Honda Vision 50, nu til salg

Honda Motorrad division lanceringerSpansk sin nye Vision 50 er en scooterHøj hjul tykkere intervallet adgangproducent, der vil blive solgt for 1.799 euro.Honda Vision 50, nu til salg

Honda har netop annonceret den pris, det vil have på det spanske marked sit nye Honda Vision 50. Til en pris på mest konkurrencedygtige, den nye høj hjul scooter den japanske motorcykel fabrikanten agter at følge hendes storesøster estala Honda Vision 110, som er kommet ind på det kraftigste på listen over salg på det spanske scene.

1.799 euro prisen er blevet fastsat for dette rent by- motorcykel. Det er 200 euro mindre end den Vision 110 versionen, en mere attraktiv mulighed for at nyde de fordele, en producent som Honda kan tilbyde: kvaliteten af ​​materialer og eftersalgsservice som komplet.

ny Honda Vision 50 Den blev præsenteret på Motorcykel Show i Milano 2011 (EICMA) med Honda motorcykler som Honda CBR1000RR 2012 eller Crosstourer. Selv om det er en mere beskeden model for byerne chauffører, der søger billig motorcykel og bil som en erstatning i de store byer, der ikke længere har de fordele, der ligger i Japans mærke. Denne high-hjulet scooter har en drive fire-takts 49 cc og giver en samlet effekt på 3.8 CV levering. Det kan også prale en hjul mellem 14 og 15 inches, sikre større stabilitet.

Dens økonomiske karakter markeres ikke kun efter pris, men også af dens lave forbrug: 1.9 l / 100 km i bymæssig område. Hertil kommer, at denne borger har en motorcykel autonomi registreres i 280 km. Honda Vision 50 er til rådighed på markedet, og har til formål at slutte sig til listerne over bedst sælgende cykler i vores land. Tid til tid.

Toyota Avensis 2.2 D4-D 150 hk

Der er biler, der er hurtigere, nogle har en mere spændende adfærd og andre er billigere. Toyota Avensis, ny dieselmotor med 150 hk, er ikke den bedste til noget, men sammen er en af ​​de mest komplette og attraktive segment saloner.Den vigtigste nyhed i denne version er uden tvivl motoren.statelige luft til den gennemsnitlige Toyota sedan.Brand ingeniører har arbejdet på at forbedre lydisolering.komfortabel suspension samtidig effektiv.Indtil for nylig var det Avensis konkurrerer på en ulempe med andre gennemsnit sedan segment, der mangler en mekanisk Diesel virkelig kraftfuld. Hans rivaler havde i deres respektive områder dieselmotorer, der overstiger mere end 130 hk, mens den japanske model måtte nøjes med "kun" 116 hk, selv om denne motor var og er meget værdig.Japans svar er blevet forsinket, men det har været overvældende. Toyota frigives for de to mekaniske Avensis Diesel 150 og 177 hk, nu placere denne model som en af ​​de "udstyret" mellem segment diesel sedans.Begge versioner deler motorblok 2.2L. De eneste forskelle er, at propellen 150 hk ikke har piezo-injektorer (har nogle konventionelle) og mangler teknologi lav emission D-CAT (Diesel Clean Advanced Technology).150 hk 2.2 opfylder og overstiger hvad der forventes af ham. Det er en glat motor, der dukker op meget godt og er meget stille. Desuden er det et drivmiddel, som på trods af sin forskydning, ikke for højt forbrug. Sammenlignet med konkurrenterne, er det ikke den hurtigste segment, selv om det er blandt de bedste steder med bedre acceleration tal i inddrivelser. I dette kapitel forskellene med deres naturlige rivaler er ikke afgrundsdyb, langt fra. Kun 320D, som har 163 hk, kan prale af at tilbyde en langt bedre ydeevne,Hvor hvis den indtager en hædersplads er i punkt loudness. Det er en af ​​de støjsvage thruster segment, sammen med Honda Accord, tomgang er mindre støjende; og BMW 320D, som er lig med støj gør 160 km / t.Forbruget er om gennemsnittet for denne type mekanisk, uden at nå, som målt ved vores tekniske center, 7 liter pr 100 km i kombineret cyklus.

Vi finder ikke i store linier, ingen bemærkelsesværdige betjening af denne mekaniske revne, fordi sandheden har elsket os så afbalanceret, at den har strøm nok til at ikke gå glip af det forbruger meget lidt og støjen synes ikke at være et problem. Med denne motor, den Avensis bliver en reel æderen af ​​kilometer, ideel til lange ture langs gode veje, hvor vi kan lide (og kan) gå rimeligt hurtigt, og vi ønsker ikke, at forbruget bliver for stor.I denne form for rute Avensis er den ideel, da det er godt lydisolerede, som sluttede sig til allerede stille motor, udfyld et billede af ro for fører og passagerer. Kun vindstøj når de rejser for hurtigt kan bryde den "lyd stilhed", der eksisterer inden for Toyota sedan.Indtil for nylig var det Avensis konkurrerer på en ulempe med andre gennemsnit sedan segment, der mangler en mekanisk Diesel virkelig kraftfuld. Hans rivaler havde i deres respektive områder dieselmotorer, der overstiger mere end 130 hk, mens den japanske model måtte nøjes med "kun" 116 hk, selv om denne motor var og er meget værdig.Japans svar er blevet forsinket, men det har været overvældende. Toyota frigives for de to mekaniske Avensis Diesel 150 og 177 hk, nu placere denne model som en af ​​de "udstyret" mellem segment diesel sedans.Begge versioner deler motorblok 2.2L. De eneste forskelle er, at propellen 150 hk ikke har piezo-injektorer (har nogle konventionelle) og mangler teknologi lav emission D-CAT (Diesel Clean Advanced Technology).150 hk 2.2 opfylder og overstiger hvad der forventes af ham. Det er en glat motor, der dukker op meget godt og er meget stille. Desuden er det et drivmiddel, som på trods af sin forskydning, ikke for højt forbrug. Sammenlignet med konkurrenterne, er det ikke den hurtigste segment, selv om det er blandt de bedste steder med bedre acceleration tal i inddrivelser. I dette kapitel forskellene med deres naturlige rivaler er ikke afgrundsdyb, langt fra. Kun 320D, som har 163 hk, kan prale af at tilbyde en langt bedre ydeevne,Hvor hvis den indtager en hædersplads er i punkt loudness. Det er en af ​​de støjsvage thruster segment, sammen med Honda Accord, tomgang er mindre støjende; og BMW 320D, som er lig med støj gør 160 km / t.Forbruget er om gennemsnittet for denne type mekanisk, uden at nå, som målt ved vores tekniske center, 7 liter pr 100 km i kombineret cyklus.

Vi finder ikke i store linier, ingen bemærkelsesværdige betjening af denne mekaniske revne, fordi sandheden har elsket os så afbalanceret, at den har strøm nok til at ikke gå glip af det forbruger meget lidt og støjen synes ikke at være et problem. Med denne motor, den Avensis bliver en reel æderen af ​​kilometer, ideel til lange ture langs gode veje, hvor vi kan lide (og kan) gå rimeligt hurtigt, og vi ønsker ikke, at forbruget bliver for stor.I denne form for rute Avensis er den ideel, da det er godt lydisolerede, som sluttede sig til allerede stille motor, udfyld et billede af ro for fører og passagerer. Kun vindstøj når de rejser for hurtigt kan bryde den "lyd stilhed", der eksisterer inden for Toyota sedan.

Ford Focus ST vs VW Golf GTI Performance, hvad er bedre?

by Comments Off on Ford Focus ST vs VW Golf GTI Performance, hvad er bedre?
Ford Focus ST ser ikke ud til at ændre sig meget, men medfører betydelige forbedringer og redskabsholder til rival mere end nogensinde, med VW Golf GTI. Ansigt!Sammenligning: Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI ydeevneSammenligning: Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI ydeevneSammenligning: Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI ydeevneSammenligning: Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI ydeevne

Volkswagen Golf har ikke kun været den GTI chauffør kategori generation efter generation (og det har været mere end tredive år, da det først dukkede op), men selv opretholdes over tid, så længe Henvisning i denne kategori af sport.

I nogle år nu også Ford Focus har sin ST sports-version, hvis tilgang er meget lig den VW Golf GTI grundlag, Selv om det er rigtigt, at hidtil ikke har været i stand til at stjæle for meget vægt på det tyske myte. Og vi siger til dato ... fordi denne gang prøvet overvundet.

Den sidste Ford Focus ST som er landet på markedet ser ud i dag bedre forberedt end nogensinde til rival i de bedst mulige betingelser med den almægtige Volkswagen Golf GTI. Til lejligheden, og for at se, i hvilket omfang kan overskygge ham, Golf, vi har også valgt mere skræmmende udgave Performance: hensyn til bl.a., med en lidt kraftigere motor, der udvikler 230 hk i stedet for 220; tilbyder også større bremser, 18-tommer hjul Seriel snarere end 17 inches og frem for alt en differentiale mekanisk begrænset slip elektronisk styring, der gør en forskel, når rullende meget hurtigt. Udadtil denne Golf GTI Ydelse også for de forreste bremsekalibre malet i rød, blandt andre mindre fremtrædende slående detaljer.

Ford Focus ST: dine ændringer

den Ford Focus ST envite står den tilsyneladende måske ikke for ændringer over sin forgænger. Men de analyseres yderligere, ser vi, at fordelene fra vigtige forbedringer med hensyn til æstetik og udstyr, men vigtigst uden tvivl den Det viser ændringer fra teknisk synspunkt. Den benzinmotor på 2,0 liter turbo næppe er uændret, men nu med tilføjelse af System Start / Stop, få reducere brændstofforbruget med omkring 6 procent. Til denne mekanisme fortsættes annoncere en maksimal effekt på 250 hk og næsten 37 mkg drejningsmoment, som sætter det foran selv rival Volkswagen Golf i hvad angår for mekanisk ydeevne. Selv om det er rigtigt, at vi også skal huske på, at ifølge officielle data, Ford Focus ST Det vejer omkring 40 kg mere, noget, der er også blevet fundet ved målinger på skalere vores tekniske center.

Ford Focus ST vs komparativ VW Golf GTI ydeevneEndnu vigtigere er de nye funktioner denne Ford Focus ST med hensyn til rammen. Teknikere Ford Team RS har fuldstændig ændret tuning af suspensioner til adfærd mere adræt og sporty. Med dette mål har ændret sig fuldstændigt løbeværk opstillinger, de har substituerede spjæld for en mere energisk idiot og også ændre Bageste ophængningsfjedre. Derudover har Ford også arbejdet på en revision af den elektriske servostyring og trækkraft kontrol, som i dette tilfælde fungerer som autoblocante. De er subtile ændringer og, som omtalt nedenfor, opnåede optimere ydeevne og køreglæde Ford Focus ST.

VW Golf GTI: balance GTi

den kun Ford Focus ST Det udbydes med manuel gearkasse seks hastigheder mens Volkswagen Golf GTI også Den fås med kasse DSG automatisk dobbelt kobling at, som sagsøgte har været vores valg til lejligheden. Det er overflødigt at sige, med DSG, Volkswagen Golf GTI Perfomance dette bliver en sport langt mere egnet til dagligdags kørsel og især i rejse i byerne, hvor Ford Focus RS er ikke også komfortable: Dens kontrol er sværere at betjene, mens ledelsen har en meget begrænset venderadius.

Volkswagen Golf er altid som en mere komfortabel, glattere håndtering bil. Deres suspensioner, selv om de er ganske stærk også bedre absorbere uregelmæssighederne i firmaet ... og at vores enhed ikke er monteret spjæld styres mulighed. Ford Focus ST Det har en sporty humør og det viser, det er hårdt som en bestyrelse, er mere støjende og motor giver en langt mere voldelig reaktion, mere turbo effekt.

Ford Focus ST er, for at sige det lidt mere temperament, selv om det er rigtigt, at 2,0 TSI benzin Volkswagen er endnu mere tilfredsstillende: det er blødt og meget raffineret i sin drift, men tilbyder en kapacitet på imponerende respons og Det kan prale med en enorm magt på alle tidspunkter. Den Volkwagen Golf GTI er også en mere tilfredsstillende, når de rejser bil, mere komfortabel og behagelig, mens, stopur i hånden, leverer overlegen ydelse, selv om det er rigtigt, at forskellene er minimale. Tykkere er forskellene i ændring i brændstofforbruget, omkring liters mere pr 100 km til fordel for VW Golf GTI.

Ford Focus ST: internVW Golf GTI Ydelse vs Ford Focus ST, herunder kurver

Tid og dykke mere snoede baner, bjergveje twisty og konstant skiftende støtte. Her el Violkswagen Golf GTI demonstrerer høj effektivitet under disse omstændigheder, er det også resulterer nemt og givende kørsel. Det er en bil, der mener alle ting, der altid går, hvor du ønsker det, og der næppe sætter chaufføren i problemer. Hvis din tunge kavaleri fordel, kan du rulle meget hurtigt, fordi det altid transmitterer ro og kan prale med en meget nem og forudsigelige reaktioner. Desuden bremse meget godt og uden dikkedarer, selv om det er rigtigt, at Ford Focus ST gør det endnu bedre: Dit system er mere kraftfuld, men synes ikke så modstandsdygtige over for træthed. Hvilket giver mening, hvis man tænker på, at diskene er mindre.

den Ford Focus ST allerede tydeligt hans sporty og radikal humør. Hvis du er på udkig efter sjov, er der ingen tvivl om, at Focus ST er en god bil. Forbedringer i rammen er her bemærkes, og en masse: Agility har vundet mange heltal og som et resultat bilen er vist lige så effektivt som givende kørsel. Den trænger nemt ind i svingene, fronten er meget adræt, hurtig og præcis, mens den bageste er vist meget mere modtagelig for at skifte support i Volkswagen Golf GTI

Endelig er det tid til at gøre status: får valget, den Prisen er ikke en faktor, især hvis Volkswagen Golf udleveres med DSG, den fem-dørs eller endda pakke Performance. I så fald skal de have indflydelse på andre spørgsmål, såsom personlige smag, følelse eller lidenskab for kørsel. Endnu en gang Volkswagen Golf GTI er den perfekte balance, sund fornuft, mens Ford Focus ST er en sporty GTi, mere radikal og passende for en yngre klientel og lidenskabelig. Nu, du beslutter dig.

Du kan også være interesseret i:

Sammenligning: Alfa Romeo Giulietta QV vs Ford Focus ST

Compartiva: VW Golf GTI vs Mini Clubman Cooper S

Sammenligning: den bedste GTI ... Diesel

Sammenligning: Ford Kuga 1.6 4×2 EcoBoost vs Mazda CX-5 2.0 165 2WD

by Comments Off on Sammenligning: Ford Kuga 1.6 4×2 EcoBoost vs Mazda CX-5 2.0 165 2WD
Vi havde allerede bekræftet de store respons turbodiesel versioner, men Ford Kuga og Mazda CX-5 også vover at krydse fra kysten. Du vil ikke finde i dag to SUV i sin klasse og magt i 4x2-version og benzin. ¿Undertow? Med to motorer så avanceret, og alligevel så antagonistisk, det var tid til at tage hensyn til: Du må ikke være vejen tilbage.Sammenligning: Ford Kuga 1.6 4x2 EcoBoost vs Mazda CX-5 2.0 165 2WDSammenligning: Ford Kuga 1.6 4x2 EcoBoost vs Mazda CX-5 2.0 165 2WDSammenligning: Ford Kuga 1.6 4x2 EcoBoost vs Mazda CX-5 2.0 165 2WDSammenligning: Ford Kuga 1.6 4x2 EcoBoost vs Mazda CX-5 2.0 165 2WD

Glem turbodiesel i det mindste for en dag. Ja, jeg ved det kan synes ulogisk, især når man taler her SUV to medier, mere end 4,5 meter lang og op til 1.630 kg. Selvfølgelig er både udviklende benzinmotorer, som kan overraske dig og kan endda være umagen værd. I øjeblikket Husk kun én ting: 250.000 km. Har du planer om at gøre? Ellers tror jeg obligatorisk, i det mindste, at overveje dette alternativ og stoppe læsningen, især med to sådanne komplette produkter som Mazda CX-5 og Ford Kuga, hvor kilden også starte med en fordel.

Den ene er, at i modsætning til sine rivaler i størrelse, begge forbinder disse benzinmotorer også deres 4x2 versioner, der monopoliserer mere end 70% i segmentet og tillade fri adgang priser: Ford Kuga er i dag og Mazda CX-5 billigere.

En anden er, at vi ikke taler her enten to "benzin" mere. Mazda og Ford tilbyder i dag måske de mest avancerede motorer i øjeblikket, selvom teknologisk næsten modsætninger. I sin tid, og også sammenligne deres Ford Focus og Mazda 3, hvor deres benzinmotorer i dag er kommet til at nå 50 procent af sit salg. Utrolig. For nu, Ford Kuga og Mazda CX-5 er kun 20%, men hvis i kompakte er så interessant, hvorfor ikke disse SUV med nye mekanik tilpasset? Du ikke længere finde eller den lille 3-cylindret 1.0 Ecoboost Ford, eller 120 hk 2.0 derefter testet på Mazda. Vi klatrede lige så meget denne gang skridt, i køretøjer og motorer ....

http://www.autopista.es/media/cache/original/upload/images/imagegallery/imagegallery-43303-53a40aea7d072.jpg

¿Turbo eller atmosfærisk?

Spørgsmålet er evig, og gentaget i Kuga Ford og Mazda CX-5; to biler med mekanisk moderne, teknisk set, kun andel 4 cylindre og altid mere effektivt direkte injektion. Resten, mærke taktik. På den ene side, "Downsizing" Dvs. lille forskydning og turbo, for en meget moderne Ford 1.6 Ecoboost 150 hk... embedsmand, selvfølgelig. Andre, traditionel optimering for Mazda med SKYACTIV teknologi, i stand til at foreslå en klassisk atmosfæriske 2,0, ja, med højere kompressionsforhold i verden i en drivgas, dobbelt variabel ventilstyring, reducerede friktion med 30% og 165 hk ... igen betjente. Og i praksis ingen er. Gemt i banken, Ford Kuga er op til næsten 180 ægte hk, mens Mazda CX-5 er lav ved 155: hvad, for bedre eller værre, er en afspejling af deres karakterer.

En masse teknik, ja, men resultatet? Nå, a priori, det afhænger af hvad du søger. Du skal blot starte to til at modtage og væld af oplysninger. Glattere og mere støjsvage 2.0 af Mazda CX-5, noget nerve højere og 1,6 Ecoboost den Kuga. Det føles, føles og også observere vej. Med finesse og progression altid iboende benzinmotorer, begge bevæger sig med stor glæde i den daglige rytme, selv om Ford Kuga er betydeligt hurtigere.

For det meste lave omdrejningstal, Ford Kuga 1.6 EcoBoost næsten drev som en turbodiesel, uden mangler overstige 2.500 omdr./min for at fremme strømmen, i modsætning en Mazda CX-5 2.0 opløsningsmiddel men kræver strakt. Strakt, ja, det falder kort i nogle (ikke mange) efterspørgsel scenarier. Et bjerg, overhale den ene ende eller fuldlast repechos traslucen mangel på magt. Med identiske udvikling valutakurser, Ford Kuga overvinder fantastisk fart i 6. situationer, hvor Mazda CX-5 5. tvunget til at passere, og selv da til 4. gear ikke ned 4.000 rpm og holde trit knap.

http://www.autopista.es/media/cache/original/upload/images/imagegallery/imagegallery-43303-53a40ae68ccc8.jpg

a priori klar fordel for en "tilovers" Ford Kuga 1,6 Ecoboost sprudlende ... indtil du ser forbrug, naturligvis. Fordi selv på dette tidspunkt af problemer Mazda CX-5 2.0 løses ved at trække på den anden side, tilbringer op til mere end den japanske SUV liter, som ellers sædvanligvis vil være mere end to. Og ja der er ingen løsning i Ford. Sox 7 l / 100 km i Mazda CX-5 til en sprinter Ford Kuga vil gå ned hvor nogensinde 9. Og som regel ser du 10. Det er en masse, endnu mere end en Mercedes klasse A 45 AMG firehjulstræk og 360 hk. Derfor vanskeligt at tage en dag, men for € 2.000 mindre, hvilket resulterer i mere rentable ende denne Kuga Kuga Diesel benzin til 100.000 km. Tid til at kaste hukommelse: Mazda CX-5 er 250.000 km. Og det er en masse.

Den mest dynamiske SUV

inden for denne effektiviteten af ​​Mazda CX-5 2,0 masse har at gøre vægten. Udviklet på en ny modulær arkitektur, knap 1.450 kg, mindre end selv Opel Astra kompakt ud. Mindre forbrug, men også mere adræt, før en Kuga næsten 200 kg tungere, og at denne anden generation er blødgjort mærkbart. Meget godt isoleret, bedre end Mazda CX-5 strækker sig også sin rute i forlængelse af suspensionen til at rulle med høj komfort. Under alle omstændigheder, ja, står vi over for de to mest effektive segment biler, også bevæger sig i disse tunet 4x2 næsten lige så godt på tør asfalt som 4x4.

http://www.autopista.es/media/cache/original/upload/images/imagegallery/imagegallery-43303-53a40ae6e54aa.jpg

Og det er altid med glorie af sportsånd, Ford Kuga er stadig forpligtet sig til en meget direkte kontakt, endnu mere end Mazda CX-5, hvilket gør det meget reaktiv vejledning, men så ikke følge ham meget større organ roll. Er i praksis mere SUV, mere demonstrative i deres reaktioner end en Mazda med meget lidt at misundelse af enhver kompakt bil. Fordi afinadísimo komponenter (suspension, styretøj, skiftende ...), CX-5 er altid meget præcise og progressive bevægelser.

Firm, men ikke ubehageligt, Mazda CX-5 roterer næsten flad, selv i stærk støtte, med en bageste afrundede kurver bedste, altid, omend med en høj sikkerhedsmargin, sikret ved en ESP godt kalibreret. Ingen tvivl om en henvisning i dag i sin kategori, med andre betydelig merværdi i forhold til Ford Kuga: mere generel plads i hele højden og krop, og en pris, rabat, er nu endnu mere konkurrencedygtig end nogensinde justeret dag Ford Kuga komplet. Har du lukket både SUV fordi cirklen? Måske endnu ikke balancere imod Diesel, men uden megen strømkrav, Mazda CX-5 2.0 benzin ja der er sikkert afkast: Jeg vil vædde på du ikke vil gøre disse nævnte margen 250.000 km.

BMW 216d grand tourer vs Volkswagen Touran 1.6 TDI, minibusser Classy

by Comments Off on BMW 216d grand tourer vs Volkswagen Touran 1.6 TDI, minibusser Classy
Den nye Volkswagen Touran har til formål at forblive som reference medium MPV. Front i dag med sin enestående BMW Serie 2 Grand Tourer. 7-sæders familie slaget.BMW 216d grand tourer vs 7 sæder Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV 7 sæder i billederBMW 216d grand tourer vs 7 sæder Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV 7 sæder i billederBMW 216d grand tourer vs 7 sæder Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV 7 sæder i billederBMW 216d grand tourer vs 7 sæder Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV 7 sæder i billeder

I forgrunden Volkswagen: den generalist mærke mere anerkendt af pragmatisk og funktionel karakter deres biler. I dag, i tillæg, her repræsenteret ved en ny VW Touran, bygget allerede er på letvægts modulære platform gruppe MQB, det samme for den sidste VW Golf eller Passat, der tager meget af sin teknologi. Det er altid sikkert, men hvor langt det kan udvikle sig selv i dag næsten rund familie med mere end 13 års erfaring fra erhvervslivet?

I baggrunden, start, BMW: den præmie kendte mærke, Omvendt til historisk filosofi følelsesmæssige om biler altid med sportslige gener. Ja, nu fortaler her ved hans familie bil produceret til dato. Ja, fordi hverken den nye BMW X1 og frem for alt også minivan BMW 2-serie Active Tourer repræsenterede en ekstrem udfordring: på trods af at dele BMW fjernet offentliggørelsen samme arkitektur tværgående motor og forhjulstræk, Denne nye Grand Tourer op til 12 centimeter udvider sit Slaget tilføjer ekstra 2 pladser (7 i alt) og konfigurerer den serielle tuning fokusere mere komfort dens hele spektret. Jeg ikke ser dårligt, men til hvilket niveau af komfort ville BMW i sin første store forsøg på familie-niveau? Spørgsmålene i duel for oven, fornemste segment og starter selv fra prisen: den to er omkring 30.000 euro. Og så vil det være som Audi og Mercedes give afkald indtaste.

Highway inviterer dig til at teste BMW 2-serie Active Tourer og Grand TourerBMW 216D grand tourer vs VW Touran: rum

Du ser, er ikke to minibusser flere, så topkvalitet bliver næsten et krav i denne sammenligning. Først åbne en BMW 216d grand tourer at starte, overbevisende. med bedste kvalitet efterbehandling klasse, meget lyse og med mere indvendig højde hukommelse i en bil: op til 99 cm målt. Næsten det synes at have været skabt for basketballspillere, også for meget god benplads i 2. række, ledsaget af store doser af adgang og god modularitet at genopbygge deres plads og sidde selv i 3. række.

BMW 216d grand tourer vs Volkswagen TouranMen det rullende, start "bunden" og Du vil også se hullerne i denne nye BMW Serie 2 Grand Tourer. Først, den store angriber kørselsforhold søjle buet og by er stadig meget synlighed. Den anden sæde serie med den smalleste fortovet Jeg husker også i en bil i de senere år: obligatorisk kassen for at få dine hænder på forskellige sæder (fra 559 euro). Idet nogle dele ikke er helt godt løst, såsom bakker luftfartøjstyperettighederne efter meget omfangsrige og spinkle forreste ryglæn (stjæle fem målte centimeter bagbenene) eller håndtag placeret i og ikke ud til at trække mere komfortabelt og løft fra stammen 3. række, viser, at brug for nogle baggrund arbejde. Især ved sammenligning.

Vi springer nu til Nye Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV. De mest praktiske elementer i BMW 2-serie Gran Tourer har dem, og forbedres: som flere huller op i taget skuffer eller langsgående forskydning af 2. række bestås 13 centimeter i BMW, 20 i Volkswagen. Men det er også Det har mere funktionelle løsninger (der 3 separate sæder i 2. række, skuffer, bakker og gardiner eller seriel) og, med undtagelse af højde, også mere plads. Med 13 centimeter kamp før, Denne VW Touran tilbud samme benplads end BMW, men vital større bredde og en kuffert rekord, op til 100 liter toppen (Mellem 515 og 705 liter, ifølge skyderen række, sammenlignet med 430-575 liter Grand Tourer). Uanset hvor du ser, pålægger VW handel, også i et elegant design, der er til gavn for synlighed, en belastning på mellem 6 og 10 centimeter bredere og lave for let fyldning ... og selv detaljer som genial som en lyd forstærkning system til højttalere til 3. række. Der er ingen tvivl: Volkswagen Touran spiller hjemme.

BMW 216D grand tourer vs VW Touran: Dieselmotorer

Så bringe sorg og quetoca BMW sædvanlige felt: dynamisk. Selvfølgelig erkendelse af, at her også handlede det Serie 2 Grand Tourer helt hjemme, og ikke kun for den velkendte pointe ovenfor, og forhjulstræk: også sDiesel versioner ubirnos deres adgang, i hans tilfælde, en 3 cylindret motor kun 1,5 liter og 116 hk. Andet spørgsmål løst: hvad godt er altid gør BMW.

Med mere end det maksimale drejningsmoment 1,6 TDI 4 cylinder Volkswagen 110 hk Touran, den gennemsnitlige dette BMW 216d grand tourer overraskende, følelse hurtigere også for sin bemærkelsesværdige mere strakt til næsten 5.000 rpm og ved en meget hurtig manuel transmission, selv med dobbelt-udkobling funktion. Derudover med en stor effektivitet, Som det er sædvanligt i BMW (midterste 5,3 l / 100 km målt mod 5.8 i VW Touran), Og en af ​​de stop / start også finere, hvilket ikke er sædvanligt i brand.

Volkswagen Touran og BMW 2-serie Gran TourerUopnåelige for denne BMW 216d i ydeevne Grand Tourer for 1,6 TDI stadig afhaspning fra en skandale Volkswagen emissioner: enten ved hjælp af software eller er allerede Euro6, denne motor ser ud i den seneste tid at miste forcefulness. noget af Touran maskeret af sin ekstreme finhed og blødhed i hele hans regime og for kortere udviklingen BMW til slut at redde sit ansigt i overhaling. Oh, at sprudlende 2.0 TDi 110 hk! Som vi kastede i dag, og mindre ... Under alle omstændigheder, disse organer på familien, forventer ikke nogen reaktion så lyse i ingen så ikke spørge dig, om du kan uploade et skridt magt Hvis du planlægger at bruge bilen med fuld last. Selv i en BMW 216d grand tourer hvis første indtryk af sportslighed, også i en meget direkte måde, så er det tilbage på det, bare et indtryk: er den mindst effektive og adrætte BMW jeg har prøvet. Til en vis grad, normal, men dette engagement ikke oversætte komfort bestemt ikke mere kørekomfort.

BMW 216D grand tourer vs VW Touran: Adfærd

Med altid sikker reaktioner, kroppen af ​​BMW 216d grand tourer går løs, at føle en MPV med højere cabeceos til trin hastighed stød eller masseoverføring faser af start / stop samt med flere trækkraft problemer til pludselige ændringer eller skift i byen støtte accelererende i lavere gear: her, selv, du har lyst til at handle den "selvlåsende" elektronisk førende med svag trækretning.

Selv om denne BMW 216d Gran understøttet Tourer tilbyder en høj greb, betinget af dets fleksibilitet også du opfatter på motortrafikveje kontinuerlig krop roll som forværres af en adresse uden central neutrale punkt, hvilket indebærer den mindste støttehjul tvinger korrekte. Ja, du kan ændre væddemål på sSport USPENSION M (388 €) eller frem for alt en adaptiv suspension (572 €) uden hvilken, helt ærligt, jeg ville ikke købe mig.

Og det er, at før BMW, vender tilbage for at vise en Volkswagen Touran 1.6 TDI at hvis din adaptiv suspension (935 €) Det betyder ikke trække sig næsten en VW Golf, standardreaktioner og allerede har tæt på dem af turisme færdigheder. Glattere og progressiv i sine bevægelser, hjul altid mere poise og en suspension, som er komfortable, krop holder meget bedre i alle situationer. Smide i en mere stabil og hurtig opbremsning, bedre isolering og fra tomgang og føle sig mere naturligt kørsel, ved som er endnu mere adræt, og få en minivan, der kommer igen som en perfekt familie øvelse. Ligesom i dag forventer jeg ikke Volkswagen at nyde mig selv som en BMW M3, BMW Jeg tror, ​​han stadig har familien rejser som alternativ. Og mere foran en Volkswagen Touran med alt for meget kontor i dag.

Du kan også være interesseret i:

7-personers minibusser bruge mindre

Kompakt MPV, der forbruger mindre

5 MPV'er god værdi / pris

Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDI

by Comments Off on Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDI
Har aldri ment, den nye Mercedes klasse A spent rivalisering mer så angi de tre tyske premium merkevarer. Kvalitet og teknologi er vanlig i sine modeller, men hver hevder sin egen personlighet.Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDI BESammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDI BESammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDI BESammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDI BE

opp "i går"I kompaktsegmentet, Audi, BMW og Mercedes De har vært mindre rivaler inkludert hva du forventer for slike ulike synspunkter. den bakhjulsdrift innhold og størrelse av den første serie 1, Vi la sportsånd på andre ting, går på bekostning av plass og funksjonalitet for spill Mercedes formatet minivan og mekanikk 'ad hoc' av sin First Class. I mellom, de A3 Sportback, en kompakt konvensjonell i sin variant 5 dører, Det er egnet for å gi større innvendig plass og bagasjerommet uten å forstyrre "sport" kropps dynamikk av tre.

Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDII dag forskjellene ikke hoppe for øyet. Alle tre modellene har kommet veldig nær hverandre, eller kanskje vi skal si at BMW og Mercedes De har nærmet standard Audi. I sin andre generasjon, serie 1 har vokst og forbedret livability og bagasjerommet, men etter trofast mot langsgående motor og eksklusive RWD, egen alle BMW. den Mercedes klasse A Det er nå en kompakt stil mer tradisjonelle, Størrelsen på innhold med tverrgående motor og forhjulsdriften og en overraskende dynamisk ramme. I mellomtiden, Nye Audi A3 Sportback Han er fortsatt tro mot sine prinsipper og skurtreskere funksjonell 5-dørs legeme med en ramme, som sine rivaler, kan du velge forskjellige innstillinger for komfort omsorg eller opphøye dynamikk.

Audi, vinner i verdensrommet

I tilfelle av versjonene 5 dører, kanskje den mest funksjonelle aspekter av deres kropper interessere deg. Og her Audi er beste. Hvis måleren ikke rettferdiggjøre sin overlegenhet, den subjektive følelsen av plass er i seg selv langt bedre enn sine rivaler, kanskje rett og slett fordi arket / glass-forholdet. hovedsak, i baksetet av Series 1 og klasse du føler bur. den Bære også markere viktige forskjeller: veldig bra 370 liter av den A3 Sportback, opp til 295 Klasse A, Det er en verden av forskjell. I tillegg gate den Audi utgivelser større laste munn.

Det å sette i gang en dynamikk som kan trekke konklusjoner avhenger veldig mye på den endelige konfigurasjon av rammen du har tilgjengelig på hver modell. den kombinasjoner Disse merkene tilbyr deg (Hjul, dekk, suspensjon, girkasser, fjærer, adresse, etc.) de er løse og i vårt tilfelle har vi støtt på enheter av ulike profiler. I alle fall er det mest overraskende at Serie basis klasse A, som gjør touch-up i sportiest bil Lot. Sin totale fasthet gir en svevende dynamikk, jobber veldig lite om retningen. veldig flate og raske svinger, ved den minste antydning med en meget effektiv fremre ende for føring og trekkraft, som virker uoverstigelig sidegrep og trekkraft. mellom kurvene, serien er trolig den bilen som du vil føle deg tryggere å gå veldig fort. Litt av en kontrast mot serie 1.

Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDIDet er morsomt hvordan BMW de siste årene har han endret utviklingen av deres suspensjoner. den minimum "toleranser" av en svunnen tid, vi har flyttet til mer fleksible suspensjoner, som gjør BMW og spesielt dette serie 1 alltid sitter noen få millimeter løs buffer. Etter mitt syn har han mistet følelse av likevekt og røre litt informasjon du skriver inn kurven for bedre filtrering, men BMW amatør ikke overbevise meg først. Jeg har ikke hatt sjansen til å prøve en serie 1 med utprøvd demping, men de har fortalt meg at er løsningen å inneholde disse vertikale bevegelser som vil forbli nøyaktig. Det er sant jeg tror det er mer en spørsmål om takt, at innløpsbendet og lede serie 1 dette er så fort du kan forvente. Bare når du begynner å gå veldig fort, virkelig mangler større oppdemming av bevegelse. Ved sin nivået er svært ren kurve og ikke for godt eller ondt din fremdrift med godt vær ser ut til å pleie dens dynamikk. den kontrast mot Mercedes det også vises i ride kvalitet. Men her, ved sammenligning, Series 1 er mer glatt og raffinert en Klasse A noe ujevn og sildrende rullende og i visse faser av bacheo virker ikke "Mercedes".

den balanse Det er igjen utgangspunktet A3 Sportback. Vi har prøvd med sportsunderstell serie~~POS=TRUNC ferdig Ambition, En suspensjon når ikke Klasse ubehag eller "løshet" 1 Series, med resultatene av dynamikk, kjøreegenskaper og komfort ideelt for alle typer veier.

Rundt 150 CV

den teknologisk rikdom av disse merkene også det setter deg på bordet mange mekaniske kombinasjoner. på diesel blokker av hvert merke, A3 funksjoner 150 hk, 143 og 136 hk den 118D CDI 200. I alle tilfeller kan du regne med manuell eller automatisk girkasse. her A3 hadde manuell girkasse og den andre med respektive automatisk Fremragende prestasjon som gjorde oss huske S-tronic Audi.

Sammenligning: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d og Mercedes A 200 CDIden tre motorer oppfyller alle de nødvendige kvalitetene til å skinne på alle måter. Skamløst presset lett fra svært lave turtall, de er Jevn, progressiv og veldig fort i akselerasjon. Med stor utvikling, men bare 6 hastighet i forhold til 7 Mercedes og BMW 8, A3 ser ingen grunn til så mye og sine rivaler bruke sine girkasser for lik fordeler. Men i alle fall, A3 2,0 TDI Det viser en absolutt soliditet. Operativsystemet er fantastisk, så mye å skyve knapt overskredet 1000 rpm og hvor opptil 5000 lese-.

Endre Mercedes det er dobbel clutch og har en veldig god prestasjon som forbedrer motorrespons. På papir, 1,8 CDI ikke så sterk i endene som 2,0 TDI, Det kan virke tregere, men se på våre målinger, og vil overraske deg. Ved manuell betjening utfører også endres meget raskt og smidig, fra baner ratt årer. Trekker oppmerksomheten til den lille hovedspaken forankret bak rattet, som er lett tilgjengelig med fingrene.

den BMW Steptronic ved momentomformer er like fabelaktig for hastighet og glatthet, men det understreker primært for sin 8 mars, som lar deg llanear svært lave turtall. Kombinasjonen av 118d Steptronic Det er også en kilde til dynamikk og komfort. Det er meget rask, skyver brønn nedenfra og stiger jevnt opp til 4800 rpm. Nå er det din tur til å velge bilen og sett den til din smak.

Chrysler Sebring Cabriolet 2.7 V6 Limited

by Comments Off on Chrysler Sebring Cabriolet 2.7 V6 Limited
Med imponerende æstetik, højtydende motor og overlegen i forhold til de sædvanlige dimensioner, Sebring Cabrio 2.7 er et fornuftigt alternativ til high-end europæiske cabriolet.Chrysler Sebring Cabriolet 2.7 V6 LimitedChrysler Sebring Cabriolet 2.7 V6 LimitedChrysler Sebring Cabriolet 2.7 V6 LimitedChrysler Sebring Cabriolet 2.7 V6 LimitedDen seneste generation af produkter af den tysk-amerikanske mærke er kendt for sin spektakulære design: 300M, PT Cruiser og Sebring er et klart eksempel på avantgardistisk stil med mærke ledere ønsker at skubbe deres seneste resultater. I tilfælde af Sebring Cabrio værdier og stil forblive sedan med en klar amerikansk tilgang, selv om den pågældende model ikke udlede strengt fra salonen. Dens dimensioner er lidt højere: otte centimeter længere og overraskende en højere. Disse forskelle opfylde behovene i design, fordi hældningen af ​​forruden og hætte forpligtet til at indsamle den resterende plads nogle volumen. For at øge stivheden af ​​kroppen har indarbejdet nogle ekstra forstærkninger, som tykkere side bjælker, styrkelse af kritiske punkter i rammen, en tværstang installation i instrumentbrættet instrumenter-box-behind og sikkerhed bue sæt inden selve forruden. De resterende elementer af kroppen ikke er meget forskellige fra sedan, undtagen de nødvendige for dets specifikke konfiguration som cabriolet. Hans front giver den personlighed, som fremhæves af en kølergrill formet haj munden stor, forlygter, der letter integrationen i sættet og en tragtformede hjulkasser efterladt hule legering hjul 16-tommer krom. På sin side de henlede opmærksomheden på de store døre, som er beregnet til at forbedre adgangen til bagsæderne.Taget, lavet af vinyl og bagrude glas har elektrisk drivsystem. Strøm er nødvendig for at folde løsne låsene på forruden rammen ved hjælp af to håndtag og derefter trykke på knappen placeret på den centrale tunnel, som også er ansvarlig for at sænke sideruderne. Dette gøres på få sekunder og kan udføres uden at forlade bilen, men så er det tilrådeligt at placere et stykke, der dækker det øverste foldede for at forbedre udseende og forhindre aerodynamisk støj. Justering er ikke alle, der kræver præcis model ved hastigheder over 140 km / t irriterende vindstøj kommer fra siden, netop på det punkt, hvor sideruderne er forenet med taget opstår. Men med taget foldet rejser meget komfortabel med en rimelig grad af støj og uden at forstyrre turbulens opstår. Overraskende, i betragtning af den livsstil af amerikanerne bekymrede over enhver enhed eller mekanisme, der kan forårsage endnu minimal skade, selv i uventede situationer (tjene som eksempel enheden indgår i bagagerummet til at tillade åbning indefra, hvis et barn fanget inde), er åbningen mekanisme af hætten ikke har et sikkerhedssystem, der afbryder den elektriske strøm, bør ikke frigives låsene på forruden eller ændringen i stilling "parkering", Hvilket kan føre til mulig skade af forkert brug af systemet.

Ford EcoSport 2015 1.0 EcoBoost 125 hk, god balance

by Comments Off on Ford EcoSport 2015 1.0 EcoBoost 125 hk, god balance
Vi testede den renoverede Ford EcoSport 2015, i dette tilfælde 1,0 EcoBoost benzinmotor 125 hk, en interessant mulighed for balancen og overordnede smag.Test Ford Ecosport 2015 1.0 EcoBoost 125 CVTest Ford Ecosport 2015 1.0 EcoBoost 125 CVTest Ford Ecosport 2015 1.0 EcoBoost 125 CVTest Ford Ecosport 2015 1.0 EcoBoost 125 CV

Blot to år efter udgivelsen i markedet, Ford undergår en komplet opdatering til din lille SUV, den Ford EcoSport. Kosmetiske ændringer på ydersiden og inde er ikke meget rigelig -det vigtigste, eksternt, er den ingen reservehjul som jeg var tidligere på bagklap-, selvom ændringerne er vigtigst på teknisk plan, med en mekanisk interval og tilpasset den europæiske standard for emissioner euro 6 og et antal tekniske tilpasninger du var nødt til at forklare.

Med hensyn til chassis, den Ford EcoSport 2015 Den præsenterer nye justeringer suspensioner, ny fjedre og dæmpere (Body er nu 1 cm tættere på jorden). en ny elektronisk stabilitetskontrol programmering og ny servostyring også en del af den tekniske gennemgang af Ford EcoSport 2015. Med alle disse ændringer, i det Ovale ønsker Ford EcoSport vokse i den dynamiske helt kapitel til at tilpasse en stor del af chassiset til de særlige forhold i de europæiske veje.

Denne fornyelse Ford EcoSport 2015, Ingeniører amerikanske mærke også ønskede at forbedre deres raffinement, at foretage forskellige forbedringer i retning reducere støj (mekanisk og aerodynamisk), vibes og ruheder der kan forekomme op. Til dette formål har det fungeret specielt alt relateret til isolering med ny isolering og tykkere materialer i dørene, vinduerne og instrumentbræt.

Ford EcoSport 1.0 EcoBoost 125 CVFord EcoSport 2015 Euro 6-motorer

Mekanisk tilbud Ford EcoSport Det er tilpasset anti-forurening standard Euro 6. Den store nyhed er tilføjelsen af ​​en Ny dieselmotor 1.5 TDCi 95 hk, i det væsentlige den samme som udgivet i sin tid også fornyet Ford Focus. en atmosfærisk 1.5 Ti-VCT 112 hk og: benzin, omfatter to alternativer turbo af tre cylindre 125 hk 1.0 EcoBoost. Det var sidstnævnte, der kunne føre til Ford EcoSport 2015.

På nogle markeder, levering af motorer EcoBoost i Ford EcoSport Det vil blive afsluttet med en 140 hk version. Til denne version af 125 hk, ser det ud til en meget interessant mulighed for dens acceptabel ydeevne og samlede balance. Ja vi sætter pris på den forbedring med hensyn til lyd og vibration lavere sats sammenlignet med den tidligere version. Den høje kørestilling er rart for brugervenlighed og god sigtbarhed det bringer dig selv fans Ford bruges til at drive Fiesta og Focus vil føle noget sjældne i EcoSport.

den Ford EcoSport Engine 1.0 stadig i indgreb med et manuel gearkasse 5-trins, gear og præcis betjening. Ifølge vores opfattelse, en sjette gear, med udviklingen i den stramme og afbalanceret efter vores mening forandring er ikke nødvendig.

Ved kontrollerne, den inde i Ford EcoSport 2015 Den præsenterer nye indstillinger og ny krom, der øger både følelsen af ​​visuelle kvalitet og ægte. Ved trim niveauer -trend, Titanium og den nye EcoSport S- og mekaniske versioner, den Ford EcoSport 2015 Den er placeret i en god position i det voksende segment ernæret urban SUV. En fejl: fravær af 4x4 versioner og type sideåbning bagklappen, selvom lidt øger dens åbning radius er stadig ubelejligt, især i parkeringsplads online. Af den måde, nu hvor vejret er noget værre, med fornyet Ford EcoSport en ny vinter pakke, der inkluderer forrude og spejle opvarmede spejle og lufthuller på bagsædet tilbydes. Gennem hele 2016 udstyret er komplet med tilgængeligheden af ​​et nyt navigationssystem og kamera tilslutning og en bageste parkeringshjælp.

Du kan også være interesseret

- Ford EcoSport fornyes på Geneve Motor Show 2015

- Ford: nye biler og priser

Test: Nissan Qashqai 1.6 DCI 130 4X2 eller kompakte SUV ¿?

by Comments Off on Test: Nissan Qashqai 1.6 DCI 130 4X2 eller kompakte SUV ¿?
Forny en salgs-leder er den mest komplicerede opgave for en producent, for mange ændringer og løbe risikoen for at vende tendensen. Lad os se, om den nye Nissan Qashqai platform lever op til forventningerne.Sammenligning: SportSedan Mazda3 SKYACTIV-D 2.2 vs Skoda Octavia 2.0 TDISammenligning: SportSedan Mazda3 SKYACTIV-D 2.2 vs Skoda Octavia 2.0 TDISammenligning: SportSedan Mazda3 SKYACTIV-D 2.2 vs Skoda Octavia 2.0 TDISammenligning: SportSedan Mazda3 SKYACTIV-D 2.2 vs Skoda Octavia 2.0 TDI

Nissan erkender selv: Det er ikke let at udskifte en bestseller, der har forladt baren så højt. Med Qashqai, Nissan satsede med et køretøj ej heller var SUV heller ikke var en sedan, de to ting på én gang. Så mærkeligt begreb, men helt almindelig dag. Flytningen gik så godt, at rivaler var hurtige til at reagere og gå til møde. Det var en grim og ikke særligt attraktive bil, men vandt over mængden ved at være anderledes, æstetik væk alt terræn SUV verden dengang, og tættere på en konventionel turisme, men holde op SUV. Desuden er han rundet med en rækkevidde, gode motorer, forskellige drivsystemer og to størrelser af kroppen. Kort sagt, en komplet og anderledes bil. Nu kommer den første store ændring af anden generation, som premierer ny platform, giver afkald lang krop og tilvejebringer den samme mekaniske og transmission strategi. Det har overlegen visuel kvalitet, æstetisk mere tiltalende og bebuder mest energieffektive og dynamisk; analysere skuespil.

Ikke hvad indtryk, du få din nye æstetik, men den generelle tone i alle de anmeldelser, jeg har indsamlet, er der tilsyneladende kommet tættere på en SUV endnu, og det er lavere end 3 cm før; Jeg siger ikke dette som en kritik, men som en funktion. Svaret på dette kan være den model, at Nissan har planer om at trække på samme grundlag, der skal bygges i Barcelona og uden tvivl vil supplere for at tilbyde en endnu mere komplet sortiment. Uanset årsagen, står vi over for en god bil, kan de, der anbefale uden frygt for at tage fejl.

forbedret Interior

Nissan QashqaiDen meget mere moderne, ydre fremtoning er suppleret med et interiør til at matche. Ædruelighed af den forrige generation er nu kommer til at designe mere pleje. Det er at opretholde kvaliteten, men flottere materialer, i det mindste for så vidt angår instrumentbrættet og instrumentering refererer. Den er bedre rustet som standard, som supplerer teknologisk avancerede systemer, som nu estilan, Nissan grupperet under navnet Smart Protection Shield, dannet af den døde vinkel kontrol, træthed detektor, bevægelsesdetektor, meddelelse af en frontal kollision, anerkendelsen signal, de automatiske farve lys, etc.

Der er flere komfort sæder, og bag og top langsgående dimensioner som tjene op til 3 cm i løbet af de bageste ben. Den indvendige bredde varierer ikke og trods bliver lavere, det nye design af sæde og platform giver mulighed gevinst 1 cm er ikke dårligt. Hvis du ikke kender det ovenstående, med den nye Qashqai vil have en god halv inde sedan, det bedste af online-markedet, og hvad de tilbyder SUV rivaler, der kun tjener ham inde højde, selv om data fra Nissan er ikke dårligt. Ud af de bagerste sæder i denne generation er det lidt mere ubehageligt end den tidligere; plads ved at lade foden reduceres med 4 cm, med den ekstra ulempe, at hjulkassen hindrer operationen. Ikke kritisk, da du kan komme ind og ud af bilen uden problemer, men bemærkelsesværdigt i forhold til den foregående.

Kapaciteten målt ved os støvlen er blevet undermineret i denne generation i 30 liter, udbud mindre plads end de fleste af sine moderne rivaler, over 500 liter. Forklaringen er kortere end dem. Den 455-liters har gå langt, men de er lidt sammenlignet med rivaler SUV eller kompakte familiemedlemmer, der registrerer tal på omkring 600 liter. der større modularitet i lastrummet, med dobbelt bund (Inkluderet i målingen af ​​de 455 liter) og et system med to låg kan opdele hullet. På siderne, to praktiske kroge til indkøbsposer ikke åbne. Der er store huller i hele interiøret, fremhæver som er under forreste armlæn støtter en flaske 1,5 liter vand stående.

bag rattet

Nissan QashqaiDet giver en rigtig god samlet raffinement. Bare motoren lyde og vibrationer ikke når beboerne, selv for rattet føreren. Denne funktion er stadig i stort set alle sektioner. Meget behagelig affjedring, mere end før, og derfor ikke vil bløde på vejen. Han sætter dem kunne lide. Det synes at være sandt større strukturelle stivhed annonceret for denne platform, som har givet dem mulighed for at blødgøre det sæt uden at ødelægge de dynamiske egenskaber. Desuden fraværet af en direkte konfrontation jeg daresay denne ramme er mere effektiv end tidligere. Ikke træt beboere, og det er lydig mod den trukket. For at lede efter fejl chassis skal sætte Qashqai i situationer, hvor det ikke er beregnet til. På dette kritiske punkt, fremherskende kriterier godt idiot ESP lidt men væddemål på sport sikkerhed; Jeg tror dynamisk fra nu vil blive sat i Segment referencepositioner. Dens højde tillader visse dalliances efter spor i god stand, men i sidste ende er dæk, der sætte grænsen, og denne enhed med sine 19-tommer hjul unødvendig, er du kun begrænset til asfalten.

Det prestacional niveau svarer til den tidligere generation motor identiske. Dette er blevet en anelse kortere udviklingen i de første tre hastigheder, at opretholde det samme for de næste tre. Dette giver dig mulighed største bymæssige smidighed, der bidrager til dens rullende så rart. Forbruger mindre takket være stop / start-system og en mere konservativ elektronisk styring. Forbrugsdata var den 1,6 dCi Renault var allerede god, bliver nu bedre, ranking med 5,4 l / 100 km gennemsnit mellem segmentet opsparere. Hvis du kører stille og du ignorerer anbefalingerne fra scorecard du kan flytte i strømper nå op på omkring 4,5 liter uden det tortur. Den Tekna 19 færdig" vores test enhed var udstyret det til randen med emner, som du ofte ikke har brug for, især for lidt over € 29.000 det koster. jeg Jeg anbefaler du kigger ind ophørt mere beskedne, da de fortsætter med at tilbyde en god standard udstyr og en endnu mere konkurrencedygtig pris. Det var en god bil, og er det stadig.

Sammenligning: Ford Focus 1.6 TDCI 115 vs 110 Mégane 1.5 dCi

by Comments Off on Sammenligning: Ford Focus 1.6 TDCI 115 vs 110 Mégane 1.5 dCi
Den Mégane Renault, en av de mest solgte modellene i vårt marked mottar en rival av omsorg, fornyet Ford Focus, som prisingen er svært aggressiv og utstyr.Sammenligning: Ford Focus 1.6 TDCI 115 Titanium vs Renault Mégane 1,5 dCi 110 LimitedSammenligning: Ford Focus 1.6 TDCI 115 Titanium vs Renault Mégane 1,5 dCi 110 LimitedSammenligning: Ford Focus 1.6 TDCI 115 Titanium vs Renault Mégane 1,5 dCi 110 LimitedSammenligning: Ford Focus 1.6 TDCI 115 Titanium vs Renault Mégane 1,5 dCi 110 Limited

Det er klart at i den nye Fokuser spesielt, ved første øyekast, er foran forynget, slankere og minner oss usvikelig som merkevaren, Aston Martin. Imidlertid er det beste av denne nye leveransemodellen mer skjult oval, lengst fra første øyekast. Etter høringen, inne er det sett raskt at det sentrale skjerm og har en anstendig størrelse, nøyaktig 8 inches.

I tillegg, de endret utformingen og størrelsen på kontrollene på rattet før upraktisk. Nå er de bedre utplassert, men er for liten og er plassert så tett sammen at det er lett å feile på trykk og også krever for mye oppmerksomhet til den eksterne visning av veien. Og langt fra hva øyet kan se lett, nå Focus bruker tykkere tepper, tykkere sidevinduer og en spiss isolasjon i motorrommet med det klare sikte på å redusere det støynivå som foreligger i kupeen.

fornyet fokus

Det var på grunn av vår oppfatning, har fokuset vært å endre det som oppfattes preg på kjøringen din gjennom en rekke mekaniske forestillinger. Det har økt stivhet av forakselen, øke den sideveis motstand for foringer i suspensjonen ved å variere innstillingen av spjeldene og revidere opphengsgeometrien. Dette, kombinert med en rekalibrering av den elektriske hjelpe til med styringen modell gir ovale halv berøring salong, slik at føreren en klar smak til Mondeo. Og vi ikke overdrive, fordi vi hadde begge bilene nesten samtidig.

I tillegg også den har et omfattende system av tilkoblingsmuligheter en avansert talestyring, slik handling på lyd, navigasjon, klimaanlegg og mobiltelefon. Som de fleste eksklusive tilbud, har en semi-automatisk parkeringssystem må håndtere -selv online treadle og batteri. Og bare med disse elementene, Mégane forskjellene er mer enn bemerkelsesverdig, selv om det er mange flere i porteføljen av Ford for Focus. Vår franske veteranen leve sine siste måneder mellom oss, kanskje et dusin, men Langskudd hindrer denne elektroniske plattform oppdateringen som, i hvert fall, vil innlemme hans erstatter.

verdig

Likevel, Denne begrensede versjonen av Mégane fortsatt kjempe hardt. Det er sant at presentasjonen ikke kan matche den visuelle kvaliteten på Focus Titanium, men opprettholder en god touch. Deres utstyr, men sjenerøs, er ikke på samme nivå til tross for prisene så lignende, som viser at Ford aggressiv handelspolitikk er mer intens i sin kompakte renovert. Utdype dette temaet, Focus har et meget interessant alternativ Kom null kostnad kommer fra serie-, som er optisk grupper bi-xenon adaptive, garantister utmerket nattsyn effektivitet.

Kjøring, har vi bare funnet en, men når det gjelder komfort for Ford. De fremre ryggstøtter genererer stort trykk på høy rygg skjønt, som gift gjenta, hvert legeme oppfører seg annerledes mot et setekonfigurasjon. Men i forsetene av vår anatomi Mégane passer perfekt og fant ikke noe stress. Livability er veldig jevn mellom begge, en fordel for Renault bakre takhøyde og bedre plass der for benene til beboere i Ford. Som i de fleste slike salonger, godkjenning for fem seter er mer teoretisk enn reell, med mindre de tre brukerne av bakre benk er folk stri kropp. Den største fordelen med Renault laget Palencia er i stammen, med ytterligere 50 liter, de alltid kommer godt med i denne type familiebiler.

to gallerne

I denne konfrontasjonen mellom fransk og tysk-amerikansk, det er en forræder. Dette er den innebygde denne Focus, PSA kilde, eller motor, fransk og avlet. Veldig like, nesten identiske makter, akselerasjoner reflektere dette likestilling nesten en tiendedel. Men når utvinne eller det er fremover, de lengste overførings utviklingen i Mégane er filt, og tydelig, slik at fokus er vist mer fleksibelt i de to øverste girene. Denne tekniske avgjørelse ikke fører til drastiske fordeler forbruker drivstoff, kapittel der både flytte til utmerket nivå. Alle modeller av denne størrelse og vekt -the Focus går opp utover 1300 kilo med full innskudd, med utgifter tall at selv fornedre 5 l / 100 km i blandet bruk, mellom by og på motorvei, De dukker opp hvor det kommer til forbruk optimalisering uten teknologiske eksentriske eller uvanlige materialer. Til tross for denne likheten i drivstoffkostnader, forskjellen i størrelsen på innskuddet, på vegne av Renault gjør sin autonomi er betydelig høyere, nesten 150 km, de alltid kommer godt med når etterbehandling en lang reise det er uten å gjøre en irriterende ekstra stopp.

Rammen Focus har alltid vært blant de beste i sin klasse Siden utseendet på denne modellen, og det er konflikt med Golf for ledelsen i dette feltet har det foreslått diskusjoner mellom eksperter og amatører for et par år. I sin nye definisjonen, legger Focus enda en ingrediens i varmen av denne konfrontasjonen, Overgangs Forbedret stabilitet som foregriper den utførelsen av stabilitet for å eliminere selv det skremme endre hjertefrekvens oss "svelge oss en kurve". Dette er for å opprettholde de høyeste dynamiske evner uten å endre den komforten av kjøring. Mégane gir en mer klassisk også effektiv, torsjonsaksel bak, og også finjustering arkitektur men. Begge kan spore noen vei farfetched, men Focus fordøyer det mer eleganse. I en samlet analyse, spiller Focus sine triks av moderne teknologi og god arkitektur til å være bedre enn egenrådig og Mégane evig takknemlig.

Renault Espace dCi 160 hk mod 150 hk TDI Seat Alhambra

by Comments Off on Renault Espace dCi 160 hk mod 150 hk TDI Seat Alhambra
Seat Alhambra og Renault Espace, med syv sæder og en komplet supplement af tilslutningsmuligheder og drivende hjælpemidler, skal du vælge titlen på bedste store MPV.De bedste billeder af Renault Espace dCi 160 hk mod 150 hk TDI Seat AlhambraDe bedste billeder af Renault Espace dCi 160 hk mod 150 hk TDI Seat AlhambraDe bedste billeder af Renault Espace dCi 160 hk mod 150 hk TDI Seat AlhambraDe bedste billeder af Renault Espace dCi 160 hk mod 150 hk TDI Seat Alhambra

Seat Alhambra og Renault Espace MPV'er er to bærer to årtier ringen for ørerne på dem, der har brug for et stort køretøj, gyldigt syv personer og de ønsker ikke at høre om fra industri- til passagererne. I denne tid har de udviklet sig så meget, at dens essens er blevet forvandlet til et dynamisk opførsel tæt på den for en personbil, en raffinement ligner saloner og alle uden at miste den indre modularitet som han betegnede dem, tillader forhånd eller forsinke sæderne, fjern at øge trunk rummet eller naturligvis overvinde barrieren af ​​de fem ombordværende.

Men i den sidste opdatering, vi har været vidne til en radikal differentiering mellem de to. mens Seat Alhambra forbliver tro mod ortodoksi af familie køretøjer, i Renault Espace har valgt en mere forhåbning ånd og lægge større vægt på eksklusivitet, med elementer af luksus saloons på bekostning af nogle funktioner. Denne teori støttes af reduktion lodret plads inde traditionelt et af de karakteristiske elementer i Renault Espace- og inddragelse af elementer som firehjulsstyring der giver smidighed usædvanlige for et køretøj af 4,85 m.

Renault Espace indramning og Seat Alhambra

Dens dimensioner distancere sig fra de mest kendte alternativer. Således Citroen C4 Grand Picasso Opel Zafira eller er mere kompakte, Volkswagen Caravelle / Mercedes Viano og større Peugeot Jumpy mindre raffineret. Faktisk bare Ford S-Max / Galaxy eller Fiat Freemont kunne i sidste ende blive velkendte gyldige alternativer til vores spillere deltager sin dimensioner, tilgang og udførelse.

De indvendige målinger indikerer, hvordan Renault Espace er mere velegnet til fem passagerer syv. Så den anden række er mere generøse i form af plads, at den tredje og muligvis vil det have ekstraordinære brug, altid med mennesker af korte statur. I stedet Seat Alhambra er mere afbalanceret fordi selv om udbyttet noget i den anden række, Det giver mere kapacitet i den tredje og sin kuffert er bedre i stand. Under alle omstændigheder, begge har individuelle sæder, der kan vinde eller tabe 16 cm begunstige plads i en af ​​rækkerne eller nogen af ​​beboerne.

Seat Alhambra får også i adgangen, i det mindste så langt som de bageste sæder og bagagerummet og glidende sidedøre, der gør det lettere at komme ind og forlade kun bilen eller indføre mindre i deres begrænsninger. Men den nederste del af døren er ganske fremtrædende og kan udgøre nogle problemer for mennesker med handicap, som skulle rejse flere knæ på den franske model.

Renault Espace

Renault Espace dynamisk adfærd og Seat Alhambra

160 og 150 hk, vores spillere er i stand til at klare den daglige besvær, accelererende nok strøm og kan holde op rejse uden problemer. dog Hvis vi skulle cirkulere tungt lastede biler, kunne vi savner nogle ekstra heste at få fart på stejle skråninger mere skråtstillede, for eksempel for at overhale en langsommere køretøj. Dette ønske om større slagkraft har bedre opløsning i Seat Alhambra, som omfatter i sit katalog en variant af 184 hk, men faktum er, at den automatiske EDC dobbelt kobling -af den eneste mulighed i 160 hk Renault Espace reducerer alle marcherer det tager at fjerne 1,6 fuld kraft.

Krævede maksimum, Renault Espace er ikke så hurtig som den Seat Alhambra og tilbringer mere, som sammen med en mindre tank vil resultere i hyppigere tankning stopper, men forbliver i niveauer på dynamik mere end acceptabel og automatiske ændring favoriserer ro reducere stress kørsel i bykørsel.

Begge kan montere en variabel suspension fasthed og brede lavprofildæk. Det var tilfældet med de testede enheder. Derfor bedste bremselængden har været fremragende, næsten på niveau med en sportsvogn. Men hans touch er helt anderledes: mere bistået Renault Espace og noget fastere, mere modulær, Seat Alhambra. Det har også en mere sofistikeret suspension, som kontrollerer kroppens bevægelser under kørslen mere effektivt i områder med forringet asfalt og i sin stærkeste stilling tillader cirkulære rytmer "ukendte" væsentligt reducere rullende i områder kurver.

dog Seat Alhambra ville ikke være så adræt som Renault Espace, hvis det var udstyret med systemet 4Control. Denne indretning gør baghjulene køre på den lodrette akse enten i samme retning som den forreste eller i den modsatte funktion af hastigheden, forbedre håndterbarhed, både ved parkering eller bevæger sig imellem søjlerne af en parkering som især under kørsel selv, som synes mindre, end den faktisk er.

Renault Espace vs Seat Alhambra

Renault Espace og priser for Seat Alhambra

mens billetprisen forskel er overvældende flertal for Alhambra Ud -beneficiado til en rabat på 4.000 euro mærke, faktum er, at fordelen er ikke så afgørende. Årsagen er, at Renault Espace, især i finish Initiale Paris, Det giver en meget sofistikeret udstyr, hvori poster indgår i den Seat Alhambra ville være frivillig som den automatiske, motoriseret åbning eller suspension støvle variabel fasthed, LED forlygter eller lædersæder. Det indeholder også andre kontrol og cruise med bremsefunktion eller de fire-hjulsstyring ikke tilgængelig i Alhambra, som trods alt er billigere.

Men i stedet for prisforskellen, som kan være præference for offentligheden kan have at gøre med de idiosynkrasier i hver af vores hovedpersoner: Mere praktisk og germansk Seat Alhambra, og mere sofistikerede, mere raffineret og eksklusivt interiør, Renault Espace, Mens begge er to af de bedste store minibusser, der kan findes i dag.

Du kan også være interesseret

Renault Espace dCi Twin Turbo EDC, Franske Revolution

Renault Espace: analysere din multimedie-system (video)

Seat Alhambra FR, mere sportslighed til det spanske folk luftfartsselskab

Test: Citroën Grand C4 Picasso 2,0 BlueHDI, loft 7

Første test: VW Sharan 2015 mere teknologi og effektiv

Kontakt Citroen DS3 Cabrio, fem-sæders cabriolet

by Comments Off on Kontakt Citroen DS3 Cabrio, fem-sæders cabriolet
Den DS3 design fuldender sit tilbud med en bestemt både Cabrio-versionen. Det har kanvas tag, der kan håndtere op til 120 km / t, god krop og sæder fem ombordværende, noget usædvanligt i dette segment.Kontaktperson: Citroën DS3 CabrioKontaktperson: Citroën DS3 CabrioKontaktperson: Citroën DS3 CabrioKontaktperson: Citroën DS3 Cabrio

Det er klart, at en bil, der lever både sit image som den DS3 Du skal have sin cabriolet udgave. Citroen har de ikke tøvede et øjeblik, og derfor tager markedet en variant spær, på trods af, hvor han er ved at falde. Det er ikke det bedste tidspunkt for bilernes underholdning «, men hvis det for dig ud over at være den smukkeste i verden, straffer små praktiske aspekter, er det måske ikke sådan en skør idé.

I stil

Kontakt Citroen DS3 Cabrio, fem-sæders cabrioletDe fleste konvertible eller kompakte nytte derivater vælge at skjule taget, enten metalliske eller lærred, i bagagerummet. Med dette får en smuk linje, når de åbner samtidig opnå en følelse af total frihed bag rattet tag. Citroen har taget en anden vej, som allerede markeret sig Pluriel, hans forgænger, og vi kan også se i Fiat 500 Cabrio. Dens tag er lærred, men løber gennem skinner placeret på taget buer, som er faste, som i 500 (i Pluriel afmonteres) og er foldet lige over stammen.

Med dette system opnås, at ikke en eneste centimeter af plads ikke går tabt i de bageste sæder, stammen opretholde en god kapacitet og at det kan manipulere tag uanset hastighed, op til 120 km / t i dette tilfælde. Det sikrer også en bedre teoretisk tæthed, da der er langt færre gummipakninger, og større beskyttelse mod vinden. Imod fordi de følelsen af ​​'frihed' er ikke alt, selvom jeg synes det er mere end nok nogle måske foretrækker en cabriolet for livslang beskyttelse uden laterale krystaller vinduer. Også det kræver en belastning på langt mere retfærdig kuffert.

En motor lighed vejer kun 25 kilo mere end den lukkede udgave. For at imødegå hjemløshed i den bageste, er de monteret armeringsjern bag sæderne og i den sidste del af stammen. Taget er elektrisk drev, Selv om det har en manuel deflektor på forruden søjle, der kan være skjult i sommeren til mere luft ved lav hastighed; fra 90 km / t er det nødvendigt at tage høje for at undgå den typiske lyd retemblor, der opstår i biler soltag.

den tag er lærred, med tre farver at vælge imellem. Åbning Hele systemet er fremstillet af specialisten Webasto i Tyskland, og det har tre lag af isolering og lufttæthed. Åbning har tre forudindstillinger: en, der simulerer en soltag, en anden tag, der foldes over stammen og den sidste selv henter bagruden. De bageste optik omfatter to spejle, der afspejler inden i hinanden lysdioder, der forårsager nysgerrige effekt 3D.

Motor og adfærd

Kontakt Citroen DS3 Cabrio, fem-sæders cabrioletDS3 Cabrio tilbud tre mekanisk benzin og én Diesel. Begynder sit sortiment med en tre-cylindret 1,2 benzin, som for denne bil sæt 82 heste. Ovenfor, kilden 1.6 BMW i sine to magter, 120 og 150 hk, afhængigt af om du er eller ikke er turboladet. Diesel satsninger på 1,6 HDi 92 hk, som det er den eneste familie, der har start / stop og mulighed for automatiseret eller manuel ændring.

Jeg kunne prøve det med THP 155 hk motor. Dette er en motor, som jeg virkelig kan lide, og føler sig meget godt på alle de modeller, der bærer det. Det er raffineret og meget godt fordelt sin magt i hele dets hastighedsområde uden forbrug er en stor byrde. Med ham har vi en hurtig og behagelig DS3. Aerodynamisk forreste beskyttelse er meget god. I bagsæderne lidt irriterende vind, så du er nødt til at klatre med hætte Hvis du ikke ønsker at ende op med hår som Jacksons sjette Five. Taget er lukket den sædvanlige noisiness af et spær vist, selv om det ikke bliver stressende.

Den DS3 Cabrio er en bil, der har 7 organ farver, 8 forskellige interiør, 6 tilpasningsmuligheder kits og dæk af alle slags. To lige store svært at se, og nu tre typer af tag, endnu mere. Dens pris er ikke blevet rapporteret endnu, men fra hvad vi kunne finde ud af prisstigningen vil være mellem 2.000 og 2.500, afhængigt af versionen.

Det er godkendt til fem passagerer og har 245 liter bagage kapacitet, er dette ikke meget almindeligt i en cabriolet.

Renault Talisman Sport Tourer, bedste familie sedan karrosseri

by Comments Off on Renault Talisman Sport Tourer, bedste familie sedan karrosseri
Den nye Sport Tourer Renault Talisman er sat til salg i Spanien med en startpris på 26.900 euro. fem motorer er tilgængelige til at vælge fraSport Tourer Renault Talisman, familie bilSport Tourer Renault Talisman, familie bilSport Tourer Renault Talisman, familie bilSport Tourer Renault Talisman, familie bil

Den nye Sport Tourer Renault Talisman, der ønsker at forføre en familie bil med tre organer silhuet synes enten meget traditionelle eller meget lidt alsidig. den længde Det er næsten identisk med den sedan (Varierer bare en centimeter, med i alt 4,86 ​​meter), men hans bagagerum Det er en smule mindre, hvis vi måler indtil bagage dække: 572 liter Sport Tourer 608 af salonen.

Men det er en mindre kapacitet teoretisk data, for hvis vi vind cover-bagage og indlæst bilen op til loftet, vil vi have en kapacitet andre 492 ekstra liter. En kuffert meget regelmæssige former, med 1,07 meter bred ved mundingen af ​​gods og 1,12 meter dyb. Hvis sæderne foldet ned, kan vi indlæse objekter op til 2 meter lange.

Denne nye Sport Tourer Renault Talisman er en af ​​de øverste tre biler i sin kategori Hvis vi følger den boot kapacitet i liter målt ved Det Tekniske Center WWW.AUTOPISTA.ES. Kun overstige Skoda Superb Combi, med 625 liter og dens lillebror, Skoda Octavia Combi, som når 620. Selv hvis vi betragter som et udvidet Octavia kompakt og derfor en mindre kategori, ville følgende være den Mercedes E-Klasse stationcar 555 liter. Selvfølgelig, vi nødt til at tjekke, om 572 liter af mærket annonceret svarer til vores målinger.

Sport Tourer Renault Talisman Porter

Renault Talisman udstyre Sport Tourer

Inde i nye Sport Tourer Renault Talisman fremhæver sin store touchscreen hvorfra du styre og tilpasse mange elementer i bilen: fra lydsystemet, gennem tilstande Kørsel fem tilstande Multi-fornuft-system. Men denne lodrette skærm er kun for de øverste ende versioner, den mest grundlæggende og har en nedre vandret konfiguration. The Life finish starten til slutningen, ikke har denne store centrale skærm.

Udover den førnævnte Multi-fornuft-systemet, kan det højeste område har versioner af styresystemet til de fire hjul 4Control. Dette kan ifølge Renault "i form af følelser, det er ligesom Talisman Sport Tourer forkorte deres kamp til gavn for maksimal fleksibilitet".

med hensyn til System sikkerhed og komfort, Sport Tourer har de samme enheder som en sedan versioner. Du kan udvide informationen her.

Opførslen af ​​den nye Sport Tourer vej adskiller sig ikke næsten ingenting om sin bror som en sedan. Måske skulle vi påpege noget mere end rumorosidad i bagsædet på grund af en lavere isolering mellem stammen og kabinen i forhold til sedan.

Sport Tourer Renault Talisman, deres motorer

Denne Renault Talisman Sport Tourer har samme udvalg af motorer, med fem magter tilgængelig, sedan. to benzin 1,6 tske 150 eller 200 hk. I tilfælde af diesel, disse er tre: 1.6 dCi 160 hk, den topmodel 1.6 dCi 130 hk og 110 hk 1.5 dCi. Ændringen kan være manuel eller automatisk dobbelt kobling, men altid seks relationer.

Priser (uden rabatter) af Renault Talisman Sport Tourer

udgave

euro

Life Energy dCi 110 ECO2

26.900

Intens Energy TCE 150 EDC

33,500

Intens Energy dCi 110 ECO2

29.100

Intens Energy dCi 130

30.700

Intens Energy dCi 130 EDC

32.300

Zen Energy TCE 150 EDC

36,100

Zen Energy TCE 200 EDC

38,100

Zen Energy dCi 130

33.300

Zen Energy dCi 130 EDC

34.900

Zen Energy dCi 160 Twin Turbo EDC

36,100

Initiale Paris Energi TCE 200 EDC

44.500

Initiale Paris Energy dCi 160 Twin Turbo EDC

42.500

Kilde: Renault

Du kan også være interesseret

Renault Talisman Bedre end Volkswagen Passat?

De bedste biler i 2015: den højeste stammen

Saloner med velkendte krop med større bagagerum

BMW Active Tourer 225xe: rum og økologi, bevis

by Comments Off on BMW Active Tourer 225xe: rum og økologi, bevis
BMW 225xe viser sin bedste side i byen, hvor den opererer med stor lethed, plads og økologi. Forbrug udenfor det vender sig imod dem.BMW 225xeBMW 225xeBMW 225xeBMW 225xe

den Aktiv 225xe Tourer BMW 2-serie Det er en hybrid plug and urban minivan. Det er bemærkelsesværdigt, at enkelt plug-in hybrid MPV der nu i vores marked er BMW. Ikke en negativ, tværtimod, som verden bevæger sig og ikke at gå imod disse ting og meget mere, når huset fortsætter med at tilbyde sin sædvanlige sortiment, men det er stadig overraskende, at det er den eneste ikke og at enten BMW sport, men fordi fælles mærker i minivan produkt er ikke længere tilgængelig en plug-range og endda blot hybrid. Faktum er, at BMW er foran alle med den nye 225 Xe, en plug-in hybrid og firehjulstræk. Hybridisering af dette Serie 2 Aktiv Tourer Det opnås ved at kombinere en tre-cylindret benzinmotor med en elektrisk motor placeret i den bageste. Der er ingen mekanisk forbindelse mellem dem, i stil med det, der gør Peugeot med sin RXH og Volvo med V60, så jo større vanskeligheder med at udviklingen i denne model koordinerer arbejdet i de to mekanikere, der kan arbejde selvstændigt (træk eller fremdrift) eller sammen (4x4). Til dette tilføjer en batteri funktion ekstern belastning, hvorved vis kilometertal til nul emissioner og sikrer, at, som vi skal se i testen, er det mest interessante punkt i denne 225 Xe. Vi forsøger at forstå denne bil, hvilket ikke er let.

Den kombinerer en benzinmotor tre-cylindrede turboladede 136 heste med en elektrisk "store" 65 kW opnå et kombineret output på 224 heste. I modsætning hvad der sker i de fleste hybrider, der er en elektrisk motor knyttet til selve den termiske drev. Hvad gør bly er en generator forret, samt genvinding af energi og starte forbrændingsmotoren i visse situationer har brug for drejningsmoment ved fuld gas fra stilstand, for eksempel, kan du tilføje op til 15,3 mkg til systemet under kortvarigt. Det har en Lithiumionbatteri at, udover at arbejde for hybrid-system, det giver fuldt elektrisk teoretisk autonomi på næsten 30 km, som oprindeligt det indikerede bilen selv. Denne autonomi opnås med en opladningstid 3 timer i en konventionel prop.

BMW 225xe

Den hybride system har BMW 225Xe tre driftstilstande føreren beslutter sig for at blæse på knappen. Som standard sætter Automatisk e-drev, hvor bilen vil bevæge sig op til 80 km / t i elektrisk tilstand, indtil batteriet opbrugt, derfra den elektriske drift vil afhænge ledning, som i en konventionel hybrid. tilstand Max eDrive 2 Series bliver en ren elektrisk, med en begrænset tophastighed til 125 km / t. den måde Gem Batteri Vi kan lade bilen i hybridtilstand samtidig bevare batteriet, for at bruge elektriske rækkevidde, når det passer os. I denne tilstand, hvis batteriet er under 50 procent, er det indstillet til automatisk genoplades ved hjælp af strøm genvinding og varmen motor. Hertil sættes Sport, komfort og Eco Pro sædvanlig, der prioriterer kørestil. I Eco Pro aktiveres også kørsel sejlads, derved forlader bilen i frigear med motoren slukket til forsigtigt at løfte gashåndtaget.

På et Serie 2 Active Tourer konventionel fysisk ændringer i forhold til placeringen af ​​batteriet, der er under bagsæderne. så bænken er fast og højden er reduceret med 4 cm, noget, der ikke involverer stort problem, da de forlader 93 cm til loftet er mere end nok. Stammen mister 30 liter, selvom vigtige er ikke afgørende. dog brændstoftanken passerer fra 51-36 liter.

drift Det er opsigtsvækkende i elektrisk tilstand. Det er som at køre en elektrisk i3; nice, rolige, øko-venlige, med den dynamiske kvaliteten af ​​en hel BMW og rum af en Active Tourer. Med denne finish og detaljer M Sport se det for svært for orienteringen af ​​bilen, men dynamisk forsvarer meget godt. Uden M-pakken sparet 3.246 euro, vi opnår komfort og stabilitet fortsætter med at levere kvalitet. Autonomi med batteri opladet røv normalt omkring i byen de 15- 20 km, afhængigt af vores kørsel. Personligt kunne jeg ikke gøre mere end 17 km i alle test jeg gjorde, alt det normal kørsel, uden at søge den største effektivitet. Med denne afstand i en by som Madrid du har tilovers for dit daglige indsats, forudsat at de ikke transportere levende, claro.Una efter at have udtømt den belastning, ikke overraskende, det begynder at forbruge benzin. Hvis du gør gennemsnittet af de første 100 km styre forbruget under 4 liter uden megen besvær. Den vidunderlige indledende effektivitet viger som du øge afstanden; De er 136 hk elektrisk forsyning i en bil vejer 1.759 kilo kæmpestor og GTI har fordele, så er det ingen overraskelse, du fuldføre 8 liter gennemsnitlige udgifter i normal kørsel. Hvis du også drage fordel af den store magt, der har, udgifterne stiger. Den 225xe bruger mindre brændstof end en benzinmotor på 225 heste uhybridiseret men 2 liter mere end denne samme model med 190 hk motor 220d, hvilket kun er lidt langsommere og har en meget større indbetaling, som double autonomi.

BMW 225xe

Ideelt tage i strømbesparingstilstand (spare batteri) uden for byen eller ringveje og skifte til Max eDrive (el). Det er en simpel operation, der ikke indebærer nogen dovenskab og hjælpe dig forbruge mindre benzin; Dette er grønnere, at ikke billigt, fordi elektricitet er ikke gratis og gøre disse 17 km i elektrisk oversat til euro svæver omkring 1 euro, hvilket er næsten det samme som du gør i brændstofomkostninger under hensyntagen til den gennemsnitlige forbrug, som vi målte i vores tekniske center. Den elektriske funktion giver dig adgang til begrænsede områder i byerne (Eller i visse europæiske byer), hvor du aldrig kunne få i en bil med GTI fordelene ved denne 225 Xe, og det er en af ​​sine største dyder. Derudover være hybrid stik er fritaget for at betale billetten O.R.A. i Madrid, f.eks.

Må ikke se på 225xe hjulstrukne bil, da, selv om det er under 130 km / t, 4x4 er fokuseret på effektivitet. Det er rigtigt, at sikkerhed er et plus og hjælper sving, især når stabilitetskontrol gribe ind, men det meste af tiden fungerer som trækkraft eller fremdrift. Jeg ser i ham en meget specifik anvendelse, en bil er ikke så nyttig for alle, som det er med andre mekaniske, billigere og mere alsidig og kræver ikke et sted at tilslutte. Dens pris er høj, fordi det giver dyr teknologi, og for den sags skyld, BMW tilbyder store, fordi det kan. Vi kan overveje, hvorfor BMW har lavet sådan et plugin hybrid sport versionen, ikke mere "rationel". Svaret findes også i andre mærker: Hvorfor VW hybridisering af en Golf GTI at opnå GTE i stedet for en billigere version? Det er et spørgsmål om pris, fordi i øjeblikket plug-in teknologi er dyrt, og markedet vil gøre meget mening at lave en bil "billige" til en pris af dyre, så et mærke som Toyota eller stikket er hævet til sin populære hybrid-modeller; økonomisk kompensere dem for øjeblikket.

BMW 225xe

Denne bil vil være interesseret, hvis du laver daglige ture på mindre end 100 km og har et sted at sætte den i disse forhold er meget god. Hvis du rejser med ham kan du finde autonomier af 300 km. BMW har formået at gøre effektiv ydeevne, noget forstås i en bil som den 1-serie og ikke en familie-orienteret bil. For at du bedre 218d og 220d anbefaler.

Du kan også være interesseret i:

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

Alle elektriske og hybride plug: købsvejledning

PSA elbiler vil have 450 km autonomi

BMW IPerformance: prøv plug-in hybrid BMW

BMW 330E vs VW Passat GTE: to plug-in hybrider, der vender

Test: Porsche Macan Turbo, det bedste af tre verdener

by Comments Off on Test: Porsche Macan Turbo, det bedste af tre verdener
Porsche Macan Turbo er en ny art, der gælder for alle. Hvis du ikke ved, hvis du køber en god turisme, sport eller luksus SUV du kan ramme ham.Test: Porsche Macan Turbo, det bedste af tre verdenerTest: Porsche Macan Turbo, det bedste af tre verdenerTest: Porsche Macan Turbo, det bedste af tre verdenerTest: Porsche Macan Turbo, det bedste af tre verdener

med den Porsche Macan Turbo vi kan sige for første gang tilbyde udførelsen af ​​en sports og alsidighed en SUV. Selv om mange mennesker i stedet for alsidighed du efter hos denne type organer er et falsk billede og sikkerhed i tilfælde af uheld. Sandheden er, at Porsche har været en succes fuldt ud med Macan. Porsche Cayenne er en stor bil, uden tvivl, men det er for stor og tung. Fjern dette reduceret version giver mulighed for en mere afbalanceret, komplet og tilfredsstillende model. Selv synes en meget pænere bil end sin storebror. Dette er en af ​​de mest spektakulære marked uden at tiltrække opmærksomhed skarphed er. Inde man er i en atmosfære af absolut komfort. Den Førerplads er perfekt fra alle synsvinkler. Betjeningspanelet er spektakulære, med den stil, der lancerede Panamera på det tidspunkt med en midterkonsol med alle knapper og funktioner lige ved hånden. Af den måde, Porsche har en vane, der kunne kopiere andre mærker er, at hver funktion har sin knap er synlig og godt angivet. Der er ingen mulighed for forveksling. Og i dag, med en tendens til at tilbyde minimalistisk design med backsplashes ren sprøjtede uden noget, det var det, gav navn-fordi funktionerne findes i multifunktionsdisplayet eller knapper skjult i de mest usandsynlige steder.

Kabinen kan ikke være perfekt, og naturligvis har måttet ofre noget om hans storebror. Det er klart, kan du ikke lave en mindre bil udenfor og har den samme plads inde. Og i dette tilfælde taberne er passagerer på bagsædet. Du er ja de er lidt fair over for modellen tilgang, men mere end nok for langt de fleste; hvad jeg tror er god størrelse kuffert.

Porsche Macan Turbo-testSportsfaciliteter ...

Men det er når du står op, når du falder i kærlighed Macan Turbo. Interiøret er helt lydisoleret og eneste vej støj eller motor lyd. Motoren har også en masse at gøre, fordi det er et vidunder af finesse. Dette er en ny generation af V6 90º fremstillet af Porsche i Zuffenhausen og både S-versionen, som i dette Turbo pågældende bærer en kompressor med to turbos. Forestillingen forskel i begge versioner er præget af motoren og forskellige elektroniske sætpunkt. Derfor overvældende er 60 hk, som Turbo når 400 hk. Derfor er Macan Turbo er den første mod stopuret. Og takket være delvis til det gode arbejde i Launch Kontrol system, der benytter sig af tilbehørssikringer dæk 21 "diameter.

Det er selvfølgelig et firehjulstræk med centrum forskellen disk således at drejningsmomentet, der skal fordeles forrest i forhold som nødvendige, herunder 100%. Typisk er det opfører sig som en baghjulstræk, men sådan er det moment udviklet, der altid lagt mærke til du arbejder motoren går fremad. PDK padler på rattet er også vidunderligt med sine syv gear. Sidstnævnte har en udvikling vis lettelse at opnå en god forbrug på vejen, men også det viser off the hook. Fordi kraften i motoren kan med alt. I normal tilstand kørsel, det elektroniske system har en tendens til at lade bilen sejler under visse omstændigheder som når du løfter foden, og det er en følelse, jeg ikke kan lide meget i denne bil. Muligvis mindske forbruget, men nogle gange få lidt hang kurver og ikke behageligt. for at undgå er det bedst at altid bære Sport Plus-modus er en funktion af Sport Chrono-pakke bærer denne Turbo og modificere den elektroniske styring til en sports bruge både motor og forandring og større hårdhed af suspensionen afprøvet. Alt kan forbedres med luftaffjedring (1.700 euro) og et begrænset differential slip bag (1.700 euro), som en yderligere forbedring for dette Macan. Ud over at øge kroppens højde til 23 cm (off road har endda en knap) eller lavere for en mere sportslig kørsel op til 15 cm.

Porsche Macan Turbo-test... Og sport adfærd

Men hvis der er noget at holde med den opførsel og stabilitet. Som vi tidligere har sagt, det opfører sig som en god sports sedan. Vejer mere end 2 tons, og dens tyngdepunkt er noget højere, men ikke mærkbar, når vi tog bilen til grænsen. Fordi føreren ikke behøver at arbejde hårdt med rattet for at holde bilen på dit websted. Det har en masse at kæmpe og en meget generøs måde note og det giver stabilitet især i de hurtige sving. Med alle kontroller bare afbrudt du mister motoriske færdigheder. Og det deformerbare parallelogram suspension i både tog og dæmpning er bare perfekt. Sammen med motoren, den bedste bil. Hvilke andre shows i kredsløb er, at bilen vejer ved opbremsning, men jeg må sige, at bremsen holder stor robust brug. Og hvis nogen ikke har tillid til, kan du vælge valgfri keramik til noget mindre end 10.000 euro. Selv om jeg tror, ​​det er ikke nødvendigt, og det ville stige for meget et lovforslag allerede er ganske høj, fordi bilens basispris er over 93.000 euro. Hvis vi mener, at din lillebror Macan S koster 25.000 euro mindre og er udstyret med den samme motor, men med 60 hk mindre, fordi vi kan sige, at deres hovedfjende er hjemme.