Opel Antara 2013, parempaa suunnittelua ja laitteet

by Comments Off on Opel Antara 2013, parempaa suunnittelua ja laitteet
Opel on sisällyttänyt pienen SUV Antara uutisia. Parannukset keskittyvät useampia kohteita saatavilla laitteiden sekä pientä muutosta kuvan eri puolilla ulkoa ja sisältä.Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013

Opel Antara 2013 käyttöön erilaisia ​​parannuksia sen alueella. Koskevassa luvussa laitteet, Esimerkiksi sarja tarjoaa uusia Radio äänijärjestelmä CD30, joka korvaa aiemman radion CD40 ja yhdistää USB-liitäntään ja tuki Bluetooth handsfree-järjestelmään. Omalta osaltaan bizone tulee vakiona kaikissa versioissa.

Opel Antara 2013, parempaa suunnittelua ja laitteettarjoamalla metalliseos, Opel Antara Valikoiva 4x2 asennettu noin 17 tuumaa halkaisijaltaan 5-puolainen ja asennetut renkaat 235/65 R17-104H toimenpiteitä. Lisäksi Excellence antara sisällyttää pyörät 18 tuuman renkaan 235/55 R18-99H ja 5-kaksinkertainen pinnoja.

koskien värit käytettävissä korin, Opel Antara 2013 tarjoaa nyt kaksi uutta väriä: ruskea Arena ja Lumikki. että sisusta ja Excellence-versiot, voit halutessasi valita uuden nahkaverhoilu Punainen Morello, joka liittyy nykyisten vakiona musta nahka, nuuskan ja Light Titanium. Toinen pieni uutuus matkustamossa on oven kynnystä, joka sattuu olemaan huoneen valot.

Mekaanisesti Opel Antara 2013 ei tuo mitään uutta ja tarjoaa edelleen kolme moottoriaA 2,4 bensiini 170 hv ja Kaksi 2,2 CDTI turbo diesel 163 hv ja 184 hv 2,2 CDTI.

Opel Antara 2013. Hinnat

Selektiivinen Antara 4x2 2,4 16v 170 hv 26852 euroa

Antara 2.2 CDTI 163 hv Valikoiva Start&Lopettaa 4x2 30675 euroa

Antara 2.2 CDTI 163 hv Valikoiva Start&Lopettaa 4x4 33215 euroa

Antara 2.2 CDTI 163 hv Selective Auto 4x4 35452 euroa

Antara 2.2 CDTI 163 hv Excellence Start&Lopettaa 4x4 36200 euroa

Antara 2.2 CDTI Excellence Auto 4x4 163 hv 38427 euroa

Antara 2.2 CDTI 184 hv Excellence Start&Lopettaa 4x4 36975 euroa

Antara 2.2 CDTI Excellence Auto 4x4 184 hv 39207 euroa

Ford EcoSport 2018 valloitus America

Ford EcosSport Yhdysvaltain markkinoilla mukana tulee uusia ominaisuuksia. Ensimmäisen luokan laitteet, uudet moottorit ja kaikki neliveto sisältämä kirjeessään.Ford EcoSport 2018 parhaat kuvasiFord EcoSport 2018 parhaat kuvasiFord EcoSport 2018 parhaat kuvasiFord EcoSport 2018 parhaat kuvasi

Saavuttuaan Euroopassa uudessa ford EcoSport valmistautuu päästä Pohjois-Amerikan markkinoilla. Sillä se saa hieno ja mielenkiintoinen parannuksia voimme tietää alla.

Mekaaniselta kannalta, kahlaamo EcoSport tarjotaan sisään Yhdysvallat maineikkain moottori EcoBoost of kolmisylinterisiä turboahdettu moottori, jossa on 1 litra. pääasiallinen uutuus On kuitenkin saapuminen yksi 2 litran ilmakehän. Myös uudet Viimeksi liikkeellä liittyy etuveto järjestelmä, Se palveli yksinomaan automaattinen kuusi nopeuksilla. Sanomattakin on selvää, tämä versio Voit ylpeillä erinomaisia ​​ominaisuuksia maastoajelua, jolloin EcoSport kaikki hyvin maustetut tällä tavalla ja on mukautettu suspensiot.

päälle laitteet korostaa Perinteinen audiojärjestelmä Harman B Titanium viimeistely joukkueen kanssa kiinnikkeitä 10 kaiuttimet mukaan lukien Diskanttielementti etuovissa ja subwoofer takana. Järjestelmässä on 675 wattia tehoa. Ford EcoSport myös HD Radio tekniikka ja kaksi radio FM-antenni, joka lisää korkeuden ja selkeyden signaaleja.

Asiakkaat, jotka haluavat erottua löytää monia tapoja muokata ford EcoSport. yhdessä 10 valintoja ulkovärit, On seitsemän vaihtoehtoa ja valoisuus Neljä tarjousta viimeistely taso - S, SE, SES ja Titanium.

ford EcoSport ford EcoSport helpottaa yhteydessä perheen ja ystävien ansiosta SYNC 3, viestintä- ja viihdejärjestelmä Fordin. Nopeammin, intuitiivinen ja helppokäyttöinen järjestelmä sisältää puheentunnistuksen ja parannetun vasteen ohjaimen komentoja.

Optimoitu handsfree, SYNC järjestelmä 3 EcoSport Se on kytketty kosketusnäyttö, kuten älypuhelin tai tabletti. 8-tuuman näyttö tarjoaa eturivin henkilöiden helposti käyttää komennoista Carplay Apple ja Android Auto.

Kuljettajat myös mahdollisuus tietää tilan autolla kautta matkapuhelimella. Kiitos hakemus Yhdistä SYNC FordPass käytettävissä, Voit lukita, vapauttaa ja paikantaa ajoneuvonsa lähes kaikkialla käyttäen. Mobiilisovellus mahdollistaa omistajat tavata polttoainemäärä etäisyyden ja matkamittarin lukema, muun muassa.

ford EcoSport piirteet kaksi USB-latausta-porttia Nopea laitteita sen varmistamiseksi, että omistajat ovat aina täydellä kapasiteetilla. Lisäksi on kaksi liitäntää 12 voltin ja 110 voltin. EcoSport on tilavaa tavaratilaa ja useita reikiä sijoittaa esineitä sekä etuistuimilla ja takana.

Uusi Ford Ecosport tulee jälleenmyyjille Yhdysvallat alkuvuodesta 2018.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Ford EcoSport 1,0 EcoBoost / 140: vaikutelmia ja todellisen kulutuksen

- Ford EcoSport, Nissan Juke ja Renault Captur: mini SUV valtaan

Ford Fusion 2017: Amerikkalainen Mondeo, kaikki neliveto ja V6 biturbo moottori

by Comments Off on Ford Fusion 2017: Amerikkalainen Mondeo, kaikki neliveto ja V6 biturbo moottori
Range 2017 Ford Fusion (Mondeo) Sport-versio sisällyttää urheilua ja kaksi hybridi muunnelmia, yksi pistoke, joka lopulta voi päästä Eurooppaan.Ford Fusion, amerikkalainen Mondeo on urheilullisemman ja vähemmän päästöjäFord Fusion, amerikkalainen Mondeo on urheilullisemman ja vähemmän päästöjäFord Fusion, amerikkalainen Mondeo on urheilullisemman ja vähemmän päästöjäFord Fusion, amerikkalainen Mondeo on urheilullisemman ja vähemmän päästöjä

Ford Mondeo on maailmanlaajuinen auto, jokaisen uutuus esiteltiin Yhdysvaltain markkinoille, on obserbarse huolellisesti maamme. Ei yllättävän suuri sedan kahlaamo Se on koottu kasvissa Almussafes (Valencia) ja se voi vaikuttaa jokainen päätöksistä konsortion. Siksi ulkonäkö 2017 mallivuoden Ford Fusion -The nimi Amerikkalainen versio Mondeo- ja uusia versioita on tärkeää.

Ensimmäinen näistä on Sport versio Ford Fusion, urheilullisuutta variantti Altras ja neliveto kykenee hyödyntämään fantastinen kehyksen amerikkalaisen mallin Mondeo. Sen moottori, kuten tällaisen Amerikan markkinoilla on V6 bensiinimoottori 2,7 litran iskutilavuus ja 325 twin turbo ilmoittaa hv maksimitehon ja vääntöä 48,4 MKG tai mikä on sama, loistaa lähes 50 hv ja 14 mkg Japanin kilpailijat 3.5 V6, jonka kanssa se mitataan. Sen voima saavuttaa kaikki neljä pyörää kautta neliveto uusimman kehityksen ja istuu Ohjatut jatkuvasti muuttuva vaimennus voitava siirtyä yhdestä kiinteästä joustavaan joka voi minimoida vastaan ​​pieni sinkholes sateen aiheuttamia ääliö.

Ford Fusion hybridien

Radikaalisti erilainen niiden lähestymistapa on Ford Fusion Hybrid ja plug-in hybridi Fusion Energi (Kun i) kahta eri versiota, jotka parantavat suorituskykyä ja pystyi tekemään Sähkömoottorikäyttöisessä 137 km / h. Molemmat Premiere ohjelmisto, joka tekee niistä voittaa hienostunut käynnissä, maksimoida ajo tuntemuksia, jotka voivat tarjota ja parantaa imeytymisnopeuden hyötyjarrutus, joka pystyy nyt kaapata 95% energiasta haihtui.

Fusion Ford Mondeo 2017Lisäksi sähkömoottorit ovat parantaneet tehokkuutta, mikä johtaa parannus polttoaineenkulutus ja kun kyseessä on pistoke, kasvua autonomia sähköllä tilassa, joka tässä tapauksessa on nyt yli 30 km ennen siirtymistä tavanomaiseen hybriditilassa muttei se riittää saavuttamaan sininen etiketti päästöttömät auto Espanja-. Vaikka, kuka tietää jos tulevassa kehitys 7,6 kWh akku Se voidaan korvata paremman suorituskyvyn. Tällä hetkellä tämä voidaan ladata vain 2,5 tuntia tavanomaisella pistoke

Varustaminen Ford Fusion 2017

turvallisuus ja mitä sillä on tekemistä laitteet Se on, yhdessä ajo, toinen pilari Ford Fusion. Siten se ylläpitää jalankulkijoiden tunnistusjärjestelmä ja sisältää uuden Kaistavahti järjestelmän, joka tulee liittymään liikenteen hälytysjärjestelmät lähestyy ajoneuvon takaosasta.

Integrointi maailmankaikkeuden multimedia Se annetaan sync3 järjestelmä, uusimman version käyttöliittymä on parantanut yhteyden, yhteyden nopeus ja parempi ääni recnoocimeinto. Lisäksi nyt se mahdollistaa soveltamalla Liitä Sync käynnistää auton liikkuvan etänä, asettaa seuraavaksi alkaa ja loppuu ja plug-in versiot ohjelmoida suotuisimmat aika latauksen.

2017 BMW 5-sarjan Touring: Kaikki tiedot ja kuvat on 5-sarjan perheen

by Comments Off on 2017 BMW 5-sarjan Touring: Kaikki tiedot ja kuvat on 5-sarjan perheen
BMW lupaa, että uusi 5-sarjan Touring, tuttu laitokselle keskikoon valikoima autoja, rikki lasikatto muun muassa dynaaminen tai toiminnallisuutta.BMW 5-sarjan Touring perheenjäsenet valokuvinaBMW 5-sarjan Touring perheenjäsenet valokuvinaBMW 5-sarjan Touring perheenjäsenet valokuvinaBMW 5-sarjan Touring perheenjäsenet valokuvina

BMW 5-sarjan Touring juhlii 25 vuotta markkinoilla kantaesittänyt sen uuden sukupolven, seitsemäs (G30 / 31). Sen virallinen debyytti tapahtuu seuraavassa Geneven autonäyttelyssä, melkein heti sen jälkeen, aloita markkinointi: Saapuessa jälleenmyyjille on suunniteltu pidettäväksi kesäkuussa. Ei ole virallista hintaa vielä, mutta BMW 5-sarjan Sedan Ne voivat antaa käsityksen, jossa laukausta mennä.

Periaatteessa -bmw lupaa enemmän lisäysten vuotiaiden, on neljä valittu tämän perheen variantti moottorit, lisäksi neliveto, yhdistetään neliveto: BMW: xDrive käsitteellinen ja teknisesti samanlainen kuin SUV tuotemerkin.

2017 BMW 5-sarjan Sedan, kevyempi kuorma-

Uuden rakentaminen on BMW 5-sarjan Touring järkevä paino säästöt. Osoitus tästä on se, että verrattuna 1800 kiloa, esimerkiksi punnitaan edellisen BMW 520d Touring, uusi pysyy 1730 kg. Vaalentamiseen tasoittuu kun esimerkiksi nyt Vakiovarusteisiin kuuluvat ilmajousituksen taka-akselissa pitääkseen automaattinen korkeuden säätö, kuormituksesta riippumatta.

2017 BMW 5-sarjan Touring perheValinnaisesti runkoa varten BMW 5-sarjan Touring on mahdollista valita Adaptive Drive aktiivinen pyörähdyssuojakaaret, aktiivista ohjausta yhdessä neliveto tai sport jousitus, tässä tapauksessa jouset lyhyempi kuin tavallinen senttimetriä.

Enemmän elementtejä suspension BMW 5-sarjan Tavalliset on valmistettu alumiinista, kuten nyt tapahtuu boot, niin että todellinen vaikutus tämän pienempi paino on vähentämällä kulutusta ja päästöjä hyväksyi 11 prosenttia verrattuna edellisen sukupolven.

2017 BMW 5-sarjan Touring, liitettävyys

alkaen 10.25 screen " kojelautaan BMW 5-sarjan Tavalliset voidaan ohjata, kosketettavasti tai ohjaus vieressä muuttaa, ohjaustoiminnot, navigointi, viestintä ja viihde-, jota varten se on kehitetty kuvakkeet Uusi rakenne. Kuitenkin, myös joitakin toimintoja voidaan käsitellä puheohjauksella, ettäkyllä ​​Pidän liikeohjaus: BMW 7-sarjan ensi-iltansa tämän mahdollisuuden tehdä eleitä ilmassa säätää äänenvoimakkuutta äänentoiston, hyväksyä tai hylätä puheluita, jne Lisäksi head-up display on 70 prosenttia suurempi sukupolvi tilalle.

BMW 5-sarjan Touring, tilavampi ja käytännön

Olennainen esteettinen ominaisuudet uuden BMW 5 Tavalliset tunnetaan sedan, vaikka tämän perheen pitkänomaisen pintojen, kuten on looginen, tuo uutuus keskeinen pilari taaksepäin. Täällä ne sijaitsevat taka istuin BMW lupaa merkittävää kasvua tilaa Pää, hartiat ja jalat; eli kaikissa ulottuvuuksissa. Itse asiassa mukaan BMW lisääntyneisiin sisäleveys mahdollistaa turvallisen ja mukavan paikka jopa kolme turvaistuinten takana. "

Toiminnallisesti, kolme osaa, joka käsittää selkänojien takana voidaan taittaa -kautta painamiseen painiketta tavaratilasta-individualizadamente (osuus on 40/20/40), sekädmiten sääntely kaltevuuttan tulee myös kunkin sen matkustajien tai lastin tarpeisiin.

Omalta osaltaan runko tilavuus on 570 litraa nyt sen vähintään kokoonpano, 10 enemmän kuin tarjoamia BMW 5-sarjan Touring neljännen sukupolven; ja 1700 taitto takaistuimilla -1670 litraa precedente- mallissa.

Sen kapasiteetti on 730 kiloa 720, riippuen versiosta, joka on 120 kg. Ja näkösuoja ja väliverkko, voit jakaa tilan tarpeiden mukaan sen käyttäjät, mutta voidaan varastoida maan alle jos sitä ei käytetä.

Pääsy tähän tilaa, joita ei vain tehnyt kautta portti, joka voi mahdollisesti olla moottoroitu avaamisesta ja on "hands-free"; myös vapauttamalla ja avaamalla takalasin.

BMW 5-sarjan Touring Interior 2017BMW 5-sarjan Touring, neljä moottoria ja takana tai jokapyöräveto

Versiot bensiinimoottorit, jotka ovat tuttuja BMW 530i xDrive Touring ja 540i Touring. Nimensä, tehokkain sekä moottorin, jossa on kuuden sylinterin 3 litran CV 340 aina yhdistää neliveto, ja kahdeksan nopeus automaattivaihteisto. Samaan aikaan Kaukoliikenteen 530i teho nelisylinterinen moottori ja kaksi litraa 252 hv saavuttaa kautta maahan takapyörät, vaikka aiemmin se käyttää samaa kahdeksan nopeus automaattinen siirto. Se kiihtyy 0 100 km / h 6,5 sekunnissa ja sen kulutus hyväksytään 245/45 R18 renkailla, 5,8 litraa / 100 km.

BMW 540i xDrive Touring Homologisia, myös samalla pyörät, 7,3 l / 100 km, samalla kun sama kiihtyvyys 5,1 sekuntia.

sisään Diesel, myös toimittaa moottoreita tehdä neljä ja kuusi sylinteriä. Ensimmäinen, 2 litran 190 hv, on sydän BMW 520D Touring. Se voidaan yhdistää joko kuuden nopeus manuaalinen vaihteisto vaihtoehtona, jolla on kahdeksan nopeus automaattinen, aina takaveto. Tämä on perheen BMW 5-sarjan tyyppihyväksytty kulutus pienempi: 4,5 l / 100 km. 0 100 km / h, se on nopein versio automaattivaihteistolla: 7,8 sekuntia vs. 8,0 johtavia käsivalintaisen vaihteiston.

BMW Touring 530d käyttää 3 litraa 265 hv ja kahdeksan nopeus automaattivaihteisto. Valinta edellyttää miten saada energiaa maahan: läpi takapyörät tai neljä. Kulutusta, käyttää joko, se on 4,7 tai 5,3 l / 100km; kiihtyvyys, myös vastaavasti 5,8 tai 5,6 sekuntia.

BMW 5-sarjan Touring, edistyminen autonominen ajo

Tiellä autonominen ajo BMW 5-sarjan Touring myös kuin sedan, hälytyksiä varoitukset ja puoli liikenteen risteyksissä ja kaistanvaihdoista avustajat tai lähdön niistä; nopeusrajoituksia myös aktiivinen risteily.

Uuden perheen BMW mahdollistaa myös integraatio auton ja puhelimen omistaja, tapaamisia ja retkiä umpimähkäisesti yhdeltä toiselle, mutta lisäksi myös vastaanottaa kuvia autossa ympäristössä Smartphone kun pysäköity 3D Remote View ominaisuutta. Lisäksi voit hallita sähköposti, kalenteri tai yhteystiedot (Microsoft Exchange mahdollistaa tiedonsiirron laitteiden välillä), käyttää Apple carplay tai hävitä induktiolataukseen.

Toinen yhteinen piirre perheen sedan on ulkopuolella pysäköinti hoitaja, The Pysäköintipaikka kaukosäädin, kuljettajan kanssa auton ulkopuolella.

Uusi Seat Ibiza 2017: niin tulee apuohjelma myynti-

by Comments Off on Uusi Seat Ibiza 2017: niin tulee apuohjelma myynti-
Isompi, sekoitus muotoilu Ateca Istuin ja Seat Leon, useita connectivity vaihtoehtoja ja kuluttavat vähemmän moottoreita. Tämä on uusi Seat Ibiza 2017.Vuonna 2017 tulee uusi Seat IbizaVuonna 2017 tulee uusi Seat IbizaVuonna 2017 tulee uusi Seat IbizaVuonna 2017 tulee uusi Seat Ibiza

Seat Ibiza 2017 Se on jo täydessä loppusuoralla sen testausvaihe avoimella tiellä. Tekniset johtajat yrittävät kiillottaa viimeaikaiset ongelmat, jotka syntyvät ennen kuin ne menevät tuotantoon ensi keväänä.

Aiemmin kuukauden helmikuu näemme ensimmäiset kuvat virkamiehet on viidennen sukupolven Seat Ibiza. Malli otettiin käyttöön vuonna 1984 ja joka Seat myös avattiin tuotannon tehtaallaan Martorell (Barcelona).

Uusi Seat Ibiza Se on lähes identtinen tietokoneella luotu kuva, että tarjoamme tässä tietoa. Ensimmäistä kertaa voit katsella live tulee mukana seuraava Geneven autonäyttely, joka avaa ovensa maaliskuun ensimmäisellä viikolla 2017 mennessä.

Ensimmäiset testit suunniteltu avoin tie päivämäärä on noin touko- Se tulee myyntiin käynnistettäessä kesän takaisin kuukauden kesäkuu 2017.

Seat Leon miniuatura

Uuden Seat Ibiza hyödyntävät myyntimenestys ja hyvä hyväksymistä kuva hänen isoveljensä Seat Leon, Äskettäin päivitetty. Seat Ibiza tulevaisuudessa on siis enemmän "mini" Seat Leon kuin koskaan. Hänen kuvansa saavat lähemmäksi kompakti ja niin niiden toimintaa, kasvaa ja verraton sen pituudenrajoitin tähän mennessä: 4,06 metriä jossa sillä on pitkä malli edelleen myytävänä. utilitaristinen pidempi, tilavampi ja myynti täydellinen laitteet odotetaan.

Lisäksi uusi Seat Ibiza vastaa tuotemerkkinä Volkswagen-konserni MQB modulaarinen alusta niiden pienten autojen, johtaminen nimeltään A0. Seat Ibiza 2017 jälkeen uuden Polo, Skoda Fabia ja Volkswagen jo näyttävät samalta pohjalta pieni maastoauto Istuin: Tällä istuin Arona (Pohja kuva). Ne tekevät sen vähemmän kuin vuosi sitten Avaa Seat Ibiza 2017. Myös molemmat Volkswagen Polo ja Skoda Fabia on oma tyyli SUV johdannaisia. Ensimmäisessä, Polo SUV, rakennetaan vuodesta 2018 sillä perusteella, että tavaramerkin Landaben (Navarra).

Seat Arona 2017

Utility: monia uusia ominaisuuksia, kova kilpailu ...

Kun uusi Seat Ibiza tulee varten paljon vastustajia lopulta uusittava. Kun maaliskuussa 2017 tuloaan kaduilla ensimmäiset yksiköt Kia Rio ja Nissan Micra.

Löydät myös uuden Ibiza uudella Citroen C3, malli, jossa on monia mekaanisia ja lisäominaisuuksia. Se on samaa politiikkaa, jota seuraa uuden Nissan Micra. Erittäin mielenkiintoinen kasvotusten.

Nissan Micra ja Citroen C3. Kasvokkain 2017

uuden Ford Fiesta, joka Se on yksi vastustajia, että on uusi Seat Ibiza. Malli vahvaa sitoutumista uuteen versioon nimeltään Aktiivinen ja mukana SUV ulkonäkö ja hieman suurempi korkeus kuin tavallinen viisiovinen versio. Lisäksi tämä osapuoli haluaa kilpailla yläpintaan-lisää Osasto: ylellinen versio Vignale joutuu DS 3.

Saatat myös olla kiinnostunut

Seat Arona: niin tulee uusi pieni SUV 2017

Kaikki uudet 2017 auto, brandien

VW valmistaa Saksassa suuremman Seat SUV että Ateca

Lada X-koodin, uusi pieni maastoauto Russian

Lada on uusi auto sen alue 2017: X-koodi. Se on samankokoinen SUV Nissan Juke ja jaettu alustan Dacia.Lisää kilpailijoita taistelussa pienten katumaasturit: Venäjältä saapuvien Lada X-koodiLisää kilpailijoita taistelussa pienten katumaasturit: Venäjältä saapuvien Lada X-koodiLisää kilpailijoita taistelussa pienten katumaasturit: Venäjältä saapuvien Lada X-koodiLisää kilpailijoita taistelussa pienten katumaasturit: Venäjältä saapuvien Lada X-koodi

AvtoVAZin, venäläinen valmistaja enemmistöomistuksessa Renault-Nissan, on juuri osoittanut Moskovan autonäyttelyssä sen viimeisin projekti A Pieni maastoauto näyttäen hyvin moderni että kun Lada X-Ray, tunnettu siitä, kertaamalla muotoja puolella ovet ja antaa ainutlaatuisen ulkonäön.

Kun taas Lada X-Ray -a tuotteen malli ja käyttämällä samaa alusta kaikille Dacia- Se oli nyt näytetty versio Cross Concept, Sivusuojalliset ja liikkumavaran, jotta se olisi Campero; X-koodi, joka on nimi uuden konseptiauton Lada, hän teki ensiesiintymisensä ennen julkista.

Suunnittelu Lada X-koodi Steve Mattin parhaillaan pääsuunnittelija AvtoVAZin ja aiemmin isä malleja kuten Mercedes ML ja GL. Kaikki kiertää Lada X-koodi, joka on suhteellisen lähellä katsoa, ​​mitä voisi olla auto, jonka tuotanto alkaa jo ensi vuonna, On katsottu tiloissa yrityksen Tolyatti, historiallinen koska aloitettiin vuonna 1977 tuotannon ikonin Lada Niva.

Lada X-koodi, moottorit ja vaihteistot

Lada X-koodi kilpaileva SUV jo läsnä Venäjän markkinoilla olisi Nissan Juke, Renault Captur, Skoda Yeti, Peugeot 2008 ... Koska kaksi ensimmäistä, olisi ahdetut moottorit Pankki elimiä oletettavasti Alliance, 1,2 TSI neljä cylinders- vaan, toisin kuin ne, ehkä lisääntynyt tarjonta nelivetojärjestelmä versiot, tätä mahdollisuutta tapauksessa Juke on keskittynyt kaksi versiota suurempaa tehoa, mutta jopa Renault Captur ajateltu.

Niistä osuudet Lada X-koodi olisi ns Lada Connect telemaattisena järjestelmä Älypuhelin, joka voi lähettää tietoja auton ja lähitulevaisuudessa, nauttia pilvipalveluihin.

Toiminnot Lada Connect ovat lukita ja avata auton ovet, tarkistaa niiden tilan, kytke valot tai torven tööttäämistä paikantaa sen parkkipaikalla, ottaa auton kartalla, vastaanottaa ilmoituksia mahdollisista isku tai jos auto se on hinata. On myös mahdollista lukita moottorin ja lähettää auton sijaintia poliisille tai help desk, käynnistä ilmastointi etänä vastaanottavat tietoa huolto- ja sovi tai ovat etävianetsintä tietoa. Järjestelmä analysoi samaten tarjoaa päivittäin ajo tilastoja.

Lada X-Ray ja Vesta Urheilu, urheilu versiot

Tämän lisäksi takki versio Lada X-Ray ja X-koodi pian integroidaan alueella valmistajan myy enemmän autoja Venäjällä, sekä ensimmäinen, X-Ray Lada Vesta, kompakti neliovinen sedan, on esitetty polkuja urheilullinen versiot on pääsemässä tuotantoon.

Lada Vesta Sport

ulkopuolella aggressiivisempia ja aerodynaaminen laitteita, nämä versiot erotu korkeus madalluksen tai panos suuri halkaisija pyörät 18 ". Lada X-Ray ja Vesta Sport, kuten niitä kutsutaan, on 1,8 litran moottori otettu alkuperäisestä 122 hp 150 muutosten kanssa vaihtoa moottorin ja pakoputken.

Voit myös intersar

Vesta Lada sedan, The 'edullisia' Venäjän

Renault Kaptur, kaikkein maasto- vain Venäjälle

AvtoVAZin Xray Concept, ylellisyyttä maastoauto Venäjältä

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

RS Audi Q8, uusi superurheiluauton SUV. Vapisevat, BMW X6M!

by Comments Off on RS Audi Q8, uusi superurheiluauton SUV. Vapisevat, BMW X6M!
Audi rekisteröity nimi Q8 RS ennen Intellectual Property Office EU. Olet pohjustaa Saksan Sports Brand SUV tulevaisuudessa?Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?

2017 näyttää vuosi 8 Audi: äskettäin julkisti uuden sukupolven A8, ajoneuvon tason edustajia autot tulevat, jossa on runsaasti teknologiaa, laatua ja urheilullisuutta. Niin se on Q8, lyijy koko kurssin malliin.

Tie on käynnissä audi välittömästi lippulaiva maastoauto koko tänä vuonna se on seuraava: Detroitin autonäyttelyssä tammikuussa, paljastettiin Audi Q8 Concept; kaksi kuukautta myöhemmin Geneven autonäyttelyssä, tuli Audi Q8 Sport Concept. seuraava Frankfurtin autonäyttelyssä, Syyskuussa, on aika nähdä Q8 lopullisessa versiossa. Kuitenkin juuri ennen Saksan tapauksessa portaali Auto Guide on paljastanut, että tuotemerkki neljä rengasta on rekisteröinyt nimen Q8 RS.

Audi Q8 Concept

RS Audi Q8: kova kilpailu

tämä tie Näyttää siltä hyvää vauhtia tulevaisuuteen saapumista urheilu variantin siirtää säätiön segmentti Premium urheilu SUV. BMW X6M (575 hv), Mercedes-AMG GLE 63 (557 hv), Bentley Bentayga W12 (608 hv) ja tuleva Lamborghini Urus (Porsche Cayenne Turbo S jää hieman pidemmälle koko) voisi tervetuloa pian tämä on enemmän kuin todennäköistä RS Audi Q8.

Match Q8 Concept paljastettiin aikaisemmin tänä vuonna, Q8 RS olisi myös mitat 5,02 metriä pitkä, 2,04 metriä leveä ja korkeus 1,70 metriä. Alusta olisi sama kuin edellisen sukupolven Audi Q7 ja Bentley Bentayga, ja että uusi sonni Lamborghini, ns MLB Evo alusta.

Konepellin alla voisimme löytää Sama moottori että tulevaisuudessa Urus, The 4.0 V8 Bi-Turbo bensiinin, kanssa quattro-neliveto ja automaattivaihteisto. Onko virta? Voisit ampua yli 600 hv, nopeammin kilpailijat BMW ja Mercedes. Myös keinottelu kanssa hybridi-variantti, kuten edellä mainitussa prototyyppejä, mikä antaa täyden mekaanisen alueella.

Ehkä Frankfurtin autonäyttelyssä ensi syyskuussa joitakin vahvistavia tietoja saapuminen tämän mallin paljastuvat. Ja kun se esitteli Audin Q8 Sport Concept Geneva, puhuttiin, että hän olisi saada ennen tulevaa SQ8 (jälkimmäinen prototyyppi oli yhdistettynä 476 hv, kyllä). Mitä jos itse sitä mieltä otettiin sen jälkeen? Saksalainen valmistaja on jo ilmoitti viime vuonna, että 8 uutta mallia saapuu RS tulevina vuosina, ja Q8 voisi olla yksi heistä. Vain yhden kuukauden saamme tietää enemmän yksityiskohtia, meillä on hyvin tarkkaavainen.

Q8 Audi Sport Concept

Saatat myös olla kiinnostunut

Tulevaisuus maastoauto Audi

Audi projekti Hour 25: kun autoja ei ole pyörää

Audi AI, joten on Tulevaisuuden auto

Lamborghini Urus olla hybridi pistoke

Lamborghini Urus kaksinkertaistaa myynnin tuotemerkin

Audi Q8, ylellisyyttä maastoauto Detroitin autonäyttelyssä 2017

by Comments Off on Audi Q8, ylellisyyttä maastoauto Detroitin autonäyttelyssä 2017
Audi on vedonlyönti iso ylellisyyttä uudella Audi Q8, SUV coupe ja ylellisyyttä näkökohta huomattavia ulottuvuuksia. Detroit prototyyppi on kuvattu.Audi Q8 2017, ensimmäiset kuvatAudi Q8 2017, ensimmäiset kuvatAudi Q8 2017, ensimmäiset kuvatAudi Q8 2017, ensimmäiset kuvat

Audi esittelee esikatsella sen tulevaisuudesta Audi Q8 aikana tammikuun 2017 Detroit aulabaari. Se on käsite, joka on kaukana lopullisesta piirteitä auton. Se on Luxury SUV suuri ja emotionaalinen estetiikka, kiitos varsin matala ja muotokieli kanssa sporting muistelmat.

Audi Q8 tulet suurin SUV alue, ylemmällä segmentissä kaikkeen tarjotaan audi juuri nyt. Teknisesti Audi Q8 MLB Evo alustan jakaa nykyisen Audi Q7 ja muiden mallien tuotemerkin pitkittäinen moottori Audi, yhdessä muiden Volkswagen-konserni Bentley Bentayga pidä. Siksi on odotettavissa, että Audi Q8 Odottaa korkeatasoista hienostuneisuus, ajomukavuus ja mukavuutta osallistumisesta loputon ajo sekä mukavuutta ja turvallisuutta ja tehokkuutta.

Käytetty vuodesta MLB Evo arkkitehtuuri, odotamme ominaisuus kohteita, kuten kiinteä ohjaus, pneumaattinen ja sähkömekaaniset stabilointiaine jousitus, vaikka se voi yllättää meidät joidenkin muiden innovaatioiden sähköinen turbo Audi vapauttaa SQ7, koska emme saa unohtaa, että tämä on aito Lippulaiva SUV alueella. Hyödyntämällä toissijaisen virtalähteen 48 volttia, voisi käyttää valon hybridisaatioliuosten jonkin mekaanisen tai energiakäyttöön laitteiden suspensioon. Virallisissa kuvia paljastettiin audi näet logon E-tron on etuhelmaan, joka paljastaa läsnäolo ryhmä plug-in hybridi ponneainetta.

Audi Q8 Detroit 2017Vastuussa suunnittelu audi he sanovat, että tulkitsee joitakin esteettinen yksityiskohtia Audi Sport Quattro 80s Itse huuvan ja säleikkö on kolme pientä ilmanottoaukot muistuttavat Audi Sport Quattro Hän näkyy huppu. Takapyörien kaaret ovat erittäin tilaa vieviä, ja C-pilari myös muistuttaa Audi Sport Quattro. Muut rakenteelliset yksityiskohdat, jotka määrittelevät Audi Q8 käsite Ne ovat kahdeksankulmainen yhden kuvan säleikkö, suurempi kuin mikään muu tähän mennessä ominaista olemalla hyvin veistoksellinen kolmiulotteinen muoto, tyyli uusin luomuksia Audi. Näkyvä vaiheet etu- ja takapyörän ovat tyypillisesti versiot quattro ja tasapainottaa suunnittelun keskittyen pyörät.

konseptiauto Audi Q8 jotka esitellään Detroitin autonäyttelyssä on sisäinen kokoonpano neljän mukavat istuimet antelias tasoja viihtyvyyteen jopa korkeus huolimatta tyyli "coupé" heijastuu ulkomuoto.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Toinen Audi Q näky: uusia Q8

Audi Q8: ylellisyyttä coupe maastoauto

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic, mukavin SUV

Volvo XC40 SUV lupaa maksimifunktionaalisuus: niin tulee

by Comments Off on Volvo XC40 SUV lupaa maksimifunktionaalisuus: niin tulee
Volvo lupaa "lopettaa sotku" saapuminen uuden kaupunkien SUV, The XC40. Kerroimme teille lisätietoja varastoinnista ja toiminnallisuutta, johon sisällytetään sisätilojen ja runko.Volvo XC40 lupaa vallankumouksen sisälläVolvo XC40 lupaa vallankumouksen sisälläVolvo XC40 lupaa vallankumouksen sisälläVolvo XC40 lupaa vallankumouksen sisällä

Volvo XC40 lupaukset olla vallankumous segmentin Urban palkkio SUV. Tällä hetkellä meillä ei ole virallisia kuvia Ruotsin auton, mutta me tiedämme useita asioita: se vapautetaan Ennen vuoden 2017 loppuun mennessä Ei Frankfurtin autonäyttelyssä, jossa brändi ei esit, tulee hybridi variantteja, moottorit kolme ja neljä sylinteriä ...

Volvon käsi, tiedämme myös, että olemme tehneet hyvin, hyvin perusteellisesti osio erityisesti seuraavat: tallennus ja hallinta esineiden auton sisällä. Ruotsalainen tuotemerkki Hän lupaa "loppuun häiriö" ja että kuljettaja tulevan Volvo XC40 tulee puitteissa syliinsä kaikki mitä tarvitset tallentaa henkilökohtaiset tavarat. Ja sitä paitsi, ne ovat poissa silmistä loput, myös auttaa "tyhjentää mielen".

Miten he ovat tehneet? Ensimmäinen, suorittamalla tutkimus selvittää ongelmia kuljettajien arkielämässä tallentaa omaisuutensa ajoneuvoon. Joten he päättelivät, että useimmat autot olivat tässä suhteessa heikkouksia ... ja näin alkoi työskennellä sisällä uuden XC40.

Volvo XC40, kaikki

Volvo XC40: ratkaisut kaikenlaisten

Lisäksi brändin uusi modulaarinen alusta, Volvo XC40 joka on noin Pituus 4,4 metriä- tarkoitus olla viite kannalta toiminnallisuus, tilaa ja tallennuskapasiteetti sisällä. Alkaen ovet: Ruotsi liikkua kaiuttimet sijoittaa osastoihin kiinni pari pulloa, kannettavan tietokoneen tai tabletti. Lisäksi XC40 on bassokaiutin innovatiivisia sisällytetty kojelautaan, joka on myös Erityiset luottokortilla lähtö tai muita kortteja.

että keskitunneliin, välissä etuistuinten olla alue, jossa on suuri kapasiteetti kudos laatikko ja pienkontti jossa jäämiä kuin roskakoriin. Puhelimen, Volvo XC40 on tilaa langaton lataus ja USB-portit tätä tarkoitusta varten. hansikaslokero, välin, sinun on pieni taitto koukku varmistamaan, esimerkiksi pusseihin tai reppuja. Penkkien alla Mukana on myös kaksi erillistä pieniin tiloihin tallentamiseksi tavaroille, kuten tabletteina tai pieniä esineitä.

runko Volvo XC40 lupaa viittaus myös käytettävyyttä ja toimivuutta. Lisäksi, jossa on suljettuun osastoon maan alla, tulee olemaan erityinen järjestelmä erottaa tehokkaasti matkatavaroiden, ja kaksi koukkua turvata ja muut neljä koukkua kuormitus kuljettaa matkatavarat mukavasti. takaistuimet on sähköistä järjestelmää varten, puhaltaa painike, taita selät ja saada täysin tasainen kuormatila.

Volvo XC40

Saatat myös olla kiinnostunut

XC20 Volvo: Toinen SUV kilpailevien Q2?

Volvo XC60: kaikki uudet SUV hinnat

Volvo ei investoi enemmän Dieselmoottorit

Tulevaisuudessa Mercedes luokan moottoreita 1.2 ja 1.4 bensiinin

by Comments Off on Tulevaisuudessa Mercedes luokan moottoreita 1.2 ja 1.4 bensiinin
Päästöjen hillitseminen ja kustannusten alentaminen johtaa seuraavan sukupolven Mercedes-luokan vuonna 2018 uusien bensiinimoottoreita pieni moottori.Supistaminen luokan 2018 bensiininSupistaminen luokan 2018 bensiininSupistaminen luokan 2018 bensiininSupistaminen luokan 2018 bensiinin

neljännen sukupolven Mercedes-luokan, joka paljastetaan 2018, tulee Ensiesiintyminen uusi modulaarinen alusta, nimeltään MFA2, Mallit, joissa etuvetoinen ja poikittainen mekaanisella laitteella, luottaen bensiinimoottorit että supistaminen. Siten, 1,6 litraa yhteys vaiheessa 160 nykyisen 102 hv, 180 ja 122 hv 156 hv 200 siirtyy 1,2 ja 1,4 litraa jossa sisäinen koodi M282. tahtoa neljä sylinteriä, suorasuihkutus ja ahtamisen kanssa turboahdin.

Kiitos välinen sopimus Daimler ja Renault ryhmiä, on Renault / Nissan vastaava kehitys liitto. Se on ponneaineen yksinoikeus käyttää ristiin, joten se ei näytä nähdä sen C-luokan, jos se lisätään kaikkiin johdannaisiin luokan, jossa CLA, GLA, luokka B ja tulevaisuus GLB, joka on suora kilpailija Audi Q3 Q2-Audi kilpailee Mercedes ja BMW X1 jääkauden.

Mutta uusi A-luokan ei vain näitä bensiinimoottorit ovat saatavilla myös uusia 1.6 ja 2.0, myös turbo suorasuihkutus ja versio AMG tavoittaa 400 hv maksimiteho.

Näiden uusien moottorien pieni siirtymä, Mercedes tarjoaa autoja pienempi kulutus, alemman tason CO2 -fundamentales alentaa keskimääräisiä päästöjä koko sen alueella, mikä lisää noin kymmenen sähköinen ennen loppua 2025 ja hinnat hieman pienempi pääsy vangita uusia asiakkaita.

suunnittelu ensi luokan, että tällä hetkellä tiedetään vain vähän, vaikka Käsite Sedan esiteltiin Shanghain autonäyttelyssä 2017 antaa käsityksen. Hän jakaa ohjeita tämän prototyyppi, jossa Pan American grillin mukana uusimpia malleja tähti ominaisuus.

Ford Tourneo Courier 2014, tehokkuutta ja tilaa

Ford markkinoi keväällä uuden Tourneo Courier 2014 ajoneuvoa, jossa esteettinen päivä ojentaen, joissa -Kaksi uusia tehokkaita dieselmoottoreita 75 ja 95 hv ja 100 hv EcoBoost bensiinin ja varusteet korkea teknologinen taakka.Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014

lisää kuormatilaa, tämä on yksi merkittävimmistä ominaisuuksia uuden Ford Tourneo Courier 2014. Nimittäin, allekirjoittaminen soikea julistaa tilavuudeltaan runko of 708 litraa, kapasiteetti, joka voidaan nostaa 1656 litraa taitettaessa istuimet toisen rivin.

Välillä moottoreiden Ford Tourneo Courier 2014 se on tehokkaampaa. Diesel tarjolla, voit valita 1,5 TDCi 75 hv ja 1,6 Duratorq TDCi 95 hv. Jälkimmäisen moottori, Fordin ilmoitti keskimääräinen kulutus 3,7 l / 100 km ja 97 g / km CO2.

Niille, jotka haluavat bensiini, Ford Tourneo Courier on myös saatavilla kanssa palkittu turboahdettu kolme-sylinterinen moottori 100 hv 1,0 EcoBoost, amerikkalaiselle brändin keskimäärin kulutus ennakot 5,2 l / 100 km ja keskimääräinen taso CO2 119 g / km.

Ford Tourneo Courier 2014 Ford Tourneo Courier New Voit olla laaja teknologinen sisältö elementtejä kuin laite start-stop-moottori Auto-Start-Stop, nopeudenrajoitin, sekä ohjaus rengaspaine. Mitä turvallisuus, Tourneo Courier Se sisältää ajonvakautusjärjestelmä kanssa mäkilähtöavustimissa, hätäjarrutuksen kaupunki, luistonesto, kallistus tai lieventämiseksi perävaunu keinutella ohjaus, mm.

laitteen ford SYNC ohjataan ääni, sekä hätäapua järjestelmä Hätäapu He ovat valmiita auttamaan asukkaiden soittaa paikalliseen pelastustoimeen onnettomuuden sattuessa. Tämä malli on saatavana kolmella viimeistelytasot: Ambiente Trend ja Titanium.

tämä Ford Tourneo Courier jakaa maailmanlaajuinen foorumi pienille autoille kahlaamo, joten se sisältää tekniikkaa, jonka kiinnittää myös Fiesta ja B-Max. Saapumista tämän uuden version kuriiri, Tourneo alue ulottuu valintansa määrällä mitattuna korivaihtoehtoja, ja muodostivat tänään Tourneo Connect Tourneo Connect ja Tourneo Grand Custom.

BMW GINA Light visionäärinen Malli

Älä sano, että se on BMW prototyyppi, älä sano sitä on "konseptiauto". Visionääri tämä BMW on juuri sitä, visio, jossa auto voi mennä.Avaa silmäsi. Vasta kun valot syttyvätSilmät kiinni. Suojelu ja estetiikkaPlánchame että ryppy ...Ryppy vetoketju oli ...Myöskään heitetään kadulla tai voit ostaa. kanssa BMW GINA Light visionäärinen Malli, BMW tavoitteet tutkia, mitä he voivat tehdä tulevaisuudessa auto. Ja mitä mullistaa noussut tarkoitettu, mitä tarkoitamme nyt autolla.vaihtelevan geometrian, mukauttaminen lomakkeet toimintoja ... olemassa perusteluja kuullut satoja kertoja, mutta GINA kevyt täysin järkevää. Mitkä ovat ulko runkopaneeleihin? Sillä näyttää esteettinen, suojata tuulelta ja kosteudelta, sitten, Miksi tehdä levyn? Sanottu ja tehty, mitä näemme on kevyt GINA tekstiili- päällyste, täydellisesti yhteensopiva ristikkorakenteen alumiini.

Voisivat toimittaa kaiken tarvittavan lujuuden, tämä rakenne ei ole mitään rakennetta. lisäksi hiili vahvikkeet elementtien alumiini, Se on epätavallinen ominaisuus: rakenne on liikkuva. Näin ollen, se voi muuttaa ulkoisen muotoja, näkyvä osa, painamalla kangas, joka muodostaa rungon. Ja miksi muuttaa kehon muodon? Kysykää insinöörit Formula, jonka he ovat kieltäneet. Vuonna GINA Light kun tilanne vaatii takana huppu "kasvaa" ja spoileri on muodostettu. Kun tilanne vaatii, oviaukkoihin kasvaa aerodynaaminen hameet parantamaan aerodynaamista suorituskykyä. Jos enemmän ilmavirtaa jäähdyttämään moottoria munuaiset avataan parantaa askel ...Kangaskappaleella seuraavassa BMW? Nyt ei ... GINA Light Visionary tarkoitettu ainoastaan ​​kysymys kaiken ja löytää toimivia ratkaisuja.Sisällä tilanne toistuu, koska ulottuu sisäosaa kohti takaisin revistimiento. Samaa materiaalia ympäröi sisäpuolella ovet sisustus paneelit, istuimet itse tai käsinojat. Neopreeni kattaa kojelautaan, koska kanssa "body" tarkastukset ovat läsnä vain tarvittaessa.

Onko tämä jotain tapahtui näyttää? Pikemminkin ole. Tai pikemminkin sen vuoksi, mitä se on mullistaa neuronien kaikkien työskentelevien miten tulevaisuuden autoja. Onnistuneesti ratkaista ongelmia, jotka ovat ilmenneet GINA Light, täynnä aivan uusia ja uraauurtavia ehdotusten olisi sallittava manasen uusi genious sillä polulla. oikeastaan GINA on filosofia joka mukaan BMW, se on ja voi ottaa useita ideoita sarja, koska yhdistelmä koverat ja kuperat pinnat Z4.Sinänsä järjestelmä toimii, on GINA Light vallankumous he sanovat sitä "ratkaistu", että sen tuotanto olisi mahdollista. GINA Light visionäärinen Malli Se on työtä visionääri, tai valaistunut nero, joka, yli kymmenen vuotta, säätelee esteettinen jalanjälkiä BMW, Chris Bangle. Ja sen jälkeen ohjeita, se kääntyy pois Uusien ratkaisujen on pystyttävä tuottamaan nopeasti ja taloudellisesti. Ei ole väliä, jos pakko muuttaa tuotantomenetelmiä, koska tämä on mitä BMW tarkoitus: se voidaan tehdä halvemmalla toisesta Voi käyttää vähemmän materiaalia ja vähemmän energiaa valmistaa halvempaa? Tämä on "vähemmän on enemmän".

GINA Light on vain tutkimushanke, joka erottaa sen muista konseptiauto, jossa se on sisällyttää enimmäismäärä kohteita, jotka voitaisiin käyttää myöhemmin sarjassa. Kuitenkin siltoja kallistuu kohti tosielämässä, ei viittaa siihen, että tämä voisi olla Z4 2020?

Nissan Juke-R 2,0, 600 hv hulluus

Juke-R 2.0, uusin 'hulluuden' Nissan, esitetään Goodwood. Johdinristeily 600hv GT-R: n DNA ja etsiä kovaa, erittäin kovaa.Nissan Juke-R 2,0, 600 hv hulluusNissan Juke-R 2,0, 600 hv hulluusNissan Juke-R 2,0, 600 hv hulluusNissan Juke-R 2,0, 600 hv hulluus

Se näytti oli toinen osa Juke-R, että 'crossover' supervitaminado 485 hv jota yllätti meidät takaisin vuonna 2011. Olimme väärässä. Nissan tohtoriksi Frankestein kuka tahansa, on palannut kytkeytymään osia kahdesta sen tunnetuimmista autoja, kuten Juke ja GT-R, luoda Juke-R 2,0 (Nimi on erittäin digitaalinen, btw)

Ottaen nykyinen Juke uusittu, jos 485 hv tuntui vähän, nyt se on päättänyt saavuttaa tasaluku 600 hv ja 'virittää' kehon enemmän, jotta se näyttää paljon aggressiivisemmin.

Moottori varustaa tämä versio ratsastaa GT-R, joka on yksi 3,8 V6 600 hv ja suurin vääntömomentti 66,5 MKG välillä 3600 ja 5600 rpm. Se debyytti Goodwood ja odotan päästä niiden komentajat nähdä kuinka hyvässä kunnossa tämä tornado valtaa tällaisen kompakti auto.

Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015, amerikkalainen brute force

by Comments Off on Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015, amerikkalainen brute force
Jeep julkistaa uusia ominaisuuksia pienessä Grand Cherokee 2015 valikoiman uusia versioita Summit ja Summit Kaliforniassa Edition, jotka tarjoavat enemmän vaihtelua ja yksinoikeuden lisätään. Samaan aikaan, extreme variantti ja Grand Cherokee SRT saa lisää tehoa ja vääntöä, sekä esitetään joitakin erityisiä suunnittelun yksityiskohtia.Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015

Jeep hieman uudistaa yksi sen lippulaiva malleja: Grand Cherokee. alue 2015 Tämä suuri SUV off-road-ominaisuuksia, kuten suuri uutuus esittelee mahdollisuus valita kahden uuden viimeistelytasot: California Summit ja Summit Edition.

JEEP Grand Cherokee 2015 versio huippukokous Se tarjoaa sisustustöitä joka sisältää uudenlaisen nahka kutsutaan Argentiinan Tan, sekä erilaisia ​​teriä mustan ja puun. Ne ovat myös uusia varusteita kynnykset valaistut oven ja uusi järjestelmä, joka vähentää melua sisälle kautta erityiskohtelua tuulilasiin.

Omalta osaltaan Grand Cherokee Summit 2015 Kaliforniassa Edition Se tarjoaa elin, jolla on pienempi korkeus maanpinnasta ja peilit ja ovenkahvat maalattu samalla värillä kuin elin. Ulkopuoli täydentävät puku kevytmetallivanteet uusi lasku 20 tuumaa halkaisijaltaan ja päättyminen satiini Carbon.

Jeep Grand Cherokee SRT 2015Grand Cherokee SRT 2015, enemmän vitamiineja

ajantasaistamiseen 2015 Jeep Grand Cherokee alue, liikuntatoimen SRT (Street and Racing Technology) Fiat-Chrysler Yhdysvalloissa on halunnut lähteä hänen henkilökohtainen leima. Siten Grand Cherokee SRT paranneltua versiota 2015 erottuu tarjoamalla moottori pieniä parannuksia, tässä tapauksessa tunnetut ilmakehän moottori 6.4 V8 HEMI venyttely voitavansa 481 CV (Euroopan nykyinen versio tuottaa 468 hv), kun taas suurin vääntömomentti myös kasvaa 64.95 mkg (63,67 MKG variantin vanhan maailman).

Vastuussa kaikista raa'alla voimalla Grand Cherokee SRT 2015 on 8-nopeus automaattivaihteiston vääntömomentinmuunnin. Neliveto useita käyttötavat ovat myös vastuussa joustava ja lyödä painiketta. Suorituskyvyn, Jeep ilmoittaa kiihtyvyys 0-96 km / h 4,8 sekuntia ja huippunopeus 257 km / h.

Mallia taso vaatteissa urheilija Grand Cherokee SRT 2015 Siinä korostetaan uusia ulkoisia väri nimeltään Punainen Steam Special Edition, uusi aksentti kiiltävä musta hajallaan ja uuden elimen kevytmetallivanteet 20 tuumaa maalattu musta metallinen.

Upseeri! Jaguar E-Pace: tämä on uusi kompakti SUV

by Comments Off on Upseeri! Jaguar E-Pace: tämä on uusi kompakti SUV
Jaguar jatkaa etukäteen sen SUV-alue, tällä kertaa esittää uusi kompakti malli, joka kilpailee BMW X1 ja Mercedes GLA. Ja kerromme teille kaikki yksityiskohdat.Jaguar E-Pace: kaikki kuvat uuden kompakti SUVJaguar E-Pace: kaikki kuvat uuden kompakti SUVJaguar E-Pace: kaikki kuvat uuden kompakti SUVJaguar E-Pace: kaikki kuvat uuden kompakti SUV

hän liittyi Jaguar Maastoauto maailman käytetyt F-Pace vuosi sitten. Nyt alle vuodessa, tämä malli ei ole pelkästään myydyin automerkki, mutta myös aiheuttaa liittyä kaksi uutta ehdotusta tarjota SUV: Sähköinen I-Pace, ja E-Pace, joka on tänään virallisesti julkistanut vaihe pienempi koko.

uuden Jaguar E-Pace Sillä on hyvät avaamalla uusi Jaguar SUV alue ja mitataan 4,4 metriä, vain neljä senttimetriä enemmän kuin Range Rover Evoque nykyinen. F-Pace hetki säilyy lippulaiva sen 4,7 metriä pitkä, mutta ei liian pitkä. Muistikirjan Seuraavan työn Jaguar J-Pace on suuri, läheisyydessä viisi metriä, ja 2019. Kun taas ennen, ja jälkeen kesällä 2018, Olemme jo maininneet I-PaceA SUV coupé 4,68 metriä se tarjoaa sähköisen vain käyttövoima-350 km autonomy- ja valmistetaan Magna Steyrin Itävallassa.

Mutta katsotaan ensin uusi kädessä: mitä Jaguar E-Pace. uuden kompakti SUV Se vie alumiini alusta avattu XE sedan ja käyttää tätä materiaalia 75 prosentilla, jolloin se alentaa painoa myös olettaa yksinomainen. Myös hyödyntää mekaanisesti Ingenium Dieselmoottorit ja bensiinin ryhmä (ensimmäinen Jaguar vain laskea niitä sen alueella) aina 2,0 litran: Nyt ei odoteta V6.

Jaguar E-PaceJaguar E-Pace: moottorit

sisään Diesel, Jaguar E-Pace on valtuudet 150, 180 ja 240 hv, kun taas bensiini Hän panostaa 249 moottorit ja 300 hv, aina 9-automaattivaihteisto, Kun taas jopa 180 hv dieselin manuaali voidaan valita, ja se tarjotaan etu- tai neliveto jossa lähtöhinnaksi 37400 euroa. Niin voisi olla versio SVR selvästi urheilu väriaineet, vaikkakin nelisylinterinen moottori.

tämän uuden Jaguar E-Pace leikkii lyhyet ylitykset, eli ilma coupe, lievempi kuin isoveljensä (I-Pace sähköinen), vaikka ei turvautua kromi runko ovet estämään väriaineen että klassisia kalliimpiin tuotteisiin. Lisäksi tavanomainen kapean ajovalot viime Jaguar vaihdetaan muutaman lähempänä F-Type urheilu -The takana linssejä, jos ne veto vaikutus teroittaa kuin poisjättäytyneiden ryhmä- muodoissa.

Jaguar E-Pace: Ajo hallinnassa

Dynaamisesti, The Jaguar E-Pace voit räätälöidä vastaus tie. On mahdollista tehdä muutoksia kiihdytin, osoite, muutos, ja kun se on käytettävissä, järjestelmä Ilmajousitus Dynamics, joka seuraa ajoneuvon liikkeitä 2 millisekunnin välein. Kaikki E-Pace tarjoaa järjestelmän JaguarDrive Ohjaus, Se tarjoaa kuljettajalle Neljä ajotilaa: Normal, Dynamic Eco ja Rain / lumi /. Lisäksi perusversiot kehittyneiden etu- tai neliveto-järjestelmissä tarjotaan.

Jaguar E-Pace etuveto hallita vääntömomentin akselit, joiden välillä reaaliajassa. vakio Voimansiirto lähettää vääntömomentin takapyörien jos ote irtoaa edessä, kun taas kehittyneempiä Aktiivinen Voimansiirto AWD (aktiivinen voimanjaosta) Toimisi käytännössä 100% vääntömomentti takapyöriin ja tiedot kerättiin erilaisia ​​antureita muuttaa vääntömomentin kunkin pyörän, joka mahdollistaa entistä neutraali käyttäytyminen perustuu ali- lisätä laskuri vääntömomentti ulomman pyörän ja Yliohjautuminen lähettää enemmän vääntöä etupyöriin. Kaksi erillistä kytkimet kullakin taka-akseli voi vähentää tai lisätä vääntömomentin jokaiselle saada kaikki käytettävissä. tämä Sama toiminto toimii maksimoida dynamiikkaa -supported järjestelmällä valikoiva Jarrukäyrä- kun se on noin, tai ottaa suurin pito liukkailla pinnoilla.

Jaguar E-Pace: KuvatJa sisällä, uusi Jaguar E-Pace on niin hienostunut ja ylellinen Näköpiirissä Jaguar. Sisäiset linjat vaikutteita sportiness räjähtävä F-tyyppi, kun taas toiminnallisesti lupaa lukuisia reikiä dia lisätä tuleva tilavuus 30 litraa, mukaan lukien kaksi erillistä tilaa paikallistamiseen älypuhelimen ja tabletti. hänen ilmoittaa 577 litraa tavaratilaa kapasiteetti ja sisältää moottoroidun aukko avaimeton jalka liikettä.

Kuten esimerkiksi henkilöstön yhteydet ja viihde aluksella niitä ei ole myöskään sivuuttaa uudessa Jaguar E-Pace. SUV on vakiovarusteena järjestelmä infotainment Touch Pro 10 tuuman kosketusnäyttö ja toinen vaihtoehto, joka digitaalinen instrumentointi 12,3 näytön". Ulkona on uusi projektio tietojärjestelmä tuulilasiin (Head Up Display), Se joutuu toistamaan tietoja, kuten moottorin kierrosluvut ja matkapuhelin integraatio, joka mahdollistaa E-Pace reittejä tai ehdottaa musiikkia elävöittämään matkaa. Se tarjoaa myös Innovatiivinen Active Key -järjestelmänA rannekoru vedenpitävä avata auton auki.

Varoitus ajoneuvoissa sokea, reuna kammiot jotka määräävät liikennesääntöjä, pysäköinti hoitaja tai hätäjarrutus ovat myös yksi aktiiviseen turvallisuuteen Jaguar E-Pace joka haluaa erittäin korkea. Ehkä meidän välisenä kysymyksiä hetki paino: huolimatta käytetään alumiinia, mitään versiota E-Pace alhainen 1700 kg.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Uusi Jaguar E-Pace, testattu ääriolosuhteissa

Täyden valikoiman Jaguar, parantunut

Se on uusi Jaguar XF Sportbreak