Volkswagen skandaali: 67 autoja ulos kriisistä

Vyöry uutisten Volkswagen Group 2020Vyöry uutisten Volkswagen Group 2020Vyöry uutisten Volkswagen Group 2020Vyöry uutisten Volkswagen Group 2020

on vielä monia ratkaisemattomia epäilyjä ja jopa Volkswagen-konserni alkaa tässä kuussa korjata ohjelmiston trucaje paljastanut skandaali päästöjä. Seuraukset siis kutsua "Dieselgate" ne ovat edelleen arvaamattomia kaikkien merkkien, etenkin koska on mahdollista, että myös uuden valitustapauksissa. Varmaa on, että tehtaat toimivat samaan tahtiin, ja He eivät ole olleet myynnin vähenemiseen. Tietenkin kilpailussa ykkönen maailmanmarkkinoilla, koska hävisi tänä vuonna, vaikka alkuperäisen reitin kirjan ja puhui 2018. Ottamatta heidän ongelmansa, kysymys kuuluu:ja mitä sitten on strategia jatkaa kasvua?

VW veto malleja vapaa

uuden Volkswagen Chief Matthias Müller, on nyt puolestaan ​​erittäin tärkeä säätöruuvi. Täytyy vastata kysymyksiin kuin maailma todella vielä Bugatti tuotemerkin tai toisin ilmaistuna:VW voi enää varaa Bugatti? Tuskin. taion joku odottamassa seuraavaa Volkswagen Phaeton? Ei ollenkaan: ja siellä oli sisäisiä kiistoja siitä ennen muutosta. kanssa uusi Audi A8 (vuosien 2016 ja 2017), Joka sisältää jo joidenkin toimintojen automaattisen ajo, ryhmä on hyvin edustettuna segmentin. mallit VW Beetle ja Scirocco myös kyseenalaistettu. Kuitenkin, seuraaja Beetle ei ole tarkoitus poistaa, mutta vain suunnataan uudelleen. kuten Koko ryhmä on vedonlyönti uusi muoti SUV, Volkswagen Beetle myös tulee osa tällaisia ​​malleja. Että askel taistella takaisin Range Rover Evoque Cabrio, jotka myydään tänä vuonna: siellä on muunnettavissa varianttia

ja kun alkuvuodesta 2017 tulee myyntiin uuden Volkswagen Polo, verkottumisen ja digitalisoinnin myös tullut maailmaan hyötyajoneuvojen. VW Polo kuuluu head-up display (levynmuotoinen) digitaalinen väline ja erilaisia ​​uusia avustinjärjestelmät. Toinen uusi ominaisuus perustuu Polo on maastoauto, joka on jo ollut esillä Geneven autonäyttelyssä prototyyppi esikatseluna. ¿Entä palamaton Volkswagen Golf? Tämä on suunnitellut 2016 päivitys, incluyéndosele kaikki on nyt esitetty Volkswagen Tiguan. Lisäksi, on tilaa Up, vastedes myös entistä keskittynyt vapaa. On myös huomattava aloite Skoda SUV: Yeti Lisäksi meillä on vielä Maastoauto sillä hetkellä tunnetaan käsite Vision S perustuu samalle alustalle Tiguan ja Seat ... Ateca, toinen suuri Ryhmä toivoo tämän 2016.

Porschen tuleviaVW ja siirtyy aikakauden sähköautot

suunnanmuutos on muita valmiita säätiöt. He ovat jo nähneet Sähköautot Audi ja Porsche, ja CES Las Vegasissa Volkswagen esitteli myös seuraaja Bulli sähkömoottoriin. Sen odotetaan olevan 500 kilometriä, kun Porsche Mission E (Vuodesta 2019) ja Audi Q6 (Vuodesta 2018). Sinulla on koko Volkswagen Touran ja tarjoavat tilaa seitsemän matkustajaa kolmella istuinrivillä. sen myynti alkaa vuonna 2019. Tämä on vain näyte konsernin tavoitetta tulla täysin osaksi aikakauden sähköautot. Kuten Tesla, VW-konsernin aikoo tarjota jatkossa eri malleja eri akkuja, joiden kapasiteetti on sovitettu käyttämään. Tämä mahdollisuus on myös saatavilla uudet sukupolvet ja Audi A3 (2018) Volkswagen Golf (2019). Tietenkin on olemassa ratkaisuja osittaisen sähköistyksen polun. Ja useita, koska kaikki moottorit käyvät osittain hybridi yhdessä verkkokortin 48 volttia. Tapauksessa Volkswagen Polo, Diesel on pysynyt testi: jälkikäsittelyyn pakokaasun on liian kallis apuohjelma.

Mitä he tekevät suuria merkkejä? istuin

Jälkeen Volkswagen Tiguan, The Seuraavat kompakti SUV ryhmä nähdä valoa olemme sanoneet on Ateca Seat, tällä hetkellä vain viisi paikkaa valmistaa Hän yhdessä Skoda, seitsemän paikkainen. Jotain lyhyempi kuin 4,49 metriä Tiguan, menettää joitakin taka viihtyvyyteen ja joilla ei ole runko VW kerskaus, mutta se on erittäin kattava. Tämä on Istuin pääversio 2016 -Se on hieman viivästynyt sen tulossa-koska puolestaan ​​VW Tiguan on tullut myöhemmin aikataulusta. Vuotta myöhemmin, vuonna 2017, me tiedämme yhden uuden sukupolven Seat Ibiza kun taas 2018 on Seat Ibiza SUV jotka olisi tehtävä, sekä sen laskuun VW Polo ja Skoda Fabia, Portugalin tehtaan Palmela.

Kalenteri pieni auto VWMitä he tekevät suuria merkkejä? audi

Audi asuu hänen tilanteensa ryhmän sisällä paljon vyötärö, kiitos paljon temppuja voit pelata. Audi, kalliita järjestelmiä, jotta ne puhtaina diesel missään olosuhteissa olla haittaa, mutta ei muuta. Diesel järkeä näitä suuria autoja, matkailijat, Audi asiakkaat ovat valmiita maksamaan itse. Hybriditapettimateriaalien sarja on kehitetty modulaarinen elementtejä, jotta ne voivat jatkaa hybridi plug mihin tahansa perheeseen. Sama sähköisellä, nostaa Toimitus on Maastoauto Audi Q6. Kaltaisille ZF on juuri ilmoittanut kiihtyvyys sen sähköiset suunnitelmia. T & K-työ ryhmän ulkopuolelle saattaa mahdollistaa laajentaa rintamalla vielä tutkimaton maakaasua; Hän on jo ajaa esittelemään Audi A4 g-tron, mukana Audi A3. Jopa skandaali ryhmän saapuu aikaan uuden esteettinen uudelleen suuntaaminen antaa Mark Lichte Audi, että maallikko voisi nähdä jopa Katarsis.

Mitä he tekevät suuria merkkejä? Porsche

Ennen kriisi alkoi Volkswagen, Matthias Müller "vain" Porsche otsikkona tiesin kääntyä kokonaan brändin. Ehkä siitä rohkeudesta hän on ollut hänelle valittujen laittaa "ylösalaisin" Koko VW ryhmä. Jotain hänen käsite Porsche Mission-e ei yksinkertaisesti käyttää sen hybridi osallistumisesta Le Mans (voitto), mutta aiheutti sähköhybridiversiota. "Meidän piti kysyä itseltämme yksi kysymys, mikä olisi meidän liiketoiminnan vuonna 2020? Ja Mission-e esittelemme idea aloittaa tällä vuosikymmenellä"Hän julisti Müller. Custom design pomo oli tekemässä jotain todella mullistavaa Porsche 911 oli 50 vuotta sitten. Sellainen vähäistä ajatus, joka on sähköauto pystyy tappamaan polttokennon ennen sen syntynyt, kun Mission-e ilmoittaa 500 km autonomian. Hetki, mitä meille on opetettu on nelipaikkainen nestettä kuin haluaisimme olla Panamera. Porsche näkee sen kokonaan, käyttäen uutta kieltä, ja kunnes näet muistumia 919 Hybrid Le Mans. Kyllä, Porsche on valmis. Müller ei ole ilmoittanut, että siellä on sähköinen rele Macan vuonna 2021, mutta Porsche 911 rele 2018 ei kasva ja on saatavilla plug-in hybridi. Harhaoppi? "Mission-e ei ole Show Car, se on hyvin todellinen, viemään asiaa ajaa markkinoita henkivakuutus Porsche"Hän lopetti haastattelun. selkeitä ajatuksia, tulemaan ryhmään hyvin.

Mitä he tekevät suuria merkkejä? skoda

Skoda vahvistaa Maastoauto valikoimaa uusia jäseniä, joka antaa itselleen enemmän tunteisiin, mitä tiedämme tähän mennessä suunnittelu. Uuden sukupolven Skoda Yeti, perustuu Volkswagen Tiguan ja tarkoitus end 2017, kasvaa hieman asemansa todellinen vaihtoehto muun segmentin, mikä lisää sen sisäisen kapasiteetin ja käytännöllisyys. edellä lähes D-segmentin, tämä uusi SUV nyt tunnetaan nimellä Vision S (Vaikka huhut ehdottavat skoda Kodiak) 7 paikkaa. Molemmat sisällyttää esteettisiä ja tekniset elementit keskittyä tiettyä käyttötarkoitusta pellolle tai erikoistuneet tarjoamaan tyylikkäämpi kuvan. Vuonna suunnittelutoimistot on myös panimo että pieni maastoautoalaan B, että apuohjelma, jo suunnitteilla 2019.

Avalanche tiedotteetMitä pitäisi tehdä takaisin kuvasi VW?

Emme voi lopettaa artikkelin yrittämättä laittaa hieman valaista tätä kysymystä. Ongelma ei ole, miten se toimii, jos autot ovat laillisia, jos ne täyttävät tai täyty, eikä mitä tapahtuisi, jos he haluavat muiden valmistajien vastaavia arkkitehtuureja moottori ja puhdistuspalvelut. Ongelmana on nyt, miten ja kuluttajat kokevat tuotemerkit Volkswagen-konsernin tulevaisuudessa. erityisesti ne He ostivat VW Golf olemalla Golf, tai koska ne olivat vuosikymmeniä mukana hänen perheensä. Eikä vain nykyisen ostajat, joilla on kokemusta ja muodostivat joitakin lausunnon: vahinkoa kuva Volkswagen voi vaikuttaa seuraaviin sukupolviin, ja tämä on mitä tekee asia on niin herkkä.

VW, sillä nyt on vielä yrittää sammuttaa palon. He ovat pysähtyneet mainoskampanjoita, paitsi erityistapauksissa täynnä nokkeluutta, koska nyt ei ole uskottavaa mainontaa niin kyseenalaiseksi. Kongressit on keskeytetty koska oli välttämätöntä nopeasti poistaa ohjelman hallinnon syrjäytetty Martin Winterkorn ja Heinz-Jakob Neußer. Ensimmäinen askel pelastaa kasvonsa oli iso ilmoitus kunniaksi 25 vuotta Saksan yhdistymisen jossa ryhmä lupasi tehdä kaikkensa saadakseen takaisin menetetyn luottamuksen, joka ei istu hyvin kaikkien kanssa vaikuttaa.

Rajoittamiseksi kosmeettisia vaurioita on tarpeen nopeasti vastata moniin kysymyksiin, jotka jäävät ilman: Kun annetaan tapaamisaika työpajan? Sinulla on oikeus korvaavaan auton? Entä auton ajaa kampanjan jälkeen korjauksia? Emme kuitenkaan saa vain laittaa asiat kuntoon edessä asiakkaita. Niiden käyttäytyminen, VW on herättänyt laajaa luottamuskriisi, joka tuo vielä tuntemattomalle taakan kustannuksista poistamisen ajoneuvoja, sakkoja tai korvauksia, ja kuka tietää tulevaisuudessa, jos myös alensi liikevaihtoa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Volkswagen Amarok ohjelmisto, jo tarkastelun alla

Johtaja eroaa laatu Volkswagen

Volkswagen kieltää korvauksia Euroopassa