RS Audi Q8, uusi superurheiluauton SUV. Vapisevat, BMW X6M!

by Comments Off on RS Audi Q8, uusi superurheiluauton SUV. Vapisevat, BMW X6M!
Audi rekisteröity nimi Q8 RS ennen Intellectual Property Office EU. Olet pohjustaa Saksan Sports Brand SUV tulevaisuudessa?Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?

2017 näyttää vuosi 8 Audi: äskettäin julkisti uuden sukupolven A8, ajoneuvon tason edustajia autot tulevat, jossa on runsaasti teknologiaa, laatua ja urheilullisuutta. Niin se on Q8, lyijy koko kurssin malliin.

Tie on käynnissä audi välittömästi lippulaiva maastoauto koko tänä vuonna se on seuraava: Detroitin autonäyttelyssä tammikuussa, paljastettiin Audi Q8 Concept; kaksi kuukautta myöhemmin Geneven autonäyttelyssä, tuli Audi Q8 Sport Concept. seuraava Frankfurtin autonäyttelyssä, Syyskuussa, on aika nähdä Q8 lopullisessa versiossa. Kuitenkin juuri ennen Saksan tapauksessa portaali Auto Guide on paljastanut, että tuotemerkki neljä rengasta on rekisteröinyt nimen Q8 RS.

Audi Q8 Concept

RS Audi Q8: kova kilpailu

tämä tie Näyttää siltä hyvää vauhtia tulevaisuuteen saapumista urheilu variantin siirtää säätiön segmentti Premium urheilu SUV. BMW X6M (575 hv), Mercedes-AMG GLE 63 (557 hv), Bentley Bentayga W12 (608 hv) ja tuleva Lamborghini Urus (Porsche Cayenne Turbo S jää hieman pidemmälle koko) voisi tervetuloa pian tämä on enemmän kuin todennäköistä RS Audi Q8.

Match Q8 Concept paljastettiin aikaisemmin tänä vuonna, Q8 RS olisi myös mitat 5,02 metriä pitkä, 2,04 metriä leveä ja korkeus 1,70 metriä. Alusta olisi sama kuin edellisen sukupolven Audi Q7 ja Bentley Bentayga, ja että uusi sonni Lamborghini, ns MLB Evo alusta.

Konepellin alla voisimme löytää Sama moottori että tulevaisuudessa Urus, The 4.0 V8 Bi-Turbo bensiinin, kanssa quattro-neliveto ja automaattivaihteisto. Onko virta? Voisit ampua yli 600 hv, nopeammin kilpailijat BMW ja Mercedes. Myös keinottelu kanssa hybridi-variantti, kuten edellä mainitussa prototyyppejä, mikä antaa täyden mekaanisen alueella.

Ehkä Frankfurtin autonäyttelyssä ensi syyskuussa joitakin vahvistavia tietoja saapuminen tämän mallin paljastuvat. Ja kun se esitteli Audin Q8 Sport Concept Geneva, puhuttiin, että hän olisi saada ennen tulevaa SQ8 (jälkimmäinen prototyyppi oli yhdistettynä 476 hv, kyllä). Mitä jos itse sitä mieltä otettiin sen jälkeen? Saksalainen valmistaja on jo ilmoitti viime vuonna, että 8 uutta mallia saapuu RS tulevina vuosina, ja Q8 voisi olla yksi heistä. Vain yhden kuukauden saamme tietää enemmän yksityiskohtia, meillä on hyvin tarkkaavainen.

Q8 Audi Sport Concept

Saatat myös olla kiinnostunut

Tulevaisuus maastoauto Audi

Audi projekti Hour 25: kun autoja ei ole pyörää

Audi AI, joten on Tulevaisuuden auto

Lamborghini Urus olla hybridi pistoke

Lamborghini Urus kaksinkertaistaa myynnin tuotemerkin

Audi Q8, ylellisyyttä maastoauto Detroitin autonäyttelyssä 2017

by Comments Off on Audi Q8, ylellisyyttä maastoauto Detroitin autonäyttelyssä 2017
Audi on vedonlyönti iso ylellisyyttä uudella Audi Q8, SUV coupe ja ylellisyyttä näkökohta huomattavia ulottuvuuksia. Detroit prototyyppi on kuvattu.Audi Q8 2017, ensimmäiset kuvatAudi Q8 2017, ensimmäiset kuvatAudi Q8 2017, ensimmäiset kuvatAudi Q8 2017, ensimmäiset kuvat

Audi esittelee esikatsella sen tulevaisuudesta Audi Q8 aikana tammikuun 2017 Detroit aulabaari. Se on käsite, joka on kaukana lopullisesta piirteitä auton. Se on Luxury SUV suuri ja emotionaalinen estetiikka, kiitos varsin matala ja muotokieli kanssa sporting muistelmat.

Audi Q8 tulet suurin SUV alue, ylemmällä segmentissä kaikkeen tarjotaan audi juuri nyt. Teknisesti Audi Q8 MLB Evo alustan jakaa nykyisen Audi Q7 ja muiden mallien tuotemerkin pitkittäinen moottori Audi, yhdessä muiden Volkswagen-konserni Bentley Bentayga pidä. Siksi on odotettavissa, että Audi Q8 Odottaa korkeatasoista hienostuneisuus, ajomukavuus ja mukavuutta osallistumisesta loputon ajo sekä mukavuutta ja turvallisuutta ja tehokkuutta.

Käytetty vuodesta MLB Evo arkkitehtuuri, odotamme ominaisuus kohteita, kuten kiinteä ohjaus, pneumaattinen ja sähkömekaaniset stabilointiaine jousitus, vaikka se voi yllättää meidät joidenkin muiden innovaatioiden sähköinen turbo Audi vapauttaa SQ7, koska emme saa unohtaa, että tämä on aito Lippulaiva SUV alueella. Hyödyntämällä toissijaisen virtalähteen 48 volttia, voisi käyttää valon hybridisaatioliuosten jonkin mekaanisen tai energiakäyttöön laitteiden suspensioon. Virallisissa kuvia paljastettiin audi näet logon E-tron on etuhelmaan, joka paljastaa läsnäolo ryhmä plug-in hybridi ponneainetta.

Audi Q8 Detroit 2017Vastuussa suunnittelu audi he sanovat, että tulkitsee joitakin esteettinen yksityiskohtia Audi Sport Quattro 80s Itse huuvan ja säleikkö on kolme pientä ilmanottoaukot muistuttavat Audi Sport Quattro Hän näkyy huppu. Takapyörien kaaret ovat erittäin tilaa vieviä, ja C-pilari myös muistuttaa Audi Sport Quattro. Muut rakenteelliset yksityiskohdat, jotka määrittelevät Audi Q8 käsite Ne ovat kahdeksankulmainen yhden kuvan säleikkö, suurempi kuin mikään muu tähän mennessä ominaista olemalla hyvin veistoksellinen kolmiulotteinen muoto, tyyli uusin luomuksia Audi. Näkyvä vaiheet etu- ja takapyörän ovat tyypillisesti versiot quattro ja tasapainottaa suunnittelun keskittyen pyörät.

konseptiauto Audi Q8 jotka esitellään Detroitin autonäyttelyssä on sisäinen kokoonpano neljän mukavat istuimet antelias tasoja viihtyvyyteen jopa korkeus huolimatta tyyli "coupé" heijastuu ulkomuoto.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Toinen Audi Q näky: uusia Q8

Audi Q8: ylellisyyttä coupe maastoauto

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic, mukavin SUV

Volvo XC40 SUV lupaa maksimifunktionaalisuus: niin tulee

by Comments Off on Volvo XC40 SUV lupaa maksimifunktionaalisuus: niin tulee
Volvo lupaa "lopettaa sotku" saapuminen uuden kaupunkien SUV, The XC40. Kerroimme teille lisätietoja varastoinnista ja toiminnallisuutta, johon sisällytetään sisätilojen ja runko.Volvo XC40 lupaa vallankumouksen sisälläVolvo XC40 lupaa vallankumouksen sisälläVolvo XC40 lupaa vallankumouksen sisälläVolvo XC40 lupaa vallankumouksen sisällä

Volvo XC40 lupaukset olla vallankumous segmentin Urban palkkio SUV. Tällä hetkellä meillä ei ole virallisia kuvia Ruotsin auton, mutta me tiedämme useita asioita: se vapautetaan Ennen vuoden 2017 loppuun mennessä Ei Frankfurtin autonäyttelyssä, jossa brändi ei esit, tulee hybridi variantteja, moottorit kolme ja neljä sylinteriä ...

Volvon käsi, tiedämme myös, että olemme tehneet hyvin, hyvin perusteellisesti osio erityisesti seuraavat: tallennus ja hallinta esineiden auton sisällä. Ruotsalainen tuotemerkki Hän lupaa "loppuun häiriö" ja että kuljettaja tulevan Volvo XC40 tulee puitteissa syliinsä kaikki mitä tarvitset tallentaa henkilökohtaiset tavarat. Ja sitä paitsi, ne ovat poissa silmistä loput, myös auttaa "tyhjentää mielen".

Miten he ovat tehneet? Ensimmäinen, suorittamalla tutkimus selvittää ongelmia kuljettajien arkielämässä tallentaa omaisuutensa ajoneuvoon. Joten he päättelivät, että useimmat autot olivat tässä suhteessa heikkouksia ... ja näin alkoi työskennellä sisällä uuden XC40.

Volvo XC40, kaikki

Volvo XC40: ratkaisut kaikenlaisten

Lisäksi brändin uusi modulaarinen alusta, Volvo XC40 joka on noin Pituus 4,4 metriä- tarkoitus olla viite kannalta toiminnallisuus, tilaa ja tallennuskapasiteetti sisällä. Alkaen ovet: Ruotsi liikkua kaiuttimet sijoittaa osastoihin kiinni pari pulloa, kannettavan tietokoneen tai tabletti. Lisäksi XC40 on bassokaiutin innovatiivisia sisällytetty kojelautaan, joka on myös Erityiset luottokortilla lähtö tai muita kortteja.

että keskitunneliin, välissä etuistuinten olla alue, jossa on suuri kapasiteetti kudos laatikko ja pienkontti jossa jäämiä kuin roskakoriin. Puhelimen, Volvo XC40 on tilaa langaton lataus ja USB-portit tätä tarkoitusta varten. hansikaslokero, välin, sinun on pieni taitto koukku varmistamaan, esimerkiksi pusseihin tai reppuja. Penkkien alla Mukana on myös kaksi erillistä pieniin tiloihin tallentamiseksi tavaroille, kuten tabletteina tai pieniä esineitä.

runko Volvo XC40 lupaa viittaus myös käytettävyyttä ja toimivuutta. Lisäksi, jossa on suljettuun osastoon maan alla, tulee olemaan erityinen järjestelmä erottaa tehokkaasti matkatavaroiden, ja kaksi koukkua turvata ja muut neljä koukkua kuormitus kuljettaa matkatavarat mukavasti. takaistuimet on sähköistä järjestelmää varten, puhaltaa painike, taita selät ja saada täysin tasainen kuormatila.

Volvo XC40

Saatat myös olla kiinnostunut

XC20 Volvo: Toinen SUV kilpailevien Q2?

Volvo XC60: kaikki uudet SUV hinnat

Volvo ei investoi enemmän Dieselmoottorit

Tulevaisuudessa Mercedes luokan moottoreita 1.2 ja 1.4 bensiinin

by Comments Off on Tulevaisuudessa Mercedes luokan moottoreita 1.2 ja 1.4 bensiinin
Päästöjen hillitseminen ja kustannusten alentaminen johtaa seuraavan sukupolven Mercedes-luokan vuonna 2018 uusien bensiinimoottoreita pieni moottori.Supistaminen luokan 2018 bensiininSupistaminen luokan 2018 bensiininSupistaminen luokan 2018 bensiininSupistaminen luokan 2018 bensiinin

neljännen sukupolven Mercedes-luokan, joka paljastetaan 2018, tulee Ensiesiintyminen uusi modulaarinen alusta, nimeltään MFA2, Mallit, joissa etuvetoinen ja poikittainen mekaanisella laitteella, luottaen bensiinimoottorit että supistaminen. Siten, 1,6 litraa yhteys vaiheessa 160 nykyisen 102 hv, 180 ja 122 hv 156 hv 200 siirtyy 1,2 ja 1,4 litraa jossa sisäinen koodi M282. tahtoa neljä sylinteriä, suorasuihkutus ja ahtamisen kanssa turboahdin.

Kiitos välinen sopimus Daimler ja Renault ryhmiä, on Renault / Nissan vastaava kehitys liitto. Se on ponneaineen yksinoikeus käyttää ristiin, joten se ei näytä nähdä sen C-luokan, jos se lisätään kaikkiin johdannaisiin luokan, jossa CLA, GLA, luokka B ja tulevaisuus GLB, joka on suora kilpailija Audi Q3 Q2-Audi kilpailee Mercedes ja BMW X1 jääkauden.

Mutta uusi A-luokan ei vain näitä bensiinimoottorit ovat saatavilla myös uusia 1.6 ja 2.0, myös turbo suorasuihkutus ja versio AMG tavoittaa 400 hv maksimiteho.

Näiden uusien moottorien pieni siirtymä, Mercedes tarjoaa autoja pienempi kulutus, alemman tason CO2 -fundamentales alentaa keskimääräisiä päästöjä koko sen alueella, mikä lisää noin kymmenen sähköinen ennen loppua 2025 ja hinnat hieman pienempi pääsy vangita uusia asiakkaita.

suunnittelu ensi luokan, että tällä hetkellä tiedetään vain vähän, vaikka Käsite Sedan esiteltiin Shanghain autonäyttelyssä 2017 antaa käsityksen. Hän jakaa ohjeita tämän prototyyppi, jossa Pan American grillin mukana uusimpia malleja tähti ominaisuus.

Ford Tourneo Courier 2014, tehokkuutta ja tilaa

Ford markkinoi keväällä uuden Tourneo Courier 2014 ajoneuvoa, jossa esteettinen päivä ojentaen, joissa -Kaksi uusia tehokkaita dieselmoottoreita 75 ja 95 hv ja 100 hv EcoBoost bensiinin ja varusteet korkea teknologinen taakka.Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014

lisää kuormatilaa, tämä on yksi merkittävimmistä ominaisuuksia uuden Ford Tourneo Courier 2014. Nimittäin, allekirjoittaminen soikea julistaa tilavuudeltaan runko of 708 litraa, kapasiteetti, joka voidaan nostaa 1656 litraa taitettaessa istuimet toisen rivin.

Välillä moottoreiden Ford Tourneo Courier 2014 se on tehokkaampaa. Diesel tarjolla, voit valita 1,5 TDCi 75 hv ja 1,6 Duratorq TDCi 95 hv. Jälkimmäisen moottori, Fordin ilmoitti keskimääräinen kulutus 3,7 l / 100 km ja 97 g / km CO2.

Niille, jotka haluavat bensiini, Ford Tourneo Courier on myös saatavilla kanssa palkittu turboahdettu kolme-sylinterinen moottori 100 hv 1,0 EcoBoost, amerikkalaiselle brändin keskimäärin kulutus ennakot 5,2 l / 100 km ja keskimääräinen taso CO2 119 g / km.

Ford Tourneo Courier 2014 Ford Tourneo Courier New Voit olla laaja teknologinen sisältö elementtejä kuin laite start-stop-moottori Auto-Start-Stop, nopeudenrajoitin, sekä ohjaus rengaspaine. Mitä turvallisuus, Tourneo Courier Se sisältää ajonvakautusjärjestelmä kanssa mäkilähtöavustimissa, hätäjarrutuksen kaupunki, luistonesto, kallistus tai lieventämiseksi perävaunu keinutella ohjaus, mm.

laitteen ford SYNC ohjataan ääni, sekä hätäapua järjestelmä Hätäapu He ovat valmiita auttamaan asukkaiden soittaa paikalliseen pelastustoimeen onnettomuuden sattuessa. Tämä malli on saatavana kolmella viimeistelytasot: Ambiente Trend ja Titanium.

tämä Ford Tourneo Courier jakaa maailmanlaajuinen foorumi pienille autoille kahlaamo, joten se sisältää tekniikkaa, jonka kiinnittää myös Fiesta ja B-Max. Saapumista tämän uuden version kuriiri, Tourneo alue ulottuu valintansa määrällä mitattuna korivaihtoehtoja, ja muodostivat tänään Tourneo Connect Tourneo Connect ja Tourneo Grand Custom.

BMW GINA Light visionäärinen Malli

Älä sano, että se on BMW prototyyppi, älä sano sitä on "konseptiauto". Visionääri tämä BMW on juuri sitä, visio, jossa auto voi mennä.Avaa silmäsi. Vasta kun valot syttyvätSilmät kiinni. Suojelu ja estetiikkaPlánchame että ryppy ...Ryppy vetoketju oli ...Myöskään heitetään kadulla tai voit ostaa. kanssa BMW GINA Light visionäärinen Malli, BMW tavoitteet tutkia, mitä he voivat tehdä tulevaisuudessa auto. Ja mitä mullistaa noussut tarkoitettu, mitä tarkoitamme nyt autolla.vaihtelevan geometrian, mukauttaminen lomakkeet toimintoja ... olemassa perusteluja kuullut satoja kertoja, mutta GINA kevyt täysin järkevää. Mitkä ovat ulko runkopaneeleihin? Sillä näyttää esteettinen, suojata tuulelta ja kosteudelta, sitten, Miksi tehdä levyn? Sanottu ja tehty, mitä näemme on kevyt GINA tekstiili- päällyste, täydellisesti yhteensopiva ristikkorakenteen alumiini.

Voisivat toimittaa kaiken tarvittavan lujuuden, tämä rakenne ei ole mitään rakennetta. lisäksi hiili vahvikkeet elementtien alumiini, Se on epätavallinen ominaisuus: rakenne on liikkuva. Näin ollen, se voi muuttaa ulkoisen muotoja, näkyvä osa, painamalla kangas, joka muodostaa rungon. Ja miksi muuttaa kehon muodon? Kysykää insinöörit Formula, jonka he ovat kieltäneet. Vuonna GINA Light kun tilanne vaatii takana huppu "kasvaa" ja spoileri on muodostettu. Kun tilanne vaatii, oviaukkoihin kasvaa aerodynaaminen hameet parantamaan aerodynaamista suorituskykyä. Jos enemmän ilmavirtaa jäähdyttämään moottoria munuaiset avataan parantaa askel ...Kangaskappaleella seuraavassa BMW? Nyt ei ... GINA Light Visionary tarkoitettu ainoastaan ​​kysymys kaiken ja löytää toimivia ratkaisuja.Sisällä tilanne toistuu, koska ulottuu sisäosaa kohti takaisin revistimiento. Samaa materiaalia ympäröi sisäpuolella ovet sisustus paneelit, istuimet itse tai käsinojat. Neopreeni kattaa kojelautaan, koska kanssa "body" tarkastukset ovat läsnä vain tarvittaessa.

Onko tämä jotain tapahtui näyttää? Pikemminkin ole. Tai pikemminkin sen vuoksi, mitä se on mullistaa neuronien kaikkien työskentelevien miten tulevaisuuden autoja. Onnistuneesti ratkaista ongelmia, jotka ovat ilmenneet GINA Light, täynnä aivan uusia ja uraauurtavia ehdotusten olisi sallittava manasen uusi genious sillä polulla. oikeastaan GINA on filosofia joka mukaan BMW, se on ja voi ottaa useita ideoita sarja, koska yhdistelmä koverat ja kuperat pinnat Z4.Sinänsä järjestelmä toimii, on GINA Light vallankumous he sanovat sitä "ratkaistu", että sen tuotanto olisi mahdollista. GINA Light visionäärinen Malli Se on työtä visionääri, tai valaistunut nero, joka, yli kymmenen vuotta, säätelee esteettinen jalanjälkiä BMW, Chris Bangle. Ja sen jälkeen ohjeita, se kääntyy pois Uusien ratkaisujen on pystyttävä tuottamaan nopeasti ja taloudellisesti. Ei ole väliä, jos pakko muuttaa tuotantomenetelmiä, koska tämä on mitä BMW tarkoitus: se voidaan tehdä halvemmalla toisesta Voi käyttää vähemmän materiaalia ja vähemmän energiaa valmistaa halvempaa? Tämä on "vähemmän on enemmän".

GINA Light on vain tutkimushanke, joka erottaa sen muista konseptiauto, jossa se on sisällyttää enimmäismäärä kohteita, jotka voitaisiin käyttää myöhemmin sarjassa. Kuitenkin siltoja kallistuu kohti tosielämässä, ei viittaa siihen, että tämä voisi olla Z4 2020?

Nissan Juke-R 2,0, 600 hv hulluus

Juke-R 2.0, uusin 'hulluuden' Nissan, esitetään Goodwood. Johdinristeily 600hv GT-R: n DNA ja etsiä kovaa, erittäin kovaa.Nissan Juke-R 2,0, 600 hv hulluusNissan Juke-R 2,0, 600 hv hulluusNissan Juke-R 2,0, 600 hv hulluusNissan Juke-R 2,0, 600 hv hulluus

Se näytti oli toinen osa Juke-R, että 'crossover' supervitaminado 485 hv jota yllätti meidät takaisin vuonna 2011. Olimme väärässä. Nissan tohtoriksi Frankestein kuka tahansa, on palannut kytkeytymään osia kahdesta sen tunnetuimmista autoja, kuten Juke ja GT-R, luoda Juke-R 2,0 (Nimi on erittäin digitaalinen, btw)

Ottaen nykyinen Juke uusittu, jos 485 hv tuntui vähän, nyt se on päättänyt saavuttaa tasaluku 600 hv ja 'virittää' kehon enemmän, jotta se näyttää paljon aggressiivisemmin.

Moottori varustaa tämä versio ratsastaa GT-R, joka on yksi 3,8 V6 600 hv ja suurin vääntömomentti 66,5 MKG välillä 3600 ja 5600 rpm. Se debyytti Goodwood ja odotan päästä niiden komentajat nähdä kuinka hyvässä kunnossa tämä tornado valtaa tällaisen kompakti auto.

Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015, amerikkalainen brute force

by Comments Off on Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015, amerikkalainen brute force
Jeep julkistaa uusia ominaisuuksia pienessä Grand Cherokee 2015 valikoiman uusia versioita Summit ja Summit Kaliforniassa Edition, jotka tarjoavat enemmän vaihtelua ja yksinoikeuden lisätään. Samaan aikaan, extreme variantti ja Grand Cherokee SRT saa lisää tehoa ja vääntöä, sekä esitetään joitakin erityisiä suunnittelun yksityiskohtia.Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015

Jeep hieman uudistaa yksi sen lippulaiva malleja: Grand Cherokee. alue 2015 Tämä suuri SUV off-road-ominaisuuksia, kuten suuri uutuus esittelee mahdollisuus valita kahden uuden viimeistelytasot: California Summit ja Summit Edition.

JEEP Grand Cherokee 2015 versio huippukokous Se tarjoaa sisustustöitä joka sisältää uudenlaisen nahka kutsutaan Argentiinan Tan, sekä erilaisia ​​teriä mustan ja puun. Ne ovat myös uusia varusteita kynnykset valaistut oven ja uusi järjestelmä, joka vähentää melua sisälle kautta erityiskohtelua tuulilasiin.

Omalta osaltaan Grand Cherokee Summit 2015 Kaliforniassa Edition Se tarjoaa elin, jolla on pienempi korkeus maanpinnasta ja peilit ja ovenkahvat maalattu samalla värillä kuin elin. Ulkopuoli täydentävät puku kevytmetallivanteet uusi lasku 20 tuumaa halkaisijaltaan ja päättyminen satiini Carbon.

Jeep Grand Cherokee SRT 2015Grand Cherokee SRT 2015, enemmän vitamiineja

ajantasaistamiseen 2015 Jeep Grand Cherokee alue, liikuntatoimen SRT (Street and Racing Technology) Fiat-Chrysler Yhdysvalloissa on halunnut lähteä hänen henkilökohtainen leima. Siten Grand Cherokee SRT paranneltua versiota 2015 erottuu tarjoamalla moottori pieniä parannuksia, tässä tapauksessa tunnetut ilmakehän moottori 6.4 V8 HEMI venyttely voitavansa 481 CV (Euroopan nykyinen versio tuottaa 468 hv), kun taas suurin vääntömomentti myös kasvaa 64.95 mkg (63,67 MKG variantin vanhan maailman).

Vastuussa kaikista raa'alla voimalla Grand Cherokee SRT 2015 on 8-nopeus automaattivaihteiston vääntömomentinmuunnin. Neliveto useita käyttötavat ovat myös vastuussa joustava ja lyödä painiketta. Suorituskyvyn, Jeep ilmoittaa kiihtyvyys 0-96 km / h 4,8 sekuntia ja huippunopeus 257 km / h.

Mallia taso vaatteissa urheilija Grand Cherokee SRT 2015 Siinä korostetaan uusia ulkoisia väri nimeltään Punainen Steam Special Edition, uusi aksentti kiiltävä musta hajallaan ja uuden elimen kevytmetallivanteet 20 tuumaa maalattu musta metallinen.

Upseeri! Jaguar E-Pace: tämä on uusi kompakti SUV

by Comments Off on Upseeri! Jaguar E-Pace: tämä on uusi kompakti SUV
Jaguar jatkaa etukäteen sen SUV-alue, tällä kertaa esittää uusi kompakti malli, joka kilpailee BMW X1 ja Mercedes GLA. Ja kerromme teille kaikki yksityiskohdat.Jaguar E-Pace: kaikki kuvat uuden kompakti SUVJaguar E-Pace: kaikki kuvat uuden kompakti SUVJaguar E-Pace: kaikki kuvat uuden kompakti SUVJaguar E-Pace: kaikki kuvat uuden kompakti SUV

hän liittyi Jaguar Maastoauto maailman käytetyt F-Pace vuosi sitten. Nyt alle vuodessa, tämä malli ei ole pelkästään myydyin automerkki, mutta myös aiheuttaa liittyä kaksi uutta ehdotusta tarjota SUV: Sähköinen I-Pace, ja E-Pace, joka on tänään virallisesti julkistanut vaihe pienempi koko.

uuden Jaguar E-Pace Sillä on hyvät avaamalla uusi Jaguar SUV alue ja mitataan 4,4 metriä, vain neljä senttimetriä enemmän kuin Range Rover Evoque nykyinen. F-Pace hetki säilyy lippulaiva sen 4,7 metriä pitkä, mutta ei liian pitkä. Muistikirjan Seuraavan työn Jaguar J-Pace on suuri, läheisyydessä viisi metriä, ja 2019. Kun taas ennen, ja jälkeen kesällä 2018, Olemme jo maininneet I-PaceA SUV coupé 4,68 metriä se tarjoaa sähköisen vain käyttövoima-350 km autonomy- ja valmistetaan Magna Steyrin Itävallassa.

Mutta katsotaan ensin uusi kädessä: mitä Jaguar E-Pace. uuden kompakti SUV Se vie alumiini alusta avattu XE sedan ja käyttää tätä materiaalia 75 prosentilla, jolloin se alentaa painoa myös olettaa yksinomainen. Myös hyödyntää mekaanisesti Ingenium Dieselmoottorit ja bensiinin ryhmä (ensimmäinen Jaguar vain laskea niitä sen alueella) aina 2,0 litran: Nyt ei odoteta V6.

Jaguar E-PaceJaguar E-Pace: moottorit

sisään Diesel, Jaguar E-Pace on valtuudet 150, 180 ja 240 hv, kun taas bensiini Hän panostaa 249 moottorit ja 300 hv, aina 9-automaattivaihteisto, Kun taas jopa 180 hv dieselin manuaali voidaan valita, ja se tarjotaan etu- tai neliveto jossa lähtöhinnaksi 37400 euroa. Niin voisi olla versio SVR selvästi urheilu väriaineet, vaikkakin nelisylinterinen moottori.

tämän uuden Jaguar E-Pace leikkii lyhyet ylitykset, eli ilma coupe, lievempi kuin isoveljensä (I-Pace sähköinen), vaikka ei turvautua kromi runko ovet estämään väriaineen että klassisia kalliimpiin tuotteisiin. Lisäksi tavanomainen kapean ajovalot viime Jaguar vaihdetaan muutaman lähempänä F-Type urheilu -The takana linssejä, jos ne veto vaikutus teroittaa kuin poisjättäytyneiden ryhmä- muodoissa.

Jaguar E-Pace: Ajo hallinnassa

Dynaamisesti, The Jaguar E-Pace voit räätälöidä vastaus tie. On mahdollista tehdä muutoksia kiihdytin, osoite, muutos, ja kun se on käytettävissä, järjestelmä Ilmajousitus Dynamics, joka seuraa ajoneuvon liikkeitä 2 millisekunnin välein. Kaikki E-Pace tarjoaa järjestelmän JaguarDrive Ohjaus, Se tarjoaa kuljettajalle Neljä ajotilaa: Normal, Dynamic Eco ja Rain / lumi /. Lisäksi perusversiot kehittyneiden etu- tai neliveto-järjestelmissä tarjotaan.

Jaguar E-Pace etuveto hallita vääntömomentin akselit, joiden välillä reaaliajassa. vakio Voimansiirto lähettää vääntömomentin takapyörien jos ote irtoaa edessä, kun taas kehittyneempiä Aktiivinen Voimansiirto AWD (aktiivinen voimanjaosta) Toimisi käytännössä 100% vääntömomentti takapyöriin ja tiedot kerättiin erilaisia ​​antureita muuttaa vääntömomentin kunkin pyörän, joka mahdollistaa entistä neutraali käyttäytyminen perustuu ali- lisätä laskuri vääntömomentti ulomman pyörän ja Yliohjautuminen lähettää enemmän vääntöä etupyöriin. Kaksi erillistä kytkimet kullakin taka-akseli voi vähentää tai lisätä vääntömomentin jokaiselle saada kaikki käytettävissä. tämä Sama toiminto toimii maksimoida dynamiikkaa -supported järjestelmällä valikoiva Jarrukäyrä- kun se on noin, tai ottaa suurin pito liukkailla pinnoilla.

Jaguar E-Pace: KuvatJa sisällä, uusi Jaguar E-Pace on niin hienostunut ja ylellinen Näköpiirissä Jaguar. Sisäiset linjat vaikutteita sportiness räjähtävä F-tyyppi, kun taas toiminnallisesti lupaa lukuisia reikiä dia lisätä tuleva tilavuus 30 litraa, mukaan lukien kaksi erillistä tilaa paikallistamiseen älypuhelimen ja tabletti. hänen ilmoittaa 577 litraa tavaratilaa kapasiteetti ja sisältää moottoroidun aukko avaimeton jalka liikettä.

Kuten esimerkiksi henkilöstön yhteydet ja viihde aluksella niitä ei ole myöskään sivuuttaa uudessa Jaguar E-Pace. SUV on vakiovarusteena järjestelmä infotainment Touch Pro 10 tuuman kosketusnäyttö ja toinen vaihtoehto, joka digitaalinen instrumentointi 12,3 näytön". Ulkona on uusi projektio tietojärjestelmä tuulilasiin (Head Up Display), Se joutuu toistamaan tietoja, kuten moottorin kierrosluvut ja matkapuhelin integraatio, joka mahdollistaa E-Pace reittejä tai ehdottaa musiikkia elävöittämään matkaa. Se tarjoaa myös Innovatiivinen Active Key -järjestelmänA rannekoru vedenpitävä avata auton auki.

Varoitus ajoneuvoissa sokea, reuna kammiot jotka määräävät liikennesääntöjä, pysäköinti hoitaja tai hätäjarrutus ovat myös yksi aktiiviseen turvallisuuteen Jaguar E-Pace joka haluaa erittäin korkea. Ehkä meidän välisenä kysymyksiä hetki paino: huolimatta käytetään alumiinia, mitään versiota E-Pace alhainen 1700 kg.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Uusi Jaguar E-Pace, testattu ääriolosuhteissa

Täyden valikoiman Jaguar, parantunut

Se on uusi Jaguar XF Sportbreak

Seat Leon Cupra ST, perhe nopeampi (video)

Istuin Leon Cupra ST on tullut nopeimmin tuttu Nürburgring, täyttämällä myyttinen jäljittää 7: 58,12 minuuttia Jordi geenin pyörän.Seat Leon Cupra ST, nopein perheSeat Leon Cupra ST, nopein perheSeat Leon Cupra ST, nopein perheSeat Leon Cupra ST, nopein perhe

Seat Leon Cupra ST Se on julkistettu Wörthersee 2015 koska perhe sarjatuotannon nopeammin Nürburgring, täyttämällä ympärillä 'Vihreä Hell' ajassa 7: 58,12 minuuttia.

Jordi geeni on tilattu saattamaan tämän ennätyksen auton voimanlähteenä bensiinimoottori 2.0 TSI 280 hv, kytketty automaattinen siirto kahden kytkimen kuuden nopeus.

Uuden urheiluauto suoraan Apollo 2016 Geneven autonäyttelyssä

by Comments Off on Uuden urheiluauto suoraan Apollo 2016 Geneven autonäyttelyssä
2016 Apollo superauto esitellään Geneven autonäyttelyssä 2016, nimellisarvoltaan joka menettää nimi Gumpert ja yksityiskohta eteenpäin.Uuden urheiluauto suoraan Apollo 2016 Geneven autonäyttelyssä

Nimi Apollo 2016 esittelee uuden Super urheiluauto että viime aikoihin asti tiesimme niin Gumpert Apollo ja sen odotetaan olevan evoluution. Voimme nähdä kokonaan Geneven autonäyttely 2016, koska nyt allekirjoitus osoittaa vain pieni yksityiskohta, mikä näyttää olevan yksi ulostuloista pakokaasujärjestelmän. Linjat esitetään tässä pieni osa takana, paljastaa suuri design radikaali. Sen Valmistuskohtaisen vie nimitys 'Arrow' (Nuoli) ja hyödyntää keskeisesti sijoitettu juoksupyörä, joka lähettää kaikki valta takapyörille.

Kun otetaan huomioon, että Gumpert Apollo 2012 moottorin käytettävissä 848 CV ja painoi vain 1100 kg, Apollo odotetaan 2016 tarjoaa parannuksen kaikin tavoin. Maaliskuun alussa näet valoa, kun se avaa 86. painos Geneven autonäyttely 2016.

Saatat myös olla kiinnostunut

Gumpert Räjähdys, paluu Super urheiluauto coupe

Gumpert Tornante 2015

Rimac Concept One, 0-100 km / h 2,8 sekunnissa

Kroatian Rimac brändi tuo ajoneuvonSähkö voi olla yli 300 km / h.Alkuperäinen superauto neljä moottorititsenäinen ja pystyy liikuttamiseen sen100 km / h lepotilassa noin 2,8 sekunnissaLuomisessa Rimac Concept One onosallistuivat suunnittelijat, jotka kuuluivat talonItalian Pininfarina ja ammattitaitoisia työntekijöitänahka lähtöisin bulgarialaisen yrityksen Vilner.Konsepti Yksi maksaa miljoonadollaria, mikä vastaa noin 813250 Euroopassaeuroa.Rimac Concept OneRimac Concept OneRimac Concept OneRimac Concept One

Kroatian tuotemerkin ihastuttaa meitä sähköauto kykenee tuottamaan vastaa 1088 CV kiitos akku 91 kWh joka syöttää neljä moottoria, jossa on yksi kutakin pyörää. Kukin voi toimia itsenäisesti ja Rimac on kutsunut tätä järjestelmää ALL-Wheel Torque Vectoring " (AWTV).

Rimac Concept One Pääset maksiminopeus on 306 km / h, ja kestää vain 2.8 sekuntia siirtyä 0 100 km / h. Sen 164 MKG vääntömomentti toimitus välillä 0 ja 6500 rpm ja brändin ilmoitti noin 600 km. Sen tyhjäpaino on 1950 kg, mikä uskomattoman suhde 1,79 kg / CV.

Sen mitat ruokaa 4,5 metriä pitkä, 1,9 leveä ja 1,2 korkea ja niiden taistelu on 2750 mm.

Sisustus on erittäin urheilullinen ja mukava katsoa työn ansiosta asiantuntijoiden Vilner. Kuljettaja tietojärjestelmät ovat uusinta teknologiaa ja ovat täysin integroitu matkustamoon.

Ulkomuoto vaatii selvästi aggressiivinen ja urheilullinen ilme, joka voi helposti kilpailla markkinoilla. Suunnittelijat lähtöisin Pininfarina He eivät petä ja huolehtia yksityiskohdista. Punainen ja musta väri kehonsa täydellisesti yhdistettynä. Hiilikuiduilla puolen täytyy lisätä etusäleikkö, joka antaa bulkkisuusvaikutusta ja joukko takavalot syvyysvaikutelman, yksinomainen Concept One.

Rimac Concept One esittelee tänä vuonna Salon Privé pidettiin Lontoossa (UK) 5-7 syyskuussa ja on rahaa ja oli onni ostaa 88 yksikköä -onyyli nauttivat markkinoiden auton ulkonäkö ja käyttäytyminen, joka voisi vastata tulevaisuuden autoista luokassaan, ja voivat nauttia yksinkertainen mutta tyylikäs italialainen koskettaa. Pininfarina on selvää, että henki -ja hänen diseñadores- laittaa kätensä häneen.

Mitä mieltä olet tämän uutisen? Keskustelu foorumit muiden moottoriurheilun harrastajia.

Polestar Volvo XC60 T8: Volvo SUV tehokkaampia hybridi

by Comments Off on Polestar Volvo XC60 T8: Volvo SUV tehokkaampia hybridi
Erityinen Liikuntavirasto Volvo, Polestar on sekaisin uuden XC60 Plug-in hybridi T8. Sen 421 hv tekevät XC90 tie kuin tehokkain tuotemerkin.Polestar Volvo XC60 T8 421 hvPolestar Volvo XC60 T8 421 hvPolestar Volvo XC60 T8 421 hvPolestar Volvo XC60 T8 421 hv

Kuten M BMW tai AMG Mercedes, Volvo, joka ilmoitti äskettäin osallistumista ehdottoman sähkö- ja hybridiautojen vuodesta 2019 yksinomaan niin on sen erityisyksikkö viemään pidemmälle mallejaan: Polestar.

Ruotsin automaker paljastettiin viime Geneven autonäyttelyssä uuden sukupolven XC60, jolle Polestar, erityisyksikkö tuotemerkin, alkaa jo lähteä erityisiä yksityiskohtia. Tehokkain versio SUV Ruotsin, Volvo XC60 T8, se on entistä uuden muutoksia: ahdettu bensiinimoottori 2.0L kulkee 320-334 hv, kun taas pari on nyt 61,2 mkg (4 lisää mkg). Lämpömoottorin Tämän plug-in hybridi on retusoitu vastaamaan etenkin keskialuetta. Sähköinen osa, jossa on moottori 87 hv, pysyy samana, niin yhteenlaskettu teho tulee nyt 421 CV.

Polestar Volvo XC60 T8

Volvo XC60 T8 Poelstar, tehokkain

Siten Volvo XC60 T8 valmistaa Polestar tulee Volvon tehokkain tuotannon historiansa. Kyllä, sidottu vastaavaan valmisteen isoveli XC60: Tällä Volvo XC90 T8, suurempi ja raskaampia muodossa, myös ilmoittaa 421 hv samalla mekaaninen yhdistelmä.

mekaaninen vaihteisto in marsseja ja pidätystä nousu ja kaasuvasteen He ovat niitä, jotka ovat saaneet muutoksia Ruotsin SUV. Mikä pysyy samana Volvo XC60 T8 on keskimääräinen kulutus: 2,1 litraa 100 km, ja sen autonomia sähköinen tilassa sataprosenttisesti, joka pysyy 45 km.

"Tavoitteenamme on luoda käyttökelpoista suorituskykyä ajotilanteissa jokapäiväistä Volvo kuljettajille, jotka haluavat parantaa kokemuksen. Uuden Volvo XC60 on erinomainen perusta, dynaaminen alusta ja moottoreita viimeinen sukupolvi työskentelylle, "sanoa Polestar, että ylläpitää turvallisuutta kaikissa Volvo-autojen. Valmisteita, kuten XC60 T8, joilla kummallakin on myös laajennus bensiinimalleihin T5 ja T6 ja D4 ja D5 Diesel.

Polestar Volvo XC60 T8

Saatat myös olla kiinnostunut

Upseeri! Volvo vesille vasta sähköistetty autoja vuodesta 2019

Volvo XC60 2017: kaikki uudet SUV hinnat

Volvo S40 ja XC40 uutta: niin vuonna 2017

Polaris RZR: auto, joka kiipeää seiniä (video ja kuvat)

by Comments Off on Polaris RZR: auto, joka kiipeää seiniä (video ja kuvat)
Polaris RZR näyttäviä videoita, erikoisajoneuvoon 4x4 ATV joiden ominaisuudet ovat hämmästyttäviä. Katso itse, mitä tämä peto pystyy SUV.Polaris RZR: 4x4 ajoneuvo hyvin petoPolaris RZR: 4x4 ajoneuvo hyvin petoPolaris RZR: 4x4 ajoneuvo hyvin petoPolaris RZR: 4x4 ajoneuvo hyvin peto

Amerikkalainen tuotemerkki Polaris, erityisajoneuvoihin nauttia vapaa-aika -Mönkijöitä, neloset ja vesiskootterit, mainly- on laaja valikoima hämmästyttävä ajoneuvot, koneita, joita pystyy mihin tahansa, jolla voit hyödyntää oman vapaa-aika ja luonto.

video UTVUnderground näet mitä pystyy Polaris RZR. Hyppyjä, mahdottomia liikkeitä, kiipeily seinät... "kerubi" of Polaris Se ei ole raja.

Jos olet nähnyt kaikki Polaris RZR video, varma, että monet kohtaukset ovat muistuttaneet teitä protagonizas vuoteen Ken Block hänen nyt kuuluisa gymkhanas. Lisäksi video Polaris RZR, Olemme myös julkaissut kuvagallerian voit nauttia toiminnassa.

Maybach 62 Landaulet muunnettavissa limusiini

Ylellinen 612 hv, limusiini avoauto kanssa takaisin jaettu ylellinen hytti ... Maybach osoittaa jälleen, miksi he aina vastaamaan asiakkaiden herkkusuille maailman kanssa "Kein Problem!" ( "Ei hätää") . Se on ilmoittanut, että Maybach 62 Landaulet tulee totta; Kyllä, ostajat Super kerho on sheikkien, valtionpäämiehiä ja "muiden galacticos".Exclusive versio Maybach 62S.Katto avautuu alle 16 sekunnissa.Näyttävä iso kattoluukku, ja panoraama lasikatto.Valkoinen vallitsee takaistuimilla.että salonkimotor Detroit Se on ollut yksi kaikkein valokuvataan käsitteitä. Brändi esitti myös Dubaissa (tietenkin!) Ja pian tulee totta.

Tämä on yksinomainen versio Maybach62 S. Se kantaa matkailuauton ja valmistetaan Mercedes AMG A V12 612 hv ja 5980 cm3 kaksi turboahtimet. Se sisältää elektronisesti ohjattu ilmajousitus.Maybach on esittänyt otsikolla "Taivas on rajana". ¿Liioiteltuja? Tuomari itse: on iso liukumäki, panoraama lasikatto ja. Se sisältää erittäin kehittynyttä ilmastointi pystyy ylläpitämään halutun lämpötilan jopa kokonaan sun ja katon auki. Jos vaikka takana on tasausjärjestelmä ja estää heitetty drinkkejä!Tämä termi näyttää tutulta. Landau tuli Baijerin kaupunki, joka antoi nimensä eräänlainen perheen kelkan sisäänvedettävä katto. Kuten näet kuvassa, Maybach on liittynyt uusia Landaulet yksi vanhimmista: sekä ensimmäinen avoauto limusiini vuosisadan alkupuolen kutsuttiin (Maybach paitsi, myös Rolls Royce otti tämän nimitys).

Varmasti tämä Maybach on parasta nauttia takana. Kuljettaja on erillään matkustajien lasi läpinäkymätön tehdä vain nappia painamalla. Edessä on musta nahka, loput matkustamon kuningatar valkoinen iho.

Maybach 62 Landaulet on "descapota" vähemmän kuin 16 sekuntia. Jos nautit taivas ei riitä, älä menetä yksinomainen laitteet: Jääkaappi ja suojaa pulloa samppanjaa, DVD-soitin, LINGUATRONIC käsitellä äänikomennoilla puhelin, audiojärjestelmä ... ja kaikkea mitä haluaa.Luxury instituutti teki erityinen tutkimus: vastanneista oli oltava vuositulot yli $ 200.000 säästöt viisi miljoonaa dollaria. Kysymys oli yksinkertainen: mitä tuotemerkin auton ostaisit? Voittaja oli Maybach.

Ei ihme: kysyä asiakkaille, mitä he pyytävät, työntekijöitä saksalaisille päämajassa Sindelfingen aina vastaa "Kein Problem!" (Ei ole ongelma). Esimerkiksi venäläinen ostaja pyysi pyörivä minibaari sijasta varapyörä ja juoman voitaisiin valita kaukosäätimellä. Kuitenkin yllättävin tarina näytteli johtaja Aasian orkesterin asennettu peili näytön erotus- ja sai auton sisällä marmorista, mennä harjoittelee niiden liikkeitä viestikapula.