Kesä sakot: ajo shirtless, paljain jaloin, sandaalit …

Kesä sakot: ajo shirtless, paljain jaloin, sandaalit ...

Se tuli kuin Kesällä ja monille, lomien. Heidän kanssaan, rentoutumista, pitkä tie matkoja, lämpöä että elämme kauan, pysyy rannalla, lyhyet etäisyydet asunnon tai uima ... Lyhyesti sanottuna, mitä olemme haaveillut koko vuoden. siksi sakkoon ei katkeraksi sinulle paljon ansaittu loma, Tänään taas korostavat Tavallinen keruukäytännöt tähän aikaan vuodesta kohdistuu rangaistus... vaikka suurin osa kuljettajat ovat tietämättömiä. Monet näistä Tullilaitoksen syöpynyt on totta, että on otettava huomioon rikkomisen vaatii motivaatiota. Ja jotkut jopa ovat varmasti subjektiivinen riippuen tiettyä kohdetta, jota haluat käyttää seuraamus agentti. mutta monet esiintyvät kesällä ja lakia kädessä, me ilmoittaa, että voidaan soveltaa rangaistus. Ei sitten sanoa syyskuussa ei varoittamaan ennen ...

Ajo paljain jaloin tai varvastossut

Joka ei johda rannalla tai altaalla varvastossut? Vaikka tiedämme monet kuljettajat, jotka haluavat do avojaloin, koska he pitävät vähemmän epämiellyttävä. No, sinun pitäisi tietää, että se voi edellyttää rangaistus. Erityisesti, 80 euroa (40 jos nopeaa maksua). Vaikka niitä ei luokitella sellaisenaan Tieliikennelaki, DGT katsoo, että perustamissopimuksen 17,1 ( "Kuljettajan on aina kyettävä hallitsemaan ajoneuvonsa ...") ja 18.1 ( "Kuljettaja Ajoneuvon tulee säilyttää oman vapaa liikkuvuus) voi motivoida seuraamuksen pystyä häiritä ajoneuvon hallinnan. Paljain jaloin, varvastossut tai kantapäät voivat täyttää tämän rikoksen. Emme todellakaan ole suositeltavaa ajo samoin.

ajo shirtless

Artikkelin eilen Varustamot Forum paljastui, ja on ehdottomasti tuntematon useimmille kuljettajille. Määräyksien mukaan DGT, ajaminen ilman paitaa voisi olla syynä rangaistuksen voisi tulla aiheuttaa palovammoja tai naarmu että onnettomuuden sattuessa suorituskykyä turvavyön tai turvatyyny. Rangaistus tällaisissa tapauksissa on perusteltava ja väitti riski, mutta saattavat jopa antaa aiheen rangaistukseen, josihmiset pitävät epämiellyttävä ajaa läpi koskettaen istuimen, heikentää kykyä liikkeiden jo mainittu aiemmissa artikkeleissa: sama mennä paljain jaloin tai varvastossut. Se voisi myös olla perusteena myös rangaista jos edustaja uskoo Pääset häiritä muiden ajoneuvojen ja lisätä onnettomuusriskiä. Me kuvitella, että etenkin naisten osalta kuljettajia. Seuraamusta sen. Periaatteessa 80 euroa.

Syöminen tai juominen ratissa

Menemme lomalla ja monissa tapauksissa, pitkä matkoja autolla. Se on yleisin viileä, juoma, syödä jotain selviytyvät paremmin matkan... Mutta sinun täytyy tietää, että se voi olla jollei rangaistus. Yksinkertainen voileipä tai juomavettä ovat myös käytäntöjä, jotka on ryhmitelty sisällä velvollisuus kuljettaja ylläpitää omaa liikkumisvapautta tarvittavan näkökenttä ja pysyvä ajamiseen, varmistaa oman turvallisuutensa, että muiden autossa olevien ja muiden tienkäyttäjien. Ne ovat häiriötekijöitä ja langettaa sakko lievä jopa 100 euroa, ilman pisteiden vähentäminen.

Pyöreä varsi tai kyynärpään ulos ikkunasta

Kuumalla säällä, avaat ikkunan ja saada siitä, että tapa, koska espanjalaiset: vedä varsi ulos ikkunasta ja tuen saamista koskeva. Tämä seuraamus on ehkä parhaiten tunnettu, mutta pitäisi muistaa se. Ja se voi olla hyvin kallista: erityisesti, toinen 80 euroa.

Vetää savuke ulos ikkunasta

Tällä seuraamus, emme pääse lisää ... erityisesti aika vuodesta, kun se on mahdollinen syy palon. Mutta on totta, että monet kuljettajat voivat tulla vakiokäytäntö olematta tietoinen riskeistä. Miksi me muistamme. Nyt on yleisempää ulos avoimesta ikkunasta, se on myös yleisempää pudottaa savukkeen pois. Tällöin laki sanoo "heittää kappaleen tai lähellä esineitä, jotka voivat aiheuttaa tulipaloja, liikenneonnettomuudet tai estää vapaata liikkuvuutta" Se on kiellettyä. Ja sakon olet, täällä ja kyllä,4 pistettä ja 200 euroa.

Älä kanna ajokorttia

Se on yleinen myös kesällä kuin ne pienet matkoja rannalla tai altaalla, mene olennaiseen. Uimapuku, pyyhe, mobiili ... ja paljon muuta. Älä unohda. Jos agentti pyytää meitä ajoluvan ja eivät siirrä, vaikka meillä on kunnossa, Meillä määrätä sakkoa 10 euroa. Pitäisi ottaa, mutta en ole oikein uusita, rangaistus ja enintään 200 euroa. Hyvin tarkkaavainen.

Vuotaa likainen rekisteröintiä

Menet rannalla tai vuoristossa, saat vähän hiekkaan tai multaan ja menetät. rekisteröinti autossa vain likainen. No huomiota, koska se voi myös koskea rangaistus. Jos näet virkamies Suojeluskunnan tai toimivaltainen viranomainen, joka vastaa liikenteen, sinulla on monia mahdollisuuksia sakotetaan rangaistus 200 euroa. Se on mitä antaa 4 § 65 artiklan Road Safety Act.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Absurdein sakot: Ranne Linja-VAO ja muita kertomuksia

10 typerä rangaistukset maksaa rahaa

Sakot lasku vaalikampanjan