Ny Mini 5-dørs: mere alsidighed fra 21,450 euro

by Comments Off on Ny Mini 5-dørs: mere alsidighed fra 21,450 euro
Den 5-dørs Mini er det nye organ udgave bygget på den næste generation af Mini. En længere akselafstand, mere længde og indarbejde yderligere to bagdøre vil give mere alsidighed og funktionalitet. Hans ankomst på markedet: den til oktober med priser på mellem 21.450 og 27.650 euro.Ny Mini 5-dørsNy Mini 5-dørsNy Mini 5-dørsNy Mini 5-dørs

Rækken af ​​den nye Mini glæder sig nye 5-dørs version. Ud over inkorporeringen af to yderligere bagdøre, mest akselafstand (72 mm mere) Og den lille redesign kabinen er nøglen til at sikre mere plads tilgængelige for beboerne bagsæder. Hertil kommer, at officielle volumen af ​​lastrum i bagagerum øger 67 liter for i alt 278 liter kapacitet.

Længden af ​​legemet mini af 5 dør Det er 3.982 mm til versioner Cooper og Cooper D og 4.005 mm for varianter Cooper Cooper S og SD. Udviklet på baggrund af den 3-dørs Mini ny generation Mekanisk det fremhæver den nye generation motorteknologi TwinPower Turbo og allerede tilpasset til at opfylde forureningskontrol standard Euro 6. benzin markedsføring Cooper starte med tre cylinder 1.5 og 136 hk og Cooper S 2,0 firecylindret 192 hk; Diesel, One D med 1,5 motres tre-cylindrede 95 hk, Cooper D 1,5, tre-cylindrede 116 hk og Cooper 2.0 SD fire-cylindret 170 hk.

Mini 5-dørsStandard, mekaniske versioner Mini ny 5-dørs De vil blive kombineret med en manuel gearkasse sekstrins, eventuelt tilbyde en automatisk seks eller auto-sport seks gear. I alle varianter, de mest effektive svarer til Cooper D, for hvilke Mini erklærer et gennemsnitligt forbrug på 3,6 til 3,7 l / 100 km (95 til 97 g / km CO2). I mere ydelse side, finder vi varianten Cooper S, til en maksimal hastighed på 232 km / t og en acceleration fra 0 til 100 km / t på 6,9 sekunder annonceret.

dynamiske dyder arvet

den dynamik medfødte mini også det vil glæde bilister, der vælger denne alsidige 5-dørs krop. Den specifikke justering af suspensionen, og en anden serie af særlige chassis foraksel artikulation og enkelt stiver og en bagaksel multilink sikre stor smidighed i kørsel et element, der bidrager til styretøj elektromekanisk med standard Servotronic funktion. Systemer som dynamisk stabilitetskontrol (DSC), Dynamic Traction Control (DTC) Kontrol og Elektronisk differentialespærre (EDLC) bidrager med deres korn af positiv sand i den dynamiske kapitel i tilfælde af de mest magtfulde versioner Cooper S og Cooper SD passerer tæller nummer med den særlige anordning Resultat Kontrol mens Dynamisk Kontrol Suspension (DDC) er en af ​​de mest anbefalede for ønsker at nyde at køre en Mini reneste valgfrie elementer og pasional.

Af systemet Mini Driving Modes, føreren kan vælge til enhver tid hvilken slags kørsel du til alle tider, fra en mere stille og civiliseret MID og GRØN, en mere energisk og sporty SPORT.

Mini 5-dørsSikkerhed og udstyr

Serie, Mini 5-dørs vil blive forsynet med sikkerhedsanordninger som front- og sideairbags, side gardin airbags, automatiske sikkerhedsseler tre ankerpunkter på alle pladser, ISOFIX barnestol på bagsædet og kontrolsystem pres dæk. Som enheder bistår kørsel, vil fremskrivningen systemet tilbyde information Head-up display, den Park Assist eller bageste parkeringshjælp med kamera system Kørsel assistent (Inkluderer dynamisk fartpilot, stråle assistent, oplysninger om hastighedsgrænse, advarsel om fodgængere og Kollisionsadvarsel med bremsefunktion i byen).

den infotainment-system mini Forbundet vil tilbyde flere muligheder, for ikke at nævne den browser Professional og systemet High Fidelity lyd Harman / Kardon. Alle disse elementer skal forene som det er sædvane i en Mini uendelig udbud tilpasning til udvendig og indvendig.

Priserne på den nye Mini 5-dørs

benzin

136 hk 5p Mini Cooper: 21,450 euro

Mini Cooper S 192 hk 5p: 26,850 euro

diesel

Mini Cooper D 116 hk 5p: 23.000 euro

Mini Cooper SD 5p 170 hk: 27.650 euro

Opel Antara 2013 forbedret design og udstyr

Opel har indarbejdet i sin lille SUV Antara nyheder. Forbedringerne er centreret om et større antal elementer til rådighed i udstyr samt en lille ændring af billedet i forskellige dele af udvendigt og indvendigt.Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013

den Opel Antara 2013 indført forskellige forbedringer i sit sortiment. I kapitlet om udstyr, for eksempel serien tilbyder nye Radio lydsystem med CD30, der erstatter den tidligere radio CD40 og indarbejde USB-tilslutning jack og understøttelse af Bluetooth håndfri system. For sin del, bizone bliver standard på alle versioner.

Opel Antara 2013 forbedret design og udstyrI udbud legering, den Opel Antara Selektiv 4x2 monteret omkring 17 inches i diameter med 5-eget design og monteret dæk 235/65 R17-104H foranstaltninger. Endvidere Excellence Antara indarbejde hjul 18 tommer dæk 235/55 R18-99H og 5-dobbelte eger.

Med hensyn til farver til rådighed for karrosseri, den Opel Antara 2013 tilbyder nu to nye farver: brun Arena og Snehvide. i interiør og for Excellence versioner, kan du eventuelt vælge en ny læderindtræk Red Morello, der slutter sig til eksisterende standard på sort læder, Snuff og Light Titanium. En anden lille nyhed i kabinen på tærsklen af ​​døren, som tilfældigvis har værelse lys.

Mekanisk, den Opel Antara 2013 ikke indfører noget nyt og fortsætter med at tilbyde tre motorer: En 2.4 benzin 170 hk og to 2.2 CDTI turbo diesel 163 hk og 184 hk 2.2 CDTI.

Opel Antara 2013. Priser

Selektiv Antara 4x2 2.4 16v 170 hk 26,852 euro

Antara 2,2 CDTI 163 hk Selektiv med Start&Stop 4x2 30,675 euro

Antara 2,2 CDTI 163 hk Selektiv med Start&Stop 4x4 33,215 euro

Antara 2,2 CDTI 163 hk Selektiv Auto 4x4 35,452 euro

Antara 2,2 CDTI 163 hk Excellence med Start&Stop 4x4 36.200 euro

Antara 2,2 CDTI Excellence Auto 4x4 163 hk 38,427 euro

Antara 2,2 CDTI 184 hk Excellence med Start&Stop 4x4 36,975 euro

Antara 2,2 CDTI Excellence Auto 4x4 184 hk 39,207 euro

Audi Q8, luksus SUV på Detroit Motor Show 2017

Audi satser stort for luksus med den nye Audi Q8, en luksus SUV og kupé aspekt av betydelige dimensjoner. I Detroit prototypen beskrevet.Audi Q8 2017, første bildeneAudi Q8 2017, første bildeneAudi Q8 2017, første bildeneAudi Q8 2017, første bildene

Audi vil presentere en forhåndsvisning av sin fremtidige Audi Q8 i løpet av januar måned 2017 Detroit salong. Det er et konsept som vil være langt fra definitive funksjoner i bilen. Det er en Luksus SUV stor og en emosjonelle estetikk, takket være et svært lavt tak og et designspråk med sportslige erindringer.

den Audi Q8 du vil den største SUV rekkevidde, ligger i en øvre segment til alt som tilbys Audi akkurat nå. Teknisk, Audi Q8 MLB Evo plattform deles med dagens Audi Q7 og andre modeller av merket langsgående motor Audi, sammen med andre i Volkswagen-gruppen Bentley Bentayga liker. Derfor er det forventet at Audi Q8 Forvente en høy grad av raffinement, ride kvalitet og komfort i å delta endeløs kjøring både komfort og sikkerhet og effektivitet.

Brukt siden MLB Evo arkitektur, Vi forventer at vil inneholde elementer som integrert styring, pneumatiske og elektromekaniske stabilisator suspensjon, selv om det kan overraske oss med en annen innovasjon som elektrisk turbo Audi utgitt av SQ7, fordi vi ikke må glemme at dette er en autentisk Flaggskipet i SUV-serien. Drar nytte av de sekundære strømforsyning 48 volt, kan man gjøre bruk av lette hybridiseringsoppløsninger av noen mekaniske eller energigjenvinnings anordninger i suspensjonen. I offisielle bilder avduket Audi du kan se logoen e-tron på forsiden forkle, og viser tilstedeværelse av gruppe plug-in hybrid drivmiddel.

Audi Q8 Detroit 2017Ansvarlig for design Audi de sier at reinterprets noen estetiske detaljer om Audi Sport Quattro 80 Faktisk mellom panseret og grillen er tre små luftinntak som minner om Audi Sport Quattro Han viste på panseret. De bakre hjulkasser er meget plasskrevende, og den C-stolpen minner også Audi Sport Quattro. Andre designdetaljer som definerer Audi Q8 konsept De er den åttekantede single-frame grill, større enn noe annet så langt preget av å være svært velformede tredimensjonal form, stil av de nyeste kreasjoner Audi. Fremtredende trinn på for- og bakhjul er typisk versjoner quattro og bringe balanse til design fokuserer på hjulene.

den Konseptbilen Audi Q8 for å bli presentert på Detroit Motor Show har en indre konfigurasjon av fire komfortable seter med sjenerøse nivåer av habitability selv i høyden, til tross for stil "coupé" reflektert i utvendig design.

Du kan også være interessert i:

En annen Audi Q syn: ny Q8

Audi S8: luksus coupe SUV

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic, den mest komfortable SUV

Ford EcoSport 2018 erobringen af ​​Amerika

Ford EcosSport det amerikanske marked kommer læsset med nye funktioner. Første klasse udstyr, nye motorer og firehjulstræk er indeholdt i sit brev.Ford EcoSport 2018, dine bedste billederFord EcoSport 2018, dine bedste billederFord EcoSport 2018, dine bedste billederFord EcoSport 2018, dine bedste billeder

Efter ankomsten i Europa, det nye Ford EcoSport forbereder sig på at nå Nordamerikanske marked. For det modtager store og interessante forbedringer vi kan vide nedenfor.

Både mekanisk synspunkt Ford EcoSport tilbydes i USA med ansete motor Ecoboost af tre-cylindret turboladet motor med 1 liter. det vigtigste nyhed Det er dog ankomsten af en 2-liters atmosfæriske. Også nye dette sidste go forbundet med et hjul drivsystem, Det tjente udelukkende med automatiske seks hastigheder. Det er overflødigt at sige, denne version Du kan prale fremragende kvaliteter i off road kørsel, hvilket gør EcoSport i alt meget krydret denne måde og har tilpasset suspensioner.

udstyr fremhæver Premium lydsystem Harman B Titanium finish med et team af mounts 10 højttalere Herunder diskanthøjttalere og bashøjttalere i fordørene og en subwoofer i den bageste. Systemet funktioner 675 watt. Ford EcoSport har også HD Radio teknologi og dobbelt radio FM-antenne, der øger rækkevidde og klarhed af signaler.

Kunder, der ønsker at skille sig ud, vil finde mange måder at personliggøre din Ford EcoSport. sammen med 10 valg af udvendige farver, Der er syv muligheder og omgivende belysning Fire bud efterbehandling niveau - S, SE, SES og Titanium.

Ford EcoSportden Ford EcoSport letter kontakten med familie og venner takket være SYNC 3, den kommunikation og underholdningssystem Ford. Hurtigere, mere intuitiv og let at bruge, omfatter systemet stemmegenkendelse og et forbedret respons controller kommandoer.

Optimeret til håndfri brug, SYNC systemet 3 for EcoSport Den er koblet med touchscreen som en smartphone eller tablet. Den 8-tommer skærm tilbyder forreste række beboere let adgang til at betjene tilgængelige kommandoer Carplay Apple og Android Auto.

Chauffører har også mulighed for at kende status for din bil via mobiltelefonen. Takket være den ansøgning Slut SYNC FordPass rådighed, Du kan låse, låse og finde deres køretøj fra næsten hvor som helst bruger. Den mobile applikation giver ejerne mødes brændstofniveau afstand og kilometerstand, blandt andet.

Ford EcoSport funktioner to USB opladning porte Hurtige enheder for at sikre, at ejerne er altid på fuld kapacitet. Derudover er der to stik 12 volt og en 110 volt. Den EcoSport har en god størrelse bagagerum og flere huller til at rumme objekter, både i de forreste sæder og den bageste.

den Ny Ford Ecosport vil komme til forhandlere USA i begyndelsen af ​​2018.

Du kan også være interesseret

- Ford EcoSport 1,0 Ecoboost / 140: indtryk og det faktiske forbrug

- Ford EcoSport, Nissan Juke og Renault Captur: mini SUV til magten

Ford Fusion 2017: Amerikansk Mondeo, firehjulstræk og V6 biturbo motor

by Comments Off on Ford Fusion 2017: Amerikansk Mondeo, firehjulstræk og V6 biturbo motor
Range 2017 Ford Fusion (Mondeo) Sport-versionen vil indarbejde sport og to hybride varianter, en prop, der i sidste ende kunne nå Europa.Ford Fusion, amerikansk Mondeo vil være sporty og færre emissionerFord Fusion, amerikansk Mondeo vil være sporty og færre emissionerFord Fusion, amerikansk Mondeo vil være sporty og færre emissionerFord Fusion, amerikansk Mondeo vil være sporty og færre emissioner

Ford Mondeo er en global bil, nyhed hver introduceret til det amerikanske marked skal obserbarse omhyggeligt i vores land. Ikke overraskende stor sedan Ford Det er samlet i anlægget Almussafes (Valencia) og det kan påvirke hver af de beslutninger, der er truffet af konsortiet. Derfor udseende 2017 model år Ford Fusion -den navn Amerikanske version af Mondeo- og nye versioner er vigtig.

Den første af disse er den Sport version af Ford Fusion, en sportspræstationer variant Altras og firehjulstræk i stand til at få mest muligt ud af den fantastiske ramme af den amerikanske model Mondeo. Dens motor, som det sømmer sig det amerikanske marked er en V6 benzinmotor med 2,7 liters slagvolumen og 325 twin-turbo bebuder hk maksimal effekt og maksimalt drejningsmoment på 48,4 mkg eller hvad er den samme, excellerer i næsten 50 BHP og 14 MKG japanske rivaler 3,5 V6 motor, som den er målt. Dens magt når ud til alle fire hjul via en firehjulstræk af seneste udvikling og sidder på en Afprøvet kontinuerligt variabel dæmpning i stand til at bevæge sig fra et firma til blød en, der kan minimere konsekvenserne mod små jordfaldshuller forårsaget af regn idiot.

Ford Fusion hybrider

Radikalt anderledes i deres tilgang er den Ford Fusion Hybrid og plug-in hybrid Fusion Energi (Med et i) i to versioner, som forbedrer ydelse og kunne nå sin elektromotor drevet 137 km / t. Både premiere software, der gør dem vinde raffineret kører, maksimere kørsel fornemmelser, der kan tilbyde og forbedrer genoplade hastighed af regenerativ bremsning, stand nu fange 95% af energien spredes.

Fusion Ford Mondeo 2017Desuden har elmotorer forbedret deres effektivitet, hvilket vil resultere i, at forbedring i brændstoføkonomi og i tilfælde af stikket, en stigning på autonomi i elektrisk tilstand, som i dette tilfælde overstiger nu 30 km før du skifter til konventionel hybrid mode, men ikke det ville være nok til at nå den blå etiket nul-emissions bil Spanien-. Selv hvem ved, om i en fremtidig udvikling 7,6 kWh batteri Den kan udskiftes med en højere ydelse. I øjeblikket kan dette genoplades kun 2,5 timer i en konventionel prop

Udstyre Ford Fusion 2017

den sikkerhed og hvad det har at gøre med den udstyr Det er, sammen med kørsel, anden søjle i Ford Fusion. Det fastholder således fodgænger afsløring systemet og indeholder en ny vognbane holde system, der kommer til at slutte sig til trafik alarmsystemer, der nærmer sig bagenden af ​​køretøjet.

Integration med universet multimedie Det er givet ved SYNC3 systemet, den seneste version af en grænseflade, der har forbedret sin tilslutningsmuligheder, forbindelsens hastighed og forbedret stemme recnoocimeinto. Hertil kommer, at fra nu af vil det give gennem anvendelse Connect Sync starte bilen fra mobile eksternt, der er næste start og stop og plug-in versioner programmere det mest gunstige tidspunkt for genopladning.

2017 BMW 5-serie Touring: Alle data og billeder af serie 5 Familie

by Comments Off on 2017 BMW 5-serie Touring: Alle data og billeder af serie 5 Familie
BMW lover, at den nye 5-serie Touring, den velkendte organ efter eget medium format vifte af biler, fordelt glastag på områder som dynamisk eller funktionalitet.BMW 5-serie Touring familie i billederBMW 5-serie Touring familie i billederBMW 5-serie Touring familie i billederBMW 5-serie Touring familie i billeder

den BMW 5-serie Touring fejrer 25 år på markedet premiere den nye generation, den syvende (G30 / 31). Dens officielle debut vil finde sted på den næste Geneve Motor Show til, næsten umiddelbart efter, starter din markedsføring: Ved ankomsten til forhandlere er planlagt til juni. Har ingen officiel pris endnu, men den BMW 5-serie sedan De kan give en idé om, hvor skuddene gå.

I princippet lover -BMW flere tilføjelser i hele årets, vil være fire udvalgt til denne familie variant motorer, foruden den firehjulstræk, vil blive kombineret med firehjulstræk: BMW xDrive konceptuelle og teknisk ligner SUV mærke.

2017 BMW 5-serie Touring, lettere chassis

Den nye konstruktion er i BMW 5-serie Touring fornuftige vægtbesparelse. Bevis for dette er, at i forhold til 1.800 kilo, for eksempel, vejede den tidligere BMW 520d Touring, de nye ophold i 1.730 kg. Lightening selv ud, når for eksempel nu standardudstyr omfatter en luftaffjedring på bagakslen for at holde den automatiske højderegulering, uanset belastningen.

2017 BMW 5-serie Touring familieEventuelt til chassis BMW 5-serie Touring er det muligt at vælge den Adaptive Drive med aktive krængningsstabilisatorer, den aktiv styring i kombination med firehjulstræk eller sportsundervogn, i dette tilfælde med fjedre en kortere end standard centimeter.

Flere elementer af suspensionen af ​​BMW 5-serie Touring er fremstillet af aluminium, som nu sker med boot, således at den faktiske virkning af denne reducerede vægt er en reducere forbruget og emissionerne godkendte 11 procent forhold til den tidligere generation.

2017 BMW 5-serie Touring, tilslutningsmuligheder

fra 10,25 skærm " instrumentbrættet i BMW 5-serie Touring kan styres, føleligt eller kontrol tilstødende at ændre, kørsel funktioner, navigation, kommunikation og infotainment, for hvilke den har udviklet en ikoner ny struktur. Men også nogle funktioner kan håndteres med stemmekommandoer, tilja Jeg kan godt lide gestus kontrol: BMW 7-serie premiere denne mulighed for at gøre fagter i luften for at justere lydstyrken for lydudstyr, acceptere eller afvise opkald, osv Derudover head-up display er 70 procent større genereringen udskiftes.

BMW 5-serie Touring, mere rummelig og praktisk

Væsentlige æstetiske attributter til den nye BMW 5 Touring er kendt inden for sedan, selv om denne familie af langstrakte flader, som er logisk, bringer nyhed central søjle bag. Her er de placeret et bagsæde til BMW lover en betydelig vækst af plads Hoved, skuldre og ben; det vil sige i alle dimensioner. I virkeligheden, ifølge BMW 'øget interiør bredde giver sikkert og behageligt sted for op til tre barnesæder i ryggen. "

Funktionsmæssigt tre dele omfattende ryglænene på de bageste sæder kan foldes through presningen af ​​en knap fra boot-individualizadamente (andelen er 40/20/40), plus endmiten regulering af dens hældningn vil også hver af dens beboere eller fragt behov.

For sin del, trunk volumen er 570 liter nu i sit minimum konfiguration, 10 mere end tilbudt af BMW 5-serie Touring fjerde generation; og 1700 af folde bagsæderne -1670 liter i precedente- model.

Dens kapacitet er 730 kg 720 til, afhængigt af den version, som er 120 kg. Og bagagerummet låget og partition netto, giver dig mulighed for at opdele rummet i henhold til behovene hos brugerne, men kan opbevares under jorden, hvis ikke brugt.

Adgang til denne plads til objekter ikke kun ske gennem en gate som eventuelt kan være motoriseret åbning og har "hands-free"; også oplåsning og åbning af den bageste vindue.

BMW 5-serie Touring Interior 2017BMW 5-serie Touring, fire motorer og bag- eller firehjulstræk

Versioner med benzinmotor, der vil være velkendte BMW 530i xDrive Touring og 540i Touring. Som navnet antyder,, den mest kraftfulde af både motoren, med den seks-cylindret 3 liters CV 340 vil altid kombineres med firehjulstræk, og otte-trins automatgear. I mellemtiden, i Touring 530i power fire-cylindret motor og to liter 252 hk når jorden gennem baghjulene, selvom det tidligere bruger den samme otte-trins automatgear. Det accelererer fra 0 til 100 km / t 6,5 sekunder, og forbruget er godkendt med 245/45 R18 dæk, 5,8 liter / 100 km.

den BMW 540i xDrive Touring Homologe, også med de samme hjul, 7,3 l / 100 km, samtidig med den samme acceleration i 5,1 sekunder.

i Diesel, også levere motorerne gør fire og seks cylindret. Den første, en 2-liters 190 hk, er hjertet i BMW 520d Touring. Det kan kombineres med enten en seks-trins manuel gearkasse som en mulighed, med en otte-trins automatisk, altid med baghjulstræk. Dette er familien af ​​BMW 5-serie homologeret forbrug lavere: 4,5 l / 100 km. Fra 0 til 100 km / t, er det den hurtigste version med automatgear: 7,8 sekunder versus 8,0 af de førende manuel gearkasse.

BMW Touring 530d anvender en 3 liter 265 hk og otte-trins automatgear. Valget er underlagt, hvordan man kan bringe energi til jorden: gennem baghjul eller fire. Forbrug, anvendelse som enten er det 4,7 eller 5,3 l / 100 km acceleration, også henholdsvis 5,8 eller 5,6 sekunder.

BMW 5-serie Touring, fremskridt i retning af autonom kørsel

På vejen til autonom kørsel BMW 5-serie Touring er også udstyret som salonen, indberetninger om advarsler og side trafik på kryds og vognbaneskift assistenter eller output fra disse; hastighedskontrol også aktiv krydstogt.

Den nye familie af BMW gør det også muligt for integration mellem bilen og telefonen ejer, planlægge aftaler og ture uden forskel fra en til en anden, men derudover også modtage billeder i køretøjet miljø Smartphone når det parkeret ved 3D Fjernbetjening View funktionen. Derudover kan du styre e-mail, kalender eller kontakter (Microsoft Exchange letter overførslen af ​​data mellem enheder), bruger Apple carplay eller bortskaffe induktion opladning.

En anden funktion deles med familien sedan er uden parkering ledsager, den Parkering med fjernbetjening, med chaufføren uden for køretøjet.

Toyota RAV4, nye tilbehør til 2016

Toyota RAV4 udvider sit sortiment af tilbehør, ekstramateriale som bistandssystem forreste og bageste parkerings- og tagbøjler, blandt andre.2016 Toyota RAV4 Tilbehør2016 Toyota RAV4 Tilbehør2016 Toyota RAV4 Tilbehør2016 Toyota RAV4 Tilbehør

Den 2016 Toyota RAV4 fås med nyt tilbehør der kan tilføjes til enhver version.

Blandt de ekstra til rådighed japanske SUV, vi finder det systemer parkering assistance foran og bagtil, Infotainmentsystemet Toyota Touch 2 & gå (Plus option), den tagbagagebærer (For at placere stativet, racket, skiene eller snowboard) samt anhængertræk, vælge mellem faste og aftagelige og med inkluderet monteringssæt.

I den æstetiske afsnit diskuterer vi ny polstring -available hud af sort eller beige-farvet, og beskyttende elementer som en front bar og støbning af kofangeren og bunden af ​​dørene, side karme, måtter af gummi eller dækpladen til bagagerummet. Også det giver dørtrin med belyst logo. Elementer som polstring, maling og hjulene er beskyttet af opløsningen Toyota Protect, et produkt, der kan holde dem og holde dem blanke i længere tid.

Andet tilbehør, der kan indgå i Toyota RAV4 er forskellige modeller barnesæder og Rear underholdningssystem, hvor du kan vælge eller ikke elektriske installation og købe DVD-systemet portail to TFT 7 tommer skærme, en master (håndtag reproducere det valgte indhold og projekt på det sekundære skærm).

Versioner til rådighed i Toyota RAV4 De er tilgængelige benzinmotor 2.0 VVT-i 140 AWD 151 CV, propellen Diesel 2.0 D-4D 150D 4x2 143 hk og hybrid drivsystem, sidstnævnte med en benzinmotor 2,5 155 hk og en elektromotor 105 hk ved forakslen (skal tilføjes en anden 68 hk elmotor på bagakslen for Toyota RAV4 Hybrid AWD AWD). Den resulterende samlede effekt af modellen i sin hybrid-version er 197 hk.

Du kan også være interesseret

Toyota RAV4, priser

Første indtryk og forbrug af Toyota RAV4

Toyota RAV4: 5 grunde til at købe

Toyota RAV4 Hybrid, vi forsøgte

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

Lada X-kode, de nye små SUV Russisk

Lada vil have en ny bil i sit sortiment til 2017: X-kode. Det vil være en tilsvarende størrelse SUV til Nissan Juke og fælles platform med Dacia.Flere rivaler i kampen om små SUV'er: ankommer fra Rusland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUV'er: ankommer fra Rusland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUV'er: ankommer fra Rusland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUV'er: ankommer fra Rusland Lada X-kode

AvtoVAZ, den russiske producent hovedparten ejes af Renault-Nissan, har netop vist på Moskva Motor Show sit seneste projekt: En Lille SUV ser meget moderne at som Lada X-Ray, kendetegnet ved sejler former sidedøre og give et unikt udseende.

Mens Lada X-Ray -en model og produktion ved hjælp af den samme platform til alle Dacia- Det var nu vist på version Cross Concept, med side skjolde og mere headroom, at gøre det mere Campero; X-kode, der er navnet på den nye konceptbil Lada, gjorde han sin første optræden før offentligheden.

Designet af Lada X-kode Steve Mattin er i øjeblikket chef designer af AvtoVAZ og, tidligere, far til modeller som Mercedes ML og GL. Alt arbejde omkring Lada X-kode, som har en relativt tæt kig på, hvad der kunne være i bilen, hvis produktion ville starte næste år, Det er blevet fastslået hos firmaet Tolyatti, historisk, fordi der blev startet i 1977 produktionen af ​​den ikoniske Lada Niva.

Lada X-kode, motorer og gearkasser

Den Lada X-kode rival SUV allerede er til stede på det russiske marked som det ville være Nissan Juke, Renault Captur, Skoda Yeti, Peugeot 2008 ... Som de første to, ville have trykladning Bank organer formentlig Alliance, 1,2 TSI fire cylinders- men i modsætning til dem, måske med en øget udbud af firehjulstræk versioner, denne mulighed i tilfælde af Juke er koncentreret i de to versioner af højere effekt, men selv Renault Captur påtænkt.

Blandt bidragene fra Lada X-kode ville have den såkaldte Lada Connect, et telematik-system Smartphone, der kan sende oplysninger til bilen og i den nærmeste fremtid, nyd cloud-tjenester.

Funktionerne af Lada Connect er låse og låse bildøre, kontrollere deres status, tænde for lyset eller dytter i hornet for at finde det på en parkeringsplads, tage bilen på et kort, modtage meddelelser om nogen slag eller hvis bilen det er blevet trukket. Det vil også være muligt at låse motoren og sende bilen position til politiet eller helpdesk, tænde for air condition eksternt modtage data om vedligeholdelse og lave en aftale eller har oplysninger fjernfejlfinding. Systemet analyserer ligeledes tilbyder daglige kørsel statistik.

Lada X-Ray og Vesta Sport, sport versioner

Ud over denne jakke version af Lada X-Ray og X-kode vil snart blive integreret i rækken af ​​producenten sælger flere biler i Rusland, både det første, X-Ray som Lada Vesta, den kompakte fire-dørs sedan, er blevet præsenteret stier sportslige versioner der vil snart nå produktion.

Lada Vesta Sport

Uden for en mere aggressiv og aerodynamiske anordninger, disse versioner skiller sig ud for højden sænket suspension eller ved bidrag stor diameter hjul 18 ". Lada X-Ray og Vesta Sport, som de kaldes, har en 1,8 liter motor taget fra sin oprindelige 122 hk til 150 med ændringerne i udvekslingen af ​​din motor og udstødning.

Du kan også intersar

Vesta Lada sedan, 'lavpris' Russisk

Renault Kaptur, deres mest off-road kun for Rusland

AvtoVAZ Xray Concept, den luksus SUV fra Rusland

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

RS Audi Q8, den nye super sport SUV. Tremble, BMW X6M!

by Comments Off on RS Audi Q8, den nye super sport SUV. Tremble, BMW X6M!
Audi registreret navn Q8 RS før Intellectual Property Office af EU. Du lægger grundvolden tyske sports brand SUV fremtiden?Audi RS Q8, Tættere på virkeligheden?Audi RS Q8, Tættere på virkeligheden?Audi RS Q8, Tættere på virkeligheden?Audi RS Q8, Tættere på virkeligheden?

2017 synes det år 8 Audi: nylig afslørede den nye generation af A8, vil køretøjet niveau repræsentation biler kommer med et væld af teknologi, kvalitet og sportslighed. Så det er ved Q8, en bly gennem hele kurset model.

Vejen er i gang Audi med øjeblikkelig flagskib SUV hele dette år er det som følger: på Detroit Motor Show i januar afslørede Audi Q8 koncept; to måneder senere på Geneve Motor Show, kom Audi Q8 Sport Concept. den næste Frankfurt Motor Show, i september, er det tid til at se den Q8 i sin endelige udgave. Men kort før den tyske begivenhed, har portalen Auto Guide afsløret, at mærket med de fire ringe har registreret navn Q8 RS.

Audi Q8 Concept

RS Audi Q8: hård konkurrence

denne vej Det virker godt på vej mod fremtiden ankomsten af ​​en sports-variant at flytte fundamentet segmentet Premium sport SUV. BMW X6M (575 hk), Mercedes-AMG GLE 63 (557 hk), Bentley Bentayga W12 (608 hk) og den kommende Lamborghini Urus (Porsche Cayenne Turbo S er fortsat lidt længere i størrelse) kunne byde velkommen snart dette vil højst sandsynligt RS Audi Q8.

Match Q8 Concept afsløret tidligere på året, ville Q8 RS også have dimensioner 5.02 meter lang, 2,04 meter bred og en højde på 1,70 meter. Platformen vil være den samme som den sidste generation af Audi Q7 og Bentley Bentayga, og at den nye tyr af Lamborghini, den såkaldte MLB Evo platform.

Under kølerhjelmen kunne vi finde den samme motor, der i fremtiden Urus, den 4.0 V8 Bi-Turbo benzin, med quattro firehjulstræk og automatisk gearkasse. Er magt? Du kunne skyde over 600 hk, overgår rivaler BMW og Mercedes. Der er også spekulationer med en plug-in hybrid variant, som i de førnævnte prototyper, som ville give en fuld mekanisk interval.

Måske i Frankfurt Motor Show næste September nogle data, der bekræfter ankomsten af ​​denne model er afsløret. Og når det introducerede Audi Q8 Sport Concept i Geneve, var der snak om, at han ville være komme foran fremtidig SQ8 (sidstnævnte prototype havde kombineret 476 hk, ja). Hvad hvis det i virkeligheden det synspunkt blev sat ud? Den tyske producent har allerede bebudet sidste år, at 8 nye modeller ankommer RS i de kommende år, kunne og Q8 være en af ​​dem. I blot en måned vil vi kende flere detaljer, vil vi være meget opmærksomme.

Q8 Audi Sport Concept

Du kan også være interesseret

Fremtidig SUV Audi

Audi projekt Time 25: når bilerne ikke har hjul

Audi AI, så er fremtidens bil

Lamborghini Urus være hybrid plug

Lamborghini Urus vil fordoble salget af mærket

Ny Seat Ibiza 2017: så vil hjælpeprogrammet salg

by Comments Off on Ny Seat Ibiza 2017: så vil hjælpeprogrammet salg
Bigger, en blanding design Ateca Sæde og Seat Leon, flere tilslutningsmuligheder og motorer lavere forbrug. Dette er den nye Seat Ibiza 2017.I 2017 kommer den nye Seat IbizaI 2017 kommer den nye Seat IbizaI 2017 kommer den nye Seat IbizaI 2017 kommer den nye Seat Ibiza

den Seat Ibiza 2017 Det er allerede i fuld opløbsstrækningen sin testfase på den åbne landevej. Tekniske ledere forsøger at polere de seneste problemer, der opstår, før de går i produktion næste forår.

Tidligere på måneden februar vi ser den første fotos embedsmænd vil være den femte generation af Seat Ibiza. En model blev første gang introduceret i 1984, og som Seat også indviet produktionen på fabrikken i Martorell (Barcelona).

den Ny Seat Ibiza Det vil være næsten identisk med den computergenereret billede, vi tilbyder i denne information. Første gang du kan se live vil være sammen næste Geneve Motor Show, der åbner dørene i den første uge af marts 2017.

De første tests planlagt til den åbne landevej dato er omkring slutningen af ​​maj og Det vil gå på salg når du starter sommeren, tilbage i den måned, juni 2017.

En Seat Leon i miniuatura

Den nye Seat Ibiza vil drage fordel af salgssucces og god accept af billedet af hans ældre bror, Seat Leon, for nylig opdateret. Seat Ibiza fremtid vil derfor være mere "mini" Seat Leon end nogensinde. Hans billede vil komme tættere på den kompakte og så vil deres handlinger, voksende og overgår dens længde stopper indtil nu: de 4,06 meter som det har lang model stadig er til salg. Der forventes en utilitaristisk længere, mere rummelig og sælge komplet udstyr.

Desuden vil den nye Seat Ibiza være ansvarlig for mærke inden for Volkswagen-koncernen den MQB modulære platform for deres små biler, afledningen kaldet A0. Seat Ibiza 2017 efter den nye Polo, Skoda Fabia og Volkswagen vises allerede samme grundlag lille SUV Sæde: den Seat Arona (Nederst foto). De vil gøre det i mindre end et år siden displayet Seat Ibiza 2017. Også både Volkswagen Polo og Skoda Fabia vil have deres egne stil SUV derivater. Den første, Polo SUV, vil blive bygget fra 2018 med den begrundelse, at varemærket i Landaben (Navarra).

Seat Arona 2017

Utility: mange nye funktioner, hård konkurrence ...

Når den nye Seat Ibiza kommer i for en masse modstandere til sidst fornyet. I marts måned 2017 være rullende gennem gaderne de første enheder af Kia Rio og Nissan Micra.

Du vil også finde den nye Ibiza med en ny Citroen C3, en model med mange mekaniske og muligheder for tilpasning. Det er den samme politik, som den nye Nissan Micra. En meget interessant ansigt til ansigt.

Nissan Micra og Citroen C3. Ansigt til ansigt i 2017

den nye Ford Fiesta, som Det vil være en af ​​de modstandere, der er den nye Seat Ibiza. En model stærkt engagement i en ny version kaldet Aktiv og kommer med en SUV udseende og en lidt højere højde end standard fem-dørs version. Hertil kommer, at denne part ønsker også at konkurrere med den øverste ansigt-mere kategori: den luksuriøse udgave Vignale vil stå DS 3.

Du kan også være interesseret

Seat Arona: så vil de nye små SUV til 2017

Alle nye 2017 bil, mærke til mærke

VW vil fremstille i Tyskland en større Seat SUV, der Ateca

Volvo XC40 ny SUV lover maksimal funktionalitet: så vil

by Comments Off on Volvo XC40 ny SUV lover maksimal funktionalitet: så vil
Volvo lover at "afslutte rod" med ankomsten af ​​deres nye urbane SUV, den XC40. Vi fortalte dig oplysninger om opbevaring og funktionalitet, der vil optage det indvendige og krop.Volvo XC40 lover revolutionen indefraVolvo XC40 lover revolutionen indefraVolvo XC40 lover revolutionen indefraVolvo XC40 lover revolutionen indefra

Volvo XC40 løfterne til at være en revolution i segmentet Urban præmie SUV. vi i øjeblikket ikke har officielle billeder af den svenske bil, men vi ved flere ting: Det vil blive frigivet inden udgangen af ​​2017 Ikke på Frankfurt Motor Show, hvor brandet ikke vil være present-, vil hybride varianter, motorer tre og fire cylindre ...

Volvos side ved vi også, at vi har arbejdet meget, meget grundigt i et afsnit især: den opbevaring og håndtering af genstande inde i bilen. Det svenske mærke Han lover "i slutningen af ​​uorden" og at føreren af ​​den kommende Volvo XC40 vil inden for rammerne af sine arme alt hvad du behøver at opbevare dine personlige ejendele. Og desuden, de er ude af syne for resten, også hjælpe med at "rydde dit sind".

Hvordan de har gjort? Først udfører en forskning for at finde ud af problemerne med chauffører i hverdagen at gemme dine ejendele i bilen. Så de konkluderede, at de fleste biler havde svagheder i den henseende ... og dermed begyndte at arbejde inde i nye XC40.

Volvo XC40, alle på

Volvo XC40: løsninger af alle slags

Ud over at mærke nye modulære platform, Volvo XC40 som vil være den omkring Længde 4,4 meter- beregnet til at være henvisning med hensyn til funktionalitet, plads og lagerkapacitet inde. Startende med den døre: Svensk flytte højttalerne til at rumme rum i at fange et par flasker, en bærbar computer eller en tablet. Derudover XC40 har en sub-woofer innovative inkorporeret i instrumentbrættet, hvilket ligeledes vil Særlige kreditkort slots eller andre kort.

i central tunnel, beliggende mellem forsæderne, være et område, herunder en stor kapacitet tissue Box og lille beholder hvori efterlader rester som skraldespanden. For telefonen, vil Volvo XC40 har en plads til trådløs opladning og USB-porte til dette formål. den handskerum, i mellemtiden, vil du have en lille foldning krog at sikre, f.eks, tasker eller rygsække. Under sæderne Der vil også være to separate små rum til opbevaring af ejendele, såsom tabletter eller små emner.

den bagagerum Volvo XC40 lover reference også være brugervenlighed og funktionalitet. Ud over at have en lukket rum under jorden, vil der være en særligt system til at adskille effektivt bagage, og to kroge for at sikre og andre fire kroge belastning at bære bagage komfortabelt. den bagsæder har en elektronisk mekanisme til, at blæse knappen, fold ryglænene og få en helt fladt lastrum.

Volvo XC40

Du kan også være interesseret

XC20 volvo: En anden SUV til rivaliserende Q2?

Volvo XC60: alle nye SUV priser

Volvo vil ikke investere mere i Dieselmotorer

Fremtiden Mercedes klasse A med motorer 1.2 og 1.4 benzin

by Comments Off on Fremtiden Mercedes klasse A med motorer 1.2 og 1.4 benzin
Emissioner inddæmning og omkostningsreduktion vil føre til den næste generation af Mercedes klasse A i 2018 at indføre nye benzinmotorer lille motor.Nedskæringer for klasse 2018 benzinNedskæringer for klasse 2018 benzinNedskæringer for klasse 2018 benzinNedskæringer for klasse 2018 benzin

den fjerde generation Mercedes klasse A, som vil blive afsløret i 2018, vil debut et nye modulære platform, navngivet MFA2, For modeller med forhjulstræk og tværgående mekanisk arrangement, støttede sig benzinmotorer til downsizing. Således, 1,6 liter adgang trin 160 i den nuværende 102 hk, 180 og 122 hk 156 hk 200 vil flytte til 1,2 og 1,4 liter med intern kode M282. vil fire cylindre, direkte injektion og kompressor med turbolader.

Takket være aftalen mellem Daimler og Renault-grupper, vil være den Renault / Nissan har ansvaret for udvikling alliance. Det er et drivmiddel til eksklusiv brug på tværs, så det synes ikke at se den i klasse C, hvis den sættes til alle derivater klasse A, med CLA, GLA, klasse B og en fremtid GLB, som vil være direkte rival til Audi Q3 Q2-Audi konkurrerer med Mercedes og BMW X1 iskold.

Men den nye klasse A, vil ikke kun disse benzinmotorer vil også være tilgængelige nye 1,6 og 2,0, også turbo direkte indsprøjtning og en version AMG at nå 400 hk maksimal effekt.

Med disse nye motorer af lille forskydning, vil Mercedes tilbyde biler med lavere forbrug, lavere CO2 -fundamentales at nedbringe de gennemsnitlige emissioner i hele sit sortiment, som vil tilføje omkring ti el inden udgangen af ​​2025 og en priserne noget lavere access at fange nye kunder.

den design næste klasse A, for øjeblikket, lidt er kendt, selv om Concept A Saloon præsenteret på Shanghai Motor Show 2017 giver os en idé. Han vil dele retningslinjer med denne prototype, med den til stede i de nyeste modeller af stjernen funktionen Pan American grill.

Ford Tourneo Courier 2014 mere effektivitet og rum

by Comments Off on Ford Tourneo Courier 2014 mere effektivitet og rum
Ford vil markedsføre dette forår den nye Tourneo Courier 2014 et køretøj, hvori den æstetiske dag lægge ud, indarbejde -To nye og effektive dieselmotorer 75 og 95 hk og 100 hk EcoBoost benzin og poster af udstyr højt teknologisk byrde.Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014

mere plads last, dette er en af ​​de mest fremragende funktioner i den nye Ford Tourneo Courier 2014. Nemlig undertegnelsen af ​​ovalen erklærer en rumvolumen bagagerum af 708 liter, en kapacitet, som kan forøges op til 1656 liter når folde sæderne i anden række.

Rækken af ​​motorer Ford Tourneo Courier 2014 det er mere effektivt. Diesel på tilbud, kan du vælge mellem en 1.5 TDCi 75 hk og 1.6 Duratorq TDCi 95 hp. For sidstnævnte motor, Ford annoncerede et gennemsnitligt forbrug på 3,7 l / 100 km og 97 g / km CO2.

For dem, der foretrækker den benzin, den Ford Tourneo Courier vil også være tilgængelig med den prisvindende turboladet tre-cylindret motor 100 hk 1.0 EcoBoost, for det amerikanske mærke et gennemsnitligt forbrug af forskud 5,2 l / 100 km og et gennemsnitligt niveau CO2 119 g / km.

Ford Tourneo Courier 2014den Ford Tourneo Courier New Du kan have en bred teknologisk indholdselementer som enhedens start-stop-motor Auto-Start-Stop, den hastighedsbegrænser, samt kontrol dæktryk. Med hensyn til den sikkerhed, den Tourneo Courier Det omfatter stabilitet kontrol med bakke starthjælp, nødbremsning byen, trækkraft kontrol, tilt eller afhjælpning trailer svaje kontrol, blandt andre.

indretningen Ford SYNC kontrolleres af stemme, sammen med nødhjælp systemet nødhjælp De er klar til at hjælpe beboerne til at ringe til det lokale redningstjenester i tilfælde af uheld. Denne model vil være tilgængelige med tre udstyrsniveauer: Ambiente, Trend og Titanium.

dette Ford Tourneo Courier deler global platform for små biler Ford, så det indarbejder tekniske elementer, der også montere Fiesta og B-Max. Med ankomsten af ​​denne nye version Courier, den Tourneo sortiment strækker sig over deres valg med hensyn til antallet af kroppens varianter, og dannede i dag af Tourneo Connect, Tourneo Connect og Tourneo Grand Brugerdefineret.

Jeep Grand Cherokee og Grand Cherokee SRT 2015 amerikansk brute force

by Comments Off on Jeep Grand Cherokee og Grand Cherokee SRT 2015 amerikansk brute force
Jeep annoncerer nye funktioner til de små Grand Cherokee 2015 range nye versioner Summit og Summit California Edition, som giver mere variation og eksklusivitet er tilføjet. I mellemtiden, ekstrem sport variant og Grand Cherokee SRT får mere effekt og moment, samt præsentere nogle specifikke designdetaljer.Jeep Grand Cherokee og Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee og Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee og Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee og Grand Cherokee SRT 2015

Jeep lidt fornyer en af ​​sine flagskib modeller: Grand Cherokee. området 2015 Denne store SUV off-road egenskaber som en stor nyhed præsenterer muligheden for at vælge to nye trim niveauer: Californien Summit og Summit Edition.

JEEP Grand Cherokee 2015 udgave Summit Det tilbyder en indre finish, der omfatter en ny type læder kaldet Argentina Tan, samt forskellige indsatser i sort og træ. De er også nye genstande af udstyr tærskler belyst dør og et nyt system, der reducerer støj inde gennem en særlig behandling af forruden.

For sin del, Grand Cherokee Summit 2015 California Edition Det tilbyder en krop med en lavere højde over jorden og spejle og dørhåndtag lakeret i samme farve som kroppen. Det ydre er afsluttet med kulør aluminiumsfælge ny bill 20 inches i diameter og opsigelse Satin Carbon.

Jeep Grand Cherokee SRT 2015Grand Cherokee SRT 2015 flere vitaminer

I opdateringen 2015 Jeep Grand Cherokee område, sports-afdelingen SRT (SRT) til Fiat-Chrysler i USA har ønsket at forlade sin personlige præg. Således Grand Cherokee SRT moderniseret udgave 2015 udmærker sig ved at tilbyde en motor med små forbedringer, i dette tilfælde, den kendte atmosfærisk motor 6.4 V8 HEMI strække sin magt til 481 CV (Den nuværende europæiske version giver 468 hk), mens det maksimale drejningsmoment øger også til 64.95 mkg (63.67 MKG variant gamle verden).

Ansvarlig for administration af alle de brute force af Grand Cherokee SRT 2015 er en 8-trins automatgear med momentomformer. Hjulstræk med flere driftsformer er også ansvarlige for at levere alsidighed og dynamik til at ramme knappen. Med hensyn til ydeevne, jeep annoncerer en accelerationen fra 0 til 96 km / t i 4,8 sekunder og en tophastighed på 257 km / t.

Et design niveau i beklædningsgenstande Athlete Grand Cherokee SRT 2015 Det fremhæver den nye ydre farve kaldet Rød Steam Special Edition, nye accenter blank sort spredt og nye krop aluminiumsfælge 20 inches malet i sort metallic.

Nissan Juke-R 2.0, 600 hk vanvid

Juke-R 2.0, senest 'vanvid' af Nissan, aflægges i Goodwood. En crossover 600 hk GT-R-DNA og ser hård, meget hård.Nissan Juke-R 2.0, 600 hk vanvidNissan Juke-R 2.0, 600 hk vanvidNissan Juke-R 2.0, 600 hk vanvidNissan Juke-R 2.0, 600 hk vanvid

Det så ud som der var den anden del af Juke-R, at 'crossover' supervitaminado på 485 hk som vi overraskede os tilbage i 2011. Vi var forkert. Nissan, som en læge Frankestein nogen, er vendt tilbage til indgreb med dele af to af sine mest ikoniske biler såsom Juke og GT-R, for at skabe den Juke-R 2.0 (Navnet er meget digital, btw)

Tager den nuværende Juke redesignet, hvis 485 hk virkede få, nu har valgt at opnå runde tal på 600 hk og 'tune' din krop mere, at gøre det ser meget mere aggressiv.

Motoren udstyre denne version rider GT-R, der er, en 3.8 V6 600 hk og maksimalt drejningsmoment på 66,5 mkg mellem 3.600 og 5.600 rpm. Det vil debut på Goodwood og ser frem til at komme til deres chefer til at se, hvordan passer denne hvirvelvind af magt sådan en kompakt bil.