Prosedyrer for salg av bilen, og online

Tramicar er en online-løsning å hjelpe enkeltpersoner i prosessen med å kjøpe bilen. med en flat sats på 50 euro brukere kan få tilgang til all tidligere informasjon Mengden av overførings og har råd og ledelse relatert obligatoriske prosedyrer i å selge en bil, som de er eierskifte, skatteoppgjøret eller skaffe førerkort, blant andre.

Praktisk og lett

For å bruke Tramicar, bare tilgang til internett (Tramicar.es) fra en hvilken som helst innretning, datamaskin eller smarttelefon. Gi noen grunnleggende kjøretøy data -merke, modell, motor, drivstoff og styrke- Du vet når den totale mengden avledet fra avgifter og oppgjør av skatteordninger som må legges eierskiftet som innebærer å kjøpe eller selge en bil. Denne informasjonen er gratis og du aksepterer å ansette absolutt ingenting.

Hvis du bestemmer deg for å Tramicar bruke tjenester, du bare gi dine personlige detaljer og velg et kontor validator-det er over 60 spredt over hele Spania-, som vil måtte gå sammen med bilen kjøperen, dag og tid som best vil komme, for signering dokumentasjon. da Det er når du bare betale forvaltningshonorar avledet fra driften: 50 euro.

Du kan også laste ned elektroniske dokumenter du må signere med kjøperen for å fullføre kjøpet: kjøpsavtalen, mandater for eierskifte og overføring forespørsel om trafikk.

Og for både kjøper og selger dere informert hele tiden staten papirene, kan du Tramicar en private rom i sin web.

Ekstra tjenester for kjøper og selger

I tillegg, hvis du er kjøpe en bil og du vil ha fred i sinnet som er fri fra administrative byrder, du kan avtale med Tramicar "Clean Car Report". Med dette dokumentet vil du vite om bilen er fri for enhver administrativ byrde, som embargos, finans og skatt. Pris, 15 euro.

Det er også mulig å leie en "Notice of Sale" for 38 euro, en dokument som bekrefter at bilen ikke lenger er din eiendom og unngår noe ansvar for det fra øyeblikket for innsending.

ING Car Lease, försäljning

Holländska finanskoncernen ING har sattatt sälja sina dotterbolag leasing bilar, ING CarLease, som har en flotta av 240 tusenfordon i åtta europeiska länder, bland annatSpanien, enligt ett uttalande frånenhet.ING Car Lease, försäljning

ING Det säkerställer att ständigt utvärderar och optimerar dess olika affärsområden, som en del av sin strategi sätter ett mål för att minska dess komplexitet. I detta sammanhang redovisar att studier "strategiska alternativ" för ING Car Lease.

Så, påpekar att mellan dessa alternativ De omfattar förhandlingar med tredje parter som är intresserade i ett möjligt förvärv av dotterbolaget leasing, men påpekar att kontakterna inte har erhållits genom den tid ett konkret avtal.

Slutligen förklarade holländska finansinstitut som hans planer för ING Car Lease påverkar inte någon annan division i samband med leasing, som ING Lease och ING Commercial Finance.

Böter lägga mer skåpbilar och lastbilar

by Comments Off on Böter lägga mer skåpbilar och lastbilar
DGT börjar en ny särskild kampanj för att övervaka lastbilar och skåpbilar. Fortkörning och problem med dokumentation, vanliga böter mellan den första och inte de enda.Böter lägga mer skåpbilar och lastbilar

den skåpbilar och lastbilar är återigen under granskning Trafik med den nya särskild övervakning kampanj som DGT utförs tills 21 februari. I samma kampanj genomfördes för ett år sedan, var mer än 80.000 sådana fordon övervakas och rapporteras mer än 11.000, nästan 14 procent kontrolleras.

I fallet med lastbilar och skåpbilar, och som uppträder med bilar och motorcyklar, Fortkörning är den vanligaste brottet bland förare. För ungefär ett år sedan, startade sin verksamhet radar känna igen och särskilja den typ av fordon i fråga kan göra det klagomål anpassad till, lägsta tillåtna maxhastigheten i dessa fordon än personbilar, 100 eller 90 i motorväg länkar, beroende på vehikeln och 80 eller 70 på konventionella vägar.

För det andra, ockupera böter för att inte ha ITV för, kom ihåg att dessa fordon måste passera oftare än personbilar, och inte ha obligatorisk försäkring. Andra problem med dokumentationen av fordonet eller föraren är den tredje orsaken till fina mellan skåpbilar och lastbilar. Följt av nonuse av säkerhetsbältet, som det fortfarande är ett pågående problem i denna typ av fordon. vanligaste är också böter för övervikt eller stress och mindre positiva till alkohol och droger.

För lastbilar, oregelbundenheter i färdskrivaren och körtider ockupera den stora majoriteten av böterna. kommer att följa tekniska brister i fordon och övervikt och dåliga lastning eller stuvning av detta. Stäng rankningen icke-användning av bilbälten och alkohol och narkotika positiv

återfallsförbrytare krig

Eftersom ett år sedan DGT har börjat informera generaldirektoratet för landtransport påföljder som begås av återfalls förare, så att bortsett från straff för förare-egna undersökningar av företag de arbetar för görs, även överväga företag som begår allvarligare brott förlorar förmågan att arbeta i vårt land.

Du kan också vara intresserad

Van förare är mer benägna att krascha

Skåpbilar och motorcyklar, enmersas i många olyckor

10 tips för att hålla i åtanke att ta steget in i en hyra van

5 forskjellige biler: “rara avis” markeds

by Comments Off on 5 forskjellige biler: “rara avis” markeds
De har revolusjonert sine kategorier. De tilbyr noe ingen andre bilen foreslår i dag. For sin former, teknologi eller verktøy, tilbyr vi 5 biler som aldri, forårsaker likegyldighet.5 forskjellige biler:'rara avis' del mercado5 forskjellige biler:'rara avis' del mercado5 forskjellige biler:'rara avis' del mercado5 forskjellige biler:'rara avis' del mercado

Citroën C4 Cactus: bombshell av året

Cactus Citroen C4Det har vært en av de store overraskelser i de senere år på markedet. og både for sin estetiske originalitet og sin rungende kommersiell suksess: Det har blitt Citroën beste selger, selv overgår selger som C3 og C4. Alt takket være en veldig lys, i stand til å bryte et vanskelig marked modell ubicable estetikk: med 4.16 meter lang, ligger halvveis mellom en tradisjonell nytte og kompakt klassiker, men samtidig som den tilbyr en litt høyere kropp.

Citroen C4 Cactus også markert med en tight range markedet, med en svært anstendig utstyr og hvor de skinne turbodiesel versjoner 90 og 100 hk; slik at sin 1,6 BlueHDi har gjort ham til bilen med mindre forbruk som vi målte på Technical Center Motorveien: bare 4,08 l / 100 km i faktisk bruk. Utviklet på C3 plattform, sin opprinnelige "Airbumps"Er i stor grad forårsaker sin originalitet: biter av plast fylte luften rundt kroppen din og, bortsett fra å være dekorative, tjener som beskyttelse mot støt og berører. starter på 14,750 euro og den dyreste versjonen er rundt € 20.000.

Range Rover Evoque Coupé unik i sitt slag

Range Rover Evoque CoupeLand Rover, liten SUV ren asfalt og også selv med 4x2-versjoner i en historisk 4x4 produsenten i verden. Av seg selv, den Range Rover Evoque og ville nesten unik. Men alt denne summen også tilby en kupé legeme, bare 3 dører og 2 + 2 seter serie... og du vil ikke finne noe lignende på markedet. Den er tilgjengelig mellom 35 100 og han sier, 62,100 euro. Ikke mer, ikke mindre.

med 4,37 meter, den Range Rover Evoque Coupé ikke stikker fra plassen og deretter av SUV, men det gjør for veldig slående og sporty design, en god smidighet for kjøring på asfalt og et detaljnivå og implementering som utvilsomt omfatte luksus-segmentet. En annen "rara avis" som Maverick, og annonserer 2016 "C s"Betyr en Range Rover Evoque coupé og også konvertible. Aldri sett i Europa.

Smart Fortwo: yrke, "micromachine"

Smart FortwoDet er den ubestridte king City. Så langt som alltid. Men, akkurat nå, har du absolutt alle som selv gjøre ham skygge. Forsvant det spanske markedet også mini Toyota iQ, det nærmeste størrelse for å være en smart Citroen C1 eller Aygo Toyota De måler 3,45 meter. Smart minner om at vi snakker i dag om en bil nesten 25 prosent mindre: bare 2,70 meter på det 3-dørs kroppen og bare to steder.

Utviklet i samarbeid med Renault denne gangen, Smart og tredje generasjon er fortsatt den mest manøvrerbare og tilpasset markedet limousin. med en dreie diameter og med mindre enn 7 m, Det tilbyr også to små bensinmotorer og bare tre sylindere, atmosfærisk ett (71 hk), og en kompressormatet (90 CV). og kanskje ikke den mest stabile på veien, og heller ikke den mest omfattende shopping (bagasjerommet på kun 260 liter), men Det vil være mest hensiktsmessig å flytte og park... selv å gjøre det på batteriet hvor resten kan bare gjøre det på nettet.

Sier den populære visdom som "variasjonen er krydderet". Og de fleste bilprodusentene ser ut til å ha tatt ordtaket bokstavelig. I en stillestående de siste årene, og hvorfor ikke si, mettet biler drevet av motemarkedet ikke er noen I dag merker er på utkikk etter nye forretningsmuligheter eller nisjer i å finne din spesielle "El Dorado". Hvis en fremmed så sobreelevado kompakt, navn Nissan Qashqai, Jeg fikk ... Hvorfor ikke få en ny sjanse?

De leter etter ham, er det få Produsenter som i nyere tid har gitt selv til sine røtter. BMW, for eksempel, har det ikke bare lanserte sine første modellene forhjulsdriften, men også Flerbruks (Serie 2 Active Tourer og Grand Tourer) ... for ikke å nevne spesielt 3 og 5 serie legeme GT; land Rover selv det ut på populær 4x2 SUV, enestående i sin historie; Renault, deres behov for synergi med Smart, har lansert en Twingo liten bakre motor og bakhjulsdrift... og til og med signaturer som unik som Bentley, Rolls-Royce, Maserati eller Jaguar og kunngjøre sin fremtid og første SUV. Og alt dette uten selv å vurdere den første tilnærmingen Aston Martin til "populær" bil med en Cygnet som heldigvis venstre og for å fremstille, eller for å variasjons nysgjerrige Mercedes Shooting Brake som for konseptet kunne gå vår liste. 5 som vi foreslår nedenfor er imidlertid mer overtoner og attributter for suksess.

Renault Espace: Fusion bil

Renault EspaceGlem navnet ditt. Selv om den representerer 5. generasjon oppfinneren av varebil i Europa i dag har ingenting til felles med gamle Espace. med luft og muskler SUV (Kroppen er sobreelevada 4 centimeter, nesten som en CR-V), komfort og veldig god smidighet saloon og neste plass (Selv om noe trimmet i bredde og høyde) til en stor minivan 7 seter, Det er en slektning av den mer attraktiv.

Så forskjellige i sine proporsjoner og i sitt konsept, den nye Renault Espace I dag representerer også nye flaggskip merkevare av diamant. på en massive 4,86 ​​meter lang, også debuterer mye teknologi som en siste Utviklingen av dens understell 4Control (4 hjul styresystemet i stand til å lede manøvrerbarhet i sentrum nesten kompakt, noe som reduserer understyringen kurve for å også gi mer dreibarhet og stabilitet) et MULTISENSE system med hvilken bokstaven inngrep både dens dynamiske responsen som dets grafikk, omgivelses toner eller luftkondisjonering (i 5 bestemte programmer pluss en selv) og selv en ny dieselmotor bare 1,6 liter, tvilling turbo, 160 hk. En kjent, ingen tvil, som nærmer seg Espace å luksussegmentene hvor enn han kunne gå inn i en Renault. Men hva også inn gjennom øynene? Nå tilgjengelig ogmong 29,350 og 44,150 euro.

Jeep Renegade: Gresshoppen

jeep RenegadeEn del av fashion kategori i markedet, liten SUV de har sett det siste året viser en haug med nye medlemmer. Men Renegade setter på bordet en ikoniske og representant egen Jeep, samt en teknologi og evne til å reise utenfor asfalt uvanlig for en så populær segment markedet og basert sine kort praktisk talt i forbrukerøkonomi og oppkjøp. Det etterlater ikke det å være en gamble.

Svært attraktiv, Den måler 4,25 meter og har en extensísima rekkevidde og kanskje overdreven. Den har opp Tre bensin og 4 dieselmotorer annet opp til 170 hk, 4 typer girkasser inkludert en automatisk tannhjul 9 enestående i slike kategorier, 3 typer trekkraft (En front og to forskjellige 4x4) og til spesifikke versjoner trailhawk som ikke bare stige opp til 21 centimeter høyde til bakken, men selv ledsaget av kortere utvekslingsforhold for å simulere en reduktiv beste TT vinkler, spesifikke dekk og opp til 5 programmer offroad bruk: Renegade et miljø som kan bli nesten, i en moderne Jeep Wrangler. Ja, prisen del 20600 euro for å komme til å overskride 30.000 €.

Citroën C4 Cactus: bombshell av året

Cactus Citroen C4Det har vært en av de store overraskelser i de senere år på markedet. og både for sin estetiske originalitet og sin rungende kommersiell suksess: Det har blitt Citroën beste selger, selv overgår selger som C3 og C4. Alt takket være en veldig lys, i stand til å bryte et vanskelig marked modell ubicable estetikk: med 4.16 meter lang, ligger halvveis mellom en tradisjonell nytte og kompakt klassiker, men samtidig som den tilbyr en litt høyere kropp.

Citroen C4 Cactus også markert med en tight range markedet, med en svært anstendig utstyr og hvor de skinne turbodiesel versjoner 90 og 100 hk; slik at sin 1,6 BlueHDi har gjort ham til bilen med mindre forbruk som vi målte på Technical Center Motorveien: bare 4,08 l / 100 km i faktisk bruk. Utviklet på C3 plattform, sin opprinnelige "Airbumps"Er i stor grad forårsaker sin originalitet: biter av plast fylte luften rundt kroppen din og, bortsett fra å være dekorative, tjener som beskyttelse mot støt og berører. starter på 14,750 euro og den dyreste versjonen er rundt € 20.000.

Range Rover Evoque Coupé unik i sitt slag

Range Rover Evoque CoupeLand Rover, liten SUV ren asfalt og også selv med 4x2-versjoner i en historisk 4x4 produsenten i verden. Av seg selv, den Range Rover Evoque og ville nesten unik. Men alt denne summen også tilby en kupé legeme, bare 3 dører og 2 + 2 seter serie... og du vil ikke finne noe lignende på markedet. Den er tilgjengelig mellom 35 100 og han sier, 62,100 euro. Ikke mer, ikke mindre.

med 4,37 meter, den Range Rover Evoque Coupé ikke stikker fra plassen og deretter av SUV, men det gjør for veldig slående og sporty design, en god smidighet for kjøring på asfalt og et detaljnivå og implementering som utvilsomt omfatte luksus-segmentet. En annen "rara avis" som Maverick, og annonserer 2016 "C s"Betyr en Range Rover Evoque coupé og også konvertible. Aldri sett i Europa.

Smart Fortwo: yrke, "micromachine"

Smart FortwoDet er den ubestridte king City. Så langt som alltid. Men, akkurat nå, har du absolutt alle som selv gjøre ham skygge. Forsvant det spanske markedet også mini Toyota iQ, det nærmeste størrelse for å være en smart Citroen C1 eller Aygo Toyota De måler 3,45 meter. Smart minner om at vi snakker i dag om en bil nesten 25 prosent mindre: bare 2,70 meter på det 3-dørs kroppen og bare to steder.

Utviklet i samarbeid med Renault denne gangen, Smart og tredje generasjon er fortsatt den mest manøvrerbare og tilpasset markedet limousin. med en dreie diameter og med mindre enn 7 m, Det tilbyr også to små bensinmotorer og bare tre sylindere, atmosfærisk ett (71 hk), og en kompressormatet (90 CV). og kanskje ikke den mest stabile på veien, og heller ikke den mest omfattende shopping (bagasjerommet på kun 260 liter), men Det vil være mest hensiktsmessig å flytte og park... selv å gjøre det på batteriet hvor resten kan bare gjøre det på nettet.

  • 1
  • 2

Cockpits i framtiden, virtuell verklighet

by Comments Off on Cockpits i framtiden, virtuell verklighet
Tabeller över fysiska klockor under ledning av analog mekanismer, hastighetsmätare och varvräknare i bästa dag är mindre i modern bil. LCD / TFT med multiconfigurables virtuella mönster växer fram som tekniken i framtiden.Cockpits i framtiden, virtuell verklighetCockpits i framtiden, virtuell verklighetCockpits i framtiden, virtuell verklighetCockpits i framtiden, virtuell verklighet

den flytande kristall -LCD- har under många år använts i klockor bilder, princip inom särskilda områden av information, där digital grafik tolkade mycket tydligt avsedd att projicera information. Men digital information har komplettera eller ersätta den analoga rektor, som traditionellt med en fysisk nål och en skala som vi rapporterar hastighet, varv per minut (rpm), den bränsle i tanken eller temperatur vatten motor, bland andra parametrar. Nu med de flesta tekniken tillämpas på bil, är mer information som pekade på informera föraren och detta har lett oss att möta allt backsplashes trångt analoga eller digitala klockor, skärmar, switchar och andra mekanismer, som begränsar både design och intuitiv användning av utrustningen och läsa information.

Audi TTden kristalldisplayer centrala flytande De har låtit minska antalet omkopplare och klockor fysiska, vid projicering på en samma virtuella ytan kontroller med olika funktioner beroende på det valda området. en virtuella tangenten kan vara volym radio, zooma kartan navigationssystem eller regulatorn uppvärmning säte, till exempel.

nu, Audi har tagit ett steg längre i sin nya TT, till undvara den central skärm och absolut flytta alla informationsrutan körläge. den "virtuell cockpit 'av Audi TT Den består av en LCD / TFT-skärm, gemensam teknik i platta TV-apparater våra dagar, 12,3 inches Det skjuter samtidigt olika information som vi hävdar. Samma fysiska plats i bilden förändring image, eller prioritera mekanisk informations, av resor, av underhållning eller av navigering, till exempel.

facia framtiden smartphone är ett perfekt exempel på den varierade information som kan projicera en LCD display typ, även med animerad grafik och färg. den TFT-skärm virtuella Audi cockpit Den har en upplösning på 1440 x 540 bildpunkter, med mycket tydliga bilder och skarpa kontraster uppnås. den mikroprocessor grafiskt 1 GHz 4 kärnor processer åtta miljarder beräkningar per sekund. den takometer Den beräknas 60 bilder per sekund, göra virtuella nålen rör sig med mycket smidighet.

I vissa fall kan denna teknik tjänar till att ge olika utföranden ram, ändra färg eller storlek stavning, men det har också varit nödvändigt att integrera nya enheter bil, såsom system som känna igen trafikskyltar och visa oss skylten i bilden, radar som fångar bilarna framför oss och representera den på skärmen; i hybrider deras animerad grafik De informerar oss om lastnings- och lossningsprocesser eller i 4x4, driften av transmissionen.

VW stoppade produktionen av sin superbil Nardo

by Comments Off on VW stoppade produktionen av sin superbil Nardo
Volkswagen Nardo, en sport kraftfull som fått sitt namn till den berömda italienska krets där han har brutit flera hastighetsrekord, återstår, för tillfället, stoppas. Företaget har meddelat att det går framåt med begränsad produktion av denna modell vid fel tidpunkt som sektorn står inför, är det inte dags att göra riskfyllda satsningar.VW stoppade produktionen av sin superbil NardoVolkswagen tog honom till den sista Tokyo Motor Show och där, under namnet W12 coupe, slås av dess vinkel designen undertecknats av Italdesign och framför allt dess 12-cylindrig motor i W, som, beroende på märke, var i stånd att alstra 600 hk och driva fordonet vid mer än 300 km / t. Hans elddop ägde rum i den italienska Nardo krets där han hade 10 hastighetsrekord och ett firmanamn.

Med tanke på de goda resultaten, beslutade företaget att lansera en begränsad produktion av 150 enheter fram till 2004. Nu, enligt den tyska tidningen Automobilwoche har slopat.

De höga kostnaderna för produktion av bilen (dess begränsade vikt, används aluminium och kolfiber) och deras situation på marknaden har frustrerade planer Volkswagen. Naturligtvis kan projektet ärvas av andra sportigare Group varumärken, såsom Audi, Bugatti och Lamborghini.

Koncernen passerar inte en bra tid, bara ändra ordförande (Pischetsrieder har ersatt en Piëch) och resten av första kvartalet är mycket uppmuntrande: deras vinster har fallit 24 procent. Framtiden måste vänta.

Därför, Volkswagen fortfarande inte har slagit fast på produktionen av L1 (bild till höger), en modell som förbrukar endast en liter bränsle per 100 kilometer. Analytiker säger att tillverkningen är osannolikt, men tekniköverföring till andra modeller av märket garanteras.

Hvor mye det vil koste å fylle tanken?

by Comments Off on Hvor mye det vil koste å fylle tanken?
September er måneden merket vårkalenderfor ikrafttredelse av nye typerandel av merverdiavgift. icasedrivstoffpriser, bådebensinDiesel vil bruke den nye moms på 21avprosent. I dette perspektiv fylleinnskuddVåre biler vil ytterligere skadevårbattered lommer.Hvor mye det vil koste å fylle tanken?Sporing av ulike digitale utgaver av hjelp av økonomisk informasjon, fant en interessant artikkel i Cincodias.com overveldende som det er forventet at Gjennomsnittsprisen på bensin kan snart overstige 1,7 euro / liter, mens liter diesel kan overskride 1,6 euro. Den nye skatt hastighet på 21 prosent pluss moms suksessiv økning av de forskjellige avgifter som er utsatt hydrokarboner, De har ført til en nesten uholdbar situasjon for mange spanske familier som fylle tankene på biler betyr mer økonomisk utlegg.Fra en svært reell mulighet for at innen utgangen av 2012 prisen på bensin vil nå halvparten 1,7 euro / liter dieselolje og 1,6 euro / liter, vi mer eller mindre nøyaktige beregninger hva det vil koste å fylle tanken forskjellige biler avhengig av kapasitet. Se for dataene. Skjelve selv våre lommer ...
Urban segment A
bildrivstoffinnskuddtanking Pris
Chevrolet Spark 1.0 68 hkbensin35 liter59,50 euro
Fiat 500 1.3 Multijet 95 hkdiesel35 liter56 euro
Utility segment B
bildrivstoffinnskuddtanking Pris
Seat Ibiza 1,2 TSI 105 hkbensin45 liter76,50 euro
Ford Fiesta 1.6 TDCI 90 HK Diesel 42 liter67,20 euro
Komprimerer segment C
bildrivstoffinnskuddtanking Pris
VW Golf 1,4 TSI 122 hkbensin55 liter93,50 euro
Opel Astra CDTI 125PSdiesel56 liter89,60 euro
USA segment D saloon
bildrivstoffinnskuddtanking Pris
Toyota Avensis 1.8 147 hk bensin 60 liter102 euro
Honda Accord 150 hkdiesel65 liter104 euro
SUV 4
bildrivstoffinnskuddtanking Pris
BMW X6 35i 3,0 306 hkbensin85 liter144,50 euro
Porsche Cayenne 245 hkdiesel85 liter136 euro

(*) Bensin prisen 1,7 euro / liter (gjennomsnitt)
(*) Diesel Pris: 1,6 euro / liter (gjennomsnitt)
- I gjennomsnitt omtrent 102 euro bensintank
- I gjennomsnitt, 96 euro på Diesel
- Hvorfor øke prisen på drivstoff?
- Naturgass, et billig alternativ
- Alle grønne biler og sparere
- Triks for å spare drivstoff

Peugeot och Citroen: 8 år gratis hjälp

by Comments Off on Peugeot och Citroen: 8 år gratis hjälp
Peugeot och Citroën, både den franska gruppen PSA har varumärken expanderat sin vägassistans service till alla ägare av en Peugeot eller Citroen fordon upp till 8 år från första dagen för registrering.Peugeot och Citroen: 8 år gratis hjälp

Denna tjänst, under namnet Assistans haverier och olyckor, är operativa 7 dagar i veckan och 24 timmar om dygnet och ge stöd vid haveri eller olycka, helt gratis och utan kontrakt eller ingå någon begränsning av körsträckan.

I händelse av olycka, efter antagandet av säkerhetsåtgärder och signalering därav helt enkelt kontakta relevant Assistance service och också ge råd om fordonet kan resa utan att deras säkerhet på spel, är receptionen organiserad i närmaste auktoriserade servicecenter för reparation inom en begränsad tid.

Annars är hans omedelbara överföringen organiserade, också gratis, en av punkterna med kroppen reparationsservice. Dessutom kommer förare och passagerare har transport.

Vid mekanisk, elektrisk eller elektronisk uppdelning och även per telefon Assistance är protokollet initierats för att säkerställa täckning ägare tar i stället fordonet eller Bump närmaste service, som också kommer att erbjuda lösningar rörlighet för alla fordons passagerare.

I händelse Brand León, innehavare av en bil upp till 8 år gammal med ett konto MyPeugeot också njuta av gratis hjälp vid fel eller brist på bränsle, stöld eller förlust av nycklar och punktering.