De cockpits van de toekomst, virtual reality

by Comments Off on De cockpits van de toekomst, virtual reality
Tabellen van de fysieke klokken voorgezeten door analoge mechanismen, snelheidsmeter en toerenteller in de beste van vandaag zijn steeds minder in moderne auto. Het LCD / TFT met multiconfigurables virtuele ontwerpen zijn in opkomst als de technologie van de toekomst.De cockpits van de toekomst, virtual realityDe cockpits van de toekomst, virtual realityDe cockpits van de toekomst, virtual realityDe cockpits van de toekomst, virtual reality

de LCD -LCD- heeft al jaren gebruikt in horloges foto's, in principe op specifieke gebieden van informatie, waarbij digitale graphics geïnterpreteerd heel duidelijk bedoeld om informatie te projecteren. Maar digitale informatie is aanvulling of vervanging van de analoge opdrachtgever, die traditioneel met een fysieke naald en een schaal rapporteren we de snelheid, omwentelingen per minuut (rpm), de brandstof in de tank of temperatuur water motor, naast andere parameters. Nu met de meeste technologie toegepast op auto's, is er meer informatie wordt gewezen op de bestuurder te informeren en dit heeft geleid tot steeds meer voldoen backsplashes druk analoge of digitale klokken, screens, schakelaars en andere mechanismen, die zowel het ontwerp en intuïtief gebruik van de apparatuur en het lezen van informatie gebonden.

Audi TTde centrale vloeibaar kristaldisplays Ze hebben toegestaan verminderen het aantal switches en horloges fysische, bij projectie op een dezelfde virtuele knoppen oppervlak met verschillende functies Afhankelijk van het gekozen gebied. één virtuele toets kan zijn volume radio, zoomen op de kaart navigatiesysteem of regulator verwarming seat bijvoorbeeld.

nu, Audi is een stap verder in zijn nieuwe TT, de afzien de centraal scherm en absoluut verplaatst u alle informatie doos rijpositie. de 'virtuele cockpit 'van de Audi TT Het bestaat uit een LCD / TFT-scherm, gemeenschappelijke technologie in flat tV's onze dagen, 12,3 inches Het voorspelt tegelijkertijd verschillende gegevens die wij claimen. Dezelfde fysieke ruimte van het beeld beeld wijzigen, of prioriteren mechanische informatie, van reizen, van vermaak of navigatie, bijvoorbeeld.

dashboard toekomsteen smartphone is een perfect voorbeeld van de gevarieerde informatie die kan projecteren een LCD display-type, ook met geanimeerde graphics en kleur. de TFT-scherm virtueel Audi cockpits Het heeft een resolutie van 1440 x 540 pixels, met zeer heldere beelden en scherpe contrasten worden bereikt. de microprocessor graphic 1GHz 4 cores processen acht miljard berekeningen per seconde. de snelheidsmeter Het wordt berekend 60 frames per seconde, het maken van de virtuele naald beweegt met veel vloeibaarheid.

In sommige gevallen is deze technologie dient om te voorzien verschillende ontwerpen frame, veranderen van kleur of grootte spelling, maar het is ook noodzakelijk om te integreren nieuwe apparaten auto, zoals systemen die herkent verkeersborden en toon ons het bord op de foto, radar dat vastleggen van de auto's voor ons en vertegenwoordigen op het scherm; in hybriden hun animaties Zij informeren ons aan laad- en losprocessen of in 4x4, de werking van de transmissie.

Rouw voor minder dan 9.000 euro: Dacia Sandero 2017 Ford Ka +

by Comments Off on Rouw voor minder dan 9.000 euro: Dacia Sandero 2017 Ford Ka +
Twee auto's kosten minder dan 9.000 euro, analyseerde de sleutels van de nieuwe Dacia Sandero 2017 en de Ford Ka +, twee van de authentieke koningen "low cost".Dacia Sandero en Ford Ka +: twee goedkope auto's geconfronteerdDacia Sandero en Ford Ka +: twee goedkope auto's geconfronteerdDacia Sandero en Ford Ka +: twee goedkope auto's geconfronteerdDacia Sandero en Ford Ka +: twee goedkope auto's geconfronteerd

Als je een krap budget in het kopen van een nieuwe auto (Zie alle prijzen van nieuwe auto's in Spanje) en op zoek uitvoerbaarheid en functionaliteit, is meer dan waarschijnlijk dat de protagonisten van deze vergelijkende analyse -de toekomstige Dacia Sandero en Ford Ka 2017 + - uw verwachtingen te voldoen.

Het eerste belangrijkste bij het kopen van een auto is meestal de prijs. In dit geval zijn zowel de Sandero als Ford Ka + hebben een hieronder 9.000 euro (Bij Dacia Sandero 2017, nog niet gemaakt zijn officiële prijzen publiek, maar bronnen Renault-Dacia in Spanje verzekeren ons dat vergelijkbaar is met het huidige model zal zijn). Meer in het bijzonder de Ford Ka + Het wordt aangeboden op de Spaanse markt 8.850 euro -versie 1.2 Duratec benzinemotor 70 pk en Etherische- stuwing hoogte, terwijl de huidige startprijs begint bij Dacia Sandero 7.300 euro (Effectieve tarief voor de Sandero 1.2 Base 75 pk; zoals ik al eerder heb gezegd, zal de prijs van goedkopere Sandero 2017 heel dicht bij deze zijn 7.300 euro). de prijzen deze twee auto's onder andere kortingen en speciale promotiecampagnes.

Dacia Sandero en Ford Ka 2017 +: Wat zijn de motoren?

de Dacia Sandero 2017 zal worden aangeboden met dezelfde motoren die tot nu toe is de markt gebracht, dat wil zeggen de 1.2 benzinemotoren 75 pk (Atmosferische) en turbo 0.9 TCE 90 PK diesel 1.5 dCi 75 en 90 CV en bivalente benzine en LPG (vloeibaar petroleumgas) 0.9 TCE 90 pk.

Van haar kant, de handelwaaier van Ford Ka + Het heeft een enkele benzinemotor 1.25 Duratec en twee vermogensniveaus 70 en 85 CV.

Ford Ka +Dacia Sandero en Ford Ka +: grootte, ruimte en romp

de huidige Dacia ontdekken meet 4,05 m lengte en het heeft een romp waarvan de officiële door de Roemeense firma volume aangekondigd is 320 liters (In de update die wordt uitgebracht in de komende Autosalon van Parijs, een verbeterde ergonomie en comfort voor de inzittenden geadverteerd). Zijn tegenstander in dit duel, Ford Ka +, afgemeten 3,93 m lang (Vs. 3,97 m de huidige Ford Fiesta) een opslagvolume van de trunk 270 liter en ook het moet 21 gaten glijbaan zodat de passagiers kunnen hun persoonlijke bezittingen van verschillende grootte te deponeren.

Dacia Sandero en Ford Ka +: trading range in Spanje

de de huidige niveaus Base apparatuur Dacia Sandero, Ambiance en Laureate Effectiveness, zonder te vergeten de variant Stepway, een Sandero cosmetische toevoegsels aan de buitenkant die enigszins lijken op een SUV of een crossover.

aanvankelijk Ford Ka range + in Spanje Het is enigszins lager in niveaus van materiaal genaamd twee afgewerkte Essentiële en Ultimate. Series omvatten elementen zoals manuele airconditioning, de communicatie en entertainment systeem Ford Sync -met spraakopdrachten toepassingen van de smartphone-, parkeersensoren achter, getinte achterruiten en lichtmetalen velgen 15 duim besturen. binnenkort zal de Ford Ka + zal blij met de Speciale uitvoeringen Black and White, het toevoegen van een Raak meer sportieve en ongedwongen in het buitenland (Met body in zwart-wit dakspiegels of vice versa). Beide versies Ka + Black and White zal verkrijgbaar met lichtmetalen velgen 15in CV 1,2 liter 85 alleen de Duratec grijpen.

U kunt ook geïnteresseerd

De beste kleine auto die zal aankomen in 2016 en 2017

Uitsplitsingen van kleine auto's en SUV's bestsellers

2017 Ford Fiesta: eerste gegevens en foto's

Peugeot en Citroen: 8 jaar gratis hulp

by Comments Off on Peugeot en Citroen: 8 jaar gratis hulp
De Peugeot en Citroën, zowel de Franse groep PSA, hebben merken zijn hulp bij pech onderweg service aan alle eigenaars van een Peugeot of Citroën voertuig uitgebreid tot 8 jaar oud vanaf de eerste dag van inschrijving.Peugeot en Citroen: 8 jaar gratis hulp

Deze dienst, die onder de naam Bijstand pech en ongevallen, operationeel is 7 dagen per week en 24 uur per dag en hulp in geval van pech of een ongeval, volledig gratis en zonder enige overeenkomst of het aangaan van een beperking kilometers.

In geval van een ongeluk, na de goedkeuring van veiligheidsmaatregelen en het signaleren daarvan, gewoon contact opnemen met de Hulpdienst en ook advies, indien het voertuig kunnen reizen zonder dat hun veiligheid in gevaar is de receptie georganiseerd in de dichtstbijzijnde erkende service center voor reparatie binnen een beperkte tijd.

Anders wordt zijn onmiddellijke overgang georganiseerd, ook gratis, één van de punten met het lichaam reparatie service. Daarnaast zal de bestuurder en passagiers vervoer hebben.

Bij mechanische, elektrische of elektronische middelen, en ook telefonisch Assistance, wordt het protocol gestart om dekking te garanderen eigenaar, die op de plaats van het voertuig of stoten onderhoudscentrum, die ook oplossingen bieden mobiliteit voor alle inzittenden.

In het geval Brand León, houders van een auto tot 8 jaar oud met een account MyPeugeot ook genieten van gratis hulp in geval van een fout of gebrek aan brandstof, diefstal of verlies van sleutels en punctie.

Black Friday 2016: Best Car aanbiedingen

by Comments Off on Black Friday 2016: Best Car aanbiedingen
Dealers toe te voegen aan de viering van 'Black Friday': Maak je klaar voor een grote conferentie in welke auto's zullen worden aangeboden kortingen.De beste aanbiedingen van Black Friday in SpanjeDe beste aanbiedingen van Black Friday in SpanjeDe beste aanbiedingen van Black Friday in SpanjeDe beste aanbiedingen van Black Friday in Spanje

Hij werd geboren in de Verenigde Staten en heeft al Spanje bereikt. een maand na Halloween wordt gevierd, de vierde vrijdag van november, altijd samenvalt met de dag na Thanksgiving. Het is Vrijdag waarin bedrijven bieden van oudsher aanzienlijke kortingen, vooral, maar niet alleen, elektronica en mode. Deze datum markeert het De officiële start van de vakantie winkelen.

In Spanje is het Black Friday te komen met variaties; het belangrijkste is zijn grootste omvang in de tijd. De meeste oppervlakken behouden hun biedingen vrijdag en zei dat de rest van het weekend. En dealers, dat is wat ons interesseert, toe te passen elk op hun eigen manier. In feite zijn de meeste niet gastheer voor de naam 'Black Friday' spelen.

doorwaadbare plaats

Het Amerikaanse bedrijf heeft blauwe Black Friday getint en verlengd in de tijd, roepen 'Blue Days'. Uw bod is BTW-aftrek (bijna) al zijn modellen tot 20 november. Ze zijn uitgesloten Ka +, Tourneo Courier, Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Tourneo Connect, Edge, Mustang en Tourneo Custom modellen. Het hoogtepunt zijn de dagen 20 en 21 november, dat zal dit worden aangeboden dezelfde korting op het onderhoud en de officiële beoordelingen

Citroën

Als u koopt een Citroën gebruik te maken financieringsplan PSA Financial Services Spanje EFC S.A., hebt u recht op een korting van 5.100 euro in de C3 en de C4 Cactus, van 5.500 euro in de C4 Picasso, van 5.700 euro in de C5 en up 6.000 euro in de Citroen C4 Diesel AM22. Het bedrijf heeft opgeroepen Premieres plan.

fiat

Italianen gaan van zwart naar volledig kleurbereik en noemen hun korting pakket kleur dagen. Fiat aanbiedingen kortingen van tussen de 5.700 en 6.000 euro modellen punt, euro 44300-4480 in 500 en rond 6.000 euro in 500L. Om dit te doen, ja, dan moet u een aantal te ontmoeten termen, inclusief leveren van een auto met een lengte van ten minste drie maanden.

Renault

Vrijstelling van de eerste vier termijnen en een jaar gratis verzekering als je koopt een Mégane nul kilometer. Hetzelfde bonussen die in de Mégane Coupé, de Clio en Sport Tourer, Ook kilometer nul, maar in deze gevallen Ze voegen twee jaar gratis dekking. In de Sport Tourer geven ze je ook een touch screen browser. U wilt meer? Omdat er: de talisman Het wordt aangeboden met vier jaar gratis onderhoud en garantie en verzekering banden in dezelfde periode. Dit alles tot 30 november.

Hyundai

Black Friday wedstrijden 25e verjaardag van de aankomst van de firma in Spanje, en doet het aanbieden speciale edities verschillende modellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen: Tucson van 21.990 euro; de i30, vanaf 12.465 euro, en ix20, vanaf 13.490 euro. In al deze worden toegevoegd Gratis onderhoud, garantie onbeperkt aantal kilometers en hulp bij pech onderweg voor vijf jaar.

Nissan

een Juke van 12.900 euro of XTRAIL van 23.600 euro. Wat u ook kiest, zul je drie jaar gratis onderhoud, garantie en hulp bij pech onderweg. Hoewel dat zal betekenen financieren met RCI Banque SA entiteit en leveren van een tweedehands voertuig. En als u liever qashqai, Je hebt een plan financiering van 0 procent april en het openen van fee-vrij.

slinger

Als u koopt een CR-V, Honda aanbiedingen een extra gift, om uit te kiezen uit het aanbod van apparatuur Elegance: een black-out velgen, dakrails, getinte ruiten ... wat u wilt.

jeep

Jeep is ook verjaardag: 75 kaarsjes op de taart, niets minder. daarom aanbiedingen afvallige, de cherokee, de grand Cherokee en ruziezoeker met betalingsfaciliteiten, leases en jarenlange onderhoud in aanvulling op de garantie.

U kunt ook geïnteresseerd

Black Friday: verkoop van auto's steeg met 23%

Land Rover hekelt China JMC aan de Evoke kopiëren

by Comments Off on Land Rover hekelt China JMC aan de Evoke kopiëren
Land Rover nemen om de Chinese automaker Landwind de rechter voor het schenden van haar intellectuele eigendomsrechten en oneerlijke concurrentieLand Rover meeneemt naar de Chinese JMC rechter om de Evoke kopiërenLand Rover meeneemt naar de Chinese JMC rechter om de Evoke kopiërenLand Rover meeneemt naar de Chinese JMC rechter om de Evoke kopiërenLand Rover meeneemt naar de Chinese JMC rechter om de Evoke kopiëren

Er wordt vaak gezegd dat imitatie is de oprechtste vorm van vleierij, maar het lijkt erop dat Jaguar Land Rover Het houdt niet op zeer tevreden mee. Niet verrassend, heeft de Britse autofabrikant besloten opzeggen Jiangling Motor Company (JMC) voor een Chinese rechtbank om twee redenen: het schenden van haar intellectuele eigendomsrechten en oneerlijke concurrentie. De reden? Beschuldigd van het kopiëren van het ontwerp van de Range Rover Evoque.

De waarheid is dat deze praktijk is heel gebruikelijk in China. Merken zoals Geely, BYD en JMC bezit geen moeite mee wanneer ontwerpen geïnspireerd door buitenlandse fabrikanten. Chinese esthetiek van deze voertuigen is zo schaamteloos gezien als dat, het is makkelijk om te raden welk merk gekopieerd. Ja, altijd op het gebied van uiterlijke vormgeving: interieur en vooral de monteurs verschillend.

Landwind X7

Landwind weet hoe. Op het moment was het gecompliceerde differentiëren de Landwind MPV Opel Frontera en in 2014, de scène met de Landwind X7 en de Range Rover Evoque werd herhaald. Het leek zo dat ze de SUV Range Rover had genomen en had gewoon het embleem veranderd. Een paar jaar later, heeft het Britse merk besloten om actie te ondernemen op dit gebied nemen van de cate voor een rechtbank in Peking. Een zet dat er maar weinig fabrikanten uit te voeren en Je zou een precedent Als Land Rover de juridische strijd JMC wint het stimuleren van de andere bedrijven om juridische stappen te ondernemen.

10.000 orders in twee weken

Het verbaast actie, want het is normaal dat dergelijke klachten niet tot wasdom komen. De reden is simpel; in China is er een enorme maas in de wet en de wetten die de Aziatische markt zijn vrij zacht over vraagstukken van concurrentie tussen de merken. Gezien deze, de kans op het winnen van een rechtszaak zijn slank en daarom over het algemeen wereldwijde fabrikanten meestal geen actie te ondernemen. Bovendien de klacht kan zelfs keren tegen als het Chinese publiek van mening dat een buitenlandse onderneming is intimiderend binnenlandse concurrenten.

Landwind X7

Hoe dan ook, heeft Lange Rover besloten om op te staan ​​om Landwind. Acht maanden nadat de Britse auto van boord aan de oostelijke markt, de Chinese merk onthulde de nieuwe versie van zijn SUV X7 in november 2014 en twee weken na de release ontving meer dan 10.000 orders; JMC ook geschat in 2016 tussen de 80.000 en 100.000 eenheden van slechts dit model te verkopen. Met beide modellen in zicht, de enige echte verschil is de prijs. De Evoque kost meer dan het dubbele van de X7: 400.000 yuan (53.600 euro).

Twaalf jaar om een ​​zaak in China te winnen

Kritiek voor zijn flagrante gelijkenis snel aangekomen. beide SUV hebben een zeer vergelijkbare wijze bereid: zowel het dak en de vensters taps vanaf de voorzijde naar de achterzijde en de lijnen van het zijlichaam ze vrijwel identiek. Daarnaast is de grille X7 is iets ronder dan de Evoque. Alsof was dit niet genoeg is, kits bestaan ​​dat de kleine verschillen te elimineren tussen de twee auto's waardoor, bijvoorbeeld, zet het embleem van Land Rover in de X7 voor 17 euro.

Je kunt niet over het hoofd dat geschillen tussen Land Rover en JMC hebben tien jaar van de geschiedenis. Het was in 2006, toen de Britse fabrikant om zijn Chinese concurrent geconfronteerd in de rechtbank voor precies de Landwind merk beschouwd als zeer vergelijkbaar met Land Rover. Op dat moment ging de overwinning naar Jiangling Motor eindigde het registreren van de naam voor Europa. Ahead is een lang en vermoeiend proces, maar er is ruimte voor hoop. Honda nam twaalf jaar om een ​​zaak in China te winnen een lokale autofabrikant weinig bekend dat de CS-V gekopieerd.

U kunt ook geïnteresseerd

- Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

- Chinese versie van de meeste uitzinnige auto's

- Zotye SR8: dit is de Chinese kopie van de Porsche Macan

Boetes zet meer bestelwagens en vrachtwagens

by Comments Off on Boetes zet meer bestelwagens en vrachtwagens
DGT begint een nieuwe speciale campagne om vrachtwagens en bestelwagens te controleren. Speeding en problemen met documentatie, gebruikelijke boetes tussen de eerste en niet de enigen.Boetes zet meer bestelwagens en vrachtwagens

de bestelwagens en vrachtwagens zijn weer onder controle Traffic met de nieuwe bijzonder toezicht campagne die de DGT out tot 21 februari uitgevoerd. In dezelfde campagne voerde een jaar geleden, werden meer dan 80.000 dergelijke voertuigen gecontroleerd en gerapporteerd meer dan 11.000, bijna 14 procent gecontroleerd.

Bij vrachtwagens en bestelwagens, en zoals bij auto's en motorfietsen, Speeding is de meest voorkomende delict onder chauffeurs. Voor ongeveer een jaar geleden, begon werkend radars herkennen en te onderscheiden van het type voertuig in kwestie kan de klacht aangepast aan de, laagste toegestane maximumsnelheid in deze voertuigen te maken dan bij personenauto's, 100 of 90 in verbindingen met de snelweg, afhankelijk van het voertuig en 80 of 70 op conventionele wegen.

Ten tweede, bezetten de boetes voor het niet hebben van de ITV in orde is, bedenk dan dat deze voertuigen vaker moet gaan dan personenauto's, en het niet hebben van de verplichte verzekering. Andere problemen met de documentatie van het voertuig of de bestuurder zijn de derde oorzaak voor fijn tussen bestelwagens en vrachtwagens. Gevolgd door de niet-gebruik van de veiligheidsgordel, die is het nog steeds een hangende kwestie in dit type voertuig. Ook gebruikelijk zijn boetes voor overgewicht of stress en minder positief aan alcohol en drugs.

Voor vrachtwagens, onregelmatigheden in de tachograaf en rijtijden bezetten de overgrote meerderheid van de boetes. Will follow de technische tekortkomingen in voertuigen en overgewicht en slechte laden of opbergen van deze. Sluit de ranking niet-dragen van de veiligheidsgordel en alcohol en drugs positief

recidivisten oorlog

Bovendien, omdat een jaar geleden DGT is begonnen met het directoraat-generaal van Land Transportation sancties begaan door recidivist drivers, zodat afgezien van sancties voor chauffeurs-eigen onderzoek naar de bedrijven waarvoor ze werken zijn gemaakt, zelfs tot het overwegen bedrijven die meer ernstige strafbare feiten te plegen verliezen het vermogen om te werken in ons land.

U kunt ook geïnteresseerd

Van bestuurders hebben meer kans om te crashen

Bestelauto's en motorfietsen, enmersas in veel ongelukken

10 tips om in gedachten te houden om de overstap te maken in een verhuur van

Nieuw testcentrum in Madrid

Madrileños die willen om je rijbewijs te trekken zal niet langer per se naar de faciliteiten die de DGT heeft in Mostoles. Voor een week, Alcalá de Henares heeft een nieuw testcentrum, die hoopt aan de vraag van duizenden burgers te voldoen.Nieuw testcentrum in MadridDe autonome regio Madrid heeft uiteindelijk twee centra, zodat ze al diegenen die bereid zijn om de vergunning te verkrijgen kan onderzoeken. Het directoraat-generaal van Verkeer (DGT) geopend in Alcala de Henares een nieuwe provinciale hoofdkwartier, waar de theoretische tests en praktijken zal worden gehouden.De nieuwe faciliteit zal ontlasten het hoofdkwartier van Mostoles, die in de afgelopen jaren volledig verzadigd was door duizenden Madrid burgers die komen elke week te worden onderzocht. Daarom is de site van Alcalá de Henares geboren met de bedoeling om aan de vraag van het gebied dat bekend staat als "de Henares corridor" die een grote bevolkingsdichtheid heeft te voldoen.Het centrum van de president, Antonio Arjona, Autopista Online heeft het hoge aantal mensen bediend door de nieuwe leiding bevestigd. "Ongeveer elke week zullen hier besproken worden 1.200 mensen, ongeveer 600 van de theoretische en praktische 600 anderen," zei Arjona.De enige nieuwigheid van de Driver Testing Center van Alcalá de Henares als denominado- hem is geweest is zijn privé-karakter, want om het nodig om een ​​extra vergoeding van 13 euro bieden tests uit te voeren.De nieuwe faciliteit, gelegen op de Avenida de Europa Nº23, zijn gestegen dankzij een akkoord bereikt tussen de stad Alcalá de Henares en Traffic. Daarin wordt het Consistorie hecht waarde aan te geven voor een periode van twintig jaar een deel van de gemeentelijke grond.

VW gestopt met de productie van zijn supercar Nardo

by Comments Off on VW gestopt met de productie van zijn supercar Nardo
De Volkswagen Nardo, een sport krachtig dat zijn naam dankt aan de beroemde Italiaanse circuit waar hij verschillende snelheidsrecords heeft verbroken, blijft, voor het moment, gestopt. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het vooruit beweegt met een beperkte productie van dit model op het verkeerde moment geconfronteerd met de sector, is het niet tijd om riskante weddenschappen te maken.VW gestopt met de productie van zijn supercar NardoVolkswagen nam hem mee naar de laatste Tokyo Motor Show en is er, onder de naam W12 coupe, getroffen door zijn hoekige ontwerp getekend door Italdesign en, bovenal, de 12-cilinder motor in W, die, afhankelijk van het merk, was kan genereren 600 pk en voortbewegen van het voertuig op meer dan 300 km / h. Zijn vuurdoop vond plaats in het Italiaanse Nardo-circuit, waar hij 10 snelheidsrecords en een handelsnaam gewonnen.

Met het oog op de goede resultaten heeft het bedrijf besloten om een ​​beperkte productie van 150 eenheden nu te lanceren tot 2004, volgens het Duitse tijdschrift Automobilwoche, zijn schreden teruggekeerd.

De hoge kosten van de productie van het voertuig (voor zijn beperkt gewicht, worden gebruikt aluminium en koolstofvezel) en hun benarde situatie in de markt hebben gefrustreerd plannen Volkswagen. Natuurlijk kan het project worden overgenomen door andere sportievere Group merken, zoals Audi, Bugatti en Lamborghini.

De groep gaat niet door een goede tijd, verander gewoon President (Pischetsrieder is vervangen door een Piëch) en het saldo van het eerste kwartaal is zeer bemoedigend: hun winsten hebben 24 procent gedaald. De toekomst moet wachten.

Daarom Volkswagen nog steeds niet uitgesproken over de productie van L1 (foto rechts), een model dat slechts 1 liter brandstof per 100 kilometer verbruikt. Analisten zeggen dat de productie is onwaarschijnlijk, maar de overdracht van technologie naar de andere modellen van het merk is verzekerd.

Procedures voor de verkoop van uw auto, en online

by Comments Off on Procedures voor de verkoop van uw auto, en online
Voor slechts 50 euro, kunt u de eigenaar van een voertuig veranderen en de aankoop van uw auto. De tramicar.es web helpt u van uw computer of mobiele telefoon.Procedures voor de verkoop van uw auto, en online

Tramicar is een online oplossing om te helpen individuen in het proces van het kopen van uw voertuig. met een vast tarief van 50 euro, gebruikers kunnen toegang krijgen tot alle informatie vooraf bedrag van de overschrijving en hebben de advies en beheer verwant met verplichte procedures in de verkoop van een auto, als ze zijn verandering van eigendom, de fiscale schikking of het verkrijgen van het rijbewijs, onder anderen.

Handig en makkelijk

Om Tramicar gebruiken, gewoon toegang tot uw web (Tramicar.es) vanaf elk apparaat, computer of smartphone. Verstrekken van een aantal basisgegevens voertuig -merk, model, motor, brandstof en kracht- U weet wanneer het totale bedrag afgeleid van de vergoedingen en de afwikkeling van fiscale regelingen waaraan moet de verandering van eigendom, dat het kopen of verkopen van een auto gaat worden toegevoegd. Deze informatie is gratis en gaat u akkoord met absoluut niets te huren.

Als u besluit om Tramicar gebruik van diensten, je alleen je persoonlijke gegevens en kies een kantoor validator-er zijn meer dan 60 verspreid over het hele Spanje-, die zullen moeten om mee te gaan met de auto koper, de dag en tijd die het beste zal komen, voor het ondertekenen documentatie. dan Het is wanneer je gewoon betalen management fees uit de exploitatie: 50 euro.

Ook kunt u online documenten downloaden je moet tekenen met de koper om de aankoop te voltooien: de koopovereenkomst, mandaten voor verandering van eigendom en overdracht verzoek voor het verkeer.

En voor zowel koper als verkoper ye op de hoogte te allen tijde de staat van uw papierwerk, je Tramicar maakt een private ruimte in haar web.

Extra diensten voor de koper en verkoper

Bovendien, als je een auto kopen en u wilt gemoedsrust die hebben vrij zijn van administratieve lasten, kunt u een contract met de Tramicar "Clean Car Report". Met dit document zult u weten of het voertuig vrij is van alle administratieve lasten, zoals embargo, financiën en belastingen. Prijs, 15 euro.

Het is ook mogelijk om een ​​te huren "Notice of Sale" voor 38 euro, een document waaruit blijkt dat het voertuig niet langer uw eigendom en vermijdt enkele verantwoordelijkheid voor het vanaf het moment van indiening.

5 verschillende auto’s: de “rara avis” markt

by Comments Off on 5 verschillende auto’s: de “rara avis” markt
Zij hebben hun categorieën revolutie. Zij bieden wat geen enkele andere auto stelt vandaag. Voor zijn vormen, technologie of nut, bieden wij 5 auto's die nooit, onverschilligheid veroorzaken.5 verschillende auto's:'rara avis' del mercado5 verschillende auto's:'rara avis' del mercado5 verschillende auto's:'rara avis' del mercado5 verschillende auto's:'rara avis' del mercado

Citroën C4 Cactus: de bom van het jaar

Cactus Citroën C4Het is een van de grote verrassingen in de afgelopen jaren op de markt. en zowel voor de esthetische originaliteit en zijn doorslaand commercieel succes: Het is uitgegroeid tot de Citroën het beste verkopen, zelfs overtreffen verkopen als C3 en C4. Allemaal dankzij een zeer helder, in staat zijn om een ​​moeilijke markt model ubicable esthetiek wrap: met 4.16 meter lang, ligt halverwege tussen een traditionele nut en compacte klassieker, maar terwijl het aanbieden van een iets hogere lichaam.

De Citroën C4 Cactus ook benadrukt door een krappe range markt, met een zeer ingetogen apparatuur en waar ze schijnen turbodiesel versies 90 en 100 pk; zodat de 1.6 BlueHDi heeft hem de auto met minder verbruik dat we gemeten bij het Technisch Centrum SNELWEG gemaakt: alleen 4.08 l / 100 km in het werkelijke gebruik. Ontwikkeld op C3 platform, hun oorspronkelijke "Airbumps"Worden grotendeels veroorzaakt zijn originaliteit: stukjes plastic gevulde lucht rond uw lichaam en, afgezien van het feit decoratief, dienen als bescherming tegen schokken en accenten. starts bij 14.750 euro en de duurste versie is ongeveer € 20.000.

Range Rover Evoque Coupé uniek in zijn soort

Range Rover Evoque CoupéLand Rover, kleine SUV pure asfalt en ook zelfs met 4x2-versies in een historisch fabrikant 4x4 in de wereld. Door zelf, de Range Rover Evoque en zou bijna uniek. Maar al deze som ook het aanbieden van een coupe lichaam slechts 3 deuren en 2 + 2 personen series... en je zult niet zoiets op de markt te vinden. Het is beschikbaar tussen 35.100 en hij zegt: 62.100 euro. Niet meer, niet minder.

met 4,37 meter, de Range Rover Evoque Coupé steekt niet uit de ruimte en vervolgens door SUV, maar het doet voor zeer opvallend en sportief design, een goede wendbaarheid voor het rijden op asfalt en een niveau van detail en de implementatie die ongetwijfeld omvatten de luxesegment. Een andere "rara avis" dat maverick, en kondigt 2016 wordt de "C's"Betekent een Range Rover Evoque coupé en ook cabriolet. Nooit gezien in Europa.

Smart Fortwo: beroep, "micromachine"

Smart FortwoHet is de onbetwiste king City. Tot nu toe, zoals altijd. Maar op dit moment, je hebt absoluut iedereen die zelfs hem schaduw. Verdwenen de Spaanse markt ook mini Toyota iQ, De dichtstbijzijnde grootte om een ​​Smart te zijn Citroen C1 of Aygo Toyota Ze zijn het meten van 3.45 meter. Smart wijst erop dat we vandaag de dag hebben over een auto bijna 25 procent kleiner: slechts 2,70 meter op het 3-deurs lichaam en slechts 2 plaatsen.

ontwikkeld in samenwerking met Renault ditmaal, Smart en 3e generatie blijft de meest wendbaar en aangepast aan de marktstad auto. met een draaidiameter zelfs minder dan 7 m, Het biedt ook twee kleine benzinemotoren en slechts 3 cilinders, atmosferisch (71 pk) en met compressor (90 CV). en misschien niet de meest stabiele op de weg, noch de meest uitgebreide online shopping (kofferbak van slechts 260 liter), maar Het zal de meest geschikte om te bewegen en het park zijn... zelfs om het te maken op de accu, waar de rest is alleen online kan doen.

Zegt de volkswijsheid dat "het ras is het kruid". En de meeste automakers lijken het gezegde letterlijk genomen te hebben. In een stagnerende in de afgelopen jaren en, waarom niet zeggen, verzadigd auto's gedreven door mode-markt zijn niet weinig Vandaag merken zijn op zoek naar nieuwe zakelijke mogelijkheden of niches in het vinden van uw specifieke "El Dorado". Als een vreemdeling dan sobreelevado compact, naam Nissan Qashqai, Ik heb ... Waarom niet een nieuw schot te krijgen?

Ze op zoek naar hem, zijn er weinig Fabrikanten die in de afgelopen tijd zelfs naar haar wortels hebben gegeven. BMW, bijvoorbeeld, is het niet alleen de eerste modellen gelanceerd voorwielaandrijving, maar ook MPV's (Serie 2 Active Tourer en de Grand Tourer) ... en niet te vergeten speciale 3 en 5 series body GT; land Rover het zelfs begonnen met populaire 4x2 SUV, ongekend in de geschiedenis; Renault, hun behoefte aan synergie met Smart, is gestart met een Twingo kleine motor achteraan en achterwielaandrijving... en zelfs handtekeningen zo uniek als Bentley, Rolls-Royce, Maserati of Jaguar en kondigen hun toekomst en de eerste SUV. En dit alles zonder zelfs de beoordeling van de eerste benadering Aston Martin naar "populaire" auto met een Cygnet die gelukkig verlaten en te produceren, of variaties detail wrikken Mercedes Shooting Brake dat voor concept onze lijst konden binnengaan. 5 die wij voorstellen hieronder zijn echter meer boventonen en attributen van succes.

Renault Espace: Fusion auto

Renault EspaceVergeet uw naam. Hoewel het vertegenwoordigt de 5e generatie uitvinder van de minibus in Europa heeft vandaag niets gemeen met oude Espace. met lucht en spieren SUV (Zijn lichaam is sobreelevada 4 centimeter, bijna als CR-V), comfort zeer goede wendbaarheid saloon en volgende ruimte (Hoewel enigszins bekleed in breedte en hoogte) een grote busje 7 zitplaatsen, Het is een familielid van het aantrekkelijker te maken.

Zo anders in zijn proporties en in zijn concept, de nieuwe Renault Espace Vandaag vertegenwoordigt ook het nieuwe vlaggenschip merk van diamant. op een massieve 4,86 ​​meter lang, debuteert ook een heleboel technologie als een laatste evolutie van zijn chassis 4Control (4 wheel stuurinrichting kunnen de manoeuvreerbaarheid in city guide nagenoeg compact, waardoor onderstuur curve ook draaibaarheid en stabiliteit) een Multisense systeem waarmee de letter wijziging van zowel de dynamisch als de graphics, ambient tonen of airconditioning (in 5 specifieke programma's plus één zelf) en zelfs een nieuwe dieselmotor slechts 1,6 liter, twin turbo, 160 pk. Een bekend, geen twijfel over bestaan, dat de Espace zal gaan luxe segmenten, waar hij ooit in een Renault kon gaan. Maar wat ook invoeren door de ogen? Nu verkrijgbaar enmong 29.350 en 44.150 euro.

Jeep Renegade: De sprinkhaan

jeep RenegadeEen deel van de categorie in de markt mode, de kleine SUV ze hebben gezien in het afgelopen jaar toont een aantal nieuwe leden. Maar de Renegade legt op de tafel een iconische en representatieve eigen Jeep, evenals een technologie en vermogen buiten asfalt ongebruikelijk om te reizen voor een dergelijke populaire segment de markt en op basis van hun kaarten praktisch in de economie en de overname van de consument. Het laat het er niet om een ​​gok te zijn.

Zeer aantrekkelijk, Het meet 4.25 meter en heeft een extensísima range en misschien buitensporig. Het biedt tot Drie benzine- en 4 dieselmotoren verschillende tot 170 pk, 4 types van versnellingsbakken waaronder een automatische versnellingsbak 9 ongekend deze categorieën, 3 types tractie (Een voorzijde en twee 4x4) en specifieke versies Trailhawk dat niet alleen maar toenemen tot 21 centimeter hoogte tot de grond, maar ook begeleid door kortere ruilrelaties om een ​​reducerende best TT hoeken, specifieke banden te simuleren en tot 5 programma's off road gebruik: Renegade een omgeving die in staat is steeds bijna, in een modern Jeep Wrangler. Ja, de prijs deel 20.600 euro te krijgen tot 30.000 € overschrijden.

Citroën C4 Cactus: de bom van het jaar

Cactus Citroën C4Het is een van de grote verrassingen in de afgelopen jaren op de markt. en zowel voor de esthetische originaliteit en zijn doorslaand commercieel succes: Het is uitgegroeid tot de Citroën het beste verkopen, zelfs overtreffen verkopen als C3 en C4. Allemaal dankzij een zeer helder, in staat zijn om een ​​moeilijke markt model ubicable esthetiek wrap: met 4.16 meter lang, ligt halverwege tussen een traditionele nut en compacte klassieker, maar terwijl het aanbieden van een iets hogere lichaam.

De Citroën C4 Cactus ook benadrukt door een krappe range markt, met een zeer ingetogen apparatuur en waar ze schijnen turbodiesel versies 90 en 100 pk; zodat de 1.6 BlueHDi heeft hem de auto met minder verbruik dat we gemeten bij het Technisch Centrum SNELWEG gemaakt: alleen 4.08 l / 100 km in het werkelijke gebruik. Ontwikkeld op C3 platform, hun oorspronkelijke "Airbumps"Worden grotendeels veroorzaakt zijn originaliteit: stukjes plastic gevulde lucht rond uw lichaam en, afgezien van het feit decoratief, dienen als bescherming tegen schokken en accenten. starts bij 14.750 euro en de duurste versie is ongeveer € 20.000.

Range Rover Evoque Coupé uniek in zijn soort

Range Rover Evoque CoupéLand Rover, kleine SUV pure asfalt en ook zelfs met 4x2-versies in een historisch fabrikant 4x4 in de wereld. Door zelf, de Range Rover Evoque en zou bijna uniek. Maar al deze som ook het aanbieden van een coupe lichaam slechts 3 deuren en 2 + 2 personen series... en je zult niet zoiets op de markt te vinden. Het is beschikbaar tussen 35.100 en hij zegt: 62.100 euro. Niet meer, niet minder.

met 4,37 meter, de Range Rover Evoque Coupé steekt niet uit de ruimte en vervolgens door SUV, maar het doet voor zeer opvallend en sportief design, een goede wendbaarheid voor het rijden op asfalt en een niveau van detail en de implementatie die ongetwijfeld omvatten de luxesegment. Een andere "rara avis" dat maverick, en kondigt 2016 wordt de "C's"Betekent een Range Rover Evoque coupé en ook cabriolet. Nooit gezien in Europa.

Smart Fortwo: beroep, "micromachine"

Smart FortwoHet is de onbetwiste king City. Tot nu toe, zoals altijd. Maar op dit moment, je hebt absoluut iedereen die zelfs hem schaduw. Verdwenen de Spaanse markt ook mini Toyota iQ, De dichtstbijzijnde grootte om een ​​Smart te zijn Citroen C1 of Aygo Toyota Ze zijn het meten van 3.45 meter. Smart wijst erop dat we vandaag de dag hebben over een auto bijna 25 procent kleiner: slechts 2,70 meter op het 3-deurs lichaam en slechts 2 plaatsen.

ontwikkeld in samenwerking met Renault ditmaal, Smart en 3e generatie blijft de meest wendbaar en aangepast aan de marktstad auto. met een draaidiameter zelfs minder dan 7 m, Het biedt ook twee kleine benzinemotoren en slechts 3 cilinders, atmosferisch (71 pk) en met compressor (90 CV). en misschien niet de meest stabiele op de weg, noch de meest uitgebreide online shopping (kofferbak van slechts 260 liter), maar Het zal de meest geschikte om te bewegen en het park zijn... zelfs om het te maken op de accu, waar de rest is alleen online kan doen.

  • 1
  • 2

Hoeveel het gaat kosten om de tank te vullen?

by Comments Off on Hoeveel het gaat kosten om de tank te vullen?
September is de maand gemarkeerd onzekalendervoor de inwerkingtreding van de nieuwe typespercentage van de BTW. in degevalbrandstofprijzen, zowelbenzineDiesel zal de nieuwe BTW van 21 toe te passendoorprocent. In dit verband, het vullen van destortingOnze voertuigen zal de schade verderonzegehavende zakken.Hoeveel het gaat kosten om de tank te vullen?Het volgen van diverse digitale edities van de middelen van de economische informatie, vond een interessant artikel in Cincodias.com overweldigende waarin verwacht wordt dat de gemiddelde prijs van benzine kan binnenkort groter zijn dan de 1,7 euro / liter, terwijl liter diesel zouden kunnen zijn dan 1.6 euro. Het nieuwe tarief van 21 procent plus btw De verhoging van de verschillende belastingen die worden onderworpen koolwaterstoffen, Ze hebben geleid tot een bijna onhoudbare situatie voor veel Spaanse gezinnen vul de tanks van de voertuigen betekent meer financiële inspanningen.Uitgaande van een zeer reële mogelijkheid dat tegen het einde van 2012 zal de prijs van benzine zal bereiken de helft van de 1,7 euro / liter diesel en 1,6 euro / liter, we min of meer nauwkeurige berekeningen wat het gaat kosten om de tank te vullen verschillende voertuigen afhankelijk van de capaciteit. Kijk uit voor de gegevens. Trillen zelfs onze zakken ...
Stedelijke segment A
autobrandstofstortingtanken Prijs
Chevrolet Spark 1.0 68 pkbenzine35 liter59,50 euro
Fiat 500 1.3 Multijet 95 pkdiesel35 liter56 euro
Utility segment B
autobrandstofstortingtanken Prijs
Seat Ibiza 1.2 TSI 105 pkbenzine45 liter76,50 euro
Ford Fiesta 1.6 TDCI 90 PK Diesel 42 liter67,20 euro
Compacten segment C
autobrandstofstortingtanken Prijs
VW Golf 1.4 TSI 122 pkbenzine55 liter93,50 euro
Opel Astra CDTI 125 pkdiesel56 liter89,60 euro
Middensegment D salon
autobrandstofstortingtanken Prijs
Toyota Avensis 1.8 147 pk Benzine 60 liter102 euro
Honda Accord 150 pkdiesel65 liter104 euro
SUV's 4
autobrandstofstortingtanken Prijs
BMW X6 35i 3.0 306 pkbenzine85 liter144,50 euro
Porsche Cayenne 245 pkdiesel85 liter136 euro

(*) Van de benzine prijs 1,7 euro / liter (gemiddeld)
(*) Diesel Prijs: 1,6 euro / liter (gemiddeld)
- Gemiddeld ongeveer 102 euro brandstoftank
- Gemiddeld 96 euro op Diesel
- Waarom verhogen de prijs van de brandstof?
- Aardgas, een goedkoop alternatief
- Alle groene auto's en spaarders
- Trucs om brandstof te besparen

Minder veilige auto’s, volgens Euro NCAP

by Comments Off on Minder veilige auto’s, volgens Euro NCAP
Met de gegevens van de Euro NCAP botsproeven van 2014 en 2015 in de hand, we bepalen welke auto's minder veilig zijn. Dit zijn de resultaten.Auto's met slechtere scores in crashtests van Euro NCAPAuto's met slechtere scores in crashtests van Euro NCAPAuto's met slechtere scores in crashtests van Euro NCAPAuto's met slechtere scores in crashtests van Euro NCAP

de crashtests van auto's door euro NCAP dateert uit 1996. Bijna 20 jaar later, de resultaten van de onderneming blijven van vitaal belang voor het bepalen veiligheid en bescherming niveau auto's we vandaag zien op de wegen. Bewijsmateriaal dat na verloop van tijd steeds strenger worden, specifiek en bieden resulteert in een breed scala aan functies.

Vandaag de dag, Euro NCAP maakt verschillende tests in hun crashtests: frontale botsingen, zijdelingse botsingen en aanrijding. de uitslagen Zij zijn onderverdeeld in verschillende secties: naast de sterren (0-5) is bepaald een percentage en een score in de bescherming van volwassen inzittenden niveau, kind bezetter bescherming, de bescherming van voetgangers en hulpsystemen.

Met de gegevens in de hand Euro NCAP openbaar aangeboden in verschillende golven van testen, we detail Wat zijn de minst veilige auto's van deze 2015 en 2014. Houd rekening met een ding: de 2015 tests hebben veranderd en verhoogde de nodige drempels tot en met 3, 4 en 5 sterren te krijgen. U ziet, veel bedrijfsvoertuig op de lijst en, vooral, meer negatief in het hoofdstuk scores hulpsystemen.

twee sterren

De enige auto die 2 sterren in de Euro NCAP crashtests heeft behaald in de afgelopen twee jaar is de Lancia Ypsilon. Italiaanse nutsbedrijf straft voornamelijk in twee categorieën: de bescherming van volwassenen (44 procent) en hulpsystemen (38 procent). In de andere twee delen stemt ruimschoots: kinderbeveiliging (79 procent) en voetgangers bescherming (64 procent).

Minder veilige auto's, volgens Euro NCAP

Drie sterren (2015)

Hier vinden we een belangrijke lijst. in de 2015, vier voertuigen hebben een 3 star rating verkregen. Een van hen is de Renault Trafic, waarvan de zwakste punten bescherming van volwassenen (52 procent), de voetganger (53 procent) en hulpsystemen (57 procent). de Opel / Vauxhall Vivaro, Ondertussen, heeft een zeer vergelijkbare scores Verkeer omdat het niet meer bedraagt ​​dan 57 procent in de voorgaande drie parameters en goedgekeurd met opmerking (91 procent) voor het behoud Kinderbeveiligingsmiddelen, zoals in de Renault.

de Fiat Panda Cross Het is ook op de lijst. Indien van toepassing, niet meer dan 46 procent ten opzichte van hulpsystemen en een verblijf met 50 procent in de bescherming van voetgangers. Zoals met betrekking tot de bescherming van volwassenen en kinderen die hij respectievelijk heeft gescoord 70 en 77 procent. de BMW Z4 Het is de vierde auto van 2015 toont een 3-sterren bij de Euro NCAP: Duits converteerbare trekt er een 46 procent opkomst systemen, 61 procent voor de bescherming van kinderen en 69 procent in de bescherming van volwassenen.

Drie Star (2014)

Als we kijken per jaar 2014, we zien hoe de lijst van de voertuigen met 3 sterren is veel hoger. de Dacia Logan MCV heeft een lage 38 procent opkomst systemen en verblijf van 57 en 55 procent bij volwassen en de bescherming van voetgangers. de Suzuki Celerio, ondertussen, hulpsystemen aandeel nota met Dacia.

Twee bedrijfsvoertuigen 'broeders' van de PSA Groep aandeel Toelichting: Peugeot Partner en Citroen Berlingo accentueren met 48 procent ondersteuningssystemen en 56 procent bij volwassen inzittenden. Twee andere auto's van het Franse bedrijf de filosofie en het delen van het platform: Peugeot 301 en Citroen C-Elysée, met een nog slechtere 33 procent opkomst systemen en 54 procent in de bescherming van voetgangers.

Een elektrisch voertuig in de lijst: Nissan e-N200 EVALIA, een negatieve verslagopkomst systemen (38 procent) en 60 procent in de bescherming van voetgangers. de Renault Megane hatchback Derde generatie draait 48 procent aanwezigheid systemen en nog eens 60 procent bescherming van voetgangers. Ten slotte is de MG 3, een voertuig dat niet in Spanje wordt verkocht, 38 procent aandelen mee hulpsystemen en 59 procent in de bescherming van voetgangers.

Minder veilige auto's, volgens Euro NCAP

vier sterren

Ze blijven dicht bij de hoogste score te halen, maar neem een ​​opmerkelijk teken van 4 sterren in de Euro NCAP crashtests. in de 2015 nu zijn we gesloten, dus hebben beoordeeld deze auto's: Karl Opel, VW Caddy, Audi TT, Nissan Navara, Mitsubishi L200, Hyundai i20, Mini Clubman, Fiat 500X en Mazda 2, CX-3 en MX-5.

afgelopen jaar 2014, 4 sterren behaalde de volgende voertuigen: Kia Soul and Soul EV, Mini Cooper, 'Broeders' Toyota Aygo, Peugeot 108 en Citroën C1, het andere koppel Fortwo-Forfour en Twingo, Opel / Vauxhall Corsa, Hyundai i10, Citroen C4 Cactus en Ford Tourneo Courier.

- Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Lancia Ypsilon, slechts twee sterren in crashtests van Euro NCAP.

Skoda Fabia, BMW Active Tourer, Nissan Pulsar en Tesla Model S vijf sterren bij de Euro NCAP.

Videonoticia: Smart Fortwo vs Mercedes S-klasse, hoe zal na een frontale botsing?

Dus een auto wordt geproduceerd, alle fasen

by Comments Off on Dus een auto wordt geproduceerd, alle fasen
Heb je je ooit afgevraagd hoe lang het duurt om een ​​auto van de grond af en hoe het hele proces te bouwen? We vertellen alle stadia van de productie van een auto.Hoe een auto gemaakt? Pictures procesHoe een auto gemaakt? Pictures procesHoe een auto gemaakt? Pictures procesHoe een auto gemaakt? Pictures proces

Volgens de informatie die u hebt verstrekt diverse autofabrikanten, omdat de goedkeuring van het project wordt gegeven het opzetten van een nieuwe auto totdat hij stapt op straat, gaan ze uit 4-6 jaar gemiddeld. Als je wilt, kijk naar het op deze manier: kort, Mercedes-Benz te koop aangeboden de nieuwe E-Klasse, een van de nieuwste auto's bij dealers. Nou, het is tegelijkertijd begonnen aan zijn vervanger, die naar verwachting het jaar 2023. zie En, natuurlijk, heeft al de evolutie die de huidige ervaring in hun levenscyclus, zoals je kunt zien is ongeveer zeven jaar voorbereid.

maar weinig autofabrikanten verklaren een gesloten datum wanneer gevraagd over de cyclus van de ontwikkeling van een nieuw model. Op een bepaalde manier, er zijn redenen, het hangt af van wat bedoeld wordt met het nieuwe model. De auto vol, zonder mechanische? ¿Het toevoegen van deze, misschien erfenis van een eerdere generatie, nog steeds sleutelen? Eye, voor merken als Mercedes hebben "parels" genoemd in de stijl van de klasse S, die een keer per tien jaar verandert. Dat wil zeggen, tien jaar haar leiders evolueren en nauwgezet de ontwikkeling van "knowhow" die nodig is om een ​​voertuig dat, net als andere vlaggenschepen eerste niveau, als het gaat wordt technologische referentie te lanceren.

Trouwens, kost aanmerkelijk meer tijd productie-eenheid is een generalist auto: een 20 uur sinds start lassen en chassisframe totdat het uit de hand van de assemblagelijn.

Hoe een auto ontworpen?

Seat legt het duidelijk: 1400 dagen, meer dan duizend schetsen, 5.000 kilo klei en 1000 liters schilderen vereisen het ontwerp van een nieuwe auto volledig te bepalen. En het beste: het begint allemaal met potlood en papier. Het Spaanse merk legt het proces als volgt:

1. Briefing. Opstellen richtlijnen zij moeten voldoen aan de nieuwe auto, een wegenkaart die het markeert DNA-model en het proces te begeleiden.

Dus een auto wordt geproduceerd: ontwerp2. Boekjes. Ontwerpers beginnen om de nieuwe auto te trekken, van wat ze zouden doen om een ​​bijna echte beeld van het nieuwe voertuig. In vier jaar produceerden zij meer dan duizend schetsen.

3. schetsen gekozen vrijwel recreëren volumizing toekomst voertuig. Het resultaat officie als whitepaper.

4. model "klei". Clay maquette-size en vier ton, meer dan het dubbele van de productie auto. fysiek herschept het uitwendige ontwerp vorm krijgt en veranderingen worden geïntroduceerd. In dit proces is er een ambachtsman werk, Molder snijden van de hand het stuk.

5. "Frozen model". Het uiteindelijke design van het exterieur, goedgekeurd door de vennootschap. Het uiterlijk is heel reëel, hoewel nog steeds een model "klei". Gedurende het proces dat ze bereiken ongeveer 5.000 kilo klei gebruikt.

6. kleuren. Het ministerie van Color&Trim stelt interne en externe nieuwe auto tonen. Ze werkt in twee jaar en verzamelt ideeën en trends in de wereld van mode, architectuur en product design. 100 uitgevoerd formuleringen en investeren 1.000 liter verf op een palet van 12 kleuren voltooien.

7. zitplaats. Developmental aspecten van comfort en esthetiek worden gecombineerd. kleur&Trim grijpt hier met een speciale naaimachine dat de patronen en het combineren van materialen en kleuren die het beste passen voorbereidt.

8. interieur. Bestuurder gericht, zwenkt nu rond het scherm, die heeft opgedaan zoveel bekendheid is de eerste die worden geplaatst; dan komt de rest. Smaken en ontwerpen buiten, alle nieuwe model de overhand aspecten als functionaliteit en ergonomie voor de nieuwe auto in het bijzonder nuttig en effectief.

De voorrondes: chassis, de aerodynamica ...

Zodra de ontwerp model is goedgekeurd, zullen ze produceren mallen en templates die zullen dienen om produceren hun panelen en onderdelen. Algemeen, is de vervaardiging van een auto bestaat uit persen fasen, blad, schilderen en assemblage.

Afstelling van het chassis: deze auto wordt geproduceerdZoals u zich kunt voorstellen, vóór het bereiken van dat punt zij hebben geïnvesteerd duizenden engineeringuren aan het chassis traceren... Reeds bij de eerste echte modellen zijn gemaakt testing die gericht zijn op definiëren aerodynamica (In de windtunnel), De dichtheid en de veiligheid (schokken en stoten). Dan komen de test circuit en het bepalen van de weg het maken van dynamische punt en duurzaamheid van het voorstel. Deze zal plaatsvinden in zo'n onherbergzame plaatsen als de poolcirkel, maar ook in de hete woestijn omgevingen, en zelfs in sommige grote hoogte. Sommige anderen zijn gemaakt in een gesloten circuit.

Schilderen auto

Het schilderen van een auto is een delicaat proces, omdat onvolkomenheden wordt gedrukt en het apparaat terug naar uitgangspunt. Dus deze stap wordt uitgevoerd in een Aseptic bijna luchtdichte milieu, stofvrije. Het heeft nauwelijks menselijke aanwezigheid, en de arbeiders die om wat voor reden toegang hebben tot hutten maken worsten in speciale kostuums, voor het oversteken door de lucht blowers die verontreiniging te neutraliseren om de laatste splinter.

van de schadeherstelbedrijf, de carrosserie Deze wordt onderworpen aan een intensieve hogedruksproeiers en een sequentie chemische behandelingen die bepalen een schoon oppervlak en uniforme, vetvrij en lasresten of uitsteeksels werkplaatsen en persplaat. De behandeling maakt ook het lichaam niet elektrisch geleidend en bestand tegen corrosie. Dan komt een electrocoat bad: Binnen een pool, volledig onderwaterlichaam wordt blootgesteld aan elektrische spanning en plaat, die fungeert als kathode, trekt verfdeeltjes ontbonden. Deze eerste verflaag voorkomt corrosie. Plamuren dan alle hoeken en pakking te garanderen dichtheid passen.

Ten slotte past het schilderij, eerste binnenland en vervolgens naar buiten de auto (Ook onderworpen aan een vernissen proceslaag verantwoordelijk helderheid wij). De laatste stap is een droogstoof bij 150 ° C gedurende 15 minuten.

Begint fabricage en assemblage auto

de start van de productie van een auto zelf vindt plaats op de vloer van de fabriek persen. Daar grote vee komen ongeveer 20 ton van een stalen leverancier (met uitzondering van de Hyundai-groep, die een eigen staalfabriek heeft). Ze brengen een roller trein die rechtzetten om ze plat te verlaten. Vervolgens gerouteerd zij hydraulische persen het snijden van elk stuk, vel of plaat.

Snijresten vervolgens de stampen fase waarin staal blijft bij kamertemperatuur en wordt geponst door een pers die de uiteindelijke vorm aan het stuk geeft, met een geschikt profiel, silhouet en gaten voor schroeven: dak, deur, vin, frames, kap ...

de persen SEAT's Martorell oefenen een kracht gelijk aan het gewicht van de 500 auto's en herhaal de manoeuvre 6,4 miljoen keer per jaar. Ja, de procedure volledig automatisch, wordt begeleid door een veeleisende kwaliteitscontrole. Dit kan worden geautomatiseerd, maar ook gemaakt door operators. Typisch één bemonstering per enkele stukken van de leiding wordt geëxtraheerd nauwgezet die verwachte parameters voldoet controleren.

de montage en lassen (Gemiddelde ongeveer 3.000 punten, plus addertjes laser) is de volgende stap. Het vormt het lichaam in een werkwijze bevel van de robotica (Ongeveer 95 procent van de activiteiten). Begint op de vloer, voegde het wiel, het dashboard scherm dat de ondervloer voorste en achterste, de zijkanten en tenslotte het dak, een van de stukken die een robuuster voertuig te ondersteunen. Dat gedaan, deuren, motorkap en kleppen worden toegevoegd. Robots met laserscanner onderzocht door het gehele lichaam te controleren of spelingen en toleranties tussen de delen correct zijn.

Dus een auto wordt geproduceerd: assemblageCar mount, stuk voor stuk als puzzels

wanneer de auto is al geschilderd, toegang tot de uiteindelijke productiefase in de vergadering winkel waar elke eenheid ontvangt alle interne accessoires, motor .... Eerst worden de poorten worden verwijderd voor een gemakkelijke toegang en installatie van interne elementen. Hier domineert man de hand met behulp van machines die een eenvoudige verplaatsen van zware onderdelen zoals het dashboard (komt meestal in één stuk uit leverancier, bedrading, inclusief), wordt de wielen ... Alvorens de dakbekleding en andere bekleding aangebracht en vaste bedrading en de betreffende leidingen. Tenslotte zittingen (draaien en de motor en de transmissie, voorgemonteerd in andere werkplaats effect) en spiegels zijn aangebracht. Wanneer mechanische bereikt het lichaam, uitlaat, transmissie, achteras of stuurkolom reeds posities. De aandrijflijn wordt opgetild door een machine van kracht, maar de assemblage en het aanscherpen van alle ten laste van de exploitanten. Tenslotte wordt de voorzijde (het masker, met rooster, bumpers en koplampen) en de deuren toegevoegd voor het opnemen van de vloeistof (benzine, koelvloeistof, ruitenwissers, remvloeistof en adres ...).

Elke auto wordt dan onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitstest om te testen of alles gaat zoals het hoort. Ook op een test, die de afgifte van voldoende vermogen controleert. Dan is de auto wordt eerst gestart en gaat naar buiten, waar de technici ondergaan veeleisende rijproef op rijbanen verschillende oppervlakken: glad asfalt, ruw, kasseien, hobbels ... remmen en richting worden ook gecontroleerd, en getest op de aanwezigheid of afwezigheid van achtergrondruis. De auto zal nog worden onderworpen aan een hogedrukreiniger in een tunnel die goede afdichting waarborgt.

U kunt ook geïnteresseerd

- Dus een supercar vervaardigd en maakte de Audi R8

- Toyota bereidt de massaproductie van elektrische auto's in 2020

- Seat Martorell fabriek produceert meer auto's in Spanje

- Waarom productie van voertuigen in Spanje groeit?

Honda Civic Type R 2007-2010: een sportieve tweedehands liefde

by Comments Off on Honda Civic Type R 2007-2010: een sportieve tweedehands liefde
De Honda Civic Type R derde generatie werd verkocht tussen 2007 en 2010. Het is een goed moment om te kijken naar de tweedehands-markt een van deze sporten.Honda Civic Type R wederverkoopHonda Civic Type R wederverkoopHonda Civic Type R wederverkoopHonda Civic Type R wederverkoop

de Honda Civic Type R in zijn eerste drie generaties, Het is een cult-sportwagen geworden Het is genieten van een opmerkelijke bekendheid en reputatie. Het is een auto met een ziel, dat veel te zoeken in de tweedehands markt en heeft al opgeslagen als punt een gewaardeerde collector's.

de Honda Civic Type R derde generatie Het werd op de markt gebracht tussen 2007 en 2010. Net als zijn voorgangers, deze auto bewees eens te meer een duidelijk sportief mood; tijdperk bijna als een racewagen, maar goedgekeurd voor rollende weg. Bijvoorbeeld, de 2-liter atmosferische vier cilinders was sterk afgestemd en Hij is het ontwikkelen van niet minder dan 201 pk, overtreft de mythische barrière van 100 pk tot liter. Ja, het maximale vermogen werd bereikt bijna 8.000 rpm, 7.830 rpm in het bijzonder, als een verfijnd racemotor is betrokken.

Om ten volle te profiteren zoals hoge mechanische prestaties te nemen, Honda Civic Type R derde generatie het berijden van een versnellingsbak met zes versnellingen met een zeer korte relaties die gemakkelijk de gehouden viercilindermotor bovenaan cuentavueltas. De shifter is gelegen op het dashboard en het management is snel als nodig, met een zeer korte afstanden.

Honda Civic Type R wederverkoopin de Honda Civic Type R Hij heeft een opstelling zonder verlies in suspensies, terwijl motor gemonteerd op een mechanische vergrendeling differentiaal optimaliseren. De remmen waren ook op de hoogte van de omstandigheden en het zelfde geldt voor de opdracht met cuentavueltas het voorzitterschap van het instrumentenpaneel.

de Honda Civic Type R (2007-2010) tijdperk het dichtste ding aan een race auto te rijden en het is geen wonder dat het een auto is zeer gewild door de fans. Een machine compromisloze kont om te genieten van sportief rijden. Ja, de Japanse model concentratie en vaardigheid vereist, Het voorste enigszins nerveus zelfremming, terwijl de achterste geïnsinueerd eenvoudig worden gewijzigd ter ondersteuning.

Helaas is het aanbod op de secundaire markt is niet te breed. Meer eenheden kan worden gevonden in andere landen zoals Duitsland of Frankrijk. Auto's kunnen worden gevonden in de rommelmarkt vanaf € 8.000, terwijl de productie-eenheden in de afgelopen jaren met weinig kilometers op het scorebord, waarvoor we kunnen vragen over € 15.000.

ING Car Lease, de verkoop

Nederlandse financiële groep ING heeft gezet dede verkoop van haar dochteronderneming lease-auto's, ING CarLease, die een vloot van 240.000 heeftvoertuigen in acht Europese landen, waaronderSpanje, volgens een verklaring vrijgegeven door deentiteit.ING Car Lease, de verkoop

ING Het zorgt ervoor dat voortdurend evalueert en optimaliseert de verschillende zakelijke gebieden, als onderdeel van haar strategie een doelstelling om de complexiteit te verminderen zet. In deze context is de entiteit die studies "strategische alternatieven" voor ING Car Lease.

Dus, wijst erop dat tussen deze alternatieven Ze beschikken over de onderhandelingen met die geïnteresseerd zijn in een mogelijke overname van de leasingdochter derden, maar wijst erop dat de contacten niet hebben gehaald op het moment dat een concrete overeenkomst.

Ten slotte is de Nederlandse financiële instelling legde uit dat zijn plannen voor ING Car Lease hebben geen invloed op andere divisie in verband met de lease-bedrijf, zoals ING Lease en ING Commercial Finance.