Hvor meget det vil koste at fylde tanken?

by Comments Off on Hvor meget det vil koste at fylde tanken?
September er den måned markeret voreskalenderfor ikrafttrædelsen af ​​nye typerprocentdel af momsen skat. itilfældebrændstofpriser, bådebenzinDiesel vil anvende den nye moms på 21afprocent. I dette perspektiv, fyldedepositumVores køretøjer vil fremme skadevoresvoldsramte lommer.Hvor meget det vil koste at fylde tanken?Sporing af forskellige digitale udgaver af midlerne til økonomiske oplysninger, fundet en interessant artikel i Cincodias.com overvældende, hvor det forventes, at gennemsnitlige pris på benzin kan snart overstige 1.7 euro / liter, mens liter diesel kunne overstige 1,6 euro. Den nye afgift på 21 procent plus moms successiv forøgelse af de forskellige afgifter, der udsættes carbonhydrider, De har ført til en næsten uholdbar situation for mange spanske familier som fylde tankene på køretøjer betyder mere økonomisk satsning.Med udgangspunkt i en meget reel mulighed for, at ved udgangen af ​​2012 prisen for benzin vil nå halvdelen af 1.7 euro / liter diesel og 1,6 euro / liter, vi mere eller mindre præcise beregninger hvad det vil koste at fylde tanken forskellige køretøjer afhængig af kapaciteten. Hold øje med dataene. Skælve selv vores lommer ...
Urbane segment A
bilbrændstofdepositumtankning Pris
Chevrolet Spark 1,0 68 hkbenzin35 liter59,50 euro
Fiat 500 1.3 Multijet 95 hkdiesel35 liter56 euro
segment nytte B
bilbrændstofdepositumtankning Pris
Seat Ibiza 1.2 TSI 105 hkbenzin45 liter76,50 euro
Ford Fiesta 1.6 TDCI 90 HP Diesel 42 liter67,20 euro
Kompakteringer segment C
bilbrændstofdepositumtankning Pris
VW Golf 1,4 TSI 122 hkbenzin55 liter93,50 euro
Opel Astra CDTI 125PSdiesel56 liter89.60 euro
Midterste segment D sedan
bilbrændstofdepositumtankning Pris
Toyota Avensis 1.8 147 hk benzin 60 liter102 euro
Honda Accord 150 hkdiesel65 liter104 euro
SUV 4
bilbrændstofdepositumtankning Pris
BMW X6 35i 3,0 306 hkbenzin85 liter144,50 euro
Porsche Cayenne 245 hpdiesel85 liter136 euro

(*) Benzin pris 1,7 euro / liter (gennemsnit)
(*) Diesel Pris: 1,6 euro / liter (gennemsnit)
- I gennemsnit omkring 102 euro brændstoftank
- I gennemsnit, 96 euro på Diesel
- Hvorfor hæve prisen på brændstof?
- Naturgas, et billigt alternativ
- Alle grønne biler og opsparere
- Tricks til at spare brændstof

Mindre sikre biler, ifølge Euro NCAP

by Comments Off on Mindre sikre biler, ifølge Euro NCAP
Med data fra Euro NCAP slagprøver i 2014 og 2015 i hånden, vi bestemme, hvilke biler er mindre sikre. Disse er resultaterne.Biler med dårligere score i crashtest fra Euro NCAPBiler med dårligere score i crashtest fra Euro NCAPBiler med dårligere score i crashtest fra Euro NCAPBiler med dårligere score i crashtest fra Euro NCAP

den bil crashtest af euro NCAP der går tilbage til 1996. Næsten 20 år senere er resultaterne af virksomhedens forblive afgørende for at bestemme den sikkerhed og beskyttelse level biler vi ser i dag på vejene. Beviser, som med tiden blevet strengere, specifik og tilbyde resulterer i en bred vifte af funktioner.

I dag, Euro NCAP gør forskellige tests i deres crashtest: frontale kollisioner, sidekollision og bag kollision. den resultater De er opdelt i forskellige sektioner: ud over de stjerner (fra 0 til 5), er det bestemt en procent og et resultat i voksen beboer beskyttelse niveau, børnesikkerhed, fodgænger beskyttelse og hjælpesystemer.

Med data i hånden Euro NCAP offentligt tilbydes i forskellige bølger af tests, vi detalje Hvad er de mindst sikre biler af denne 2015 og 2014. Husk én ting: 2015 tests har ændret og øget de tærskler, der er nødvendige for at få 3, 4 og 5 stjerner. Du ser, meget erhvervskøretøj på listen og frem for alt mere negativ i afsnittet scoringer hjælpesystemer.

to stjerner

Det eneste køretøj, der har opnået 2 stjerner i Euro NCAP crashtest i de seneste to år har været Lancia Ypsilon. Italiensk nytte straffer hovedsageligt i to kategorier: beskyttelse voksen (44 procent) og hjælpesystemer (38 procent). I de to andre sektioner godkender rigeligt: ​​beskyttelse af børn (79 procent) og beskyttelse af fodgængere (64 procent).

Mindre sikre biler, ifølge Euro NCAP

Tre stjerner (2015)

Her finder vi en vigtig liste. i 2015, fire biler har fået en 3 stjerneklassifikation. En af dem er Renault Trafic, hvis svageste punkter er voksen beboer beskyttelse (52 procent), fodgænger (53 procent) og hjælpesystemer (57 procent). den Opel / Vauxhall Vivaro, i mellemtiden, det har en meget lignende scores til Trafic, da det ikke overstiger 57 procent i de foregående tre parametre og godkendt med bemærkning (91 procent) i at beskytte barnet beboer, som i Renault bilen.

den Fiat Panda Cross Det er også på listen. Hvis nogen, ikke overstiger 46 procent i forhold til bistand systemer og ophold med 50 procent i fodgængerbeskyttelse. Som om beskyttelse af voksne og børn har han scoret 70 og 77 procent, hhv. den BMW Z4 Det er den fjerde bil af 2015 viser et 3-stjernet Euro NCAP: tysk cabriolet trækker ud et 46 procent fremmøde systemer, 61 procent for beskyttelse af børn og 69 procent hos voksne beskyttelse.

Tre stjerner (2014)

Hvis vi ser et år 2014, vi se, hvordan listen over køretøjer med 3 stjerner er meget højere. den Dacia Logan MCV har en lav 38 procent fremmøde systemer og ophold efter 57 og 55 procent i voksen og beskyttelse af fodgængere. den Suzuki Celerio, i mellemtiden, dele note hjælpesystemer med Dacia.

To kommercielle køretøjer brødres af PSA Group aktien Bemærk: Peugeot Partner og Citroen Berlingo markerer med 48 procent støttesystemer og 56 procent i beskyttelse af voksne passagerer. To andre biler fra den franske virksomhed filosofi og deling platform: Peugeot 301 og Citroen C-Elysée, med en endnu værre 33 procent fremmøde systemer og 54 procent i fodgængerbeskyttelse.

En elektrisk køretøj på listen: Nissan e-N200 EVALIA, En anden negativ rekord fremmøde systemer (38 procent), og 60 procent i fodgængerbeskyttelse. den Renault Megane hatchback Tredje generation tager 48 procent fremmøde systemer og en anden 60 procent i fodgængerbeskyttelse. Endelig MG 3, et køretøj, der ikke sælges i Spanien, 38 procent aktier notere bistand systemer og 59 procent i fodgængerbeskyttelse.

Mindre sikre biler, ifølge Euro NCAP

fire stjerner

De bo tæt for at få den højeste score, men tage en bemærkelsesværdig mærke af 4 stjerner i Euro NCAP crashtest. i 2015 nu vi lukket, så har klassificeret disse biler: Karl Opel, VW Caddy, Audi TT, Nissan Navara, Mitsubishi L200, Hyundai i20, Mini Clubman, Fiat 500X og Mazda 2, CX-3 og MX-5.

sidste år 2014, 4 star opnået følgende køretøjer: Kia Soul og Soul EV, Mini Cooper, 'brødre' Toyota Aygo, Peugeot 108 og Citroen C1, de andre par Fortwo-Forfour og Twingo, Opel / Vauxhall Corsa, Hyundai i10, Citroen C4 Cactus og Ford Tourneo Courier.

- Du kan også være interesseret i:

Lancia Ypsilon, kun to stjerner i crashtest Euro NCAP.

Skoda Fabia, BMW Active Tourer, Nissan Pulsar og Tesla Model S femstjernet Euro NCAP.

Videonoticia: Smart Fortwo vs Mercedes S Class, hvordan vil efter et frontalt sammenstød?

Så en bil er fremstillet, alle faser

by Comments Off on Så en bil er fremstillet, alle faser
Har du nogensinde du spekuleret på, hvor lang tid det tager at bygge en bil fra bunden, og hvordan hele processen? Vi fortæller alle led i produktionen af ​​en bil.Hvordan en bil lavet? Billeder procesHvordan en bil lavet? Billeder procesHvordan en bil lavet? Billeder procesHvordan en bil lavet? Billeder proces

Ifølge de oplysninger, du har givet forskellige bilproducenter, da godkendelsen af ​​projektet er givet oprettelsen af ​​en ny bil indtil han træder på gaden, de går fra fire til seks år i gennemsnit. Hvis du ønsker, at se på det på denne måde: for nylig, Mercedes-Benz sat til salg den nye E-klasse, en af ​​de nyeste biler på forhandlere. Nå, har den samtidig begyndt at arbejde på hans efterfølger, forventet at se året 2023. Og selvfølgelig har forberedt alt udviklingen, at den nuværende erfaring i deres livscyklus, som du kan se er omkring syv år.

Alligevel par bilfabrikanter erklære en lukket tidspunkt, hvor han blev spurgt om udvikling cyklus af en ny model. På en måde, der er grunde, det afhænger af, hvad der menes med den nye model. Bilen fuld, uden mekanisk? ¿Tilføjelse disse, måske arv fra en tidligere generation, stadig lappeløsninger? Eye, for mærker som Mercedes har citeret "juveler" i stil med den klasse S, som engang ændrer et årti. Det er, for ti år dets ledere udvikle sig og udvikle omhyggeligt den "knowhow" nødvendig for at lancere et køretøj, der, ligesom andre flagskibe første niveau, når det kommer bliver teknologisk reference.

Af den måde, er prissat betydeligt mere tid produktionsenhed kræver en generalist bil: en 20 timer siden starte svejsning og chassisrammen indtil der kommer fra midlerne til samlebåndet.

Hvordan en bil designet?

Seat forklarer det klart: 1400 dage, over tusind skitser, 5.000 kilo ler og 1.000 liter male kræver definere udformningen af ​​en ny bil helt. Og det bedste: det hele starter med blyant og papir. Den spanske mærke forklarer processen som følger:

1. Briefing. Udarbejdelse af retningslinjer de skal opfylde de nye bil, en køreplan, der markerer DNA-model og vil styre processen.

Så en bil er fremstillet: design2. Hæfter. Designere begynder at tegne den nye bil, fra hvad de ville gøre til en næsten reelt billede af det nye køretøj. I fire år har de produceret over tusind skitser.

3. skitser valgt stort set genskabe volumizing fremtidig køretøj. Resultatet officiates som hvidbog.

4. model "ler". Clay maquette-størrelse og fire tons, mere end det dobbelte af produktion bil. fysisk genskaber den udvendige design tager form og som indføres ændringer. I denne proces er der en håndværker arbejde, Molder hånd carving stykket.

5. "Frosne model". Den endelige udvendige design, der er godkendt af selskabet. Dens udseende er ganske reel, selvom forblive en model "ler". Gennem hele processen de når omkring 5.000 kilo ler, der anvendes.

6. farver. Institut for Color&Trim skaber interne og eksterne ny bil toner. Hun arbejder i to år, og samler ideer og tendenser i verden af ​​mode, arkitektur og produktdesign. 100 udført formuleringer og investere 1.000 liter maling til at afslutte en palet af 12 farver.

7. sæder. Udviklingsmæssige aspekter af komfort og æstetik er kombineret. farve&Trim griber her med en speciel symaskine, der forbereder de mønstre og kombinerer materialer og farver, der passer bedst.

8. indretning. Driver-orienterede, nu drejer rundt på skærmen, som har fået så megen fremtrædende er den første til at blive placeret; så kommer resten. Smag og designs udenfor, alle nye model sejre aspekter som funktionalitet og ergonomi for den nye bil især nyttigt og effektivt.

De indledende kampe: chassis, aerodynamik ...

Når design Modellen er blevet godkendt, vil de producerer forme og skabeloner som vil tjene til at producere deres paneler og dele. Samlet set er fremstilling af en bil opdelt i presserende stadier, ark, maling og samling.

Chassis tuning: denne bil er fremstilletSom du kan forestille dig, før den når det punkt, de er blevet investeret tusindvis af engineering timer at spore chassiset... Allerede med de første rigtige modeller er lavet test der tager sigte på definere aerodynamik (I vindtunnel), Tætheden og sikkerhed (stød og slag). Derefter kommer testen kredsløb og bestemme vejen gør dynamisk punkt og holdbarhed af forslaget. Disse vil finde sted i sådanne ugæstfrie steder som polarcirklen, men også i varme ørken omgivelser, og selv i nogle stor højde. Nogle andre er lavet i et lukket kredsløb.

Maleri bil

Maleri en bil er en delikat proces, fordi eventuelle mangler vil blive trykt og enheden tilbage til udgangspunkt. Derfor denne fase udføres i en Aseptisk næsten lufttæt miljø, støvfri. Det har næppe menneskelig tilstedeværelse, og de arbejdere, der af en eller anden grund har adgang til hytter gøre pølser i særlige kostumer, før passage af luft blæsere, der neutraliserer forurenende stof til den sidste plet.

fra værksted, den karrosseri Det er udsat for en intensiv højtryksspuling og en sekvens kemiske behandlinger som bestemme en ren overflade og ensartet, fedt fri og svejsning rester eller fremspring værksteder og presseplade. Behandlingen gør også kroppen ikke lede elektricitet og modstå korrosion. Derefter ind i en electrocoat bad: Inden for en pulje, er den fuldt neddykkede legeme udsættes for elektrisk spænding og plader, der fungerer som katode, tiltrækker malingspartiklerne adskilles. Dette første lag af maling forhindrer korrosion. Kit derefter hver krog og forsegling pakning for at sikre tæthed anvendelse.

Endelig gælder det maleri, første interiør og derefter til uden for bilen (Også underkastet en lakering proces lag ansvarlig lysstyrke vi se). Det sidste trin er en tørreovn ved 150 ° C i 15 minutter.

Begynder fremstilling og montage bil

den start af produktion af en bil selv finder sted på gulvet i fabrikken presser. Der, store kvæg ankommer omkring 20 tons stål leverandør (undtagen Hyundai-gruppen, som har sine egne stålværk). De tilbringer en rulle tog, der retter at forlade dem flade. Derefter de dirigeres til hydrauliske presser at skære hvert stykke, folie eller en plade.

Afskæringer derefter sende stempling fase, hvor stål forbliver ved stuetemperatur og det udstanses af en presse, der giver den endelige form til stykket, med tilsvarende profiler, silhuet og huller til skruer: tag, dør, fin, rammer, hætte ...

den presser SEATs Martorell udøve en kraft svarende til vægten af ​​500 biler og gentag manøvren 6,4 millioner gange om året. Ja, den procedure, fuldautomatisk, er under tilsyn af en krævende kvalitetskontrol. Dette kan automatiseres, men også lavet af operatører. Typisk en prøveudtagning hvert par stykker af linjen er udvundet at kontrollere omhyggeligt, der opfylder de forventede parametre.

den samling og svejsning (Gennemsnitlig omkring 3.000 point, plus uforpligtende laser) er det næste skridt. Den former kroppen i en proces styres af den robotteknik (Ca. 95 procent af operationer). Starter på gulvet, tilføjede rattet, instrumentbrættet skærm, der understøtter undergulvet og bag, sider og endelig taget, en af ​​de stykker, der giver et mere robust køretøj. Det gjort, døre, hætte og flapper er tilsat. Robotter med laserscanner undersøgt af hele kroppen for at kontrollere, at kvoter og tolerancer mellem dele er korrekte.

Så en bil er fremstillet: samlingBil mount, stykke for stykke lide puslespil

når bil er allerede malet, få adgang til slutfasen produktion i forsamlingen butikken, hvor hver enhed modtager alle sine interne tilbehør, motor .... Først portene fjernes for nem adgang og installation af interne elementer. Her dominerer mands hånd med hjælp af maskiner, der letter bevægelige tunge dele, som instrumentpanelet (normalt kommer i et stykke af leverandør, ledningsføring, inklusive), er hjulene ... før montering af loftsbeklædning og andre trim indsat og fast ledningsføring og de relevante rør. Endelig sæder (dreje og som motor og transmission, formonteret i andre værksted effekt) og spejle er monteret. Når mekaniske når kroppen, udstødning, transmission, bagaksel eller ratstammen allerede positioner. Drivaggregatet løftes af en maskine til virkning, men samlingen og stramme alle bæres af operatører. Endelig tilsættes foran (masken, med gitter, kofangere og forlygter) og døre, før inkorporering af væske (brændstof, kølemiddel, vinduesviskere, bremsevæske og adresse ...).

Hver bil udsættes derefter for en omfattende kvalitetskontrol test at teste, at alt går som det skal. Også på en test, der kontrollerer leveringen af ​​tilstrækkelig strøm. Så bilen startes første gang og går udenfor, hvor teknikerne gennemgår krævende køreprøver på rulleveje forskellige overflader: glatte asfalt, ru, brosten, bump ... bremser og retning er også verificerede, og testet for tilstedeværelse eller fravær af baggrundsstøj. Bilen vil stadig blive udsat for en højtryksrenser i en tunnel, der sikrer korrekt tætning.

Du kan også være interesseret

- Så en superbil fremstillet og gjort Audi R8

- Toyota forbereder masseproduktion af elbiler i 2020

- Seat Martorell fabrikken producerer flere biler i Spanien

- Hvorfor køretøj produktion i Spanien er stigende?

Honda Civic Type R 2007-2010: en sportslig brugte kærlighed

by Comments Off on Honda Civic Type R 2007-2010: en sportslig brugte kærlighed
Honda Civic Type R tredje generation blev solgt mellem 2007 og 2010. Det er et godt tidspunkt at se på markedet for brugte produkter en af ​​disse sportsgrene.Honda Civic Type R videresalgHonda Civic Type R videresalgHonda Civic Type R videresalgHonda Civic Type R videresalg

den Honda Civic Type R i hans første tre generationer, Det er blevet en kult sportsvogn Det nyder en bemærkelsesværdig berømmelse og omdømme. Det er en bil med sjæl, at mange søger i den anden hånd markedet og har allerede gemt som en værdsat samlerobjekt.

den Honda Civic Type R tredje generation Det blev markedsført mellem 2007 og 2010. Ligesom sine forgængere, denne bil viste sig endnu engang en udpræget sporty humør; æra næsten som en racerbil, men godkendt til rullende vej. For eksempel 2-liters atmosfæriske firecylindret blev tunede og Han er ved at udvikle ikke mindre end 201 hk, overgår den mytiske barriere på 100 hk til liter. Ja, den maksimale effekt blev opnået næsten 8.000 rpm, 7830 omdr./min specifikt som en finjusteret racing motor er involveret.

For at få det fulde udbytte så højt mekanisk ydeevne, Honda Civic Type R tredje generation rider på en gearkasse sekstrins med en meget korte relationer der holdt let fire-cylindret motor på toppen af ​​cuentavueltas. Den Shifter blev placeret på instrumentbrættet og ledelse var så hurtig som nødvendigt, med meget korte afstande.

Honda Civic Type R videresalgi Honda Civic Type R Han vedtaget en opstilling uden at kompromittere i suspensioner, mens motor monteret til at optimere en mekanisk differentialelåsning. Bremserne var også på højden af ​​omstændighederne, og det samme gælder for kommandoen med cuentavueltas præsiderer over instrumentpanelet.

den Honda Civic Type R (2007-2010) æra det tætteste ting at køre en racerbil og det er ikke underligt, at det er en bil meget efterspurgt af fans. En maskine kompromisløs røv at nyde sportslig kørsel. Ja, den japanske model koncentration og færdigheder, der kræves, da fronten var noget nervøs selvhæmning, mens den bageste antydede let ændres til støtte.

Desværre tilbuddet på det sekundære marked ikke er for bred. Flere enheder kan findes i andre lande som Tyskland eller Frankrig. Biler kan findes i brugthandel fra € 8.000, mens enheder af produktionen i de seneste år med få kilometer på resultattavlen, som vi kan spørge om 15.000 €.

Gratis prøveversion den billigste og interessant SUV: Dacia Duster, Suzuki Jimny … og mange flere

by Comments Off on Gratis prøveversion den billigste og interessant SUV: Dacia Duster, Suzuki Jimny … og mange flere
Den Dacia Duster og Suzuki Jimny SUV er de to med de strammeste markedspris, købe nogle interessante muligheder, som du ikke bør gå glip af. Hvis du ønsker at prøve dem gratis, bare gå til Test The Best SUV den næste 16, 17 og 18. juni.Dacia Duster og Suzuki Jimny, to økonomiske SUVDacia Duster og Suzuki Jimny, to økonomiske SUVDacia Duster og Suzuki Jimny, to økonomiske SUVDacia Duster og Suzuki Jimny, to økonomiske SUV

Blive overrasket over den Dacia Duster og Suzuki Jimny, to SUV meget at overveje deres rimelig pris og funktionalitet. Test The Best SUV, der afholdes den 16., 17. og 18. juni på messen i Las Rozas, Madrid, Det giver dig en helt gratis mulighed for at sidde bag rattet i Duster og Jimny og kontrollere alt, hvad de kan tilbyde. Det er den største begivenhed i Spanien for at prøve at finde biler, vil du tabe?

Vil du prøve gratis Dacia Duster? Tilmeld dig her til at teste de bedste SUV.

Dacia Duster: den mest populære

Den Dacia Duster SUV er en af ​​de mest populære lave omkostninger i Europa. Motoren Serien består af to benzin -1.6 115PS og 1.2 TCE 125 CV- og to Diesel -1.5 dCi 90 og 110 hk. 1.6 benzinmotor 105 hk Duster Det er en variant, der kan køre på flydende gas (GLP).

til benzinmotorer og diesel 110 Dacia Duster Du kan anmode om en firehjulstræk. den seneste nyheder model er inkorporeringen af en version med automatisk dobbelt-kobling (EDC) og seks gear, som kan bestilles kun med dieselmotoren på 110 hk.
Meget snart vil der komme en anden generation af Dacia Duster. Det vil bringe nyhed forskellige kropstyper; Hvis indtil nu solgt med fem døre og fem sæder, Det er meget sandsynligt, at du får en Grand Duster længere version -omkring 4,6 m- og en konfigurerbar inden for 7 sæder; og På den anden side, en mindre version 4.20 meter lang, der skal indgå i det segment af by- eller lille SUV.

Vil du prøve Suzuki Jimny gratis? Tilmeld dig her til at teste de bedste SUV.

Suzuki Jimny: essensen af ​​SUV

Apropos Suzuki, især i vores land, taler om road. Det er et mærke i deres gener fører køre off asfalt, der tilbyder modeller, der reagerer bedst, når vejen er kompliceret og en værdi interessant.

Den ubrændbare Suzuki Jimny Det er et godt eksempel på dette mærke filosofi. Den lille terrængående firehjulstræk, Det giver store off-road egenskaber, og en af ​​de bedste værdi for pengene på markedet. Dens kendetegn er hans krop, knap 3,67 meter lang, tre-dørs, fire-hjulstræk og fire pladser inde.

Suzuki Jimny kommer med en benzinmotor 1.3 firecylindret 85 hk magt. Forbrugsniveauer og CO2 holdes ved 7,1 l / 100 og 162 g / km, hhv.

Du kan også være interesseret i:

Ny Dacia Duster 2017: billigere og flere versioner

Dacia Duster 2018 og vil være den nye lave omkostninger SUV

SUV'er kendte Suzuki: Jimny, Vitara og S-Cross

ING Car Lease, salg

Nederlandske finanskonsernet ING har sattselge datterselskapet leasing biler, ING CarLease, som har en flåte av 240000kjøretøyer i åtte europeiske land, deriblantSpania, ifølge en pressemelding fraenhet.ING Car Lease, salg

ING Den sørger for at stadig evaluerer og optimaliserer dens forskjellige virksomhetsområder, som del av sin strategi angir et mål for å redusere dens kompleksitet. I denne sammenheng foretaket erkjenner at studier "strategiske alternativer" for ING Car Lease.

Så, påpeker at mellom disse alternativene De inkluderer forhandlinger med tredjeparter som er interessert i et mulig oppkjøp av leasing datterselskap, men påpeker at kontaktene ikke har utledet av den tiden en konkret avtale.

Til slutt, forklarte den nederlandske finansinstitusjonen at hans planer for ING Car Lease påvirker ikke noen annen divisjon knyttet til leasing virksomheten, som ING Lease og ING Commercial Finance.

Mourning for mindre end 9.000 euro: Dacia Sandero 2017 Ford Ka +

by Comments Off on Mourning for mindre end 9.000 euro: Dacia Sandero 2017 Ford Ka +
To biler koster mindre end 9.000 euro, analyseret nøglerne til den nye Dacia Sandero 2017 og Ford Ka +, to af de autentiske konger "lave omkostninger".Dacia Sandero og Ford Ka +: to billige biler stårDacia Sandero og Ford Ka +: to billige biler stårDacia Sandero og Ford Ka +: to billige biler stårDacia Sandero og Ford Ka +: to billige biler står

Hvis du har et stramt budget i at købe en ny bil (Se alle priserne på nye biler i Spanien) og leder praktisk og funktionalitet, er mere end sandsynligt, at hovedpersonerne i denne sammenlignende analyse-den fremtidige Dacia Sandero og Ford Ka 2017 + - imødekomme dine forventninger.

Den første vigtigste ting, når de køber en bil er som regel den pris. I dette tilfælde både Dacia Sandero som Ford Ka + har en under 9.000 euro (I tilfælde af Dacia Sandero 2017, endnu ikke er blevet offentliggjort sin officielle priser, men kilder Renault-Dacia i Spanien forsikre os om, at satserne vil svare til den nuværende model). Mere specifikt Ford Ka + Det udbydes på det spanske marked 8.850 euro -version 1.2 Duratec benzinmotor 70 hk og Essential- trim niveau, mens den aktuelle start pris starter ved Dacia Sandero 7.300 euro (Effektiv sats for Sandero 1.2 Base 75 hk; som jeg har sagt før, vil prisen på billigere Sandero 2017 være meget tæt på disse 7.300 euro). den priser disse to biler omfatter rabatter og særlige reklamekampagner.

Dacia Sandero og Ford Ka 2017 +: Hvad er dine motorer?

den Dacia Sandero 2017 vil blive tilbudt med de samme motorer, der er blevet markedsført hidtil, dvs 1.2 benzinmotorer 75 hk (Atmospheric) og turbo 0,9 TCE 90 hk diesel 1.5 dCi 75 og 90 CV og bi-brændstof benzin og LPG (flydende gas) 0,9 TCE 90 hk.

For sin del, den handelsinterval af Ford Ka + Det har en enkelt benzinmotor 1,25 Duratec og to effektniveauer 70 og 85 CV.

Ford Ka +Dacia Sandero og Ford Ka +: størrelse, rum og krop

den nuværende Dacia opdager måler 4,05 m længde og det har en bagagerum hvis officielle af den rumænske firma volumen annonceret er 320 liter (I den opdatering, der frigives i den kommende Paris Motor Show, forbedret ergonomi og komfort for beboerne annonceret). Hans modstander i dette duel, Ford Ka +, målt 3,93 m lang (Vs. 3,97 m den nuværende Ford Fiesta), har en lagervolumen i trunk 270 liter og også det har at 21 huller dias så passagererne kan deponere deres personlige ejendele i forskellige størrelser.

Dacia Sandero og Ford Ka +: handelsinterval i Spanien

den nuværende niveau er Base udstyr Dacia Sandero, Ambiance og Laureate Effektivitet, uden at glemme variant Stepway, en Sandero kosmetiske additiver på ydersiden at lidt ligner en SUV eller en crossover.

I første omgang, Ford Ka rækkevidde + i Spanien Det er noget lavere i niveauet af udstyr kaldet to færdige Væsentlige og Ultimate. Serien omfatte elementer såsom manuel aircondition, den kommunikation og underholdning system Ford Sync -med stemmekommandoer til at styre anvendelser af smartphone-, bageste parkering sensorer, tonede bagruder og alufælge 15 inches. Snart Ford Ka + vil glæde sig over Særlige versioner sort og hvid, tilsætning af en røre mere sporty og afslappet i udlandet (Med krop i sort og hvid tag spejle eller omvendt). Begge versioner Ka + Black and White vil fås med alufælge 15in CV 1,2 liter 85 vil gå i indgreb kun Duratec.

Du kan også være interesseret

Den bedste lille bil, der vil ankomme i 2016 og 2017

Opdelinger af små biler og SUV'er bedste sælgere

2017 Ford Fiesta: første data og fotos

Peugeot og Citroen: 8 år gratis bistand

by Comments Off on Peugeot og Citroen: 8 år gratis bistand
Peugeot og Citroen, både den franske gruppen Ptil har merker utvidet sin veihjelp service til alle eiere av en Peugeot eller Citroen kjøretøy opp til 8 år gammel fra den første datoen for påmelding.Peugeot og Citroen: 8 år gratis bistand

Denne tjenesten under navnet Assistanse havarier og ulykker, er operativ 7 dager i uken og 24 timer i døgnet og gi hjelp i tilfelle av sammenbrudd eller ulykke, helt gratis og uten kontrakt eller inngå noen kilometerbegrensning.

Ved uhell, etter å vedta sikkerhetstiltak og signal derav, bare ta kontakt med relevant assistanse service og også gi råd, hvis kjøretøyet kan reise uten å sette deres sikkerhet i fare, resepsjonen er organisert i nærmeste autoriserte servicesenter for reparasjon i en begrenset periode.

Ellers er hans umiddelbare overføring organisert, også gratis, ett av punktene med kroppen reparasjonsservice. I tillegg vil fører og passasjerer har transport.

I tilfelle av mekanisk, elektrisk eller elektronisk sammenbrudd, og også via telefon assistanse, er protokollen iverksatt for å sikre dekning eier, tar i stedet kjøretøyet eller Bump nærmeste service, som også vil tilby løsninger mobilitet for alle passasjerene.

I tilfelle Brand León, innehavere av en bil opp til 8 år gammel med en konto MyPeugeot også nyte gratis bistand i tilfelle av feil eller mangel på drivstoff, tyveri eller tap av nøkler og punktering.

De cockpits i fremtiden, virtual reality

by Comments Off on De cockpits i fremtiden, virtual reality
Tabeller af fysiske ure ledes af analoge mekanismer, speedometer og omdrejningstæller i den bedste dag, er mindre og mindre i moderne bil. LCD / TFT med multiconfigurables virtuelle designs dukker op som den fremtidens teknologi.De cockpits i fremtiden, virtual realityDe cockpits i fremtiden, virtual realityDe cockpits i fremtiden, virtual realityDe cockpits i fremtiden, virtual reality

den flydende krystal -LCD- har i årevis brugt i ure billeder, dybest set på særlige områder for information, hvor digital grafik fortolkede meget klart til formål at projicere information. Men digital information er blevet afsluttet eller udskiftning af analoge hovedstol, som traditionelt med en fysisk nål og en skala, vi rapportere hastighed, omdrejninger per minut (rpm), den brændstof i tanken eller temperatur vand motor, blandt andre parametre. Nu med de fleste teknologi, der anvendes til bil, er mere information at blive peget kan gøre lokomotivføreren, og det har fået os til at mødes i stigende grad backsplashes overfyldt analoge eller digitale ure, skærme, afbrydere og andre mekanismer, som bandt både design og intuitiv brug af udstyr og læse information.

Audi TTden krystaldisplays central flydende De har tilladt reducere antallet af afbrydere og ure fysisk, projiceres op på en samme virtuelle overflade kontrol med forskellige funktioner afhængigt af det valgte område. en virtuel tast kan være volumen radio, zoome kortet navigationssystem eller regulator varme sæde, f.eks.

nu, Audi har taget et skridt videre i sin nye TT, til undvære den central skærm og absolut flytte alle de oplysninger kassen kørestilling. den 'virtuelt cockpit 'af Audi TT Den består af en LCD / TFT skærm, fælles teknologi i fladskærms-tV vores dage, 12.3 inches Det rager samtidig de forskellige oplysninger, som vi hævder. Den samme fysiske rum af billedet skift billede, eller prioritere mekanisk information, af rejse, af underholdning eller af navigation, f.eks.

facia fremtiden smartphone er et perfekt eksempel på den varierede oplysninger, der kan projicere et LCD skærmtype, også med animeret grafik og farve. den TFT-display virtuel Audi cockpits Det har en opløsning på 1.440 x 540 pixels, med meget klare billeder og skarpe kontraster opnås. den mikroprocessor grafisk 1GHz 4 kerner processer otte milliarder beregninger i sekundet. den omdrejningstæller Det beregnes 60 billeder per sekund, hvilket gør den virtuelle nålen bevæger sig med en masse flydende.

I nogle tilfælde denne teknologi tjener til at give forskellige designs ramme, ændre farve eller størrelse stavning, men det har også været nødvendigt at integrere nye enheder automobil, såsom systemer, der genkende vejskilte og vis os tegnet i billedet, radar at fange bilerne foran os, og repræsentere den på skærmen; i hybrider deres animeret grafik De informere os om lastning og losning processer eller i 4x4, driften af ​​transmissionen.

Black Friday 2016: Bedste Bil tilbud

by Comments Off on Black Friday 2016: Bedste Bil tilbud
Forhandlere føje til fejringen af ​​'Black Friday': Gør dig klar til en stor konference, hvor bilerne vil blive tilbudt rabatter.Bedste tilbud på Black Friday i SpanienBedste tilbud på Black Friday i SpanienBedste tilbud på Black Friday i SpanienBedste tilbud på Black Friday i Spanien

Han blev født i USA og har allerede nået Spanien. en måned efter Halloween fejres den fjerde fredag ​​i november, altid falder sammen med dagen efter Thanksgiving. Det er Fredag, hvor virksomhederne traditionelt tilbyde store rabatter, primært, men ikke kun, elektronik og mode. Denne dato markerer officielle start på ferie shopping.

I Spanien har det Black Friday kommer op med variationer; det vigtigste er dens største udstrækning i tid. De fleste overflader vedligeholde deres bud fredag ​​og sagde resten af ​​weekenden. Og forhandlere, hvilket er det, der interesserer os, gælder det på hver deres måde. Faktisk har de fleste ikke spille vært til navnet 'Black Friday'.

Ford

Det amerikanske selskab har tonet blå Black Friday og forlænget med tiden, kalder 'Blå dage. Dit bud er fratrække moms (næsten) alle sine modeller frem til november 20. De er udelukket Ka +, Tourneo Courier, Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Tourneo Connect, Edge, Mustang og Tourneo brugerdefinerede modeller. Klimaks bliver dagene 20. og 21. november, der vil blive tilbudt denne samme rabat på vedligeholdelse og officielle anmeldelser

Citroën

Hvis du køber en Citroën drage fordel finansieringsplan PSA Financial Services Spanien EFC SA, vil du være berettiget til en rabat på 5.100 euro i C3 og C4 Cactus, af 5.500 euro i C4 Picasso, af 5.700 euro i C5 og op 6.000 euro i Citroen C4 Diesel AM22. Firmaet har kaldt Premieres planen.

Fiat

Italienerne går fra sort til fuld farveskala og kalde deres rabat pakke farve Dage. Fiat tilbud rabatter på mellem 5.700 og 6.000 euro modeller punkt, euro 44300-4480 i 500 og omkring 6.000 euro i 500L. For at gøre dette, ja, bliver du nødt til at opfylde en række vilkår, Herunder levere en bil med en længde på mindst tre måneder.

Renault

Dispensation fra de første fire rater og et års gratis forsikring hvis du køber en Mégane nul kilometer. De samme bonusser, der tilbydes i Mégane Coupé, den Clio og Sport Tourer, Også kilometer nul, men i disse tilfælde De tilføjer to års gratis dækning. I Sport Tourer giver de dig også en touch screen browser. Du vil have mere? Fordi der: Talisman Det tilbydes med fire års gratis vedligeholdelse og garanti og forsikring dæk i samme periode. Alt dette indtil den 30. november.

Hyundai

Black Friday matcher 25-året for ankomsten af ​​firmaet i Spanien, og gør udbud særlige udgaver flere modeller til meget attraktive priser: Tucson fra 21.990 euro; den i30, fra 12.465 euro, og ix20, fra 13,490 euro. I alle disse er tilføjet Fri vedligeholdelse, garanti ubegrænset kilometertal og vejhjælp i fem år.

Nissan

en Juke fra 12.900 euro eller XTrail fra 23.600 euro. Uanset hvad du vælger, vil du tre års gratis vedligeholdelse, garanti og vejhjælp. Selvom der vil betyde finansiere med RCI Banque SA enhed og levere en brugt bil. Og hvis du foretrækker Qashqai, Du har en plan finansiere 0 procent april og gebyr-fri åbning.

slangebøsse

Hvis du køber en CR-V, Honda tilbud en ekstra gave, at vælge fra forskellige former for udstyr Elegance: blacked ud fælge, tagrælinger, tonede ruder ... uanset hvad du foretrækker.

jeep

Jeep er også fødselsdag: 75 stearinlys på kage, intet mindre. tilbyder derfor Renegade, den cherokee, den Grand Cherokee og Wrangler med betalingslempelser, lejemål og flere års vedligeholdelse ud over garantien.

Du kan også være interesseret

Black Friday: bilsalget steg 23%

Land Rover fordømmer Kina JMC at kopiere Evoke

by Comments Off on Land Rover fordømmer Kina JMC at kopiere Evoke
Land Rover tager for retten den kinesiske bilproducent Jiangling Motor for at krænke sine immaterielle rettigheder og unfair konkurrenceLand Rover tager for retten den kinesiske JMC at kopiere EvokeLand Rover tager for retten den kinesiske JMC at kopiere EvokeLand Rover tager for retten den kinesiske JMC at kopiere EvokeLand Rover tager for retten den kinesiske JMC at kopiere Evoke

Det siges ofte, at efterligning er den oprigtigste form for smiger, men det lader til, at Jaguar Land Rover Det betyder ikke stoppe med at være meget tilfredse med det. Ikke overraskende har den britiske bilproducent besluttet opsige Jiangling Motor Company (JMC) før en kinesisk domstol af to grunde: overtræder sine immaterielle rettigheder og unfair konkurrence. Grunden? Anklaget for at kopiere udformningen af ​​Range Rover Evoque.

Sandheden er, at denne praksis er helt almindeligt i Kina. Mærker som Geely, BYD og JMC ejer ingen skrupler, når designs inspireret af udenlandske producenter. Kinesiske æstetik disse køretøjer er så åbenlyst som det ses gerne, at det er nemt at gætte, hvad mærke kopieret. Ja, altid i sager af ydre design: interiør og frem for alt, mekanikken er forskellige.

Landwind X7

Jiangling Motor ved hvordan. På det tidspunkt var det kompliceret differentiere Landwind MPV Opel Frontera og i 2014 blev scenen med Landwind X7 og Range Rover Evoque gentaget. Så det syntes, at de havde taget SUV Range Rover og simpelthen havde ændret emblem. Et par år senere, har den britiske mærke har besluttet at skride til handling på området tager katet ved en domstol i Beijing. Et træk, at få producenter udføre og Du kunne danne præcedens Hvis Land Rover vinder juridiske kamp JMC tilskynde de andre selskaber til at anlægge sag.

10.000 ordrer i to uger

Det undrer handling, fordi det er normalt, at sådanne klager ikke kommer til at bære frugt. Grunden er simpel; i Kina er der en enorm smuthul og de love, der styrer det asiatiske marked er helt bløde om spørgsmål af konkurrencen mellem mærker. På baggrund af denne, chancerne for at vinde en retssag er slanke og derfor generelt globale producenter normalt ikke gribe ind. Desuden klagen kan endda vende sig imod hvis den kinesiske offentlighed mener, at en udenlandsk virksomhed er skræmmende indenlandske konkurrenter.

Landwind X7

Anyway, har Lange Rover besluttet at stå op til Landwind. Otte måneder efter den britiske køretøj fra borde på den østlige marked, kinesiske mærke afslørede den nye version af sin SUV X7 i november 2014 og to uger efter sin løsladelse modtaget mere end 10.000 bestillinger; JMC også anslået i 2016 at sælge mellem 80.000 og 100.000 enheder af kun denne model. Med begge modeller i sigte, den eneste reelle forskel er prisen. Evoque koster mere end dobbelt X7: 400.000 yuan (53,600 euro).

Tolv år for at vinde en sag i Kina

Kritik for sin åbenlyse lighed snart ankom. begge SUV har en meget lignende måde: både taget og vinduerne er tilspidset fra den forreste bagud og linjerne i den laterale kroppen, de er næsten identiske. Desuden stoframmen X7 er lidt mere afrundet end Evoque. Som om dette ikke var nok, kits findes at fjerne de små forskelle mellem de to biler, der tillader for eksempel sætte emblem Land Rover i X7 til 17 euro.

Du kan ikke overse, at tvister mellem Land Rover og JMC har ti års historie. Det var i 2006, da den britiske producent til sin kinesiske konkurrent står i retten for netop den Landwind mærke anses for meget lig Land Rover. På det tidspunkt, sejren gik til Jiangling Motor sluttede registrering af navnet for Europa. Ahead er en lang og trættende proces, men der er plads til håb. Honda tog tolv år for at vinde en sag i Kina en lokal bilproducent lidt kendt, at kopierede CS-V.

Du kan også være interesseret

- Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

- Kinesiske kopier af de fleste uhyrlige biler

- Zotye SR8: dette er den kinesiske kopi af Porsche Macan

Bøder sætte flere varevogne og lastbiler

by Comments Off on Bøder sætte flere varevogne og lastbiler
DGT begynder en ny særlig kampagne for at overvåge lastbiler og varevogne. Hurtigere og problemer med dokumentation, sædvanlige bøder mellem den første og ikke de eneste.Bøder sætte flere varevogne og lastbiler

den varevogne og lastbiler er igen i søgelyset Trafik med den nye særlig overvågning kampagne, DGT gennemført indtil den 21. februar. I samme kampagne, for et år siden, blev mere end 80.000 sådanne køretøjer overvåges og rapporteres mere end 11.000, næsten 14 procent kontrolleret.

I tilfælde af lastbiler og varevogne, og som det sker med biler og motorcykler, Hurtigere er den mest almindelige forseelse blandt bilister. For omkring et år siden, begyndte at operere radarer genkende og skelne den type køretøj pågældende kan gøre klagen tilpasset det, laveste tilladte maksimale hastighed i disse køretøjer end i personbiler, 100 eller 90 i motorvejsforbindelser, afhængigt af køretøjet og 80 eller 70 på konventionelle veje.

For det andet, besætte bøder for ikke at have ITV i orden, huske, at disse køretøjer skal passere hyppigere end personbiler, og ikke at have obligatorisk forsikring. Andre problemer med dokumentation af køretøjet eller føreren er den tredje årsag til fint mellem varevogne og lastbiler. Efterfulgt af nonuse af sikkerhedsselen, som det er stadig uafklaret i denne type køretøjer. Også almindelige er bøder for overvægt eller stress og mindre positiv over for alkohol og narkotika.

For lastbiler, uregelmæssigheder i fartskriveren og køretider besætte det store flertal af bøderne. vil du følge tekniske fejl i køretøjer og overvægt og dårlig lastning eller stuvning af denne. Luk rækkefølgen manglende brug af sikkerhedssele og alkohol og narkotika positiv

recidivister krig

Eftersom et år siden DGT er begyndt at informere Generaldirektoratet for landtransport sanktioner begået af recidivist drivere, så at bortset fra sanktioner for chauffører-egne undersøgelser af virksomheder, de arbejder for er lavet, selv at overveje virksomheder, der begår flere forbrydelser mister evnen til at operere i vores land.

Du kan også være interesseret

Van drivere er mere tilbøjelige til at gå ned

Vans og motorcykler, enmersas i mange ulykker

10 tips til at huske at gøre flytningen ind i en leje varevogn

Nyt testcenter i Madrid

Madrileños der ønsker at henlede din kørekort vil ikke længere nødt til at gå nødvendigvis til de faciliteter, DGT har i Mostoles. For en uge, Alcalá de Henares har et nyt testcenter, der håber på at imødekomme efterspørgslen fra tusindvis af borgere.Nyt testcenter i MadridDen selvstyrende region Madrid endelig har to centre, så de kan undersøge alle dem, der er villige til at opnå tilladelsen. Generaldirektoratet for Trafik (DGT) åbnede i Alcala de Henares en ny provins-hovedkvarter, hvor de teoretiske prøver og praksis vil blive afholdt.Det nye anlæg vil give aflaste hovedkvarteret for Mostoles, som i de senere år blev fuldstændig mættet af tusindvis af Madrid borgere, der kommer hver uge, der skal undersøges. Derfor, for at det sted, Alcalá de Henares født med den hensigt at imødekomme efterspørgslen i området kendt som "Henares korridor", som har en stor befolkningstæthed.Centrets formand, Antonio Arjona, Autopista Online har bekræftet det store antal mennesker, der betjenes af den nye ledelse. "Omkring hver uge vil blive diskuteret her 1.200 mennesker, omkring 600 af de teoretiske og praktiske 600 andre," sagde Arjona.Det eneste nye ved driveren Test Center i Alcalá de Henares, som har været denominado- ham er hans private karakter, fordi for at udføre de nødvendige for at give et ekstra gebyr på 13 euro tests.Det nye anlæg, som ligger på Avenida de Europa nº23, er steget takket være en aftale indgået mellem byen Alcalá de Henares og Trafik. I det, er Konsistorium forpligtet til at give for en periode på tyve år en del af kommunal jord.

VW stoppede produktionen af ​​sin superbil Nardo

by Comments Off on VW stoppede produktionen af ​​sin superbil Nardo
Volkswagen Nardo, en sports magtfulde, der skylder sit navn til den berømte italienske kredsløb, hvor han har brudt flere hastighedsrekorder, forbliver, for øjeblikket, stoppet. Firmaet har meddelt, at det bevæger sig fremad med begrænset produktion af denne model på det forkerte tidspunkt sektoren står over for, er det ikke tid til at lave risikable satsninger.VW stoppede produktionen af ​​sin superbil NardoVolkswagen tog ham til det sidste Tokyo Motor Show og, der, under navnet W12 coupe, ramt af sin kantede design underskrevet af italdesign og frem for alt dens 12-cylindret motor i W, der, afhængig af mærke, var stand til at generere 600 hk og fremdrift af køretøjet på over 300 km / t. Hans ilddåb fandt sted i den italienske Nardo kredsløb, hvor han havde 10 hastighedsrekorder og et handelsnavn.

I betragtning af de gode resultater, besluttede virksomheden at lancere en begrænset produktion på 150 enheder indtil 2004. Nu, ifølge det tyske magasin Automobilwoche, har skiftet standpunkt.

De høje omkostninger ved produktion af køretøjet (dens begrænsede vægt, anvendes aluminium og kulfiber) og deres situation på markedet har frustreret planer Volkswagen. Selvfølgelig kunne projektet blive arvet af andre sporty brands, såsom Audi, Bugatti og Lamborghini.

Koncernen ikke krydser en god tid, bare ændre præsident (pischetsrieder har erstattet en pi? Ch) og den resterende del af første kvartal er meget opmuntrende: deres overskud er faldet 24 procent. Fremtiden må vente.

Derfor Volkswagen stadig ikke har udtalt sig om produktion af L1 (billedet til højre), en model, der forbruger kun 1 liter brændstof pr 100 km. Analytikere siger, at fremstillingen er usandsynligt, men overførsel af teknologi til andre modeller af mærket er sikret.

Procedurer for salg af din bil, og online

by Comments Off on Procedurer for salg af din bil, og online
For kun 50 euro, kan du ændre ejerskabet af et køretøj og gøre købet af din bil. Den tramicar.es web hjælper dig fra din computer eller mobiltelefon.Procedurer for salg af din bil, og online

Tramicar er en online løsning at hjælpe individer i processen med at købe dit køretøj. med en fast sats på 50 euro, brugere kan få adgang til alle de forudgående oplysninger Overførselsbeløbet og har den rådgivning og ledelse relaterede med obligatoriske procedurer i at sælge en bil, da de er ejerskifte, skat forlig eller opnåelse kørekort, blandt andre.

Praktisk og let

For at bruge Tramicar, bare adgang til internettet (Tramicar.es) fra enhver enhed, computer eller smartphone. Forudsat nogle grundlæggende køretøjsregistre -fabrikat, model, motor, brændstof og styrke- Du ved, når det samlede beløb afledt af gebyrer og afvikling af afgiftsordninger, hvortil skal lægges ejerskiftet, der involverer at købe eller sælge en bil. Denne information er gratis, og du accepterer at ansætte absolut ingenting.

Hvis du beslutter at Tramicar use-tjenester, du kun give dine personlige oplysninger og vælge et kontor validator-der er over 60 spredt over hele Spanien-, som bliver nødt til at gå sammen med den bil, køber, dag og tidspunkt, der bedst vil komme, til signering dokumentation. Så Det er, når du blot betale administrationsgebyrer afledt af operationen: 50 euro.

Også du kan downloade online-dokumenter du nødt til at underskrive med køberen at gennemføre købet: købsaftalen, mandater til ejerskifte og overførsel anmodning om trafik.

Og for både køber og sælger jer informeret på alle tidspunkter tilstanden af ​​dine papirer, du Tramicar muliggør en private rum i sit spind.

Ekstra tjenester for køber og sælger

Desuden, hvis du er købe en bil og du vil have fred i sindet, der er fri for de administrative byrder, du kan indgå kontrakt med Tramicar "Ren Rapport Car". Med dette dokument vil du vide, hvis køretøjet er fri for enhver administrativ byrde, som embargoer, finans og skat. pris, 15 euro.

Det er også muligt at leje en "Notice of Sale" for 38 euro, en dokument, der bekræfter, at køretøjet ikke længere er din ejendom og undgår ethvert ansvar for det fra indgivelsen.