Audi R8 V10 Spyder: De eerste indruk en het daadwerkelijke verbruik

En onder de loep van de nieuwe Audi R8 Spyder 5.2 FSI V10 540 pk. We zijn begonnen met onze gebruikelijke metingen van het werkelijke verbruik. Hoeveel kunt u een supercar als dit door te brengen?Audi R8 V10 Spyder: De eerste indruk en het daadwerkelijke verbruik

We hebben nieuwe bewijs Audi R8 Spyder nieuwe supercar, met zijn spectaculaire motor 5.2 FSI V10 540 pk macht, waarover we vertellen nieuwheid en gaf prijzen. Een paar weken geleden hebben we zelfs meten onder bijzondere omstandigheden hun eerste optreden, merkt in het bijzonder voor 0 tot 100 km / h in slechts 3,64 seconden en remmen 140 km / h tot 0 in slechts 67 meter. In deze link vindt u alle metingen en data sheet te vinden.

Deze keer hebben we het verzamelen van de Nieuwe Audi R8 Spyder voor onze grondig testen en het meten van voor de eerste keer, overigens, hun het werkelijke verbruik. Onze unit heeft opvallende gele 4.200 km, en heeft ons verrast in onze gebruikelijke routes voor een heel laag verbruik een V10-motor zijn. Terwijl, ja, enigszins boven het onaantastbare 911 Turbo S.... Het is ook waar dat een motor en zes cilinders rust.

met zijn 1,773 kg tot volle tank, de nieuwe Audi R8 Spyder V10 laat ons berm voorraad van 9,2 l / 100 km (Vreemd genoeg de computer liet ons 9,8 l / 100 km) en in de stad 15,3 l / 100 km gemiddelde uitgaven. Geef uitstekende laag verbruik plus 5 en 8 liter respectievelijk! Een decennium geleden, toen ze de opdracht hadden aangesloten ...

Audi R8 SpyderDe oudere broer van Audi R8 Spyder, de 610 pk coupe versie en 1,610 kg, we Eerder verhoogde de consumptie tot 17,5 l / 100 km in gebruik in de stad en 11,3 l / 100 km snelweg. Zowel de automatische dubbele koppeling S-tronic 7-speed vierwielaandrijving.

Zoals gezegd, het patroon van het verbruik van supercars markeert Almachtigen 911 Turbo S BOXTER Type zes cilinder tegen 3,8 liter en 580 pk, en ook automatische PDK 7-speed dubbele koppeling AWD. hun 9 l / 100 km / h op de snelweg en 12,7 liter / 100 km City Mark een voor en na in benzinemotoren van de huidige wereldwijde landschap.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Zo is de Audi R8 V10 Spyder

Audi R8 V10 Plus, probeerden we de beste sport dit moment

Audi R8, de beste sport in onze tests

Test 100.000 km Renault Mégane dCi 130: het werkelijke verbruik

Renault Mégane 1.6 dCi onze lange termijn heeft reeds 50.000 km afgerond. Tijd om de vorm ervan te controleren en hoe zij hun werkelijke verbruik zijn geëvolueerd. Besteedt u meer of minder?Feitelijk verbruik Renault Mégane dCi onze 100.000 kmFeitelijk verbruik Renault Mégane dCi onze 100.000 kmFeitelijk verbruik Renault Mégane dCi onze 100.000 kmFeitelijk verbruik Renault Mégane dCi onze 100.000 km

Een paar dagen geleden hebben we aangekondigd dat prolongábamos tot 100.000 km onze langlopende test Renault Mégane 1.6 dCi met 130 pk, die oorspronkelijk gepland voor 50.000 km. vandaag verleden als de theoretische Ecuador, moeten we erkennen dat de auto in topvorm. Natuurlijk is de tijd voelt en gevoel bij het rijden het zijn natuurlijk niet helemaal nieuwe auto. Het is iets wat volkomen normaal.

Om dit te voltooien eerste fase van onze lange-termijn-test met de Renault Megane 1.6 dCi 130 pk, zijn we begonnen met onze gebruikelijke meting test om te controleren haar status vandaag en de evolutie. In dit eerste artikel van vandaag over hoe om dit moment te herstellen hun werkelijke verbruik in de weg en de stad, meestal vitale nummers voor de gebruiker. En we moeten erkennen dat de resultaten ons veel hebben verrast.

tegen haar directe concurrentie in het segment compact, de beste verkopers, de Renault Mégane 1.6 dCi opende een grote doorbraak. wanneer We begonnen de test met 7.161 km op uw toonbank (hij werd neergeschoten), het gebruik daarvan waren op gelijke voet spaarder die ook Opel Astra 1.6 CDTi 136 pk. Op de weg, werden zij de uitgaven 4.6 en 4,5 l / 100 km, respectievelijk, en stad 5.6 en 5.7 l / 100 km. Voor dezelfde consumptie en loopt een Volkswagen Golf 2.0 TDI 150 pk werknemer 4,9 en 6,3 liter / 100 km; de Seat Leon met dezelfde motor, 5,0 en 5,9 liter / 100 km; en Peugeot 308 2.0 HDi 150 pk, 5,3 en 6,8 l / 100 km. Meer zoals we zien in alle gevallen.

Renault Megane 100.000 kmNou, onze verbazing is dat, meer dan 40.000 km later, onze Renault Megane dCi 130 pk 1.6, nu met 51.002 kilometer teller, is het verlaagd gemiddeld verbruik van 10,15 procent. daarom hun werkelijke verbruik is nu 4,2 l / 100 km in weg, en 5,1 l / 100 km in de stad. Spectaculair, zonder twijfel.

We kijken ernaar uit in de komende weken en de voltooiing van het testen om te zien of een auto en vervolgens op "oude" is in staat om verder te verlagen deze buitengewone werkelijke verbruik. Vandaag de dag, ja.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Renault Megane Sport Tourer 2017: zo

Renault Mégane te testen hoe goedkoper

Renault Mégane te kiezen: Koopgids

PSA kondigt de werkelijke verbruik van 28 auto’s Peugeot, Citroën en DS

En het werkelijke verbruik cijfers verklaard door de PSA-groep in 28 modellen van Peugeot, Citroën en DS bekende merken. Een voorbeeld: de verschillen tussen laboratoria en daadwerkelijk gebruik tussen 1,2 en 2,7 liter.Gepubliceerd werkelijke verbruik van 28 modellen PSA GroupGepubliceerd werkelijke verbruik van 28 modellen PSA GroupGepubliceerd werkelijke verbruik van 28 modellen PSA GroupGepubliceerd werkelijke verbruik van 28 modellen PSA Group

In november 2015 in een media-context van diskrediet brengen van de automotive sector na de sprong voor motoren opgevoerde Volkswagen, PSA Group aangekondigd voornemens te zijn de klanten het verbruik van zijn auto's te publiceren in het werkelijke gebruik. Acht maanden later hebben we de resultaten. 28 modellen zijn gekozen voor de analyse van de merken Peugeot, Citroën en DS, op basis van de toegenomen omzet.

In de lijst die door het Franse bedrijf wordt gewaardeerd een maximaal verschil van maximaal 2,7 liter per honderd kilometer verbruik routes tussen laboratoriumgegevens en echt. Het grootste verschil presenteert de 3008 Peugeot 130 1.2 PureTech Begin met&Stop met zes-versnellingsbak en 17-inch wielen, consumeren laboratorium 4,9 liter tot 7,6 liter honderd en onder reële omstandigheden. Aan de andere kant is de Peugeot 208 1.6 100 BlueHDi met vijf-versnellingsbak en 16-inch wielen, waarvan de schommeling 1,2 liter per honderd kilometers. Over het geheel genomen is gebleken dat de verkregen metingen zijn vergelijkbaar met die klanten PSA (verkregen in onafhankelijke onderzoeken).

De meting wordt uitgevoerd door de PSA werden bepaald onder toepassing van het protocol gedefinieerd NGO Transport & Environment (T&E) en France Nature Environnement (FNE) en gecontroleerd door Bureau Veritas. Geïnspireerd door het Europese project RDE (Real Driving Emissions) brandstofverbruik wordt berekend door middel van een draagbare apparatuur in het voertuig geïnstalleerde (PEMS). De metingen werden uitgevoerd op de openbare weg open voor het verkeer (25 km van de stad, 39 km weg en 31 km op de snelweg) en feitelijke rijomstandigheden (Het gebruik van airconditioning, het gewicht van de bagage en passagiers, oneffen terrein, etc.).

20 modellen later dit jaar

Greg Archer, directeur van Clean transportvoertuigen & Milieu, "deze tests in het werkelijke gebruik klanten te voorzien van meer informatie representatieve testen in meer recente laboratorium, zodat nu kun je de meest efficiënte modellen te kiezen met volledige kennis van hun werkelijke verbruik".

Voor het einde van het jaar zal het PSA-concern de cijfers van de andere 20 modellen vrij te geven. Bovendien, zal een simulator waarmee klanten om te anticiperen op het verbruik van uw voertuig te bieden afhankelijk van uw rijstijl en gebruik (mix stad / rijweg / rijweg belading van de auto ...). ook, verschaffen ook een toepassing van ecorijden waardoor het verbruik en dus CO2 regelen. En 2017, het Franse groep gepubliceerde emissie van stikstofoxiden onder de voorwaarden van feitelijk gebruik van de klanten.

Lijst van reële verbruik in vergelijking met goedgekeurde

Peugeot auto's: het reële verbruik

Peugeot modellen

Citroen: het reële verbruik

Citroën-modellen

DS auto's: het reële verbruik

DS-modellen

U kunt ook geïnteresseerd

Europa keurt nieuwe tests van het werkelijke verbruik wltp

Auto's die het beste passen bij hun werkelijke verbruik in het goedgekeurde

Reële verbruik van auto's in de voorkant van de goedgekeurde 18% verschil

Stonic 1.6 CRDI Kia beoordelingen en het daadwerkelijke verbruik van de nieuwe SUV

Een ander! Kia lanceert zijn SUV nut kan bij de Stonic, voor een markt die groeit in een hectische tempo. Ik begon het testen in dieselversie. Is het geopend kloof tussen zijn concurrenten?Kia 1.6 CRDi 110 pk Stonic: eerste indrukkenKia 1.6 CRDi 110 pk Stonic: eerste indrukkenKia 1.6 CRDi 110 pk Stonic: eerste indrukkenKia 1.6 CRDi 110 pk Stonic: eerste indrukken

Het is bekend door degenen die verantwoordelijk zijn voor het project van de nieuwe auto's die esthetische sectie, vooral in voor SUV, Het is een van de belangrijkste redenen voor het kopen en zelfs kan het de enige reden waarom in sommige gevallen. de nieuwe Kia Stonic geboren op Kia Rio platform met een meer aantrekkelijke esthetiek en het uiterlijk SUV, en ik zeg aspect omdat veerweg voor ontginning kan niet worden gezegd dat een model losjes niet verharde terreinen circuleren.

In één oogopslag zie je dat taille lijn Kia Stonic niet te hoog, naar halverwege tussen toerisme en SUV, de stijl van CX-3. De hoogte is ook lager dan het gemiddelde in zijn categorie, maar dit heeft geen invloed op de rijpositie hoog, aangezien in dit gedeelte als het gezien grotere hoogte dan de Kia Rio.

Kia StonicAlle dit aspect SUV lijkt succesvol gezien het feit dat de meeste klanten die kiezen voor dit segment gewoon op zoek naar wat esthetische differentiatie, voorbij een echte technische per veld. Het resultaat van hun kenmerken en in tegenstelling tot wat gebeurt meestal in grotere SUV's, zijn dynamiek alleen met betrekking tot vakantie afgeleid woordigen, en dat elke vorm van krommen nieuwe Kia Stonic gedraagt ​​aanzienlijk, met een opschorting dat beter dan veel van zijn concurrenten filtert en verandert de efficiëntie en gemak in ondersteuning die maakt vergeten we rijden een SUV.

De motor, dit keer een blok 1.582 cm3 diesel versie van 110 pk macht, biedt de beste in het midden van de teller, maar mist een aantal lineariteit en stak onder 1750 rpm. de ontwikkelingen uitwisseling, succesvol, doen vergeten dit feit, tenzij despistemos ons en laat de motor regime ook.

CRDI Kia Stonicde interieurruimte de Stonic komt tot uiting in alles wat hierboven gezegd, is dat ondanks enigszins breder dan de utilitaire wagens, Het kan niet zeggen dat het feit van het hebben van een hoge lichaamstemperatuur en grotere zal resulteren in een aanzienlijke winst. de bagagecapaciteit blijft in een Redelijke 350 liter load.

Kia 1.6 CRDI 110 PK Stonic: het werkelijke verbruik

Als algemene regel geldt dat elke auto die lager is dan 5 l / 100 km gemiddeld verbruik kan kwalificeren als uitstekend in efficiëntie... en dat is het Merk op dat overeenkomt met 1,6 CRDI Kia Stonic met de cijfers in de weg en de stad 4.8 en 5.1 l / 100 km werkelijke verbruik, respectievelijk.

ongetwijfeld, de aërodynamica van de kleine SUV Kia is goed opgelost, maar dergelijke archieven, gezien het feit dat mounts een band zonder ecologische naam en 17-inch banden wij denken dat ze verdient lof.

In één oogopslag zie je dat taille lijn Kia Stonic niet te hoog, naar halverwege tussen toerisme en SUV, de stijl van CX-3. De hoogte is ook lager dan het gemiddelde in zijn categorie, maar dit heeft geen invloed op de rijpositie hoog, aangezien in dit gedeelte als het gezien grotere hoogte dan de Kia Rio.

Kia StonicAlle dit aspect SUV lijkt succesvol gezien het feit dat de meeste klanten die kiezen voor dit segment gewoon op zoek naar wat esthetische differentiatie, voorbij een echte technische per veld. Het resultaat van hun kenmerken en in tegenstelling tot wat gebeurt meestal in grotere SUV's, zijn dynamiek alleen met betrekking tot vakantie afgeleid woordigen, en dat elke vorm van krommen nieuwe Kia Stonic gedraagt ​​aanzienlijk, met een opschorting dat beter dan veel van zijn concurrenten filtert en verandert de efficiëntie en gemak in ondersteuning die maakt vergeten we rijden een SUV.

De motor, dit keer een blok 1.582 cm3 diesel versie van 110 pk macht, biedt de beste in het midden van de teller, maar mist een aantal lineariteit en stak onder 1750 rpm. de ontwikkelingen uitwisseling, succesvol, doen vergeten dit feit, tenzij despistemos ons en laat de motor regime ook.

CRDI Kia Stonicde interieurruimte de Stonic komt tot uiting in alles wat hierboven gezegd, is dat ondanks enigszins breder dan de utilitaire wagens, Het kan niet zeggen dat het feit van het hebben van een hoge lichaamstemperatuur en grotere zal resulteren in een aanzienlijke winst. de bagagecapaciteit blijft in een Redelijke 350 liter load.

Kia 1.6 CRDI 110 PK Stonic: het werkelijke verbruik

Als algemene regel geldt dat elke auto die lager is dan 5 l / 100 km gemiddeld verbruik kan kwalificeren als uitstekend in efficiëntie... en dat is het Merk op dat overeenkomt met 1,6 CRDI Kia Stonic met de cijfers in de weg en de stad 4.8 en 5.1 l / 100 km werkelijke verbruik, respectievelijk.

ongetwijfeld, de aërodynamica van de kleine SUV Kia is goed opgelost, maar dergelijke archieven, gezien het feit dat mounts een band zonder ecologische naam en 17-inch banden wij denken dat ze verdient lof.

Beoordelingen Mercedes GLC 350E en het daadwerkelijke verbruik van de plug-in hybride SUV

We zijn al het testen van de nieuwe Mercedes-Benz GLC in de plug-in hybride variant, de 350E 4MATIC: een dure aantrekkelijke SUV, geladen ... en technologie. Dat klopt.Mercedes GLC 350E 4MATIC: eerste indrukkenMercedes GLC 350E 4MATIC: eerste indrukkenMercedes GLC 350E 4MATIC: eerste indrukkenMercedes GLC 350E 4MATIC: eerste indrukken

Alvorens in te gaan in het kort samengevat als in grote lijnen de spectaculaire nieuwe Mercedes GLC 350E 4MATIC, we leggen hun relatieve aantrekkelijkheid. De autonomie van deze grote plug-in hybride SUV elektrische modus 34 kilometer, dus Het is 6 km te kwalificeren als voertuig emissions 0. Het is dus een auto kwalificatie ECO en verloor nipt de voordelen van de groenste rating, ondanks de verfijning van de batterij opladen via een stekker in het stopcontact zit, maar ook de auto zelf als kun je alleen bereiken circuleren.

GLC Mercedes 350Ede aandrijfsysteem voegt de nieuwe GLC 350e 320 pk macht. Aan de ene kant vinden we een benzinemotor 2 liter verplaatsing vier cilinders 211 paarden; en ten tweede een elektromotor 114 paarden gelijkwaardig vermogen. De versnellingsbak is de automatische zeventraps soort zeer goede prestaties en tractie op alle vier de wielen.

De macht in de nieuwe Mercedes GLC 350e er in overvloed, en versnellingen en inhalen worden uitgevoerd met volledige betrouwbaarheid. Maar als we stoppen om te anticiperen op als onze leiders wordt beslist, aangezien 58,9 meter heeft behoefte aan volledige stop van 120 km / h, en niet minder dan 78,8 meter als deze van 140 km / h (test uitgevoerd in een gesloten circuit).

zijn gewicht van 2.090 kilogram, Het maakt u bepaalde inertie in langzame bocht, en over het algemeen je voelt zwaar. Persoonlijk vind ik toevoegen dat uw rijpositie is meer als een conventionele toerisme, zelfs beter dan sommigen van alle SUV Ik heb het geprobeerd.

Hun werkelijke verbruik

hun verbruik gemeten in onze Technical Center zijn niet gering geweest. Moet rekening houden met caballaje met het tellen en het gewicht. Concurrenten "geen premie" (geen tegenhangers in BMW of Audi die we hebben getest) minder dorstig getoond, maar het is waar dat ze hebben het potentieel van deze GLC: ze zijn niet pluggable (minder dan Outlander), maar zijn aanzienlijk goedkoper .

Als een opmerking, er rekening mee dat Mitsubishi Outlander PHEV de voordelen Emissions label 0, omdat hun autonomie in zuiver elektrische is 54 kilometer en kost een paar duizend euro minder. In de onderstaande tabel ook die van diesel versies van de GLC we hebben geprobeerd om te vergelijken verbruik

SUVReële verbruik ROADURBAN reële verbruikBOOT
350E 4MATIC Mercedes GLC / 3207,6 l / 100 km7.4 l / 100 km355 l
GLC Mercedes 4MATIC 220D / 1706,1 l / 100 km7.5 l / 100 km390 l
Mercedes 4MATIC 250d GLC / 2046,2 l / 100 km7.8 l / 100 km390 l
Ford Escape PHEV 4WD / 2037.4 l / 100 km6,3 l / 100 km450 l
Lexus NX 300h 4WD / 1976.6 l / 100 km5.4 l / 100 km535 l
Toyota RAV4 hybride AWD / 1977.2 l / 100 km5,8 l / 100 km530 l

Range Rover Evoque Convertible: het werkelijke verbruik en indrukken

We hebben al het bewijs een van de meest verwachte ontwikkelingen in 2016. De succesvolle Range Rover Evoque is "naakt" en opent een nieuwe markt niche: de SUV Cabrio.Eerste indrukken van de Range Rover Evoque ConvertibleEerste indrukken van de Range Rover Evoque ConvertibleEerste indrukken van de Range Rover Evoque ConvertibleEerste indrukken van de Range Rover Evoque Convertible

U bevindt zich nu in de handen van onze Technisch Centrum van de nieuwe Range Rover Evoque Convertible versie 2.0 TD4 180 pk, 9 automatische transmissie en AWD. En heb niemand om de eerste gegevens te vergelijken met de traditionele versie van Evoke: 319 kilogram zwaarder in de cabrio versie up meer dan 2 ton per volle tank, Volgens onze schaal. A priori duidelijk Nadeel gedrag en dynamiek in het algemeen. En ik zeg a priori, want in onze reguliere tours die we vonden het niet dat gedrag te veel uiteen, ondanks het ontbreken van dezelfde stijfheid als zijn broer range. dit duidt inspanning land Rover om dit defect te verlichten. Over het geheel genomen en de ogen gesloten, niet denk dat je zou weten dat gaat voertuig als we hebben alleen betrekking op het weggedrag in bochten. Stabiliserende twee dikker voorste mm en 1 mm dunner aan de achteras. Altijd te vergelijken met de gesloten versie.

De remmen zijn ook grotere de nieuwe Range Rover Evoque Convertible, van 325 mm tot in 300 de voorzijde en 301-317 op de achteras. Echter, geen van deze is verbeterd hittebestendigheid en alles wat een beetje vrolijk rijden, Ze hebben de neiging op te warmen verlenging rem en verliezen druk op het pedaal.

Range Rover Evoque Convertible TD4: het werkelijke verbruik

Leunend tegen de automaat 9 speed, het werkelijke verbruik dat ons deze versie geeft Range Rover Evoque Convertible TD4 schieten op alles, op slechts 2/10 "Gaston" op de weg, en twee in de stad tour, waarin Het is niet de psychologische barrière van 10 l / 100 km werkelijke verbruik te bereiken.

Range Rover Evoque Convertiblein highway 7,20 l / 100 km we hebben verkregen is geen record, natuurlijk, maar het brengt je in een goede positie gezien haar gewicht. Vreemd genoeg, de boordcomputer is nogal vaag (ook gebeurde in de conventionele versie) en terwijl het verifiëren van de 14.300 liter brandstof om te reizen 199 km, uw computer scoorde 6,7 l / 100 km gemiddeld.

TT echte Cotas

- Invalshoek: 18º

- Vrijzethoek: 32 °

- breakover hoek: 19 °

- bodemvrijheid: 200 mm

- Voorwielophanging slag: 300 mm

- Achter vering: 280 mm

- Waaddiepte: 980 mm

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Eerste contact: Range Rover Evoque Convertible

Komt de eerste premium SUV Cabrio

Real verbruik Range Rover 2.0 TD4

Volvo V40 Cross Country D2: het werkelijke verbruik en indrukken

We zijn al het testen van de diesel Volvo V40 toegang bijgewerkte versie. Zal ze wachten met het eten van deze 2-liter 4-cilinder?Volvo V40 Cross Country D2: het werkelijke verbruik en indrukken

Tegen de huidige trend om de stuwen compacte auto's met een dieselmotor 1.6 liter motor, Volvo haal het vinkje weg en rijden in het bereik van de V40 Cross Country het nieuwe blok 4-cilinder 1969 cc, werkend met een vermogen 120, 150 en 190 pk. deze nieuwe D2 versie waar wij gemeten feitelijke consumptie, met name die van 120 pk, zoek zeer eigenzinnig en betere stuwkracht bij lage snelheid dan kleinere verplaatsing motoren.

Radarstelsel Volvo V40 Cross Country D2 Deze dieselmotor met 6-speed automatische transmissie in een redelijke dynamische met een zeer progressieve reactie. In principe kan worden aangenomen dat een toename van verplaatsing altijd is verbonden met een toename van het verbruik, maar in dit geval, waardoor ons verkregen kunnen aantonen dat is niet altijd het geval.

Op de weg rijden op een gemiddelde altijd 100 km / h, de Volvo V40 Cross Country D2 voldoet aan 5,1 l / 100 km4.9 was de vorige V40 plaat kleinere cilinderinhoud. Ondertussen, in deze Zweedse stad compact moet 6,5 l / 100 km daadwerkelijke besteding, toen ze 6,0 l / 100 km voor. Gezien het feit dat de door ons geteste versie heeft nu automatische transmissie koppelomvormer-minder efficiënt, en de Volvo V40 D2 een paar jaar geleden was handmatig kan worden geassocieerd met een verhoogd brandstofverbruik automatische transmissie.

waar, is niet het gevolg van plaat, maar die maximum 3-cilinder motoren BMW. Als we ja tegen grotere hoogte en het gewicht van deze bijzondere versie van Cross Country V40, een finale van 5,7 l / 100 km gemiddeld reële verbruik Het kan worden beschouwd als verminderd het rijden van de mechanische configuratie.

Volvo V40 D2Volvo V40 D2: voorbeeldgedrag

de Volvo V40 heeft gezeten afvragen haar recente update. Vooral vanuit het oogpunt van hun dynamisch gedrag. Het is waargenomen souplesse met een precieze traject vergelijkbaar met andere premium compact, en boven het gemiddelde van de compacte modellen van generalist fabrikanten. Eindelijk het voelt als een echte luxe compact.

Een ander aspect dat Ik was verbaasd over dit Volvo V40 Cross Country is de goede ontwikkeling van alle systemen die gericht zijn op het voorkomen van een ongeval. Een paar jaar geleden, voor een mogelijke botsing waarschuwing apparaat het was gekoppeld te vroeg en er was geen manier om het te veranderen. Op dit moment geeft hij je genoeg en niet zo vaak alarm, waarschuwt alleen als er reëel gevaar voor een botsing. Dit alles is vertaalbaar naar spot waarschuwing of alarm blind in geval van verlies van de ervaring. Ik denk niet dat nu graag later worden herinnerd, als het niet eerder te snel deed.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Real verbruik Volvo XC90 T8 Twin Engine

S60 en V60 nieuwe Volvo komst

Volvo V90 vs Audi A6 Avant

Skoda Octavia RS TDI DSG 4×4: het werkelijke verbruik en indrukken

De Skoda Octavia RS serie is het all-wheel drive op de 2.0 TDI diesel versie van 184 pk om hun motorische vaardigheden en dynamiek te verbeteren. Zal je nog steeds het houden van een laag werkelijke verbruik?Skoda Octavia RS TDI DSG: eerste indrukkenSkoda Octavia RS TDI DSG: eerste indrukkenSkoda Octavia RS TDI DSG: eerste indrukkenSkoda Octavia RS TDI DSG: eerste indrukken

We hebben al het bewijs van de nieuwe Skoda Octavia RS 2.0 TDI 184 pk 4x4 DSG ytoca beginnen onze tours werkelijke verbruik op de weg. meestal dat omvat vierwielaandrijving auto is synoniem met verhoogde uitgaven brandstof, waarvan sommige beschuldigen meer dan anderen, afhankelijk van de aard van de tractie door te kiezen. In het geval van deze Skoda Octavia RSestamos over 5e generatie Haldex differentieel, de meest efficiënte tot nu toe en tegelijkertijd degene die het beste beheert de overdracht van het koppel tussen de twee assen, en kan tot 100% op de achteras in gevallen van ernstig verlies van tractie op de vooras. Dit systeem kan zelfs alvorens de voorwielen slippen handelen.

In combinatie met vierwielaandrijving, de Automatische dual-clutch DSG doet de rest in de nieuwe Skoda Octavia RS 2.0 TDI 184 pk om altijd handhaven van de juiste versnelling vanuit het oogpunt van een efficiënte, zoals in het geval kiezen we de rijmodus SPORT, Het handelt over het motormanagement en daar overstappen op responstijden te verminderen. Een andere actie op deze manier is dat wijzigt de uitlaatgeluid door middel van een vlinder, die in het bijzonder denk ik dat het een verstandige zet en niet de gebruikelijke geluidsversterking systemen die andere merken, meer kunstmatig.

Beoordeel uw auto gratisSkoda Octavia RS TDI DSG 4x4: Consumer echte "op afstand"

zodra We hebben gemiddeld verbruik van deze nieuwe versie 4x4 op Skoda Octavia RS TDI, de conclusie is te vinden in dezelfde lijn andere zalen alleen voorwielaandrijving. In de loop van de weg heeft men gevormd met 5,35 l / 100 km werkelijke verbruik gemeten door onze Technical Center, een waarde zeer klein gezien zijn grootte en gewicht.

Een functie die de Skoda Octavia RS TDI 4X4 helpt om dit record consument goed is de Inertiële functie van DSG, dat ontkoppelt de motor van verandering in de gunstige hellingen toen we til de gashendel. Over stedelijke reizen, meer van hetzelfde, verkregen met reële verbruik van slechts 6,66 l / 100 km, ook zeer laag is voor een saloon AWD en automatische transmissie.

Zeker, in een hypothetische value-uitkering gaat er niets boven nu dat de Skoda Octavia RS TDI DSG 4x4, het plaatsen van een premie op gelijke voet met hun broeders Volkswagen Group ... maar weg van deze in prijs.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

De Skoda Octavia viert 20 jaar succes

Dus de Skoda Octavia RS dans 4X4 in sneeuw

Alle werkelijke verbruik van de VW Group en Mitsubishi, retail

VW Up! 1.0 vs 1.0 TSI 90 pk 75 pk: beoordelingen en consumptie

We hebben het bewijs om de bijgewerkte VW Up! aangedreven door enerzijds de turbo 3 cilinder 90 pk. Is het handig ... of zou volstaan ​​met sfeervolle 75 pk?Volkswagen Up! 1.0 TSI: hun werkelijke verbruikVolkswagen Up! 1.0 TSI: hun werkelijke verbruikVolkswagen Up! 1.0 TSI: hun werkelijke verbruikVolkswagen Up! 1.0 TSI: hun werkelijke verbruik

Toen introduceerde 5 jaar geleden, de Volkswagen Up! beschikbaar drie mechanische mogelijkheden waarin ze zijn gebaseerd op dezelfde 999 cc drie cilinderblok met bevoegdheden 60, 68 en 75 CV -GNC-. Op dat moment, lang voordat de regelgeving van kracht antipollution EURO VI goedkeuring komen, deze voordelen benzine-uitvoeringen bleek voldoende voor het soort gebruik dat wordt verondersteld om een ​​stedelijke voertuig. Zelfs liet ze een redelijke dynamische weg met het juiste gebruik van de verandering.

Nu een paar weken geleden, in de restyling van de Volkswagen Up!, Werd hij ook opgenomen een turbocharged versie van dezelfde motorblok, het leek niet nodig voor de meeste chauffeurs. Echter, ver van de werkelijkheid, een keer vandaag getest varianten van 75 en 90 pk, laatstgenoemde Het is supercharged als de meest logische keuze blij om te gebruiken, want het biedt en de prestacional daling ervaren door de atmosferische versie van 75 CV ten opzichte van het oorspronkelijke model. Het is niet subjectief, maar metingen die wijzen op de noodzaak modificaties -desarrollos van alargados- verandering voor goedkeuring bij de huidige standaard. En in de praktijk stopt de motor 75 pk onvoldoende niveau prestacional soms zelfs voor gebruik in de stad.

Een duidelijk voorbeeld van dit verschil in de prestaties Volkswagen Up! is de tijd besteed aan het inhalen: 80 tot 120 km / h in 4e en 5e versnelling, het model 90 hp turbo gebruikt 9,99 seconden en 14,53 s, terwijl 75 pk atmosferische nodig 25.02 seconden en 47,68 s. Zoals u kunt zien, de kloof is, en dit betekent dat de meest krachtige heeft een lineariteit en buitengewone atmosferische progressiviteit, terwijl de "kleine" moet voortdurend circuleren in de 3e versnelling als we willen een minimum aan dynamisme.

Volkswagen Up: hun werkelijke verbruik

de eerste gevolg van deze verhoging van het effectieve verbruik van de Volkswagen Up! 75 hp ten opzichte van de turbo 90 pk voldoet aan deze en 5,07 liter / 100 km gemiddelde per 5,81 l / 100 km 75 CV. Zelfs in stadsverkeer meer atmosferische verbruikt 0,3 liter / 100 km ... bijzonder.

VW Up! binnenlandOver wat biedt deze nieuwe Volkswagen Up! door weggedrag en rijcomfort, het is eerlijk om te zeggen dat niet kritisch ondersteuning rekening houdend met het segment waartoe het behoort, met het stedelijk model presenteert evenwichtiger dit opzicht met toestemming Seat Mii en Skoda Citigo ... dat zijn tweeling zijn.

Dus rekening houdend met de balans tussen dynamiek en de werkelijke verbruik, € 720 met de extra 90 pk turbocharged versie van de nieuwe Volkswagen Up!, tegen atmosferische 75, kunt u worden beschouwd als een low cost als gevolg van het grote verschil tussen de twee in het voordeel van de meest krachtige in alle opzichten. In zijn tijd, versies 60 en 75 pk zonder turbo leek meer dan redelijk, maar de realiteit is dat de huidige range modellen veel rijplezier hebben verloren om zijn uitwisseling ontwikkelingen buitensporig lang voor dat type motor. Ongetwijfeld, lmeer aanbevolen versie is de 1.0 TSI 90 pk, omdat de anderen niet gemakkelijk transport mogelijk te maken zonder toevlucht te nemen tot continu veranderen, zelfs in stedelijke ringwegen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

We testten de nieuwe Volkswagen Up! GTI

Volkswagen Arteon: probeer de super Passat

We testten de nieuwe VW Tiguan Allspace

De Mazda CX-5 SUV met de werkelijke verbruik dichtst bij de goedgekeurde

Volgens een studie van de Insia, het verbruik van de motoren Skayactiv SUV Mazda CX-5 zijn het dichtst bij de goedgekeurde in vergelijking met alternatieve technologie "downsizing" en hybride.De Mazda CX-5 is de SUV met echte verbruik dichter bij de goedgekeurdeDe Mazda CX-5 is de SUV met echte verbruik dichter bij de goedgekeurdeDe Mazda CX-5 is de SUV met echte verbruik dichter bij de goedgekeurdeDe Mazda CX-5 is de SUV met echte verbruik dichter bij de goedgekeurde

Een studie van het werkelijke verbruik opgesteld door de Insia (Automobile Research Institute) - Universidad Politecnica de Madrid Het heeft geoordeeld dat CX-5 en SKYACTIV technologie Het kan de SUV met minder spreiding in vergelijking met het cijfer goedgekeurd consument door de fabrikant, met een voorsprong van andere alternatieven Diesel, benzine, technologie "downsizing" en hybride.

De tests werden uitgevoerd tussen mei en juli van dit jaar vergelijkbaar zijn met die van de RDE studies (gratis configuratie pad geschikt voor een reeks van snelheid eisen, alitmetría, etc) omstandigheden, hoewel airco werkt niet en in een veeleisende omstandigheden is afgeleid van de hoogte boven zeeniveau rond Madrid. De secties van de cursus, viel in een stedelijk gebied van 23 km -Tours tot 22 km / h gemiddeld- een dubbele rijbaan -66,4 28,8 km / h- en een van weg 24, 5 -104 km / h-, in totaal 79,4 km waarin geïnvesteerd 102 minuten.

Mazda CX-5 het werkelijke verbruikBehalve de dispersie tussen werkelijke en reclame verbruik analyse van gegevens verkregen tijdens het reizen liet bepalen hoe een snelheidsreductie maximum van 90-70 km / h, zoals gebeurt in periodes van hoge milieuverontreiniging niet een gunstig effect op het verbruik en de uitstoot gezicht hebben CO2 voertuigen zoals SUV's massa en genoeg kracht, maar kan nog meer consumeren moeilijker worden om hun motoren draaien op optimale prestaties zone.

De consumptie van Mazda SKYACTIV-motoren

Volgens de laatste gegevens van de studie, het werkelijke verbruik van sommige SUV kan stijging met meer dan 50% te bereiken over de aangekondigde, is het vaak de dispersie meer dan 40%, en de resultaten onder de 25% zijn zeer goed. Ja, er is een overweldigende verschil, afhankelijk van het type brandstof gebruikt, hoewel supercharged SUV met benzine en kleine cilinderinhoud van de slechtst presterende in deze studie zijn geweest. In de meeste gevallen zijn de verkregen door Insia gegevens te bewaren een correlatie met entiteiten zoals Equa in hun studie van de feitelijke rij, zoals blijkt uit de 7,45 l / 100 km certificeren voor de Mazda CX-5 Skayactiv G 2.0. Maar voor deze, hebben de afgeslankt motor auto's betere resultaten coseguido. In dit geval 7,08 liter / 100 km bij Ateca en 7,78 bij Kadjar.

De door de INSIA methodologie verschilt aanzienlijk van veldonderzoek Motorpress Iberica ontwikkelt al meer dan 25 jaar zowel de duur en Lac stedelijke 21 km toegeschreven 40% van het gemiddelde verbruik en een extra 217 waarin zowel weg ontvouwde als bidirectionele verantwoordelijk voor 60% van het totale gewicht zij omvatten berekening van de gemiddelde consumptie. Deze rondleidingen worden uitgevoerd door dezelfde specialisten in vergelijkbare omstandigheden op zoek naar een drive zo efficiënt mogelijk te maken.

De consumptie van Mazda CX-5 SUV tegen rivalen

modelNEDC-verbruik (l / 100 km)Insia verbruik (l / 100 km).Autopista.es consumptie.
Audi Q3 2.0 TDI 150 pk4.66.436.1
Honda CR-V 1.6 i-DTEC 1204.55.455.3
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136 pk4.97.196.5
Mazda CX-5 SKYACTIV G 2.06.47.686.8
CX-5 Skyactiv D 2.2 150 CV5.06,155.9
Renault kadjar 1.2 TCE 130 pk5.68.11n.d.
Ateca is 1.4 TSI 1505.48,336.6
Toyota RAV4 Hybrid4.96.986.6
3008 Peugeot 130 1.2 PureTech5.17.6 (PSA cyclus Consumption RDE)7.3
Peugeot 3008 1.6 120 pk BlueHDI4.06.0 (PSA cyclus Consumption RDE)5.8

Audi A1 Sportback 1.0 TFSI S tronic Ultra: daadwerkelijke verbruik

We zijn begonnen met het testen van deze Audi A1 Sportback zo specifiek, met 1.0 TFSI-motor slechts 3 cilinders. Tijd om eerst te controleren of uw werkelijke verbruik zijn zo laag als beloften.Audi A1 Sportback 1.0 TFSI Ultra: eerste indrukkenAudi A1 Sportback 1.0 TFSI Ultra: eerste indrukkenAudi A1 Sportback 1.0 TFSI Ultra: eerste indrukkenAudi A1 Sportback 1.0 TFSI Ultra: eerste indrukken

Heeft u al in het bewijs van de nieuwe Audi A1 Sportback Ultra 1.0 TFSI 95 pk, een nieuwe versie van toegang benzine voor de Duitse kleine hulpprogramma dat tot nu toe begon hij met de 1.4 TFSI 125 pk. Om onze aandacht te beginnen dat onze eerste eenheid monteert de showy omverpakking S-lijn, met grote banden in actie 225/35 R18. Dit geeft ons een idee over twee verschillende dingen: de eerste is dat het meest waarschijnlijk heeft een sportievere prestaties dan verwacht; en de tweede dat het moeilijk is te bereiken met deze band gehomologeerd verbruik.

Na onze eerste kilometers met de Nieuwe Audi A1 Sportback 1.0 TFSI 95 pk Ultra zeggen dat we niet erg misplaatst op onze eerste ideeën te lopen. In onze gebruikelijke route van het werkelijke verbruik proeven op de weg, waar we door snelwegen, wegen en provincies, de dynamisch gedrag van deze kleine Audi A1 De toegang is dichter bijna een Audi S1 ​​dat een Ultra low-power versie. Wijzigingen in de ondersteuning zijn snel en zelfs de achteras insinueert iets Toen we het gaspedaal los in de bocht. We verwachten niet dat!

De waarde van uw autonu kerend materiaalverbruik, Deze Audi A1 Sportback 1.0 TFSI 95 pk Ultra mislukt weg bij 6 l / 100 km (5,9 l / 100 km heeft ons precies te zijn), een aanvaardbare cijfer geregistreerd zonder rekening te houden met de "ultra" -model. Of optionele apparatuur wielen helpen, noch de Tronic 7 traps S paardrijden onze eenheid, die terwijl het juist voor de werking ervan is, verminderen twee, zelfs drie snelheden als de oneffenheden van de weg wordt beschuldigd, en geen vrijloopfunctie, behoudt zich te veel als de helling negatief is en kon meer snelheid waarmee we naar beneden gaan gebruiken. In onze ervaring, met handmatige verbruik zal zeker lager zijn.

Audi A1 Sportback 1.0 TFSI Ultra: toets of aflaatklep

Speciale vermelding verdient ongetwijfeld de ontluchter in de tank met Audi A1 Sportback Deze Ultra 1.0 TFSI 95 pk. Heeft uw rol? Verwijder de lucht die we zetten in de brandstoftank bij het invullen of tanken bij het benzinestation. We vinden het heel nuttig, want er is niet veel verschil met de eerste "klik" slang totdat het gebruik van de klep, vult u de tank naar de top. Geen gimmicks, geen lucht. Maar bovenal dit verschil zal ons veel meer autonomie te geven, en duurt het langer om te gaan door middel van het tankstation. Het duurde ongeveer 5 minuten bijvult, als er soms zonder deze gadget, duurde 15 tot 20 minuten. In dit geval meer dan 11 liter verschil willen we ongeveer 200 km van autonomie meer. Bijna niets. Echter, andere fabrikanten wedden op de "Easy Fuel" trekken overtollige brandstof uit de derde "klik" leverancier. Waarom?

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Seat Audi A1 vervaardigd Martorell

Nieuwe Audi A3 2016

Q2 tot Q9: Alle Audi SUV komt

GLC Mercedes 4MATIC 250d Coupé: indrukken en het daadwerkelijke verbruik

We testen de nieuwe Mercedes GLC Coupe, in dit geval versie 4MATIC Diesel 250D om hun dynamiek en de omvang van hun feitelijke verbruik te controleren.GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250d, foto's van onze eerste testGLC Mercedes 4MATIC Coupe 250d, foto's van onze eerste testGLC Mercedes 4MATIC Coupe 250d, foto's van onze eerste testGLC Mercedes 4MATIC Coupe 250d, foto's van onze eerste test

Het is niet verwonderlijk dat het bereik van een voertuig is samengesteld uit varianten op basis van dezelfde motorblok, maar kan zo in een nieuwer model wetsvoorstel worden niet gecombineerd de meest moderne versnellingsbakken beschikbaar op het merk met de meest verfijnde en efficiënte beschikbare drijfgas. Dit gebeurt in het geval van GLC 250d Mercedes 4MATIC, die nog steeds gebruik van de veteraan blokkeren 2.143 cm3 verplaatsing-dit keer met twee turbo's in serie-naar deze versie te stuwen, in plaats van de meer moderne en efficiënte motor van 1.950 cm3, dat zou zeker het plezier te vergroten om meer finesse gebruikt (zie prijzen en technische gegevens van de Mercedes GLC Coupé bereik in Spanje).

Op onze road trip aan boord van de GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250d, geen probleem, maar gebruik in de stad meer dan wenselijk geluidsniveaus gezien in de 2.143 cm3 motor. Wat betreft de automatische transmissie koppelomvormer, de zogenaamde 9G-tronic ik moet zeggen dat dit een 9 tandwielkast met een zeer korte responstijden waardoor u sneller kunt schakelen dan normaal en in het bijzonder soepele werking manoeuvres.

ten opzichte van GLC dynamische gedrag van de Mercedes 4MATIC Coupe 250d, Opmerkelijk vermogen van dit toestel een minimale beweging van het lichaam bevatten weliswaar beide uitrust Pack AMG met sportonderstel en elektronisch gestuurde schokdempers. Deze opties zijn interessant in het geval van het proberen om de snelheid in bochten te verhogen, maar ik moet zeggen dat de vooras wordt te rigide en niet in staat is om de stappen van verhoogde voetgangers goed te verteren, iets dat niet helpt de grotere stijfheid bij banden waarvan schieten mogelijk zonder druk bij punctie. Persoonlijk, voor dagelijks gebruik, maar kiezen voor dempers gecontroleerd, was de optie die zat op de "normale" GLC we een jaar geleden getest en voelde meer comfortabel op een stevige armoedig. Hoe dan ook, het is verrassend aplomb en veiligheid die deze voertuigen uitzendt, met een gewicht van 1.956 kg om gewoon te vinden wat troost voor een goede verdeling van de massa's van 54/46%.

GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250dReal verbruik GLC Mercedes 4MATIC Coupe 250d

Op onze tocht van het werkelijke verbruik, de Mercedes GLC 250d Coupé Het is nodig gemiddelde van 6,86 l / 100 km snelweg -6,23 en 7,81 in stad-, slechts 0,2 l / 100 km meer dan de 220d en als gevolg van verhoogde prestacional capaciteit maakt het eerste aan te bevelen, want zoals we profiteren van de draagkracht zal de aanpak van de 2,5 ton. Het is duidelijk dat het besturen van snelle consumptie groter is krachtiger, maar komt niet tot 2 liter van verschil. Toegegeven, deze motor heeft een premie van ongeveer 2.500 euro, maar zo is dat we hebben het hier over een voertuig dat een deel van 54.900 euro en dat "piek" moet geen probleem zijn als u kiest voor dit type voertuig.

Mazda CX-5 SKYACTIV-D 2.2 175 AWD beoordelingen en het daadwerkelijke verbruik

De onlangs gerenoveerde Mazda CX-5 heeft reeds ingevoerde onze testbank. Highway Technical Center is al het extraheren van gegevens en conclusies motor SKYACTIV-D 2.2 Diesel 175 met handgeschakelde versnellingsbak.Om de Mazda CX-5 SKYACTIV-D 2.2 175 AWD testenOm de Mazda CX-5 SKYACTIV-D 2.2 175 AWD testenOm de Mazda CX-5 SKYACTIV-D 2.2 175 AWD testenOm de Mazda CX-5 SKYACTIV-D 2.2 175 AWD testen

Een van de weddenschappen Mazda in 2017 is de "restyling" zijn compacte SUV, CX-5. Technical Center Highway we hebben gewerkt met versie SKYACTIV-D 2.2 diesel 175.

Mazda troffen de plek met zijn CX-5 Het is geen geheim, maar een beetje voorzichtig zijn op onze wegen te zien dat in ieder geval in onze markt is goed geaccepteerd. een cool design, een zeer concurrerende prijs, SKYACTIV technologie speerpunt en uitstekende dynamische niveau zijn de kenmerken van het bijwerken van deze SUV.

onze unit CX-5, met de Dieselmotor 175 pk, de AWD enoog, handgeschakeld! (Ik zeg nee!, Want het komt steeds vaker voor automatische wijziging van het hogere bereik versies). Deze variant heeft meest bevredigend leek: De motor rijdt als geen ander Diesel, zeggen "normale" zonder in racing acroniemen, hoger is dan 5.000 rpm wanneer het proberen om maximale prestaties uit te halen. Zonder de stuwkracht verval daadwerkelijk uitvoeren van onze testfaciliteiten en test na het veranderen voordat de regeling of overschrijden, werden de beste resultaten verkregen veranderend naar 5.100 rpm (bijna niets voor de tijden). Op grond van deze, een vrij belangrijke gegevens over de prestaties: de CX-5 is in staat om versnellen van 0 naar 100 km / h in 8.17 seconden.

Mazda CX-5 SKYACTIV Diesel ManualCX-5 2.2 Skyactiv-D: gewicht en brandstof

2.2 D motor ligt vrij laag, een achteras die meer dan je denkt en helpt handgeschakelde versnellingsbak met korte intuïtieve paden denk je niet dat ondanks de 1.710 kg, ze zeggen dat onze weegschaal. Alleen de onvermijdelijke traagheid, hoewel verzwakt door een goede set van schorsingen, zet je voeten op de grond een kleine SUV bestuurder liefhebber maar kan de inspanning tot een steeds eiste product te zetten herkennen.

Een ander detail niet donkerder het gehele CX-5 2.2 Skyactiv-D, is dat de eenheden die we hadden na de "restyling" Ze stonden als bron computer Toyo Proxes. Dit is geen slechte band (of veel minder), maar met minder voordelen dan de andere geteste SUV Vergelijkbare.

Met betrekking tot het werkelijke verbruik, nieuw Mazda CX-5 SKYACTIV-D 2.2 175 HP AWD, geen breekt bescheiden, maar ook bewegen in de prestigieuze cijfers. Iets meer dan 6 liter voor reizen weg (6,02 l / 100 km) Ze laten u het graag van te verslaan Audi Q5 2.0 TDI quattro 190 pk en 7,16 l / 100 km in gebruik in de stad. In het laatste geval, de tour van stad, deze gegevens als je in "topposities" Segment volgens kracht, gewicht en transmissie, mede door een stop / start tque maakt zijn werken snel en goed Ondanks omgevingstemperatuur 32 ° markering het voertuig op de dag van de test.

CX-5 2.2 AWD Skyactiv-D 175 (Afmetingen TT)

- Invalshoek: 19º

- Vrijzethoek: 25 °

- breakover hoek: 18 °

- bodemvrijheid: 210 mm

- Waaddiepte: 860 mm

- Veerweg: N / A (schaafwonden de mantel)

- Achter vering: 280 mm

U kunt ook geïnteresseerd

- Mazda CX-3 Senses Edition: een SUV nog aantrekkelijker

- CX-5 2017 dus Europees bereik van deze SUV

Volvo XC90 T8 Twin 408 pk: het werkelijke verbruik en de eerste indrukken

De hybride versie van de Volvo XC90 gehomologeerde verbruik van slechts 2,1 L100 km. Het is toch een beetje te vertalen naar de werkelijkheid. Wat zal uw werkelijke verbruik?Volvo XC90 T8 hybride plug-in, het testen en het daadwerkelijke verbruikVolvo XC90 T8 hybride plug-in, het testen en het daadwerkelijke verbruikVolvo XC90 T8 hybride plug-in, het testen en het daadwerkelijke verbruikVolvo XC90 T8 hybride plug-in, het testen en het daadwerkelijke verbruik

Op papier, SUV Volvo XC90 grootte T8 Twin benzinemotor en meer dan 400 pk Het is een voertuig waarop men niet kan spreken over een laag brandstofverbruik. De realiteit van deze Hulpprogramma bastaard SUV Volvo is dat dankzij de Help de elektromotor Het beheerd uitstekend, het wordt gevormd in weg met iets meer dan 8 liter 100 km in hybride modus, waarde verder verminderd evenredig aan modus circulemos 100% elektrisch energie die we hebben opgeslagen, uit het stopcontact.

Met betrekking tot versie Volvo XC90 T6 320 pk dat Het is geen hybride, de vermindering van dit type gebruik is 1 liter, maar de echte verlaging komt te circuleren stad, waar de Volvo XC90 T8 Twin hybride verbruikt slechts 7,64 l / 100 km, achterhalen van meer dan vele kleinere voertuigen gewicht en aangedreven door dieselmotoren.

Volvo XC90 T8 Twin HybridVolvo XC90 T8 Twin: meer dan een SUV

Ze hebben nooit geweest volvo voertuigen verwijzing naar dynamische niveau, en dit Volvo XC90 T8 Twin is geen uitzondering, maar het feit is dat Het voelt zeer comfortabel en luchtgeveerde krijgt bevatten lichaam beter dan gebruikelijk Volvo manier. heeft dus off road wegrijden asfalt waardoor een hoogte van 270 mm met 30 meer dan metálica- vering en met de elektromotor de achteras en functies 4x4 rijden. Als er iets moet worden verbeterd is in de behendigheid in wijzigingen in de ondersteuning, iets dat BMW X5, Audi Q7 en de Porsche Cayenne rivalen overtreffen hem.

Wat betreft de cabine is geen verrassing uitstekende kwaliteit van de productie. Het beste ding over binnen? Dus comfortabele stoelen en een huid met zulke prachtige tact.

het werkelijke verbruik van auto’s: Suzuki Celerio 1.0

De Suzuki Celerio 1.0 is de stedelijke auto die minder heeft uitgegeven, volgens onze tests. Ook hier weer op pad om de efficiëntie te controleren.Suzuki Celerio 1,0, reële verbruik testenSuzuki Celerio 1,0, reële verbruik testenSuzuki Celerio 1,0, reële verbruik testenSuzuki Celerio 1,0, reële verbruik testen

in de databank de Highway Technical Center, We hebben geregistreerd miljoenen cijfers en getallen van de geteste tientallen jaren auto's. Van auto's die momenteel in productie, volgens onze tests de Suzuki Celerio 1.0 (Zie technische gegevens en prijzen Suzuki Celerio) is de Een stadsauto segment met betere voorlichting van de consument.

om te controleren besteedt weinig benzine de Suzuki Celerio 1.0, we hebben weer op de weg met hem en we hebben geprobeerd in omstandigheden van specifieke en concrete gedrag, in dit geval, een reis die voor het eerst zijn gegaan door een snelweg en waarin hebben we geprobeerd om een ​​constante snelheid te handhaven 120 km / h; Ten tweede, een nationale weg, en ten derde, een stuk van de berg wegen met verschillende gebieden en veeleisende helling stijgt en afdalingen.

Suzuki Celerio 1.0: Uw sleutels

de Suzuki motor kleine celerio één liter en kleiner dan 70 pk (68 pk om precies te zijn) en we voorspelde alvorens een proef aangepaste consumptie. Vooral als, stabiele kruissnelheden en niet erg hoog is een soepele rit voor kleine cilinderinhoud zonder zoveel dat moet worden weerspiegeld in brandstofverbruik nagenoeg handhaven diesel. Maar zelfs in de meest veeleisende stretch, het verhogen van de bergpas voor ongeveer 13 kilometer in een normaal tempo, nauwelijks gemarkeerd 6,5 liter midden toen we kroon bijna 1.800 meter hoog.

Suzuki Celerio reële verbruikde lange strook van snelweg, met steile hellingen, was ik niet een probleem om de score Needle te houden Suzuki Celerio tussen 120 en 130 km / h in de vijfde versnelling. Met een groei van iets meer dan 35 km / h, Naald cuentavueltas bleef onder de 4.000 toeren per minuut, met een kleine marge, ook al vanaf daar vereist veel ruimte om kracht vooruit te krijgen ... en wat geduld. In deze afdeling gemiddelde verbruik 4,8 l / 100 km; En de kleine verplaatsing wordt gevoeld en drie cilinders hoeft alleen maar brandstof om te gaan. Dus ook al is het nodig zijn diepte, noch kunnen overmatig consumeren, gezien de beperkte voordelen. Llanea gemakkelijker gepland en overwint kleine oorbellen overdreven pad zonder problemen of nodig hebben om terug te brengen tot de vierde versnelling, behalve in uitzonderlijke gevallen.

in Conventionele en goede asfaltweg, de veranderende lay-out met bochten en hellingen, vraagt ​​aandacht voor het rijden te zijn. In deze omstandigheden kan de Suzuki Celerio 1.0 wiel vijfde versnelling, omdat de ontwikkeling ervan is zeer geschikt voor een cruise tussen 90 en 100 km / h, met draaiende motor onder de 3.000 tpm en een gemiddeld verbruik niet bereikt de 4,0 l / 100 km. Hij voelt zich op zijn gemak op dit circuit, omdat het beter kan gebruik maken van de resterende vermogen circuleert tegen die koers. Het chassis zelf is zeer geschikt voor dit soort wegen. en zijn lichtheid, weegt net iets meer dan 800 kilo, Ook het telt.

de National Road de ideale grond voor Suzuki Celerio buiten de stad; die van berg, die de grootste uitdaging voor hem. Zijn kleine motor passeert de trance, maar stukwerk verandering, met behulp van niet alleen de derde, maar de tweede, en het aftappen van de cuentavueltas met het oog op een voldoende hoge snelheid te handhaven niet om een ​​obstakel op de weg voor de rest van geworden auto's. Ondanks de vraag tantísima, we de haven gekruist met een verbruik van 6,5 liter op het einde van de afdaling, snijden we de 4,1 l / 100 km. Een echte aansteker ... zelfs in de slechtste omstandigheden.

Suzuki Celerio 1.0: hun werkelijke verbruik

via

gemiddelde snelheid

verbruik

snelweg

104 km / h

4.8 l / 100 km

snelweg

88 km / h

3,8 l / 100 km

bergweg

58 km / h

4,1 l / 100 km

Gemiddeld verbruik in de test: 4,2 l / 100 km (Technical Center vorige gemiddeld verbruik: 5,1 l / 100 km)