Rimac Concept One, 0-100 km / h 2,8 sekunnissa

Kroatian Rimac brändi tuo ajoneuvonSähkö voi olla yli 300 km / h.Alkuperäinen superauto neljä moottorititsenäinen ja pystyy liikuttamiseen sen100 km / h lepotilassa noin 2,8 sekunnissaLuomisessa Rimac Concept One onosallistuivat suunnittelijat, jotka kuuluivat talonItalian Pininfarina ja ammattitaitoisia työntekijöitänahka lähtöisin bulgarialaisen yrityksen Vilner.Konsepti Yksi maksaa miljoonadollaria, mikä vastaa noin 813250 Euroopassaeuroa.Rimac Concept OneRimac Concept OneRimac Concept OneRimac Concept One

Kroatian tuotemerkin ihastuttaa meitä sähköauto kykenee tuottamaan vastaa 1088 CV kiitos akku 91 kWh joka syöttää neljä moottoria, jossa on yksi kutakin pyörää. Kukin voi toimia itsenäisesti ja Rimac on kutsunut tätä järjestelmää ALL-Wheel Torque Vectoring " (AWTV).

Rimac Concept One Pääset maksiminopeus on 306 km / h, ja kestää vain 2.8 sekuntia siirtyä 0 100 km / h. Sen 164 MKG vääntömomentti toimitus välillä 0 ja 6500 rpm ja brändin ilmoitti noin 600 km. Sen tyhjäpaino on 1950 kg, mikä uskomattoman suhde 1,79 kg / CV.

Sen mitat ruokaa 4,5 metriä pitkä, 1,9 leveä ja 1,2 korkea ja niiden taistelu on 2750 mm.

Sisustus on erittäin urheilullinen ja mukava katsoa työn ansiosta asiantuntijoiden Vilner. Kuljettaja tietojärjestelmät ovat uusinta teknologiaa ja ovat täysin integroitu matkustamoon.

Ulkomuoto vaatii selvästi aggressiivinen ja urheilullinen ilme, joka voi helposti kilpailla markkinoilla. Suunnittelijat lähtöisin Pininfarina He eivät petä ja huolehtia yksityiskohdista. Punainen ja musta väri kehonsa täydellisesti yhdistettynä. Hiilikuiduilla puolen täytyy lisätä etusäleikkö, joka antaa bulkkisuusvaikutusta ja joukko takavalot syvyysvaikutelman, yksinomainen Concept One.

Rimac Concept One esittelee tänä vuonna Salon Privé pidettiin Lontoossa (UK) 5-7 syyskuussa ja on rahaa ja oli onni ostaa 88 yksikköä -onyyli nauttivat markkinoiden auton ulkonäkö ja käyttäytyminen, joka voisi vastata tulevaisuuden autoista luokassaan, ja voivat nauttia yksinkertainen mutta tyylikäs italialainen koskettaa. Pininfarina on selvää, että henki -ja hänen diseñadores- laittaa kätensä häneen.

Mitä mieltä olet tämän uutisen? Keskustelu foorumit muiden moottoriurheilun harrastajia.

Uuden urheiluauto suoraan Apollo 2016 Geneven autonäyttelyssä

by Comments Off on Uuden urheiluauto suoraan Apollo 2016 Geneven autonäyttelyssä
2016 Apollo superauto esitellään Geneven autonäyttelyssä 2016, nimellisarvoltaan joka menettää nimi Gumpert ja yksityiskohta eteenpäin.Uuden urheiluauto suoraan Apollo 2016 Geneven autonäyttelyssä

Nimi Apollo 2016 esittelee uuden Super urheiluauto että viime aikoihin asti tiesimme niin Gumpert Apollo ja sen odotetaan olevan evoluution. Voimme nähdä kokonaan Geneven autonäyttely 2016, koska nyt allekirjoitus osoittaa vain pieni yksityiskohta, mikä näyttää olevan yksi ulostuloista pakokaasujärjestelmän. Linjat esitetään tässä pieni osa takana, paljastaa suuri design radikaali. Sen Valmistuskohtaisen vie nimitys 'Arrow' (Nuoli) ja hyödyntää keskeisesti sijoitettu juoksupyörä, joka lähettää kaikki valta takapyörille.

Kun otetaan huomioon, että Gumpert Apollo 2012 moottorin käytettävissä 848 CV ja painoi vain 1100 kg, Apollo odotetaan 2016 tarjoaa parannuksen kaikin tavoin. Maaliskuun alussa näet valoa, kun se avaa 86. painos Geneven autonäyttely 2016.

Saatat myös olla kiinnostunut

Gumpert Räjähdys, paluu Super urheiluauto coupe

Gumpert Tornante 2015

Polaris RZR: auto, joka kiipeää seiniä (video ja kuvat)

by Comments Off on Polaris RZR: auto, joka kiipeää seiniä (video ja kuvat)
Polaris RZR näyttäviä videoita, erikoisajoneuvoon 4x4 ATV joiden ominaisuudet ovat hämmästyttäviä. Katso itse, mitä tämä peto pystyy SUV.Polaris RZR: 4x4 ajoneuvo hyvin petoPolaris RZR: 4x4 ajoneuvo hyvin petoPolaris RZR: 4x4 ajoneuvo hyvin petoPolaris RZR: 4x4 ajoneuvo hyvin peto

Amerikkalainen tuotemerkki Polaris, erityisajoneuvoihin nauttia vapaa-aika -Mönkijöitä, neloset ja vesiskootterit, mainly- on laaja valikoima hämmästyttävä ajoneuvot, koneita, joita pystyy mihin tahansa, jolla voit hyödyntää oman vapaa-aika ja luonto.

video UTVUnderground näet mitä pystyy Polaris RZR. Hyppyjä, mahdottomia liikkeitä, kiipeily seinät... "kerubi" of Polaris Se ei ole raja.

Jos olet nähnyt kaikki Polaris RZR video, varma, että monet kohtaukset ovat muistuttaneet teitä protagonizas vuoteen Ken Block hänen nyt kuuluisa gymkhanas. Lisäksi video Polaris RZR, Olemme myös julkaissut kuvagallerian voit nauttia toiminnassa.

Polestar Volvo XC60 T8: Volvo SUV tehokkaampia hybridi

by Comments Off on Polestar Volvo XC60 T8: Volvo SUV tehokkaampia hybridi
Erityinen Liikuntavirasto Volvo, Polestar on sekaisin uuden XC60 Plug-in hybridi T8. Sen 421 hv tekevät XC90 tie kuin tehokkain tuotemerkin.Polestar Volvo XC60 T8 421 hvPolestar Volvo XC60 T8 421 hvPolestar Volvo XC60 T8 421 hvPolestar Volvo XC60 T8 421 hv

Kuten M BMW tai AMG Mercedes, Volvo, joka ilmoitti äskettäin osallistumista ehdottoman sähkö- ja hybridiautojen vuodesta 2019 yksinomaan niin on sen erityisyksikkö viemään pidemmälle mallejaan: Polestar.

Ruotsin automaker paljastettiin viime Geneven autonäyttelyssä uuden sukupolven XC60, jolle Polestar, erityisyksikkö tuotemerkin, alkaa jo lähteä erityisiä yksityiskohtia. Tehokkain versio SUV Ruotsin, Volvo XC60 T8, se on entistä uuden muutoksia: ahdettu bensiinimoottori 2.0L kulkee 320-334 hv, kun taas pari on nyt 61,2 mkg (4 lisää mkg). Lämpömoottorin Tämän plug-in hybridi on retusoitu vastaamaan etenkin keskialuetta. Sähköinen osa, jossa on moottori 87 hv, pysyy samana, niin yhteenlaskettu teho tulee nyt 421 CV.

Polestar Volvo XC60 T8

Volvo XC60 T8 Poelstar, tehokkain

Siten Volvo XC60 T8 valmistaa Polestar tulee Volvon tehokkain tuotannon historiansa. Kyllä, sidottu vastaavaan valmisteen isoveli XC60: Tällä Volvo XC90 T8, suurempi ja raskaampia muodossa, myös ilmoittaa 421 hv samalla mekaaninen yhdistelmä.

mekaaninen vaihteisto in marsseja ja pidätystä nousu ja kaasuvasteen He ovat niitä, jotka ovat saaneet muutoksia Ruotsin SUV. Mikä pysyy samana Volvo XC60 T8 on keskimääräinen kulutus: 2,1 litraa 100 km, ja sen autonomia sähköinen tilassa sataprosenttisesti, joka pysyy 45 km.

"Tavoitteenamme on luoda käyttökelpoista suorituskykyä ajotilanteissa jokapäiväistä Volvo kuljettajille, jotka haluavat parantaa kokemuksen. Uuden Volvo XC60 on erinomainen perusta, dynaaminen alusta ja moottoreita viimeinen sukupolvi työskentelylle, "sanoa Polestar, että ylläpitää turvallisuutta kaikissa Volvo-autojen. Valmisteita, kuten XC60 T8, joilla kummallakin on myös laajennus bensiinimalleihin T5 ja T6 ja D4 ja D5 Diesel.

Polestar Volvo XC60 T8

Saatat myös olla kiinnostunut

Upseeri! Volvo vesille vasta sähköistetty autoja vuodesta 2019

Volvo XC60 2017: kaikki uudet SUV hinnat

Volvo S40 ja XC40 uutta: niin vuonna 2017

Skoda Fabia, Yeti, Octavia ja Rapid Edition, syntymäpäivälahjaksi

by Comments Off on Skoda Fabia, Yeti, Octavia ja Rapid Edition, syntymäpäivälahjaksi
Vuonna 2015 Skoda juhlii 120-vuotta yrityksenä ja 110 vuotta tuotannon ensimmäisen auton. Juhlia molemmat tapahtumat, Tsekin tuotemerkin käynnistää erityinen muisto versio vaihtelee Edition Fabia, Yeti, Octavia ja Rapid.Skoda Fabia, Yeti, Octavia ja Rapid Edition, syntymäpäivälahjaksi

Lisäksi kolmannen sukupolven Erinomainen, skoda Se myös osoittaa uusi erikoismalli painos for Fabia, Yeti, Octavia ja Rapid tulevassa Geneven autonäyttelyssä, joka pidetään kahden ensimmäisen viikon maaliskuussa.

Uusi Skoda Fabia, Yeti, Octavia ja Rapid Edition Ne auttavat juhlia 120 vuotta syntymän Tšekin tuotemerkin ja 110 syntymäpäivä tuotannon ensimmäisen autonsa. kaikki versiot painos Niillä on yhteistä useita eri tekijöitä, joista peilit maalattu samalla värillä kuin elin, kevytmetallivanteet bicolor, sumuvalot ja auringonlasku kutsutaan pakkaus, joka sisältää takalasin ja takalasi sävytetty. Sisältä se korostaa ohjauspyörään Kolmipuolainen nahka, käsijarrun säärystin ja vaihteenvalitsin nahasta ja koristeltu uudet matot harmaa ompelemalla.

Maybach 62 Landaulet muunnettavissa limusiini

Ylellinen 612 hv, limusiini avoauto kanssa takaisin jaettu ylellinen hytti ... Maybach osoittaa jälleen, miksi he aina vastaamaan asiakkaiden herkkusuille maailman kanssa "Kein Problem!" ( "Ei hätää") . Se on ilmoittanut, että Maybach 62 Landaulet tulee totta; Kyllä, ostajat Super kerho on sheikkien, valtionpäämiehiä ja "muiden galacticos".Exclusive versio Maybach 62S.Katto avautuu alle 16 sekunnissa.Näyttävä iso kattoluukku, ja panoraama lasikatto.Valkoinen vallitsee takaistuimilla.että salonkimotor Detroit Se on ollut yksi kaikkein valokuvataan käsitteitä. Brändi esitti myös Dubaissa (tietenkin!) Ja pian tulee totta.

Tämä on yksinomainen versio Maybach62 S. Se kantaa matkailuauton ja valmistetaan Mercedes AMG A V12 612 hv ja 5980 cm3 kaksi turboahtimet. Se sisältää elektronisesti ohjattu ilmajousitus.Maybach on esittänyt otsikolla "Taivas on rajana". ¿Liioiteltuja? Tuomari itse: on iso liukumäki, panoraama lasikatto ja. Se sisältää erittäin kehittynyttä ilmastointi pystyy ylläpitämään halutun lämpötilan jopa kokonaan sun ja katon auki. Jos vaikka takana on tasausjärjestelmä ja estää heitetty drinkkejä!Tämä termi näyttää tutulta. Landau tuli Baijerin kaupunki, joka antoi nimensä eräänlainen perheen kelkan sisäänvedettävä katto. Kuten näet kuvassa, Maybach on liittynyt uusia Landaulet yksi vanhimmista: sekä ensimmäinen avoauto limusiini vuosisadan alkupuolen kutsuttiin (Maybach paitsi, myös Rolls Royce otti tämän nimitys).

Varmasti tämä Maybach on parasta nauttia takana. Kuljettaja on erillään matkustajien lasi läpinäkymätön tehdä vain nappia painamalla. Edessä on musta nahka, loput matkustamon kuningatar valkoinen iho.

Maybach 62 Landaulet on "descapota" vähemmän kuin 16 sekuntia. Jos nautit taivas ei riitä, älä menetä yksinomainen laitteet: Jääkaappi ja suojaa pulloa samppanjaa, DVD-soitin, LINGUATRONIC käsitellä äänikomennoilla puhelin, audiojärjestelmä ... ja kaikkea mitä haluaa.Luxury instituutti teki erityinen tutkimus: vastanneista oli oltava vuositulot yli $ 200.000 säästöt viisi miljoonaa dollaria. Kysymys oli yksinkertainen: mitä tuotemerkin auton ostaisit? Voittaja oli Maybach.

Ei ihme: kysyä asiakkaille, mitä he pyytävät, työntekijöitä saksalaisille päämajassa Sindelfingen aina vastaa "Kein Problem!" (Ei ole ongelma). Esimerkiksi venäläinen ostaja pyysi pyörivä minibaari sijasta varapyörä ja juoman voitaisiin valita kaukosäätimellä. Kuitenkin yllättävin tarina näytteli johtaja Aasian orkesterin asennettu peili näytön erotus- ja sai auton sisällä marmorista, mennä harjoittelee niiden liikkeitä viestikapula.

Opel Antara 2013, parempaa suunnittelua ja laitteet

by Comments Off on Opel Antara 2013, parempaa suunnittelua ja laitteet
Opel on sisällyttänyt pienen SUV Antara uutisia. Parannukset keskittyvät useampia kohteita saatavilla laitteiden sekä pientä muutosta kuvan eri puolilla ulkoa ja sisältä.Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013

Opel Antara 2013 käyttöön erilaisia ​​parannuksia sen alueella. Koskevassa luvussa laitteet, Esimerkiksi sarja tarjoaa uusia Radio äänijärjestelmä CD30, joka korvaa aiemman radion CD40 ja yhdistää USB-liitäntään ja tuki Bluetooth handsfree-järjestelmään. Omalta osaltaan bizone tulee vakiona kaikissa versioissa.

Opel Antara 2013, parempaa suunnittelua ja laitteettarjoamalla metalliseos, Opel Antara Valikoiva 4x2 asennettu noin 17 tuumaa halkaisijaltaan 5-puolainen ja asennetut renkaat 235/65 R17-104H toimenpiteitä. Lisäksi Excellence antara sisällyttää pyörät 18 tuuman renkaan 235/55 R18-99H ja 5-kaksinkertainen pinnoja.

koskien värit käytettävissä korin, Opel Antara 2013 tarjoaa nyt kaksi uutta väriä: ruskea Arena ja Lumikki. että sisusta ja Excellence-versiot, voit halutessasi valita uuden nahkaverhoilu Punainen Morello, joka liittyy nykyisten vakiona musta nahka, nuuskan ja Light Titanium. Toinen pieni uutuus matkustamossa on oven kynnystä, joka sattuu olemaan huoneen valot.

Mekaanisesti Opel Antara 2013 ei tuo mitään uutta ja tarjoaa edelleen kolme moottoriaA 2,4 bensiini 170 hv ja Kaksi 2,2 CDTI turbo diesel 163 hv ja 184 hv 2,2 CDTI.

Opel Antara 2013. Hinnat

Selektiivinen Antara 4x2 2,4 16v 170 hv 26852 euroa

Antara 2.2 CDTI 163 hv Valikoiva Start&Lopettaa 4x2 30675 euroa

Antara 2.2 CDTI 163 hv Valikoiva Start&Lopettaa 4x4 33215 euroa

Antara 2.2 CDTI 163 hv Selective Auto 4x4 35452 euroa

Antara 2.2 CDTI 163 hv Excellence Start&Lopettaa 4x4 36200 euroa

Antara 2.2 CDTI Excellence Auto 4x4 163 hv 38427 euroa

Antara 2.2 CDTI 184 hv Excellence Start&Lopettaa 4x4 36975 euroa

Antara 2.2 CDTI Excellence Auto 4x4 184 hv 39207 euroa

Uusi Mini 5-ovinen: monipuolisemmaksi 21450 euroa

by Comments Off on Uusi Mini 5-ovinen: monipuolisemmaksi 21450 euroa
5-ovinen Mini on uusi elin versio rakennetaan seuraavan sukupolven Mini. Pidempi akseliväli, lisää pituutta ja sisällyttämällä lisäksi kaksi takaovien tarjoaa enemmän monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä. Hänen tulo markkinoille: seuraavan lokakuun hintojen välillä 21450 ja 27650 euroa.Uusi Mini 5-ovinenUusi Mini 5-ovinenUusi Mini 5-ovinenUusi Mini 5-ovinen

Valikoima uuden Mini on tyytyväinen uusi 5-ovinen versio. Lisäksi sisällyttämistä kaksi takaovien, eniten akseliväli (72 mm lisää) Ja hieman uudistamiseksi matkustamon ovat avainasemassa varmistamassa enemmän tila käytettävissä matkustajien takaistuimet. Lisäksi virallisia lastin määrä tilaa runko lisää 67 litraa yhteensä 278 litraa kapasiteettia.

Pituus rungon mini of 5 ovea se on 3982 mm versioissa Cooper ja Cooper D ja 4005 mm variantteja Cooper Cooper S ja SD. Kehitetty perustuu 3-ovinen Mini uuden sukupolven Mekaanisesti se korostaa uuden sukupolven moottoritekniikka TwinPower Turbo ja jo mukautettu vastaamaan saastuttamisen valvonta standardin Euro 6 bensiinin markkinointi Cooper aloittaa kolmen sylinterin 1,5 ja 136 hv ja Cooper S 2,0 nelisylinterinen 192 hv; Diesel, One D 1,5 motres kolmen sylinterin 95 hp, Cooper D 1,5, kolme-sylinteri 116 hv ja Cooper 2,0 SD neljän sylinterin 170 hv.

Mini 5 oveaVakio, mekaaninen versiot Mini uusi 5-ovinen Ne yhdistetään manuaalinen vaihteisto kuuden nopeus, valinnaisesti tarjoaa automaattisen kuusi tai auto-urheilun kuusi vaihdetta. Kaikki variantit, tehokkain vastaa Cooper D, jonka Mini julistaa keskimääräinen kulutus 3,6-3,7 l / 100 km (95-97 g / km CO2). Suorituskeskeisemmis- puolella löydämme variantti Cooper S, sillä suurin nopeus on 232 km / h ja kiihtyvyys 0-100 km / h 6,9 sekunnissa ilmoitti.

dynaaminen hyveitä perinnöllinen

dynaamisuus synnynnäinen mini Lisäksi se ilahduttaa kuljettajille, jotka valitsevat tämän monipuolinen 5-ovinen elin. Säädettävän jousituksen ja toinen sarja erityispiirteet alusta etuakselia nivelen ja yhden tuen ja taka-akselin multilink varmistaa suuri joustavuutta ajo elementin myötävaikuttaa ohjauksen sähkömekaanisesti standardin Servotronic toiminto. Järjestelmiä kuten Dynamic Stability Control (DSC), Kevytrakennekori (DTC) Ohjaus ja sähköinen tasauspyörästön lukitus (EDLC) tuomaan viljaa positiivisia hiekkaa dynaamisessa luvun tapauksessa tehokkain versiot Cooper S ja Cooper SD kulkee lukemamäärän kanssa erityisen laitteen suorituskykyä Ohjaus taas Dynamic Control -alusta (DDC) on yksi suositellaan haluavat nauttia ajo Mini puhtain valinnaisia ​​elementtejä ja pasional.

Järjestelmän Mini ajotilaa, kuljettaja voi valita milloin tahansa millaista ajo sinua aina, mistä hiljaisempi ja sivistynyt MID ja GREEN, enemmän energinen ja urheilullinen SPORT.

Mini 5 oveaTurvallisuus ja laitteet

Sarja, Mini 5-ovinen annetaan turvaominaisuuksia, kuten etu- ja sivuturvatyynyt, turvaverhot, automaattiset turvavyöt kolme tukipisteitä kaikissa istuimissa, ISOFIX turvaistuimen takana ja ohjausjärjestelmän paine renkaat. Laitteina avustaa ajo, uloke järjestelmä tarjoaa tietoa Head-Up Display, peruutustutka tai takana pysäköintitutka kanssa kamerajärjestelmä Ajonvakautusjärjestelmä (Mukana dynaaminen vakionopeudensäädin, palkki avustaja, tietoa nopeusrajoitus, varoitus jalankulkijoiden ja törmäysvaroitin Jarrutoiminnon kaupunki).

infotainment-järjestelmän mini Yhdistetty tarjoaa useita vaihtoehtoja, puhumattakaan selain Professional ja järjestelmä hifi-ääntä Harman / Kardon. Kaikki nämä tekijät on yhdistettävä kuten on tapana Mini ääretön tarjoaa räätälöinnin ulkoa ja.

Hintoja Uusi Mini 5 ovea

bensiini

136 hv 5p Mini Cooper: 21450 euroa

Mini Cooper S 192 hv 5p: 26850 euroa

dieseli

Mini Cooper D 116 hv 5P: 23000 euroa

Mini Cooper SD 5p 170 hv: 27650 euroa

Ford Fusion 2017: Amerikkalainen Mondeo, kaikki neliveto ja V6 biturbo moottori

by Comments Off on Ford Fusion 2017: Amerikkalainen Mondeo, kaikki neliveto ja V6 biturbo moottori
Range 2017 Ford Fusion (Mondeo) Sport-versio sisällyttää urheilua ja kaksi hybridi muunnelmia, yksi pistoke, joka lopulta voi päästä Eurooppaan.Ford Fusion, amerikkalainen Mondeo on urheilullisemman ja vähemmän päästöjäFord Fusion, amerikkalainen Mondeo on urheilullisemman ja vähemmän päästöjäFord Fusion, amerikkalainen Mondeo on urheilullisemman ja vähemmän päästöjäFord Fusion, amerikkalainen Mondeo on urheilullisemman ja vähemmän päästöjä

Ford Mondeo on maailmanlaajuinen auto, jokaisen uutuus esiteltiin Yhdysvaltain markkinoille, on obserbarse huolellisesti maamme. Ei yllättävän suuri sedan kahlaamo Se on koottu kasvissa Almussafes (Valencia) ja se voi vaikuttaa jokainen päätöksistä konsortion. Siksi ulkonäkö 2017 mallivuoden Ford Fusion -The nimi Amerikkalainen versio Mondeo- ja uusia versioita on tärkeää.

Ensimmäinen näistä on Sport versio Ford Fusion, urheilullisuutta variantti Altras ja neliveto kykenee hyödyntämään fantastinen kehyksen amerikkalaisen mallin Mondeo. Sen moottori, kuten tällaisen Amerikan markkinoilla on V6 bensiinimoottori 2,7 litran iskutilavuus ja 325 twin turbo ilmoittaa hv maksimitehon ja vääntöä 48,4 MKG tai mikä on sama, loistaa lähes 50 hv ja 14 mkg Japanin kilpailijat 3.5 V6, jonka kanssa se mitataan. Sen voima saavuttaa kaikki neljä pyörää kautta neliveto uusimman kehityksen ja istuu Ohjatut jatkuvasti muuttuva vaimennus voitava siirtyä yhdestä kiinteästä joustavaan joka voi minimoida vastaan ​​pieni sinkholes sateen aiheuttamia ääliö.

Ford Fusion hybridien

Radikaalisti erilainen niiden lähestymistapa on Ford Fusion Hybrid ja plug-in hybridi Fusion Energi (Kun i) kahta eri versiota, jotka parantavat suorituskykyä ja pystyi tekemään Sähkömoottorikäyttöisessä 137 km / h. Molemmat Premiere ohjelmisto, joka tekee niistä voittaa hienostunut käynnissä, maksimoida ajo tuntemuksia, jotka voivat tarjota ja parantaa imeytymisnopeuden hyötyjarrutus, joka pystyy nyt kaapata 95% energiasta haihtui.

Fusion Ford Mondeo 2017Lisäksi sähkömoottorit ovat parantaneet tehokkuutta, mikä johtaa parannus polttoaineenkulutus ja kun kyseessä on pistoke, kasvua autonomia sähköllä tilassa, joka tässä tapauksessa on nyt yli 30 km ennen siirtymistä tavanomaiseen hybriditilassa muttei se riittää saavuttamaan sininen etiketti päästöttömät auto Espanja-. Vaikka, kuka tietää jos tulevassa kehitys 7,6 kWh akku Se voidaan korvata paremman suorituskyvyn. Tällä hetkellä tämä voidaan ladata vain 2,5 tuntia tavanomaisella pistoke

Varustaminen Ford Fusion 2017

turvallisuus ja mitä sillä on tekemistä laitteet Se on, yhdessä ajo, toinen pilari Ford Fusion. Siten se ylläpitää jalankulkijoiden tunnistusjärjestelmä ja sisältää uuden Kaistavahti järjestelmän, joka tulee liittymään liikenteen hälytysjärjestelmät lähestyy ajoneuvon takaosasta.

Integrointi maailmankaikkeuden multimedia Se annetaan sync3 järjestelmä, uusimman version käyttöliittymä on parantanut yhteyden, yhteyden nopeus ja parempi ääni recnoocimeinto. Lisäksi nyt se mahdollistaa soveltamalla Liitä Sync käynnistää auton liikkuvan etänä, asettaa seuraavaksi alkaa ja loppuu ja plug-in versiot ohjelmoida suotuisimmat aika latauksen.

Ford EcoSport 2018 valloitus America

Ford EcosSport Yhdysvaltain markkinoilla mukana tulee uusia ominaisuuksia. Ensimmäisen luokan laitteet, uudet moottorit ja kaikki neliveto sisältämä kirjeessään.Ford EcoSport 2018 parhaat kuvasiFord EcoSport 2018 parhaat kuvasiFord EcoSport 2018 parhaat kuvasiFord EcoSport 2018 parhaat kuvasi

Saavuttuaan Euroopassa uudessa ford EcoSport valmistautuu päästä Pohjois-Amerikan markkinoilla. Sillä se saa hieno ja mielenkiintoinen parannuksia voimme tietää alla.

Mekaaniselta kannalta, kahlaamo EcoSport tarjotaan sisään Yhdysvallat maineikkain moottori EcoBoost of kolmisylinterisiä turboahdettu moottori, jossa on 1 litra. pääasiallinen uutuus On kuitenkin saapuminen yksi 2 litran ilmakehän. Myös uudet Viimeksi liikkeellä liittyy etuveto järjestelmä, Se palveli yksinomaan automaattinen kuusi nopeuksilla. Sanomattakin on selvää, tämä versio Voit ylpeillä erinomaisia ​​ominaisuuksia maastoajelua, jolloin EcoSport kaikki hyvin maustetut tällä tavalla ja on mukautettu suspensiot.

päälle laitteet korostaa Perinteinen audiojärjestelmä Harman B Titanium viimeistely joukkueen kanssa kiinnikkeitä 10 kaiuttimet mukaan lukien Diskanttielementti etuovissa ja subwoofer takana. Järjestelmässä on 675 wattia tehoa. Ford EcoSport myös HD Radio tekniikka ja kaksi radio FM-antenni, joka lisää korkeuden ja selkeyden signaaleja.

Asiakkaat, jotka haluavat erottua löytää monia tapoja muokata ford EcoSport. yhdessä 10 valintoja ulkovärit, On seitsemän vaihtoehtoa ja valoisuus Neljä tarjousta viimeistely taso - S, SE, SES ja Titanium.

ford EcoSport ford EcoSport helpottaa yhteydessä perheen ja ystävien ansiosta SYNC 3, viestintä- ja viihdejärjestelmä Fordin. Nopeammin, intuitiivinen ja helppokäyttöinen järjestelmä sisältää puheentunnistuksen ja parannetun vasteen ohjaimen komentoja.

Optimoitu handsfree, SYNC järjestelmä 3 EcoSport Se on kytketty kosketusnäyttö, kuten älypuhelin tai tabletti. 8-tuuman näyttö tarjoaa eturivin henkilöiden helposti käyttää komennoista Carplay Apple ja Android Auto.

Kuljettajat myös mahdollisuus tietää tilan autolla kautta matkapuhelimella. Kiitos hakemus Yhdistä SYNC FordPass käytettävissä, Voit lukita, vapauttaa ja paikantaa ajoneuvonsa lähes kaikkialla käyttäen. Mobiilisovellus mahdollistaa omistajat tavata polttoainemäärä etäisyyden ja matkamittarin lukema, muun muassa.

ford EcoSport piirteet kaksi USB-latausta-porttia Nopea laitteita sen varmistamiseksi, että omistajat ovat aina täydellä kapasiteetilla. Lisäksi on kaksi liitäntää 12 voltin ja 110 voltin. EcoSport on tilavaa tavaratilaa ja useita reikiä sijoittaa esineitä sekä etuistuimilla ja takana.

Uusi Ford Ecosport tulee jälleenmyyjille Yhdysvallat alkuvuodesta 2018.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Ford EcoSport 1,0 EcoBoost / 140: vaikutelmia ja todellisen kulutuksen

- Ford EcoSport, Nissan Juke ja Renault Captur: mini SUV valtaan

RS Audi Q8, uusi superurheiluauton SUV. Vapisevat, BMW X6M!

by Comments Off on RS Audi Q8, uusi superurheiluauton SUV. Vapisevat, BMW X6M!
Audi rekisteröity nimi Q8 RS ennen Intellectual Property Office EU. Olet pohjustaa Saksan Sports Brand SUV tulevaisuudessa?Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?Audi RS Q8, lähempänä todellisuutta?

2017 näyttää vuosi 8 Audi: äskettäin julkisti uuden sukupolven A8, ajoneuvon tason edustajia autot tulevat, jossa on runsaasti teknologiaa, laatua ja urheilullisuutta. Niin se on Q8, lyijy koko kurssin malliin.

Tie on käynnissä audi välittömästi lippulaiva maastoauto koko tänä vuonna se on seuraava: Detroitin autonäyttelyssä tammikuussa, paljastettiin Audi Q8 Concept; kaksi kuukautta myöhemmin Geneven autonäyttelyssä, tuli Audi Q8 Sport Concept. seuraava Frankfurtin autonäyttelyssä, Syyskuussa, on aika nähdä Q8 lopullisessa versiossa. Kuitenkin juuri ennen Saksan tapauksessa portaali Auto Guide on paljastanut, että tuotemerkki neljä rengasta on rekisteröinyt nimen Q8 RS.

Audi Q8 Concept

RS Audi Q8: kova kilpailu

tämä tie Näyttää siltä hyvää vauhtia tulevaisuuteen saapumista urheilu variantin siirtää säätiön segmentti Premium urheilu SUV. BMW X6M (575 hv), Mercedes-AMG GLE 63 (557 hv), Bentley Bentayga W12 (608 hv) ja tuleva Lamborghini Urus (Porsche Cayenne Turbo S jää hieman pidemmälle koko) voisi tervetuloa pian tämä on enemmän kuin todennäköistä RS Audi Q8.

Match Q8 Concept paljastettiin aikaisemmin tänä vuonna, Q8 RS olisi myös mitat 5,02 metriä pitkä, 2,04 metriä leveä ja korkeus 1,70 metriä. Alusta olisi sama kuin edellisen sukupolven Audi Q7 ja Bentley Bentayga, ja että uusi sonni Lamborghini, ns MLB Evo alusta.

Konepellin alla voisimme löytää Sama moottori että tulevaisuudessa Urus, The 4.0 V8 Bi-Turbo bensiinin, kanssa quattro-neliveto ja automaattivaihteisto. Onko virta? Voisit ampua yli 600 hv, nopeammin kilpailijat BMW ja Mercedes. Myös keinottelu kanssa hybridi-variantti, kuten edellä mainitussa prototyyppejä, mikä antaa täyden mekaanisen alueella.

Ehkä Frankfurtin autonäyttelyssä ensi syyskuussa joitakin vahvistavia tietoja saapuminen tämän mallin paljastuvat. Ja kun se esitteli Audin Q8 Sport Concept Geneva, puhuttiin, että hän olisi saada ennen tulevaa SQ8 (jälkimmäinen prototyyppi oli yhdistettynä 476 hv, kyllä). Mitä jos itse sitä mieltä otettiin sen jälkeen? Saksalainen valmistaja on jo ilmoitti viime vuonna, että 8 uutta mallia saapuu RS tulevina vuosina, ja Q8 voisi olla yksi heistä. Vain yhden kuukauden saamme tietää enemmän yksityiskohtia, meillä on hyvin tarkkaavainen.

Q8 Audi Sport Concept

Saatat myös olla kiinnostunut

Tulevaisuus maastoauto Audi

Audi projekti Hour 25: kun autoja ei ole pyörää

Audi AI, joten on Tulevaisuuden auto

Lamborghini Urus olla hybridi pistoke

Lamborghini Urus kaksinkertaistaa myynnin tuotemerkin

Toyota RAV4, uusia lisävarusteita 2016

Toyota-RAV4 on laajentamassa valikoima lisävarusteita, extrat kuten tukijärjestelmään seisontavalot edessä ja takana sekä kattokaiteet, mm.2016 Toyota RAV4 Tarvikkeet2016 Toyota RAV4 Tarvikkeet2016 Toyota RAV4 Tarvikkeet2016 Toyota RAV4 Tarvikkeet

2016 Toyota RAV4 on saatavilla uusia lisävarusteita joka voidaan lisätä mihin tahansa versioon.

Niistä extrat käytettävissä Japanin maastoauto, löydämme pysäköintitutkan järjestelmät edessä ja takana, infotainment-järjestelmän Toyota Touch 2 & mennä (Plus lisävaruste), on kattoteline (Voit sijoittaa, teline, sukset tai lumilauta) sekä vetokoukku, valita kiinteän ja irrotettava ja mukana asennussarja.

Esteettinen osiossa keskustella uusi verhoilu -Saatavana ihon musta tai beige-värinen, ja suojaelementtejä kuten edessä baari ja muovaus puskurin ja pohjan ovien, puoli kynnykset, matot kumista tai peitelevy boot. Lisäksi se tarjoaa kynnykset valaistut logolla. Elementtejä verhoilu, maali ja pyörät on suojattu ratkaisu Toyota Protect, tuote, joka voi pitää ne ja pitää ne kiiltävät pidempään.

Muut tarvikkeet, jotka voidaan sisällyttää Toyota RAV4 erilaisia ​​malleja turvaistuimia ja Takana Entertainment System, jossa voit valita vai ei sähköasennuksen ja ostaa DVD-järjestelmä portail kaksi TFT 7 tuuman näytöt, yksi isäntä (kahvat toistamaan valitun sisällön ja hanke toisiolajitin).

Versiot saatavilla Toyota RAV4 Ne ovat saatavilla bensiinimoottorin 2.0 VVT-i 140 AWD 151 CV, potkurin Diesel 2.0 D-4D 150D 4x2 143 hv ja hybridijärjestelmää, jälkimmäinen bensiinimoottorin 2,5 155 hv ja sähkömoottori 105 hv etuakselin (on lisätty toinen 68 hv sähkömoottori taka-akselin Toyota RAV4 hybridi AWD AWD). Tuloksena kokonaisteho mallin sen hybridi-versio on 197 hv.

Saatat myös olla kiinnostunut

Toyota RAV4, hinnat

Ensivaikutelma ja kulutus Toyota RAV4

Toyota RAV4: 5 syytä ostaa

Toyota RAV4 hybridi, yritimme

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

2017 BMW 5-sarjan Touring: Kaikki tiedot ja kuvat on 5-sarjan perheen

by Comments Off on 2017 BMW 5-sarjan Touring: Kaikki tiedot ja kuvat on 5-sarjan perheen
BMW lupaa, että uusi 5-sarjan Touring, tuttu laitokselle keskikoon valikoima autoja, rikki lasikatto muun muassa dynaaminen tai toiminnallisuutta.BMW 5-sarjan Touring perheenjäsenet valokuvinaBMW 5-sarjan Touring perheenjäsenet valokuvinaBMW 5-sarjan Touring perheenjäsenet valokuvinaBMW 5-sarjan Touring perheenjäsenet valokuvina

BMW 5-sarjan Touring juhlii 25 vuotta markkinoilla kantaesittänyt sen uuden sukupolven, seitsemäs (G30 / 31). Sen virallinen debyytti tapahtuu seuraavassa Geneven autonäyttelyssä, melkein heti sen jälkeen, aloita markkinointi: Saapuessa jälleenmyyjille on suunniteltu pidettäväksi kesäkuussa. Ei ole virallista hintaa vielä, mutta BMW 5-sarjan Sedan Ne voivat antaa käsityksen, jossa laukausta mennä.

Periaatteessa -bmw lupaa enemmän lisäysten vuotiaiden, on neljä valittu tämän perheen variantti moottorit, lisäksi neliveto, yhdistetään neliveto: BMW: xDrive käsitteellinen ja teknisesti samanlainen kuin SUV tuotemerkin.

2017 BMW 5-sarjan Sedan, kevyempi kuorma-

Uuden rakentaminen on BMW 5-sarjan Touring järkevä paino säästöt. Osoitus tästä on se, että verrattuna 1800 kiloa, esimerkiksi punnitaan edellisen BMW 520d Touring, uusi pysyy 1730 kg. Vaalentamiseen tasoittuu kun esimerkiksi nyt Vakiovarusteisiin kuuluvat ilmajousituksen taka-akselissa pitääkseen automaattinen korkeuden säätö, kuormituksesta riippumatta.

2017 BMW 5-sarjan Touring perheValinnaisesti runkoa varten BMW 5-sarjan Touring on mahdollista valita Adaptive Drive aktiivinen pyörähdyssuojakaaret, aktiivista ohjausta yhdessä neliveto tai sport jousitus, tässä tapauksessa jouset lyhyempi kuin tavallinen senttimetriä.

Enemmän elementtejä suspension BMW 5-sarjan Tavalliset on valmistettu alumiinista, kuten nyt tapahtuu boot, niin että todellinen vaikutus tämän pienempi paino on vähentämällä kulutusta ja päästöjä hyväksyi 11 prosenttia verrattuna edellisen sukupolven.

2017 BMW 5-sarjan Touring, liitettävyys

alkaen 10.25 screen " kojelautaan BMW 5-sarjan Tavalliset voidaan ohjata, kosketettavasti tai ohjaus vieressä muuttaa, ohjaustoiminnot, navigointi, viestintä ja viihde-, jota varten se on kehitetty kuvakkeet Uusi rakenne. Kuitenkin, myös joitakin toimintoja voidaan käsitellä puheohjauksella, ettäkyllä ​​Pidän liikeohjaus: BMW 7-sarjan ensi-iltansa tämän mahdollisuuden tehdä eleitä ilmassa säätää äänenvoimakkuutta äänentoiston, hyväksyä tai hylätä puheluita, jne Lisäksi head-up display on 70 prosenttia suurempi sukupolvi tilalle.

BMW 5-sarjan Touring, tilavampi ja käytännön

Olennainen esteettinen ominaisuudet uuden BMW 5 Tavalliset tunnetaan sedan, vaikka tämän perheen pitkänomaisen pintojen, kuten on looginen, tuo uutuus keskeinen pilari taaksepäin. Täällä ne sijaitsevat taka istuin BMW lupaa merkittävää kasvua tilaa Pää, hartiat ja jalat; eli kaikissa ulottuvuuksissa. Itse asiassa mukaan BMW lisääntyneisiin sisäleveys mahdollistaa turvallisen ja mukavan paikka jopa kolme turvaistuinten takana. "

Toiminnallisesti, kolme osaa, joka käsittää selkänojien takana voidaan taittaa -kautta painamiseen painiketta tavaratilasta-individualizadamente (osuus on 40/20/40), sekädmiten sääntely kaltevuuttan tulee myös kunkin sen matkustajien tai lastin tarpeisiin.

Omalta osaltaan runko tilavuus on 570 litraa nyt sen vähintään kokoonpano, 10 enemmän kuin tarjoamia BMW 5-sarjan Touring neljännen sukupolven; ja 1700 taitto takaistuimilla -1670 litraa precedente- mallissa.

Sen kapasiteetti on 730 kiloa 720, riippuen versiosta, joka on 120 kg. Ja näkösuoja ja väliverkko, voit jakaa tilan tarpeiden mukaan sen käyttäjät, mutta voidaan varastoida maan alle jos sitä ei käytetä.

Pääsy tähän tilaa, joita ei vain tehnyt kautta portti, joka voi mahdollisesti olla moottoroitu avaamisesta ja on "hands-free"; myös vapauttamalla ja avaamalla takalasin.

BMW 5-sarjan Touring Interior 2017BMW 5-sarjan Touring, neljä moottoria ja takana tai jokapyöräveto

Versiot bensiinimoottorit, jotka ovat tuttuja BMW 530i xDrive Touring ja 540i Touring. Nimensä, tehokkain sekä moottorin, jossa on kuuden sylinterin 3 litran CV 340 aina yhdistää neliveto, ja kahdeksan nopeus automaattivaihteisto. Samaan aikaan Kaukoliikenteen 530i teho nelisylinterinen moottori ja kaksi litraa 252 hv saavuttaa kautta maahan takapyörät, vaikka aiemmin se käyttää samaa kahdeksan nopeus automaattinen siirto. Se kiihtyy 0 100 km / h 6,5 sekunnissa ja sen kulutus hyväksytään 245/45 R18 renkailla, 5,8 litraa / 100 km.

BMW 540i xDrive Touring Homologisia, myös samalla pyörät, 7,3 l / 100 km, samalla kun sama kiihtyvyys 5,1 sekuntia.

sisään Diesel, myös toimittaa moottoreita tehdä neljä ja kuusi sylinteriä. Ensimmäinen, 2 litran 190 hv, on sydän BMW 520D Touring. Se voidaan yhdistää joko kuuden nopeus manuaalinen vaihteisto vaihtoehtona, jolla on kahdeksan nopeus automaattinen, aina takaveto. Tämä on perheen BMW 5-sarjan tyyppihyväksytty kulutus pienempi: 4,5 l / 100 km. 0 100 km / h, se on nopein versio automaattivaihteistolla: 7,8 sekuntia vs. 8,0 johtavia käsivalintaisen vaihteiston.

BMW Touring 530d käyttää 3 litraa 265 hv ja kahdeksan nopeus automaattivaihteisto. Valinta edellyttää miten saada energiaa maahan: läpi takapyörät tai neljä. Kulutusta, käyttää joko, se on 4,7 tai 5,3 l / 100km; kiihtyvyys, myös vastaavasti 5,8 tai 5,6 sekuntia.

BMW 5-sarjan Touring, edistyminen autonominen ajo

Tiellä autonominen ajo BMW 5-sarjan Touring myös kuin sedan, hälytyksiä varoitukset ja puoli liikenteen risteyksissä ja kaistanvaihdoista avustajat tai lähdön niistä; nopeusrajoituksia myös aktiivinen risteily.

Uuden perheen BMW mahdollistaa myös integraatio auton ja puhelimen omistaja, tapaamisia ja retkiä umpimähkäisesti yhdeltä toiselle, mutta lisäksi myös vastaanottaa kuvia autossa ympäristössä Smartphone kun pysäköity 3D Remote View ominaisuutta. Lisäksi voit hallita sähköposti, kalenteri tai yhteystiedot (Microsoft Exchange mahdollistaa tiedonsiirron laitteiden välillä), käyttää Apple carplay tai hävitä induktiolataukseen.

Toinen yhteinen piirre perheen sedan on ulkopuolella pysäköinti hoitaja, The Pysäköintipaikka kaukosäädin, kuljettajan kanssa auton ulkopuolella.

Tulevaisuudessa Mercedes luokan moottoreita 1.2 ja 1.4 bensiinin

by Comments Off on Tulevaisuudessa Mercedes luokan moottoreita 1.2 ja 1.4 bensiinin
Päästöjen hillitseminen ja kustannusten alentaminen johtaa seuraavan sukupolven Mercedes-luokan vuonna 2018 uusien bensiinimoottoreita pieni moottori.Supistaminen luokan 2018 bensiininSupistaminen luokan 2018 bensiininSupistaminen luokan 2018 bensiininSupistaminen luokan 2018 bensiinin

neljännen sukupolven Mercedes-luokan, joka paljastetaan 2018, tulee Ensiesiintyminen uusi modulaarinen alusta, nimeltään MFA2, Mallit, joissa etuvetoinen ja poikittainen mekaanisella laitteella, luottaen bensiinimoottorit että supistaminen. Siten, 1,6 litraa yhteys vaiheessa 160 nykyisen 102 hv, 180 ja 122 hv 156 hv 200 siirtyy 1,2 ja 1,4 litraa jossa sisäinen koodi M282. tahtoa neljä sylinteriä, suorasuihkutus ja ahtamisen kanssa turboahdin.

Kiitos välinen sopimus Daimler ja Renault ryhmiä, on Renault / Nissan vastaava kehitys liitto. Se on ponneaineen yksinoikeus käyttää ristiin, joten se ei näytä nähdä sen C-luokan, jos se lisätään kaikkiin johdannaisiin luokan, jossa CLA, GLA, luokka B ja tulevaisuus GLB, joka on suora kilpailija Audi Q3 Q2-Audi kilpailee Mercedes ja BMW X1 jääkauden.

Mutta uusi A-luokan ei vain näitä bensiinimoottorit ovat saatavilla myös uusia 1.6 ja 2.0, myös turbo suorasuihkutus ja versio AMG tavoittaa 400 hv maksimiteho.

Näiden uusien moottorien pieni siirtymä, Mercedes tarjoaa autoja pienempi kulutus, alemman tason CO2 -fundamentales alentaa keskimääräisiä päästöjä koko sen alueella, mikä lisää noin kymmenen sähköinen ennen loppua 2025 ja hinnat hieman pienempi pääsy vangita uusia asiakkaita.

suunnittelu ensi luokan, että tällä hetkellä tiedetään vain vähän, vaikka Käsite Sedan esiteltiin Shanghain autonäyttelyssä 2017 antaa käsityksen. Hän jakaa ohjeita tämän prototyyppi, jossa Pan American grillin mukana uusimpia malleja tähti ominaisuus.

Uusi Seat Ibiza 2017: niin tulee apuohjelma myynti-

by Comments Off on Uusi Seat Ibiza 2017: niin tulee apuohjelma myynti-
Isompi, sekoitus muotoilu Ateca Istuin ja Seat Leon, useita connectivity vaihtoehtoja ja kuluttavat vähemmän moottoreita. Tämä on uusi Seat Ibiza 2017.Vuonna 2017 tulee uusi Seat IbizaVuonna 2017 tulee uusi Seat IbizaVuonna 2017 tulee uusi Seat IbizaVuonna 2017 tulee uusi Seat Ibiza

Seat Ibiza 2017 Se on jo täydessä loppusuoralla sen testausvaihe avoimella tiellä. Tekniset johtajat yrittävät kiillottaa viimeaikaiset ongelmat, jotka syntyvät ennen kuin ne menevät tuotantoon ensi keväänä.

Aiemmin kuukauden helmikuu näemme ensimmäiset kuvat virkamiehet on viidennen sukupolven Seat Ibiza. Malli otettiin käyttöön vuonna 1984 ja joka Seat myös avattiin tuotannon tehtaallaan Martorell (Barcelona).

Uusi Seat Ibiza Se on lähes identtinen tietokoneella luotu kuva, että tarjoamme tässä tietoa. Ensimmäistä kertaa voit katsella live tulee mukana seuraava Geneven autonäyttely, joka avaa ovensa maaliskuun ensimmäisellä viikolla 2017 mennessä.

Ensimmäiset testit suunniteltu avoin tie päivämäärä on noin touko- Se tulee myyntiin käynnistettäessä kesän takaisin kuukauden kesäkuu 2017.

Seat Leon miniuatura

Uuden Seat Ibiza hyödyntävät myyntimenestys ja hyvä hyväksymistä kuva hänen isoveljensä Seat Leon, Äskettäin päivitetty. Seat Ibiza tulevaisuudessa on siis enemmän "mini" Seat Leon kuin koskaan. Hänen kuvansa saavat lähemmäksi kompakti ja niin niiden toimintaa, kasvaa ja verraton sen pituudenrajoitin tähän mennessä: 4,06 metriä jossa sillä on pitkä malli edelleen myytävänä. utilitaristinen pidempi, tilavampi ja myynti täydellinen laitteet odotetaan.

Lisäksi uusi Seat Ibiza vastaa tuotemerkkinä Volkswagen-konserni MQB modulaarinen alusta niiden pienten autojen, johtaminen nimeltään A0. Seat Ibiza 2017 jälkeen uuden Polo, Skoda Fabia ja Volkswagen jo näyttävät samalta pohjalta pieni maastoauto Istuin: Tällä istuin Arona (Pohja kuva). Ne tekevät sen vähemmän kuin vuosi sitten Avaa Seat Ibiza 2017. Myös molemmat Volkswagen Polo ja Skoda Fabia on oma tyyli SUV johdannaisia. Ensimmäisessä, Polo SUV, rakennetaan vuodesta 2018 sillä perusteella, että tavaramerkin Landaben (Navarra).

Seat Arona 2017

Utility: monia uusia ominaisuuksia, kova kilpailu ...

Kun uusi Seat Ibiza tulee varten paljon vastustajia lopulta uusittava. Kun maaliskuussa 2017 tuloaan kaduilla ensimmäiset yksiköt Kia Rio ja Nissan Micra.

Löydät myös uuden Ibiza uudella Citroen C3, malli, jossa on monia mekaanisia ja lisäominaisuuksia. Se on samaa politiikkaa, jota seuraa uuden Nissan Micra. Erittäin mielenkiintoinen kasvotusten.

Nissan Micra ja Citroen C3. Kasvokkain 2017

uuden Ford Fiesta, joka Se on yksi vastustajia, että on uusi Seat Ibiza. Malli vahvaa sitoutumista uuteen versioon nimeltään Aktiivinen ja mukana SUV ulkonäkö ja hieman suurempi korkeus kuin tavallinen viisiovinen versio. Lisäksi tämä osapuoli haluaa kilpailla yläpintaan-lisää Osasto: ylellinen versio Vignale joutuu DS 3.

Saatat myös olla kiinnostunut

Seat Arona: niin tulee uusi pieni SUV 2017

Kaikki uudet 2017 auto, brandien

VW valmistaa Saksassa suuremman Seat SUV että Ateca