Fiat Toro 2016, den første offisielle bildet av den nye pick-up

by Comments Off on Fiat Toro 2016, den første offisielle bildet av den nye pick-up
Fiat Toro lover styrke og holdbarhet av en ren 4x4 og komfort i en moderne SUV. Fiat lanserer en ambisiøs pick-up til å bli utgitt i 2016.Fiat Toro 2016, den første offisielle bildet av den nye pick-up

Akkurat som all-terreng har for det meste ferdig med å forlate den forrige filosofi tøffe gutta, det henting synes også gradvis vil utvikle seg fra verktøy av kampen, nesten halvprofesjonell bruk, praktiske 4x4 biler mer komfortabel og raffinert. Det er enda produsenter som tør i dag og for å nevne dette nytt konsept: SUP (Sport Utility Pick-up). Nå vet vi at en av sine første representanter kan være den nye Fiat Toro, hvis frontal image har nettopp avduket den offisielle italienske merket med en første "teaser".

Så langt er det lite informasjon om dette nye Fiat Toro. Vi kan sikre at vil nå det latinamerikanske markedet tidlig i 2016, men det er ennå ikke bekreftet senere opptreden i Europa. er skal produsere i byen Pernambuco i Brasil, på samme fabrikk som få Jeep Renegade og ifølge sikre ulike virkemidler i Sør-Amerika, det vil bli plassert et trinn over det aktuelle pick-up Fiat Strada, med nær SUV-konseptet i komfort og raffinement, men i sin tur under digre Toyota Hilux eller Ford Ranger. Detaljer som ville plassere dette Ny Fiat Toro i miljøet, eller kanskje til og med litt under, 5 meter lengde.

Flykter derfor et økonomisk begrep som Strada, lover den nye Fiat Toro å være en stilig bil hver vei, nyttig for de som søker plassbehov, veldig bæreevne og god komfort og utstyr for bruk på daglig basis. Sine foran show og en meget sporty og aggressive bilde, dominert av en kraftig LED-optikk. Det virker sikkert ta mange funksjoner i Fiat Concept FCC4, presenteres bare ett år siden merkevaren i Brasil, drar nytte av feiringen av Hall of Sao Paolo.

den Fiat Toro har en dobbel cab kropp, med fire dører og en god innvendig kapasitet for 5 passasjerer. Ifølge publiserte latinamerikanske medier, vil det bli tilbudt i 4x2 og 4x4, og kunne ri bensin eller turbomotorer, selv om deres markeder starte markedsføring av et planlagt bi-fuel versjon 1.8L og om 140 hk. Alt tyder dessuten på at vil bli en tøff konkurrent for ny Renault Duster Oroch (den pick-up versjon av vårt Dacia Duster), Begynner fransk merke denne måneden for å selge i markeder som Brasil eller Argentina. Du er ikke overrasket, derfor, at veldig snart vet vi flere alternativer til dette nye segmentet "SUP" og det ser ut til å være noen tvil om å ta form og klar vekst.

Den nye sportsbil rett til Apollo 2016 Geneva Motor Show

by Comments Off on Den nye sportsbil rett til Apollo 2016 Geneva Motor Show
2016 Apollo superbil vil bli presentert på bilutstillingen i Genève 2016, en benevnelse som mister navnet Gumpert og en detalj fremover.Den nye sportsbil rett til Apollo 2016 Geneva Motor Show

Navnet Apollo 2016 vil presentere den nye supersportsbilen som inntil nylig visste vi som Gumpert Apollo og forventes å være en evolusjon. Vi kan se helt i Geneva Motor Show 2016, fordi nå signaturen viser kun en liten detalj av det som synes å være en av utgangene på eksosanlegget. Linjene som er vist i denne lille del av den bakre, beskriver en stor konstruksjon radikal. Sin produksjonskode tar Navnet 'Arrow' (Pil) og gjør bruk av et sentralt plassert impeller som sender all kraft til bakhjulene.

Gitt at Gumpert Apollo 2012 motoren tilgjengelig 848 CV og veide bare 1100 kg, Apollo er ventet til 2016 gir en forbedring på alle måter. I begynnelsen av mars vil du se lyset når det åpner 86th utgaven av Geneva Motor Show 2016.

Du kan også være interessert

Gumpert Explosion, retur av super sportsbil kupé

Gumpert Tornante 2015

Rimac Concept En, fra 0 til 100 km / t i 2,8 sekunder

by Comments Off on Rimac Concept En, fra 0 til 100 km / t i 2,8 sekunder
Kroa Rimac merkevare bringer et kjøretøyElektrisk stand til over 300 km / t.En original superbil med fire motorerselvstendige og i stand til driv det til100 km / t fra stillestående på bare 2,8 sekunderFor å lage Rimac Concept Man mådeltok designere som tilhørte husetItaliensk Pininfarina og fagarbeidereskinn kommer fra bulgarsk selskap Vilner. denConcept One vil koste en milliondollar, tilsvarende ca 813 250 i Europaeuro.Rimac Concept OneRimac Concept OneRimac Concept OneRimac Concept One

Kroa merkevare gleder oss med en elektrisk bil stand til å produsere tilsvarende 1088 CV takket være batteri 91 kwh som mater de fire motorer som har, en for hvert hjul. Hver kan arbeide uavhengig av hverandre og Rimac har kalt dette systemet 'All-Wheel Torque Vectoring ' (AWTV).

den Rimac Concept One Du kan nå en maksimal hastighet på 306 km / t og bare tar 2.8 sekunder å gå fra 0 til 100 km / t. Dens 164 mkg dreiemomentet mellom 0 og 6500 rpm og fra merket annonsert en rekkevidde på omtrent 600 km. Dens tomvekt er 1950 kg, tilsvarende en utrolig forhold på 1,79 kg / CV.

Dens dimensjoner faller til 4,5 m lange, 1,9 bred og 1.2 høy og deres slaget er 2,750 mm.

Interiøret har en veldig sporty og fin utseende takket være arbeidet til spesialister Vilner. De driver informasjonssystemer er av nyeste teknologi og er perfekt integrert i kupeen.

Den utvendige designen tydelig søker en aggressiv og sporty utseende som lett kan konkurrere i markedet. Designere som kommer fra Pininfarina De ikke skuffe og omsorg for detaljer. Røde og svarte farger av kroppen hans perfekt kombinert. En karbonfiber side må legge et fremre deksel som gir tykkelse og et sett av baklyktene med dybdevirkning, eksklusive Concept One.

Den Rimac Concept One vil presentere i år på Salon Privé holdt i London (UK) 5-7 september, og har penger og var heldig nok til å kjøpe 88 enheter -bare vil nyte markeds bil utseende og atferd som kan svare på fremtiden for bilene i sin klasse, og kan nyte enkle, men elegante italienske innslag. Pininfarina er klart at ånden -og hans diseñadores- la hånden på ham.

Hva synes du om denne nyheten? debatt på fora med andre motorsportentusiaster.

Polestar Volvo XC60 T8: Volvo SUV kraftigere hybrid

by Comments Off on Polestar Volvo XC60 T8: Volvo SUV kraftigere hybrid
Den spesielle sportsavdelingen i Volvo, Polestar, har rotet med den nye XC60 plug-in hybrid T8. Dens 421 hk vil gjøre XC90 slipset som den mektigste merkevare.Polestar Volvo XC60 T8 med 421 hkPolestar Volvo XC60 T8 med 421 hkPolestar Volvo XC60 T8 med 421 hkPolestar Volvo XC60 T8 med 421 hk

Som M i BMW eller AMG i Mercedes, Volvo, som nylig annonserte sitt engasjement med absolutt elektrisk og hybrid fra 2019 utelukkende så har sin egen avdeling til ytterligere sin rekke biler: Polestar.

Den svenske bilprodusenten avduket på siste Geneva Motor Show den nye generasjonen av XC60, som Polestar, den spesielle avdelingen av merkevaren, er allerede i ferd med å forlate sine spesielle innslag. Den kraftigste versjonen av SUV svensk, Volvo XC60 T8, Det er nå enda mer med de nye endringer: kompressormatet bensinmotor 2.0L passerer 320-334 hk, mens paret er nå 61,2 mkg (4 mer mkg). Den varmemaskin av denne plug-in-hybriden er blitt retusjert til å reagere, spesielt i mellomtone. Den elektriske del, med en motor 87 hk, forblir den samme, så at kombinerte kraften blir nå 421 CV.

Polestar Volvo XC60 T8

Volvo XC60 T8 Poelstar, den mektigste

Dermed blir Volvo XC60 T8 utarbeidet av Polestar blir Volvos kraftigste produksjon i sin historie. Ja, bundet med den respektive fremstillingen eldre bror XC60: the Volvo XC90 T8, en større og tyngre format, erklærer også 421 hk med den samme mekaniske kombinasjonen.

mekanisk girkasse -in marsjer og oppbevaring stige og gassrespons Det er de som har fått endringer i den svenske SUV. Hva er den samme i Volvo XC60 T8 er ditt gjennomsnittlig forbruk: 2,1 liter per 100 kilometer, og dens autonomi i elektrisk modus hundre prosent, som forblir 45 kilometer.

"Vårt mål er å skape en brukbar ytelse kjøresituasjoner hverdagen for Volvo sjåfører som ønsker en bedre opplevelse. Den nye Volvo XC60 har en utmerket base, et dynamisk chassis og motorer siste generasjon som å jobbe, "sier fra Polestar, det opprettholde sikkerheten i alle Volvo-biler. Preparater, for eksempel XC60 T8, som også har sin forlengelse i bensinvarianter T5 og T6 og D4 og D5 diesel.

Polestar Volvo XC60 T8

Du kan også være interessert

Offiser! Volvo lanserte bare elektrifisert biler fra 2019

Volvo XC60 2017: alle nye SUV-priser

Volvo S40 og XC40 nytt: så i 2017

Polaris RZR: bilen som klatrer veggene (video og bilder)

by Comments Off on Polaris RZR: bilen som klatrer veggene (video og bilder)
Polaris RZR spektakulær video, et spesielt kjøretøy 4x4 ATV som evner er fantastisk. Se selv hvordan dette dyret er i stand SUV.Polaris RZR: en 4x4 bil veldig dyrPolaris RZR: en 4x4 bil veldig dyrPolaris RZR: en 4x4 bil veldig dyrPolaris RZR: en 4x4 bil veldig dyr

Amerikanske merket Polaris, spesialkjøretøy for å nyte fritid -ATV, quads og jet ski, mainly- har et bredt spekter av fantastiske biler, maskiner som er i stand til noe som du kan gjøre mest mulig ut av fritid og natur.

video av UTVUnderground du kan se hva som er i stand Polaris RZR. Hopp, umulige manøvrer, klatring på vegger... den "kjerub" av Polaris Det har ikke grense.

Hvis du har sett alt Polaris RZR video, sikker på at mange av scenene har minnet du protagonizas av Ken Block i hans nå berømte gymkhanas. I tillegg til video Polaris RZR, Vi har også publisert et fotogalleri for deg å nyte i aksjon.

Maybach 62 Landaulet, konvertible limousin

Luxury 612 hk, en limousin cabriolet med ryggen delt inn i en luksuriøs hytte ... Maybach viser igjen hvorfor de alltid svare på kundenes gourmeter verden med en "Kein Problem!" ( "No problem") . Det har annonsert at Maybach 62 Landaulet vil gå i oppfyllelse; ja, vil kjøperne være super eksklusive klubben av sjeikene, statsoverhoder og "andre galacticos".Eksklusive versjon av Maybach 62S.Taket åpnes på mindre enn 16 sekunder.Imponerende store skyvetaket, og panoramaglasstaket.Hvit dominerer i baksetet.i salonMotor Detroit Det har vært en av de mest fotograferte konsepter. Merket også presentert i Dubai (selvfølgelig!) Og snart vil gå i oppfyllelse.

Dette er en eksklusiv versjon av Maybach62 S. Det bærer en bobil og utarbeidet av Mercedes AMG: A V12 612 hk og 5,980 cm3 med to turboladere. Det inkluderer elektronisk luftfjæring.Maybach har presentert under parolen "The sky is the limit". ¿Overdrevet? Døm selv: har en stor lysbilde, panoramaglasstaket og. Det har en meget avansert klimaanlegg i stand til å opprettholde den ønskede temperatur, selv i full sol og med taket åpen. Hvis selv baksiden har en utjevning system og hindrer sølt drikke servert!Dette begrepet vil se kjent. Landau kom fra en bayerske byen som ga navn til en type familie vogn med uttrekkbar tak. Som du kan se på bildet, har Maybach sluttet seg til nye Landaulet med en av de eldste: samt den første konvertible limousin i begynnelsen av det tjuende århundre ble kalt (Maybach ikke bare; Rolls også Royce tok denne betegnelsen).

Sikkert dette Maybach er best nytes i baksetet. Sjåføren er atskilt fra passasjerer med glass ugjennomsiktig å gjøre nettopp trykke på en knapp. Fronten er svart skinn, mens resten av hytta dronning hvit hud.

Maybach 62 Landaulet er "descapota" på mindre enn 16 sekunder. Og hvis du liker himmelen er ikke nok, ikke går glipp eksklusivt utstyr: Kjøleskap med beskyttelse for flasker champagne, DVD-spiller, LINGUATRONIC å håndtere ved hjelp av talekommandoer telefon, lyd system ... og alt du ønsker.The Luxury Institute gjennomførte en spesiell undersøkelse: Respondentene ble pålagt å ha en årlig inntekt på over $ 200 000 og besparelser på fem millioner dollar. Spørsmålet var enkelt: hva merkevaren av bil ville du kjøpt? Vinneren var Maybach.

Ikke rart: spørre kundene hva de spør, arbeiderne på sitt tyske hovedkvarter i Sindelfingen alltid svare (ingen problem) "Kein Problem!". For eksempel, en russisk kjøper bedt om en ruller minibar i stedet for reservehjul og drikke kan velges av en fjernkontroll. Men spilte det mest overraskende historien om en regissør av asiatisk orkester installert et speil som en skjerm skille og kom oss inn i bilen ut av marmor, for å gå øve deres bevegelser stafettpinnen.

Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition, bursdagsgave

by Comments Off on Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition, bursdagsgave
I 2015, er Skoda feirer sitt 120-årsdag som selskap og 110th årsdagen for produksjonen av sin første bil. For å feire begge hendelsene, vil den tsjekkiske merket lansere en spesiell jubileumsversjon varierer Edition for Fabia, Yeti, Octavia og Rapid.Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition, bursdagsgave

I tillegg til den tredje generasjon Superb, Skoda Det vil også vise den nye spesialversjonen Edition for Fabia, Yeti, Octavia og Rapid i den kommende Genève Motor Show, som skal avholdes i løpet av de to første ukene av mars.

den Nye Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition De hjelper feire 120th anniversary fødselen av den tsjekkiske merkevare og 110th bursdag produksjon av sin første bil. alle versjoner Edition De har til felles med en rekke forskjellige elementer, blant annet speil malt med samme farge som kroppen, lettmetallhjul bicolor, tåke lys og Sunset kalles pakke, som omfatter bakvinduet og bak glass farget. Inne, fremhever det rattet tre-eikers skinn, håndbrekk gamasje og girspak i skinn og dekorert med nye matter med grå sømmer.

New Mini 5-dørs: mer allsidighet fra 21,450 euro

by Comments Off on New Mini 5-dørs: mer allsidighet fra 21,450 euro
5-dørs Mini er den nye kroppen versjonen bygget på neste generasjon Mini. En lengre akselavstand, mer lengde og innlemme ytterligere to bakdører vil gi mer fleksibilitet og funksjonalitet. Hans ankomst på markedet: neste oktober med priser på mellom 21 450 og 27,650 euro.New Mini 5-dørsNew Mini 5-dørsNew Mini 5-dørsNew Mini 5-dørs

Utvalget av den nye Mini velkommen nye 5-dørs versjon. I tillegg til å inkorporere ytterligere to bakdørene, mest akselavstand (72 mm mer) Og liten omstrukturere kupeen er nøkkelen til å sikre mer plass tilgjengelig for beboerne bakseter. I tillegg er det offisielle volumet av lasteplass i bagasjerom øker 67 liter for totalt 278 liter kapasitet.

Lengden av legemet mini av 5 dører det er 3,982 mm for versjoner Cooper og Cooper D og 4,005 mm for varianter Cooper Cooper S og SD-. Utviklet basert på 3-dørs Mini ny generasjon Mekanisk det fremhever den nye generasjonen motorteknologi Twinpower Turbo og allerede tilpasses forurensnings standard Euro 6. bensin markedsføring Cooper begynne med tre sylinder 1.5 og 136 hk og Cooper S 2.0 firesylindret 192 hp; Diesel, One D med 1,5 motres tresylindret 95 hk, Cooper D 1.5, tre-sylinder 116 HK og Cooper 2.0 SD firesylindret 170 HK.

Mini 5 dørerStandard, mekaniske versjoner Mini nye 5-dørs De vil bli kombinert med en manuell girkasse sekstrinns, eventuelt gir en automatisk seks eller auto-sport seks gir. I alle varianter, er det mest effektive, svarer til Cooper D, hvor det mini erklærer en gjennomsnittlig forbruk på 3,6 til 3,7 l / 100 km (95 til 97 g / km CO2). I mer ytelse side, finner vi den varianten Cooper S, for en maksimal hastighet på 232 km / t og en akselerasjon fra 0 til 100 km / t i 6,9 sekunder annonsert.

dynamiske egenskaper arvet

den dynamikk medfødt mini også det vil glede sjåfører som velger denne allsidige 5-dørs kroppen. Den spesifikke justering av suspensjonen og en annen serie av særegen chassis en foraksel artikulasjon og enkelt stag og en bakre aksel multi sikre stor smidighet i å drive et element som bidrar til styring elektromekanisk med standard Tronic funksjon. Systemer som dynamisk stabilitetskontroll (DSC), dynamisk sjon (DTC) Kontroll og elektronisk differensialbrems (EDLC) bidrar med korn av positive sand i den dynamiske kapittel i tilfellet av de sterkeste versjonene Cooper S og Cooper SD passerer teller antall med spesiell enhet Performance Control mens Dynamic Control Suspension (DDC) er en av de mest anbefalte for ønsker å nyte kjører en Mini reneste valgfrie elementer og pasional.

Av systemet Mini kjøreinnstillinger, Føreren kan velge til enhver tid hva slags kjøring du til enhver tid, fra en roligere og sivilisert MID og GREEN, en mer energisk og sporty SPORT.

Mini 5 dørerSikkerhet og utstyr

Serien, Mini 5-dørs vil bli utstyrt med sikkerhetsutstyr slik som front og side kollisjonsputer, side gardin airbags, automatiske sikkerhetsbelter tre ankerpunkter på alle seter, Barnesete i baksetene og kontrollsystem trykk dekkene. Som enheter bistå kjøring, vil projeksjonssystem tilbyr informasjon Head-Up Display, den Park Assist eller ryggehjelp med kamerasystem driving Assistant (Inkluderer dynamisk cruise control, Fjernlys assistent, informasjon om fartsgrense, varsling av fotgjengere og kollisjonsvarsling med bremsefunksjon i byen).

den infotainment system mini Connected vil tilby flere alternativer, for ikke å nevne nett~~POS=TRUNC leseren~~POS=HEADCOMP Professional og systemet Hi-Fi lyd Harman / Kardon. Alle disse elementene må forene som er vanlig i en Mini uendelig offer tilpasning for utvendig og innvendig.

Prisene på den nye Mini 5 dører

bensin

136 hk 5p Mini Cooper: 21,450 euro

Mini Cooper S 192 hk 5p: 26,850 euro

diesel

Mini Cooper D 116 HK 5p: 23.000 euro

Mini Cooper SD 5p 170 hk: 27,650 euro

Opel Antara 2013, forbedret design og utstyr

Opel har innarbeidet i sin lille SUV Antara nyheter. Forbedringene er sentrert på et større antall elementer som er tilgjengelig i utstyret, samt en liten endring av bilde i forskjellige deler av utvendig og innvendig.Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013

den Opel Antara 2013 innført ulike forbedringer i dens rekkevidde. I kapittelet om utstyr, for eksempel serien tilbyr ny Radio lydsystem med CD30, som erstatter den tidligere radio CD40 og innlemme USB-tilkobling jack og støtte for Bluetooth handsfree-system. For hans del, bizone blir standard på alle versjoner.

Opel Antara 2013, forbedret design og utstyri tilbudet legering, den Opel Antara Selektiv 4x2 montert ca 17 inches i diameter med 5-eikers og montert dekk 235/65 R17-104H tiltak. Videre er den fremragende Antara innlemme hjul 18 tommers dekk 235/55 R18-99H og 5-doble eiker.

Når det gjelder farger tilgjengelig for karosseri, den Opel Antara 2013 tilbyr nå to nye farger: brun Arena og snow white. i interiør og for Excellence versjoner, kan du eventuelt velge en ny skinninteriør Red Morello som blir med eksisterende standard på svart skinn, Snuff and Light Titanium. En annen liten nyhet i kupeen på terskelen av døren, som tilfeldigvis har ingen lys.

Mekanisk, den Opel Antara 2013 ikke innføre noe nytt og fortsetter å tilby tre motorerEn 2,4 bensin 170 hk og to turbo diesel 2,2 CDTI 163 hk og 184 hk 2,2 CDTI.

Opel Antara 2013. Prisene

Selektiv Antara 4x2 2,4 16v 170 hk 26,852 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selektiv med Start&Stopp 4x2 30,675 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selektiv med Start&Stopp 4x4 33,215 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selektiv Auto 4x4 35,452 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Excellence med Start&Stopp 4x4 36200 euro

Antara 2.2 CDTI Excellence Auto 4x4 163 hk 38,427 euro

Antara 2.2 CDTI 184 hk Excellence med Start&Stopp 4x4 36,975 euro

Antara 2.2 CDTI Excellence Auto 4x4 184 hk 39,207 euro

Ford Ecosport 2018, erobringen av Amerika

Ford EcosSport det amerikanske markedet er spekket med nye funksjoner. Førsteklasses utstyr, nye motorer og firehjulsdrift som finnes i sitt brev.Ford Ecosport 2018, dine beste bilderFord Ecosport 2018, dine beste bilderFord Ecosport 2018, dine beste bilderFord Ecosport 2018, dine beste bilder

Etter ankomst i Europa, den nye Ford Ecosport forbereder nå Nordamerikanske markedet. For den mottar store og interessante forbedringer vi kan vite nedenfor.

Fra et mekanisk synspunkt, Ford Ecosport tilbys i USA med kjent motor EcoBoost av tresylindret turboladet motor med 1 liter. hoved nyhet Det er imidlertid ankomsten av en 2-liters atmosfærisk. Også nye dette siste farten forbundet med en hjuldrivsystem Det serveres utelukkende med automatiske seks hastigheter. Unødvendig å si, denne versjonen Du kan skryte av gode kvaliteter i off road kjøring, gjør Ecosport i alt veldig erfaren på denne måten og har tilpasset suspensjoner.

utstyr fremhever Premium lydanlegg Harman B Titanium behandling med et team av mounts 10 høyttalere inkludert diskant og bass i fordørene og en basshøyttaler i den bakre. Systemet har 675 watt strøm. Ford Ecosport har også HD radioteknologi, med to radio FM-antenne som øker omfanget og klarheten av signaler.

Kunder som ønsker å skille seg vil finne mange måter å tilpasse din Ford Ecosport. sammen med 10 valg av utvendige farger, Det er sju alternativer og ambient belysning Fire bud behandling nivå - S, SE, SES og Titanium.

Ford Ecosportden Ford Ecosport forenkler kontakten med familie og venner takket være SYNC 3, den kommunikasjons- og underholdningssystem Ford. Raskere og mer intuitiv og enkel å bruke, omfatter systemet stemmegjenkjenning og en bedre respons kontrolleren kommandoer.

Optimalisert for håndfri, SYNC system 3 for Ecosport Den er koblet med berøringsskjermen som en smarttelefon eller tablett. 8-tommers skjerm tilbyr front-row beboerne lett tilgang til betjene kommandoer tilgjengelig Carplay Apple og Android Auto.

Drivere har også mulighet til å vite status for bilen din via mobiltelefonen. Takk til søknad koble SYNC FordPass tilgjengelig, Du kan låse, låse opp og finne sine kjøretøy fra nesten hvor som helst bruker. Den mobile applikasjonen lar eiere møte brennstoffnivået avstand og kilometerstand, bl.a..

Ford Ecosport funksjoner to USB-lading porter Raske enheter for å sikre at eierne er alltid på full kapasitet. I tillegg er det to stikkontakter 12 volt og 110 volt. Den Ecosport har en generøs bagasjerom og flere hull for å få plass til gjenstander, både i forsetene og bak.

den Nye Ford Ecosport vil komme til forhandlere USA i begynnelsen av 2018.

Du kan også være interessert

- Ford Ecosport 1,0 EcoBoost- / 140: visninger og faktisk forbruk

- Ford Ecosport, Nissan Juke og Renault Captur: mini SUV til makten

Ford Fusion 2017: Amerikansk Mondeo, firehjulsdrift og V6 biturbo motor

by Comments Off on Ford Fusion 2017: Amerikansk Mondeo, firehjulsdrift og V6 biturbo motor
Range 2017 Ford Fusion (Mondeo) Sport-versjonen vil innlemme sport og to hybrid varianter, en plugg, som til slutt kunne nå Europa.Ford Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslippFord Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslippFord Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslippFord Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslipp

Ford Mondeo er en global bil, hver nyhet introdusert til det amerikanske markedet must obserbarse nøye i vårt land. Ikke overraskende stor sedan Ford Disse er montert i anlegget Almussafes (Valencia) og det kan påvirke hver av beslutninger tatt av konsortiet. Derfor utseendet 2017 modell år Ford Fusion -den navn Amerikanske versjonen av Mondeo- og nye versjoner er viktig.

Den første av disse er Sport-versjonen av Ford Fusion, en idrettsprestasjoner variant Altras og firehjulstrekk i stand til å få mest mulig ut av den fantastiske rammen av den amerikanske modellen Mondeo. Motoren, som passer det amerikanske markedet er en V6 bensinmotor med 2,7 liter volum og 325 med dobbel turbo annonsere hp maksimal kraft og dreiemoment på 48,4 mkg, eller hva som er det samme, utmerker seg i nesten 50 BHP og 14 mkg japanske rivaler 3,5 V6 motor som den er målt. Sin makt når alle fire hjul gjennom en firehjulstrekk av siste utvikling og sitter på en Styrt kontinuerlig variabel demping i stand til å flytte fra en fast til myk en som kan minimere virkningen mot små sinkholes forårsaket av regn idiot.

Ford Fusion hybrider

Radikalt annerledes i sin tilnærming er Ford Fusion Hybrid og plug-in-hybridfusjons Energi (Med et i) i to versjoner som forbedrer ytelsen og kunne nå sin elektriske motor drevet 137 km / t. Både premiere programvare som gjør dem vinne raffinert løping, maksimere kjøreopplevelse som kan tilby og forbedre lade rate av regenerativ bremsing, stand nå fange opp 95% av den energi som spres.

Fusion Ford Mondeo 2017I tillegg er elektriske motorer forbedret effektivitet, noe som vil resultere i forbedring i drivstofføkonomi og i tilfellet av pluggen, en økning av autonomi i elektrisk modus, som i dette tilfelle nå overstiger 30 km før den går over til konvensjonell hybrid-modus, men ikke ville det være nok til å nå den blå etiketten null-utslipp bil Spania-. Selv hvem vet om i en fremtidig utvikling 7,6 kWh batteri Det kan erstattes med en høyere ytelse. Foreløpig kan dette lades bare 2,5 timer i en konvensjonell plugg

Utstyre Ford Fusion 2017

den sikkerhet og hva det har å gjøre med utstyr Det er, sammen med kjøring, en annen søyle av Ford Fusion. Dermed opprettholder det fotgjengerdeteksjonssystemet og omfatter et nytt kjørefelt holde system som kommer til å bli trafikkvarslingssystemene nærmer seg bak på bilen.

Integrasjon med universet multimedia Det er gitt ved SYNC3 system, den nyeste versjonen av et grensesnitt som har forbedret sin tilkobling, tilkoblingshastighet og forbedret tale recnoocimeinto. I tillegg, fra nå vil det tillate gjennom anvendelse Koble Sync starte bilen fra mobil eksternt, som ligger rett ved start og stopp og plug-in versjoner programmere den mest gunstige tiden for opplading.

2017 BMW 5-serie Touring: Alle data og bilder av 5-serien Family

by Comments Off on 2017 BMW 5-serie Touring: Alle data og bilder av 5-serien Family
BMW lover at den nye 5-serie Touring, det kjente kroppen hans medium format utvalg av biler, knust glass tak på områder som dynamisk eller funksjonalitet.BMW 5-serie Touring familie i bilderBMW 5-serie Touring familie i bilderBMW 5-serie Touring familie i bilderBMW 5-serie Touring familie i bilder

den BMW 5-serie Touring feirer 25 år på markedet premiere sin nye generasjon, den syvende (G30 / 31). Sin offisielle debut vil finne sted ved neste Geneva Motor Show til, nesten umiddelbart etterpå, starte markedsføringen: Ved ankomst på forhandlere er planlagt til juni. Har ingen offisiell pris ennå, men BMW 5-serie sedan De kan gi en idé hvor skuddene går.

I prinsippet lover -BMW flere filer i løpet av utgangen, vil være fire valgt for denne familien variant motorer, i tillegg til den firehjulsdrift, vil bli kombinert med firehjulsdrift: BMW xDrive konseptuell og teknisk lik som SUV merkevare.

2017 BMW 5-serie Touring, lettere chassis

Den nye konstruksjonen er i BMW 5-serie Touring fornuftige vektreduksjon. Bevis for dette er at i forhold til 1800 kilo, for eksempel, veide den forrige BMW 520d Touring, de nye forblir i 1,730 kg. Lightening selv ut når for eksempel, omfatter nå standard utstyr en luftfjæring på bakakselen for å holde den automatiske høydekontroll, uavhengig av belastning.

2017 BMW 5-serie Touring familieEventuelt for chassiset til BMW 5-serie Touring er det mulig å velge Adaptive Drive med aktive stabilisatorstag, den aktiv styring i kombinasjon med firehjulsdrift eller sportsunderstell, i dette tilfellet med fjærene et kortere enn standard centimeter.

Flere elementer av suspensjonen av BMW 5 serie Sedan er laget av aluminium, som nå skjer med støvelen, slik at den faktiske effekten av dette redusert vekt er en redusere forbruk og utslipp godkjent 11 prosent sammenlignet med den foregående generasjon.

2017 BMW 5-serie Touring, tilkoblings

fra 10.25 skjerm " dashbordet i BMW 5 serie Sedan kan styres, ved berøring eller kontroll tilstøtende til å endre, drivende funksjoner, navigasjon, kommunikasjon og Multimedia, for hvilke det har utviklet seg en ikoner nye strukturen. Men også noen funksjoner kan håndteres med talekommandoer, tilja jeg liker bevegelseskontroll: BMW 7-serie premiere denne muligheten for å gjøre bevegelser i luften for å justere volumet av lyd-utstyr, godta eller avvise samtaler, etc. I tillegg head-up display er 70 prosent større generasjonen erstattet.

BMW 5-serie Touring, mer romslig og praktisk

Essential estetiske egenskaper av den nye BMW 5 Touring er kjent i salongen, selv om denne familien av avlange flater, som er logisk, bringer nyheten sentral pilar bakover. Her er de plassert en baksetet til BMW lover betydelig vekst av plass Hode, skuldre og ben, dvs. i alle dimensjoner. Faktisk, ifølge BMW økt innvendig bredde gir sikker og behagelig sted for opptil tre barneseter i baksetet. "

I funksjonelle termer, tre deler som omfatter ryggene baksetene kan felles -gjennom den trykke på en knapp fra den støvel individualizadamente (andelen er 40/20/40), pluss endmiten regulering av dets skråstillingn vil også hver av dens beboere eller lastebehov.

For hans del, bagasjevolum er 570 liter nå i sin minimumskonfigurasjon, 10 mer enn det som tilbys av BMW 5-serie Touring fjerde generasjon; og 1700 av bretting av de bakre setene -1670 liter i precedente- modell.

Dens kapasitet er 730 kilo 720 for å, avhengig av modellen, noe som er 120 kg. Og lasterommet dekselet og skillenett, kan du dele plass i henhold til behovene til sine brukere, men kan lagres under bakken hvis den ikke brukes.

Tilgang til denne plassen for objekter som ikke bare gjøres gjennom en port som eventuelt kan være motorisert åpning og har "hands-free"; også opplåsing og åpning av bakvinduet.

BMW 5-serie Touring Interior 2017BMW 5-serie Touring, fire motorer og bak eller firehjulsdrift

Versjoner med bensinmotorer som vil være kjent BMW 530i xDrive Touring og 540I Touring. Som navnet antyder, den kraftigste av både motor som bærer seks sylinder 3 liter CV 340 vil alltid bli kombinert med firehjulsdrift, og de åtte-trinns automatgirkasse. I mellomtiden, i Rekkevidde 530i strøm fire-sylindret motor og to liter av 252 hk når bakken gjennom den bakre hjul, Selv om det tidligere bruker samme åtte-trinns automatgirkasse. Den akselererer fra 0 til 100 km / t 6,5 sekunder og dens forbruk er godkjent med 245/45 R18, 5,8 liter / 100 km.

den BMW 540I xDrive Touring Homologe, også med de samme hjul, 7,3 l / 100 km, mens møte den samme akselerasjon i 5,1 sekunder.

i Diesel, også forsyne motorene fire og seks-sylindret. Den første, en 2-liters 190 hk, er hjertet av BMW 520d Touring. Det kan kombineres med enten en seks-trinns manuell girkasse som et alternativ, med en åtte-trinns automatisk, alltid med bakhjulsdrift. Dette er familien til BMW 5-serie homologeres forbruk nedre: 4,5 l / 100 km. Fra 0 til 100 km / t, er det den raskeste versjonen med automatgir: 7,8 sekunder versus 8,0 av de ledende manuell girkasse.

BMW Rekkevidde 530d bruker en 3 liter 265 hk og de åtte-trinns automatgirkasse. Valget er underlagt hvordan å bringe energi til bakken: gjennom bakhjul eller fire. Forbruk, bruk som enten, det er 4,7 eller 5,3 l / 100 km; akselerasjon, også henholdsvis 5,8 og 5,6 sekunder.

BMW 5-serie Touring, fremdrift mot autonom kjøring

På veien til autonome drift av BMW 5 serie Sedan også funksjoner som sedan, varsler om advarsler og side trafikk i kryss og filskift assistenter eller utgang fra denne; hastighetskontroll også aktiv cruise.

Den nye familien av BMW gjør det også mulig for integrasjon mellom bilen og telefonen eieren, planlegge avtaler og turer ukritisk fra en til en annen, men i tillegg også motta bilder i bilen miljøet Smartphone når det parkert ved 3D Remote View-funksjonen. I tillegg kan du administrere e-post, kalender eller kontakter (Microsoft Exchange forenkler overføring av data mellom enheter), kan du bruke Apple carplay eller kast induksjonslading.

En annen funksjon delt med familien sedan er utenfor parkeringsvakten, den Parkering ved fjernkontroll, med driveren utenfor kjøretøyet.

RS Audi Q8, den nye supersports SUV. Skjelve, BMW X6M!

by Comments Off on RS Audi Q8, den nye supersports SUV. Skjelve, BMW X6M!
Audi opptok navn Q8 RS før Intellectual Property Office i EU. Du legger grunnlaget tyske idrettsmerket SUV fremtiden?Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?

2017 synes år 8 Audi: nylig avduket den nye generasjonen av A8, vil kjøretøyet nivå representasjon biler kommer med et vell av teknologi, kvalitet og sportslighet. Så det er med Q8, en leder gjennom hele kurset modell.

Veien er i gang Audi med øyeblikkelig flaggskip SUV gjennom hele dette året det er som følger: på Detroit Motor Show i januar lanserte Audi Q8 Concept; to måneder senere på Geneva Motor Show, kom Audi Q8 Sport Concept. neste Frankfurt Motor Show, i september, er det på tide å se Q8 i sin endelige versjon. Men kort tid før den tyske hendelsen, har portalen Guide Auto avdekket at merket med de fire ringene har registrert navn Q8 RS.

Audi Q8 Concept

RS Audi Q8: hard konkurranse

denne veien Det synes godt på vei mot fremtiden sten av en sportsbil variant å flytte fundamentet segmentet Premium sport SUV. BMW X6M (575 hk), Mercedes-AMG GLE 63 (557 hk), Bentley Bentayga W12 (608 hk) og fremtiden Lamborghini Urus (Porsche Cayenne Turbo S er fortsatt litt lenger i størrelse) kunne Velkommen snart dette vil mer enn sannsynlig RS Audi Q8.

Matche Q8 Concept avduket tidligere i år, ville Q8 RS også har dimensjoner 5.02 meter lang, 2,04 meter bred og en høyde på 1,70 meter. Plattformen vil være den samme som den siste generasjonen av Audi Q7 og Bentley Bentayga, og at den nye oksen fra Lamborghini, den såkalte MLB Evo plattform.

Under panseret finner vi den samme motor som i fremtiden Urus, den 4.0 V8 Bi-Turbo bensin, med quattro firehjulsdrift og automatgir. Er strømmen? Du kan skyte over 600 hk, outpacing rivaler BMW og Mercedes. Det er også spekulasjoner med en plug-in hybrid variant, som i de ovennevnte prototypene, som ville gi en fullstendig mekanisk rekkevidde.

Kanskje i Frankfurt Motor Show neste September noen data som bekrefter ankomsten av denne modellen blir avslørt. Og når det introduserte Audi Q8 Sport Concept i Genève, var det snakk om at han ville være å få i forkant av fremtidige SQ8 (sistnevnte prototype hadde samlet 476 hk, ja). Hva om faktisk visningen ble satt utenfor? Den tyske produsenten har allerede annonsert i fjor at 8 nye modeller kommer RS i de kommende årene, kan og Q8 være en av dem. På bare en måned vil vi vite mer detaljer, vil vi være svært oppmerksomme.

Q8 Audi Sport Concept

Du kan også være interessert

Future SUV fra Audi

Audi prosjektet Hour 25: når bilene ikke har hjul

Audi AI, så er bilen for fremtiden

Lamborghini Urus være hybrid plugg

Lamborghini Urus vil doble salget av merkevaren

Toyota RAV4, nytt tilbehør for 2016

Toyota RAV4 utvider sitt utvalg av tilbehør, statister som assistanse system foran og bak parkering og tak barer, blant andre.2016 Toyota RAV4 tilbehør2016 Toyota RAV4 tilbehør2016 Toyota RAV4 tilbehør2016 Toyota RAV4 tilbehør

2016 Toyota RAV4 er tilgjengelig med nytt tilbehør som kan legges til hvilken som helst versjon.

Blant de tilgjengelige extras japansk SUV, finner vi parkeringsassistansesystemer foran og bak, infotainmentsystemet Toyota Touch 2 & gå (Pluss opsjon), den takstativet (For å plassere stativet, stativet, at ski eller snøbrett) samt tilhengerfeste, velge mellom faste og flyttbare og med inkludert monteringssett.

I den estetiske delen diskuterer vi nye setetrekk -tilgjengelig hud av sort eller beige-farget, og beskyttelseselementer som en fremre bar og støping av støtfangeren og bunnen av dørene, sidepostene, matter laget av gummi eller dekkplaten til støvelen. Også det gir døren trinnene med opplyst logo. Elementer som møbeltrekk, maling og hjulene er beskyttet av oppløsningen Toyota Protect, et produkt som kan holde dem og holde dem skinnende lenger.

Annet tilbehør som kan inkluderes i Toyota RAV4 er forskjellige modeller barneseter og Bakre Entertainment System, der du kan velge eller ikke elektrisk installasjon og kjøpe DVD-systemet PORTAIL to TFT 7 tommers skjermer, en master (håndtak gjengi det valgte innholdet og prosjektet på den sekundære skjermen).

Versjoner tilgjengelig i Toyota RAV4 De er tilgjengelige bensinmotor 2.0 VVT-140 AWD 151 CV, propellen Diesel 2.0 D-4D 150D 4x2 143 hk og hybriddrivsystemet, den sistnevnte med en bensinmotor 2,5 155 hk og en elektrisk motor 105 HK ved den fremre aksel (må det tilsettes en annen 68 hk elektrisk motor på bakakselen for Toyota RAV4 Hybrid AWD AWD). Den resulterende totale effekt av modellen i dens hybridversjon er 197 hk.

Du kan også være interessert

Toyota RAV4, priser

Førsteinntrykket og forbruk av Toyota RAV4

Toyota RAV4: 5 grunner til å kjøpe

Toyota RAV4 Hybrid, vi prøvde

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Lada X-Code, den nye lille SUV Russian

Lada vil ha en ny bil i sitt utvalg for 2017: X-kode. Det vil være en lignende størrelse SUV til Nissan Juke og delte plattform med Dacia.Flere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kode

AvtoVAZ, den russiske produsenten majoritetseid av Renault-Nissan, har nettopp vist på Moskva Motor Show sitt nyeste prosjekt: A Liten SUV ser veldig moderne at som Lada X-Ray, karakterisert ved utøver danner sidedører og gir et unikt utseende.

Mens Lada X-Ray -a modell og produksjonen ved hjelp av den samme plattform for alle Dacia- Det ble nå vist på versjon Cross Concept, med sideskjermer og mer takhøyde, for å gjøre det mer Campero; X-kode, som er navnet på den nye konseptbilen Lada, han gjorde sin første opptreden før publikum.

Utformingen av Lada X-kode Steve Mattin er for tiden sjefsdesigner for AvtoVAZ og tidligere, far til modeller som Mercedes ML og GL. Alt arbeid rundt Lada X-kode, som har en relativt nærmere titt på hva som kan være bilen som produksjonen vil starte neste år, Det har blitt avholdt i lokalene til firmaet Tolyatti, historisk fordi det ble startet i 1977 produksjon av den ikoniske Lada Niva.

Lada X-Code, motorer og girkasser

Den Lada X-kode rival SUV som allerede finnes i det russiske markedet som ville være Nissan Juke, Renault Captur, Skoda Yeti, Peugeot 2008 ... Som de to første, ville ha ladede motorer Bank organer antagelig Alliance, 1,2 TSI fire cylinders- men i motsetning til dem, kanskje med en økt tilførsel av firehjulsdrift versjoner, denne mulighet i tilfelle av Juke er konsentrert i de to versjoner av høyere effekt, men også den Renault Captur påtenkt.

Blant bidragene fra Lada X-koden ville ha den såkalte Lada Connect, et telematikksystem Smarttelefon som kan sende informasjon til bilen og i den umiddelbare fremtid, nyte skytjenester.

Funksjonene til Lada Connect er låse og låse opp bildører, sjekk deres status, slå på lysene eller tute i hornet for å finne det på en parkeringsplass, ta bilen på et kart, motta varslinger om noen slag eller hvis bilen det har blitt slept. Det vil også være mulig å låse motoren og sender bilen stilling til politiet eller help desk, slå på air condition eksternt motta data på vedlikehold og gjøre en avtale eller har ekstern informasjon om feilsøking. Systemet analyserer, på samme måte, tilbyr daglige kjøre statistikk.

Lada X-Ray og Vesta Sport, sportsversjoner

I tillegg til denne jakken versjonen av Lada X-Ray og X-kode vil snart bli integrert inn i rekken av produsenten selger flere biler i Russland, både i første, X-Ray som Ladaen Vesta, den kompakte fire-dørs sedan, har blitt presentert baner sportslige versjoner som snart vil nå produksjon.

Lada Vesta Sport

utenfor en mer aggressiv og aerodynamiske enheter, disse versjonene skiller seg ut for høyde senket fjæring eller ved bidrag av stor-diameter hjul 18 ". Lada X-Ray og Vesta Sport, som de kalles, har en 1,8 liters motor tatt fra sin opprinnelige 122 HK til 150 med endringene i utveksling av motoren og eksos.

Du kan også intersar

Vesta Lada sedan, den 'lavpris' Russian

Renault Kaptur, deres mest off-road bare for Russland

AvtoVAZ Xray Concept, luksus SUV fra Russland

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis