Kahdeksan vinkkejä turvalliseen ajamiseen lumella

Kahdeksan vinkkejä turvalliseen ajamiseen lumella

Ajaminen millä tahansa pinnalla vaatii taitoa asettaa, ja kun tie voi olla soraa, olla märkä, lumi tai jää arkkeja. Siksi oppii temppuja Ajaminen Snow Kävimme yksi kursseja audi.

Johtaja Autokoulun ja turvallisuus Audi, Nacho Pérez oli meidän ohjaaja. Nämä ovat kahdeksan perus temppuja ajaa turvallisesti lumella.

perus ensimmäinen askeloikea rengastalviKyllä se on yhteensopiva kytketty kuljettaa ESPNe eivät ole talvellajousetirrota ESPylikuumenemisen jarrutnäkymävisuaalinen etukäteen3. Gentle ohjaus

Joudu yllättäen liikkumavaraa (Hard jarrutus, kova kiihtyvyys, liiallista ohjauksen kulma, jne). Pehmeästi ajo vaikuttaa suoraan ajomukavuus.

4. Curbing

Paras käytäntö tapauksessa meidän täytyy hidastaa, on käyttää oma moottori auton pysäyttämiseen. Tapauksessa meidän täytyy astua jarrupoljin, aina tehdä pyörät suorassa. Jos pysähdymme kanssa ohjaamia pyöriä kaikki teemme me menettää vieläkin tilanteen hallinnan.

5. kaarreajo

Milloin kaarreajossa, kääntämällä enemmän kuin koskaan, koska pyörä. Liiallinen kiertokulmaa pyörän heti laukaisee puhkeamista Aliohjautuminen eli auto alkaa luistaa edessä. Sillä hetkellä, käännä alempi ohjauspyörä auttaa auton kääntyä enemmän.

kiihdytinherkkuhieman kääntää ohjauspyörää, ESP hoitaa loput