Rimac Concept En, fra 0 til 100 km / t i 2,8 sekunder

by Comments Off on Rimac Concept En, fra 0 til 100 km / t i 2,8 sekunder
Kroa Rimac merkevare bringer et kjøretøyElektrisk stand til over 300 km / t.En original superbil med fire motorerselvstendige og i stand til driv det til100 km / t fra stillestående på bare 2,8 sekunderFor å lage Rimac Concept Man mådeltok designere som tilhørte husetItaliensk Pininfarina og fagarbeidereskinn kommer fra bulgarsk selskap Vilner. denConcept One vil koste en milliondollar, tilsvarende ca 813 250 i Europaeuro.Rimac Concept OneRimac Concept OneRimac Concept OneRimac Concept One

Kroa merkevare gleder oss med en elektrisk bil stand til å produsere tilsvarende 1088 CV takket være batteri 91 kwh som mater de fire motorer som har, en for hvert hjul. Hver kan arbeide uavhengig av hverandre og Rimac har kalt dette systemet 'All-Wheel Torque Vectoring ' (AWTV).

den Rimac Concept One Du kan nå en maksimal hastighet på 306 km / t og bare tar 2.8 sekunder å gå fra 0 til 100 km / t. Dens 164 mkg dreiemomentet mellom 0 og 6500 rpm og fra merket annonsert en rekkevidde på omtrent 600 km. Dens tomvekt er 1950 kg, tilsvarende en utrolig forhold på 1,79 kg / CV.

Dens dimensjoner faller til 4,5 m lange, 1,9 bred og 1.2 høy og deres slaget er 2,750 mm.

Interiøret har en veldig sporty og fin utseende takket være arbeidet til spesialister Vilner. De driver informasjonssystemer er av nyeste teknologi og er perfekt integrert i kupeen.

Den utvendige designen tydelig søker en aggressiv og sporty utseende som lett kan konkurrere i markedet. Designere som kommer fra Pininfarina De ikke skuffe og omsorg for detaljer. Røde og svarte farger av kroppen hans perfekt kombinert. En karbonfiber side må legge et fremre deksel som gir tykkelse og et sett av baklyktene med dybdevirkning, eksklusive Concept One.

Den Rimac Concept One vil presentere i år på Salon Privé holdt i London (UK) 5-7 september, og har penger og var heldig nok til å kjøpe 88 enheter -bare vil nyte markeds bil utseende og atferd som kan svare på fremtiden for bilene i sin klasse, og kan nyte enkle, men elegante italienske innslag. Pininfarina er klart at ånden -og hans diseñadores- la hånden på ham.

Hva synes du om denne nyheten? debatt på fora med andre motorsportentusiaster.

Polestar Volvo XC60 T8: Volvo SUV kraftigere hybrid

by Comments Off on Polestar Volvo XC60 T8: Volvo SUV kraftigere hybrid
Den spesielle sportsavdelingen i Volvo, Polestar, har rotet med den nye XC60 plug-in hybrid T8. Dens 421 hk vil gjøre XC90 slipset som den mektigste merkevare.Polestar Volvo XC60 T8 med 421 hkPolestar Volvo XC60 T8 med 421 hkPolestar Volvo XC60 T8 med 421 hkPolestar Volvo XC60 T8 med 421 hk

Som M i BMW eller AMG i Mercedes, Volvo, som nylig annonserte sitt engasjement med absolutt elektrisk og hybrid fra 2019 utelukkende så har sin egen avdeling til ytterligere sin rekke biler: Polestar.

Den svenske bilprodusenten avduket på siste Geneva Motor Show den nye generasjonen av XC60, som Polestar, den spesielle avdelingen av merkevaren, er allerede i ferd med å forlate sine spesielle innslag. Den kraftigste versjonen av SUV svensk, Volvo XC60 T8, Det er nå enda mer med de nye endringer: kompressormatet bensinmotor 2.0L passerer 320-334 hk, mens paret er nå 61,2 mkg (4 mer mkg). Den varmemaskin av denne plug-in-hybriden er blitt retusjert til å reagere, spesielt i mellomtone. Den elektriske del, med en motor 87 hk, forblir den samme, så at kombinerte kraften blir nå 421 CV.

Polestar Volvo XC60 T8

Volvo XC60 T8 Poelstar, den mektigste

Dermed blir Volvo XC60 T8 utarbeidet av Polestar blir Volvos kraftigste produksjon i sin historie. Ja, bundet med den respektive fremstillingen eldre bror XC60: the Volvo XC90 T8, en større og tyngre format, erklærer også 421 hk med den samme mekaniske kombinasjonen.

mekanisk girkasse -in marsjer og oppbevaring stige og gassrespons Det er de som har fått endringer i den svenske SUV. Hva er den samme i Volvo XC60 T8 er ditt gjennomsnittlig forbruk: 2,1 liter per 100 kilometer, og dens autonomi i elektrisk modus hundre prosent, som forblir 45 kilometer.

"Vårt mål er å skape en brukbar ytelse kjøresituasjoner hverdagen for Volvo sjåfører som ønsker en bedre opplevelse. Den nye Volvo XC60 har en utmerket base, et dynamisk chassis og motorer siste generasjon som å jobbe, "sier fra Polestar, det opprettholde sikkerheten i alle Volvo-biler. Preparater, for eksempel XC60 T8, som også har sin forlengelse i bensinvarianter T5 og T6 og D4 og D5 diesel.

Polestar Volvo XC60 T8

Du kan også være interessert

Offiser! Volvo lanserte bare elektrifisert biler fra 2019

Volvo XC60 2017: alle nye SUV-priser

Volvo S40 og XC40 nytt: så i 2017

Polaris RZR: bilen som klatrer veggene (video og bilder)

by Comments Off on Polaris RZR: bilen som klatrer veggene (video og bilder)
Polaris RZR spektakulær video, et spesielt kjøretøy 4x4 ATV som evner er fantastisk. Se selv hvordan dette dyret er i stand SUV.Polaris RZR: en 4x4 bil veldig dyrPolaris RZR: en 4x4 bil veldig dyrPolaris RZR: en 4x4 bil veldig dyrPolaris RZR: en 4x4 bil veldig dyr

Amerikanske merket Polaris, spesialkjøretøy for å nyte fritid -ATV, quads og jet ski, mainly- har et bredt spekter av fantastiske biler, maskiner som er i stand til noe som du kan gjøre mest mulig ut av fritid og natur.

video av UTVUnderground du kan se hva som er i stand Polaris RZR. Hopp, umulige manøvrer, klatring på vegger... den "kjerub" av Polaris Det har ikke grense.

Hvis du har sett alt Polaris RZR video, sikker på at mange av scenene har minnet du protagonizas av Ken Block i hans nå berømte gymkhanas. I tillegg til video Polaris RZR, Vi har også publisert et fotogalleri for deg å nyte i aksjon.

Maybach 62 Landaulet, konvertible limousin

Luxury 612 hk, en limousin cabriolet med ryggen delt inn i en luksuriøs hytte ... Maybach viser igjen hvorfor de alltid svare på kundenes gourmeter verden med en "Kein Problem!" ( "No problem") . Det har annonsert at Maybach 62 Landaulet vil gå i oppfyllelse; ja, vil kjøperne være super eksklusive klubben av sjeikene, statsoverhoder og "andre galacticos".Eksklusive versjon av Maybach 62S.Taket åpnes på mindre enn 16 sekunder.Imponerende store skyvetaket, og panoramaglasstaket.Hvit dominerer i baksetet.i salonMotor Detroit Det har vært en av de mest fotograferte konsepter. Merket også presentert i Dubai (selvfølgelig!) Og snart vil gå i oppfyllelse.

Dette er en eksklusiv versjon av Maybach62 S. Det bærer en bobil og utarbeidet av Mercedes AMG: A V12 612 hk og 5,980 cm3 med to turboladere. Det inkluderer elektronisk luftfjæring.Maybach har presentert under parolen "The sky is the limit". ¿Overdrevet? Døm selv: har en stor lysbilde, panoramaglasstaket og. Det har en meget avansert klimaanlegg i stand til å opprettholde den ønskede temperatur, selv i full sol og med taket åpen. Hvis selv baksiden har en utjevning system og hindrer sølt drikke servert!Dette begrepet vil se kjent. Landau kom fra en bayerske byen som ga navn til en type familie vogn med uttrekkbar tak. Som du kan se på bildet, har Maybach sluttet seg til nye Landaulet med en av de eldste: samt den første konvertible limousin i begynnelsen av det tjuende århundre ble kalt (Maybach ikke bare; Rolls også Royce tok denne betegnelsen).

Sikkert dette Maybach er best nytes i baksetet. Sjåføren er atskilt fra passasjerer med glass ugjennomsiktig å gjøre nettopp trykke på en knapp. Fronten er svart skinn, mens resten av hytta dronning hvit hud.

Maybach 62 Landaulet er "descapota" på mindre enn 16 sekunder. Og hvis du liker himmelen er ikke nok, ikke går glipp eksklusivt utstyr: Kjøleskap med beskyttelse for flasker champagne, DVD-spiller, LINGUATRONIC å håndtere ved hjelp av talekommandoer telefon, lyd system ... og alt du ønsker.The Luxury Institute gjennomførte en spesiell undersøkelse: Respondentene ble pålagt å ha en årlig inntekt på over $ 200 000 og besparelser på fem millioner dollar. Spørsmålet var enkelt: hva merkevaren av bil ville du kjøpt? Vinneren var Maybach.

Ikke rart: spørre kundene hva de spør, arbeiderne på sitt tyske hovedkvarter i Sindelfingen alltid svare (ingen problem) "Kein Problem!". For eksempel, en russisk kjøper bedt om en ruller minibar i stedet for reservehjul og drikke kan velges av en fjernkontroll. Men spilte det mest overraskende historien om en regissør av asiatisk orkester installert et speil som en skjerm skille og kom oss inn i bilen ut av marmor, for å gå øve deres bevegelser stafettpinnen.

Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition, bursdagsgave

by Comments Off on Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition, bursdagsgave
I 2015, er Skoda feirer sitt 120-årsdag som selskap og 110th årsdagen for produksjonen av sin første bil. For å feire begge hendelsene, vil den tsjekkiske merket lansere en spesiell jubileumsversjon varierer Edition for Fabia, Yeti, Octavia og Rapid.Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition, bursdagsgave

I tillegg til den tredje generasjon Superb, Skoda Det vil også vise den nye spesialversjonen Edition for Fabia, Yeti, Octavia og Rapid i den kommende Genève Motor Show, som skal avholdes i løpet av de to første ukene av mars.

den Nye Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition De hjelper feire 120th anniversary fødselen av den tsjekkiske merkevare og 110th bursdag produksjon av sin første bil. alle versjoner Edition De har til felles med en rekke forskjellige elementer, blant annet speil malt med samme farge som kroppen, lettmetallhjul bicolor, tåke lys og Sunset kalles pakke, som omfatter bakvinduet og bak glass farget. Inne, fremhever det rattet tre-eikers skinn, håndbrekk gamasje og girspak i skinn og dekorert med nye matter med grå sømmer.

Lada X-Code, den nye lille SUV Russian

Lada vil ha en ny bil i sitt utvalg for 2017: X-kode. Det vil være en lignende størrelse SUV til Nissan Juke og delte plattform med Dacia.Flere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kode

AvtoVAZ, den russiske produsenten majoritetseid av Renault-Nissan, har nettopp vist på Moskva Motor Show sitt nyeste prosjekt: A Liten SUV ser veldig moderne at som Lada X-Ray, karakterisert ved utøver danner sidedører og gir et unikt utseende.

Mens Lada X-Ray -a modell og produksjonen ved hjelp av den samme plattform for alle Dacia- Det ble nå vist på versjon Cross Concept, med sideskjermer og mer takhøyde, for å gjøre det mer Campero; X-kode, som er navnet på den nye konseptbilen Lada, han gjorde sin første opptreden før publikum.

Utformingen av Lada X-kode Steve Mattin er for tiden sjefsdesigner for AvtoVAZ og tidligere, far til modeller som Mercedes ML og GL. Alt arbeid rundt Lada X-kode, som har en relativt nærmere titt på hva som kan være bilen som produksjonen vil starte neste år, Det har blitt avholdt i lokalene til firmaet Tolyatti, historisk fordi det ble startet i 1977 produksjon av den ikoniske Lada Niva.

Lada X-Code, motorer og girkasser

Den Lada X-kode rival SUV som allerede finnes i det russiske markedet som ville være Nissan Juke, Renault Captur, Skoda Yeti, Peugeot 2008 ... Som de to første, ville ha ladede motorer Bank organer antagelig Alliance, 1,2 TSI fire cylinders- men i motsetning til dem, kanskje med en økt tilførsel av firehjulsdrift versjoner, denne mulighet i tilfelle av Juke er konsentrert i de to versjoner av høyere effekt, men også den Renault Captur påtenkt.

Blant bidragene fra Lada X-koden ville ha den såkalte Lada Connect, et telematikksystem Smarttelefon som kan sende informasjon til bilen og i den umiddelbare fremtid, nyte skytjenester.

Funksjonene til Lada Connect er låse og låse opp bildører, sjekk deres status, slå på lysene eller tute i hornet for å finne det på en parkeringsplass, ta bilen på et kart, motta varslinger om noen slag eller hvis bilen det har blitt slept. Det vil også være mulig å låse motoren og sender bilen stilling til politiet eller help desk, slå på air condition eksternt motta data på vedlikehold og gjøre en avtale eller har ekstern informasjon om feilsøking. Systemet analyserer, på samme måte, tilbyr daglige kjøre statistikk.

Lada X-Ray og Vesta Sport, sportsversjoner

I tillegg til denne jakken versjonen av Lada X-Ray og X-kode vil snart bli integrert inn i rekken av produsenten selger flere biler i Russland, både i første, X-Ray som Ladaen Vesta, den kompakte fire-dørs sedan, har blitt presentert baner sportslige versjoner som snart vil nå produksjon.

Lada Vesta Sport

utenfor en mer aggressiv og aerodynamiske enheter, disse versjonene skiller seg ut for høyde senket fjæring eller ved bidrag av stor-diameter hjul 18 ". Lada X-Ray og Vesta Sport, som de kalles, har en 1,8 liters motor tatt fra sin opprinnelige 122 HK til 150 med endringene i utveksling av motoren og eksos.

Du kan også intersar

Vesta Lada sedan, den 'lavpris' Russian

Renault Kaptur, deres mest off-road bare for Russland

AvtoVAZ Xray Concept, luksus SUV fra Russland

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Opel Antara 2013, forbedret design og utstyr

Opel har innarbeidet i sin lille SUV Antara nyheter. Forbedringene er sentrert på et større antall elementer som er tilgjengelig i utstyret, samt en liten endring av bilde i forskjellige deler av utvendig og innvendig.Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013

den Opel Antara 2013 innført ulike forbedringer i dens rekkevidde. I kapittelet om utstyr, for eksempel serien tilbyr ny Radio lydsystem med CD30, som erstatter den tidligere radio CD40 og innlemme USB-tilkobling jack og støtte for Bluetooth handsfree-system. For hans del, bizone blir standard på alle versjoner.

Opel Antara 2013, forbedret design og utstyri tilbudet legering, den Opel Antara Selektiv 4x2 montert ca 17 inches i diameter med 5-eikers og montert dekk 235/65 R17-104H tiltak. Videre er den fremragende Antara innlemme hjul 18 tommers dekk 235/55 R18-99H og 5-doble eiker.

Når det gjelder farger tilgjengelig for karosseri, den Opel Antara 2013 tilbyr nå to nye farger: brun Arena og snow white. i interiør og for Excellence versjoner, kan du eventuelt velge en ny skinninteriør Red Morello som blir med eksisterende standard på svart skinn, Snuff and Light Titanium. En annen liten nyhet i kupeen på terskelen av døren, som tilfeldigvis har ingen lys.

Mekanisk, den Opel Antara 2013 ikke innføre noe nytt og fortsetter å tilby tre motorerEn 2,4 bensin 170 hk og to turbo diesel 2,2 CDTI 163 hk og 184 hk 2,2 CDTI.

Opel Antara 2013. Prisene

Selektiv Antara 4x2 2,4 16v 170 hk 26,852 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selektiv med Start&Stopp 4x2 30,675 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selektiv med Start&Stopp 4x4 33,215 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selektiv Auto 4x4 35,452 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Excellence med Start&Stopp 4x4 36200 euro

Antara 2.2 CDTI Excellence Auto 4x4 163 hk 38,427 euro

Antara 2.2 CDTI 184 hk Excellence med Start&Stopp 4x4 36,975 euro

Antara 2.2 CDTI Excellence Auto 4x4 184 hk 39,207 euro

Ford Fusion 2017: Amerikansk Mondeo, firehjulsdrift og V6 biturbo motor

by Comments Off on Ford Fusion 2017: Amerikansk Mondeo, firehjulsdrift og V6 biturbo motor
Range 2017 Ford Fusion (Mondeo) Sport-versjonen vil innlemme sport og to hybrid varianter, en plugg, som til slutt kunne nå Europa.Ford Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslippFord Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslippFord Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslippFord Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslipp

Ford Mondeo er en global bil, hver nyhet introdusert til det amerikanske markedet must obserbarse nøye i vårt land. Ikke overraskende stor sedan Ford Disse er montert i anlegget Almussafes (Valencia) og det kan påvirke hver av beslutninger tatt av konsortiet. Derfor utseendet 2017 modell år Ford Fusion -den navn Amerikanske versjonen av Mondeo- og nye versjoner er viktig.

Den første av disse er Sport-versjonen av Ford Fusion, en idrettsprestasjoner variant Altras og firehjulstrekk i stand til å få mest mulig ut av den fantastiske rammen av den amerikanske modellen Mondeo. Motoren, som passer det amerikanske markedet er en V6 bensinmotor med 2,7 liter volum og 325 med dobbel turbo annonsere hp maksimal kraft og dreiemoment på 48,4 mkg, eller hva som er det samme, utmerker seg i nesten 50 BHP og 14 mkg japanske rivaler 3,5 V6 motor som den er målt. Sin makt når alle fire hjul gjennom en firehjulstrekk av siste utvikling og sitter på en Styrt kontinuerlig variabel demping i stand til å flytte fra en fast til myk en som kan minimere virkningen mot små sinkholes forårsaket av regn idiot.

Ford Fusion hybrider

Radikalt annerledes i sin tilnærming er Ford Fusion Hybrid og plug-in-hybridfusjons Energi (Med et i) i to versjoner som forbedrer ytelsen og kunne nå sin elektriske motor drevet 137 km / t. Både premiere programvare som gjør dem vinne raffinert løping, maksimere kjøreopplevelse som kan tilby og forbedre lade rate av regenerativ bremsing, stand nå fange opp 95% av den energi som spres.

Fusion Ford Mondeo 2017I tillegg er elektriske motorer forbedret effektivitet, noe som vil resultere i forbedring i drivstofføkonomi og i tilfellet av pluggen, en økning av autonomi i elektrisk modus, som i dette tilfelle nå overstiger 30 km før den går over til konvensjonell hybrid-modus, men ikke ville det være nok til å nå den blå etiketten null-utslipp bil Spania-. Selv hvem vet om i en fremtidig utvikling 7,6 kWh batteri Det kan erstattes med en høyere ytelse. Foreløpig kan dette lades bare 2,5 timer i en konvensjonell plugg

Utstyre Ford Fusion 2017

den sikkerhet og hva det har å gjøre med utstyr Det er, sammen med kjøring, en annen søyle av Ford Fusion. Dermed opprettholder det fotgjengerdeteksjonssystemet og omfatter et nytt kjørefelt holde system som kommer til å bli trafikkvarslingssystemene nærmer seg bak på bilen.

Integrasjon med universet multimedia Det er gitt ved SYNC3 system, den nyeste versjonen av et grensesnitt som har forbedret sin tilkobling, tilkoblingshastighet og forbedret tale recnoocimeinto. I tillegg, fra nå vil det tillate gjennom anvendelse Koble Sync starte bilen fra mobil eksternt, som ligger rett ved start og stopp og plug-in versjoner programmere den mest gunstige tiden for opplading.

Toyota RAV4, nytt tilbehør for 2016

Toyota RAV4 utvider sitt utvalg av tilbehør, statister som assistanse system foran og bak parkering og tak barer, blant andre.2016 Toyota RAV4 tilbehør2016 Toyota RAV4 tilbehør2016 Toyota RAV4 tilbehør2016 Toyota RAV4 tilbehør

2016 Toyota RAV4 er tilgjengelig med nytt tilbehør som kan legges til hvilken som helst versjon.

Blant de tilgjengelige extras japansk SUV, finner vi parkeringsassistansesystemer foran og bak, infotainmentsystemet Toyota Touch 2 & gå (Pluss opsjon), den takstativet (For å plassere stativet, stativet, at ski eller snøbrett) samt tilhengerfeste, velge mellom faste og flyttbare og med inkludert monteringssett.

I den estetiske delen diskuterer vi nye setetrekk -tilgjengelig hud av sort eller beige-farget, og beskyttelseselementer som en fremre bar og støping av støtfangeren og bunnen av dørene, sidepostene, matter laget av gummi eller dekkplaten til støvelen. Også det gir døren trinnene med opplyst logo. Elementer som møbeltrekk, maling og hjulene er beskyttet av oppløsningen Toyota Protect, et produkt som kan holde dem og holde dem skinnende lenger.

Annet tilbehør som kan inkluderes i Toyota RAV4 er forskjellige modeller barneseter og Bakre Entertainment System, der du kan velge eller ikke elektrisk installasjon og kjøpe DVD-systemet PORTAIL to TFT 7 tommers skjermer, en master (håndtak gjengi det valgte innholdet og prosjektet på den sekundære skjermen).

Versjoner tilgjengelig i Toyota RAV4 De er tilgjengelige bensinmotor 2.0 VVT-140 AWD 151 CV, propellen Diesel 2.0 D-4D 150D 4x2 143 hk og hybriddrivsystemet, den sistnevnte med en bensinmotor 2,5 155 hk og en elektrisk motor 105 HK ved den fremre aksel (må det tilsettes en annen 68 hk elektrisk motor på bakakselen for Toyota RAV4 Hybrid AWD AWD). Den resulterende totale effekt av modellen i dens hybridversjon er 197 hk.

Du kan også være interessert

Toyota RAV4, priser

Førsteinntrykket og forbruk av Toyota RAV4

Toyota RAV4: 5 grunner til å kjøpe

Toyota RAV4 Hybrid, vi prøvde

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

RS Audi Q8, den nye supersports SUV. Skjelve, BMW X6M!

by Comments Off on RS Audi Q8, den nye supersports SUV. Skjelve, BMW X6M!
Audi opptok navn Q8 RS før Intellectual Property Office i EU. Du legger grunnlaget tyske idrettsmerket SUV fremtiden?Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?

2017 synes år 8 Audi: nylig avduket den nye generasjonen av A8, vil kjøretøyet nivå representasjon biler kommer med et vell av teknologi, kvalitet og sportslighet. Så det er med Q8, en leder gjennom hele kurset modell.

Veien er i gang Audi med øyeblikkelig flaggskip SUV gjennom hele dette året det er som følger: på Detroit Motor Show i januar lanserte Audi Q8 Concept; to måneder senere på Geneva Motor Show, kom Audi Q8 Sport Concept. neste Frankfurt Motor Show, i september, er det på tide å se Q8 i sin endelige versjon. Men kort tid før den tyske hendelsen, har portalen Guide Auto avdekket at merket med de fire ringene har registrert navn Q8 RS.

Audi Q8 Concept

RS Audi Q8: hard konkurranse

denne veien Det synes godt på vei mot fremtiden sten av en sportsbil variant å flytte fundamentet segmentet Premium sport SUV. BMW X6M (575 hk), Mercedes-AMG GLE 63 (557 hk), Bentley Bentayga W12 (608 hk) og fremtiden Lamborghini Urus (Porsche Cayenne Turbo S er fortsatt litt lenger i størrelse) kunne Velkommen snart dette vil mer enn sannsynlig RS Audi Q8.

Matche Q8 Concept avduket tidligere i år, ville Q8 RS også har dimensjoner 5.02 meter lang, 2,04 meter bred og en høyde på 1,70 meter. Plattformen vil være den samme som den siste generasjonen av Audi Q7 og Bentley Bentayga, og at den nye oksen fra Lamborghini, den såkalte MLB Evo plattform.

Under panseret finner vi den samme motor som i fremtiden Urus, den 4.0 V8 Bi-Turbo bensin, med quattro firehjulsdrift og automatgir. Er strømmen? Du kan skyte over 600 hk, outpacing rivaler BMW og Mercedes. Det er også spekulasjoner med en plug-in hybrid variant, som i de ovennevnte prototypene, som ville gi en fullstendig mekanisk rekkevidde.

Kanskje i Frankfurt Motor Show neste September noen data som bekrefter ankomsten av denne modellen blir avslørt. Og når det introduserte Audi Q8 Sport Concept i Genève, var det snakk om at han ville være å få i forkant av fremtidige SQ8 (sistnevnte prototype hadde samlet 476 hk, ja). Hva om faktisk visningen ble satt utenfor? Den tyske produsenten har allerede annonsert i fjor at 8 nye modeller kommer RS i de kommende årene, kan og Q8 være en av dem. På bare en måned vil vi vite mer detaljer, vil vi være svært oppmerksomme.

Q8 Audi Sport Concept

Du kan også være interessert

Future SUV fra Audi

Audi prosjektet Hour 25: når bilene ikke har hjul

Audi AI, så er bilen for fremtiden

Lamborghini Urus være hybrid plugg

Lamborghini Urus vil doble salget av merkevaren

Ny Seat Ibiza 2017: så vil verktøyet salg

Større, en blanding utforming Ateca Seat og Seat Leon, flere tilkoblingsmuligheter og lavere forbruk motorer. Dette er den nye Seat Ibiza 2017.I 2017 kommer den nye Seat IbizaI 2017 kommer den nye Seat IbizaI 2017 kommer den nye Seat IbizaI 2017 kommer den nye Seat Ibiza

den Seat Ibiza 2017 Det er allerede i full oppløps dens testfasen på åpen vei. Tekniske ledere prøver å polere de siste problemene som oppstår før de går i produksjon neste vår.

Tidligere i måneden februar vi ser første bildene tjenestemenn vil være femte generasjon på Seat. En modell ble først introdusert i 1984, og hvilket sete også åpnet produksjon ved fabrikken i Martorell (Barcelona).

den Ny Seat Ibiza Det vil være nesten identisk med datagenerert bilde som vi tilbyr i denne informasjonen. Første gang du kan se live vil være sammen neste Geneva Motor Show, som åpner sine dører i den første uken i mars 2017.

De første testene er planlagt for den åpne veien dato er rundt slutten av mai og Det vil gå på salg når du starter sommeren, tilbake i måneden juni 2017.

En Seat Leon i miniuatura

Den nye Seat Ibiza vil dra nytte av salgssuksess og god aksept av bildet av sin eldre bror, Seat Leon, nylig oppdatert. Seat Ibiza fremtiden vil derfor være mer "mini" Seat Leon enn noensinne. Hans bilde vil komme nærmere den kompakte og så vil deres handlinger, voksende og overgår dens lengde stopp så langt: på 4,06 meter som det har lang modell fortsatt for salg. en utilitaristisk lengre, mer romslig og selge komplett utstyr er forventet.

I tillegg vil den nye Seat Ibiza være ansvarlig for merkevaren i Volkswagen-gruppen den MQB modulær plattform for sine små biler, avledning kalt A0. Seat Ibiza 2017 etter at den nye Polo, Skoda Fabia og Volkswagen vises allerede samme grunnlag liten SUV Sete: den Seat Arona (Bottom bilde). De vil gjøre det i mindre enn ett år siden displayet Seat Ibiza 2017. Også både Volkswagen Polo og Skoda Fabia vil ha sine egne stil SUV derivater. Den første, Polo SUV, vil bli bygget fra 2018 på grunn av at merket i Landaben (Navarra).

Seat Arona 2017

Utility: mange nye funksjoner, hard konkurranse ...

Når den nye Seat Ibiza kommer inn for mange motstandere til slutt fornyet. I måneden mars 2017 skal rulle gjennom gatene de første enhetene av Kia Rio og Nissan Micra.

Du vil også finne den nye Ibiza med en ny Citroen C3, en modell med mange mekaniske og tilpasningsmuligheter. Det er den samme politikken fulgt av den nye Nissan Micra. En meget interessant ansikt til ansikt.

Nissan Micra og Citroen C3. Ansikt til ansikt i 2017

den nye Ford Fiesta, som Det vil være en av de motstandere som er den nye Seat Ibiza. En modell sterke engasjement for en ny versjon kalt Active og kommer med en SUV utseende og en litt høyere høyde enn standard fem-dørs versjon. I tillegg har denne parten ønsker også å konkurrere med de beste ansikt mer kategorien: den luksuriøse versjonen Vignale vil møte DS 3.

Du kan også være interessert

Seat Arona: så vil den nye lille SUV for 2017

Alle nye 2017 bil, merke til merke

VW vil produsere i Tyskland en større Seat SUV som Ateca

Fremtiden Mercedes klasse A med motorer 1,2 og 1,4 bensin

by Comments Off on Fremtiden Mercedes klasse A med motorer 1,2 og 1,4 bensin
Utslipp oppsamling og kostnadsreduksjon vil føre til neste generasjon av Mercedes klasse A i 2018 å innføre nye bensinmotorer liten motor.Nedbemanning for klasse 2018 bensinNedbemanning for klasse 2018 bensinNedbemanning for klasse 2018 bensinNedbemanning for klasse 2018 bensin

den fjerde generasjon Mercedes klasse A, som vil bli offentliggjort i 2018, vil debut en ny modulær plattform, oppkalt MFA2, For modeller med forhjulsdrift og tverrgående mekanisk arrangement, avhengig av sin bensinmotorer til nedbemanning. Således, 1,6 liter adgang trinn 160 av den gjeldende 102 HK, 180 og 122 HK 156 HK 200 vil bevege seg til 1,2 og 1,4 liter med intern kode M282. vil fire sylindre, direkte innsprøytning og supercharging med turbolader.

Takket være enighet mellom Daimler og Renault grupper, vil være Renault / Nissan har ansvaret for utvikling allianse. Det er et drivmiddel for eksklusiv bruk på tvers, slik at det ikke synes å se den i C-klasse, hvis det blir tilsatt til alle derivater klasse A, med CLA, GLA, klasse B og en fremtid GLB, som vil være direkte rival av Audi Q3 Q2-Audi konkurrerer med Mercedes og BMW X1 glacial.

Men den nye klasse A vil ikke bare disse bensinmotorer vil også være tilgjengelig nye 1,6 og 2,0, også turbo direkte innsprøytning og en versjon AMG å nå 400 hk maksimal effekt.

Med disse nye motorer av liten forskyvning, vil Mercedes tilby biler med lavere forbruk, lavere nivå av CO2 -fundamentales for å redusere gjennomsnittlig utslipp på tvers av dens rekkevidde, som vil gi omtrent ti elektrisk før slutten av 2025 og en prisene noe lavere tilgang å fange opp nye kunder.

den utforming neste klasse A, for øyeblikket, er lite kjent, selv om Concept A Saloon presentert på Shanghai Motor Show 2017 gir oss en idé. Han vil dele retningslinjer med denne prototypen, med Pan American grill til stede i de nyeste modellene av stjernen funksjonen.

Ford Tourneo Courier 2014, mer effektiv og plass

by Comments Off on Ford Tourneo Courier 2014, mer effektiv og plass
Ford vil markedsføre denne våren den nye Tourneo Courier 2014, et kjøretøy der det estetiske dag å sette ut, som omfatter -to nye og effektive dieselmotorer 75 og 95 hk og 100 hk EcoBoost bensin og elementer av utstyr høyt teknologisk byrde.Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014

mer lasterom, dette er en av de mest fremtredende trekk ved den nye Ford Tourneo Courier 2014. Nemlig signeringen av den ovale erklærer et volum på plass bagasjerom av 708 liter, en kapasitet som kan økes opp til 1656 liter Under bretting av setene i den andre raden.

Utvalget av motorer Ford Tourneo Courier 2014 det er mer effektivt. Diesel på tilbud, kan du velge mellom en 1,5 TDCi 75 hk og 1,6 Duratorq TDCi 95 hk. For den sistnevnte motor, annonserte Ford et gjennomsnittsforbruk 3,7 l / 100 km og 97 g / km CO2.

For de som foretrekker bensin, den Ford Tourneo Courier vil også være tilgjengelig med den prisbelønte turboladet tresylindret motor 100 hk 1,0 EcoBoost-, for det amerikanske merket et gjennomsnittlig forbruk på forskudd 5,2 l / 100 km og et gjennomsnittlig nivå CO2 119 g / km.

Ford Tourneo Courier 2014den Ford Tourneo Courier New Du kan ha en bred teknologiinnholdselementer som enheten start-stopp-motor Auto-Start-Stop, den fartsbegrenser, samt styretrykket dekk. Som for sikkerhet, den Tourneo Courier Det inkluderer stabilitetskontroll med ås starte assistanse, nødbremsing city, jernbane kontroll, tilt eller lindring trailer svaie kontroll, blant andre.

enheten Ford SYNC styres av stemme, sammen med nødhjelp-systemet Emergency Assistance De er tilgjengelige for å hjelpe beboerne til å ringe de lokale nødetatene i tilfelle ulykke. Denne modellen vil være tilgjengelig med tre trimme nivåer: Ambiente, Trend og Titanium.

dette Ford Tourneo Courier deler global plattform for små biler Ford, så det er innlemme tekniske elementer som også montere Fiesta og B-Max. Med ankomsten av denne nye versjonen Courier, den Tourneo området strekker seg over deres valg med hensyn til antall av kropps varianter, og det dannet seg i dag av Tourneo Connect Tourneo Connect og Tourneo av Grand Custom.

BMW GINA Lys Visionary Model

Ikke si at det er en BMW prototype, ikke si det er en "konsept bil". Visjonær denne BMW er nettopp det, en visjon om hvor bilen kan gå.Åpne øynene dine. Bare når lysene kommer påØynene lukket. Beskyttelse og estetikkPlánchame at rynke ...Rynke glidelås var ...Heller ikke vil rulle nedover gaten, eller du kan kjøpe. med BMW GINA Lys Visionary Model, BMW mål undersøke hva de kan gjøre i fremtiden bilen. Og hva revolusjonerer dukket opp som forutsatt, hva vi mener nå med bil.variabel geometri, tilpasning av skjemaer til funksjoner ... er argumenter hørt hundrevis av ganger, men i GINA ligth helt fornuftig. Hva er de utvendige karosserideler? For å se estetisk, for å beskytte mot vind og fuktighet, da, Hvorfor gjør arket? Sagt og gjort, det vi ser er en lys GINA tekstil- belegg, perfekt tilpasset en gitterstruktur av aluminium.

Stand til å gi all nødvendig styrke, er denne strukturen ikke noen struktur. i tillegg til karbon forsterkninger på elementene aluminium, Den har en uvanlig funksjon: strukturen er mobile. Dermed kan det endre de utvendige former, den synlige del, som trykker på stoffet som danner kroppen. Og hvorfor endre vi kroppsfasong? Bare spør ingeniører til Formula One, som de har utestengt. I GINA lys når situasjonen krever bakre panseret "vokser" og en spoiler er dannet. Når situasjonen krever, i døråpninger vokse aerodynamiske skjørt å bedre aerodynamiske egenskaper. Hvis mer luftstrøm er nødvendig for å kjøle motoren nyrene er åpnet for å forbedre skritt ...En virelegemet i neste BMW? For nå, nei ... det GINA Lys Visionary bare ment spørsmål ved alt og finne gode løsninger.Inne situasjonen gjentar seg, fordi strekker seg mot det indre av ryggen revistimiento. Det samme materialet omgir innsiden av dørene som et bygningsplater, setene seg selv eller armlener. Neopren dekker dashbordet, og som med "kroppen" kontrollene er til stede bare når det trengs.

Er dette noe som skjedde med showet? Heller ikke. Eller rettere sagt, på grunn av hva det er å revolusjonere nervecellene til alle de som arbeider på hvordan vil fremtidens biler. Har nå løst problemene som har oppstått i GINA lys, fylt med helt nye og banebrytende forslag bør tillate manasen nye geniale på den veien. egentlig GINA er en filosofi som ifølge BMW, har det vært og i stand til å ta flere ideer til serien, som en kombinasjon av konkave og konvekse overflater på Z4.Som sådan systemet fungerer, i GINA Lys revolusjon de sier det er "løst" at produksjonen ville være mulig. Den GINA Lys Visionary Model Det er et verk av en visjonær, eller opplyst geni som, for mer enn ti år, styrer estetiske fotsporene til BMW, Chris Bangle. Og etter sine retningslinjer, viser det seg nye løsninger må være i stand til å produsere raskt og økonomisk. Uansett om tvunget til å endre produksjonsmetoder, fordi dette er hva BMW ment: det kan gjøres mer billig fra et annet Kan bruke mindre materiale og mindre energi å produsere billigere? Dette er "less is more".

GINA Light er bare et forskningsprosjekt, som skiller den fra konseptbilen, der det er å inkludere maksimalt antall elementer som kan brukes senere i serien. Men broene som har en tendens til det virkelige liv, ikke tyder på at dette kan være en Z4 2020?

Nissan Juke-R 2,0, 600 hk galskap

Juke-R 2.0, den siste 'galskap' av Nissan, er presentert i Goodwood. En crossover 600 hk GT-R-DNA og ser hard, meget hard.Nissan Juke-R 2,0, 600 hk galskapNissan Juke-R 2,0, 600 hk galskapNissan Juke-R 2,0, 600 hk galskapNissan Juke-R 2,0, 600 hk galskap

Det så ut som det var den andre delen av Juke-R, at 'crossover' supervitaminado på 485 hk som vi overrasket oss tilbake i 2011. Vi var galt. Nissan, Som lege Franke noen, har returnert til inngrep med deler av to av de mest kjente biler som Juke og GT-R, for å skape Juke-R 2.0 (Navnet er veldig digital, btw)

Tar dagens Juke redesignet, hvis 485 hk virket få, nå har det valgt å oppnå rundt tall på 600 hk og 'tune' kroppen mer, slik at det ser mye mer aggressive.

Motoren utstyre denne versjonen er kjørt GT-R, det vil si ett 3,8 V6 600 hk og dreiemoment på 66,5 mkg mellom 3600 og 5600 opm. Det vil debut på Goodwood og ser frem til å komme til sine sjefer for å se hvordan passer dette virvelvind av makt så kompakt bil.