Mitsubishi ASX: History matka Merida (VIDEO)

Reitin Mitsubishi ASX: Festival Theatre MéridassaReitin Mitsubishi ASX: Festival Theatre MéridassaReitin Mitsubishi ASX: Festival Theatre MéridassaReitin Mitsubishi ASX: Festival Theatre Méridassa

350km mennä pitkälle, eikä vain oppia salaisuuksia reitin tämän etäisyyden, mutta myös tavata matkakumppani, The Mitsubishi ASX. Ei liian pitkä matka ... mutta tarpeeksi tehdä useita pysähtyy matkan varrella ja nauttia kiinnostaviin se voi tarjota, kuten meidän tapauksessamme, A-5 ja päämäärämme: Merida.

Se on tässä eräänlainen reitti jossa saamme kaiken irti ominaisuuksia meidän Mitsubishi ASX. Meillä on 220 DI-D versio ja Kaiteki viimeistely, yläpään Japanin maastoauto sen mekaaninen muunnos turbodiesel nelisylinterinen 150 hv. Liittyvä automaattinen momentinmuunnin kuusi-nopeus, tämä on ASX AWD yhdistettävissäA napin painalluksella, voimme valita ajaa etuvetoinen 4x4 saatavilla tietyissä tilanteissa tai aina vauhtia kaikissa neljässä pyörässä kiitos keskus tasauspyörästön lukko.

Mitsubishi ASX Merida

Normaalitilanteessa, etuveto Se on paras liittolainen siirtyä tien ja parhaan kulutus, joka meidän moottoritien Merida reitti risteilyt ASX Mitsubishi Hän laittoi alle 8 litraa 100 kilometrillä. Teiden päässä asfaltin, neliveto järjestelmä, hänen mixed renkaat, He näyttivät erittäin tehokas ja loistava vetokykyä, niin vähän on yhä "asutuilla" maastoautoalaan.

Mitsubishi ASX Sen vuoksi yksi vahvimmista ja monipuolinen luonne enää panoksia keskuudessa kilpailijoita. Esteettisesti se on päivitetty tänä vuonna. Sisältä se on osoittautumassa tilava mökki mukavan ajoasennon ja vielä hyvin lähellä. Tässä loppuun yläpään meillä on myös lämmitetty nahkaistuimet on seitsemän tuuman kosketusnäyttö, selain, vakionopeussäädin, peruutuskamera ja tekniikan kehitys. kattoluukku, Se tarjoaa myös enemmän valoa sisätiloihin; runko puolestaan ​​kirjattiin 460 litran segmentissä keskimäärin.

Mitsubishi ASX Merida

Reitin Mitsubishi ASX: kohti Merida

Harvat pikateiden tarjoavat, niin tiiviille alueelle, maisemia ja monumentteja, kuten kauppa- tien Espanjan ja naapurimaa, Portugali. sisään Merida odotimme Kansainvälinen Klassinen teatterifestivaali, yksi kulttuuritapahtumien merkitty punaisella kalenterissa Esittävät taiteet maamme.

Reitti pääoman Extremaduran menee pitkälle: Monissa kaupungeissa kruunaa linnoja ja historiallisia monumentteja antaa itsensä ilmi saman tien. Maqueda, Talavera de la Reina, Torralba de Oropesa, Lagartera, Trujillo, Navalmoral de la Mata... Ja niin kunnes pääsemme päämääräämme, kaupunki täynnä historiaa. Roman jalanjälki emerita Augusta Jää tähän päivään, jotain heijastuu paikoissa, kuten Forum, Roman sillan yli Guadiana joen, amfiteatteri, vesijohdon, Teatro ...

Jälkimmäinen isännöi yhteensä kahdeksan näytelmiä, kuten "Caligula", "Seneca", "The Beautiful Helen" tai "komedia valhetta" olivat välisenä aikana heinä- ja elokuussa. vuosikokous vailla ympäristössä, joka on sovitettu nykyaikaan menettämättä historiallisen aura, joka antaa pylväät ja rakenteet vaiheessa.

Teatro de Mérida

Saatat myös olla kiinnostunut

Mitsubishi ASX: Reitti surffailla ja musiikkifestivaali Asturias (video)

Mitsubishi ASX: risteily Coruna (video)

Mitsubishi ASX: urheiluhenkeä National rallisarjan (video)