Audi R8 V10 Spyder: Førsteinntrykket og faktisk forbruk

Og satt under lupen den nye Audi R8 Spyder 5.2 FSI V10 540 hk. Vi startet med våre vanlige målinger av faktisk forbruk. Hvor mye kan du tilbringe en superbil som dette?Audi R8 V10 Spyder: Førsteinntrykket og faktisk forbruk

Vi har nye bevis for å Audi R8 Spyder nye superbil, med sin spektakulære motor 5.2 FSI V10 540 hk makt, og som vi fortelle nyheten og ga priser. For noen uker siden vi selv måle under spesielle forhold deres første opptreden, merke seg spesielt for 0 til 100 km / t på bare 3,64 sekunder og bremsing 140 km / t til 0 på bare 67 meter. I denne linken finner du alle våre målinger og datablad.

Denne gangen vi samle Nye Audi R8 Spyder for vår grundig test og å måle for første gang, forresten, sin faktisk forbruk. Vår enhet har slående gul 4200 km, og har overrasket oss i vår vanlige ruter for et virkelig lavt forbruk å være en V10-motor. Mens, ja, noe over urørlige 911 Turbo S.... det er også sant at utstyrer en motor og bare seks sylindere.

med sin 1,773 kg til full tank, den nye Audi R8 Spyder V10 later oss veikanten lager på 9,2 l / 100 km (Merkelig datamaskinen viste oss 9,8 l / 100 km) og i byen 15,3 l / 100 km gjennomsnittlig utgift. Gi enestående lavt forbruk pluss 5 og 8 liter hhv! For ti år siden da de hadde sluttet orden ...

Audi R8 SpyderDen eldre broren til Audi R8 Spyder, 610 hk kupé-versjon og 1,610 kg, vi det tidligere hevet forbruket til 17,5 l / 100 km i urban bruk og 11,3 l / 100 km motorvei. Både den automatiske clutch dobbel S-Tronic 7-trinns firehjulsdrift.

Som jeg nevnte, mønsteret i forbruket av superbiler markerer den Allmektige 911 Turbo S BOXTER typen seks sylinder motsetning, 3,8 liter og 580 hestekrefter, og også med automatisk PDK 7-trinns dobbel-clutch AWD. deres 9 l / 100 km / t på motorveien og 12,7 l / 100 km By markere et før og etter i bensinmotorer av den nåværende globale landskapet.

Du kan også være interessert i:

Så er Audi R8 V10 Spyder

Audi R8 V10 Plus, vi prøvde den beste sports øyeblikk

Audi R8, de beste sport i vår testing

Test 100000 km Renault Mégane dCi 130: faktisk forbruk

Renault Mégane 1,6 dCi vår langsiktige har allerede fullført 50.000 km. Tid for å sjekke formen deres og hvordan de har utviklet seg deres faktiske forbruk. Bruker du mer eller mindre?Faktisk forbruk Renault Mégane dCi våre 100.000 kmFaktisk forbruk Renault Mégane dCi våre 100.000 kmFaktisk forbruk Renault Mégane dCi våre 100.000 kmFaktisk forbruk Renault Mégane dCi våre 100.000 km

For noen dager siden kunngjorde vi at prolongábamos 100.000 km vår langsiktige test Renault Mégane 1.6 dCi 130 hk, opprinnelig planlagt for 50.000 km. Tidligere i dag som den teoretiske Ecuador, må vi erkjenne at bilen er i toppform. Selvfølgelig er tid følelse og følelse når du kjører det er åpenbart ikke helt ny bil. Det er noe helt normalt.

For å fullføre dette Første fase av vår langsiktige test med Renault Megane 1.6 dCi 130 hk, begynte vi vår vanlige test for måling for å kontrollere deres status i dag og dens utvikling. I denne første artikkelen i dag om hvordan å reparere i dag deres faktiske forbruk i veien og byen, vanligvis vitale tall for brukeren. Og vi må erkjenne at resultatene har overrasket oss mye.

mot sin direkte konkurrenter i segmentet kompakte, de beste selgerne, den Renault Mégane 1,6 dCi åpnet en stort gjennombrudd. når Vi startet testen med 7,161 km på telleren (han ble skutt), deres forbruk var på nivå sparer som også Opel Astra 1,6 CDTi 136 hk. På veien ble de utgifter 4.6 og 4.5 l / 100 km, henholdsvis, og by 5,6 og 5.7 l / 100 km. For samme forbruk og driver en Volkswagen Golf 2.0 TDI 150 hk ansatt 4,9 og 6,3 l / 100 km; den Seat Leon med samme motor, 5,0 og 5,9 l / 100 km; og Peugeot 308 2.0 HDI 150 hk, 5,3 og 6,8 l / 100 km. Mer som vi ser i alle tilfeller.

Renault Megane 100,000 kmVel, er vår store forbauselse at mer enn 40.000 km senere, vår Renault Megane dCi 130 hk 1.6, nå med 51,002 kilometer telleren, har det senket gjennomsnittlig forbruk på 10,15 prosent. derfor, deres faktiske forbruket er nå 4,2 l / 100 km i vei, og 5,1 l / 100 km i by. Spektakulære, ingen tvil.

Vi ser frem i de kommende ukene og gjennomføring av tester for å se om en bil og deretter "gamle" er i stand til å ytterligere redusere disse ekstraordinære virkelige forbruk. I dag, ja.

Du kan også være interessert i:

Renault Megane Sport Tourer 2017: så

Renault Mégane teste billigere

Renault Mégane velge: Kjøpeveiledning

PSA kunngjør det faktiske forbruket av 28 biler Peugeot, Citroën og DS

Og faktiske forbrukstall erklært av PSA-konsernet i 28 modeller av Peugeot, Citroën og DS kjente merkevarer. En forhåndsvisning: forskjellene mellom laboratoriet og faktisk bruk er mellom 1,2 og 2,7 liter.Publisert faktisk forbruk av 28 modeller PSA konsernetPublisert faktisk forbruk av 28 modeller PSA konsernetPublisert faktisk forbruk av 28 modeller PSA konsernetPublisert faktisk forbruk av 28 modeller PSA konsernet

I november 2015 i en mediesammenheng diskreditere bilindustrien etter hopp for motorer souped Volkswagen annonserte PSA konsernet sin intensjon om å publisere kunder forbruk av sine biler i faktisk bruk. Åtte måneder senere har vi resultatene. 28 modeller har blitt valgt for analyse av Peugeot, Citroën og DS merkevarer, basert på økt salgsvolum.

I listen levert av det franske selskapet er verdsatt en maksimal forskjell på opp til 2,7 liter pr hundre kilometer forbruk Rutene mellom laboratorium data og ekte. Den største forskjellen presenterer 3008 Peugeot 130 1,2 Puretech start med&Stopp sekstrinns manuell girkasse og 17-tommers hjul, laboratoriekrevende 4,9 liter til 7,6 liter hundre og under virkelige forhold. På motsatt side er det Peugeot 208 1.6 100 BlueHDi med fem-trinns manuell girkasse og 16-tommers hjul, hvis svingning er 1,2 liter pr hundre kilometer reist. Totalt har det blitt funnet at målingene som oppnås er sammenlignbare med de kundene PSA (fås i uavhengige undersøkelser).

Målingen utføres ved PSA ble bestemt ved anvendelse av den protokoll som er definert med NGO transport & Environment (T&E) og Frankrike Nature Environnement (FNE) og revidert av Bureau Veritas. Inspirert av det europeiske prosjektet rde (Real Driving Utslipp) drivstofforbruket blir beregnet gjennom et bærbart utstyr installeres i kjøretøyet (PEMS). Målingene ble utført på offentlige veier åpne for trafikk (25 km byen, 39 km vei og 31 km på motorveien) og i virkelige kjøreforhold (Bruk av air condition, vekten av bagasje og passasjerer, ujevnt terreng, etc.).

20 modeller senere i år

Greg Archer, direktør for Clean transportkjøretøy & Miljø, "disse testene i faktisk bruk gi kundene mer informasjon representative tester i nyere laboratoriet slik at Nå kan du velge de mest effektive modellene med full kunnskap om deres faktiske forbruk".

Innen utgangen av året, vil PSA-gruppen slipper tallene for andre 20 modeller. I tillegg vil gi en simulator som vil tillate kundene å forutse forbruk av kjøretøyet avhengig av kjørestil og bruken (bland city / highway / highway bilens last ...). også, også tilveiebringe en anvendelse av øko-driving som vil regulere forbruk og derved utslipp av CO2. Og i 2017, den franske gruppen publisert utslipp av nitrogenoksider under forhold med faktisk bruk av kunder.

Liste over virkelige forbruk i forhold til godkjent

Peugeot personbiler: virkelige forbruk

Peugeot-modeller

Citroen: real forbruk

Citroën-modeller

DS biler: virkelige forbruk

DS-modeller

Du kan også være interessert

Europa godkjenner nye tester av faktisk forbruk harmonisWide lette kjøretøy testprosedyrer

Biler som best passer deres faktiske forbruket til godkjent

Virkelige forbruk av biler foran godkjent 18% forskjell

Stonic 1,6 CRDI Kia Anmeldelser og faktisk forbruk av den nye SUV

En annen! Kia lanserer sin SUV verktøyet, Stonic, for et marked som vokser i et frenetisk tempo. Jeg startet testing i diesel versjon. Er det åpent gap mellom sine konkurrenter?Kia 1.6 CRDi 110 hk Stonic: førsteinntrykkKia 1.6 CRDi 110 hk Stonic: førsteinntrykkKia 1.6 CRDi 110 hk Stonic: førsteinntrykkKia 1.6 CRDi 110 hk Stonic: førsteinntrykk

Det er godt kjent av de ansvarlige for prosjektet av nye biler som estetiske delen, spesielt i for SUVer, Det er en av de viktigste grunnene til å kjøpe og selv kan det være den eneste grunnen til at i noen tilfeller. den Nye Kia Stonic født Kia Rio plattform med et mer attraktivt estetikk og utseende SUV, og jeg sier aspekt fordi fjæringsvei som klaringen kan ikke sies å være en modell for å sirkulere løst ikke asfalterte områder.

På et øyeblikk ser du at midje linje Kia Stonic ikke er for høy, til halvveis mellom turisme og SUV, stilen CX-3. Høyden er også lavere enn gjennomsnittet i sin kategori, men dette påvirker ikke kjørestilling er høy, siden i denne delen hvis det er sett større høyde enn Kia Rio.

Kia StonicAlt dette aspektet SUV virker vellykket med tanke på at de fleste kundene som velger dette segmentet bare søker litt estetisk differensiering, utover en ekte kjøre per felt. Resultatet av deres egenskaper og i motsetning til hva som vanligvis skjer i større SUVer, sin dynamikk bare med hensyn til turisme avledet resents, og at hvilken som helst type av kurver Nye Kia Stonic oppfører seg betydelig, med en suspensjon som filtrerer bedre enn mange av sine rivaler og endrer effektivitet og brukervennlighet i støtte som gjør glemmer vi kjører en SUV.

Motoren, denne gangen en blokk 1582 cm3 diesel versjon av 110 hk makt, tilbyr det beste i midten av disken, men mangler noen linearitet og stakk under 1750 omdreininger pr. den kursutvikling, vellykket, gjøre oss glemme dette faktum med mindre despistemos oss og la ned motoren regime også.

CRDI Kia Stonicden interiøret romslighet den Stonic gjenspeiles i alt fortalt ovenfor, er at til tross være litt bredere enn utilitaristisk biler, Det kan ikke si at det faktum av å ha en høy kropp og større vil resultere i en betydelig gevinst. den bagasjeplass forblir i en Rimelige 350 liter belastning.

Kia 1,6 CRDI 110 HP Stonic: faktisk forbruk

Som en generell regel, noen bil som faller under 5 l / 100 km i gjennomsnitt forbruk kan kvalifisere som enestående i effektivitettil ... og det er Merk som tilsvarer 1,6 CRDI Kia Stonic med tall i veien og byen 4,8 og 5,1 l / 100 km faktiske forbruket, henholdsvis.

utvilsomt, aerodynamikk av liten SUV Kia er godt løst, men slike poster, med tanke på at monterer et dekk uten økologisk navn og 17-tommers dekk vi mener er verdig ros.

På et øyeblikk ser du at midje linje Kia Stonic ikke er for høy, til halvveis mellom turisme og SUV, stilen CX-3. Høyden er også lavere enn gjennomsnittet i sin kategori, men dette påvirker ikke kjørestilling er høy, siden i denne delen hvis det er sett større høyde enn Kia Rio.

Kia StonicAlt dette aspektet SUV virker vellykket med tanke på at de fleste kundene som velger dette segmentet bare søker litt estetisk differensiering, utover en ekte kjøre per felt. Resultatet av deres egenskaper og i motsetning til hva som vanligvis skjer i større SUVer, sin dynamikk bare med hensyn til turisme avledet resents, og at hvilken som helst type av kurver Nye Kia Stonic oppfører seg betydelig, med en suspensjon som filtrerer bedre enn mange av sine rivaler og endrer effektivitet og brukervennlighet i støtte som gjør glemmer vi kjører en SUV.

Motoren, denne gangen en blokk 1582 cm3 diesel versjon av 110 hk makt, tilbyr det beste i midten av disken, men mangler noen linearitet og stakk under 1750 omdreininger pr. den kursutvikling, vellykket, gjøre oss glemme dette faktum med mindre despistemos oss og la ned motoren regime også.

CRDI Kia Stonicden interiøret romslighet den Stonic gjenspeiles i alt fortalt ovenfor, er at til tross være litt bredere enn utilitaristisk biler, Det kan ikke si at det faktum av å ha en høy kropp og større vil resultere i en betydelig gevinst. den bagasjeplass forblir i en Rimelige 350 liter belastning.

Kia 1,6 CRDI 110 HP Stonic: faktisk forbruk

Som en generell regel, noen bil som faller under 5 l / 100 km i gjennomsnitt forbruk kan kvalifisere som enestående i effektivitettil ... og det er Merk som tilsvarer 1,6 CRDI Kia Stonic med tall i veien og byen 4,8 og 5,1 l / 100 km faktiske forbruket, henholdsvis.

utvilsomt, aerodynamikk av liten SUV Kia er godt løst, men slike poster, med tanke på at monterer et dekk uten økologisk navn og 17-tommers dekk vi mener er verdig ros.

Mercedes GLC 350E Anmeldelser og faktisk forbruk av plug-in hybrid SUV

Vi er allerede å teste den nye Mercedes-Benz GLC i sin plug-in hybrid variant, den 350E 4Matic: en kostbar attraktiv SUV, lastet ... og teknologi. Det er riktig.Mercedes GLC 350E 4Matic: førsteinntrykkMercedes GLC 350E 4Matic: førsteinntrykkMercedes GLC 350E 4Matic: førsteinntrykkMercedes GLC 350E 4Matic: førsteinntrykk

Før du går kort oppsummeres som grovt den spektakulære nye Mercedes GLC 350E 4Matic, vi forklare deres relative attraktivitet. Autonomi av denne store plug-in hybrid SUV i elektrisk modus er 34 kilometer, så det er 6 km for å kvalifisere som utslipp fra kjøretøy 0. Dermed er det en bil kvalifiserende ECO og tapte snevert fordelene med den grøn rating, tross raffinement av batteriet lades gjennom en plugg til strømnettet, men også selve bilen som du kan oppnå alene sirkulerer.

GLC Mercedes 350Eden Fremdriftssystemet tilfører den nye GLC 350E 320 hk makt. På den ene siden finner vi en bensinmotor 2 liter forskyvning firesylindret 211 hester; og for det andre en elektrisk motor 114 hester tilsvarende strøm. Girkassen er automatisk syv-trinns typen meget god ytelse, og trekkraft på alle fire hjul.

Makt i den nye Mercedes GLC 350E der i overflod, og akselerasjoner og forbikjøringer er utført med fullstendig pålitelighet. Men når vi slutter å forutse om vårt lederskap er avgjort, siden 58,9 meter trenger full stopp fra 120 km / t, og ikke mindre enn 78,8 meter dersom det er fra 140 km / t (forsøk utført i en lukket krets).

hans vekt på 2,090 kg, Det gjør du viss treghet i sakte kurve, og generelt at du føler deg tung. Personlig legger jeg at kjørestillingen er mer som en vanlig turisme, enda bedre enn noen, av alle SUV jeg har prøvd.

Deres faktiske forbruk

deres forbruket målt i vår tekniske senter har ikke vært lav. Må ta hensyn caballaje med telling og vekt. Konkurrenter "ingen premium" (ingen kolleger i BMW eller Audi vi har testet) mindre tørst vist, selv om det er sant at de har potensial for denne GLC: de er ikke pluggbare (mindre enn Outlander), men er betydelig billigere .

Som et notat, oppmerksom på at Mitsubishi Outlander PHEV fordelene Utslipp etikett 0, fordi deres autonomi i ren elektrisk er 54 kilometer og koster et par tusen euro mindre. Tabellen nedenfor omfatter også diesel versjoner av GLC vi har prøvd å sammenligne forbruk

SUVREAL FORBRUK ROADURBAN REAL FORBRUKBOOT
350E 4MATIC Mercedes GLC / 3207.6 l / 100 km7,4 l / 100 km355 l
GLC Mercedes 4Matic 220D / 1706,1 l / 100 km7,5 l / 100 km390 l
Mercedes 4Matic 250d GLC / 2046,2 l / 100 km7,8 l / 100 km390 l
Mitsubishi Outlander PHEV 4WD / 2037,4 l / 100 km6,3 l / 100 km450 l
Lexus NX 300h 4WD / 1976,6 l / 100 km5,4 l / 100 km535 l
Toyota RAV4 hybrid AWD / 1977,2 l / 100 km5,8 l / 100 km530 l

Range Rover Evoque Convertible: faktisk forbruk og inntrykk

Vi har allerede bevis en av de mest etterlengtede utviklingen i 2016. Den vellykkede Range Rover Evoque er "naken" og åpner et nytt marked nisje: SUV Cabrio.Førsteinntrykket av Range Rover Evoque ConvertibleFørsteinntrykket av Range Rover Evoque ConvertibleFørsteinntrykket av Range Rover Evoque ConvertibleFørsteinntrykket av Range Rover Evoque Convertible

Du er nå i hendene på våre tekniske senter den nye Range Rover Evoque Convertible versjon 2,0 TD4 180 hk, 9-trinns automatgir og AWD. Og har ingen å sammenligne de første dataene med den tradisjonelle versjonen av Evoke: 319 kilo tyngre i cabrio versjon opp stige 2 tonn full tank, i henhold til vår skala. A priori klar ulempe oppførsel og dynamikk i generell. Og jeg sier a priori, fordi i våre faste turer vi fant ikke at atferden varierer for mye til tross for ikke å ha samme stivhet som sin bror rekkevidde. dette betegner innsats land Rover for å avhjelpe denne mangel. Totalt og øynene lukket, ikke antar du ville vite at å gå kjøretøy hvis vi bare henvise til svingdynamikk. Stabiliserende er to tykkere mm foran og 1 mm tynnere ved bakakselen. Alltid sammenligne med den lukkede versjonen.

Bremsene er også større den nye Range Rover Evoque konvertible, fra 325 mm til 300 i den fremre og 301-317 på bakakselen. Men ingen av disse har blitt forbedret varmebestandighet og alt som kjører litt munter, De har en tendens til å varme strekker brems og miste kontakten på pedalen.

Range Rover Evoque Convertible TD4: faktisk forbruk

Lent mot automatisk girkasse 9 hastighet, faktisk forbruk som gir oss denne versjonen Range Rover Evoque Convertible TD4 skyte i det hele tatt, blir bare 2/10 "Gaston" på veien, og to i city tour, der Det når ikke den psykologiske barrieren på 10 l / 100 km faktisk forbruk.

Range Rover Evoque Convertiblei highway 7,20 l / 100 km vi har fått er ingen registrering, selvfølgelig, men det setter deg i en god posisjon med tanke på vekten. Merkelig nok er heller vag (også skjedde i den konvensjonelle versjon), og mens verifisere den integrerte datamaskinen 14.300 liter drivstoff til å reise 199 km, datamaskinen scoret 6,7 l / 100 km i gjennomsnitt.

TT real Cotas

- Angrepsvinkel: 18º

- Avgangsvinkel: 32 °

- breakVinkel: 19 °

- bakkeklaring: 200 mm

- Forhjulsopphenget slaglengde: 300 mm

- Bakhjulsoppheng slaglengde: 280 mm

- Fording dybde: 980 mm

Du kan også være interessert i:

Første kontakt: Range Rover Evoque Convertible

Kommer den første premium SUV Cabrio

Virkelige forbruk Range Rover 2,0 TD4

Volvo V40 Cross Country D2: faktisk forbruk og inntrykk

Vi er allerede testet diesel Volvo V40 tilgang oppdatert versjon. Vil hun holde ut å spise denne 2-liters 4-sylindret?Volvo V40 Cross Country D2: faktisk forbruk og inntrykk

Mot den nåværende trenden for å drive kompakte biler med dieselmotor 1,6 liters motor, Volvo uncheck og ridning i området V40 Cross Country ny blokk 4-sylindret 1969 cc, med effektnivåer 120, 150 og 190 hk. denne nye D2 versjon der har vi målte virkelige forbruk er, i særdeleshet, at av 120 hk, ser veldig egenrådig og bedre skyvekraft ved lav hastighet enn mindre slagvolum motorer.

Kombinasjonen i Volvo V40 Cross Country D2 Denne dieselmotor 6-trinns automatgirkasse muliggjør en rimelig dynamisk med en meget progressiv respons. I prinsippet kan det antas at en økning i fortrengning er alltid knyttet til en økning i forbruket, men i dette tilfellet, med det resultatet vi har fått kan vise at er ikke alltid tilfelle.

På veien kjører på et gjennomsnitt alltid 100 km / t, den Volvo V40 Cross Country D2 er i samsvar med 5,1 l / 100 km4.9 var den tidligere V40 posten mindre volum. I mellomtiden, i denne svenske byen komprimere den trenger 6,5 l / 100 km faktiske kostnadene, når de var 6,0 l / 100 km før. Gitt at den versjonen vi testet har nå automatgir momentomformer-mindre effektivt, og Volvo V40 D2 et par år siden var manuell, kan det være assosiert med økt drivstofforbruk automatgir.

sant, er ikke et resultat av posten, men det er allerede tre-sylindrede motorer BMW. Hvis vi ja til større høyde og vekt av denne spesielle versjonen av Cross Country V40, en endelig på 5,7 l / 100 km gjennomsnitt virkelige forbruk Det kan betraktes som redusert riding den mekaniske konfigurasjonen.

Volvo V40 D2Volvo V40 D2: eksemplarisk oppførsel

til Volvo V40 har sittet lurer sin siste oppdatering. Spesielt fra det synspunkt av deres dynamiske oppførsel. Det oppfattes større fleksibilitet med en nøyaktig bane lik andre premium kompakt, og over gjennomsnittet av de kompakte modellene av genera produsenter. Endelig føles det som en ekte luksus kompakt.

Et annet aspekt som Jeg ble overrasket over denne Volvo V40 Cross Country er en god utvikling av alle systemer for å hindre en ulykke. For noen år siden, før en mulig kollisjon advarsel enheten ble den koblet for tidlig, og det var ingen måte å endre det. For tiden er han gir deg nok og ikke så ofte alarm, varsling bare hvis det er reell fare for kollisjon. Alt dette er oversett til blind flekk advarsel eller alarm i tilfelle tap av erfaring. Jeg tror ikke nå påminnelse senere, om ikke før gjorde for fort.

Du kan også være interessert i:

Virkelige forbruk Volvo XC90 T8 Twin Engine

S60 og V60 nye Volvo kommer

Volvo V90 vs Audi A6 Avant

Skoda Octavia RS TDI DSG 4×4: faktisk forbruk og inntrykk

Skoda Octavia RS Serien omfatter alle hjul på 2,0 TDI diesel versjon av 184 hk for å forbedre deres motoriske ferdigheter og dynamikk. Vil du likevel holde en lav faktisk forbruk?Skoda Octavia RS TDI DSG: førsteinntrykkSkoda Octavia RS TDI DSG: førsteinntrykkSkoda Octavia RS TDI DSG: førsteinntrykkSkoda Octavia RS TDI DSG: førsteinntrykk

Vi har allerede bevis den nye Skoda Octavia RS 2,0 TDI 184 hk 4X4 DSG ytoca starte våre turer faktisk forbruk på veien. vanligvis som inneholder all-wheel drive bilen er synonymt med økt forbruk drivstoff, som noen anklage mer enn andre, avhengig av typen av trekkraft ved å velge. I tilfelle av denne Skoda Octavia RSestamos snakker om 5. generasjon Haldex differensial, den mest effektive så langt, og samtidig som best håndterer overføring av dreiemoment mellom to aksler, og kan nå 100% til bakakselen i tilfeller av alvorlig tap av trekkraft på forakselen. Dette systemet er i stand til å handle selv før de når forhjulene skli.

I kombinasjon med firehjulsdrift, den Automatisk dual-clutch DSG gjør resten i den nye Skoda Octavia RS 2.0 TDI 184 hk til alltid å opprettholde riktig utstyr fra synspunkt effektiv, som i tilfelle vi velger kjøremodus SPORT, Det virker på motorstyring og endre for å redusere responstider. Et annet tiltak på denne måten er at modifiserer avgasslyden ved hjelp av en sommerfugl, som særlig synes jeg det er et klokt trekk, og ikke de vanlige lyd amplifikasjonssystemer ansette andre merker, mer kunstig.

Rangere bilen gratisSkoda Octavia RS TDI DSG 4x4: Consumer ekte "i sjakk"

Når Vi gjennomsnittlig forbruk på denne nye versjonen 4x4Skoda Octavia RS TDI, konklusjonen er funnet i den samme linje av andre saloonene bare forhjulsdrift. I løpet av veien har det blitt dannet med 5,35 l / 100 km faktiske forbruket målt ved vårt Technical Center, en verdi svært liten vurderer sin størrelse og vekt.

En funksjon som hjelper Skoda Octavia RS TDI 4X4 å få denne posten forbruker god er Treghet funksjon av DSG, som kobler ut motoren av endring i gunstige bakker når vi løfter av på gassen. På urban reise, mer av den samme, med oppnåelse virkelige forbruk på bare 6,66 l / 100 km, også svært lav for en sedan AWD og automatisk overføring.

Riktignok i en hypotetisk verdi fordel er det ingenting som nå at Skoda Octavia RS TDI DSG 4x4, plassere en premie på linje med sine brødre Volkswagen Group ... men bort fra disse i pris.

Du kan også være interessert i:

Skoda Octavia feirer 20 år med suksess

Så Skoda Octavia RS dans 4X4 i snøen

All faktisk forbruk av VW-konsernet og Mitsubishi, detaljhandel

VW Up! 1,0 vs 1,0 TSI 90 hk 75 hk: Anmeldelser forbruk

Vi har bevis til den oppdaterte VW Up! drevet, først, ved turbo-3-sylinder 90 hk. Er det praktisk ... eller ville nok med atmosfærisk 75 hk?Volkswagen Up! 1,0 TSI: deres virkelige forbrukVolkswagen Up! 1,0 TSI: deres virkelige forbrukVolkswagen Up! 1,0 TSI: deres virkelige forbrukVolkswagen Up! 1,0 TSI: deres virkelige forbruk

Når innførte 5 år siden, Volkswagen Up! tilgjengelig tre mekaniske muligheter som de var basert på den samme 999 cm³ tre-sylinderblokken med krefter 60, 68 og 75 CV -GNC-. På den tiden, lenge før forskriften trer i kraft antipollution EURO VI godkjenning, disse fordelene som tilbys bensinversjoner dukket tilstrekkelig for den type bruk som forutsettes å en urban bil. Selv de tillot en rimelig dynamisk vei med riktig bruk av endringen.

Nå for noen uker siden, i restyling av Volkswagen Up!, Han ble også innarbeidet en svært versjon av den samme motorblokken, det virket unødvendig for de fleste sjåførene. Men langt fra virkeligheten, en gang testet i dag varianter av 75 og 90 hk, den sistnevnte Det er kompressormatet som det mest logiske valget glad for å bruke fordi det gir og prestacional nedgangen oppleves av den atmosfæriske versjonen av 75 CV i forhold til den opprinnelige modellen. Det er ikke subjektivt, men målinger som demonstrerer behovet for modifikasjoner -desarrollos av alargados- endring for godkjenning med dagens standard. Og i praksis stopper motoren 75 hk med et utilstrekkelig nivå prestacional selv noen ganger for urban bruk.

Et godt eksempel på denne forskjell i ytelse Volkswagen Up! er tid brukt på forbikjøring: 80 til 120 km / t på 4. og 5. gir, modellen 90 hk turbo anvender 9,99 sekunder og 14,53 s, mens 75 hk atmosfærisk nødvendig 25.02 sekunder og 47,68 s. Som du kan se, er gapet, og dette betyr at den mektigste har en linearitet og ekstraordinære atmosfærisk progressivitet mens den "lille" må sirkulere kontinuerlig i 3. gir hvis vi ønsker et minimum av dynamikk.

Volkswagen Up! Deres faktiske forbruk

den første Konsekvensen av denne økningen i faktisk forbruk av Volkswagen Up! 75 hk med hensyn til turbo 90 hk, i samsvar med dette, og 5,07 l / 100 km gjennomsnitt per 5,81 l / 100 km 75 CV. Selv i urbane bruk mer atmosfærisk forbruke 0,3 l / 100 km ... spesifikt.

VW Up! interiørOm hva tilbyr denne nye Volkswagen Up! av veien atferd og kjørekomfort, er det rimelig å si som ikke støtter kritisk tar hensyn til det samme segmentet som det hører hjemme, med den urbane modellen presenterer bedre balanse i denne forbindelse, med tillatelse Seat Mii og Skoda Citigo ... det er hans tvillingbrødre.

Således tar hensyn til balansen mellom dynamisk nivået og det faktiske forbruk, € 720 å ha ekstra 90 hk turboladet versjon av den nye Volkswagen Up!, mot atmosfærisk 75, kan du bli betraktet som en lav kostnad på grunn av den store forskjellen mellom de to i favør av de mektigste i alle henseender. I hans tid, versjoner 60 og 75 hk uten turbo virket mer enn rimelig, men realiteten er at dagens modellene har mistet mye kjøreglede for sine utvekslings utviklingen altfor lang for denne typen motor. Utvilsomt, lmer anbefalt versjon er den 1.0 TSI 90 hk, fordi de andre ikke tillate enkel sirkulasjon uten å ty til kontinuerlig endre selv i urbane ringveier.

Du kan også være interessert i:

Vi testet den nye Volkswagen Up! GTI

Volkswagen Arteon: prøv super Passat

Vi testet den nye VW Tiguan Allspace

Mazda CX-5 SUV med faktisk forbruk nærmest godkjent

Ifølge en studie ved Insia, forbruk av motorer Skayactiv SUV Mazda CX-5 er nærmest godkjent i forhold til alternativ teknologi "nedbemanning" og hybrid.Mazda CX-5 er den SUV med virkelige forbruk nærmere godkjentMazda CX-5 er den SUV med virkelige forbruk nærmere godkjentMazda CX-5 er den SUV med virkelige forbruk nærmere godkjentMazda CX-5 er den SUV med virkelige forbruk nærmere godkjent

En studie på faktisk forbruk utarbeidet av Insia (Automobile Research Institute) - Universidad Politecnica de Madrid Det har avgjort at CX-5 og SKYACTIV teknologi Det kan være den SUV med mindre spredning i forhold til figuren godkjente forbrukeren av produsenten, foran andre alternativer Diesel, bensin, teknologi "nedbemanning" og hybrid.

Testene ble utført mellom mai og juli i år lik de de rde studier (gratis konfigurasjon banen egnet til en rekke hastighet krav, alitmetría, etc) forhold, selv om klimaanlegg fungerer ikke og i en krevende forhold utledet fra den høyde over havet rundt Madrid. De deler av emnet, falt i et urbant område på 23 km -Tours til 22 km / t gjennomsnitt-en av to kjørebaner 28,8 -66,4 km / H- og ett av Highway 24, 5 -104 km / h-, totalt 79.4 km i hvilken investert 102 minutter.

Mazda CX-5 faktisk forbrukI tillegg til dispersjonen mellom faktisk og annonseres forbruk, analyse av data som oppnås under turene lov til å bestemme hvordan en hastighetsreduksjon maksimalt 90-70 km / t, som skjer i episoder av høy forurensningsfri ikke har en gunstig effekt på forbruk og utslipp ansikt CO2 kjøretøyer som SUVer masse og nok kraft, men kan forbruke mer for å være vanskeligere å drive motorene ved optimal ytelse sone.

Forbruket av Mazda SKYACTIV-motorer

Ifølge endelige data fra studien, faktisk forbruk av noen SUV kan nå øker med mer enn 50% om annonsert, er det ofte spredning overstige 40%, og resultatene under 25% er veldig bra. Ja, det er en overveldende forskjell avhengig av hvilken type brensel som brukes, selv om kompressormatet SUV med bensin og små-forskyvning motor har vært de verste utøverne i denne studien. I de fleste tilfeller er dataene oppnådd ved Insia holde en korrelasjon med enheter slik som Equa i sine studier av selve kjøringen, som vist ved 7,45 l / 100 km som bekrefter for CX-5 Skayactiv G 2.0. Men for disse, har downsized motor biler coseguido bedre resultater. I dette tilfellet er 7,08 l / 100 km i tilfelle av Ateca og 7,78 i det tilfellet med Kadjar.

Den metodikk som brukes av den INSIA skiller seg markant fra feltstudier Motorpress Iberica har utviklet i over 25 år både i varighet og turer: urbane 21 km tilskrives 40% av gjennomsnittlig forbruk og en ekstra av 217 der både vei utfoldet som toveis ansvarlig for 60% av den totale vekten for de inkluderer beregning av gjennomsnittsforbruk. Disse turene er utført av de samme spesialistene i lignende forhold leter etter en kjøretur så effektiv som mulig.

Forbruk av Mazda CX-5 SUV mot rivaler

modellNedc forbruk (l / 100 km)Insia forbruk (l / 100 km).Autopista.es forbruk.
Audi Q3 2,0 TDI 150 hk4.66,436.1
Honda CR-V 1.6 i-DTEC 1204.55,455.3
Hyundai Tucson 2,0 CRDi 136 hk4.97,196.5
CX-5 SKYACTIV G 2.06.47,686.8
CX-5 SKYACTIV D 2.2 150 CV5.06,155.9
Renault Kadjar 1.2 TCe 130 hk5.68,11n.d.
Ateca er 1.4 TSI 1505.48,336.6
Toyota RAV4 Hybrid4.96,986.6
3008 Peugeot 130 1.2 Puretech5.17,6 (PSA syklusen Forbruk RDE)7.3
Peugeot 3008 1,6 120 HK BlueHDI4.06.0 (PSA syklus Forbruk rde)5.8

GLC Mercedes 4Matic 250d Coupé: inntrykk og faktisk forbruk

Vi tester den nye Mercedes GLC Coupe, i dette tilfellet versjon 4Matic Diesel 250D for å sjekke deres dynamikk og deres nivå av faktisk forbruk.GLC Mercedes 4Matic Coupe 250d, bilder av vår første testGLC Mercedes 4Matic Coupe 250d, bilder av vår første testGLC Mercedes 4Matic Coupe 250d, bilder av vår første testGLC Mercedes 4Matic Coupe 250d, bilder av vår første test

Det er ikke overraskende at omfanget av et kjøretøy er sammensatt av varianter basert på samme motorblokk, men kan bli det i en nyere modell regningen er ikke kombineres de mest moderne girkasser tilgjengelig på merkevaren med den mest raffinerte og effektive tilgjengelig drivstoff. Dette skjer i tilfelle av GLC 250d Mercedes 4Matic, som fortsetter å anvende Veteran blokk 2143 cm3 forskyvning-denne gangen med to turbo i serie- for å drive denne versjon, i stedet for den mer moderne og effektiv motor på 1,950 cm3, som ville definitivt øke gleden av å bruke mer finesse (se priser og tekniske data fra Mercedes GLC Coupé utvalg i Spania).

På vår reise ombord GLC Mercedes 4Matic Coupe 250d, ikke noe problem, men urban bruk mer enn ønskelig støynivå sett i 2143 cm3 motor. Når det gjelder den automatiske overføring momentomformeren, det såkalte 9G-Tronic, må si at dette er en 9 girkasse med en meget korte reaksjonstider gjør det mulig hurtigere girskifter enn vanlig, og spesielt jevn drift manøvrer.

hensyn til GLC dynamisk oppførsel av Mercedes 4Matic Coupe 250d, er bemerkelsesverdig evne til denne enheten for å inneholde en hvilken som helst minste bevegelse av kroppen, selv om det er riktig at utstyrer både Pack AMG med sportsunderstell samt elektronisk styrt spjeld. Disse alternativene er interessant i tilfelle av forsøk på å øke hastigheten i svinger, men jeg må si at forakselen blir for stiv og ikke er i stand til å fordøye trinnene forhøyet fotgjenger, noe som ikke hjelper jo større stivhet når det gjelder dekk som tillater skyte uten press i tilfelle punktering. Personlig, for daglig bruk, bare velge dempere kontrollerte, var det alternativet som satt på den "normale" GLC vi testet for et år siden, og følte meg mer komfortabel på fast shabby. Uansett, er det overraskende glans og sikkerhet som overfører disse kjøretøyene, som veier 1,956 kg å bare finne noen trøst for en god fordeling av masser av 54/46%.

GLC Mercedes 4Matic Coupe 250dVirkelige forbruk GLC Mercedes 4Matic Coupe 250d

På vår tur til faktisk forbruk, den Mercedes GLC 250d Coupé Det har krevd gjennomsnitt på 6,86 l / 100 km motorvei -6,23 og 7,81 i by-, bare 0,2 l / 100 km mer enn 220d og på grunn av økt kapasitet prestacional gjør første anbefales, fordi som vi dra nytte av sin bæreevne vil nærme seg 2,5 tonn. Selvfølgelig, kjøring rask forbruk er større kraftigere, men når ikke 2 liter forskjell. Sant nok, denne motoren har en premie på ca 2500 euro, men så er vi snakker om en bil som del av 54,900 euro og at "peak" ikke bør være et problem når du velger denne type kjøretøy.

Audi A1 Sportback 1,0 TFSI S Tronic Ultra: faktiske forbruket

Vi startet testing dette Audi A1 Sportback så bestemt, med 1,0 TFSI-motor bare tre sylindere. Tid for å sjekke først om det faktiske forbruket er så lavt som løfter.Audi A1 Sportback 1,0 TFSI Ultra: første inntrykkAudi A1 Sportback 1,0 TFSI Ultra: første inntrykkAudi A1 Sportback 1,0 TFSI Ultra: første inntrykkAudi A1 Sportback 1,0 TFSI Ultra: første inntrykk

Allerede har i bevis den nye Audi A1 Sportback Ultra 1,0 TFSI 95 hk, en ny versjon av bensin tilgang for tysk lite verktøy som så langt han startet med 1.4 TFSI 125 hk. Til å begynne vår oppmerksomhet at vår første enheten monterer prangende ytre pakke S-linje, med store dekk i aksjon 225/35 R 18. Dette gir oss et hint om to forskjellige ting: Det første er at mest sannsynlig har et sportslig ytelse enn forventet; og den andre at det er vanskelig å oppnå med dette dekket godkjent forbrukstall.

Etter vår første kilometerne med Nye Audi A1 Sportback 1,0 TFSI 95 hk Ultra si at vi ikke gå veldig misguided på våre opprinnelige ideer. I vår vanlige ruten av faktiske forbruk tester på veien, der vi går gjennom motorveier, veier og fylker, den dynamiske oppførsel av denne lille Audi A1 Access er nærmere nesten en Audi S1 ​​som en Ultra lavt strømforbruk versjon. Endringer i støtte er raske og selv bakakselen insinuates litt Når vi slipper gasspedalen i sving. Vi forventer ikke!

Verdi din bilSlå nå materialforbruk, Dette Audi A1 Sport 1,0 TFSI 95 hk Ultra svikter veien på 6 l / 100 km (5,9 l / 100 km har registrert oss for å være nøyaktig), et akseptabelt tall uten å ta hensyn til "ultra" modellen. Eller tilleggsutstyr hjul hjelpe, heller ikke Tronic automatisk 7 trinns S riding vår enhet, som mens det er riktig for sin drift, redusere to eller tre hastigheter dersom ujevnheter i veien er anklaget, og ingen kystfart funksjon, beholder for mye når skråningen er negative og kunne bruke mer hastigheten som vi går ned. I vår erfaring, med manuell forbruk vil sikkert være lavere.

Audi A1 Sportback 1,0 TFSI Ultra: knapp eller utløsningsventil

Spesiell omtale bør utvilsomt avluftingsventil i tanken ha Audi A1 Sportback Denne Ultra 1,0 TFSI 95 hk. Har din rolle? Fjern luften vi sette i drivstofftanken når du fyller eller fylle opp på bensinstasjon. Vi synes det er ganske nyttig, så det er ikke mye forskjell fra den første "klikk" slange til, ved hjelp av ventilen, fylle tanken til toppen. Ingen gimmicks, ingen luft. Men fremfor alt denne forskjellen vil gi oss mye mer autonomi, og tar lengre tid å gå gjennom bensinstasjon. Det tok ca 5 minutter å fylle reservoaret, når det noen ganger uten denne gadgeten, det tok 15 til 20 minutter. I dette tilfellet, mer enn 11 liter forskjellen vi vil gjerne ca 200 km med autonomi flere. Nesten ingenting. Men andre produsenter satser på "Easy Fuel" trekke overflødig drivstoff fra den tredje "klikk" leverandør. Hvorfor?

Du kan også være interessert i:

Sete Audi A1 fremstilt i Martorell

Nye Audi A3 2016

Q2 til Q9: All Audi SUV kommer

Mazda CX-5 SKYACTIV-D 2.2 175 AWD Anmeldelser og faktisk forbruk

Det nylig renoverte Mazda CX-5 har allerede lagt vår testbenk. Highway tekniske senter er allerede trekke ut data og konklusjoner motor SKYACTIV-D 2.2 Diesel 175 med manuell girkasse.For å teste CX-5 SKYACTIV-D 2.2 175 AWDFor å teste CX-5 SKYACTIV-D 2.2 175 AWDFor å teste CX-5 SKYACTIV-D 2.2 175 AWDFor å teste CX-5 SKYACTIV-D 2.2 175 AWD

En av de spillene Mazda i 2017 er "restyling" hans kompakt SUV, CX-5. Technical Center Highway vi har jobbet med versjon SKYACTIV-D 2.2 diesel 175.

Mazda treffer spot med sin CX-5 Det er ingen hemmelighet, bare være litt forsiktig på våre veier å se at i hvert fall i vårt marked er godt akseptert. en kult design, en svært konkurransedyktig pris, SKYACTIV teknologi spydspiss og enestående dynamisk nivå er kjennemerkene til å oppdatere denne SUV.

vår enhet CX-5, med Dieselmotor 175 hk, den AWD ogøye, manuell girkasse! (Jeg sier nei!, Fordi det blir stadig mer vanlig automatisk endring i høyere området versjoner). Denne varianten har virket mest tilfredsstillende: Motoren stasjoner som ingen andre Diesel, si "normal" uten å komme i racing akronymer, overstiger 5000 rpm når du prøver å trekke ut maksimal ytelse fra det. Uten thrust forfallet faktisk utfører våre testfasiliteter og test etter endring før ordningen eller overgå det, ble de beste resultatene oppnådd i endring til 5100 rpm (nesten ingenting for tiden). Under dette, en ganske betydelig ytelses data: CX-5 er i stand til akselerere fra 0 til 100 km / t på 8,17 sekunder.

Mazda CX-5 SKYACTIV Diesel ManuellCX-5 2.2 SKYACTIV-D: vekt og drivstoff

2.2 D motoren ligger ganske lavt, en bakaksel som hjelper mer enn du vet og manuell girkasse med korte intuitive baner tror du ikke at til tross for 1710 kg, de sier vår vekter. Bare den uunngåelige treghet, men dempes ved hjelp av en godt sett med suspensjoner, sette føttene på bakken en liten SUV driver kjæreste men kan gjenkjenne innsatsen i et stadig mer etterspurt produkt.

En annen detalj ikke mørkere hele CX-5 2.2 SKYACTIV-D, er at enhetene som vi hadde etter "restyling" De sto som en kilde datamaskin Toyo PROXES. Dette er ikke et dårlig dekk (eller mye mindre), men med færre fordeler enn andre testede SUV Lignende.

Med hensyn til faktisk forbruk, ny CX-5 SKYACTIV-D 2.2 175 Hk AWD, ingen bryter poster, men beveger seg i prestisjetunge tall. Litt over 6 liter for reise vei (6.02 l / 100 km) De lar deg slå slike som Audi Q5 2.0 TDI quattro 190 hk og 7,16 l / 100 km i urban bruk. I sistnevnte tilfelle, omvisning i by, disse dataene hvis du setter på "topplasse" Segment ifølge kraft, vekt og overføring, takket delvis til en stopp / start tque gjør sin arbeide raskt og godt til tross for omgivelsestemperatur 32º merking kjøretøyet på testdagen.

CX-5 2.2 AWD SKYACTIV-D 175 (dimensjoner TT)

- Angrepsvinkel: 19º

- Avgangsvinkel: 25 °

- breakVinkel: 18 °

- bakkeklaring: 210 mm

- Fording dybde: 860 mm

- Frontfjærings: N / A (beiter skjørtet)

- Bakhjulsoppheng slaglengde: 280 mm

Du kan også være interessert

- Mazda CX-3 Senses Edition: en SUV enda mer attraktiv

- CX-5 2017 så europeiske omfanget av denne SUV

Volvo XC90 T8 Twin 408 hk: faktiske forbruk og førsteinntrykket

Hybridversjonen av Volvo XC90 godkjent forbruk på bare 2,1 L100 km. Sikkert er det litt oversett til virkeligheten. Hva vil være ditt faktiske forbruk?Volvo XC90 T8 hybrid plug-in, testing og virkelig forbrukVolvo XC90 T8 hybrid plug-in, testing og virkelig forbrukVolvo XC90 T8 hybrid plug-in, testing og virkelig forbrukVolvo XC90 T8 hybrid plug-in, testing og virkelig forbruk

På papiret SUV Volvo XC90 størrelse T8 Twin bensinmotor og mer enn 400 hk Det er en bil som man ikke kan snakke om drivstofføkonomi. Realiteten i dette Plug-in hybrid SUV Volvo er at takket være Hjelp den elektriske motoren Det klarte utmerket, det er formet som vei med litt over 8 liter 100 km i hybridmodus, verdien kan ytterligere reduseres i forhold til det som modus circulemos 100% elektrisk energien vi har lagret fra nettet.

angå~~POS=TRUNC versjon Volvo XC90 T6 320 hk det Det er ikke hybrid, reduksjonen i denne type bruk er 1 liter, men den virkelige reduksjon kommer til å sirkulere by, der Volvo XC90 T8 Twin hybrid forbruker bare 7,64 l / 100 km, regne som overstiger mange mindre biler vekt og drevet av dieselmotorer.

Volvo XC90 T8 Twin HybridVolvo XC90 T8 Twin: mer enn en SUV

De har aldri vært volvo kjøretøy for å ha referanse til dynamisk nivå, og dette Volvo XC90 T8 Twin er intet unntak, men faktum er at Det føles veldig behagelig og luftdempet får inneholde kroppen mer effektivt enn vanlig Volvo måte. har så off road for å drive av asfalt og etterlater en høyde på 270 mm med 30 mer enn metálica- fjæring og ved hjelp av den elektriske motoren for å drive den bakre aksel og virker til 4x4. Hvis noe behov forbedring er i agility i endringer i støtte, noe som rivaler BMW X5, Audi Q7 og Porsche Cayenne overgå ham.

Som for lugar er ikke noen overraskelse utmerket produksjonskvalitet. Det beste med innsiden? Så komfortable seter og en hud med en slik utsøkt takt.

faktiske forbruket av biler: Suzuki Celerio 1.0

Suzuki Celerio 1.0 er den urbane bil som har mindre brukt, ifølge våre tester. Igjen traff veien igjen for å sjekke sin effektivitet.Suzuki Celerio 1,0, virkelige forbruk testSuzuki Celerio 1,0, virkelige forbruk testSuzuki Celerio 1,0, virkelige forbruk testSuzuki Celerio 1,0, virkelige forbruk test

i database den Highway Technical Center, Vi har registrert millioner av tall og antall testet over flere tiår biler. Av biler i produksjon, ifølge våre tester Suzuki Celerio 1.0 (Se tekniske data og priser Suzuki Celerio) er En bybil segment med bedre forbrukerinformasjon.

For å sjekke bruker lite bensin den Suzuki Celerio 1.0, vi har igjen ut på veien med ham, og vi har prøvd i forhold til faktisk og konkret atferd, i dette tilfellet, en reise der først har gått gjennom en motorvei, og der har vi forsøkt å holde en jevn hastighet 120 km / t; For det andre, en riksvei og for det tredje, en strekning på fjellveier med flere områder og krevende skråningen stiger og utforkjøringer.

Suzuki Celerio 1.0: Dine nøkler

den Suzuki motor liten celerio bare én liter volum og mindre enn 70 hk (68 HK for å være nøyaktig), og vi augured før en test justerte forbruk. Spesielt hvis, for å opprettholde stabile marsjfart og ikke veldig høye det er en jevn tur for liten forskyvning motor uten å kreve så mye som bør gjenspeiles i drivstofforbruket nesten diesel. Men selv i de mest krevende strekning, heve fjellovergang for om 13 kilometer i normalt tempo, knapt merket 6,5 liter midten når vi krone nesten 1800 meter høye.

Suzuki Celerio virkelige forbrukden lang strekning av motorveien, med bratte skråninger, jeg var ikke et problem slik at lagene Needle Suzuki Celerio mellom 120 og 130 km / t i sin femte gear. Med en vekst på drøyt 35 km / t, Nål cuentavueltas holdes under 4000 rpm, med en liten margin, selv om så derfra krever mye plass til å få fart fremover ... og litt tålmodighet. I denne delen av gjennomsnittlig forbruk var 4,8 l / 100 km; Og den lille forskyvning føles og tre sylindere trenger bare drivstoff for å komme i gang. Så selv om det skulle være nødvendig dybde eller kan konsumere dreven gitt sin begrensede fordeler. Llanea lettere planlagt og overvinner små øredobber overdrevet banen uten problemer eller trenger å redusere til fjerde gir, bortsett fra i unntakstilfeller.

i Konvensjonell og god asfaltvei, skiftende layout med kurver og bakker, krever for å være oppmerksom på kjøring. I disse omstendighetene, Suzuki Celerio 1.0 hjul femte giret, fordi dens utvikling er godt egnet til en cruise mellom 90 og 100 km / t, med motoren i gang under 3000 rpm og et gjennomsnittlig forbruk når ikke 4,0 l / 100 km. Han føler seg vel på dette sporet fordi det kan bedre bruke den gjenværende strøm sirkulerer på den hastigheten. Til rammen i seg selv er godt egnet for denne type veier. og hans letthet, den veier litt over 800 kilo, også det teller.

den National Road er det ideelle bakken for Suzuki Celerio utenfor byen; de av fjellet, hvilken største utfordringen for ham. Dens lille motoren passerer trance, men akkord om endring, hjelp ikke bare tredje, men andre, og drenering av cuentavueltas for å opprettholde en høy nok hastighet for ikke å bli et hinder på veien for resten av biler. Til tross for tantísima etterspørsel, vi krysset port med et forbruk på 6,5 liter ved slutten av nedsenkningen, skjærer opp 4,1 l / 100 km. En ekte lettere ... selv i de verste forholdene.

Suzuki Celerio 1.0: deres virkelige forbruk

via

gjennomsnittlig hastighet

forbruk

hovedvei

104 km / t

4,8 l / 100 km

hovedvei

88 km / t

3,8 l / 100 km

fjellvei

58 km / t

4,1 l / 100 km

Gjennomsnittlig forbruk i testen: 4,2 l / 100 km (Technical Center forrige gjennomsnittlig forbruk: 5,1 l / 100 km)