Maybach 62 Landaulet, konvertible limousin

Luxury 612 hk, en limousin cabriolet med ryggen delt inn i en luksuriøs hytte ... Maybach viser igjen hvorfor de alltid svare på kundenes gourmeter verden med en "Kein Problem!" ( "No problem") . Det har annonsert at Maybach 62 Landaulet vil gå i oppfyllelse; ja, vil kjøperne være super eksklusive klubben av sjeikene, statsoverhoder og "andre galacticos".Eksklusive versjon av Maybach 62S.Taket åpnes på mindre enn 16 sekunder.Imponerende store skyvetaket, og panoramaglasstaket.Hvit dominerer i baksetet.i salonMotor Detroit Det har vært en av de mest fotograferte konsepter. Merket også presentert i Dubai (selvfølgelig!) Og snart vil gå i oppfyllelse.

Dette er en eksklusiv versjon av Maybach62 S. Det bærer en bobil og utarbeidet av Mercedes AMG: A V12 612 hk og 5,980 cm3 med to turboladere. Det inkluderer elektronisk luftfjæring.Maybach har presentert under parolen "The sky is the limit". ¿Overdrevet? Døm selv: har en stor lysbilde, panoramaglasstaket og. Det har en meget avansert klimaanlegg i stand til å opprettholde den ønskede temperatur, selv i full sol og med taket åpen. Hvis selv baksiden har en utjevning system og hindrer sølt drikke servert!Dette begrepet vil se kjent. Landau kom fra en bayerske byen som ga navn til en type familie vogn med uttrekkbar tak. Som du kan se på bildet, har Maybach sluttet seg til nye Landaulet med en av de eldste: samt den første konvertible limousin i begynnelsen av det tjuende århundre ble kalt (Maybach ikke bare; Rolls også Royce tok denne betegnelsen).

Sikkert dette Maybach er best nytes i baksetet. Sjåføren er atskilt fra passasjerer med glass ugjennomsiktig å gjøre nettopp trykke på en knapp. Fronten er svart skinn, mens resten av hytta dronning hvit hud.

Maybach 62 Landaulet er "descapota" på mindre enn 16 sekunder. Og hvis du liker himmelen er ikke nok, ikke går glipp eksklusivt utstyr: Kjøleskap med beskyttelse for flasker champagne, DVD-spiller, LINGUATRONIC å håndtere ved hjelp av talekommandoer telefon, lyd system ... og alt du ønsker.The Luxury Institute gjennomførte en spesiell undersøkelse: Respondentene ble pålagt å ha en årlig inntekt på over $ 200 000 og besparelser på fem millioner dollar. Spørsmålet var enkelt: hva merkevaren av bil ville du kjøpt? Vinneren var Maybach.

Ikke rart: spørre kundene hva de spør, arbeiderne på sitt tyske hovedkvarter i Sindelfingen alltid svare (ingen problem) "Kein Problem!". For eksempel, en russisk kjøper bedt om en ruller minibar i stedet for reservehjul og drikke kan velges av en fjernkontroll. Men spilte det mest overraskende historien om en regissør av asiatisk orkester installert et speil som en skjerm skille og kom oss inn i bilen ut av marmor, for å gå øve deres bevegelser stafettpinnen.

Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition, bursdagsgave

by Comments Off on Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition, bursdagsgave
I 2015, er Skoda feirer sitt 120-årsdag som selskap og 110th årsdagen for produksjonen av sin første bil. For å feire begge hendelsene, vil den tsjekkiske merket lansere en spesiell jubileumsversjon varierer Edition for Fabia, Yeti, Octavia og Rapid.Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition, bursdagsgave

I tillegg til den tredje generasjon Superb, Skoda Det vil også vise den nye spesialversjonen Edition for Fabia, Yeti, Octavia og Rapid i den kommende Genève Motor Show, som skal avholdes i løpet av de to første ukene av mars.

den Nye Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition De hjelper feire 120th anniversary fødselen av den tsjekkiske merkevare og 110th bursdag produksjon av sin første bil. alle versjoner Edition De har til felles med en rekke forskjellige elementer, blant annet speil malt med samme farge som kroppen, lettmetallhjul bicolor, tåke lys og Sunset kalles pakke, som omfatter bakvinduet og bak glass farget. Inne, fremhever det rattet tre-eikers skinn, håndbrekk gamasje og girspak i skinn og dekorert med nye matter med grå sømmer.

Lada X-Code, den nye lille SUV Russian

Lada vil ha en ny bil i sitt utvalg for 2017: X-kode. Det vil være en lignende størrelse SUV til Nissan Juke og delte plattform med Dacia.Flere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUVer: ankommer fra Russland Lada X-kode

AvtoVAZ, den russiske produsenten majoritetseid av Renault-Nissan, har nettopp vist på Moskva Motor Show sitt nyeste prosjekt: A Liten SUV ser veldig moderne at som Lada X-Ray, karakterisert ved utøver danner sidedører og gir et unikt utseende.

Mens Lada X-Ray -a modell og produksjonen ved hjelp av den samme plattform for alle Dacia- Det ble nå vist på versjon Cross Concept, med sideskjermer og mer takhøyde, for å gjøre det mer Campero; X-kode, som er navnet på den nye konseptbilen Lada, han gjorde sin første opptreden før publikum.

Utformingen av Lada X-kode Steve Mattin er for tiden sjefsdesigner for AvtoVAZ og tidligere, far til modeller som Mercedes ML og GL. Alt arbeid rundt Lada X-kode, som har en relativt nærmere titt på hva som kan være bilen som produksjonen vil starte neste år, Det har blitt avholdt i lokalene til firmaet Tolyatti, historisk fordi det ble startet i 1977 produksjon av den ikoniske Lada Niva.

Lada X-Code, motorer og girkasser

Den Lada X-kode rival SUV som allerede finnes i det russiske markedet som ville være Nissan Juke, Renault Captur, Skoda Yeti, Peugeot 2008 ... Som de to første, ville ha ladede motorer Bank organer antagelig Alliance, 1,2 TSI fire cylinders- men i motsetning til dem, kanskje med en økt tilførsel av firehjulsdrift versjoner, denne mulighet i tilfelle av Juke er konsentrert i de to versjoner av høyere effekt, men også den Renault Captur påtenkt.

Blant bidragene fra Lada X-koden ville ha den såkalte Lada Connect, et telematikksystem Smarttelefon som kan sende informasjon til bilen og i den umiddelbare fremtid, nyte skytjenester.

Funksjonene til Lada Connect er låse og låse opp bildører, sjekk deres status, slå på lysene eller tute i hornet for å finne det på en parkeringsplass, ta bilen på et kart, motta varslinger om noen slag eller hvis bilen det har blitt slept. Det vil også være mulig å låse motoren og sender bilen stilling til politiet eller help desk, slå på air condition eksternt motta data på vedlikehold og gjøre en avtale eller har ekstern informasjon om feilsøking. Systemet analyserer, på samme måte, tilbyr daglige kjøre statistikk.

Lada X-Ray og Vesta Sport, sportsversjoner

I tillegg til denne jakken versjonen av Lada X-Ray og X-kode vil snart bli integrert inn i rekken av produsenten selger flere biler i Russland, både i første, X-Ray som Ladaen Vesta, den kompakte fire-dørs sedan, har blitt presentert baner sportslige versjoner som snart vil nå produksjon.

Lada Vesta Sport

utenfor en mer aggressiv og aerodynamiske enheter, disse versjonene skiller seg ut for høyde senket fjæring eller ved bidrag av stor-diameter hjul 18 ". Lada X-Ray og Vesta Sport, som de kalles, har en 1,8 liters motor tatt fra sin opprinnelige 122 HK til 150 med endringene i utveksling av motoren og eksos.

Du kan også intersar

Vesta Lada sedan, den 'lavpris' Russian

Renault Kaptur, deres mest off-road bare for Russland

AvtoVAZ Xray Concept, luksus SUV fra Russland

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Opel Antara 2013, forbedret design og utstyr

Opel har innarbeidet i sin lille SUV Antara nyheter. Forbedringene er sentrert på et større antall elementer som er tilgjengelig i utstyret, samt en liten endring av bilde i forskjellige deler av utvendig og innvendig.Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013Opel Antara 2013

den Opel Antara 2013 innført ulike forbedringer i dens rekkevidde. I kapittelet om utstyr, for eksempel serien tilbyr ny Radio lydsystem med CD30, som erstatter den tidligere radio CD40 og innlemme USB-tilkobling jack og støtte for Bluetooth handsfree-system. For hans del, bizone blir standard på alle versjoner.

Opel Antara 2013, forbedret design og utstyri tilbudet legering, den Opel Antara Selektiv 4x2 montert ca 17 inches i diameter med 5-eikers og montert dekk 235/65 R17-104H tiltak. Videre er den fremragende Antara innlemme hjul 18 tommers dekk 235/55 R18-99H og 5-doble eiker.

Når det gjelder farger tilgjengelig for karosseri, den Opel Antara 2013 tilbyr nå to nye farger: brun Arena og snow white. i interiør og for Excellence versjoner, kan du eventuelt velge en ny skinninteriør Red Morello som blir med eksisterende standard på svart skinn, Snuff and Light Titanium. En annen liten nyhet i kupeen på terskelen av døren, som tilfeldigvis har ingen lys.

Mekanisk, den Opel Antara 2013 ikke innføre noe nytt og fortsetter å tilby tre motorerEn 2,4 bensin 170 hk og to turbo diesel 2,2 CDTI 163 hk og 184 hk 2,2 CDTI.

Opel Antara 2013. Prisene

Selektiv Antara 4x2 2,4 16v 170 hk 26,852 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selektiv med Start&Stopp 4x2 30,675 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selektiv med Start&Stopp 4x4 33,215 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Selektiv Auto 4x4 35,452 euro

Antara 2.2 CDTI 163 hk Excellence med Start&Stopp 4x4 36200 euro

Antara 2.2 CDTI Excellence Auto 4x4 163 hk 38,427 euro

Antara 2.2 CDTI 184 hk Excellence med Start&Stopp 4x4 36,975 euro

Antara 2.2 CDTI Excellence Auto 4x4 184 hk 39,207 euro

Ford Fusion 2017: Amerikansk Mondeo, firehjulsdrift og V6 biturbo motor

by Comments Off on Ford Fusion 2017: Amerikansk Mondeo, firehjulsdrift og V6 biturbo motor
Range 2017 Ford Fusion (Mondeo) Sport-versjonen vil innlemme sport og to hybrid varianter, en plugg, som til slutt kunne nå Europa.Ford Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslippFord Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslippFord Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslippFord Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslipp

Ford Mondeo er en global bil, hver nyhet introdusert til det amerikanske markedet must obserbarse nøye i vårt land. Ikke overraskende stor sedan Ford Disse er montert i anlegget Almussafes (Valencia) og det kan påvirke hver av beslutninger tatt av konsortiet. Derfor utseendet 2017 modell år Ford Fusion -den navn Amerikanske versjonen av Mondeo- og nye versjoner er viktig.

Den første av disse er Sport-versjonen av Ford Fusion, en idrettsprestasjoner variant Altras og firehjulstrekk i stand til å få mest mulig ut av den fantastiske rammen av den amerikanske modellen Mondeo. Motoren, som passer det amerikanske markedet er en V6 bensinmotor med 2,7 liter volum og 325 med dobbel turbo annonsere hp maksimal kraft og dreiemoment på 48,4 mkg, eller hva som er det samme, utmerker seg i nesten 50 BHP og 14 mkg japanske rivaler 3,5 V6 motor som den er målt. Sin makt når alle fire hjul gjennom en firehjulstrekk av siste utvikling og sitter på en Styrt kontinuerlig variabel demping i stand til å flytte fra en fast til myk en som kan minimere virkningen mot små sinkholes forårsaket av regn idiot.

Ford Fusion hybrider

Radikalt annerledes i sin tilnærming er Ford Fusion Hybrid og plug-in-hybridfusjons Energi (Med et i) i to versjoner som forbedrer ytelsen og kunne nå sin elektriske motor drevet 137 km / t. Både premiere programvare som gjør dem vinne raffinert løping, maksimere kjøreopplevelse som kan tilby og forbedre lade rate av regenerativ bremsing, stand nå fange opp 95% av den energi som spres.

Fusion Ford Mondeo 2017I tillegg er elektriske motorer forbedret effektivitet, noe som vil resultere i forbedring i drivstofføkonomi og i tilfellet av pluggen, en økning av autonomi i elektrisk modus, som i dette tilfelle nå overstiger 30 km før den går over til konvensjonell hybrid-modus, men ikke ville det være nok til å nå den blå etiketten null-utslipp bil Spania-. Selv hvem vet om i en fremtidig utvikling 7,6 kWh batteri Det kan erstattes med en høyere ytelse. Foreløpig kan dette lades bare 2,5 timer i en konvensjonell plugg

Utstyre Ford Fusion 2017

den sikkerhet og hva det har å gjøre med utstyr Det er, sammen med kjøring, en annen søyle av Ford Fusion. Dermed opprettholder det fotgjengerdeteksjonssystemet og omfatter et nytt kjørefelt holde system som kommer til å bli trafikkvarslingssystemene nærmer seg bak på bilen.

Integrasjon med universet multimedia Det er gitt ved SYNC3 system, den nyeste versjonen av et grensesnitt som har forbedret sin tilkobling, tilkoblingshastighet og forbedret tale recnoocimeinto. I tillegg, fra nå vil det tillate gjennom anvendelse Koble Sync starte bilen fra mobil eksternt, som ligger rett ved start og stopp og plug-in versjoner programmere den mest gunstige tiden for opplading.

Toyota RAV4, nytt tilbehør for 2016

Toyota RAV4 utvider sitt utvalg av tilbehør, statister som assistanse system foran og bak parkering og tak barer, blant andre.2016 Toyota RAV4 tilbehør2016 Toyota RAV4 tilbehør2016 Toyota RAV4 tilbehør2016 Toyota RAV4 tilbehør

2016 Toyota RAV4 er tilgjengelig med nytt tilbehør som kan legges til hvilken som helst versjon.

Blant de tilgjengelige extras japansk SUV, finner vi parkeringsassistansesystemer foran og bak, infotainmentsystemet Toyota Touch 2 & gå (Pluss opsjon), den takstativet (For å plassere stativet, stativet, at ski eller snøbrett) samt tilhengerfeste, velge mellom faste og flyttbare og med inkludert monteringssett.

I den estetiske delen diskuterer vi nye setetrekk -tilgjengelig hud av sort eller beige-farget, og beskyttelseselementer som en fremre bar og støping av støtfangeren og bunnen av dørene, sidepostene, matter laget av gummi eller dekkplaten til støvelen. Også det gir døren trinnene med opplyst logo. Elementer som møbeltrekk, maling og hjulene er beskyttet av oppløsningen Toyota Protect, et produkt som kan holde dem og holde dem skinnende lenger.

Annet tilbehør som kan inkluderes i Toyota RAV4 er forskjellige modeller barneseter og Bakre Entertainment System, der du kan velge eller ikke elektrisk installasjon og kjøpe DVD-systemet PORTAIL to TFT 7 tommers skjermer, en master (håndtak gjengi det valgte innholdet og prosjektet på den sekundære skjermen).

Versjoner tilgjengelig i Toyota RAV4 De er tilgjengelige bensinmotor 2.0 VVT-140 AWD 151 CV, propellen Diesel 2.0 D-4D 150D 4x2 143 hk og hybriddrivsystemet, den sistnevnte med en bensinmotor 2,5 155 hk og en elektrisk motor 105 HK ved den fremre aksel (må det tilsettes en annen 68 hk elektrisk motor på bakakselen for Toyota RAV4 Hybrid AWD AWD). Den resulterende totale effekt av modellen i dens hybridversjon er 197 hk.

Du kan også være interessert

Toyota RAV4, priser

Førsteinntrykket og forbruk av Toyota RAV4

Toyota RAV4: 5 grunner til å kjøpe

Toyota RAV4 Hybrid, vi prøvde

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

RS Audi Q8, den nye supersports SUV. Skjelve, BMW X6M!

by Comments Off on RS Audi Q8, den nye supersports SUV. Skjelve, BMW X6M!
Audi opptok navn Q8 RS før Intellectual Property Office i EU. Du legger grunnlaget tyske idrettsmerket SUV fremtiden?Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?

2017 synes år 8 Audi: nylig avduket den nye generasjonen av A8, vil kjøretøyet nivå representasjon biler kommer med et vell av teknologi, kvalitet og sportslighet. Så det er med Q8, en leder gjennom hele kurset modell.

Veien er i gang Audi med øyeblikkelig flaggskip SUV gjennom hele dette året det er som følger: på Detroit Motor Show i januar lanserte Audi Q8 Concept; to måneder senere på Geneva Motor Show, kom Audi Q8 Sport Concept. neste Frankfurt Motor Show, i september, er det på tide å se Q8 i sin endelige versjon. Men kort tid før den tyske hendelsen, har portalen Guide Auto avdekket at merket med de fire ringene har registrert navn Q8 RS.

Audi Q8 Concept

RS Audi Q8: hard konkurranse

denne veien Det synes godt på vei mot fremtiden sten av en sportsbil variant å flytte fundamentet segmentet Premium sport SUV. BMW X6M (575 hk), Mercedes-AMG GLE 63 (557 hk), Bentley Bentayga W12 (608 hk) og fremtiden Lamborghini Urus (Porsche Cayenne Turbo S er fortsatt litt lenger i størrelse) kunne Velkommen snart dette vil mer enn sannsynlig RS Audi Q8.

Matche Q8 Concept avduket tidligere i år, ville Q8 RS også har dimensjoner 5.02 meter lang, 2,04 meter bred og en høyde på 1,70 meter. Plattformen vil være den samme som den siste generasjonen av Audi Q7 og Bentley Bentayga, og at den nye oksen fra Lamborghini, den såkalte MLB Evo plattform.

Under panseret finner vi den samme motor som i fremtiden Urus, den 4.0 V8 Bi-Turbo bensin, med quattro firehjulsdrift og automatgir. Er strømmen? Du kan skyte over 600 hk, outpacing rivaler BMW og Mercedes. Det er også spekulasjoner med en plug-in hybrid variant, som i de ovennevnte prototypene, som ville gi en fullstendig mekanisk rekkevidde.

Kanskje i Frankfurt Motor Show neste September noen data som bekrefter ankomsten av denne modellen blir avslørt. Og når det introduserte Audi Q8 Sport Concept i Genève, var det snakk om at han ville være å få i forkant av fremtidige SQ8 (sistnevnte prototype hadde samlet 476 hk, ja). Hva om faktisk visningen ble satt utenfor? Den tyske produsenten har allerede annonsert i fjor at 8 nye modeller kommer RS i de kommende årene, kan og Q8 være en av dem. På bare en måned vil vi vite mer detaljer, vil vi være svært oppmerksomme.

Q8 Audi Sport Concept

Du kan også være interessert

Future SUV fra Audi

Audi prosjektet Hour 25: når bilene ikke har hjul

Audi AI, så er bilen for fremtiden

Lamborghini Urus være hybrid plugg

Lamborghini Urus vil doble salget av merkevaren

Ny Seat Ibiza 2017: så vil verktøyet salg

Større, en blanding utforming Ateca Seat og Seat Leon, flere tilkoblingsmuligheter og lavere forbruk motorer. Dette er den nye Seat Ibiza 2017.I 2017 kommer den nye Seat IbizaI 2017 kommer den nye Seat IbizaI 2017 kommer den nye Seat IbizaI 2017 kommer den nye Seat Ibiza

den Seat Ibiza 2017 Det er allerede i full oppløps dens testfasen på åpen vei. Tekniske ledere prøver å polere de siste problemene som oppstår før de går i produksjon neste vår.

Tidligere i måneden februar vi ser første bildene tjenestemenn vil være femte generasjon på Seat. En modell ble først introdusert i 1984, og hvilket sete også åpnet produksjon ved fabrikken i Martorell (Barcelona).

den Ny Seat Ibiza Det vil være nesten identisk med datagenerert bilde som vi tilbyr i denne informasjonen. Første gang du kan se live vil være sammen neste Geneva Motor Show, som åpner sine dører i den første uken i mars 2017.

De første testene er planlagt for den åpne veien dato er rundt slutten av mai og Det vil gå på salg når du starter sommeren, tilbake i måneden juni 2017.

En Seat Leon i miniuatura

Den nye Seat Ibiza vil dra nytte av salgssuksess og god aksept av bildet av sin eldre bror, Seat Leon, nylig oppdatert. Seat Ibiza fremtiden vil derfor være mer "mini" Seat Leon enn noensinne. Hans bilde vil komme nærmere den kompakte og så vil deres handlinger, voksende og overgår dens lengde stopp så langt: på 4,06 meter som det har lang modell fortsatt for salg. en utilitaristisk lengre, mer romslig og selge komplett utstyr er forventet.

I tillegg vil den nye Seat Ibiza være ansvarlig for merkevaren i Volkswagen-gruppen den MQB modulær plattform for sine små biler, avledning kalt A0. Seat Ibiza 2017 etter at den nye Polo, Skoda Fabia og Volkswagen vises allerede samme grunnlag liten SUV Sete: den Seat Arona (Bottom bilde). De vil gjøre det i mindre enn ett år siden displayet Seat Ibiza 2017. Også både Volkswagen Polo og Skoda Fabia vil ha sine egne stil SUV derivater. Den første, Polo SUV, vil bli bygget fra 2018 på grunn av at merket i Landaben (Navarra).

Seat Arona 2017

Utility: mange nye funksjoner, hard konkurranse ...

Når den nye Seat Ibiza kommer inn for mange motstandere til slutt fornyet. I måneden mars 2017 skal rulle gjennom gatene de første enhetene av Kia Rio og Nissan Micra.

Du vil også finne den nye Ibiza med en ny Citroen C3, en modell med mange mekaniske og tilpasningsmuligheter. Det er den samme politikken fulgt av den nye Nissan Micra. En meget interessant ansikt til ansikt.

Nissan Micra og Citroen C3. Ansikt til ansikt i 2017

den nye Ford Fiesta, som Det vil være en av de motstandere som er den nye Seat Ibiza. En modell sterke engasjement for en ny versjon kalt Active og kommer med en SUV utseende og en litt høyere høyde enn standard fem-dørs versjon. I tillegg har denne parten ønsker også å konkurrere med de beste ansikt mer kategorien: den luksuriøse versjonen Vignale vil møte DS 3.

Du kan også være interessert

Seat Arona: så vil den nye lille SUV for 2017

Alle nye 2017 bil, merke til merke

VW vil produsere i Tyskland en større Seat SUV som Ateca

Fremtiden Mercedes klasse A med motorer 1,2 og 1,4 bensin

by Comments Off on Fremtiden Mercedes klasse A med motorer 1,2 og 1,4 bensin
Utslipp oppsamling og kostnadsreduksjon vil føre til neste generasjon av Mercedes klasse A i 2018 å innføre nye bensinmotorer liten motor.Nedbemanning for klasse 2018 bensinNedbemanning for klasse 2018 bensinNedbemanning for klasse 2018 bensinNedbemanning for klasse 2018 bensin

den fjerde generasjon Mercedes klasse A, som vil bli offentliggjort i 2018, vil debut en ny modulær plattform, oppkalt MFA2, For modeller med forhjulsdrift og tverrgående mekanisk arrangement, avhengig av sin bensinmotorer til nedbemanning. Således, 1,6 liter adgang trinn 160 av den gjeldende 102 HK, 180 og 122 HK 156 HK 200 vil bevege seg til 1,2 og 1,4 liter med intern kode M282. vil fire sylindre, direkte innsprøytning og supercharging med turbolader.

Takket være enighet mellom Daimler og Renault grupper, vil være Renault / Nissan har ansvaret for utvikling allianse. Det er et drivmiddel for eksklusiv bruk på tvers, slik at det ikke synes å se den i C-klasse, hvis det blir tilsatt til alle derivater klasse A, med CLA, GLA, klasse B og en fremtid GLB, som vil være direkte rival av Audi Q3 Q2-Audi konkurrerer med Mercedes og BMW X1 glacial.

Men den nye klasse A vil ikke bare disse bensinmotorer vil også være tilgjengelig nye 1,6 og 2,0, også turbo direkte innsprøytning og en versjon AMG å nå 400 hk maksimal effekt.

Med disse nye motorer av liten forskyvning, vil Mercedes tilby biler med lavere forbruk, lavere nivå av CO2 -fundamentales for å redusere gjennomsnittlig utslipp på tvers av dens rekkevidde, som vil gi omtrent ti elektrisk før slutten av 2025 og en prisene noe lavere tilgang å fange opp nye kunder.

den utforming neste klasse A, for øyeblikket, er lite kjent, selv om Concept A Saloon presentert på Shanghai Motor Show 2017 gir oss en idé. Han vil dele retningslinjer med denne prototypen, med Pan American grill til stede i de nyeste modellene av stjernen funksjonen.

Ford Tourneo Courier 2014, mer effektiv og plass

by Comments Off on Ford Tourneo Courier 2014, mer effektiv og plass
Ford vil markedsføre denne våren den nye Tourneo Courier 2014, et kjøretøy der det estetiske dag å sette ut, som omfatter -to nye og effektive dieselmotorer 75 og 95 hk og 100 hk EcoBoost bensin og elementer av utstyr høyt teknologisk byrde.Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014

mer lasterom, dette er en av de mest fremtredende trekk ved den nye Ford Tourneo Courier 2014. Nemlig signeringen av den ovale erklærer et volum på plass bagasjerom av 708 liter, en kapasitet som kan økes opp til 1656 liter Under bretting av setene i den andre raden.

Utvalget av motorer Ford Tourneo Courier 2014 det er mer effektivt. Diesel på tilbud, kan du velge mellom en 1,5 TDCi 75 hk og 1,6 Duratorq TDCi 95 hk. For den sistnevnte motor, annonserte Ford et gjennomsnittsforbruk 3,7 l / 100 km og 97 g / km CO2.

For de som foretrekker bensin, den Ford Tourneo Courier vil også være tilgjengelig med den prisbelønte turboladet tresylindret motor 100 hk 1,0 EcoBoost-, for det amerikanske merket et gjennomsnittlig forbruk på forskudd 5,2 l / 100 km og et gjennomsnittlig nivå CO2 119 g / km.

Ford Tourneo Courier 2014den Ford Tourneo Courier New Du kan ha en bred teknologiinnholdselementer som enheten start-stopp-motor Auto-Start-Stop, den fartsbegrenser, samt styretrykket dekk. Som for sikkerhet, den Tourneo Courier Det inkluderer stabilitetskontroll med ås starte assistanse, nødbremsing city, jernbane kontroll, tilt eller lindring trailer svaie kontroll, blant andre.

enheten Ford SYNC styres av stemme, sammen med nødhjelp-systemet Emergency Assistance De er tilgjengelige for å hjelpe beboerne til å ringe de lokale nødetatene i tilfelle ulykke. Denne modellen vil være tilgjengelig med tre trimme nivåer: Ambiente, Trend og Titanium.

dette Ford Tourneo Courier deler global plattform for små biler Ford, så det er innlemme tekniske elementer som også montere Fiesta og B-Max. Med ankomsten av denne nye versjonen Courier, den Tourneo området strekker seg over deres valg med hensyn til antall av kropps varianter, og det dannet seg i dag av Tourneo Connect Tourneo Connect og Tourneo av Grand Custom.

BMW GINA Lys Visionary Model

Ikke si at det er en BMW prototype, ikke si det er en "konsept bil". Visjonær denne BMW er nettopp det, en visjon om hvor bilen kan gå.Åpne øynene dine. Bare når lysene kommer påØynene lukket. Beskyttelse og estetikkPlánchame at rynke ...Rynke glidelås var ...Heller ikke vil rulle nedover gaten, eller du kan kjøpe. med BMW GINA Lys Visionary Model, BMW mål undersøke hva de kan gjøre i fremtiden bilen. Og hva revolusjonerer dukket opp som forutsatt, hva vi mener nå med bil.variabel geometri, tilpasning av skjemaer til funksjoner ... er argumenter hørt hundrevis av ganger, men i GINA ligth helt fornuftig. Hva er de utvendige karosserideler? For å se estetisk, for å beskytte mot vind og fuktighet, da, Hvorfor gjør arket? Sagt og gjort, det vi ser er en lys GINA tekstil- belegg, perfekt tilpasset en gitterstruktur av aluminium.

Stand til å gi all nødvendig styrke, er denne strukturen ikke noen struktur. i tillegg til karbon forsterkninger på elementene aluminium, Den har en uvanlig funksjon: strukturen er mobile. Dermed kan det endre de utvendige former, den synlige del, som trykker på stoffet som danner kroppen. Og hvorfor endre vi kroppsfasong? Bare spør ingeniører til Formula One, som de har utestengt. I GINA lys når situasjonen krever bakre panseret "vokser" og en spoiler er dannet. Når situasjonen krever, i døråpninger vokse aerodynamiske skjørt å bedre aerodynamiske egenskaper. Hvis mer luftstrøm er nødvendig for å kjøle motoren nyrene er åpnet for å forbedre skritt ...En virelegemet i neste BMW? For nå, nei ... det GINA Lys Visionary bare ment spørsmål ved alt og finne gode løsninger.Inne situasjonen gjentar seg, fordi strekker seg mot det indre av ryggen revistimiento. Det samme materialet omgir innsiden av dørene som et bygningsplater, setene seg selv eller armlener. Neopren dekker dashbordet, og som med "kroppen" kontrollene er til stede bare når det trengs.

Er dette noe som skjedde med showet? Heller ikke. Eller rettere sagt, på grunn av hva det er å revolusjonere nervecellene til alle de som arbeider på hvordan vil fremtidens biler. Har nå løst problemene som har oppstått i GINA lys, fylt med helt nye og banebrytende forslag bør tillate manasen nye geniale på den veien. egentlig GINA er en filosofi som ifølge BMW, har det vært og i stand til å ta flere ideer til serien, som en kombinasjon av konkave og konvekse overflater på Z4.Som sådan systemet fungerer, i GINA Lys revolusjon de sier det er "løst" at produksjonen ville være mulig. Den GINA Lys Visionary Model Det er et verk av en visjonær, eller opplyst geni som, for mer enn ti år, styrer estetiske fotsporene til BMW, Chris Bangle. Og etter sine retningslinjer, viser det seg nye løsninger må være i stand til å produsere raskt og økonomisk. Uansett om tvunget til å endre produksjonsmetoder, fordi dette er hva BMW ment: det kan gjøres mer billig fra et annet Kan bruke mindre materiale og mindre energi å produsere billigere? Dette er "less is more".

GINA Light er bare et forskningsprosjekt, som skiller den fra konseptbilen, der det er å inkludere maksimalt antall elementer som kan brukes senere i serien. Men broene som har en tendens til det virkelige liv, ikke tyder på at dette kan være en Z4 2020?

Nissan Juke-R 2,0, 600 hk galskap

Juke-R 2.0, den siste 'galskap' av Nissan, er presentert i Goodwood. En crossover 600 hk GT-R-DNA og ser hard, meget hard.Nissan Juke-R 2,0, 600 hk galskapNissan Juke-R 2,0, 600 hk galskapNissan Juke-R 2,0, 600 hk galskapNissan Juke-R 2,0, 600 hk galskap

Det så ut som det var den andre delen av Juke-R, at 'crossover' supervitaminado på 485 hk som vi overrasket oss tilbake i 2011. Vi var galt. Nissan, Som lege Franke noen, har returnert til inngrep med deler av to av de mest kjente biler som Juke og GT-R, for å skape Juke-R 2.0 (Navnet er veldig digital, btw)

Tar dagens Juke redesignet, hvis 485 hk virket få, nå har det valgt å oppnå rundt tall på 600 hk og 'tune' kroppen mer, slik at det ser mye mer aggressive.

Motoren utstyre denne versjonen er kjørt GT-R, det vil si ett 3,8 V6 600 hk og dreiemoment på 66,5 mkg mellom 3600 og 5600 opm. Det vil debut på Goodwood og ser frem til å komme til sine sjefer for å se hvordan passer dette virvelvind av makt så kompakt bil.

Jeep Grand Cherokee og Grand Cherokee SRT 2015, amerikansk brute force

by Comments Off on Jeep Grand Cherokee og Grand Cherokee SRT 2015, amerikansk brute force
Jeep lanserer nye funksjoner for de små Grand Cherokee 2015 range nye versjoner Summit og Summit California Edition, som gir mer variasjon og eksklusivitet er lagt til. I mellomtiden, ekstremsport-variant og Grand Cherokee SRT får mer effekt og dreiemoment, samt presentere noen spesifikke designdetaljer.Jeep Grand Cherokee og Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee og Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee og Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee og Grand Cherokee SRT 2015

Jeep litt fornyer en av sine flaggskip modeller: grand Cherokee. området 2015 Denne store SUV off-road evne som en stor nyhet presenterer muligheten til å velge to nye modellvarianter: California Summit og Summit Edition.

JEEP Grand Cherokee 2015 versjon Summit Det har en indre overflate som inkluderer en ny type skinn som heter Argentina Tan, samt ulike innstikk i sort og tre. De er også nye elementer av utstyr terskler opplyst dør og et nytt system som reduserer støy inne gjennom en spesiell behandling av frontruten.

For hans del, Grand Cherokee Summit 2015 California Edition Det tilbyr en legeme med en lavere høyde over bakken og speil og dørhåndtak lakkert i samme farge som kroppen. Eksteriøret er ferdig med dress lettmetallhjul ny bill 20 inches i diameter og avslutning Satin Carbon.

Jeep Grand Cherokee SRT 2015Grand Cherokee SRT 2015, mer vitaminer

i oppdatering 2015 Jeep Grand Cherokee utvalg, sports-avdelingen SRT (Street Racing Technology) for Fiat-Chrysler i USA har ønsket å forlate sin personlige stempel. Således, Grand Cherokee SRT fornyet versjon 2015 utmerker seg ved å tilby en motor med små forbedringer, i dette tilfelle den kjente atmosfæriske motoren 6.4 V8 HEMI strekking sin makt å 481 CV (Den nåværende europeiske versjonen gir 468 hk), mens det maksimale dreiemomentet øker også til 64.95 MKG (63.67 MKG variant Old World).

Ansvarlig for å administrere hele brute force av Grand Cherokee SRT 2015 er en 8-trinns automatisk girkasse med momentomformer. Hjulstrekk med flere driftsmoduser er også ansvarlig for å gi allsidighet og dynamikk å treffe knappen. Når det gjelder ytelse, kunngjør Jeep en akselerasjon 0-96 km / t på 4,8 sekunder og en hastighet på 257 km / t.

En design nivå i klær Athlete Grand Cherokee SRT 2015 Det fremhever ny utvendig farge kalt Red Steam Special Edition, nye aksenter skinnende svart spredt og ny kropp lettmetallhjul 20 tommer malt i sort metallisk.

Offiser! Jaguar E-Pace: Dette er den nye kompakte SUV

by Comments Off on Offiser! Jaguar E-Pace: Dette er den nye kompakte SUV
Jaguar fortsetter å fremme sin SUV utvalg, denne gangen presentere en ny kompakt modell som vil konkurrere med BMW X1 og Mercedes GLA. Og vi fortelle deg alle detaljene.Jaguar E-Pace: alle bilder av den nye kompakte SUVJaguar E-Pace: alle bilder av den nye kompakte SUVJaguar E-Pace: alle bilder av den nye kompakte SUVJaguar E-Pace: alle bilder av den nye kompakte SUV

han sluttet seg til Jaguar SUV verden hånd F-Pace et år siden. Nå, på mindre enn tolv måneder, er denne modellen ikke bare mest solgte bilmerke, men selv gir opphav til å delta to nye forslag for å tilby SUV: Elektrisk I-Pace, og E-Pace som i dag har offisielt avduket en trinn lavere i størrelse.

den nye Jaguar E-Pace Det er godt plassert åpning av nye Jaguar SUV utvalg og målte 4,4 meter, bare fire centimeter mer enn Range Rover Evoque strøm. F-Pace øyeblikk forblir som flaggskip med sine 4,7 meter lang, men ikke for lenge. I den bærbare neste jobb Jaguar J-Pace er det en stor, i nærheten av fem meter, og 2019. Mens før, og for etter sommeren 2018, Vi har allerede nevnt I-PaceEn SUV coupé på 4,68 meter vil det gi en elektrisk eneste fremdrifts-omtrent 350 km fra autonomy- og skal produseres av Magna Steyr i Østerrike.

Men la oss først ny hånd: den Jaguar E-Pace. den nye kompakt SUV Det vil ta aluminium plattform åpnet XE sedan og anvender dette materialet med 75 prosent, slik at det å redusere vekten også anta eks. Også benytte mekanisk til Ingenium Dieselmotorer og bensin gruppe (den første Jaguar til bare å telle dem i sin rekkevidde) alltid 2,0 liter: For nå forventes ikke V6.

Jaguar E-PaceJaguar E-Pace: motorer

i Diesel, Jaguar E-Pace vil ha krefter 150, 180 og 240 hk, mens bensin han satse på 249 motorer og 300 hk, alltid med 9-trinns automatgir, Mens opp til 180 hk diesel med manuell girkasse kan velges og vil bli tilbudt med front- eller firehjulsdrift med en startpris på 37,400 euro. Deretter kan det være en versjon SVR klart sportslige fargestoffer, men med fire-sylindrede motorer.

denne nye Jaguar E-Pace spiller med korte overheng, en en luft kupé, mindre markert enn i hans eldre bror (I-Pace elektrisk), men ikke ty til Chrome Frame på dørene for å hindre fargestoff som klassiske førsteklasses produkter. I tillegg er de vanlige smale frontlykter siste Jaguar endret for noen flere lik F-Type sport -De bakre linser hvis de satser effekten skjerpet som jobbet ved gruppe- former.

Jaguar E-Pace: Kjøring under kontroll

Dynamisk, den Jaguar E-Pace lar deg skreddersy ditt svar road. Det er mulig å foreta justeringer akselerator, adresse, endring, og når den er tilgjengelig, system Adaptive Suspension Dynamics, som overvåker kjøretøybevegelser hver 2 millisekunder. All E-Pace tilbyr et system JaguarDrive kontroll, Det tilbyr sjåføren fire kjøremoduser: Normal, Dynamic, Eco og Rain / Is / Snø. I tillegg grunnleggende versjoner av avanserte front- eller all-wheel drive systemer tilbys.

den Jaguar E-Pace firehjulsdrift administrere dreiemoment akser mellom hvem sanntid. den standard Drivlinje sender dreiemoment til bakhjulene hvis du mister grep foran, mens de mer sofistikerte Aktiv Drivlinje AWD (aktiv momentstyring) Vil jobbe med nesten 100% moment til bakhjulene og fra data som samles inn ved hjelp av forskjellige sensorer endre dreiemomentet på hvert hjul, slik at en mer nøytral oppførsel basert understyring økende mothold på det ytre hjul og overstyringen sende mer dreiemoment til forhjulene. To separate klørne på hver bakakselen kan redusere eller øke dreiemomentet for hver av dem for å motta alle tilgjengelige. dette samme funksjon tjener til å maksimere dynamikken -båret av et system selektiv bremsing kurve- når det dreier seg om, eller dra maksimal trekkraft på glatt underlag.

Jaguar E-Pace: FotoOg inne, ny Jaguar E-Pace er så raffinert og eksklusiv som den mest ambisiøse Jaguar. De interne ledninger er inspirert sportslig eksplosiv F-type, mens funksjonelt lover mange hull lysbilde å legge til en kommende kapasitet 30 liter, hvorav to separate områder for lokalisering av smarttelefon og tablett. hans kunngjør 577 liter bagasjerom kapasitet og omfatter motorisert åpning selvspennende fotbevegelse.

Som for bemanning, tilkobling og underholdning ombord de ikke har blitt enten ignorert i den nye Jaguar E-Pace. SUV kommer som standard med systemet Infotainment Touch Pro med 10-tommers berøringsskjerm og i alternativet, en digital instrumentering med 12,3 skjerm". Utenfor er ny projeksjon system av informasjon på frontruten (Leder Up Display), Som det gjelder gjengivelse av data som turtall og mobiltelefon integrasjon, som gjør at E-Pace ruter eller foreslå musikk for å live opp turen. Det vil også gi Innovative Active Key SystemEn armbånd vanntett å åpne bilen ulåst.

Varslingssystemer i blinde, perifere kammer som bestemmer motgående trafikk kjøretøy, parkeringsvaktene eller nødbremsing er også blant de aktiv sikkerhet for en Jaguar E-Pace som ønsker svært høy. Kanskje vi legger mellom spørsmål øyeblikk vekt: tross bruker aluminium, en versjon av E-Pace lave 1,700 kg.

Du kan også være interessert i:

Den nye Jaguar E-Pace, testet under ekstreme forhold

Fullt utvalg av Jaguar, forbedret

Det er den nye Jaguar XF Sportbreak

Fiat Toro 2016, den første offisielle bildet av den nye pick-up

by Comments Off on Fiat Toro 2016, den første offisielle bildet av den nye pick-up
Fiat Toro lover styrke og holdbarhet av en ren 4x4 og komfort i en moderne SUV. Fiat lanserer en ambisiøs pick-up til å bli utgitt i 2016.Fiat Toro 2016, den første offisielle bildet av den nye pick-up

Akkurat som all-terreng har for det meste ferdig med å forlate den forrige filosofi tøffe gutta, det henting synes også gradvis vil utvikle seg fra verktøy av kampen, nesten halvprofesjonell bruk, praktiske 4x4 biler mer komfortabel og raffinert. Det er enda produsenter som tør i dag og for å nevne dette nytt konsept: SUP (Sport Utility Pick-up). Nå vet vi at en av sine første representanter kan være den nye Fiat Toro, hvis frontal image har nettopp avduket den offisielle italienske merket med en første "teaser".

Så langt er det lite informasjon om dette nye Fiat Toro. Vi kan sikre at vil nå det latinamerikanske markedet tidlig i 2016, men det er ennå ikke bekreftet senere opptreden i Europa. er skal produsere i byen Pernambuco i Brasil, på samme fabrikk som få Jeep Renegade og ifølge sikre ulike virkemidler i Sør-Amerika, det vil bli plassert et trinn over det aktuelle pick-up Fiat Strada, med nær SUV-konseptet i komfort og raffinement, men i sin tur under digre Toyota Hilux eller Ford Ranger. Detaljer som ville plassere dette Ny Fiat Toro i miljøet, eller kanskje til og med litt under, 5 meter lengde.

Flykter derfor et økonomisk begrep som Strada, lover den nye Fiat Toro å være en stilig bil hver vei, nyttig for de som søker plassbehov, veldig bæreevne og god komfort og utstyr for bruk på daglig basis. Sine foran show og en meget sporty og aggressive bilde, dominert av en kraftig LED-optikk. Det virker sikkert ta mange funksjoner i Fiat Concept FCC4, presenteres bare ett år siden merkevaren i Brasil, drar nytte av feiringen av Hall of Sao Paolo.

den Fiat Toro har en dobbel cab kropp, med fire dører og en god innvendig kapasitet for 5 passasjerer. Ifølge publiserte latinamerikanske medier, vil det bli tilbudt i 4x2 og 4x4, og kunne ri bensin eller turbomotorer, selv om deres markeder starte markedsføring av et planlagt bi-fuel versjon 1.8L og om 140 hk. Alt tyder dessuten på at vil bli en tøff konkurrent for ny Renault Duster Oroch (den pick-up versjon av vårt Dacia Duster), Begynner fransk merke denne måneden for å selge i markeder som Brasil eller Argentina. Du er ikke overrasket, derfor, at veldig snart vet vi flere alternativer til dette nye segmentet "SUP" og det ser ut til å være noen tvil om å ta form og klar vekst.