laser radar på rekkverket, dette en du vil fine

by Comments Off on laser radar på rekkverket, dette en du vil fine
En ny laser radar for rekkverk vil bli den neste trussel mot sjåfører. DGT og lokale politimenn snart, vil du vite hvordan det fungerer?laser radar på rekkverket, dette en du vil fine

DGT og lokale og regionale politiet vil snart har et nytt verktøy for forfølge feilende drivere for fartsovertredelse. Det er en meget lett og kompakt laserradarteknologi (LIDAR), Den veier bare 1,5 "kilo" kalt TruCam, utgitt av den vanlige radarer leverandør DGT (Produsent inkludert udetekterbar radar usynlig Multaradar C). helt bærbar, med gun formet, Det er gyldig for bruk hvor som helst på veien Tripod, fast støtte motorsykkel eller inne i kjøretøyet. Men de nye cinemometers alltid må brukes på en fast støtte ved bruk av laser-teknologi, som er godkjent av Justervesenet, Jeg burde ikke ha agent i hånden når de brukes, som for å forvrenge måle.

utgangspunktet beregnet for bruk av lokale og kommunale politiet, i byer, den nye laser radar også Det kan installeres på en støtte på et rekkverk, som vist i bildet. Krever ikke permanent tilstedeværelse av agenten eller kabler (kan lades i nettverket eller i bilen) det fungerer i manuell eller automatisk, siden du kan programmere modus. Bare forhold er lagret i et kryptert format i enhetens interne minne 8 GB. Den nye laserradar batteri gir opptil 15 timers drift, de vil være mindre avhengig av "aktivitet" du har. I alle fall, kan de ikke la den være der i flere dager, da bør lade opp batteriene regelmessig. Vanntett, støvtett, og ved temperaturer mellom -10 og 60 har, i henhold til produsenten av alternativ for målinger med dårlig vær som regn, snø, tåke eller røyk. Også fungerer det om natten fordi den har et flash natt bruk.

Men hva er hans feilmargin og omfang? den nye laserradar har en feil i hastighetsmåling, i henhold til produsentens stater i dens spesifikasjoner, +/- 2 kilometer i timen og avstand på +/- 15 cm. den maksimal rekkevidde på målinger kan vinne kilometer, ca 1200 meter, men kamera Den når mye mindre avstand, men Det avhenger av den optiske linsen og ikke overstiger 100 meter, slik at bilen må være relativt nær måleapparatet. Tydeligvis bildene har mer kvalitet, vil mindre mengde plass på harddisken.

Du kan også være interessert

Dette er umulig å oppdage radar, video

Drivies: appen bedre kjøre og spare på forsikring

by Comments Off on Drivies: appen bedre kjøre og spare på forsikring
Analysere reiser, endre kjørevaner for å kjøre mer sikkert og effektivt og sparer et resultat på bilforsikring. Og alt gratis med den nye Drivies søknaden.Drivies, program for å forbedre kjøringen din og spare på forsikringDrivies, program for å forbedre kjøringen din og spare på forsikringDrivies, program for å forbedre kjøringen din og spare på forsikringDrivies, program for å forbedre kjøringen din og spare på forsikring

Tilgjengelig nå danne gratis for iOS og Android mobiltelefoner, Drivies (Http://www.driviesapp.com/) er en ny søknad utviklet av Telefónica I + D å hjelpe bedre føre til alle typer brukere, i tillegg tilbyr bemerkelsesverdig rabatter på bilen din forsikring. Bare ved å laste ned dette programmet (du kan gjøre det helt gratis her), vil du måle og analysere bilturer å endre dårlige vaner bak rattet på leting etter en tryggere og mer effektiv kjøring.

Og dermed oppnå at bedring i kjøring, Drivies bruker sensorer for å måle alle mobiltelefon kjøreinformasjon. Automatisk, er dette programmet i stand til å oppdage i begynnelsen og slutten av reisen for avgjøre om fart, akselerasjon og bremsing steilere enn nødvendig, eller der f.eks Mobile håndtering mens den kjører. Samtidig, Drivies Det tilbyr slike interessant statistikk driveren som anslag for gjennomsnittlig forbruk, Svart eller potensielle områder for forbedring i hvert etappemål. Den analyserer også lengden, ruten og distanse.

Last ned og Drivies Android eller iOS

men Drivies ikke bare hjelper deg kjøre bedre. Denne geniale programmet har en annen viktig funksjon: belønne gode sjåfører med betydelige besparelser på forsikring din bil. Dermed blir brukeren samle poeng hver vei utføre i henhold til sine gode kjørevaner, som senere du kan bytte for fordeler som rabatter på opptil 50 euro å kjøpe forsikring gjennom app selv. I dag, gjennomsnittlig bonus oppnås ved brukere som har brukt Drivies de siste ukene er ca 37 euro.

Derfor, i tillegg til å bidra til en sikker og effektiv kjøring, Drivies forenkler tilgang til forsikringspriser mer rettferdige, basert ikke lenger på statistisk gjennomsnitt for alder, kjønn, alder osv, men først og fremst i ekte kjøre data. Søknaden er i stand til i dag allerede Sammenlign priser på mer enn 20 forsikringsselskaper, tilby den beste prisen for brukeren og rabatter for god kjøring.

DriviesVeien sikkerhet bevissthet er også et faktum Drivies. Siden lanseringen i juli 2015 60.000 sjåfører har installert: 53 prosent via iPhone og 47 prosent av Android. I henhold til dataene, ikke mindre enn 57 prosent av brukerne har klart å forbedre sin kjøring etter noen ukers bruk. Denne forbedringen er sjekket i å redusere hendelser langs veien, eller det som er kjent som "Anti-Drivies": i gjennomsnitt for hver 10 kilometer reiste 10 hendelser, hvorav tre er relatert til fart ble rapportert, 3 brått drivende og 4 distraksjon.

Kort sagt, med den nye Drivies programmet kan du få detaljert informasjon knyttet til kjøre statistikk, anbefalinger for en tryggere og mer effektiv kjøring og bedre priser i bilen din forsikring. Og alle med en teknologi 100% laget i Spania som respekterer brukernes personvern: Data hentet fra kjøring er bare sjåføren, og bare dele med forsikringsselskapene når anvist, alltid for å be om priser og få rabatter på politikk. Hvis du viser at du kjører bedre, du får bedre rabatter.

En autonom bil reiser første veiene i Spania

by Comments Off on En autonom bil reiser første veiene i Spania
Den autonome bil PSA Peugeot Citroën har skapt historie i Spania for å reise de 600 kilometer fra Vigo til Madrid uten sjåfør intervensjon.

Bare en uke etter DGT har godkjent Lover godkjenner testing styrte kjøretøyer i spanske veier åpne for trafikk, PSA Peugeot Citroen det har sirkulert til sin autonome bil. Og det er ubetinget, som dekker avstanden som skiller to produksjonssteder i konsernet i Spania, Vigo og Madrid, eller hva det er det samme, totalt 599 kilometer.

i autopista.es vi har hatt det privilegium å lage en liten historie å klatre ombord på Citroen C4 Picasso, en av de fire autonome prototyper av PSA Peugeot Citroën, under en reise på 30 kilometer. Dette er den samme prototype som sist 2 oktober turnert også 580 kilometer mellom Paris og Bordeaux. "På hjul" reise med oss ​​to ingeniører fra PSA, ansvarlig for å kontrollere alle parametre av autonom kjøring. Det første som slår oss utenfor bilen er fravær av et hvilket som helst element som ville svikte sin natur autonome bil. Det er en tid da vi er i første forskjeller. Forsetepassasjer, er en stor skjerm ansvarlig for "tegne" på satellittnavigasjonssystemet GPS som overraskende, de forteller oss, er det ligner på noen annen bil. Tablett lokalisert på midtkonsollen viser forskjellige parametere av bilen, som den hastighet ved hvilken det sirkulerer eller lese veiskilt for å bli funnet.

Autonome bil teknologier

Grand C4 Picasso Citroen autonom bruker en samling av teknologier som gjør kjøring mulig i frittstående modus. fremre og bakre radarer og lasere skanner 77 GHz De er ansvarlig for innsamling av data om avstand og hastighet på kjøretøy, mens en rekke digitale kameraer rundt kroppen rapportere om posisjonen til nærmeste kjøretøy. "Hjernen" som fungerer som sjåfør er en elektronisk styreenhet veiledning som sentraliserer og administrerer informasjon selvstendig styring, akselerasjon og bremsing i rattet og pedaler.

Kjøretøyets hastighet tilpasser seg automatisk i henhold til det ytterste mens adressen følge vegoppmerking. Det er viktig at disse veimarkeringer er klart definert, eller være lett synlig for at systemet skal fungere. Også at de to retninger av trafikk er atskilt av en barriere (rekkverk). For filskifte aktivere periodisk bil. Den kan sjåføren, i alle fall, ta kontroll over kjøretøyet når som helst.

All denne teknologien gjøre Nivå 2 automatisering, eller hva som er den samme, enheter som driver bistand styring av de langsgående og tverrgående kjøretøydynamikken. Hans mål er å redde sjåføren kjører den kjedelige monotone spesielt seksjoner som motorveier eller motorveier, unngå forstyrrelser og feil bak rattet.

Du kan også være interessert

Nissan Leaf loset Drive 1.0, den selvstyrte bilen Nissan

I 20 år 11,8 millioner biler vil være selvstendig

En autonom bil sirkulerende PSA Peugeot Citroen fra Paris til Bordeaux

Mazda: SKYACTIV teknologi vil utvikle seg og

by Comments Off on Mazda: SKYACTIV teknologi vil utvikle seg og
Ikke gi dato ikke gi detaljer, men etter å ha lansert en Mazda 3 hybrid å overraske europeere "for Japan og bare for Japan," Mazda ønsket å forklare at fortsetter i samme tempo med sin SKYACTIV strategi for forbrenningsmotor.Mazda: SKYACTIV teknologi vil utvikle seg ogMazda: SKYACTIV teknologi vil utvikle seg ogMazda: SKYACTIV teknologi vil utvikle seg ogMazda: SKYACTIV teknologi vil utvikle seg og

Sikker vet du hva en dieselmotor. Ja, diesel. Otto er den bensinmotor. ¿Hva vil Diesotto? For at, som en maursluker, eller maur, eller bjørn, en motor som Noen ganger virker det som Diesel, andre som bensin, med et eneste drivstoff, bensin. Er det fjern fremtid som snakket da han talte Mazda SKYACTIV tilbake i 2009. En fremtid som er stadig nær samtale SKYACTIV Generation 2 lover 30 prosent mindre forbruk.

Mercedes Diesotto

homogen forbrenning

Diesotto er riktig navn registrert av Mercedes for slike motorer, som alle søker, men bare gni på gang. Teknisk betegnet Homogen Combustion eller HCCI (High Charge Compression Ignition) og prøver å forene det beste fra begge verdener, lavt forbruk av dieselsyklusen med lave utslipp (Før passering katalysatorer) bensinmotor. Mange andre produsenter har sagt de få motoren fungerer på denne måten, men problemet er at det er så spesielle øyeblikk, tråkket på gasspedalen og noen få millimeter bare ved svært lave turtall, fordelene er ubrukelig. Minst, så langt.

Mazda homogen forbrenning

Ifølge Mazda, vil situasjonen endre seg når de får dem og kaste 2 SKYACTIV det de kaller sitt modellprogram syvende generasjon, 2020, Vi forstår at det vil være etterfølgeren til fortsatt ung familie av CX-5. Da vil det ha trådt i kraft å begrense utslipp av CO2 i EU til et gjennomsnitt på 95 g / km (2017) og spirende være 75 g / km (2020).

Med SKYACTIV bensinmotor 2 vil være i stand til å jobbe med masse (som gasspedalen) Gjennomsnittlig og til og med opp til 4000 rpm regimer i denne spesielle modus ved forbrenning, som vist med sin grafikk. Den homogene forbrenning (eller HCCI, i henhold til dets akronym på engelsk), utføres spontant, uten medvirkning av tennpluggen, slik som en dieselmotor ... men drivstoffet er bensin. bare når sterkt ber motoren går inn i en konvensjonell operasjonsmodus, drivstoff og gnist.

diesel kompresjon

De har fastslått at en kompresjonsforhold på 18: 1 ville være ideelt for denne type av bensinmotor SKYACTIV 2, mye høyere enn 16: 1 mest aktuelle Diesel og mye høyere enn en hvilken som helst bensinmotor, og med den meget høye 14: 1, SKYACTIV første generasjon. Of course, løpende konvensjonell bensin, er 95 oktan eller 91 oktan USA eller Japan. Hvordan er det mulig at ikke produserer skadelige detonasjon sprengnings motorer om andre kan ikke engang se ut til 11: 1? For en fullstendig aktiv forvaltning av distribusjon, noe som praktisk talt justere selve kompresjonen som variabel komprimering motoren, under fasene i hvilken kraftbehovet krever et forhold brennstoff / luft som en konvensjonell motor (såkalt støkiometrisk blanding).

Dette er nøkkelen: mens du kjører homogent forbrenningsluft kommer inn mye og lite drivstoff og diesel, slik at forbruket er lavt. Og ja, antennes bensin spontant når den utsettes for en slik høy kompresjon og gjør også mye mer energi. Belysning samtidig i hele forbrenningskammeret, er forbrenningen bedre, uten temperaturtopper, slik at avgassene er renere, noe som krever mindre rengjøring. Ved da? Vi sa: ingen dato. Og kostnaden av motoren, sikkert mye billigere enn om det hadde vedtatt et hybridsystem.

Hybrid Mazda 3

hybridisering minimum

De utelukker ikke eksistensen av en hybrid Mazda, men det vil være en potent hybrid som den nylig lanserte Mazda 3 Hybrid i Japan, elektrifisering ved hjelp av en hybrid tatt fra Toyota, med en elektronisk egen. Dette Mazda 3 Hybrid får 136 hestekrefter og forbruk (i henhold til japansk syklus) på 3,2 l / 100 km, men sier det svarer en meget høy etterspørsel i Japan for hybrid biler.

I stedet Mazda mener at det mest fornuftige fra synspunkt av effektivitet (når omstendighetene rundt CO2-utslipp og krever) Det vil være en hybrid elektrifisering svært lys, med et lite batteri, akkurat nok å starte marsjen, beveger seg med svært lav hastighet og alt dette, basert på den energi som gjenvinnes fra bremsing.

Mazda i-ELOOP utvinning

Vi mener

Hvis du tør å lete lenger, har Mazda også på agendaen det de kaller SKYACTIV 3 adiabatiske motorer som ikke mister varmen ... En chimera forfulgt i flere tiår. Ifølge Mazda, vil de få og være så effektiv som den i 2025 har noe å misunne elektrisk for utslipp av CO2 (hvis man tar hensyn til at avgis til å generere elektrisitet som de vil fylle batterier). Hvis det ikke var fordi de var i stand til å utvikle Wankel i en slik grad som å vinne Le Mans, synes det bare en drøm ...

24 timer i Le Mans

Sikkerheten til autonome biler, debatt fortsatt forvirre Stop

by Comments Off on Sikkerheten til autonome biler, debatt fortsatt forvirre Stop
Forskere ved University of Washington har vist at en autonom bil kan hatt med et par enkle klistremerker.Sikkerheten til autonome biler, debatt fortsatt forvirre Stop

I motsetning til dagens selger den autonome bil som sikrere enn en tradisjonell, har forskere ved University of Washington (USA) vist at noen klistremerkene kan være nok til å forvirre en løst kjøretøy Hvis en hacker prøver.

I en studie av disse forskerne viste at et autonomt kjøretøy Stopp-signal gjenkjennes som en begrensning på 45 mp / h og til et tegn høyresving var han i stand til å tolke det som et stopp (og dermed stoppe kjører) eller som en ekstra kjørefelt.

På denne måten forskerne så tvil om den utbredte ideen om at en autonom bil er tryggere enn en tradisjonell e oppfordrer utbyggere til å legge mer vekt på Cybersecurity biler, som en autonom bil kan være en veldig farlig våpen hvis du ikke lese skiltene som det skal.

Hvordan en autonom bil hacks?

Forskningen forklarer også hvordan de fikk bilen testing ikke kunne koble signaler med sin korrekte mening. For det første, bør du vite at drift av en autonom bil er basert på en detektor som samler inn informasjonen om hva som skjer rundt fotgjengere, vegoppmerking eller skilt, blant andre. Slik informasjon er klassifisert i et system som analyserer hva som skjer og ta den mest hensiktsmessige avgjørelsen.

Disse forskerne påpeker at dersom en hacker er i stand til å få tilgang til filen og legge til bilde av et skilt med klistremerker strategisk plassert ved siden av en strid som betyr å at utgangspunktet bør ha autonome bilen vil oppføre seg på feil måte, som det har skjedd i sin studie. På denne måten har de klart å forvirre kjøretøyet til enhver tid som testet stoppskiltet pyntes og 73 prosent av tiden hvor det har vært omtalt signal høyresving med klistremerker på.

Du kan også være interessert i:

Vil ikke styrte biler som hester i 20 år?

Audi Summit 2017: Reflections on styrte biler og kunstig intelligens

Hyperlane: høyhastighetstog for styrte biler

SiestUP: krage barn trygge på turer

Det spanske selskapet Siesta Systems SL har utviklet et visir som gir mindre sove i bilen på et trygt sted. Hans navn, SiestUP.SiestUP: krage barn trygge på turer

SiestUP er den nye smart visiret utviklet av det spanske selskapet Siesta Systems SL, et element av bilsikkerhet som hjelper små barn holde hodet i en trygg posisjon mens du sover. Således unngår man ved den irriterende nakkesmerter etter langvarig uriktig stilling av hodet og, i tilfelle av en ulykke, er legemet fremstilt på den minst skadelige mulig måte når det blir truffet.

Rinspeed Etos, autonom kjøring fremtiden

Rinspeed avduket alle detaljene i hans nyeste kreasjon futuristisk: den Etos, basert på en BMW i8 med autonom kjøring teknologi prototype.Rinspeed Etos, bilen av fremtiden har kommetRinspeed Etos, bilen av fremtiden har kommetRinspeed Etos, bilen av fremtiden har kommetRinspeed Etos, bilen av fremtiden har kommet

Den Rinspeed Etos ble avduket for noen måneder siden som ny skapelse Swiss coachbuilder Og vi visste at stedet ville være presentasjonen CES 2016 (6 til 9 januar) Las Vegas, en av de viktigste i verden av forbrukerelektronikk avtaler. Nå vet vi alle detaljene dette spektakulær og futuristisk prototypeOg da så han likhetstrekk med BMW i8, Vi vet nå at bunnen er det tyske plug-in hybrid superbil.

den Etos Det er et første trinn i hvilke rinspeed forstås bil for fremtiden og autonom kjøring teknologi. De mangler ikke detaljer som vil forlate deg overrasket: folding hjul og skjult i dashbordet, for å gjøre mer plass for sjåføren til andre oppgaver mens bilen kjører i frittstående modus; to UHD skjermer (Ultra High Definition) 21,5 inches diameter, gest anerkjennelse og stemme, logisk operasjon, overvåking øyne driveren slik at den ikke går glipp av noe, og enda en drone med sin rullebane!

blant funksjoner Dette Rinspeed Etos er av memorere ruter, smaker, mønstre eller favorittsanger driver og komme med forslag. Du kan til og med forlate tips et snev av en knapp fra innsiden for noen andre å motta på mobil (som video). I tillegg er bilen koblet til byens infrastruktur, slik som parkering, som registrerer de steder som er fri og vil bli rettet mot dem fullstendig autonomt. For å gjøre dette, også den har åtte kameraer HD at 'lese' miljøet i bilen til enhver tid og varsle føreren av noen fare.

Om drone, har føreren en kommando for å blåse den opp, men det kan gjøre mange flere ting med ham. For eksempel kan du overvåke det å utføre noen ærend, enten sende eller motta noen form for varene du kan bære.

Rinspeed Etos

den Rinspeed Etos, som nevnt, er det basert på BMW i8, plug-in hybrid superdeportivo av tysk mark. Drivenheten forblir intakt, ikke mottar kroppen endringer. Videre i interiør, Bortsett fra det vi har sett fra rattet eller dashbordet, har de installert spesifikke seter med oppsettet av 'skyline' av San Francisco", en multimedia-systemet Harman og en klokke 'Patravi TravelTec' Carl F. Bucherer å fortelle tiden til enhver tid.

Ikke gå glipp av alle detaljene Rinspeed Etos i bildegalleri og video: Du vil se den sveitsiske prototype roll på Ascaris krets i Ronda (Málaga) og gatene og motorveier i den andalusiske byen. Den rinspeed Σtos er i stand til selv i sin autonom modus av splitter beste poster i kretsen noen drivere.

Rinspeed Etos

- Du kan også være interessert i:

Autonome biler som allerede rullende nedover veien.

Prototypen 2015: Rinspeed Budii, menneskets beste venn på hjul.

Prototypen 2014: Rinspeed Xchange, bilen som skjemmer bort passasjerene.

Bosch elektrisk kart: å kjøre og testmikrohybrid

by Comments Off on Bosch elektrisk kart: å kjøre og testmikrohybrid
Hva driver den nye motorteknologien start-stopp starter 48V og er i stand til å akselerere fra 0 til 100 km / t på under fem sekunder? En kart.Bosch elektrisk kart: å kjøre og testmikrohybrid

Uansett hvordan du ser ut, dette kart er utviklet av Bosch synes situasjonen kalles "vinn-vinn"Der alle de involverte tjener. Bosch har utviklet, mandat FIA Electric, ny energi provisjon av internasjonale bilorganisasjonen. Gripe Formel E løp i Berlin (racing disiplin med global format på elektriske biler, nå i sin andre utgave, med relé bil full batterilading under løpet), har levert et mulig nedre trinn med formel E, E-kart.

Bosch elektrisk karts: med dynamoer serien

Prototypen for å vurdere muligheten for dette konseptet er en Mach 1 chassis, den største tyske produsenten av karts. På sidene er de gitt de litiumion-batterier som lagrer energi, krever disiplin Bosch dyrking tid siden deres forening (SB LiMotive, deretter oppløst) med Samsung. foreløpig Bosch fungerer litiumbatterier med Lithium Energy and Power GmbH, samarbeid dannet sammen med den Japansk GS Yuasa (Som setter sin kompetanse i cellene) og Mitsubishi Corporation. Seeo nylig oppkjøpte selskapet, en ekspert i celle lithium fast form, med venter dobbel energitettheten i 2020, det vil si, doble autonomi og til en lavere pris enn dagens batterier.

Hjertet av kart er to motorer som opererer ved 48 volt, identiske med de som benyttes i systemet Bosch kalt BRS, hvis første generasjon vil begynne å markedsføre i 2017. Med 10 kW effekt, vil disse motorene dynamo og startmotoren serien kompakte biler, men også kan støtte bevegelsen til tider. Dette håp å oppnå besparelser på 15 prosent i den godkjente konsum, mens i løpet av akselerasjonsfaser denne motoren vil være i stand til å tilveiebringe 150 nm (omtrent 15,3 mkg) ytterligere dreiemoment.

For enkelhet og letthet som kommer fra å være luftkjølt, disse motorene spesielt godt egnet til bruk i et kart, ved hjelp av en spesiell programvare komponent som er utviklet og noen ex-lærerne. Kraftoverføringen utføres gjennom en poly-V-rem. For å møte etterspørselen kart De bruker to motorer som arbeider sammen, og det totale effekt 20 kW (ca. 27 hk) og dreiemoment 300nm. Den maksimale hastigheten i den første testen har vært 130 km / t og akselerer Fra 0 til 100 km / t lavere enn 5 sekunder, i henhold til melding levert av Bosch.

Regulatorer internasjonale og tyske konkurranse ser positivt på muligheten for å bringe elektrifisering av alle disipliner av motorsport. den formel E Det har vist seg at det kan oppstå konkurrerte, rask nok og underholdende løp. Så begynner de å tenke på at yngre sjåfører og komme vant til elektrisk fremdrift, bilene i fremtiden.

Aeromobil, den flygende bilen klar i 2017! (Video og bilder)

by Comments Off on Aeromobil, den flygende bilen klar i 2017! (Video og bilder)
Den Aeromobil allerede planlagt for landing på markedet Dato: 2017. Dens beslutningstakere si det vil være den første flygende bil og kunne ha autonomi på 700 km.Aeromobil: flygende bilen kan bli en realitet i 2017Aeromobil: flygende bilen kan bli en realitet i 2017Aeromobil: flygende bilen kan bli en realitet i 2017Aeromobil: flygende bilen kan bli en realitet i 2017

Prosjektet du alltid drømt om å se på DeLorean Tilbake til fremtiden, den Batmobile eller Blade Runner det virker som snart vil ikke lenger være science fiction. Hvis bare en måned siden fortalte vi deg den første flygende bil kunne komme på markedet i 2018 Terrafugia hånd (ikke gå glipp av video), ser det nå at datoen er ett år fremover gjennom en annen produsent. Ja, fordi Slovakisk firma AeroMobil har annonsert at de planlegger markedet allerede i 2017 en bil som flyr og kalte det samme: Aeromobil. Foreløpig bare en prototype, men utviklingen er nesten ferdig.

dette Aeromobil Flying er faktisk ikke en ny modell. allerede Han går for sin fjerde prototype, og dette synes finalen. Siden 1989, er dette selskapet gjennom Stefan Klein (en av grunnleggerne, sønn og sønnesønn av piloter) prøver å få et prosjekt nå ser ut som det vil se lyset snart. ¿Og hvor mye koster? Vel, i hans første uttalelser, "flere hundre tusen euro"Fee som er satt halvveis mellom en luksus superbil og et småfly. Ikke for mindre.

Den Aeromobil er drives av bensin, har sammenleggbare vinger, en enkelt propell som ligger i det bakre området og er nesten 6 meter lang, som en limousin. Sin maksimale road hastighet annonsert i 160 km / t, økende til 200 km / t når du flyr med fly: det vil lukke til 700 km autonomi. Laget av stål og karbon, rir denne flygende bil en Rotax 912, en flymotor 4 sylindre BRP, produsert i Østerrike.

Stand til å bli bil med fly i løpet av sekunder, er luftmobile en toseter med plass til to passasjerer. Men før de når markedet tvil fortsatt må løses på hva slags lisens nødvendig. Ifølge sine ledere, vil oppstart trenger begge lisensene: bil og fly pilot, men i fremtiden vurdere Det vil kreve spesiell lovgivning for en ny bil kategori.

Ikke gå glipp av så denne offisielle videoen av hvordan det fungerer og flyr luftmobile, fra å komme ut av en hangar og sirkulerer normalt motorveien ... før den når en rullebane av hjulet. Awesome!

Du kan også være interessert i:

Topp 5 av flygende biler

Den Aeromobil 3,0 gjennomgang i Wien

Den flygende bil for fremtiden

Så er taket airbag Citroen C4 Cactus

Hvis du som oss var som ønsker å vite hvordan det var foran airbag på taket på Citroen C4 Cactus, leverandør produsent, har TRW avduket et bilde av hvordan det fungerer når utplassert.Så er taket airbag Citroen C4 Cactus

Citroën C4 Cactus, priser, informasjon, bilder og videoden Cactus Citroen C4 ikke bare visuelt antas å gi en ny Protection -den Airbump-, og gjør det klart for å se sine dører, men også debuterer en ny type kollisjonspute, kommer plassert på taket i stedet for å være inne i dashbordet. Fjern airbag dashbordet gir mange fordeler med å designere (Selv om det ikke endelig våget å lansere C-Cactus konsept som den opprinnelige, tilsynelatende fordi studier med potensielle kunder ikke ble gjort til det). Uten airbag modulen, mye gjenstår mer plass for elektronikk og dash vents. Med mindre tekniske delen for å skjule fra visningen, er alt enklere, siden berike multimedieinnhold plass hanske.

den TRW airbag taket til C4 Cactus har oppblåsbar pose pluss en gassgenerator er også plassert på taket, dekket av taktrekket, nær frontruten. Når utplassert, bag utfolder seg mens ned langs frontruten, passasjer. Kinematikken er forskjellig fra konvensjonelle airbag, som fremkommer mot den som sitter, for derved TRW er godt egnet for mennesker med forskjellig størrelse og morfologi. I tillegg ville være fordeler i design og produksjon av dashbordet, uten utforming på innsiden klaff på dashbordet, basert på en svekkelse av åpningsområdet.

Som er kompatibel med mange typer kjøretøy arkitekturer, synes det rimelig å se denne oppfinnelsen i mange flere biler. Og vi ikke henviser bare til mulige varianter C4 Cactus, med alle store kunder som arbeider i Boecillo, sammen med TRW, at det er lett å finne nye bruksområder.

Opel OnStar, bilen er koblet til Europa

Opel vil introdusere sitt OnStar teknologi i Europa gjennom hele 2015, en tjeneste som vil nå hele spekteret av personbiler og tilbyr ulike løsninger knyttet til mobilitet som en hotspot Wi-Fi for å koble opptil sju enheter.Opel OnStar, bilen er koblet til Europa

OnStar er forslaget Opel for sin rekke Europeiske biler i 2015. Tjenestemobiliteten hjelpemiddel som inneholder flere løsninger som hjelper brukeren til å være koblet til kjøretøyet og med omverdenen.

Denne teknologien, som allerede er i bruk i USA, Canada og Mexico, inkluderer en tilgangspunkt Wi-Fi Internett-tilkoblingen 4G LTE (ti ganger raskere enn 3G), som gjør det mulig å koble seg samtidig opp til syv mobile enheter som surfer på nettet, bruker sosiale nettverk og til og med se på TV.

En annen nytte er Opel OnStar 'badevakt 24/7', Med et team av arbeidere kan finne en krasjet bil, snakke med sjåføren om mulig, og i alle fall, å sende hjelp de finner nødvendig hvor som helst, 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

en mobilapplikasjon Den kan kobles til bilen og gjøre ting som sjekk den dekktrykk, snu bilen lys, navigasjon laste ned data etc. En tjeneste abonnement 'månedlig diagnose'Lar sjåføren for å sikre statusen av kjøretøyet før, for eksempel en lang reise.

Opel har også jobbet på hansassistent stjålet bil', Å kunne lokalisere bilen til enhver tid, informerer sikkerhetsstyrkene og å blokkere motoren slik at den ikke kan trekkes over.

Dette er rekkverket som kan redde tusenvis av liv (video)

by Comments Off on Dette er rekkverket som kan redde tusenvis av liv (video)
En koreansk firma har utviklet et rekkverk i stand til å redusere alvorlighetsgraden av konsekvensene av kjøretøy forlater kjørebane.Dette er rekkverket som kan redde tusenvis av liv (video)

Ideen er enkel: rekkverk er utstyrt med myk plast sylinder fylt med luft, som absorberer mesteparten av effekten. Således er støt ikke lenger mot en metallkonstruksjon, men med en slags polstret overflate bestående av disse plastdeler.

Men deformerbare plastsylindre har en annen funksjon på grunnlag av sin form: som en søyle plassert og limt til hverandre, funksjon som rullene utnytte hastigheten med hvilken kjøretøy påvirker omdirigere til riktig bane inne i passasjen. Dermed sjåføren å forlate sporet vil fortsette marsjen på virkningen eller i det minste forsinke gradvis i løpet av sporet.

dette oppnås det at kjøretøyet påvirker mot rekkverket ikke lenger forbli 'forankret' mot denne, som det er nå, som er hard oppbremsing med direkte konsekvenser for kjøretøy og passasjerer. og selv om Vi vet om oppfinnelsen er også testet med bilistene -i video viser ikke noe bevis disse kjøretøy-, selvsagt Det er tryggere for disse typer sjåfører, siden ulykken innvirkning mot en myk overflate uten skarpe kanter.

Bør nevnes at effektiviteten av denne nye rekkverk avhenger i stor grad av hvilken type kjøretøy og hastighet. Som du kan se i videoen, virkningene av lastebiler er fortsatt veldig klumpete, men ikke så mye som de rekkverk som i dag beskytter våre veier.

Du kan også være interessert

21 ting du ikke visste om kollisjonsputer i biler

AI kontrollerte semaforer

Den nyeste sikkerhets: sykkel og fotgjenger detektor lastebil

Rekkverk, den perfekte booty av tyver

Kaza Levende Alert: den siste advarselen radar er en Smartwatch

by Comments Off on Kaza Levende Alert: den siste advarselen radar er en Smartwatch
Det er et helt juridisk enhet, plassert på håndleddet til driver varsler ved vibrasjoner av nær forestående en radar.Kaza Levende Alert: den siste advarselen radar er en Smartwatch

Det er en Felles alarmklokke formet. Den Kaza Levende Alert Den er koblet i sanntid til et fellesskap på nettet gjennom sine respektive mobilapplikasjon, som lar deg motta signaler fra andre medlemmer. Observasjoner inkludert noen av radarer inkluderer Pegasus, kamuflert mobile radarer og til og med politikontroller. Dette vil fullføre en database som leveres som standard med klokken. Som sjåføren nærmer seg en av disse kontrollene vil avgi vibrasjoner for å varsle oftere.

OLED skjerm har Smartwatch og silikon belte, noe som resulterer i en enkelt, komfortabelt og diskret enhet. I tillegg Det er en del av fullmakt fra generaldirektoratet Trafikk advarer enheter.

Deres funksjoner er ikke begrenset til varsling mot radar: knyttet til en annen mobil, kan denne gangen 'Fitness', brukeren overvåke kaloriinntaket, avstand eller skritt tatt i et gitt tidsintervall. Også når vi sover, er det mulig opptakskvalitet, tid og andre faktorer søvn, og husker innkommende anrop og alarmer.

Du kan også være interessert

Den beste app med radar advarsel enheter for mobil

Detektorer, alarmer og radar hemmere, hvilke forskjeller er det?

I fremtiden kan du snakke med din Volvo med Smartwatch

De viktigste SmartWatches som styrer bilen

Beste bil teknologier på CES 2017 visninger

Intelligent Suspension. Er det verdt det?

Intelligente seriesuspensjoner er til stede i et stort antall modeller, men selskapet ønsker å øke sine sjanser Monroe popularisering.Intelligent Suspension. Er det verdt det?

Ville du være villig til å betale ekstra kostnader involvert i å ha bilen med den såkalte Intelligent Suspension, dvs. med adaptive demping kjøreforhold, kartlagt og / eller fortau tilstand? Monroe er nå fokusert på den umiddelbare mulighetene for bredere formidling av en slik suspensjon.

For å finne ut hvilket nivå av interesse og vurdering / aksept er det europeiske publikum i dette produktet, Monroe gjorde en meningsmåling i Tyskland med 150 brukere, noe som gjør kjøring på veier og fortau varierte, enheter av VW Golf, Mercedes CLS og BMW X3 er utstyrt med intelligente suspensjoner. Og modeller av samme mekaniske og hjul, men med vanlig pute for sammenligning.

den positiv vurdering drivere kartlagt det har vært klart. Og ikke bare på grunn av sin relativt utbredt vilje til å skaffe seg en slik suspensjon ta en price, men også av oppfatningen av konkrete fordeler i form av sikkerhet, komfort, dynamisk ytelse og kjøreglede.

Renault Espace: analysere multimediasystem (video)

by Comments Off on Renault Espace: analysere multimediasystem (video)
videre stor på alle måter i Renault Espace hopp. Premieres sin nye generasjon overflate Initiale, lastet med luksus og med R-Link 2-system i sin tarmer.

Enorm endring som har gitt Renault Espace i sin ny generasjon. Ikke bare i den estetiske delen eller rekkevidde, med en finish initiere Paris det bringer en aura av kvalitet og eksklusivitet ikke sett før i den franske minivan. De store innovasjonene kommer også i teknologiske delen.

Alt dette er orkestrert fra den nye generasjonen også Renault multimediesystem, R-Link 2, med en stor multimedia skjerm 8,7 tommers tablet-modus. Tilpasning, sikkerhet, tilkoblingsmuligheter og modularitet kommer sammen med teknologi i samme bil.

Det er den nye Renault Espace, hvilken vi teste sine teknologiske arsenal i den nevnte ferdig Initiale Paris, den øverste enden.