Kymmenen kysymystä ennen kuin ostaa käytetty auto

Kymmenen kysymystä ennen kuin ostaa käytetty auto

Ensimmäinen asia, sinun pitäisi olla selvää on minkälainen ajoneuvon tarvitsevat, miten piirteet, mitä tila ja mitä määrä olet valmis maksamaan siitä. Kun määritellään nämä alustavat näkökohdat, voit ostaa auton yksityiselle taholle tai jälleenmyyjä, mutta riippumatta siitä, kuka myyjä, pakollinen kysymyksistä on suunnilleen sama.

1. Kuinka monta vuotta ja kuinka monta kilometriä on auto?
Paras aika ostaa auton on, kun se on kahdesta viiteen vuotta, ja silti ole liiallista mittarilukema ja yleiskunto on hyväksyttävää. heti kun kilometrejä, keskimääräinen vuotuinen tavallisesti ajoneuvo on sijoitettu välillä 15000 ja 20000. Näiden tietojen avulla voit tehdä enemmän tai vähemmän mukautettu score, jos luku on liian korkea tai epäilyttävän alhainen idea.
Jos haluat tehdä ostoksen jälleenmyyntisopimuksen, sinun pitäisi tietää, että lisäksi autoja, on muitakin vaihtoehtoja:
- preowned auto: Lähes aina lähtöisin laivastot liisaus, of yritykset, of vuokra, jne. nämä yritykset Ne korvaavat ne alle kaksi vuotta, joten ne on yleensä muutaman kilometrin.
- High-end-auto: Ne ovat ylellisin ja Voimanpesämme erimerkkisten. hänen alkuperä jälkimarkkinoilla on yleensä tuonti ja kotimaan laivastojen ja yksilöiden.
- Kilometri 0:jakaja, eri syistä, kirjoilla nämä ajoneuvot ennen niitä myytävänä ja mittarilukema on erittäin alhainen.
- johtoon auton: He olivat käytetään myyjät tai johtajien liikkeissä, tai johtajat tahansa yritys. yleensä ne ovat hyvin vähän aikaa ja ne voidaan sisällyttää nimellä "preowned" tai "huippuluokan".

2. Missä kunnossa olet?
Tämä on epäilemättä yksi tärkeimmistä kysymyksistä kysyä, koska hyväkuntoinen ajoneuvon sisältää monia tekijöitä: Maalit ja, renkaat, toimintaa mekaniikka, sähkövastukset ja sisusta, mm.
Ulkopuoli on helpompi arvioida, mutta älä unohda huolellisesti tarkistaa tila levyn, tarkkailun no lommoja eikä ruosteinen; of maalaus, kiinnittäen huomiota paitsi mahdolliset naarmut, mutta Olette hiutaleet, neljänneksinä tai jos ääni on erilainen kuin alkuperäinen. Mitä renkaat, askelma ei saa käyttää ylimäärin HA on syvyys on suurempi kuin 1,6 mm,- ja Gum ei tarvitse esittää leikkauksia tai muodonmuutos.
n sähkövastukset kannattaa tarkistaa että kaikki valot toimivat oikein ja ilmanvaihto, ilmastointi, defogger, sähkökäyttöiset ikkunat, jne,
Tutustu sisusta ja tutkii tilan verhoilu, muovi, pinnoitteet... The ohjauspyörä, vaihteen kytkin elementtejä Niiden avulla voit tietää käyttää joka on ollut autossa.
Toimintaa koskevien mekaniikka, on tärkeää tietää jos ajoneuvo Se on yleensä pidetty autotallissa tai on "unessa" ulkona. loogisesti, tila-auto ei ole sama jos olet joutunut kestämään alhaisissa lämpötiloissa ja pakkasta talvi ja lämpö kesällä. Mutta olla varma, että kaikki toimii kunnolla, suosittelemme, mikäli olet asiantuntija, acudas henkilön kanssa, joka on perehtynyt alaan olevan vastuussa sen tarkistamisesta mikä liittyy mekaniikka.

3. Onko sinulla ollut onnettomuus tai rikkoutuminen merkitys?
joskus Katsaus kehon Auton voimme sanoa, onko se on korjattu seurauksena onnettomuus, mutta joskus nämä merkit eivät ole havaittavissa paljain silmin, ja, varsinkin kun vika on kotimaista alkuperää, tämä on lähes mahdoton havaita. Siksi meidän on Kysy myyjältä, -hyvin kohteliaasti ja hienotunteisesti, kyllä, se ei ole moleste- jos auto on ollut vakava ongelma että Meidän pitäisi harkita. Tietenkin on mahdollista, että valehtelevat meille, mutta myöhemmin huomattiin, että jos oli merkittävä erittely ja päätti vaatia Myyjä ei voi piiloutua ei kysy.

4. Minkälainen reitti tehnyt?
Olemme kiinnostuneita jos siirtymä ajoneuvo tavallista He ovat olleet lyhyitä tai pitkiä, jos ne ovat enimmäkseen tehneet maanteitse tai kaupunki ja jos ajoneuvo on ollut jumissa ruuhkia hyvin usein. Lyhyellä matkoja tai kaupunki työskentelemme kovemmin moottori ja näin ollen saattaa heikentyä nopeammin. mutta myös kärsivät jarrut, muutos, käynnistin ja renkaat, mm.

5. Voinko kokeilla?
Kysy jos voit kokeilla sitä ja jos myyjä on omistaja, Otan hänet ensin; joten voit saada käsityksen johtavalla tyyppi, joka on Autolla: Jos moottori vaatii paljon, jos teet muutoksia nopeasti ja jos ajo, yrittäen salata ajoneuvoon ongelmia. sitten, Sit ratissa ja pieni säteen kulkureitille on oma tunteita.

- Paperityötä ja byrokratiaa